LYCKLIG CHEY

JAG VILL DANSAAAAAAAA! tån förstör allt :( på fredags ska jag dansa vare sig den vill eller inte! därmed basta.
 
ja hade skola idag, började elva. soft. två lektioner, samhälle & svenska. och sen mentorstid i typ fem min. skön dag faktiskt. åkte till stan efter och strosade lite i min ensamhet. råkade köpa lite underkläder en väska och ett linne. inte meningen faktiskt, det bara blev så. men de va ju kul. allt va ju ganska välbehövligt också sååå....alla tummar upp för det. sen träffade jag mina vänner lojjsan my och sanna. vi tagga till dansen och rockade hårt. eller ja dom gjorde, jag satt mest och tittade på och gosade med min tränares söta hund, hihi. fett mys.
asså hugg av mig tån och låt mig dansa. säger bara fyfan va mina tränare verkar bra. asså jag är typ kär i dom bara av att se dom lära ut. dom är grymma på att dansa själva och dom är bah bäst. så jävla sköna också båda två, haha. killar ärom båda, så nice. killdanslärare äger fan. de va balett och street idag.
sökte till base23 förut men tackade nej eftersom klasserna låg på samma dagar som hos kühlers så då valde jag kühlers. men sökte igår (lite försent haha) till base23 igen bara en klass i veckan och så skrev dom att jag fick gå där och dom ska skicka en kallelse. fett gladis jag blev. så då blire jazz på onsdagar också.
men nu har jag bara skrivit om massa dans här så hejdå sov gott så hörs vi imorn.

ps. mina färon kommer hem inatt från turkiet. ds.


på måndag är det fläskkotlett

hallå igen. sitter i sängen och kollar nåt askul program.
åt kött och potatis till middag. kött är gott, inte potatis.
jag har inte så mycket vettigt att skriva egentligen.
börjar klockan elva imorn, slutar tre. fan vilken skön dag. ska nog dra till
stan dirr imorn efter skolan och shoppa lite eftersom att jag inte gjorde de idag, och sen åker jag till dansen och tittar på. jag saknar daaaaaaaans. vafan jävla bögtå! äckligt. jag vill dansa. kan inte. kan inte stå på tån. speciellt inte på tå. som man gör jävligt mycket på balett. kan inte ens ha balettskorna på mig juh. TPL!
måste typ kolla sl nu och sen ska jag hänga lite på facebook en stund kanske tills jag ska sova.
kolla på nåt bra på teve är mys.
imorn natt kommer färonen hem från turkey! soft för dom att dom kommer vara pepparkakor.
jag har saknat dom lite faktiskt måste jag erkänna. mitt rum är såååå stökigt nu.
PAPPA KOM HEM OCH STÄDA! typ. fast ändå skönt utan dom.
hoppas dom har fina presenter med sig!
natti


viktigt

slutade skolan halv fem idag. pest och pina. fast dagen va rätt soft iaf. inte så hemsk. strosade lite i centrum efter skolan med mina söta vänner, men shoppade inget. åkte hem och nu måste jag ut på prommis med vovven. sånt är livet när mamma inte är hemma, haha.
hörs latero guys!

tjock chey

är sjukt bloggsugen och vill bara skriva en massa roliga inlägg och lägga upp massa snygga bilder, men tyvärr har jag varken fantasi eller bilder. och om jag hade en cam på denna data skulle jag ändå inte använt den eftersom jag ser ut som ett as just nu. håret bara ligger helt blött och jag är osminkad och ful. men de kan ju också vara kul att se ibland, haha!

börjar tio över nio imorn så lite sovmorgon får man ju. men slutar halv fem och de är inte lika kul. två timmar håltimme innan sista lektionen som är spanska är ju förjävla ovärt. vem kommer på en sån dum idé? men då har jag tid att gå till skolsyster och titta till min tå iaf och det kan ju vara smart.
funtar på att åka till staden imorn och leta lite skolsaker. behöver häften men finns ju fan inga snygga på en enda jävla affär här i förorterna. fet dåligt! man pallar ju inte köpa fula häften. kul att plugga då liksom.... så ska leta efter lite rosa snygga saker! stan boooorde ju fan ha nått. har hört att åhléns har billiga grejjer så blir väl att börja där då. men nu måste jag ta något att äta för håller på att dööö av hunger fan, och sen borde jag sova.
fett tjock att äta nu men vafan, bättre de än att svälta :|
kul att min t-fon är typ paj också. jävligt kul. nu är man på bra humör.
fett långt inlägg fast jag inte hade nåt att skriva såååå pk


dissssssssssssssss



jag hatar att radera sms. fett jobbigt juh, haha. man har massa söta sms man vill spara även fast man aldrig sitter och läser dom igen. men mobilen blir ju fett seg när man har miljoner sms i den, så måste ju rensa ibland. men nu kanske fånen blir lite snabbare iaf så de är ju soft!


