bara jag som längtar eller?

filmen är ju sjukt seg, så tänkte passa på att skriva att snart börjar mitt absoluta favoritprogram igen, nämligen paradise hotel! många tycker de är patetiskt och töntigt och har många starka åsikter om det, men vafaaaaaan, låt dom göra vad dom vill. skulle själv aldrig ha sex i teve, men vill dom de så vill dom. vem bryr sig? underhållande att titta på iaf. bara jag som längtar tills det börjar eller? 11 oktober!!!!!!!!!!


2009


nya gänget!

hittar tyvärr ingen lika snygg som cimon (kanske svårt iofs) men
man får väl hoppas att säsongen blir grym ändå.

ps. andreas va inte så ful han heller :D ds.

snart är det fredagsmys

HEEEEEEEJ! sitter och softar i sängen, kollar nyheterna och smsar. eller ah nu äre sporten. varför byter jag inte kanal? vem bryr sig om fotboll liksom.....? ovärt.
skolan va feeeeeett jobbig. har ju tre timmars fek idag, så himla segt. men jag va bra och jobbade på :)
kollade på läskiga klipp på engelskan eftersom vi håller på med skräcktema. fyyyy! jag är riktigt lättskrämd jag! jag va nog den enda i klassen som hoppade till och skrek när mördaren drog bort duschskynket på videon. eheheheh.
efter skolan träffade jag bästa johanna. vi fikade i tumba och sen åkte vi och gymmade. eller ja alltså....vi tänkte åka och gymma, men vi orkade inte. så vi åkte hem till mig och käka köttbullar & makaroner och kollade teve och youtube. har saaaaaknat henne. gud va vi skratta! ♥
när hon åkte hem tog jag en lång dusch och rakade benen och allt såntdär, så nu är jag fin & fräsch!
ska lägga mig och läsa aftonbladet. fett vuxen & mogen jag blivit. elller?
ska vänta på att the last song är färdignerladdad och sen ska jag bädda ner mig och kolla påren. mysfaktor hundra.
över & ut

glad chey

aloha. inte mycket att säga. tänte bah att ni ville veta att jag lever efter denna jobbiga danslektion. men kul varen. riktigt kul. speciellt när man kan skratta lite i smyg åt den där jättedåliga tjejen. HAHAHAHAHAHA. förstår inte varför hon ens vill eller fåååår gå i vår grupp. aja, nu ska jag dricka upp min drickyoughurt, plugga spanskaglosor och sova. NATTTTTTTI

let´s get glam

howdy howdy! har nyss käkat middag, proppmätt nu.
skolan idag va fan kul, elleeeeeeer? hade engelska, den va skoj. läste lite och gjorde en historia och sånt, på ett kul sätt. svenskan skrev vi bara jääävla novellanalysen. men efter två timmar och massa skrivkramp så blev det äntligen klart. duktigt av mig :)
kollade lite i centrum efter skolan men köpte ingenting! ännu duktigare av mig!
åkte hem med johanna, träffa mickis och sara i centrum. så jääävla söta brudar. saknar dom!
snart ska jag taggga på dans, men måste öva på mina spanskaglosor först. dom är tills imorn och jag har inte ens kollat på dom. sämst! så laterO guys!


min favvolååååt just nu. gör en huuuuuuuuuur cool dans som helst till denhär
på streeeten nu. typ respekt! tänk er åtta dödsheta tjejer rocka loss till denhär
på scenen! gryyyyyyyyymt kommer det bli!

GODMORGON

jag ska åka om en och en halv timme, och jag är strax klar. har käkat frukost och allting, haha. trodde tydligen att jag behövde mer tid än vad jag gjorde. menmen, kan ju tjilla rååå i en timme. soft.
har bara två lektioner juh, sen ska jag göra ett ärende. neeeej, skämt åsido, ska kolla om de finns en grej jag vill köpa, men kan inte skriva vad här!
sen blire väl hem, plugga lite spanskaglosor och så har jag dans ikväll.
skriver nog nåt senare idag. kanske hinner slänga upp en dagens outfit innan jag drar till skolan, annars får de bli efter. puss

tröttis

cha cha bloggen! :)
dansen gick inte såååå jävla bra idag asså. va sjukt seg på baletten och streeten också. inget fastnade i huvudet och jag bah flaxade runt med armarna. nej okej riktigt så hemskt vare inte, men det gick inte super iaf. käkade macka när jag kom hem och nu har jag precis duschat. fick vääärldens magknip så ska nog läsa lite engelskaglosor nu och sen sova.
skönt med lååååång sovmorgon imorn :D
sleeeep tight!

htdgrsfad

vafan uppdateras inte bloggen föööööööör? :|

today for you, tomorrow for me

tjenare! sitter här och trycker i mig lite wok. rester från igår tydligen. de blir min mellis & middag.
skolan idag va soft, bah samhälle och svenska. vårrullar till lunch. inte min favvomat direkt. utsidan på dom är gott, men dedär innuti, fyyyy!
fick också veta idag att vi har varken idrott eller matte imorn som är våra förmiddagslektioner, så jag börjar typ tjugo i ett imorn råååå. mmeeee like! låååång sovmorgon som in i helvete. så blir bah svenska & engelska imorn. men nu måste jag plugga lite engelskaglosor. hejs!

såhär såg jag ut idaaaaaag råååå;



mysiga måndag

holaaaaaaaaaaa amigos y amigas!
sitter och softar i sängen. va ju hos min pojkvän idag. vi åkte och köpte hans efterlängtade iphone 4, så nu är han riktigt lycklig, haha! men den va coooool!
sen käka vi god mat och kolla teve hela kvällen.
ska strax hoppa i säng och plugga lite svenska en stund, har novellanalysgrejs imorn och jag fattar ingenting av sånt sååå, bäst att läsa på lite kanske.
imorn börjar jag elva så går upp tidigt och duschar då. skööööönt. ingen aning om vad jag ska ha på mig dock, så kommer kanske försent även fast jag har lång sovmorgon, haha. nej det ska inte hända.
här får ni en dagens ocksåååååååå. nattti




huddinge

hallihallå! sitter i mormors lägenhet i huddinge och tjillerillar lite. tog med mig lilla rosa datan eftersom jag hade planerat att gå hit.
skulle sluta ett idag men sen ändrade sig lärarna så vi fick sluta kvart över tolv istället. asskönt. hade bara matte, samhälle och inte ens en halv företagsekonomilektion. me like!
strosa runt lite i centrum med mina fina vänner ett tag. hade tydligen brunnit på h&m eller nåt men jag och micke ville hemskt gärna gå in där så vi väntade tills dom öppna igen. stog och garva åt folk som försökte gå in också fast dörren inte öppnades. hur många som helst försökte gå fram och tillbaka och röra foten framför dörren och sånt, hahah. såg ut som dolda kameran eller nåt.
vid tio över fyra ska jag åka till dennis så orkade inte åka hem imellan.
är dödshungrig eftersom det va äcklig mat och jag bara käkade lite fil, så ska nog ner till coop och köpa nån fralla eller nåt bara. tur att hon bor mitt i centrum så man har nära.
heido sålänge!


