inget går som de ska

har försökt välja kläder tills imorn men går inte så bra så vi får se hur jag ser ut imorn. vill bah ta på mig feta mysiga collegetröjan och jeans mene, har ingen collegetröja.......... måste införskaffas. orkar inte vara fin.
skuttar till systers säng nu och somnar där till någon film. mysi. saknar att sova med min pojke!
G-NATTTTT

sista november

jag får en ny garderob imorn, wiihihih! den är både mindre och större än min nuvarande, på samma gång. knas vah. men ja har så himla litet rum så de kommer nog bli bra. funderar på att börja lägga ner alla mina kläder i sopsäckar så de blir lite lättare imorn när vi ska byta garderob, men orkar jag? näe. får bli imorn efter skolan istället :)

har varit så upptagen av att tänka på min egna födelsedag på fredag så jag har helt glömt bort att min pappa fyller år på torsdag, hehe. osnällt av mig. kanske får ta en titt i centrum imorn efter skolan och se om jag hittar nåt fint. vad vill pappor ha? han säger ju inget han önskar sig. jobbigt.

Soap da Police

god dag! imorse vaknade jag runt sju och insåg att det inte fanns någon ström. allt va släckt. man bah eh ah jag ska sminka mig i mörkret (Y) de gick bra :) eller? kanske såg ut som ett sär idag, vad vet jag. näe men de funkade med lite tända ljus här och där. åkte till tandläkaren, dom gjorde illa mig, sen drog jag. kom till skolan med ellinor, vi hoppade in i en grupp med valter hugo och sebbe. vi skulle göra en tvål. dom hade redan hela idén så vi hade ingen talan. men det blev awesome ändå. våran va fett gangster. hur cool som helst. faktiskt. det va kul, alltihopa. vi köpte godis också, hihi. sen redovisade vi våra tvålar i slutet av dagen.
åkte hem, de va fortfarande strömavbrott. galet. askallt hemma fast vi hade masssssssssa tända ljus. lite mysigt sådär. va tvungen att skriva en grej som jag hade på datorn men inte gick att maila iväg såklart, så blev ingen dans för mig. va ändå dödstrött så palla´nte. blev donken till middag såklart, eftersom vi inte kunde laga mat............
duschade, drog ut på långprommis med vovven och mamma. mysigt! nu är strömmen tillbaka :) (Y)
ska strax kolla ph - avsnittet från igår för att sen kunna kolla dagens, även de på internet eftersom de håller på just nu.


coola ellinor med vår coola ganstertvå!

lycka är att ha en vän

sitter och lökar i mitt rum. ah fast näe. men inte långt ifrån. så sjukt varmt. fattar inte hur för jag har ett ej fungerande element liksom. och jag fryser alltid, men nu helt plötsligt äre dödsvarmt. och så dricker jag te också, bra! har lust att öppna fönstret, men då blir för kallt. finns aldrig lagom........
jag är så jäkla cool. ville bah säga de. har så tuffa och kul idéer hela tiden :) jag gillar mig själv. näe jag älskar nog mig själv faktiskt. kom på också att jag skulle göra en presentation om mig själv idag, men de är så svårt så pallar inte. blir imorn istället, kanske! (Y) måste hitta kläder nu, sen sova. eller ja, kolla SATC först. love! miss my boy också :(
näe nu måste jag svalka mig, haha! HEIDOOOOOOOOO


assötaste! saknar henne ocksåååååååååå. hon är liksom ledig denna vecka............!

ps till johanna. jeansen passade så jag kan bara tacka och bocka så mycket och skicka massa mysiga pussar hihiihih love! ds.


fula plagg

sitter och surfar runt på lite bloggar som varje kväll haha. insåg precis att skinnbrallan och långkjolen måste vara typ dom fulaste plaggen i världen. ja alltså, ingen, verkligen ingen passar i långkjol. det är ju så fult. förstår faktiskt inte hur man kan tycka de är snyggt, eller vilja ha det på sig, hur fashion det än är.
riktigt samma är det väl inte med skinnbyxan, men grejjen är den att de ser ut som en bralla typ en ensamstående 40 årig morsa som är alkolist har på sig när hon ska ner och dricka på puben som finns i orten hon bor i. ah, de intrycket får jag typ. om man ska ha skinnbyxan måste man vara äckligt snygg, alltså typ perfekt, och så sjukt modemedveten. typ kenza och kate moss, de är fan 2 av dom jävligt få som passar. annars sere bah grymt ful ut!
tänkte bara berätta de :)

hej mitt vinterland

gick prommis och va ute och lekte med milton i snön i typ en timme. så himla mysigt, faktiskt. ibland älskar jag snön! tänkte ta en dusch nu och sen kolla ph på internet. sen behöver jag nog välja kläder tills imorn så jag slipper stressa då. ska till tandläkarn imorn vid tio också. pest & pina. hatar tandis.

GLADDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

sitter och lyssnar på denna låt just nu
så himla mysi. blir fett glad, hehe. älskar julafton. fast inte tiden nu innan, får bara ångest för alla julklappar man måste hitta på och så har man inga pengar typ. kul. har iallfall en julklapp avklarad (Y) eller ja inte köpt den än, men hittat, och den blir grym. eller ja lite söt iallafall. hoppas den som får den gillart!
& mamma ringde precis och sa att hon blev lite sen för hon va tvungen att köpa en födelsedagspresent till mig när hon ändå va i huddinge. hihi nu blir man ju jättenyfiken och glad. jag älskar att få presenter!!!!!!!!! och snart fyller jag år, wiihiuueueueueuueue. på fredag faktiskt. inte långt alls.
men måste ut med hunden nu i detta iskalla väder :( seya, om jag inte fryser ihjäl på vägen.

monday

hej bloggi! om man ska sammanfatta denna dag med ett ord säger jag nog; soft! amen asså började ju elva, lyssna på en föreläsning. eller jag lyssnade inte för hon va så jäkla tråkig att lyssna på, så jag chilla bara liksom. sen hade vi lunch, köttbullar ♥ sen intervjuvade min grupp en företagare bara där i skolan, i typ 40 minuter. sen slutt! skönt vah? sitter och käkar mellis nu, macka och varm oboy med sprutgrädde! mumma.
hörs latero alla barn!


dagens outfit blev svarta jeansleggings från h&m,
en beige-vit blus från vero moda och ett brunt skärp i midjan, också från hm.
drog även på mig mina nya dojjor från din sko. love!


Listan med stort L

hallå igen! sitter i sängen och vill att de ska börja nåt bra på teve. laddade ner spy kids tidigare idag för att titta på när jag satt och gjorde ingenting, men den va så jäkla seg så den är typ klar nu och nu är jag fett osugen på att se den så eh, pallar inte. på tal om ingenting, fan va mycket snö det är ute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
har iaf kollat beck och skit med mamma. mysi. så killade vi på varandras hår och sånt. ska snart bädda ner mig och slagga. ny dag imorn (Y) har temavecka denna vecka i skolan så vi har inga vanliga lektioner utan vi ska jobba med företag typ........ börjar iallfall elva imorn med nån föreläsning. spännande. eller? sen ska vi intervjuva ett företag och sen slutar jag :) denhär veckan kommer nog bli så jäkla fett! min födelsedag och allt, hehe.
eftersom att min blogg är så jäkla trist så tänkte jag haka på trenden med att följa denhär jäkla listan som alla gör. vet inte vem som kom på det eller så men typ varenda jävel göre så liksom, varför inte? kanske blir lite mer interessant att läsa denna bloggis då :) vi får väl se.
börjar imorn med en presentation av mig själv då :) PÖSSSSSSSSSSS OCH NATTI