<3

hello my fans! hahaha nej jag skojade bara. hej allihopa. söndag äre idag och imorn äre skola igen. not kul... men sånt är livet. har allafall haft en übermysig helg.
började i fredags med att jag mötte dennis i tumba och handlade mat. hann med lite impulsshopping på hm också, så de är nice :) sen åkte vi hem och lagade tacos. sen la vi oss i soffan och åt choklad och kollade film.
sov i färonens säng på natten och kollade en äcklig skräckfilm. men den va bra.
på lördagen sov vi lääääänge, gick ut med milton och sen åt frukost. la oss i sängen igen tills jag blev jättestressad och hoppade in i duschen. fixade oss och åkte till dennis släkt i salem. kräftskiva vare där och vi firade dennis och hans farbror som snart fyller år. de va trevligt där och hans släkt va jättegullig.
åkte hem till han och sov sen. idag va vi bara hemma och sen hade han match så då åkte jag hem.
har tagit bort 'förbandet' på min opererade tå idag och fyfan va äckligt de va. heeeeeelt svullen och blå och om och fyyyy jag dog. värsta monstertån om nån vill veta, haha. de va hemskt. men nu sitter jag i sängen och har foten högt så inte så farligt längre. men stor är den iaf.
aja ska fortsätta kolla irene huss nu så tjarå stor puss på alla.

rubriker är tråkiga

freeeeeedag idag. fyfan va skönt. gått två dagar i skolan och är redan skoltrött, hahah då äre illa!
skulle på dans idag, men missade bussen på grund av en jobbig hund, och så har jag pissont i tån fortfarande och då känns de typ onödigt att åka till stan (och komma försent) bara för att titta när mina fina vänner dansar. så fick bli att stanna hemma. dennis kommer hit ikväll så tjillar vi bara. skönt. inte ett dugg festsugen idag. inte alls ofta nu för tiden. tråkig jag har blivit, höhö! nej men jag gillar myskvällar ocksååå!
bara jag och bror hemma nu så vi ska laga mat. KUL! blir typ tacos eller nåt, men då måste jag åka och handla. eh haha typ pinsamt att gå i centrum med matkassar. haha usch! men vi behöver ju mat så, jag har väl inget annat val. man skulle va arton.
men kanske borde duscha eller nåt nu. fett skönt. synd bara att man har en inlindad tå så man måste ha plastpåse på foten när man duschar. dööööjobbigt faktiskt. HERRRRRå

3 månader ♥


sjödalsgymnasiet är ballt

godkväll! sitter i soffan och har precis tryckt i mig fruktsallad. sjukt gott, och nyttigt (Y) har ju börjat mitt nyttiga liv nu, hehe. jag ska vara väldigt duktig nu, på riktigt.

va i skolan idag. härligt att träffa alla mina fina vänner. men dagen va jobbig. började halv tio med spanska. typ jag och sex till från min klass, och sen typ tjugo ettor, haha. pinsamt att dom är typ bättre än oss också. men dom har ju nyss haft spanska, vi har ju inte haft de på ett år.... men de va väl... kul. eller nåt!
sen vare lurre, pannkakor med hallonsylt. bäzt! tre timmars företagsekonomi sen. så sjukt jobbigt. man blir astrött, och sen hade vi engelska efter det. bläääää. hatar engelska. slutade halv fem idag iaf. sent juh. men imorn har jag typ nice dag (Y)
har fortfarande jätteont i min tå :( tycker synd om mig själv faktiskt. haltar jättemycket men pallar inte ta kryckor juh, jättejobbigt. ååååh, och den värker hela tiden. ska väl hoppa i säng snart iaf. börjar åtta imorn.
SLEEP TIGHT!


sjuk chey

hallå bloggen! igår va jag och opererade min tå. läskigt värre. johanna följde med. bäzt! ville inte gå självis juh :o
hon kom hit innan med gorbys piroger som vi käka till lurre. yummie. sen åkte vi och operera min tå och fick gratis taxi hem. wei (Y) min fina pojkvän kom hit och tog hand om mig lite, hihi. han käkade här och vi mös i soffan hela kvällen och kollade bra program. han är bäst! ♥

första skoldagen idag juh. tyvärr va jag inte där. sov inte ett piss inatt knappt för hade sjukt ont i tån. somnade vid tolv och vaknade vid två. det kändes som att min tå skulle sprängas. jag trodde jag skulle dö. så låg och vred och vände på mig resten av natten. vid fem gick min bror upp för han skulle åka halv sex, och när han hade gått somnade jag till typ sex. då gick jag upp och började sminka mig, men blev helt yr och kallsvettig, så tänkte käka frulle först. gick ner och börja typ löka sönder (haha fresh) och fick fett svårt att andas och mådde illa, så tänkte lägga mig på soffan, så bah ramla jag rakt ner på golvet. hur läskigt som helst. som tur va va min syster hemma, men sen drog hon till jobbet. så de fick bli att stanna hemma idag och vila och kolla teve.
har fortfarande ont i tån men de känns lite bättre. fast jag kan knappt gå, haha. asjobbigt, haltar as hell.
sitter och dricker varma koppen nu och ska fixa mina naglar lite fina. går nog till skolan imorn hoppas jag.
pusshej

8rhgdsjpoåfksa

hejhejhejhejhejhejhejhej. är med en cool vän. gissa vem!?!?!??! johanna såklart. vi ska snart åka och operera min tå. uhuuhuh läskigt. mina färon åker till turkland snart. lyllo dom. men hinner inte skriva mer nu hejdå!

fyfan

jag hatar redan skolan och saknar redan sommarlovet. faaaaaaaan va illa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minime

vill bara påpeka att jag har trehundrafemtontusentrettiosju myggbett. de är nu ni ska tycka synd om mig :)

sommaren är inte slut än

tjillevippen på er!
åkte ju till stan med den underbara igår och fikade. mysfaktor hög! vi satt där ett tag och blev utstirrade av två fjortisar som satt och käka på sitt godis medans vi fikade vår negerboll och té. (kaffe för dennis del :S) haha fula va dom. sätta sig på ett café utan att beställa nåt kan man ju inte göra.
vi åkte hem till dempa, laddade ner film, drack läsk och kollade teve tills filmen va klar. äta lite macka hann vi också göra (Y) la oss i sängen och tittade american pie - the book of love. alla dedär filmerna är bra asså. så de va soft. myyyyys också.
jag hade planerat att gå upp tidigt imorse men så blev det inte, haha. slaggade till typ tolv. frukost blev det, picknick på studsmattan och sen cyklade vi till en sjö och badade med hans vänner. härligt näst sista dagen på sommarlovet. jag hade dock inte planerat att bada men blev såklart ikastad med alla kläder på (Y) fick cykla hem i dygnsura fotbollsshorts och dennis t-shirt, mohahha.
sen käkade vi middag och jag tog en timmes powernap i hans säng. skööööönt vare. sen åkte jag hemis.
nu har jag bänkat mig i soffan med teven på och en godispåse på bordet. mjukiskläderna är också på. soft kväll blire här. PÖ