söt vah? ehhehe inte speciellt. tänkte bara att ni skulle få nåt att
titta på.

svart funkar alltid

har precis filat ner alla naglar korta och målat dom svarta. försökte plugga lite också men skulle kolla nåt program på svt och allt bah lagga och texten på videon kom inte fram och skit så fick skita i de, eehhee. undra vad läraren säger imorn.
ska nog bädda ner mig och kolla wildchild nu som jag precis laddade ner.
hörs imorn. natti

tutti frutti

gladis man blir när man är påväg att klicka hem en jacka från h&m, så ståre; 'sold out'
ååååååååååh, vill ha. kan ju kolla i affären. ah för där finns den nog kvar.

sitter och kollar parlamentet nu, så jääääkla kul, haha. älskart!
fick feta mensvärken nyss så dör lite nu. hallå, lite sent att komma nu tycker man?!
ska gå ner och hämta lite cola nu, och bänka mig framför teven ordentligt. efter parlamentet börjar two and a half men, and me like it very much. så himla bra program!

imorn slutar jag ett istället för halv fem. hur skönt? får chilla runt lite i centrum (kanske shoppa nåt ehehhe) och sen drar jag hem till min fina pojkvän. längtar. har planerat att pussa sönder honom när vi ses. de gillar han nog :) och på fredag bjuder han mig på bio. hur gulligt?
heido

dålig chey

asså hurfan laddar man upp en profilbild? min kommer ju aldrig upp.
någon som kan hjälpa?

FYRA MÅNADER ♥


(ganska så väldigt ful bild men, de göööör inget)

BORA BORA

jag skulle inte tacka nej till en vecka eller två i dehär paradiset i vinter. ta mig till bora bora tack!





söndag

jag sov ända till tolv idag. asskönt vare! idag ska jag göra typ ingenting, bah softa. eller ah måste plugga lite också, sjukt tråkigt! men tänkte läsa lite bloggar först, orkar inte plugga än.
om nån vill komma hem till mig med en coca cola så är den världens bästa, för jag är himla sugen på det nu. man måste ha nåt gott när man pluggar. bara jag som tycker de eller?
tjaarå

!

hej jag hatar mig själv hejdå godnatt

happy girl

måste bara påpeka att jag just klickade hem dendär svarta transparenta skjortan i inlägget lite längre ner. wiiihueeee, ville ju ha en sån liksom. kunde inte motstå, fast jag skulle sluta shoppa.....
fast de va mamma som beställde åt mig så man kan ju hoppas att hon glömmer bort att dra pengar från mitt konto, mohahahhaha (a) elak jag är!
tre saker att strka från listan;
boots, militärgröna brallor & svart transparent skjorta.
gladis jag är!!!!!!!!!!!!!!!!
blir alltid på så bra humör när jag har shoppat. nu längtar jag tills den kommer!!!!!!!!!!!!

mobboffer

kul att man är fett rolig när man smsar med sin pojkvän så han tror att man är full och går och lägger sig, för han tycker inte de finns nåt att göra. amen tack. snacka med mig kanske, halllååååå?!??!?
nu sitter jag här, mobbad ensam & övergiven med min tråkiga blogg.
kanske ska hoppa i säng? ska fundera på saken :)

till mig själv!

jag tror jag blivit lite shoppingberoende. börjar bli orolig asså. hur ska jag klara mig med ynka 800 kronor i månaden om jag bah shoppar hela tiden. måste sluta med dehär!!!!!!!!!!!
ska ju spara massa pengar också så jag kanske får åka till london eller nåt i vår, hihiiihih!
SLUTA SHOPPA CAROLINE!

hej jag har inget liv så jag gör en lista och tror inte att en jävel bryr sig om vad de står

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
eh ja, typ alltid. man vet aldrig om man hittar nåt kul!
Titta på dig själv i spegeln: ganska lite för mycket kanske
Gnälla: ehm, jaaaaaa (a) älskar att klaga, ehehhe
Skrika: nej, varför ska man de för?
Sova: ja, men lite för lite kanske
Ha ångest: jappp
Skada dig själv med flit: såklart inte
Ta mediciner du inte borde ta: ah fett kul att bah käka lite olika. skooooja klart inte
Vilja dö: nej, älskar mitt liv
Drömma mardrömmar: neeeeeeepppp, som tur är
Drömma sexdrömmar: jaaaa, iaf när jag är vaken, ehehhehe
Ta droger: men nejeeeeee
Försöka vara annorlunda: nepp, är redan lagom annorlunda
Klä dig i svart: ja, de är phätt snyggt
Gå till kyrkan: nejtack
Gå i skolan: måste juh
Röka: usch fy och blä
Hata folk: nej de är inte snällt
Lita på folk: mina nära & kära jaaaa

VEM:
Saknar du:
dennnis och johannis
Vill du döda: typ ingen asså, nej vah?
Rörde dig sist: ööööh, min hund kanske, eller nåt....
Vill du slå: min bror, hihiihi fett kul
Kysste dig sist: felix heter han.           HAHAHA skooooja, dör åt mig själv. dennis såklart!!!!!!
Vill du kittla: johanna, under fötterna, hiihihihi
Kramade du sist: min hund, om de räknas :)
Vill du prata med: RYYYAAAAN SHEcKLEEEERRRRR, channing tatum, cam gigandet, typ! *dreggel*
Skrek du på sist: haha mina syskon
Vill du vara som: mig själv :) tur att jag är de dåååÅ!
Sårade dig sist: ingen kan såra mig!!!!!! eh typ. nej ja minns inte
Gjorde dig riktigt glad senast: mamma, när hon kom hem med fina grejjer till mig! plus en marabou

Fick du sms från senast: amen åååh, min boyyyyy
Ringde dig senast: mamma
Är snyggast på jorden: dum fråga. jag såklart! skämt åsido, de måste vara... asså ja vet inte