1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick

första advent

hej alla fans! :)
har inte bloggat alls idag som ni säkert märkt, men har ju faktiskt ett liv så jag har inte hunnit. hehe eller?
har faktiskt gjort noll idag typ, men hade ingen lust att blogga alls.
va hos johanna igår, käka middag och va allmänt fula framför hennes cam, alltid lika kul. sen kom alla vänner och vi mös i soffan och kolla filmer. och lekte kurragömma! min idé faktiskt.
imorse vaknade jag upp bredvid älsklingen min. vi gick upp och fixa oss, så åkte han på julbord och jag iväg med mamma och syster och kolla på en lägenhet och handla mat. efter det har jag softat framför data och teve hela dagen. ska alldeles strax kolla teve med familjen och äta lussebullar, paradis och dricka julmust. gud så mysigt. julstämningen är på topp, och om mindre än en vecka fyller jag år, hihi! längtar.
hörs kanske laterooooooo!

en dålig mobilbild på mitt julpyntade vardagsrum :)


& lite snygga bilder på mig och my bestiiiiiis from yesterday




lördag

hej mina underbara läsare :) eller kompisar ska jag kanske säga, eftersom det typ bara är dom som läser, hehe. men tja iaf.
skrev ju igår att jag skulle på bio, och så blev det. efter en svettig danslektion (fräscht) drog jag till centralen och mötte upp micke och daniel. dennis satt fast på tåget så han kom senare, haha. vi drog och köpte biljetter till paranormal activity 2 och sen mötte dennis på hemköp. vi köpte chips och läsk och skit och sen back to the bio. filmen va skitläskig, verkligen. höll på att börja böla och klämde sönder dennis hand lite, hehe. usch asså! men den va bra :) drog hem och sov efter det.
imorse vaknade vi tidigt och drog till barkaby med mamma. vi shoppade lite och även i kungens kurva efter det. fick med mig ett par svarta acne-jeans hem, ett par blåa från nudie, tre par skor och ett puder. kan tyvärr inte fota grejjerna eftersom jag ska få de i födelsedagspresent, hehe. ja inte pudret dock, men hur kul äre att se en bild på de liksom?! :) hittade en blus på mq också som jag verkligen ångrar att ja inte köpte nu :(((( åhfan, den va så fin! billig också. men ska byta om nu för att sen dra hem till johanna och käka middag, och sen ha filmkväll med våra fina vänner :) PÖSS

ghastly

jag somnade visst på köksbordet. men nu är jag lite piggare iaf (Y) dricker te och läser bloggar :)
är typ assugen på att se paranormal activity 2 ikväll, fast jag vågar typ inte, haha. alla säger att den är skitläskig så ah asså, jag är jättelättskrämd och tror på spöken och sånt där skit. är fan asrädd för sånt. men de skulle va lite kul att se den, men vi får väl se. har sagt att dennis får välja film ikväll snäll flickvän som jag är! så vi får se vad de blir.
ska börja byta om och shit snart till dansen. seya

4 veckor kvar

sitter här och sjunger till miley cyrus och funderar lite på julklappar. vafan ska man köpa? jag hatar att köpa presenter, de tråkigtaste som finns. åååh.
och till killar speciellt, typ bror pappa och pojkvän. vad ger man bort liksom? till tjejer äre jättelätt, bah att ge nån gullig liten grej eller underkläder eller vad som helst, vi blir typ glada för vad som helst. nästan, typ kanske. men ja, killar vill bara ha dyra grejjer och astråkigt att ge bort typ....... kalsonger. usch vad jag hatar dehär. vad önskar sig killar egentligen av oss tjejer?

true story


fuck you


älskar denna låt för tillfället. så jäkla grym bara


freeeeeeedaaaaaag

aloha alla därute! sitter vid köksbordet och softar. stört sugen på cola, men hade ingen hemma. eh typ hej jag har abstinens, behöver cola nu. eller nåt.
hade skola idag, två lektioner. va så sjukt trött på multimedian så jag garva åt typ allt daniel sa. haha så skön kille alltså. och vår lärare är lite tokig. hon hade fett snygg outfit idag iaf :) eller? ja alltså om man gillar röd skjortklänning till senapsgula benvärmare och värsta snö/bergsklättrarkängor så ja, då va den väl fin :) men de är inte riktigt min stil.
matten flöt på. försökte mig på ett tal men de blev bah fel så jag chilla istället. precis som det brukar vara.
ikväll blire dans och antagligen bio med pojken min. om de går nån bra film vill säga.
näe nu ska jag käka nånting. love

gyhuijkolpåöasdsaf

ska sluta ha värsta deppångest allt vad de nu är och typ hoppa i säng. fast då får jag ännu mer ångest. jag har inget att ha på mig imorn, skulle sova tidigt idag men klockan är snart elva. firar ett halvår med dennis imorn och kan inte bestämma mig om jag ska gå på dansen eller hoppa den och bara umgås med honom. fyller år nästa fredag, vill ju hoppa över dansen då också och göra nåt med kompisarna, men kan inte hoppa över båda gångerna. vafan ska jag göraaaaaaaaaaaaa? har 22 kronor på mitt konto. är galet shoppingsugen men nästa studiebidrag måste gå till julklappar. alla drar iväg utomlands utom jag typ. orka ha vinter. man blir seriöst deprimerad av vädret och mörkret och allt. fuck! har fett mycket problem just nu. eller? amen fan pallar inte.
tjaråååååååååååååååååååååååååååååå sov sämst




fashion by C

jag skulle vilja bli en designer :) synd bara att jag inte kan rita överhuvudtaget. seriöst. jag ritar typ streckgubbar. hatar att rita. synd de. annars skulle jag blivit värsta kända designer som designade asdyra kläder och väskor och skor to die for. åååh blir helt till mig när jag tänker på de, hihi. menmen, får väl fortsätta drömma. man kan ju inte bara bäst på allt :)

lek inte

jag är fan mästare på att störa mig på människor. kanske inte är något att skryta om, men så är läget. och något jag verkligen stör mig på är folk som leker något dom inte är. jag kan bli så irriterad när man verkligen kan genomskåda det också. typ folk som leker fett coola och självsäkra och snygga på sin blogg men inte alls är så i verkligenheten. då är dom snälla och gulliga och roliga typ. eller ja asså, ni fattar. orkar inte med sånt.
sluta lek nåt och va bah er själva. så töntigt!
nu slut, signar ut!


dear santa!


de här linnet är ju bara för jäkla coolt. typ kär! åååååh vad jag vill ha det. ge mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in love

har aldrig något spännande att berätta nu för tiden, men skriver ändå. de är ju trevligt.
torsdag idag. som om ingen visste de. hade skola, såklart. ganska pest och pina men positiv tjej som jag är gjorde jag dagen till något bra. eller? äh, den flöt på iallafall och vid kvart över fem var jag hemma i mitt gulliga radhus. skönt. softade med veckorevyn i knät och en kopp te. sen vare middagsdags, promenad med hunden och paradise hotel. blev arg av det. usch! sitter och läser veckorevyn nu, eller ja när jag inte bloggar rå, och lyssnar musik :) langar en bra låt innan jag signar ut. kyss


awesome brud, awesome låt!