är vi inte söta när vi borstar tänderna?!?!?!??!?!? :DD.:d.D.D

sega söndag

hallå där kött & blåbär! hur är läget? med mig äre grymt.
hade en trevlig kväll igår, massa gamla minnen drogs upp eftersom det va 'grannarna' som va över, och lite tjaffs blev det också, haha. men gubbar är alltid gubbar. men vi käkade god mat och glass med varma hallon till efterrätt.
jag och dennis drog upp sen och kollade teve, världarnas krig. inte den bästa filmen så vi satte på scary movie 3 istället. helt knäpp! sen käkade vi chips och så kollade vi på american virgin. den va också bra. vi sov faktiskt på golvet inatt, haha. fett mysigt!
imorse vaknade vi en timme innan dennis skulle hem typ. han skulle få gäster så vi kasta i oss lite frulle och han hann faktiskt med bussen (Y)
jag ska strax ta en dusch, göra mig i ordning, käka middag och sen ska jag och dennis åka till stan och fika lite ikväll. lite mys sådär. sen slaggar jag antagligen hos han.
på onsdag börjar skolan och jag har ångest, faktiskt. jag längtar inte! redan idag kände jag; ååååh nej det är söndag. man hatar ju söndagar när man går i skolan, haha.
på tisdag börjar dansen iaf och det är ju helt fucking azyyyym. men som jag säkert sagt förr så får jag ju inte dansa då :( sadface på mig. big sadface!
nej nu måste jag ta en låååång och megavarm dusch. jag fryser fett mycket. så P&K på alla.


langar en fin bild på min dennis som jag snodde från hans kusins
facebook, hihih! buzigt ja vet.

yguhi0epjokslåa

SVAR TILL DENNNNNNIIIIIIIS; men haha de har ju inte hänt så mycket i mitt liv sen den senaste :DD:D.d.D och jag gillar ju samma saker såååååååå, what to do?! :D

lördag

hallå hallå! lördag äre idag och jag har varit i skärholmen med mamma och bror. för mig blev det bara ett par jeans men min bror shoppade betydligt mer. storhandlade mat också på vägen hem för vi får lite gäster hit om någon timme som ska käka. inga jag direkt jublar över att träffa men, de blir nog trevligt, hehe. vafan ska vi prata om? asså med deras barn. men dennis kommer iaf hit också så det blir nog bra iaf.
ska snart hoppa in och ta en snabbdusch och sen hjälpa till med maten lite kanske.
ha en trevlig lördagskväll allihopa!


hahahahahahaha jag kan inte sluta skratta!

skön kille dedär asså

de här är askul. LUUUUUUUUUUR fett tråkigt!

är du oskuld? nej 
har du hånglat med någon 2010? ja såklart
har du kramat någon 2010? haha massor
har du hatat någon 2010? jorå
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? många gånger
har du haft sex 2010? ja
är du kär nu? jättekär
kan du vissla? knappt
äger du en mascara? sju
är du emo? aldrig
är du brat? neje
gillar du tjejer? som vänner ja
är du bisexuell? nej
har du nångång tyckt om någon i din ålder? ja självklart
är du brunett? nej inte längre
är du blond? yesbox
är du glad? hela tiden

HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder? haha inga
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 19


SENASTE.
vad var det senaste du åt?
ett chips
vem fick du sms av senast? älskling
vem skickade du sms till senast? älskling
vem ringde dig senast? mamma
vem hånglade du med senast? dennis såklart
vem pussade du senast? dennis
vem kramade du senast ? haha dennis
vad drack du senast? cola
vad gjorde du senast? svarade på frågan över

ah de va intressant vah!??!!??!?!?!?!?!?!?!?!? HERRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

happy chey



- eh jag hissar mitt liv för de är så jäääääävla perfekt just nu!

klagomål!

bara för att alla 5803403294039575389557549300248857 läsare tjatar om att jag ska uppdatera oftare (hallåååååå, mitt internet va döttt!!!!!!!!!!!) så ska jag langa ett coolt inlägg. eller inte, ska langa ett tråkigt bara för att jag inte har något att skriva....... sitter och läser gamla inlägg på min blogg och äter chips. vettig kväll. tjock chey! men efter sommare blire fett nyttigt. jag ska bli snygg chey då. dansen börjar, jag ska träna galet och äta noll onyttigt.
skolan börjar på onsdag. inte soft alls. så jäääääääävla trist. fast typ alla har redan börjat, hahaha rätt åt dom.
på tisdag ska jag operera min tå. hej jag kommer dö. och på tisdag börjar dansen. hej jag får inte träna på två veckor. KUUUUUUUUUUUUUL LIV man får! jag säger som tanterna jag brukar träffa när jag är ute med hunden; ''de va bättre förr'' schysst att mi madre y padre åker till turkland i en vecka på tisdag = ingen kan följa mig till doktorn och dom kommer bli negrer. och så är man själv blekfis. NAIZE! haha jag älskar att klaga på livet. det känns alltid lite bättre efteråt då! men nu ska jag dricka cola och läsa mina gamla hissar&dissar. dennis säger att de är kul tydligen. jag är ju en kul chey så de kan nog stämma! ÖVER & UT


jag förra året på modevisningen. satsar på att få tillbaka dendär kroppen!