HAR DU:
För många vänner:
man kan väl inte ha fööör många heller?!
Förföljelsemani: vad är de för nåt?
Tvångstankar: nej, typ bara att jag måste säga 'peppar peppar ta i trä' och knacka tre gånger i trä eller huvudet när jag säger nåt, tex; jag har aldrig brutit nånting.
Någon annan psykisk sjukdom: neipa
Någon fysisk sjukdom: ne, inte vad jag vet :)
Någon skada: näe
Färgat håret: jorå
Brutit några ben: amen ååååh, skrev ju nyss de! neeeeeeeej!
Några piercings: öronen
Egen dator: två
Bra självförtroende: ibland så (Y)
Kysst någon: såklart
Sagt jag älskar dig till någon idag: ja, till mig själv hiihiihih
Bjudit ut någon: asså, beror på vad du menar.... kan man säga du? den?
Varit kär: absoluuuut
Dumpat någon: jarå
Tuttat eld på nått: inte med flit iaf tror jag

HUR:
Går du: eh, på fötterna
Svarar du i telefonen: hallå
Fördriver du tiden: facebook typ
Mycket pengar har du: alldeles för lite
Tjänar du pengar: får ju studiebidrag
Ofta diskar du: man har ju diskmaskin
Ofta städar du: typ aldrig, min pappa göre åt mig
Många stör du dig på: ganska många
Ofta träffar du din familj: varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: asså nånting är man väl redan?
På gud: verkligen inte
På rymdvarelser: klart dom finns
Att folk tycker om dig: hoppas de iaf
På ett liv efter detta: ja har inte bestämt mig än
Att fiskar kan tänka: ja de är väl klart dom kan
Att du kommer leva länge: vi har rätt bra gener i släkten sååå, hope so!!!!!!!

 


gillart!



såhär går jag gärna klädd någon dag! vad tycks?

amen guuuuuuuuuud

äntligen färdigstädat. fint blev det (Y)
hade tänkt sätta mig och kolla på 'allt för min syster' som visas på nån canal+, men pappa har kortet till teven för han måååste tydligen kolla formel1. fett arg jag blir.
får hitt på nåt annat rååååå. filmtips någon?

såhär stökigt vare




och såhär fint blev de!

och tomt....

ah och som jag sa måste jag ju skaffa nya korgar, för domdär
matchar inte alls.

och dehär rensade jag ut;
kläder + en hm-påse med underkläder också som skulle slängas
(sånt ger man ju inte bort direkt)

böckerna;


och allt dehär kastade jag ner i tvätten. gissa om mamma blev lite trött på mig (a)


sen har jag ju även städat mina två små byråar och hyllorna över sängen. ställt upp lite fina ljus och sånt där. så de blev asnice.

och dehär kom mamma hem med idag!



dåliga bilder meeeeeeeeen, ah :D
& stövlarna jag fick igår


ja allt är ju såklart huuundra gånger snyggare på ;)))))
speciellt byxorna! ser skitfula ut när dom ligger sådär på bilden!


-

okej allt fuckade inte men hela min presentationstext försvann, och dedär fula carolinenylen kom upp mitt på headern och ååååh hatar dehär. varför kan de inte bara vara enkelt med designer och skit för? palla krångla till allt!

UDBIGNOSDFNQSFKNLDSGNKAEGNDOGEABENGOID

amen åååååååååh, kuuuuuul att man suger på bloggar och kodmallar och stilmallar och vad allt nu heter och man försöker fixa en enda liten grej i kodmallen och nåt blir fel och jag ser ju såklart inte vad bland alla dessa miljarder tecken och bokstäver så jag måste återställa hela kodmallen och nu är allt fuckat och fult. hej jag hatar min blogg åååååååååh är fett arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

duktig chey

har middagspaus nu, gott! min hund står här bredvid och tigger med sina puppyeyes. söööötnos. mamma har vart och klippt han idag också på en salong typ, så nu är han extra gullig. eller ah egentligen ganska ful, men han blir så liten när man klipper ner all päls sååå....
har lite till att fixa i rummet, sen ska jag nog ta ett långt och varmt bad och göra mig lite fräsch. man känner sig så äcklig när man har städat liksom.
mamma kom precis hem med mina två skor jag la undan igår, och ett par militärgröna brallor. så jäääkla nice. eller ah måste testa dom först, men dom är snygga när man kollar pårom iaf.
fett snäll mamma jag har alltsåååå, som bah köper grejjer till mig (a)
kan visa bilder sen. pk

städning pågår

asså såååå himla segt att städa. har städat nonstop idag, och håller på att hungra ihjäl nu.
men har fortfarande massa kvar. har rensat ut alla mina gamla böcker jag aldrig läser, hur mycket smink som helst som inte används, sjukt mycket kläder, både 'nya' och gamla.
de kommer bli fett fint i rummet, men måste införskaffa lite nya saker. så som en ny snygg fönsterlampa, min ser lite töntig ut, haha, och nya bokstöd, lite fina korgar att ha grejjer i mm. sen ska jag även köpa bokstäver/ord att sätta upp på väggen. ska skriva laugh love live!
en ny taklampa vill jag ha också.
men nej nu måste jag fortsätta städa så jag blir klar, helst innan tolv inatt, hehehehhe (Y)
LATEROOOO

städdag

godmorgon. vaknade precis av att mamma väckte mig.
satte på teven och hörde att nåt kapat plan hade landat på arlanda inatt eller nåt. de skulle från kanada till pakistan. ganska läskigt faktiskt. fast som tur va så vare ju inte från eller påväg till stockholm egentligen.
ska faktiskt börja städa rummet direkt nu så de blir klart nångång.
måste plocka bort alla kläder från golvet, städa garderoben, rensa i mina hyllor, bädda rent i sängen, damma, dammsuga och torka golvet. kommer skina härinne sen.
bäst jag börjar! PUSSSS

men palla skriva nåt här

vill bara att ni ska veta att jag tycker manchester(stavning?)byxor är det fulaste som finns. eller ah manchester överhuvudtaget! (asså inte fotbollslaget rååå, utan materialet!)

har suttit och tryckt i mig chips och deppat för jag känner mig fett dissad av alla, även fast jag inte pallade göra nåt idag :( hade planerat lite med min bästis men så funka inte de så då blev jag ledsen i ögat :(
värd helg dehär kommer bli asså!
är sjukt sugen på att förändra mitt hår & mitt rum.
rummet ska iaf bli skitfint imorn när jag städar och rensar ut allt onödigt och de jag knappt använder. härligt de blir efter iaf!
la undan två skor idag innan dansen också så hoppashoppashoppas mamma köper dom till mig. grymt snygga båda två.
ska fråga mamma om hon kan bjuda mig till frisören på söndag för lite förändrig. dock inte så stor antagligen, haha.
men ah har inte råd att betala själv (fatttiglapp ja vet) plus att ofta man vill lägga typ tusen spänn för lite hår. eeeeeeh nejtack, mamma betalar!