gullivovve

gud va klockan går. skönt att jag börjar halv tio imorn iaf :) fast slutar kvart över fyra, segt. och 3 timmar fek mitt på dan. orkar inteeeeeeeeee! men vad gör man inte för skolan? eller nåt.... men ska upp tidigt och duscha. pallade inte göra de idag, hehe.
ska checka garderoben nu och se vad den har att bjuda på. man vet aldrig vad man kan hitta för spännande där inne. näe nu ljög jag. vet precis vad jag har = bara fula grejjer som man inte vill ha på sig. ibland iallafall. hatar kläder. inte att shoppa men att välja vad man ska använda. men kanske bäst att börja så jag inte står där hela natten. för ska faktiskt hinna läsa veckorevyn också :) PK


typ sämsta bilden evaaah men ni ser ju nästan hur himla himla gullig min lilla vovve va på gamla goda tiden. eller ja asså förra sommaren. han ser ju ut som en liten nalle. dör lite här såå söt han är :')

i´ll go boom boom boom

amen tja fan!
fan va nice jag har haft det när jag inte har bloggat, hehe. näe men asså stack ju på dans igår. hade vikarie på streeten och han va lite mongo. grym på att dansa men....... hans attityd va inte den bästa. men så äre ibland. de va rätt kul iaf. efter dansen hoppade jag av tåget i huddinge och mötte upp min pojkvän. han hade med sig mat och cola och chips som vi mumsade på i mormors lägenhet (ja hon är ju i spanien) kolla på teve och duscha och allt dedär. asmys. sen hoppade vi i säng och låg och snacka typ länge, sen somna vi.
vaknade imorse astidigt. somnade om, mamma ringde. jag gick upp och fixade mig lite, dennis låg kvar och sov eftersom han va ledig. fatta jobbigt de va för mig att gå upp asså. så äckligt trött. kolla ut genom fönstret och såg snöstorm. mysigt! eller? näe inte direkt. gick till idrottshallen, spelade innebandy. vi va 3 tjejer där idag, resten typ skolkade. svikare. haha näe men asså, innebandy är inte direkt min favoritsport. fick bollen på mig fyra gånger, asont :((((( hade matte sen. på lunchen gick jag och väckte dennis lite, mös och sen köpte vi upp lurre till lägenheten och åt. vilade i soffan framför teven, haha ja va astrött. jag gick tillbaka till skolan och hade engelska, ingen svenska efter det eftersom att läraren va sjuk. lycka typ. gick tillbaka till lägenheten och så hade min finfina pojkvän fixat lite mys med julmust och choklad och tända ljus och allt. så himla söt. så softa vi där tills jag hade utvecklingsamta. min lärare är så jäkla seg och satt och snacka i 45 minuter. jag dog! när vi dragit över tiden med 20 minuter knackade terése pappa på, hahahah. då va vi tvugna att avsluta, äntligen! (Y)
åkte hem och softa med dennis här, käka middag och kolla teve. han drog hem vid tio och jag ska strax hoppa i säng. är dödstrött. guuuud så långt inlägg. herrrrrrrrrrrrrrrrrrå


fett söt tjej. fett gammal bild! (Y)

life is wonderful

gud vilken värd dag alltså! eller? började elva, hade samhälle, käkade pannkakor till lunch (iofs fett värt, älskar pannkisar) och sen slutade jag tydligen. svenskaläraren va sjuk så vi hade ingen svenska. hur lyx? min pojkvän är arg på mig för att jag aldrig går i skolan tydligen, hihihii.
sitter och kollar teve och dricker te, mumma.
har dans ikväll och efter det kommer nog den arga pojken hit och sover. han är ju ledig imorn, till skillnad från vissa andra......... men de blir asmys :) kommer inte komma upp ur sängen imorn bara. seya

[kul att de går att lägga upp bilder också]

i'd rather be with you

tjena.
sitter och kollar nån skräckfilm på canal+ och fixar naglarna. den är fan asläskig.
har nyss duschat och ska strax kolla ph på internet, missade massa förra veckan.
skoldagen idag va ju soft. hade redovisning som gick rätt bra. blir alltid så himla nervös, haha. menmen, de blir väl dom flesta, lite iaf. åkte sen hem för att direkt åka till tullinge och kolla på en lägenhet åt min syster med mamma. den va asfin. åkte hem och käka middag och sen har jag inte gjort nåt alls typ, förutom att duscha rå!
ska ner och hämta te nu och softa lite. hörs kanske latero! PÖSS



haha döööör lite åt denna video. så jäkla kul. känner igen mig lite i hennes problem
och utbrott, faktiskt. fast enligt min pojkvän är jag tydligen lite värre en så, men de tror jag inte på.

ta mig till ett annat land

what´s up with att typ varenda jävel ska utomlands i vinter? speciellt till thailand. typ alla jag känner. blir fan asledsen här hemma. hur ska jag klara mig hela vintern hemma, när alla drar iväg och kommer hem som jävla pepparkakor medans jag sitter och käkar dom och kollar ut på slasket....... kul liv! näe men asså åh vill fan komma bort lite, till solen. blev ju inte bättre av att jag drömde att jag va utomlands inatt och badade i havet och hoppade från värsta klippan, och sen la mig på en solstol, som förövrigt va helt sandig. inte jättemysigt, men de gjorde inget, för ja va ju utomlands. faaaaaaaan! jag vill dra till USA och åka galna berg - och dalbanor. fyfan va roligt asså. dom är ju helt crazy där borta. åh, ta mig vart som helst!







skulle nog böla som fan när jag väl satt mig där i, men de skulle va så jäkla grymt efteråt! tror ni inte de?
ååååh ja vill ja vill ja villl

måndag

godmorgon! sitter i sängen och äter frukost och kollar på barnprogram. perfekt.
ska börja fixa mig om typ lite mer än en timme. skönt alltså. har en timme i skolan och sen kan jag pallra mig hem och slappa. fyfan va skönt.
hoppas ni får en trevlig dag allihopa :) herrrrrrrrå

bäst

hejhej! har inte så mycket blogglust, så tänker bara skriva kort. dansade i fredags, va kul. åkte till sofia efter, tjejmiddag med spel och frågesport och massa sånt kul. me like! vi hade jättetrevligt.
jag sov över där och vi låg och snacka skit om allt och alla halva natten. men vi sa lite snälla saker också, iaf om våra pojkvänner, hihi! när vi vakna runt halv tolv på lördagen käka vi frukost och softa i soffan. sen åkte jag till alvik och blev upplockad av mamma och brorsan, så åkte vi till bromma. kolla i lite affärer och fikade och sånt. mysi!
hämtade upp syster i ishallen och sen åkte vi hem. käkade middag och taggade till pojkvännen. käkade kladdkaka och kollade teve med hans familj. sen drog vi upp på hans rum och kollade komisarie späck och myste med godis och läsk.
idag vaknade vi lagom sent och gick ner och käka frulle framför teven. låg där i soffan ett bra tag tills vi kände för att kolla skräckfilm. FITTTTTTTTTTA, RÅKA RADERA HALVA INLÄGGET!
aja,den va inte så läskig. lite konstig. hade sett den förr men mindes typ inget, så de gjorde ju inge.
sen drog vi ner och käka toast och kolla mer skräckis med hans pappa och syster. mysi.
sen blev det middag, hamburgare, sen lite mer mys tills de va dags att åka hem.
ska snart lägga mig och kolla film. jag börjar klockan 3 imorn, hah! hur lyx?
GODNATT!