TJENA MITTBENA IM BACK ON TRACK

asså guuuuuuuuuuud, har typ inte bloggat sen i... måndags? haha eh lördag vare tillochmed. uppps. men har faktiskt en anledning. mitt internet har varit HELDÖTT! inte så kul jag vet.
men kan berätta lite vad jag har gjort. eh kommer inte ihåg ens. i söndags var jag nog med dennis tror jag. mer vet jag inte. i måndags åkte jag och johanna och shoppade i stan. eller, jag tror inte jag shoppade nåt. eh ja venne skitsamma. så hade jag blivit fett sjuk så typ slappa hela kvällen, kolla karate kid och snabba cash. eller de va nog på söndagkvällen...!??!?! kollade nog satc 2 i måndags. ja så vare. sen i tisdags låg jag hemma hela dagen och tyckte synd om mig själv. i onsdags typ samma sak. saknade min fina pojkvän också som var i bollnäs..... :(
i torsdags åkte jag till stan med johanna. jag bytte min baseballjacka eftersom att ALLA fjortisar + typ ALLA mellan 13 & 17 år har den jackan så pallade jag inte. så min andra är hundra gånger snyggare! (Y) åkte hem och fixade mig lite och sen åkte till fina dennis som kom hem från bollnäs. vi mös hela kvällen och kollade american pie.
vaknade runt fem imorse och kunde inte somna om. fick lite panik. tror jag har fått sömnproblem, ehehhe.
idag åkte vi till södertälje och dennis och hans syster klippte sig, och nisse som vi träffade på stationen. asså han klippte sig också. alla blev så fina så!
åkte hem, käkade mat och planer för kvällen är att typ, tjilla. är fortfarande sjuk. stackars mig. hostar fett mycket. eller ah lite iaf. asjobbigt. men nu har jag inget mer att skriva och inga fina bilder att lägga in heller så pusshej! eller har två bilder jag lägger upp för dennis skull som är lite gamla :))))) haha asså lite på skämt faktiskt!


jag när jag städar :)

jag när jag steker pannkakor :)

LÖRDAG

hejhejhejhejhejhejhej!
drog ut med bästejohanna igår. eller ja hon va påväg till mig och så blev vi bjudna på fekkelito så vi drog till huddinge rå. soft vare där. sköna människor (en del iaf) och vissa va lite konstiga, men de va nice iaf. hehe och så några man verkligen inte ville träffa. PIIIIINSAMT!!!!!!!!!!!!
jag och johanna kom hem till henne runt två eller nåt, och då käkade vi lite och mös i sängen. killade på varann och kollade scream 3. sen somnade vi väl nångång antar jag.
vaknade halv ett idag, käkade frulle och pallrade oss hem till mig. johanna hämtade sin cykel som stog här och cyklade hem. jag gjorde ingenting alls i typ en timme, och nu har jag precis duschat. ska nog dra till till the voice ikväll med några, så det blir soft. har ni märkt att soft är mitt nya ord?!?!??!?!
efter det sover jag hos min fina pojkvän! men borde klä på mig och käka och allt sånt nu eftersom jag ska åka om cirkus två timmar. vi hörs!
förresten, ni kanske får en bild eller två typ imorn om johanna vill langa dom tiill mig.
PK

hur söt är inte jag?





ps. här ser ni min nya hårfärg också. snyggt vah?! ds.

Carro filisofierar

jag har funderat rätt länge på en grej. dehär med att när man värmer mat, t.ex en pizza i mikron, så tar man ut den för tidigt, och då är den ju alltid kall i mitten. men sen när den är klar, då är den alltid varmast i mitten. varför äre så för? hur kan det bli så? det har jag alltid undrat över. helskumt juh!


fredag den trettonde

morsning på er!
sitter här och trycker i mig en hemmagjord pizza. eller ja, jag har värmt den i ungnen bara, men har ju gjort det hemma så lite hemmagjord är den väl iaf :)))) tjockis jag är. men de gör inge!
va ju i stan med dennis idag, han shoppade två tröjor, och för mig blev det en bh, två trosor och en klänning. så de va soft att jag fick med mig nånting iaf. va och hälsade på mamma också på gustav adolfs torg där hon jobbar ikväll, eftersom att cirkus cirkör firar 15 år idag och det är lite uppträdande och sånt.
efter det åkte vi hem.
vet inte vad som händer ikväll faktiskt, vet inte ens vad jag är sugen på att göra. jobbigt läge. något krök verkar det iaf inte bli som egentligen va typ planerat....
vi får väl se. hörs latero kanske!


dagens outfit blev ett vitt slappt linne, ljusa jeansshorts med brunt skärp
i och vit kavaj, och en brun väska till det.


ni har väl inte missat....

...att de är fredag den trettonde idag?! vet inte om det bara är jag men, de är fan läskigt. haha, jag är fett skrockfull och kliver aldrig på a-brunnar, lägger inte nycklar eller skor på bordet, går inte under stegar mm. och går och oroar mig hela dagen när de är fredag den trettonde. får vara fett försiktig så jag inte ramlar, blir rånad eller tappar bort bankomatkortet. usch och fy! tare lungt idag rå!