funderar på nåt såntdär. de blir ju inte sååå mycket förändring liksom :) rätt likt mitt nuvarande hår (Y)


-

fett dissad av typ alla

SVAR PÅ KOMMENTAR;

asså börjar få lite krupp på dig nu 'jessica'.
vem du än är så sluta ställ samma fråga typ femhundra gånger. för sista gången, den gråa väskan är köpt i spanien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och jag vet att den är skitsnygggggggggg, och att du är jävligt avis så tackochhej nu vet du, så slipper du fråga igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) puss

yehc dalg

hallå igen! nu sitter jag här, nyduschad fräsch och söt! dansen gick toppen. är så otaggad på fredagar men när man väl kommer dit blir man hur taggad som helst. uppvärmningen gick segt men när vi väl började med lite koregrafier så gick det awesoome! jag rockade fett och lökade massor, men de är så de ska va.
åkte hem, käka tacos och duscha.
ska snart mysa framför nån film med ramlösa och chips, hihi! gotttt juh. tycker jag är värd de efter en hård danslektion.



världens bästa mamma

min mamma kom precis hem med ett par snygga svarta stövlar till mig som hon hade köpt. beställde också precis hem ringarna jag nyss visade, och en snygg kavaj från hm.com. eller ja jag bad mamma beställa åt mig, hihi (a) hon är snäll hon!
men nu måste jag byta om och åka till dansen. hörs ikväll!


shoppinglistan;

att införskaffa till hösten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- jeans - svarta blåa & militärgröna
- pälsväst - någon som vet vart man kan hitta en snygg? fake såklart!
- stickade koftor
- svart transparent skjorta
- en rutig skjorta
- boots
- vitt spetslinne
- skinnhandskar
-
massa nya smycken




smycken



funderar på att beställa hem dessa ringar från h&m. sjukt snygga, speciellt den turkosa!
så jävla svårt att hitta ringar i butik tycker jag, alltid slut eller så har dom inga överhuvudtaget.
som tex tumbas h&m, har inte ett enda jävla smycke i hela affären. sjukt dåligt!

utmanar ödet

äntligen helg. gud va skönt de ska bli. efter dansen ikväll ska jag bah hem och mysa med mig själv, och familjen kanske. och imorn ska jag städa rummet hela dagen och rensa massa grejjer och göra jättefint (Y) sen får vi se vad jag gör resten av helgen. min pojkvän har ju lämnat mig för att åka till norrland. schyssttttttt!
skolan idag va ju chill as usual! multimedia som jag är grym på (typ enligt mig själv iaf) och sen matte som jag suuuuuuuger på (enligt alla typ) sååå ah. åkte hem, sitter och softar nu, ska strax käka nån mellis eller nåt. kollade nyss på en video jag hitta på en killes blogg. så jävla sjukt, jag får typ svindel och panik när jag kollar på den! titta själva


helt jävla galna juh. tar av linan och allt. fyfan jag skulle aldrig i livet göra nåt såntdär, inte ens för en miljon!!!!!!!!!!!!!

för mycket energi

godkväll!
vaknade imorse och lät som en jag vet inte vad. min hals va död och mitt huvud höll på att sprängas. kändes de som iaf.... men inte stannade jag hemma. nepp, jag gick till skolan och hade spanska, och ekonomiprovet. de gick väl sisådär. rätt dåligt om jag får gissa. sen palla jag inte och drog hem innan sista lektionen. va så jävla död. mensvärk på allt dedär också gjorde knappas saken bättre.
min pojkvän va dock väldigt söt och kom hem till mig med en fet marabou som vi mumsa i oss framför teven, hhihihi. fett tjocka. men man får äta choklad när man har mens, sådeså.
vi kollade tre wallanderfilmer efter varandra som visades på canal+. såååft asså. men jag halvsov typ ett tag. asskönt. kommer dock bli svårt att somna nu kanske.
har precis tagit en härlig dusch, så tänkte gå ner och stryka min tröja jag tänkte ha imorn, och sen kanske göra lite té eller nåt om jag orkar. älskar att dricka en kopp té innan jag somnar.
hade tänkt fixa mina naglar också, typ fila ner alla till samma längd, så jäääävla ojämna nu, haha, och måla dom och sånt, men blir ju fan sent nu asså. börjar ju åtta imorn :(
äsch, vi får se vad jag hinner och pallar.
POK

DAGENS;



såhär ser det ut på ena handen. galet fult alltså, måste fixas!!!!



eeeeh typ väääärldens bästa låt nu! ♥ helt dödskär!
ps. ni skulle sett en video vår danslärare visade oss, två killar som har gjort en dans till denhär låten.
olagligt jävla bra & cool. trodde jag skulle dööö. ds.

fan för mitt liv


haha seriöst alla måste gå in på denhär sidan!!!!!!!! så jävla kul. jag garvar på mig här vid datorn. kommer aldrig komma igång med plugget alltså. in och läs! [tryck här eller på bilden]

ex.

okej man ser typ inte vad de står (!?!?!?!??!) men ah läs själva på hemsidan! :)

turdag idag....?

känner att det inte är min dag idag.
vaknade med huvudvärk och ont i halsen, men pallrade mig upp ur min underbara säng ändå och gick till skolan. hade gympa första lektionen, ganska skönt faktiskt. men så skulle vi köra frisbee. asså halllåååå, äre ens en sport? så sjukt tråkigt iaf. kanske jag tycker bara för att jag är rädd för frisbeen och inte kan fånga den. ah de sög iaf. körde ju matcher och så, fett segt. och min nagel gick av när jag skulle fånga den. då hatade jag de ännu lite mer.
resten av dagen flöt på även om jag va galet trött. åkte hem till daniel och jimmy en snabbis på håltimmen också.
skulle sluta två idag eftersom vi inte hade nån svenska sista timmen, men jag sluta typ tio över ett eftersom vi hade en skrivuppgift på engelskan och jag va grymt snabb (ehhehehe inte för att skryta) så fick gå fett tidigt. soft.
hann få med mig en snygg kofta och ett par örhängen påvägen hem också. åååh, kunde inte motstå. jag som skulle spara min sista tusenlapp.
just nu sitter jag och trycker i mig mannagrynsgröt och ska strax plugga ekonomiiii. tråkigt värre.
jag lärde mig precis att man inte ska koka mjölk utan att hålla koll på den.
började blogga här och glömde helt bort mjölken på spisen, så när jag vände mig om va den typ en millimeter från att koka över. helt fastbränd varen också, så bara att göra ny (Y)
slog av tummnageln också när jag skulle diska bort de fastbrända......
hoppas ni haft en lika bra dag som jag :)))) kanske bättre?!