sover borta inatt

drar strax på dans och sen blire hem till sofia och har tjejmys med massa brudar och sen slaggar jag där. hörs nog imorn.
hejhopp snopp

ps. i love you

tjabatjenahallå! kom precis hem typ. eller ja jag har hunnit byta om till mjukiskläder, fixat en kopp té och satt igång datorn också, haha.
grät mig till sömns igår kväll till ps. i love you. så jäkla sorglig film asså. de är så hemsk.
skoldagen va kort och tjill. för första gången i typ hela tvåan jobbade jag grymt på matten och klarade massa tal, haha. samarbetade med micke iofs, men klara faktiskt de mesta själv, hihi. och de är ändå matte c. grym jag är!
fick raggmunk till lunch. det va godare än vad jag kunde minnas.
ska plugga lite nu och sen softa innan dansen. kyss

sleep tight

sitter här på golvet och läser bloggar, som vanligt. börjar åtta imorn, har inget att ha på mig och kommer inte orka gå upp. pallar inte skolan!
vill inte gå och lägga mig. ensam. hatar att sova ensam. jag vill ha min pojkvän här.
värst va efter sommarlovet när vi sovit med varann i princip varje natt. höll på att avlida när skolan började, haha. men what to do? imorn får jag iallafall sovsällskap av världens finaste kusis. det blir mysigt. hundra år sen vi sov tillsammans, så de ska bli himla mysigt. innan de äre lite tjejmiddag där också med gott att äta (antar jag, hehe) och lekar och sånt. och innan De har jag ju dans också, haha.
men måste göra nån nytta nu. ska ladda ner en film att somna till iaf. NATTI

if the plane goes down



det va denhär jag dansen jag berättade om som min danslärare visade för jättelänge sen.
så jäääääkla cool. de är typ de snyggaste jag sett, nånsing. så jäkla enkelt egentligen, men dom göre så bra, så tight, så snyggt. jag får fan rysningar. åååh vad jag älskar den!!!!!!!!!!!!!

LOVE

sitter och sjunger med till titanic-låten med min ljuva stämma medans jag pluggar. fast nu ljög jag lite, sjunger med min hemska röst och pluggar inte alls. men jag ska, snart!
kommer ju börja böla snart. man gör de av låten bara. de bara är en sån låt. kan inte rå för det. samma med hallelujah. men de gör inget, de är så fina låtar så man dör. BLIR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR! ännu mer asså. är ju redan kär, eheheh :)




men mumma!



ja man får väl drömma lite även fast man har en väldigt fin pojkvän! (a)

fesssssssssst



hahahaha, micke länkade till mig. ja vad ska man säga? fest elleeeeh?

LONDON

vad är grejen med att typ alla åker till london nu i höst/vinter? hallåååå, blir ju avis här :( va där förra året med johanna och hennes familj, så himla underbart. åååh va kul vi hade, med massa skratt, shopping, turisting(?) och kaffe. ehehe ja jag och johanna blev så kära i starbucks så vi blev typ beroende av latte. köpte latte hela tiden.
jag vill okså åka iväg nånstans nu, till typ london! eller thailand kanske, de skulle inte sitta helt fel. vill iallafall bort från tråkiga sverige!





ingen fantasi

heje! fick sluta tidigare idag och jobba hemma på engelskan, ja asså om man ville. vi ville de, så vi gjorde de. jag och jimmy dåra. men eeeh, jag kom nästan nyss hem för hämtade min vovve på vägen hem. jobbigt asså, så jevla kallt ute.
ska iaf börja plugga strax trååååkigt. vill bah lägga mig i soffan och slappa.

min syster har tydligen fått ett nytt jobb och söt som min mamma är så tycker hon vi ska fira de, haha, så dom ska köpa med sig restaurangmat hem (kan ju inte gå ut på restaurang med vår hund som inte kan vara ensam hemma) och så ska dom köpa med sig nån efterrätt. mumma. mer firande än de är på min födelsedag typ :( skojjjjjja. på tal om det så fyller jag ju år snart, ehehehe.
meneeee, nu måste jag göra mitt pluggi! mussmuss



så himla gulligullhund när han ligger och myser hos mig!

seg brud

eehhe, borde kanske hoppa i säng nu vettja! kul att reprisen av ph börjar om en timme. kommer hinna somna innan dess. får kolla på internet imorn rååå, tur att de är gratis!!!!! (Y)
GODNATTTTTTTTT NU!

HP

hei igen bloggi! dansen gick bra fast jag typ dog för mitt huvud sprängdes..... nästan. jobbigt.
men annars vare kuli och vi dansade på som bara den.
har iaf precis duschat och ska kolla igenom mitt manus igen.
är fett trött.....på alla som tjatar om HP! asså harry potter har blivit töntigt nu, eller nåt. ehehe har typ sett dom fyra första filmerna, dom tre första va bra. de va kul när man va liten och inte alldeles för mycket monster och grejs och allt vad som nu är med. sluta tjata iaf! pallar inte se hela facebook fullt med HARRY POTTERRRRRRRRRRRR <3333333333333333333333333 typ.
allt för mig :) PÖSSSSSSSSSS


hihi ganska så söt där i början iofs!

autografsamlarN

heji! sitter här och dricker äppeljuice och kollar scrubs. soft. önskar jag kunde göra de hela kvällen, men har ju dans sen. de är kul, men orkar inte idaaag. har huvudvärk och är dödstrött. men man som jag är (?) så åker jag och dansar ändå. inställningen ändras alltid när man är där, men nu känner jag mig bara äckligt otaggad. ska träna in mitt manus tills imorn nu och sen ska jag käka makaroner och falukorv. typ godaste maten egentligen, helt seriöst. ah nästan iaf. jag kan äta hur mycket som helst av det, hihiih (a)
hehe förresten, såg jackie ferm i huddinge idag, eheheh, lite coolt sådär, jag är cool ja vet. gick fram och fråga om autograf också :) eheheh or not! skulle jag aldrig göra, asså inte från nån b-kändis iaf.
fattar inte varför de är så kul med autografer egentligen. som när man va liten, man tog alla autografer man hade chansen att få. typ e-type liksom, hallåÅÅ??? sen hade jag alla gladiatorers autografer och jag vill inte veta hur många gånger jag skröt om det för mina kompisar, haha. fast om jag tänker efter äre ju rätt coolt, hähä ;)))) vet att ni är avis! på 6-års gjorde vi tillochmed autografböcker som alla fick skriva i, alltså lärare, föräldrar, rektorn och allt. haha vafan!!!!!!!!!!
PUSSSSSSSSSSS


hade tydligen kvar alla under sängen, haha.
va ju på inspelningen av programmet typ 4 år i rad.
'kände' ju typ plexus sååååå han fixart, haha! men de va kul!

Utkast: Nov. 16, 2010

hej bloggi! hemma från skolan nu, fick sluta lite tidigare, softis. ska laga lite mat till mig nu, tortellini (?) har ju dans sen så hinner inte keka med familjen, som förövrigt ska äta kebab. kul att missa den middagen liksom :(
hade iaf en tjillis skoldag, bara två lektioner. på samhällen tittade jag bara på safariresor i afrika, lejon och resor till bora bora. hehe jag och jimmy drar nästa sommar. kostar ju bara 40 000 för en vecka så de är ju lungan, de är ju knappt några pengar alls. ellerrrrrrrrrr? näe men de är så äckligt fint där så jag bestämde mig idag för att gifta mig där. eller iaf smekmånaden. jag ska dit innan jag dör!
nu kokar snart makaronerna över så tjarå!