...att det ska komma en film om facebook. haha ascoolt tycker jag, för facebook är fan gal1. den verkar intressant om man kollar trailern och jag vill lätt se filmen på bio. filmen har tydligen världspremiär den 1 oktober och premiär i sverige 22 oktober. spännande!
är det nån film ni vill se?
här har ni trailern iaf;


PMS - pannkaka med sylt

godmorgon! sitter i köket och trycker i mig pannkakor med sylt och jordgubbssaft till frukost. hur perfekt start på dagen är inte det? plus att man fick vakna bredvid sin finaste vän. härliga dag! men hon har redan åkt, eftersom hon skulle till stranden med sin mamma&pappa.
själv har jag planer att ta med min pojkvän till stan och shoppa lite. mest till honom då eftersom att jag är lite orolig att jag inte har så mycket pengar kvar på kontot och inte vågar göra kontoutdrag, haha! men vi får väl se.
nånting borde jag väl förhoppningsvis få med mig hem.....
men ska trycka i mig resten av pannkakorna och sen måste jag ta en snabb dusch. klockan är ju redan elva strax.
LATEERO


ni får en fin bild från google att titta på eftersom jag inte orkar fota mina egna.

härliga bilder

johanna la upp en bild på facebook precis som jag helt hade glömt bort.


vi i vintras :)

fan va dålig man kan vara ibland


ett tecken på att man inte kan lita på google translate....

skrev ett fint inlägg till min pojkvän på svenska och översatte till filipinska, bara för kul. sen när han översatte de
tillbaka till svenska blev det helt fuckat.
snygging - rutan
hur är läget - vad är det
altanen - uteplatsen
lanar - låna
johanna - john
fett coola brudar asså - cool fett kycklingar oss
värsta nyttiga - värsta tjänsten

ah och massa där i sluten som blev helskumt. haha, fett failat asså, men jag och johanna kissa på oss av garv typ. faaaaaaan va kul man kan ha det!


hello sa kahon! kung ano ang up?
Umaasa soccer pagsasanay nagpunta magandang taba, at na ginawa ng isang pulutong ng mga layunin.
umupo ako sa patyo at humiram sa john. cool taba chicks kami. pag-inom ng cola at pagkain kendi kaya kami. Pinakamasama serbisyo. LUUUUUUUUUUUUR!
bagaman Gusto namin gusto na maging makapal.
mis...s ka na, ngunit kami ay pumunta sa pamimili imorn mass ayon sa moda damit para sa iyo, right?!
kanyang sarili ay isang uri ng kurso mahihirap o ng isang bagay, yes venner.
meeeeeeen, yes pag-asa kayo ay masaya kapag nababasa mo ito, hihihihi!
halik, Mahal kita! ♥

hallå i rutan! Vad är det?
Hoppas fotbollsträning gick bra fett, och gjorde en massa mål.
Jag sitter på uteplatsen och låna till john. cool fett kycklingar oss. dricka cola och äta godis så vi. Värsta tjänsten. LUUUUUUUUUUUUR!
Även om vi vill vara tjock.
... S saknar dig, men vi kommer att gå massa shopping imorn snygga kläder för dig, eller hur?!
sig är en sorts dålig kurs eller något, ja venner.
meeeeeeen, ja hoppas ni är nöjda när ni läser den, hihihihi!
puss, jag älskar dig!

svar på kommentar

svar till anonym;
mina leggings köpte jag på h&m divided för ynka 99:-

23:01

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej alla nattugglor! eeeeeh, sitter och lanar med johanna på min altan. ahhaah lanar, bara för töntar. men vi är ju töntar såååå..... vi typ facebookar och bloggar och chattar och massa sånt ni vet, bara coola saker. inge jävla wow här inte.
vi cyklade och köpte godis (fett hurtigt) och laddade upp här ute. de är asmys. fast nåt inne i huset skrämmer oss, vettefan vad det är. menmen, vi är coola så vi blir inte rädda för nånting!!!!!!!!!!!!!!!!
jag sa ju att jag skulle lägga in bilder sen här men pallar inte hämta telesladden sååååå, de får bli en annan dag!
jag har kommit på att jag är rätt smart, asså bara för att byta ämne sådär :))))
nej nu ska jag äta en godis så hejdå då!


grannen kommer över på besök förut så då passade vi på att ta en
fin bild tsm, johanna han och jag :)


soft är ett coolt ord!

hallå bloggisen.
har hänt mycket senast jag skrev. när vare? måste vart i tisdags morse.
min pojkvän kom hit då, så åkte vi till stan och mötte johanna. drog till kungsan och kolla lite, men där hände inte så mycket. så vi drog och käka tacobar. efter det åkte dennis på korvkalas och jag och johanna strosade runt i stan. kollade uppträdande i kungsan och köpte te. sen träffade vi på nisse och hans vän tobbe. hängde med dom tills dom skulle hem. jag och johanna fick massa nya polare där på kvällen. soft asså!
åkte hem och slagga hos mig. vi färgade mitt hår. ni får se sen hure blev. hon åkte och jobbade och dennis kom hit. vi åkte till stan, träffa johanna och kolla uppträdande i kungsan, sen fikade vi på café 60 och tog sista tåget hem.
dennis sov här, asmys. imorse sov vi för länge. fanns inget att äta. tryckte i oss lite kräm och sen åkte vi och handlade. stekte pannkakor. bääääääääzt blev dom. jag är proffffs x tusen. shit va perfekta dom va (Y)
han åkte hem, jag fixade mig lite och strax ska jag träffa johanna. vem vet vad vi hittar på för bus? vi får se.
blir nog nåt mer inlägg ikväll antar jag. ska lägga upp lite bilder om jag har lust.
PUSSS

inte morgonpigg här inte

tjatja! sov alldeles för länge idag. lovade min pojkvän att vakna tidigt, men så blev det ej, tröttis som jag är.
jag har iaf tryckt i mig lite nyttig frukost nu samtidigt som jag titta på teve. assoft!
men borde verkligen hoppa in i duschen nu eftersom älsklingen kommer hit snart.
bloggar efter det! pussss sålänge


här får ni en riktigt oldie!

