ikjtrygh

GRATTTTIS VÄRLDENS BÄSTA BÄSTIS JOHANNIS PÅ NAMNSDAGEN!!!!!!!!!!!!!! hiihihihihi, pusssss pårej. saknar dig! <3<3<3<3<33<3<3<33<3<3

onsdag

hejhejhejhejhejhej! har inte gjort mycket idag. packat lite, badat min vovve, ätit mat och laddat över ny musik till t-fonen! nice.... min pojkvän ska/skulle komma hit, men vet ej vart han har tagit vägen. hans mobil hade väl antagligen inge batteri, men ofta han inte har kommit hem än?!??!?!?!?!??!?!?!?!?! schyrrebyrre liksom attt dissssa!
aja, nångång kommer han väl förhoppningsvis.....
ska dra till rosaholmen och 'shoppa' sen när min syster kommer hem. nice. ska iofs inte köpa så mkt, eheheh, men iaf. PÖ

duktig flicka

har städat feeeeett fint i mitt rum nu och det doftar gottt, ehehe! har dammsugit, torkat golvet, dammat, städat garderoben, plockat lite i hyllan och massa sånt. nu ska jag tjilla i sängen framför en film. imorn kommer min loverboy hem och då ska vi seeeeeeeeeees, wiiihuuue. och på torsdag äre spanien! TACK OCH HEJ!

kuligt

haha sitter och underhåller mig själv med att göra fina och fula skor på nelly! askul juh :Dd.:D.D::D speciellt när man kan garva åt hur fula dom kan bli! wiihueuueueueu

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


skooooororororooo!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


miss my boy!


gulligt att han ställde upp på bild :DD:D.D.d.D.D.ddD:D

PACKNING PÅGÅR!

goddag! solen är framme och jag packar till spanien, wiiihuue. nej, inte så kul. vill ju typ bada eller nåt, men har typ bara idag på mig att packa, och liiiite imorn kanske..... och måste städa garderoben och tvätta också. åååhåh.
jag är tydligen inte så bra på att packa. har just nu tryckt ner tjugotvå överdelar, nio underdelar, åtta och en halv bikinisar, och så ligger det sex klänningar bredvid väskan. eeehm, ja, vet inte hur det ska få plats eftersom underkläder skor väskor smycken och neccesären ska ner också. mamma kommer säga att jag får plocka ut lite saker eftersom vi bara ska vara där i nio dagar, men jag vill ha valmöjligheter på kläder när jag är där. man vill ju inte känna att man MÅSTE ha just den klänningen idag för de andra har man typ redan använt. man måste ju kunna välja lite. så vi får se hur det blir. lite grejjer ligger ju i tvätten också som ska ner. äsch jag får försöka lösa detta!!! jag är bra på att pressa :DD::D.D HEEEEEEEEEEEEEERRRRRRÅÅÅÅ!


BESTIS

hallå bloggisen! :))))
sitter i soffan och kollar film. lite tråkig, men tittar ändå. min pojkvän tältar och har inte batteri på sin tele, hur smart är det?!?!??!?!?!!? liiiiiiiite ledsen blir man juh. men de gör inget. eller?

igår åkte jag till bästis kusinis soulmate och tjillade. vi åt god mat, köpte ben&jerrys och nattbadade. myyyys. saknar att umgås med henne. blir alltför sällan :(((( slaggade där och vi sov till ett i dag. gick ut och solade, åt lite billys och badade vattenspridare, hihiih.
åkte hem och åt middag och har tjillat hela kvällen nu. assoft!
saknar alla mina babes bara :(((( men på torsdag drar jag till spaaaaaanien! tyvärr utan sofisen, menmen, blir väl skönt med semester iaf, även om det skulle vart hundradriljardermiljarderbilljoner gånger roligare med henne! får bli en annan gång, hoppas jag!
HEEEEEEEEEEEJDÅ nu dör datan och jag är för lat för att hämta sladden. pusssssssss


igårkväll när vi gjorde ansiktsmask :))))


ushdgsd

tjenatjena! tänkte att det var dags att skriva lite om vad jag gjort på sistonde!