eh ja dehär inlägget skulle publiceras vid typ tre, haha, men hade tydligen glömt att trycka på publicera. uppsiii. dansen gick iaf grymt, va så jäkla kul, as usual. hade en praoelev där också (fett nice att praoa som danslärare) haha fett söt va han. gick i åttan och hade värsta affrot. duktig på att dansa också, såklart. cool kille dedär. mer har väl inte hunnit hända denna fina dag. ska snart sova. börjar åtta imorn. usch! PUSSSSS

bildbrist vare här

alltså jag ångrar så jäkla mycket att jag inte valde dans på gymnasiet. vafan jävla ekonomilinje, vad tänkte jag med? så jävla mycket hela tiden typ, och matte. vi läser till matte c. vi har börjar med matte c. jag hatar & suger på matte. faaaaaaan. jag vill gå dans. då hade jag fan älskat skolan.

varför fastnar jag alltid framför alla jävla bloggar som finns? blir arg på mig själv. ska strax stänga av, välja kläder tills imorn (försöka) och sen hoppa i säng. ska sova så länge jag kan imorn. skönt!
godnatt rå

bortskämda jävlar

alltså hahaha åt ph och ung & bortskämd. love it. alla är lika dumma och blåsta.
nu blire hollywoodfruar, dom är lika knäppa dom typ, men de är iaf kul. skulle vilja ha maria montazami som mamma, så sköööön!
imorn börjar jag elva men ska ändå försöka komma i säng om ett tag. skönt. behöver sova lite mer än 5 timmar nån natt.
bajs

hatar spanska & sl

godkväll! har precis exakt nyss duschat, de va väldigt skönt kan jag lova.
slutade halv fem idag, men kom ifrån lite tidigare eftersom att sista lektionen va spanskauppsatsprov så man fick gå när man va klar. kan bara säga att de gick pissdåligt. glömde bort allting, alla verb och glosor och skit, och sen kom jag på allt när jag va påväg hem typ. kuuuuuuuuuul!
läste tidning när jag kom hem och sen åt jag pyttipanna till middag. mumma.
ska skriva ett argt mail till sl nu om att min buss ALLTID är sen, och sen blire att kolla ph.
hörsssssssssss!

glitter & glamour

hahahahaha, jag smörjde in mig med en body lotion efter duschen, och nu såg jag att jag va glittrig på hela kroppen. och inte lite heller, utan sjukt jävla glittrig. ser ut som att jag badat i glitter. asså hallå, kan ju inte gå såhär till skolan imorn, dööööör.
nu ska jag iaf hitta nåt att ha på mig imorn och sen blire sängen.
PK


nu äre jul igen. typ, snart

tanken slog mig precis att det är 2 veckor och 4 dagar kvar till min födelsedag, och efter det är det endast 3 veckor kvar till julafton. tiden går så galet fort alltså.
jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. har ju typ allt jag behöver. tak över huvudet, mat, en underbar familj, fina vänner & världens bästa pojkvän. och så har jag ett eget rum, massa kläder, en mobil, en teve, en dvd, två datorer, lite smycken och massa skor. ja, vad mer behövs?
jo men en kort önskelista har jag trots allt fått ihop.
den består av typ;

- en rosa kamera
- en vinterjacka
- en ny säng
- en resa (till typ NY, london eller paris)
- pengar
- parfym
- väskor
- kläder
- smycken
- underkläder
- presentkort
- photoshop
- ett par skitsnygga boots jag har hittat (mina gamla gick ju sönder)
- lite nya småprylar till rummet (eftersom jag ska göra om liiiiiiiite bara)
ja, de är sånt man behöver eller aldrig kan få för mycket av (Y) bra grejjer att önska sig.
hoppas veeeeeerkligen att jag får en kamera iaf. behövs, för vågar aldrig låna med mig familjens kamera nånstans.

fjortonde november

hej. har inte bloggat på hela helgen typ, men har gjort annat kul :)
i fredags efter dansen som förövrigt va askul så kom dennis hit, jag käkade sallad till middag och sen åkte vi till min vän jimmy där de va lite andra vänner och kollade film och mös massor.
åkte hem till mig och sov sen. alltså jag och dennis.
i lördags åkte vi till skärholmen med min syster och jag köpte en present till mikaela och dennis shoppade massa snyggt. jag va såklart med på ett hörn och bestämde vad han skulle köpa, hehe (a)
åkte hem och fixade mig och fick sällis av jocke och sonny till mikaela. där va även sara becka och johanna, hela gamla gänget samlat. så himla trevligt hade vi det, med god mat, efterrätt och massa skratt. lite skräckfilm också såklart. precis som gamla goda tiderna, haha.
fick samma sällskap hem också nångång runt ett. somnade nästan direkt när jag la mig i sängen, va helt slut.
idag har jag beställt hem en garderob till mig från ikea som kommer lagom till min födelsedag, så har jag varit ute på lååååååång promenad i skogen med mamma och milton, och så har jag ätit pizza. typ min söndag i en kort sammanfattning. det har varit lugnt och skönt. ska ta en dusch alldeles strax och sen blire väl tevetittande med familjen typ. eller ah mamma och syster iaf.
tjarå

lite bilder från i lördags;









bajsbloggtelefonskit

äre fel på min telefon eller min blogg om jag inte kan blogga från mobilen? någon som vet? jag kommer in på bloggen och skit, kan skriva en rubrik, men sen när jag ska skriva ett inlägg så gåre inte. alltså man kan inte skriva i denhär stora rutan, de kommer inte upp nåt tangenbord ens på t-fonen när man trycker här. bliri aslack juh :( någon som veeeeeeeeet nåt?!?!??!?!?!??!

värsta grymma tjejen

wazzzupp with sugmärken? typ alla går runt med sugmärken på halsen nu för tiden..... varför om man får fråga? de är ju inte direkt mysigt att ligga och suga på nåns hals?! tycker jag iaf... de är ju inte snyggt med ett blått stort märke på halsen, och inte coolt heller. känns det inte lite fjortis att göra sugmärken? bara för att visa att man har varit med en kille typ. ah så tycker jag iallafall!

ska strax käka nånting för att sen pallra mig iväg till stockholms stad och dansa lite modern jazz till klockan halv åtta. alltid lika mysigt en fredagkväll. eller? nej men de är tur att dans är så kul som de är, annars skulle man ju inte palla. efter de åker jag nog hem och har en mysig kväll med min kärlek och familjen kanske. mina fina vänner kanske skulle hitt på nåt hos jimmy, så får se om jag inte åker dit annars.
men de behöver jag inte bestämma nu :)
ger er en bra låt att lyssna på;


spelas magnus uggla på festen kan man ju dansa hela natten! han är grym!

mörkt hår

asså jag är så jääääkla sugen på att färga håret mörkt. och inte som jag hade förut då när jag färga brunt utan mörkt. de är så sjukt snyggt, verkligen. har tröttnat på blont, men vill inte förstöra håret massa nu. vill låta det vara och få tjockt och långt. fast jag kan nog inte få så tjockt, verkar det som, men långt iaf. men ååååh va sugen jag är! vet inte om jag vågar bara....


[klicka för större]

där va precis när jag färgat så där vare ju rätt mörkt, sen slinga jag och sen blev de blont igen.
kan inte bestämma mig!

fars dag igen

varför ska det vara fars dag så jäkla ofta? de känns som att det är typ hela tiden, men aldrig mors dag. lite orättvist där vah.
när man va liten kunde man rita en fin teckning och vara snäll hela dagen, men vafan ger man nu när man är stor. med knappt 200 kronor på kontot så får man inte så himla mycket att ge till sin far.
kanske ska köpa lite godis och ge honom lite massage. eller så köper mamma något som vi ger, så brukar det vara, haha. så viktigt äre ju faktiskt inte, inte som födelsedagen direkt. och min pappa säger alltid att han inte vill ha någonting. förstår inte hur han tänker då.


göllipappsen! vi va faktiskt utomlands, därav hans lite röda face....