rastlös

asså ååååååh, jag vill göra en ny blogg, men pallar inte. jag vill göra en ny design, men kan inte. hjäääälp mig. jag hatar min blogg just nu. jag har inget att blogga om. jag vill blogga. baaaaaaajz. allt är astråkigt. fett tråkig kväll alltså. jag vill slinga håret. eller färga. blondera. jag vill bli blondblond igen, inte blond som jag är nu utan blond som jag va förut. åååååh ge mig en hårfärg så kör jag själv. annars ska jag vänta typ en vecka och sen typ lägga tusen spänn för att få slingor hos frisören. åh vad ska jag göra. tänk om de blir gult om jag färgar själv.
beslutsånget. underhåll mig någon.
bajsinlägg jag vet, ni behöver inte läsa!

stockholmmmmmm

tjenamors! fett trött efter en hel dag på stan med bäääästis. hon är helt klart bäst, verkligen!
shoppade lite saker, inget planerat sådär men det blev en del iaf. soft ja vet. man blir glad av shopping.
vi drack lite frapino och tog en cheese på donken också. yummie!
skrattat har vi också gjort för fulla muggar och så träffade vi på sofisen också som skulle tuffa runt med sin polare linnea. vet inte vad jag ska göra ikväll, tråkigt nog. får se om jag hittar på nåt skoj.
men nu ska jag iaf visa lite pics på shoppingen.


en blå mjukisdress och en randig piratärmad tröja






ah de va typ allt :D:D.D.d:D.D:D nu måste jag ut med vovvisen!

ps. köpte ett par ballerinaskor också men dom står där nere så pallar inte fota nu. ds.

gladis hela morgonen!

godmorgon! skriver lfite kort bara för måste snart springa till bussen. men ja jag vaknade typ sju imorse av att min mamma kom in och skulle låna parfym, och sen kunde jag inte somna om föräns typ åtta. klockan ringde nio och halv tio steg jag upp. lagade frukost på sängen åt mig själv och mös lite. sen hoppade jag in i duschen och sjöng falskt. har letat kläder i cirkus en timme men nu har jag fått på mig lite tyg iaf.
solen skiner ej men det regnar inte heller så de fick bli shorts idag också :))) tråkigt med jeans på sommaren!
min syster ringde precis och sa att hon hittade en blå baseballjacka på gina i strl xs, som jag letat efter i år och dar. helt slut. ja, alla har ju dendär baseballjackan (tyvärr) men jag vill ha en iaf. skitsnygg!
men nu måste jag spraya på lite parfym, leta fram nycklarna och dra så hörs laterooo!

smell it

börjar strax en bra film på sf-kanalen, så tänkte bädda ner mig i sängen och titta på den, och snacka lite med min pojkvän samtidigt såklart.
blir stan imorn med johanna. trevligt. hoppas det inte regnar bara....
funtar på att köpa sjp's parfym nyc! den luktar gottis tycker jag. men vi får se vi får se!
SWEET DREAMS!




fina du!

asså jag måste ha världens snyggaste pojkvän! puss pårej älskling. ♥


erkänn att han ser ut som en modell!

bäzt


syskonkärlek

gud vilken seg kväll. jag har blivit sällskapssjuk alltså.
men nu ska jag skutta in till syster och tigga kill på ryggen och kolla film.
PUSSSSS

I LIKE IT

satt och pillade lite på designen idag igen och ja, venne vad jag ska säga, haha. jag kan iaf inte sånthär, jag bara chansar mig fram.
satt och kollade lite bilder jag va taggad på på fejjan, och såg ett assnyggt armband jag hade på mig på en bild. har ingen aning om vart det är och kommer knappt ihåg det, men känner att jag måste leta fram det nu. det va tufft juh.
eh ah, bara att börja leta råååååå......

YF86P79GU80HI9+OJ0KP

JAG HATAR BLOGGDESIGN TACK OCH HEJ

hej jag heter caroline och är otränad

morsning! slaggade hos min boyfriend igår och de va mys. vi låg i soffan hela kvällen och kolla film och käka kladdkaka, sen gick vi upp och slaggga. idag sov vi lite för länge kanske, men jag va trött som satan så de va skönt. frulllle och sen film i sängen. vad finns det annars att göra när det är så dåligt väder??!?!??!?! tips någon?
drog hem sen iaf och nu har vi badat vovven. jag sitter här och är riktigt sugen på thaimat, eller grek kanske. ska tjata på färonen att vi ska köpa hem de, men de kommer säkert bli nej hur mycket jag än tjatar. fast vi håller tummarna på ett ja!!!!!!!!!!
blir nog hemmatjillerillmyskväll ikväll med typ chips, om jag inte träffar min coooola bästis johanna! SAKNAR HENNNNNEEE, vi har inte lekt på typ fett länge.
nej nu ska jag göra lite armhävningar, situps och springa lite i trappan (min rumpa har blivit PLATT :||||)
peace out!