i torsdags drog jag hem till dennis, och på dirren drog vi till hans vän emil som tydligen fyllde år. där vare lite trevligt folk, och vi käkade lite och dennis och emil badade i hans pool, haha. jag hade badat om jag inte hade opererat min tå dan innan :(((( sen drog typ alla till en samuel och tjillade där och grillade marshmallows och mös. jag och dennis kom hem vid två och då mös vi lite tills vi somnade bara. på fredagen åkte jag hem nångång på dagen och träffade johanna. vi åt massa glass och tog farväl, eftersom hon åkte till kroatien idag :(((( saknar henen redan. gick hem och åt middag med familj mormor och bosse. trevligt, heheh. gott vare iaf (Y) åkte tillbaka till dennis efter en massa stressande och då drog vi plus nisse på fest hos timmy. där vare drag och alla va så söta! och galna.... men vi hade kul. runt två drog massa till sjön och badade, men jag har fortfarande opererat tån så nåt bad blev det ej för mig. på vägen dit va jag fett rädd för vi gick i en typ kolsvart skog, ungefär. och såklart skulle fyra killar gömma sig för att sen hoppa fram och skrämma skiten ur mig. såååå elaka!
frös arslet av mig sen så fick låna pojkväns tröja så han fick gå halvnaken hem sen, hehehe! vi somnade typ dirr när vi kom hem, och sov till cirkus tolv imorse. sköööönt. blev typ massa mys idag eftersom det regnade största delen av dagen. åt middag där, spelade lite sommarkryss och drog hem. tjill i soffan med mamma och syster, och nu sitter jag här.
dennis åker till nånstans imorn och louise har dragit utomlands, likaså johanna. ingen är hemma.
men på torsdag äre min tur. skööööööönt!!!!!!!!!!!!
godnatttttt!

5tutyis56ya

jag ångrar mitt val av gymnasium.... fast mina vänner är iofs bääääääzt!!!!!!!!!!!!!!

måste shopppppa

drar till spain om cirkus en vecka. ahmajgad! har börjat packa lite men har lite saker jag måste införskaffa inför resan. kanske drar med mig pojkvännen till city imorn, eller så hittar vi på nåt annat. kan iaf inte bada eftersom att jag har opererat tån. jobbigt läge. men kan iaf bada i spanien tack gode gud!
aja, är taggad till tusen att komma bort från sverige stockholm tumba ett tag! härligt att bara umgås med familjen i en vecka. händer alltför sällan. förhoppningsvis kan jag vara lite glad och trevlig på resan också, något som jag i vanliga fall är dålig på enligt dom. men det blir nog bra!


bild på mig och babygirl från spanien förra året. bästa semestern
i heeeeeeela mitt liv!!!! <333<3333<3<3<3<3<33<3

spännande inlägg asåååå!

HEEEEEEEEEEEJ!
ska berätta om de senaste dagarna.....
i söndags åkte jag till dennis, och där va även nils, och dom satt och kolla fotbollsvm. gud va kul de va :D:D::D.d
sen skrämde dom upp mig, och vi gick och lämnade nils hemma hos sig...(?)
sen vare typ hem och slagga.
i måndags typ regnade de när vi vaknade, men sen slutade det juh och vi bestämde oss för att bada. nissse hängde på och de va asvarmt i vattnet typ. niiiiice. sen drog vi hem till dennis igen och kolla film alla tre. den va typ dålig men ah, kul iaf. åkte hem på kvällen och gjorde ingenting.
i tisdags solade jag heeeeela dagen. såå skönt, och sjukt varmt. på kvällen drog jag och johanna till skansen och sjöng allsång och tittade på djuren, hiihih. myyyyyyys!
idag äre onsdag och det enda som har hänt idag är att jag har opererat min tå. yepppp, jag dog lite för bedövningen gör så jääääääääävla ont, men det gick bra :))))) skönt att den ska sluta göra ont nu. kul bara att jag ska operera den igen i semptember och inte kommer få dansa på två veckor. BRAAAAAAAAAAAA! eller inte! ååååhåhåhåhå jobbigt. menmen, sen får jag ju dansa hur mycket jag vill när tån är bra! (Y)
nu ska jag dö lite av uttråkighet och leta efter nåt gott att mumsa på. typ vattenmelon......