50 cent



haha man bah ser hur glad han är när 50cent kommer in där, men han försöker inte visa de.
gullig kille alltså, faktiskt!

ung & bortskämd

hallå, är hemma igen nu! har iofs varit de ett tag, men iaf. sitter och kollar på ung & bortskämd på svtplay. haha askul, helt sjukt bortskämda. men dedär med att föräldrarna städar och så, så har jag de också kan jag erkänna, hehe (a) min pappa städar mitt rum och bäddar min säng varje dag! (Y) de är ju rätt soft.
men de är ju inte så att han går och betalar kläder till mig för 17000, nejnej!
en brud i dedär programmet sa; ''de går inte att vara snygg för 80 kronor om dagen'' men hallå, man köper ju inte smink och hårgrejjer och shit varje dag ändå så...eller? asså de behöver man ju inte.
men kolla på programmet, de är fan kul hur dåliga dom är, haha!
och han jerry verkar ju inte så bortskämd, bara konstig och äcklig.





freeeeeedag!

godmorgon! sitter här färdig och klar för skolan, typ (Y) ska strax bege mig av för att ha mattelektion. kommer säkert inte bli mycket jobb på matten ens, för han ska gå igenom provet med halva klassen.... så ovärt att åka dit, men jag är ingen skolkare :)
ska borsta tänderna nu och sen springa till bussen. vi hörs efter mattelektionen nångång, hehe. puss


eheh kirbur gidnyf ttef

kul att man typ bara har fula kläder och att man är fett ful. ska börja träna stenhårt fan och bli värsta hotta bruden men killerlegs och tight ass! nice huh?!?!?!??!?!?!?! D:DD.:D eh ah, vi får väl se när de blir rå. typ när jag är 80 kanske, höhöhöhö. pratar bah massa skit nu. imorn äre 3 veckor kvar tills jag fyller år, om någon undrar. så jäkla kort tid. läääängtar! hoppas jag får nåt kul i present :)
nu blir sängen för mig. GODNATTTTTTT


snodd från johannis, tyckte den stämde så bra! (Y)



ps. bara fula människor som fyller år idag på facebook, ingen man vill gratta hahahha! ds.

google maps

haha ni har säkert sett de på facebook redan men om inte så testa dehär!!!!!!!!!! helknäppt alltså.
så kan man även testa honolulu hawaii till san fransisco USA och kolla nummer 12!

‎1.Gå till google maps 2. Tryck på vägbeskrivning 3. Skriv Japan som
startplats 4. Skriv China som stopplats. 5. Gå till nummer 43 i
vägbeskrivningen. 6. När du har skrattat färdigt, sätt detta som din
status.


love sex & sunshine

har käkat god mat och kollat bra teve med mamma & syster. mys!
ska ta en dusch nu och sen hoppa i säng och läsa veckorevyn som kom i brevlådan idag. alltid lika bra tidning!
har sovmorgon imorn till kvart över tio, har matte då, endast. så himla tjill. sen imorn kväll har jag dans och efter det får jag förhoppningsvis träffa pojken min. saknar han!
får se om jag skriver nåt innan jag somnar, annars hörs vi imorn! love


jag just nu :) eller? haha fräsch brud....?

bob marley

har nyss varit ute med vovven på prommis och lekt massa. snart kommer mamma hem med mat, mumma. är ashungrig, som vanligt rå, hähähä. men jag vågar iaf erkänna det (Y)
sitter och klickar runt lite på youtube och hittar denhär videon, haha så söt!


elfte november

haaajhaaaj! kom nyss hem från skolan. sent vah? har gosat ner mig i en av alla mina (rosa) mjukisdressar och ska käka nån god mellis och kolla paradise hotel. missade både i tisdags och igår. min hund vill tydligen också vara med för han ligger här halft på min dator mitt på köksbordet och typ sover. haha knäpp alltså, men världens sötaste. har inte mycket mer att säga förutom att skoldagen va lång och ganska tjill faktiskt, men har jobbat asbra idag ändå (Y) cred till mig. hade ju spanskaprov också, kändes rätt okej. borde få g iaf (a)
LAterO

stockhus

alltså vem tänker inte på stockhus när man säger medeltiden?
de va iaf de första som kom upp i mitt huvud idag när läraren bad oss skriva ner vad vi visste om medeltiden eller vad vi tänkte på. mina kompisar tyckte de va jätteknäppt :( stockhus♥

tpl

är på fett dåligt humör på allt och alla. så sjukt trött, känns som att jag aldrig får sova. måste plugga spanska nu, sidan man kan gå in på och plugga funkar inte ens. jävligt bra (Y) har dans ikväll så hinner inte plugga mycket alls. dåligt. hade världens jobbigaste idottslektion idag också, typ. eller den va mest jobbig för jag fick feta astman och inte kunde andas :( trodde jag skulle både spy och svimma och jag började se suddigt. sen skulle vi köra allt en gång till också, haha fyfaaaaan!  vill bara sova nu. vädret gör mig deprimerad, seriöst. äckligt och slaskigt och man blir dygnsur om fötterna vilka skor man än har, förutom gummistövlar kanske, men de är så jävla fult att gå runt i även fast de kanske är 'inne'
aja nu måste jag plugga.


arg tjej, typ! mogna killar som skriver xd bara för att.....

trötttttttttt

jag drog till baletten iaf, och de va, rätt kul. hade vikarie idag, hon är fett nice. sen vare street, fast vi körde locking idag, bara för att testa. de va fan askul. sen körde vi igenom koreografin några gånger (Y)
kom hem för en stund sen, har precis tryckt i mig en korv. skyndade mig för att hinna se reprisen av ph, men så såg jag att de va fem över ett. man bah: vafaaaaaan, då ska jag ju sova. aja ska ta en dusch nu så får vi se om jag kollar på de sen. PUSSSS

snöstorm

hallå i stugan. skulle blogga igår men pallade inte, felåt.
skoldagen va pest & pina. slutade liksom halv fem, höll på att avlida. men åkte till min fina pojkvän direkt efter och åt god middag och kollade massa bra teveprogram. eftersom jag började elva idag så sov jag över där. himla mys. vi somnade typ halv elva, haha, men skulle upp tio i sex imorse eftersom dempas praktik börjar 7. höll på att dö. så himla tidigt. men de va värt de, för jag åkte hem då och sov lite till, haha. begav mig av till skolan i snöblandat regn och massa blåst. mysigt....
hade två lektioner, äcklig lunch där imellan. oväääärd dag säger jag bara.
åkte hem i snöstorm med converse på fötterna. tårna förfrös och jag såg ut som ett sär (Y)
sitter och käkar mellis nu och ska på dans om en timme. funderar på att hoppa baletten och bara komma tills streeten. måste ju faktiskt plugga spanska också (a) fast näe borde nog gå på den me.
herrrrå

dagens;


va ju bara tvungen att ta en ful bild genom fönstret på snön, bara för att


vill inte

blev så himla sugen på té. lite sent att göra nu kanske. måste sova. filmen är nedladdad. ska bara borsta tänderna och försöka komma på vad jag ha klä mig i imorn. kommer ta ett tag. sen ska jag försöka sova. godnatt