wiiihuuuuueee

fick veta fett tuffa grejjen igår. jag har en släkting som bor i new york :D.:D.D.:D.ooOo.o:OOodO han hade tydligen letat upp sina släktingar här i sverige och ringt min mormor, och nu ska han tydligen komma hit och hälsa på i slutet av augusti. tufft juh! jag hoppas på att det är en 25-årig top model, men mamma tror att han är typ gubbe :/// men iaf, släkting i new york. eh typ new york here i come liksom, ehehehhe :D

nu ska jag måla naglarna väldigt rosa och sen tagga till mölbo. tufft place dedär asså.
tjenarå!


de ska föreställa mig i nyc för er som inte fatta de :D.D:D:D::D.d
fan va fin bilden blev förresten :)))

svar på kommentar;

till 'sara'
den blommiga klänningen har jag köpt i spanien på en affär som heter bershka :))))

minishopping

regnet bara öser ner här hemma i tumba. usch säger jag bara! tur iaf att man hann komma hem precis innan de värsta kom.
va och handlade lite mat och sånt med mamma, och hämtade ut en telefon som vart på lagning (min gamla som vart inne typ 15 gånger och bytts ut typ fyra) fick med mig ett set med rosa neccesärer hem, och en hårborste och ett par örhängen. soft att impulsshoppa lite småsaker ibland. sånt blir man gladis av när man är på dåligt humör!
jag har fortfarande inte ätit nåt idag så de kan vara anledningen till att jag är sur......?!?!?!?!
men ska snart trycka i mig tonvis med pommes och lövbiff och lite bea på det. farligt gott alltså!
men först ska jag ta en varm skön dusch och bli lite fresh!
LATERO!


seeeeegis

tjenismorsis! idag mår man som man förtjänar! hade inte planerat att dricka, men de blev inte riktigt som planerat. men vi hade kul som satan. mina vänner är så underbara. gud så jag har saknat dom.
jag och dennis tog oss hem på nåt konstigt sätt runt halv två och somnade dirr när vi kom hem runt tre.
idag har vi typ degat i sängen heeeela dagen. jag har inte ens käkat nåt eftersom vi bah har äckliga saker hemma!
ska strax dra och fixa lite saker med mamma eftersom dennis precis drog hem. kanske åker till han ikväll, vi får se.
jag är sugen på att umgås. asså festa utan dricka! fett soft. om nån har nåt så ring.
PK

dennis är söt!

hallå alla 58285405202875577532 läsare. min pojkvän kom hit förut, och med sig hade han mitt victoria secret läppglans som har varit borta i typ en månad, då blev jag vääääldigt lycklig :D.D.:D.D.D
vi har käkat middag och jag har duschat läääänge.
vi är bjudna på krök hos daniela men vet ej och vi ska dra dit. kanske tar en sväng förbi och bah hälsar på alla mina vänner som jag inte träffat på jäääätttelänge!!!!!! jag tror det blir så.
så kanske borde fixa mig nu så det inte blir alltför sent.
SEEEEE YAAAAA!

pink

jag bor i ett gulligt litet rosa radhus, i ett trevligt kvarter. eh ja ibland iaf. lite svenssonsvensson-stuk över det hela, men det är mysigt! men nu har tydligen hela längan (iaf alla tråkiga vuxna) beslutat sig för att den rosa färgen är gräsligt ful och att vi ska måla om till grått eller någon. jag känner bara; fy så trist. okej grått kan vara snyggt, men inte om man har rosa innan. jag ska helt klart rösta för att det ska fortsätta vara rosa!!!!!!!!!!!!

över till nått annat. eh, har varit på långpromenad med hunden. hurtigt jag vet :))))
ska strax åka ner och handla lite med mamma och sen kommer min pojkvän hit, nångång. vet ej när dock.


FREDAG!

solen är här idag igen. då blir man gladis.
har redan vart ute en stund i solen och lekt med vovven och käkat frukost.
såg att designen på bloggen hade ändrats nu och de va ju inte riktigt så jag ville ha det men, nu får det vara så tills jag orkar ändra, för det tänker jag inte göra sålänge solen skiner iaf!!!!!!!!! :D
ska förhoppningsvis träffa min älskling idag, annars vet jag inte vad jag hittar på. är ganska så väldigt shoppingsugen men kanske borde spara pengarna tills jag och johanna ska dra och shoppa som vi planerat.
men kanske ska fråga henne om hon vill tagga nu istället. ja, de gör jag.
puss och kram!

arg som ett bi

VAFAN ÄNDRAS INTE MIN DESIGN FÖR?!??!?!?! VAHVAHVAHVHAVH?!?!??!?! KAN NÅN FÖRKLARA DET?!?!?!??! ÅÅÅÅÅÅH BLIR FETTTTTT LACK. BAJSBLOGGGG.SE!
ska skriva ett mejl till dom nu. GODNATT

burnt out punks

tjolahopp på alla pigga där ute.
jag kom precis hem från stan. eldshowen va cooool. burnt out punks heter dom, hur tufffa som helst. massa grabbar som håller på med eld och grejs. helt galna! men de va nice, faktiskt. mamma känner ju alla dom så blev lite vip där med gratis tröja och shit så de är soft! hade med oss miltonini också och han blev ju jätterädd när det small och pangade och sånt, stackars lilla bebis!
nu sitter jag i sängen och kollar 2&½ men, men ska snart sätta på hannah montana filmen som jag lånat av min pojkvän, hihi. yepp, han är en mupp, men jag gillart :D
skriver mer imorn!!!!!!!!!!! tjarå


haha eh ah inte bästa bilden direkt men fotade med telen!

kvällens;

har ätit en god middag med mamma och pappa ute på altanen, duschat och fixat mig och strax ska vi bege oss av in till huvudstaden. tänkte bara slänga upp en bild snabbt på kvällens outfit innan jag går ut med vovven.