hade på mig oversize-tröjan jag köpte igår med ett skärp i midjan


asful bild jag vet, men ni ser ju iaf hur den ser ut ;)

ynka 30:- för domhär. hur jävla billigt som helst juh (Y)

ihgodhffmpaofaåsokdaskdnp

asså jag typ bokstavligen (vet inte riktigt vad man menar med det men de låter bra där) döööööör varje gång jag läser hennes blogg. hon är så sjukt jävla snygg, har typ alla tjejers drömgarderob, shoppar hela tiden, reser som bara den, har en dödsromantisk pojkvän, egen lägenhet, är modell, har egna kollektioner, och miljarder skor. helt ärligt, vem vill inte ha hennes liv?
shit vad jag är avis asså. nu ska jag hoppa i säng, plugga lite och sen dö.
känner mig sjuk. mår inge bra alls.
pk

UPDATE; eh ja jag menade såklart kenzas blogg, skrev bara hennes. meeeeen kan skylla på att jag va fett trötttis. men ni fattade säkert ändå vem de va! cool jag är som ger er nåt att tänka på vahvahvha?!?!?!?

SVAR PÅ KOMMENTAR;

till linus; hahahaha va rolig du va nu :D:D:D::D:D
till dennis; eeeeeeeh neeeeej, hahahah :DD:DD:D:D men tack iaf!

in love

jag äääääääälskar att dansaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! gud jag är så glad. de är så kul. de gick så bra. även om min balettlärare är lite elak. men iaf, de gör inget. okej balett är döööödstråkigt, men när man känner att det lönar sig att stå där vid stången och sträcka lite extra på ryggen och spänna rumpan lite extra så man nästan får kramp så blir det kul. jag älskar att känna att jag blir bättre! och streeeetläraren är grym, och så jääääävla skööön. man blir ju nästan lite kär ehehhehe :$ nerråååå. gud vad jag älskar dans!
men ja de gick asbra som ni säkert fatta. mer kan jag inte säga eftersom det inte hänt mycket mer, har bara hunnit dansa.
ska strax läsa lite mer företagsekonomi och sen sova. jag hatar skolan. börjar åtta imorn. orkar inte!
jag behöver en kram. är ganska så sur nu, och lite ledsen. jag typ hatar min familj! halva iaf. tänker flytta hemifrån. pallar inte mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GODNATTTTTTTTTTTTTTTT

sverigedemokraterna

asså seriöst, jag blir typ upprörd när alla snackar skit om SD hela tiden. jag är verkligen inte rasist, men jag är inte emot dom heller. folk som uttrycker sig med ord som nazister och rasister vet inte ens vad SD vill.
ni som tror att dom vill skicka ut alla invandrare borde kanske läsa på lite först.
dom vill minska invandringen så att det inte kommer in för många på samma gång, för det är då det blir problem. alla invandrare hamnar på samma ställe (ex botkyrka) och då blir det så att dom inte växer upp med svenska samhället och lär sig hur vi lever här i sverige. dom vill också minska kriminaliteten, och med det behöver man inte tolka det som att dom menar att alla invandrare är kriminella, men en stor del av det man läser och ser på tv handlar oftast om folk med utländs bakgrund. dom vill höja straffen mm, och det är väl asbra?!
det är svenska folket som har röstat in SD i riksdagen, så fan heller att de är odemokratiskt att dom kom in som vissa säger. vill folket ha dom där så är det väl så de ska vara.
och som jag skrev tidigare, dom vill inte skicka ut invandrarna, för alla vet att vi behöver busschafförer, städare, tunnelbaneförare mm. så tjilla med livet och bli inte så upprörda allihopa.
och kalla mig inte rasist nu för jag skriver bara hur det ligger till. punkt slut!


no one wants forever

gud vilken ovärd dag. åkte till skolan för att ha samhälle i en timme. när jag kom dit fick jag veta att vi inte hade nån lektion, så de va bara att åka hem igen, haha. hade kunnat sova halva dagen liksom. men rätt soft iaf.
fick en uppgift vi skulle göra hemma istället men hinner inte de nu eftersom jag sitter och pluggar företagsekonomi till provet på torsdag. så himla jobbigt. massa olika kalkyler och sånt man ska minnas. usch!
fick med mig lite shopping påvägen hem också, då blev jag på bra humör :)
köpte en bh och trosor, en oversize tröja och en pälskrage eller vad man kallar det. fake såklart, eftersom jag aldrig skulle ta på mig äkta päls. så himla äckligt enligt mig. inte värt pengarna heller för den delen, när det faktiskt finns snygga fake som är typ 10 gånger billigare (Y)
hämtade hunden på vägen hem, gick i regnet. käkade lunch med min sjuka storebror när jag kom hem.
men nu får jag inte slösa mer tid här, måste plugga satan! LATERO


så himla bra cam på min lilla rosa laptop :D eh ah verkligen...


bästa låten typ

tisdag

godmorgon! :)
klev upp åtta idag och gjorde mig i ordning. är redan klar, eftersom jag bara slängde på mig några kläder. har bara en lektion idag så de kändes inte värt att stå och leta fett länge efter nåt att ha på mig.
har gjort mannagrynsgröt till frukost. sjukt gott. men den blev inte bäst direkt. skulle göra i mikron, och all gröt bah börja svämma över i hela mikron och det blev jättelite gröt kvar i skålen. men fick käka de ändå.
gott vare iaf.
men måste borsta gaddarna och bädda sängen. heeeeeerrrrå

natttttttt

bestämde mig för att ligga i sängen, nerbäddad och färdig klockan tio, men icke blev det så. jag är så dååååålig på att komma i säng. tummen ner för mig.
ska nog borsta tänderna och hoppa i sängen nu. skönt juh!
G O D N A T T


sweeetie

på dåligt humör

hej jag är ett mongo! vet inte vilket humör jag är på. dödstrött, men samtidigt fett speedad. vet inte vad jag ska göra. vill sova men måste plugga. snorig och huvudvärk. kul att man börjar bli sjuk?!?!??!
har bara en lektion imorn, elva - tolv. soft som in i helvetet! så äckligt skoltrött.
vill pussa på min pojkvän. leka med min bästis. ååååh, ge mig lov. eller helg iaf.
skönt att klaga lite nu. ska göra te eller nåt. gott. äta godis. om jag bara hade nåt. får käka frukt. typ vindruvor. yummie. ska vara lite arg på folk nu. skönt. duscha måste jag göra också. fett jobbigt.
men pallar inte imornbitti. ska käka mannagrynsgröt till frukost imorn. lääääängtar.
fett värt inlägg. eller inte. hejdå