22:22

hola amigos!
söndagsångesten är här och imorn äre skola. säger bara; fyfan!!!!!!!!!
men har iaf haft en mysig dag med min pojke, kollat toy story 3, kramats, kollat teve och käkat massor! så skare va på söndagar. imorn börjar mitt nyttiga liv på riktigt! haha hur många gånger har jag inte sagt de? men nu äre verkligen på allvar. ska simma med klassen vecka 50 så måste bli lite fit tills dess, haha. och om man ska hinna få drömkroppen till sommarn äre ju dags att börja kanske.
sitter och kollar bridget jones nu, och ska ladda ner i taket lyser stjärnorna. när den är klar blire väl att bädda ner sig och titta på den.
adios!!!!!!!!!!!

söndag

godmorgon!
planerade att vakna vid åtta idag, ställde klockan och allting, men stängde tydligen av den och sov till elva. braaaaaaaa, eller inte! kommer ju inte somna ikväll iaf.... menmen, jag är van, haha.
har nyss käkat frukost, sitter här i pyjamas och kollar teve. dennis kommer hit om ett tag så ska vi bara ligga och kramas hela dagen har jag bestämt, sista dagen på lovet såhär. mysipys.

oglad för tillfället

haha jag bölade fan till ph, trodde inte ens de va möjligt. men de blev helt fel och fett sorgligt :( menmen, så kan de gååååå, nu ska jag nog hoppa i säng och kolla nån bra film och gråta, eller bara mysa med mig själv, för jag får sova ensam inatt igen :(((((((
g-nattttttt

-

ibland vet jag inte hur jag vill ha det längre.

glam

sitter och kollar ph, har ju missat hela veckan så pressar nu, haha. bästa programmet, tyyyyyyypppp. fast hundramiljarder gånger bättre last year, right? :)
är på litelitelitelitemini dåligt humör just nu, tänkte att ni ville veta de, hehehehe. någon borde ta åt sig, litegrann sådär.....!!!!!!!!!!!!!
imorgon äre söndag och sen skola på måndag. hur tråkigt? öööh typ dööööör. ångest och hela köret inför dedär. men typ 6 veckor kvar till jullov, då mår man lite bättre när man tänker så :)
och vem fyller år om tre veckor och 5 dagar? jaaaaaaag gör. längtar som faaaaaaaan.
ne nu måste jag koncentrera mig på ph så PK

typ hej har no lifeeeeeeeeeee

Saknar du någon speciell person? - aaaaaaaah 3 stycken
Har du svårt för att bli kär? - ja ganska, men lätt för att bli intresserad
När kysste/hånglade du med någon sist? - igår
Ångrar du det? - neje
Har du hånglat med någon av samma kön? - jadå

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
:
Gråtit? - nej, men nästan
Kramat någon? - japppi
Pussat någon? - ja
Köpt någonting? - hhhmm, nej
Sjungit? - ahrå
Saknat någon? - ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - dennis
Såg dig gråta? - vet faktiskt inte
Du delade en drink med? - sofisen
Du gick på bio med? - viktor johanna & dennis
Skällde på dig? - min syster, hade hennes ring på mig som hon letat efter i typ 8 månader eheheh

Skulle du kunna låta din kille krama en annan tjej? ja såklart
Skulle du kunna låta din kille pussa en annan tjej? näe
Skulle du kunna låta din kille ha sex med en annan tjej? absolut inte
Har du kramat någon som har ett förhållande? ja
Har du kysst någon som har ett förhållande? ja kanske de
Har du haft sex med någon som har ett förhållande? ......
Skulle du kunna låta din kille ta på dig? eeeeeeeeh?
Hade rumpan vart okej? ja de gillar jag
När du är tillsammans med en, umgås du med andra killar då? ja nej jag sa upp min vänskap med alla killar när jag skaffa kille..... eller?
Hur mår du nu? ganska så jävla bäst
Hur går det med "han"? vem?
Vad har du för bh på dig just nu? en vit
Går du i någon sport? dans räknas väl?
Har du bra självförtoende? ibland
Vilken skola går du på? sjödalsgymnasiet
Vilka är du med i skolan? ojjj, eh ellinor terése emma viktor daniel jimmy micke anders för de mesta
Har ni mycket rast? om håltimmar räknas som rast så ja

Har du skolkat? ja nångång har väl alla?
Vilka är dina bästa kompisar? asså allra bästa i hela världen & livet är johanna & sofia
Använder du hårwax? ah brukar köra backslick juh. or not!
HårSpray? neee, bara om jag gör värsta frisyren liksom
Parfym ? såklart!
Mascara? yesbox
Ögonskugga? oftast
Kajal? ibland
Är du nöjd med ditt utséende? har ju sett snyggare....


fast här kan man ju inte vara annat än supernöjd, eller vad säger ni? :)

allahelgonadag

haaaaaalllllllåååååååå åkte till solna idag på dan och fikade på nåt glutenfritt café med mamma och syster, ja min syster är gluten och de finns ju inte direkt mycket glutenfritt på vanliga caféen så vi åkte dit de va asgott, verkligen, typ doooog. mumma på det. sen åkte vi till kyrkogården och tände ljus på alla döda släktingars gravar, lite mysigt, lite glatt och ganska så sorgligt. men jag grät ju inte, men man saknar ju sin världens bästa morfar lite när man är där. fast grät nästan, fast de va över en jättesöt jättegammal tant som va och tände ljus på minneslunden helt ensam så började hennes krans som hon la vid ljuset brinna och hon kunde inte släcka den så mamma fick gå fram och hjälpa till och blommorna på kransen brann upp och hon blev jätteglad av mammas hjälp och sen ställde hon sig där och titta på alla ljus och grät, ååååh ville bara krama om henne stackars söta tant, säkert hennes man eller nåt hon tände ljus för, så himla sorgligt :( gulltant!
sen åkte vi hem. har inte tid att sitta här nu för har så himla viktigt liv tack och hej!


carros nattfilosofiering

alltså, varför säger typ alla i 'bloggvärlden' som tror att dom är nåt 'tisha'
så jäkla fult. vem har hittat på de? för de måste va påhittat. de kan ju inte
vara ett svensk ord väl?
asså säg t-shirt vafan. tisha är typ världens fulaste ord efter pung.
(ja jag hatar ordet pung och har alltid gjort!!!!!!!!!!!!!!)
de låter liksom som ett ord typ en stor amerikansk mörkhyad gangster skulle säga,
inte en svensk liten blond tjej som leker snobbig......
när man googlar bilder på tisha kommer dehär upp, tänk på det ni
som säger tisha. det finns ingen jävla tisha!!!!!!!!!!!!!!!


dehär är tisha! en tisha? ja ingen t-shirt iaf som ni ser

[email protected]

asssså, pallade inte sova när filmen va slut så satte mig och pillade lite på bloggen. eh ah jag är ju inte proffs riktigt (typ sämst i hela världen hähäähä) på sånthär men lite skillnad blev det :) fast de typ syns inte än, men de ändras väl snart hoppas jag!
har egentligen inget vettigt alls att skriva, men de är trevligt ändå, eller hur? vet att ni gillar att läsa mina ovärda inlägg, så himla roliga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) visssssssst?

in love

laddade precis ner i rymden finns inga känslor, så himla grym film, så blir att titta på den istället för toy story 3. lite tomt här i sängen bara, men jag klarar mig :) nu kan jag ta huuuur mycket plats jag vill (Y)
hörs imorn fellas!

ps. måste bara säga att min pojkvän är världens gulligaste och jag är världens lyckligaste ♥ ds.



party like a rockstar

heeeeeeehhjjjee igen! har suttit i köket hela kvällen med mamma och varsin dator, haha. nördar!!!!!!
mammsen har precis skaffat spotify så har fått suttit och lyssnat på hennes dåliga gamla musik typ, haha. men de va mys. jag har läst bloggar, kollat kläder på internet och massa sånt. typ allt på h&m som man vill ha är slutsålt. lite ägande sådär eller vad säger ni? då langar man iaf stort sadface......
ska strax gå upp och krypa ner under täcket och kolla toy story 3 som jag och dennis laddade ner i förr går typ men aldrig hann se. den verkar azyyyyym, så tjarå PK


typ dödsnygg klänninger eller vadå? in love!!!!!!!!♥♥♥♥

galen

näe nu fick jag sällskapsanfall, eller nåt. MÅÅÅÅSTE UMGÅS! ahah, typ. nej men serri fick feta suget att ha värsta filmmyskramgosigullitjockkväll med några. någon frivillig? näe, måste nog tvinga folk.
fan va jobbigt liv jag har. skoooooooooja så jävla nice. lite skolångest bara, bööööööh!
HEJDÅ!