det blev en randig t-shirt från gt, svarta höga midjeshorts från cubus
en beige kavaj från zara och smycken från lite olika ställen.
rätt enkel men ändå snyggt!
PUZZZZZZZZ HEJ!

outfits

jag har ju vart ganska dålig på att lägga upp outfits på sistonde, så tänkte lägga upp några bilder jag har tagit på senaste tiden, men som aldrig kommit upp;






de blev bah domhär nu för nu äre middagsdags! puss

sverige suger!

kul att brännan försvinner när man kommer hem till sverige igen. hela jag är helt fläckig typ, och jag smörjer mig och smörjer mig men det blir inte bättre. kommer va blek som en albino (ta inte illa upp) när skolan börjar igen.

såhär ser min mage ut just nu;

soidhigoeihdg

asså bajsblogg! man försöker ändra lite men så händer det ingenting. vafan är feeeeeeleeeeeeeeet! längtar tills jag börjar skolan och får gå min multimediakurs så kanske man lär sig lite.....

iusbdognpafmlö,c

om någon känner eller vet någon som gör gratis bloggdesigner så säg till. den jag har tänkt mig är typ enkel, tror jag (a) men jag suger så jag kan ingenting!!!!!!!!!!!

sunny day

sitter här vid datorn och trycker i mig sura bilar. dåligt, när det är sol och allt. men har laddat över lite bilder och lagt upp på facebook. nice huh?
hade mys igår med älsklingen och idag har vi vart ute och gått tills jag drog hem typ. soft med fint väder äntligen!
ikväll ska jag iväg med mamma och kanske pappa eller nåt och kolla på nån grejs i stan. typ eldshow, folk från mammas jobb eller nåt. hoppas det blir skoj, annars fett ovärt juh.
TJADÅ!

softis

aloha!
sitter hemma hos dennis a.k.a tån (hahahahaha) och tjillerillar i hans stol! (Y) han är ute och tränar. mupp asså, när jag är här. men de är ju nice med en biffig boyfriend så jag låter honom :))))

va ju på bio med johanna i måndags. hur mys som helst. vi kollade eclipse, gal1 bra va den! grrrr på jacob!
sen åkte vi hem var och en till sitt och jag slaggade dirr.
i tisdags gjorde jag typ nada, va en snabbis i tumba med mamma och handlade mat + två nagellack en liten cool neccesär och en mascara. välbehövt! sen kom dennis till mig, vi käkade pizza, hyrde skräckis och mös! paranormal activity, fyfan va läskig....! jag tror ju på spöken och sånt shit så, eh ah. men somna kunde jag och sova länge också. vi kom upp vid tolv idag, och vid ett kom mormor och käkade lunch med oss.
sen fortsatte jag och dennis till honom och vi har typ inte gjort nåt alls här, haha! käkad god middag och laddat ner film somsagt.
nu ska jag hänga lite på fejjjan tills han kommer tillbaka! P&K

myskväll!

hallå igen! nu är jag hemma hemma. ska strax dra till stan och käka middag med bästis och sen gå på bio. mysfaktor hundra! äckligt med regnet, men jag går i shorts iaf. jag klär mig inte efter väder utan efter årstid. mycket smartare enligt mig (Y)
ni får se en kvällens outfit senare. pusss

hemma!

tjuhuuuu bloggisen. länge sen vah? yeppppp, de vare. men nu är er favoritbloggare hemma. jag har ju varit i spanien i cirkus en vecka. det va tjillpill med sol&bad varje dag. men blev jag brun? nääääe de tycker jag väl inte att jag är. brände mig i fejjset också rejält, så all min hud har typ låtsnat(stavning?) nu. fresh! men annars va allt nice. lite shopping blev det också, men inte så hemskt mycket eftersom att alla deras kläder, vare sig de va rea eller höstnytt va ju sommarkläder, och det känns lite sent att shoppa för mycket sånt så, shoppar hellre höstkläder hemma då för stålarna. jag är såååå smart! men det blev en del smycken iaf, och en helt fabulous väska. soft! kanske langar lite bilder nåndag, vi får se.
när vi skulle dra hem från spain va planet två timmar försenat, okul! fett jobbigt att sitta och vänta. plus att jag trodde helt seriöst att jag skulle dö. jag höll min mamma i handen och nästan bölade när planet började skaka och vingla som fan och man behövde ha bältet på sig. usch och fy!
vi va väl hemma i huset klockan två typ, och klockan tre hade jag slocknat.
igår vare iaf sol och jag åkte till min pojkvän så fort jag kunde. myyyyyyys hade vi det. spelade fotboll på kvällen (han spelade med hans kompisar, jag tittade (Y)). vi fick gå hem i regnet! sjukt kallt, men jag fick iaf låna snälla nisses tröja eftersom att jag bara hade shorts och linne för min pojkvän sa att de va varmt och jag inte behövde nån tröja.....! men dygnsur va jag iaf så jag och dennis tog en lång och varm dusch när vi kom hem. skööööönt. sen hoppade vi i säng! idag har vi inte gjort nånting eftersom regnet har ÖST ner heeeeeeeeeeela dagen. onice, eftersom att den lilla bruna färg man fått i spanien kommer försvinna dirr, och jag har redan vita fläckar på magen. buhu!
men nu har jag skrivit alldeles för mycket skit, så nu ska jag gå och pussa på min pojkvän och sen ska jag träffa min bääääästa bästis johannannaa som kom hem från kroatien igår. JAG LÄÄÄÄÄÄNGTAR! har saknat henne så!
XOXO


schteeeeekig boy man har rå!


RSS 2.0