hela veckan lång

amen typ tja?! måndag. typ asjobbig dag. eller egentligen inte, men jag va så äckligt trött idag.
började med matte, fattar ingenting verkligen. känner mig så himla blåst.
hade samhälle, pratade bara om valet såklart. äntligen är de över och nu kan alla ungdomar sluta leka så politikintresserade. sen när blev ni det liksom? ah och om jag får säger vad jag tycker så äre grymt att SD kom in i riksdagen :)))) alla tummar upp!
hade lurre, fett äckligt, fett hungrig hela dagen. hade liiiiiite fek (företagsekonomi) bara repetion inför provet, sen feeeeeta håltimmen. jobbigt faktiskt, ganska. men skönt också juh. köpte lite naturgodis (asså nötter och sååååå, nyttigt liksom) sen pluggade vi. eller de va planerat så men vi lyssna mest musik, smsa och slappa. sååååft de också juuh!
spanska sista lektionen, slutade halvfem. pest och pina! men lektionen va faktiskt phätt skön.
snart ska jag laga pannkaka (jag är proffs på de fråga bara dennis :))) visst dennis?!) och sen ska jag äta pannkakorna. låter som en bra idé. sen måste jag plugga lite fek tilll det provet med stort P på torsdag. okej ska inte överdriva, de är bah vg prov. men gillar när folk tycker synd om mig :)
heiiido


bara för att jag tryckte på h, hannah montana kom upp och dennis älskar henne!!!!!!!
hon är ju rätt gullig faktiskt :)

-----------------------------------


asså jag vill kunna göra sådär.
alla kan rynka pannan utom jag. fattar ingenting.
hur kul som helst juh.

jag sa att jag skulle sova tidigt idag, och ändå sitter jag här
fortfarande när klockan snart är elva.
dålig jag är. och jag som egentligen måste plugga.
eller måste och måste, behöver egentligen bara göra de för min
egen skull. bara jag som förlorar på de imorn när jag ska skriva om
engelskaboken. ååååh jag hatar engelska.
GODNATT

inte intressant

asså ah pallar inte plugga rååå så gör en sånhär istället som jag hittade på lollos bloggis!

1. Har du fått en kyss den närmsta veckan? absolut
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?dennis
3. Hur lång är du?166 senast jag mätte mig
4. Vad väger du? ehehhe vet inte
5. Vilken är den senaste filmen du sett? ett päron till farsa
6. Skriv hela ditt senaste sms: hihi ska komma från en sötnos som dig :D
7. Föredrar du att ringa eller smsa? smsa
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta
9. När såg du senast din mamma? typ nyss
10. Icke godkänt i något ämne? aaaah, av misstag typ, men ska fixat snart..
11. Mvg i något? naj inte nu längre :(
12. När vaknade du idag? typ halv ett
13. Vilken är din favoritplats? ehm, nånstans utomlands typ
14. Vilken plats föredrar du minst? ja vet inte, typ tumba :S
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? USA
17. Vad sover du i? i sängen?!
18. Hur många kuddar har du i sängen? två stycken
19. Var har du bott/bor? tumbaaaaaaa
20. Tycker du om kinamat? love it
21. Tycker du om kaffe? neeeeej, latte är gott bara
22. Vad dricker du helst till frukost? oboy eller juice
23. Kan du spela poker? neeeeej, vill kunna ehehhe
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? japp. eller näe, inte helt förresten
25. Vill du ha barn? ja jättemycket!
26. Kan du några andra språk än svenska? arabiska kinesiska och palestiniska. nej skoja, engelska och litelitelite spanska :)
27. Har du någonsin åkt ambulans? neipa
28. Föredrar du havet eller en bassäng? poooool. och hav. kan inte bestämma mig.
29. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, mat, väskor. och armband
30. Är du cool? eh typ ganska så väldigt ja!
31. Kan du rulla med tungan? vadå rulla?
32. Vem är den roligaste människan du känner? jag måste nog säga mig själv :)
33. Vad har du för ringsignal? billionare
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? yesbox, i en kartong
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? vet inte om jag har något rött i mitt rum iaf...
36. Kan du byta olja på bilen? vah nej vadå?
37. Vilken var den senaste boken du läste? night heter den.
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? japp
39. Dansar du i bilen? ja klart. brukar ställa mig i baksätet....
40. När var du i kyrkan senast? typ förra söndagen eller nåt, hahah :D
41. Hur många hål har du? hål vart då?
42. Har du någon piercing? jag hade i naveln....
43. Har du någon tatuering? neipa
44. Gillar du någon just nu? hemlis :$ skojjjjjaaaaaa, jag älskarrrrrrr
45. Har du provat droger? eh nej? palla försöka leka cool
46. Provat röka eller snusa? både&
48. Vad är ditt mobilnummer? -
49. Vad ska du göra ikväll? skulle plugga men... göra klart dehär och typ, sova lite kanske
50. Har du några syskon? yeeeeeees
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? asså man har ju liksom abonemang :)
52. Beroende av: tuggummi
53. Vad tror folk om dig: hur ska jag veta?
54. Stämmer det?: beror väl på
55. Vad får du oftast komplimanger för: INGENTING! äh men typ mina fötter. neeeeej, ska va seriös. mitt hår typ, och rumpan...
56. Sprit, cider, vin eller öl: cider
57. Brukar du bli för full: eh asså, nej
58. Är du allergisk mot något: ja ganska mycket
59. Antal timmar sömn inatt: typ tio hela långa timmar
60. Brukar du komma i tid: ganska så väldigt ofta ja
61. Favoritdryck på morgonen: meeeeh vah? har redan svarat på deeeee...?!
62. Rakar du benen: varmare med hår juh. eller inte. klart jag gör.
63. Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej asså, nej. inte på riktigt
64. Har du spytt offentligt; typ inte. *peppar peppar ta i trä*
65. Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ha sex, runka, ha lite mer sex, och spela data typ?!
66. Är det okej att gråta: ja såklart.
67. När grät du senast:ahah igååååår :|
68. Bär du glasögon eller linser: har supersyn så nej
69. Har du piercing: men haha
70. Vill du gifta dig: hemskt gärna
71. Vill du ha barn: nån senil som gjort listan eleeeeh?
72. Solar du ofta: när det är sol :) och varmt såklart
73. Är du bra på att laga mat: bäst
74. Är du flygrädd: ah ganska
75. Hur vig är du: asvig
76. Har du tandläkarskräck: yepp
77. Är du morgon- eller kvällsmänniska: asså, ja venne? vah?
78. Vilken ögonfärg har du: typ blågrå nånting
79. Biter du på naglarna: nej usch
80. Röker du: absolut inte