L A S E R D O M E

hejhallå! åkte till dempa igår och mös med american pie 2 och baksmällan, och lite choklad på det, och cola i glasflaska. så himla cool familj, dom har alltid glasflaskeläsk hemma, så mysigt att dricka ur!
imorse sov vi till tolv och jag fick panik för tåget gick inte och jag dog för jag skulle till stan och vara där senast fyra så jag satt och gnällde hela dagen men sen löste sig allt för min boy är bäst och jag mötte mina fina vänner på tåget och vi spelade laserdome. så jäääääkla kul. jag dog lite för två ungar jagade mig och jag kunde inte komma undan. lääääskigt. men jag vann. eller? eeeeh, ni får välja själva vad ni vill tro. men jag va ganska grym iaf.
har ätit en god middag med hela familjen och sen försökt fixa internet i nån timme, vi har liksom uppgraderat oss med ett snabbare men det funkade inte ens, fett lack man blir. så ah nu har vi typ fixat de, så nu sitter jag ju här och bloggar :ddD.DD: glada ni blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tror inte jag ska hitta på något alls ikväll, typ sitta hemma och käka chips?! fan va skönt. har inte haft en ensam stund på hela lovet knappt, flängt hit och dit med han och hon och den och dom, typ. men de är kul, för jag är en social människa, hähähäh, så jag gillar att umgås, men ibland vill man bah tjilla och tjocka. ni fattar vah?


jag idag när vi spela :) eller?

waka waka eh eh

sitter och lackar naglarna nu, och insåg precis att jag missat halva ph så får kolla reprisen ikväll eller på lördag kanske, eftersom jag har missat hela veckan :(
ska strax bege mig till bussen men kanske bloggar hos min boy ikväll, vi får se. annars kommer det nog ett trevligt inlägg imorn kan jag lova (Y) puzzzzzzz


haha så himla söt låt

rosa läppar


blev himla sugen på dessa läppstift när jag såg inlägget på blogg.se's startsida.
det åt vänster ser ju himla underbart ut på färgen, men de i mitten skulle nog inte sitta fel de heller.
ska spana in priset på dom så får vi se om dom blir mina eller inte.
söta som socker är dom i alla fall!

SVAR PÅ KOMMENTAR;

Johanna;
jag har köpt både masken och handskarna på butterix faktiskt :)

kung för en dag

magnus uggla spelas ur högtalarna medans jag städar lite i rummet. lovade mamma. så ringde hon och sa att hon hade köpt ett 'skal' till min telefåååån, rosa, hiihiih tack världens bästa mamma ♥
ska snart göra lite rumpövningar, duscha, käka middag och åka till min pojke. skööööönt, va inte mysigt att sova ensam inatt :( men kanske ska sätta lite fart så jag kommer dit nångång idag!!!!!!!!!!!!
SEEEEEEEEYAAAAAAAAAAAa



uyiohjpkål¨ö

ååååååååååååååååååååh, hur får man bort dedär CAROLINE mitt på headern. de går ju inte :'((((((((((((((
BAJSBLGOGGGGOGOGOGOGOOG

fjärde november

fan va kul jag hade igår! det va trevligt folk och massa dans! iaf för mig elin och stella, haha. vi dansade hela kvällen typ. så jäkla sköna brudar. vi spelade lite sanning & konka också, och nåt supspel, haha. kom hem vid tre inatt och kröp ner i sängen direkt. fötterna va så himla trötta av klackarna och hela jag va slut!
vaknade skaplig tid imorse och gick upp och åt en bamsefrukost. va så himla hungrig. låg i soffan halva förmiddagen och kollade heartbreak hotel och barnprogram. myyyys.
ska strax gå och hämta min hund. behöver nog en promenad med frisk luft faktiskt. kan langa bilder när de kommer upp på facebook, eftersom jag som vanligt inte hade med mig någon kamera. kanske borde önska mig en när jag fyller år.... hörs senare!


hotta brudar från djursholm

sitter här nyduschad och proppmätt. käkade en god middag bestående av fläskfilé klyftpotatis och grönsaker i ugnen, yummie. ska börja fixa mig nu för att sen pallra mig iväg till min kära kusin på maskerad. har ingen fantasi typ så kommer se ungefär likadan ut som halloweenfesten i fredags, men who cares. hade faktiskt ingen lust att spendera mer pengar på en outfit jag använder en gång typ. men jag kommer va snygg ändå hoppas vi så jaja. måste skynda nu hejssssssssss


jag och min twiiinieeeee

fett nice inlägg

hejhejhejhejhejhejeh sitter med min pojkvän här nu han är ful och knäpp fett irri, de blev ingen bowling igår för alla mina vänner blev plötsligt väldigt otaggade så jag och dempaaaaaa hade myskväll istället men båda somna tidigt ehheheheheheh sååååå snart ska jag till doktorn och ikväll äre feeeeeeeezt herrrråååååååååååååå


jag och min partner på bioooooooon i måndags,,...... rädda :S eller?

bowlingkväll

bion igår va grym, men riktigt äcklig. extra mycket när det va i 3D. köpte bara en ramlösa att ha till bion eftersom man knappast kände sig sugen att käka nåt när man såg dedär, haha. men det va mys!
åkte hem och sov med min pojke såklart. idag har vi gått promenad och hämtat ut ett paket till mig från veckorevyn, spännande (Y) kollat bert och ätit vår sista bj har vi också hunnit med.
tänkte slänga upp gårkvällens outfit nu och sen leta efter nåt annat att ha på mig ikväll, för ska nämligen dra och bowla då med några vänner. det blir kul!





blev min nya gråa tröja från gt, svarta jeansleggings från h&m, gråa väskan från spanien och massa smycken på det. 
nu har jag bråttom så tjaråååå

brådis

jag hoppade inte in i duschen när jag egentligen skulle, utan satt vid datan i typ en timme och sen tränade lite rumpa, och det resulterade (?) i att jag fick stressa sönder lite och missade bussen och gjorde min pojkvän suris....?! men nästa går snart så hinner inte skriva mycket mer just nu, så ni får se min outfit senare ikväll typ. pussssss


november är här

första november idag, gud va tiden går fort. snart min födelsedag, hiihihihihihi. och julafton (Y) 
hyrde ju film igår som jag och dennis kolla på, men båda somna så vi fick se klart den idag. den va askul faktiskt, bra val av mig, hähäh!
vi har slappat idag och han åkte nyss hem. ikväll ska vi på bio, alltså jag johanna dennis och viktor. det blir saw 3D, äckligt asså. men den är nog bra, förhoppningsvis.
ska väl börja duscha och sånt snart om jag ska hinna käka middag innan och allt. jag är rätt långsam av mig när jag ska fixa mig. hörs laterO

RSS 2.0