KNAAAAAS

tjena. jag bloggar så sällan nu att jag tillochmed loggade in på fel blogg :|||| råkade logga in på typcarros liksom, där jag inte bloggat på asssslänge! men ah här langar jag inlägget som skulle vara här som råkade hamna lite fel!!!!!


hej alla 905375459522857482900 läsare! skriver alldeles för sällan, ja vet! men orkar inte. vill ju vara ute i solen och göra massa annat kul. plus att blogga är tråkigt. vet ej varför jag göre.... så ovärt. skriver ändå inget intressant, menmen. ni alla 905375459522857482900 stannar ju kvar iaf så, lite intressant äre tydligen?!?!?!? :D ska skriva ett tufft inlägg nu medans jag sitter här och borstar tänderna, bara för att jag kände för det!

åkte ju till 'jobbet' i fredags och träffade tessss twiiinie, och hälsade på de andra som fortfarande jobbade, ahahha! de va mys. va inte där alltförlänge eftersom jag va tvungen att dra hem och fixa mig.
åkte till stan och åt donken med johanna och sen drog vi på parteyyyyy, hos kussssen. härligt. det va awesome. fett trevligt säger jag bara. men blev sär när jag och hannisen skulle hem, för tåget bah blev inställt och de va de sista och lalala men på nåt sätt kom vi hem :D tur!
kunde inte riktigt sova men tillslut somnade jag sött i sängen. i lördags åkte jag och solade och picknickade lite med mamma syster och min söta vovve. det va riktigt mys. fast lite mycket moln vare tyvärr.
på kvällen stannade jag bara hemmmma! idag åkte jag till ekerö, drottningholm med mamma syster och vovvisen. mys idag också. käkade sallad vid vattnet och schteeekte lite. sen dog min hund av värmen så då åkte vi hem. men jag fortsatte sola hemma men, känns inte som att jag blir mycket brunare :(((( jobbigt läge!

ska iaf till min pojkvän ikväll som kommer hem från öland. vi ska kolla fotbollsvm, finalen juh. wiiihoooeeee, jag älskar fotbollll :D.d.DD.D:d
tack och hej leverpastej nu borde jag packa lite!

ps. såklart har jag inga bilder att lägga upp, men ni hatar ju bilder så de gör ju inget. ds.

för länge sen!

OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!
en vecka och tre dagar sen..... uuupppsiiii. ehehehe. men har inte haft tid för datan på sistonde.
har jobbat i två veckor och två dagar, varit dödstrött när jag kommit hem och inte orkat sittta vid datan. har även spenderat min tid med min bästis johanna och min älskling dennis. hääääärligt! nu har jag slutat jobba och det är dödsskönt! men saknar min thesssiiii lite :((((( blev vän med henne på jobbet, ååååh vilken skön brud säger jag bara. störtskön. liten glädjespridare är va hon är. alla på jobbet tyckte vi va exakt likadana. lika dumma, lika sega, lika rädda, lika klena, lika lata, lika knäppa, lika pratiga, lika flummiga, lika otåliga, alllllt! dom kallade oss twiiiinies!
aja, jobbet va fett jobbigt men kul vissa stunder också, eftersom människorna där va så knäppa, hihihi! vi fick städa, kratta, måla, olja, klippa buskar, lyfta tunga saker, handskas med ormar, myror, spindlar, getingar och andra äckliga kryp. allt hände mig och therese också. och vi fick göra allt tungt tyckte vi. usch så jobbigt det var. men vi klarade ossssss! bääzt! slutade ju i tisdags, och då drog jag hem till min pojkvän och vi mös hela kvällen framför en skräckis. jag doooog, usch asså. det va hemskt. som tur va kramade han om mig heeela tiden.
på onsdagen åkte vi och badade, sen lagade hans syster våfflor åt oss, och sen mös vi fram till middagen. efter det så åkte vi hem till mig, drog och hyrde film och köpte godis, duschade och slappade i soffan tills jag somnade. då gick vi upp och la oss.
idag drog jag till tandis, han följde med. sen åkte vi hem till han och packade och sen åkte han till öland och jag hem. saaaaaknar han redan assååååÅ!
nu har jag ett låååångt(?) och härligt sommarlov framför mig och jag ska bah slappa sola och busa och göra vad jag villl!
eftersom att min pojkvän har lämnat mig ensam över helgen för en trip till öland, så det blir väl att spendera min tid med bästa johanna som sticker nästa vecka :(((( alla lämnar mig. har bestämt att träffa louise också nåndag nästa vecka. alldeles för länge sen!
nu blire tjilla själv ikväll och imorn har jag planerat att sola, träffa therese, käka på johannas jobb och sen festaaa! pusss hej!

RSS 2.0