the start of something good

vet aldrig hur jag ska börja inläggen. typ tja, eller hej? eller hallå. tjena kanske. allt låter så muppigt, eller så blire samma varje dag. fuuuult. och fult att bah börja; idag har jag.... eller just nu.... ah ni vet.
men hej!
helgen har varit fett värd typ. eller ah egentligen inte så himla speciellt, men mysig. tjill hela tiden typ.
dennis sov ju här i fredags, men de skrev jag nog igår?!?!?!?!? :)
så på dagen igår kolla jag sunes jul och sov lite. fixade mig för att åka hem till tässsss och kolla film med massa vänner. dennis följde också med och vi hade jättekul. spelade pictionary (?) och kolla film. några sjöng lite singstar och kareoke också men kände inte för att skämma ut mig så jag höll mig lite ifrån de, haha. det blev en fett trevlig kväll iaf, och vid två anlände jag och dennis till mormors lägenhet i huddinge centrum. fick massa kill innan jag somnade sött i sängen vid tre.
idag sov vi till halv ett, så vi pallrade oss ner, lagom söta och nyvakna till affären och handlade lite lunch. tittade simpsons och sen satte vi på en film som vi mös till i soffan.
åkte hem runt halv åtta, käkade middag hemma och duschade.
nu ska jag dricka té och försöka plugga lite en stund, sen ska jag somna till sunes jul. härligt!
måste försöka hitta nåt att klä på mig imorn också. alltid lika svårt. jag måste shoppa....


min snygga pojkvän, ganska så väldigt seriös vah?!??!?! ;)

FUNDERAR....

asså, sitter här och funderar på om jag ska klippa mig. eller ja, jag ska klippa mig, men vet inte hur. måste klippa topparna, de är ett som är säkert, så jävla slitna. 
fett skönt att klippa kort. håret blir aldrig tovigt, lätt att sköta och bah inte är så mycket ivägen. men så jäääääävla snyggt med långt hår. och jag ångrar mig varje gång jag klipper av det. VAD SKA JAG GÖRA?!?!?!??!?!

och så funtar jag på att sluta blogga. asså seriöst, hur töntigt äre inte egentligen att sitta och skriva om sina dagar, vad man gjort, vad man hade på sig, vad man tänker på, vad man tycker om, hur kär man är, vad man önskar sig, hur snygg man är idag, hur ful man är, hur ledsen man är just nu, vad de finaste som finns i ens garderob är, vilka skor man vill köpa. asså hallå, vem bryr sig egentligen?!?!??!?!?! inte jag iaf, ehehehhe. ändå sitter man här och skriver. nöööööööördigt! faktiskt.
okej dehär storbloggarna som tjänar pengar och som faktiskt har flera tusen läsare. men vi andra. lite patetiskt började det faktiskt bli, för innerst inne bryr sig inte en jävel om hur man ser ut just nu tex, eller att jag inte vet hur jag ska klippa mig :)


jag just nu :)

detta fält måste fyllas i

hejhej bloggisen!
dansen igår gick hur bra som helst. helt galet. jag va typ bäst. så jävla kul.
åkte hem, mötte dennis, handla godis, duscha, kolla snabba cash, somna. de va typ vår kväll, haha! (Y)
men mysigt vare iaf. skulle kolla sunes jul också men jag va föööör trött. kanske ska titta nåt avsnitt nu :d.:D:D.D: fett nice.
ska duscha och så sen och dra till micke ikväll tror jag. ska nog messssa han nu och se. sen slaggar jag och dennis at mormors house, ehehe. hon är ju i spanien nu igen. sååååft, att sova där asså.
men herråå

SVAR PÅ KOMMENTAR;

till jessica; som jag skrev förut när du frågade så kommer väskan från spanien och den kostade ungefär 500 svenska riksdaler :)

HEEEEEEEEEEEELG KÄRA HELG

har suttit i typ en timme nu och läst veckorevyn och solo. såååååft asssåååå!
borde käka nåt strax eftersom jag har dans sen. modern jazz äre idag. så jävla kul! min lärare är så bra.
efter dansen möter jag upp dennis så åker vi hem till mig och har myskväll bara. skönt att slippa stressa och fixa mig och så efter dansen idag som jag gjort alla andra fredagar.

skolan idag va ju fett tjill. började åtta med multimedia i två timmar. håller på och typ animerar i flash, de är soft. sen hade vi matte, så jävla tråkigt. hatar matte, men slutade ju efter det. vi finslipade (gud vilket vuxet ord?!) lite på vårt samhällsarbete som skulle in idag och sen drog vi.
äcklig mat vare till lunch så är rätt hungrig nu.
får se om jag skriver nåt mer idag. PK

ingen bild nu heller

adhd

vafan ska man ha på sig imorn? :|

käääääärlek!

asså blir så glad när jag ser små söta tanter&gubbar som går på stan och håller varann i handen, eller sitter på en bänk med sina rullatorer (?vet ej vad de heter i plural) såååå gulligt. man kan ju anta att många av dom varit tsm/gifta typ hela livet, eller asså ah ni fattar. så himla gulligt. jag älskar tanter och gubbar. inte dom sura iofs, men dom snälla. fett söta!


jag när jag blir gammal!
skoooooja! dedär är min mormor juh! puss pårej coola mormor

ctyyuvbihojpmkå,¨.

kul när man går ner, kollar så att de finns mjölk i kylen, sätter på té, går upp och målar naglarna, går ner, häller upp téet, öppnar kylen, så har min bror tagit slut på all mjölk till sin oboy. åååååååååh, äckligt med te utan mjölk. fett sur nu. ska flytta hemifrån så man får ha sina grejjer för sig själv typ!

chillmode

det är sjukt kallt ute nu asså. gick på prommis med hunden förut och fick sätta på mig stickad tröja stickad halsduk stickade uggs och stickade vantar till skinnjackan, och ändå frös jag. illa!
har iaf tagit en lång & varm dusch precis så ska strax koka lite té och berätta vad jag har tänkt inför helgen för min pojkvän, haha. jag har typ redan bestämt (a) imorn har jag dans iaf. så jävla kul. fast lite segt på en fredag, menmen, what to do! säger som min lärare säger; every day is danceday!


snart heeeeelg

tjena! magnus uggla spelas ur högtalarna, jag har käkat god middag och pratar med min pojkvän. jag är glad!
va hos doktorn imorse, nån akademiklinik på östermalm. dom skulle kolla mitt ärr, och bara de kosta 750 spänn. herremingud säger jag bara! iaf, de kollade lite och sa vad dom kunde göra åt de. hoppas vi fåre betalt av staten för annars måste vi betala cirkus 67500 kronor själva. hahahaha vilket skämt. för att få fixa ett ärr lite finare som  en fucking mongodoktor har gjort! ah kul!
men ah, åkte till skolan sen och hade lite lektioner. de va inte sååååå jobbigt, men dog iaf. är sjukt trött. ska slagga tidigt ikväll.
imorn äre fredag, fyfan va skönt.


min nya favoritlåt <3

OH BOY

hola! sitter och häller i mig kall oboy nu, dubbelmums på det! kom hem från dansen för ett tag sen, tog en snabbdusch och nu tjillar jag. dansen gick grymt bra idag. skönt!
ska strax lägga mig och somna till en film.
ska till doktorn klockan tio imorn och kolla mitt ärr som de inte händer så mycket med fastän jag tar sprutor och allt. så eh ah, missar typ spanskan. fett soft!
G O D N A T T


15/9

sitter och trycker i mig en pizza innan dansen samtidigt som jag mejlar med min pojkvän, haha! hur coolt som helst. ska lätt börja mejla oftare. nice juh, och gratis (Y)
ska kolla sl nu för måste åka om typ en timme.
skriver nog nåt när jag kommer hem.
PÖSSS

dagens


jag, tio bast, utklädd till eldfluga för en konståkningsshow!
(jag hade faktiskt vingar sen också på showen!)

Dagens humör: glad
Dagens klädsel: mörka jeans, vitt topp, skinnjacka & halsduk
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens dryck: nada
Dagens person: moderaten/folkpartisten/miljöpartisten (kan inte bestämma mig)
Dagens jobbigaste: att gå hem med vovven
Dagens fundering: varför jag är så cool jämt?!
Dagens saknad: dennnis


härliga onsdag

amen tja fan! sitter och tjillar hemma i sängen. teven laggar typ, öööhh? kollar på wallander iaf. va nyss ute på prommis med vovvisen. mysigt. eller inte!
slutade ju kvart i tio idag, asskönt. politiska debatten va fan kul att lyssna på. jag och johanna satt iofs mest och garvade och viskade om dom som snacka men iaf, hahah. asfula endel. sjukt kul! typ moderaten som såg ut som en 50-årig gubbe fast han va typ 20, och satt och plutade med läpparna, eller folkpartisten som va värsta muppen och lekte cool och satt och smsa med mobilen under bordet typ hela tiden, eller miljöpartisten som va fett lack under hela debatten och lekte fin och såg ut som han skulle börja böla flera gånger.
jag och micke stanna kvar i skolan i cirkus en timme och pluggade lite samhälle som ska va klart på fredag. eller ah mesta tiden satt vi på facebook. men vi va lite duktiga iaf.
hämtade milton påvägen hem och gick hem med han. fett jobbigt. han typ sprang och drog hela vägen och jag hängde knappt med.
somnade en timme när jag kom hem, hur skönt som helst. sen har jag pluggat lite och kollat film. fatta nice att inte gå i skolan, bah tjilla hela dagarna. fattar inte folk som säger att de skulle bli långtråkigt efter ett tag?!???!? vafan om ingen går i skolan kan man ju göra massa roliga saker varje dag. asskönt.
har dans ikväll på base också, booyyaaah!
Over!

hehehehehehheejejjejasfji

gokväll!
dansen gick bra och va askul som vanligt. eller ah baletten gick bara sådär idag, menmen.
duscha när jag kom hem och käkade en macka. ska strax lägga mig i sängen. kul inlägg dehär blev....
måste iaf påpeka att jag stör mig sååå på folk som;

-inte kan komma på nåt eget och bara härmas
- tigger saker av folk hela tiden. okej om man frågar om man kan få/smaka, men inte när man tjatar till sig nånting. blir asirriterad. köp eget vafan!

yepp, är på lite dåligt humör. ingen anledninge direkt, bara min huvudvärk kanske.
imorn går jag iaf i skolan från halv nio till kvart i tio. skööööönt. sen drar jag nog till stan en snabbis och kollar efter en grej, åker hem och softar tills dansen börjar halv nio!
SLEEEEP TIGHT

tanddoktor

alåååå! va ju i skolan i en timme typ. tjill faktiskt. åkte till tandis, dom pillade lite i munnen och sen åkte jag hem. sitter och käkar macka i soffan och kollar baksmällan. sköööönt. ska läsa min engelskabok snart också. fett tråkigt.
har dans ikväll iaf, och de är sjukt nice.
inget mer att skriva, hejdå!


tisdagsmorgon

heje! sitter och käkar frukost. gick upp halv sju imorse och duschade. fixade mig ganska snabbt och så bah hade jag massa tid över till att äta. azyyyym juh, jag hinner aldrig.
ska till skolan strax, börjar elva idag juh. är där i cirkus en timme, sen ska jag åka till tandläkaren. trååååkigt, men skönt att slippa skolan, hehehe (a)

igår fyllde ju dennis år, så åkte till han när jag slutade klockan halv fem. assent. han fick presenter och vi käkade middag och fikade och mös. de va allt vi hann med, för sen vare dags för mig att åka hem.
drack té och tittade klart på mysteriet på greveholm, sen somnade jag nångång vid tolv.

nu ska jag borsta tänderna och 'packa' väskan. pusssss

något som aldrig kommer hända

- jag slutar äta onyttiga saker helt och lever på sallad böner linser m.m
- jag färgar håret brunt igen.
- jag går ut gymnasiet med mvg i alla ämnen
- jag slutar vara bästis med johanna
- jag slutar shoppa och börjar gå i uttvättade mjukisbyxor och tjocktröja varje dag
- jag får jättebra självförtroende (bara i bloggen) och alla börjar hata mig så blir jag storbloggare
- jag börjar hata mat och slutar äta helt!
- jag blir tråkig & seriös hela tiden överallt så ingen vill vara min vän längre


bjuder på denhär grymt snygga bilden, bara idag!

klädproblem

vafan ska man ha på sig imorn rå? har tänkt på ett fint linne jag har men då måste jag stryka imornbitti. orkar man verkligen de? äääh ja venne. vi får seeeee. vet aldrig vad jag ska ha på mig. men palla va snygg när man kan va ful. ska va ful imorn. naize!

värd helg

tjaaaaaaaaaaa. back on track efter en trevlig helg. ehhe ingen tid att blogga här inte.
men ah, i fredags vare skola, kort dag. åkte hem och duscha och packa och massa sånt. åkte till stan och dansa. askul, rätt lökigt. fräsht att jag sen, typ dirr efter åkte till stureplan och käkade middag på fridays med några vänner för att fira johanna. ja asså jag han ju turkduscha, bomba med deo & parfym och byta om till snygga kläder innan, men iaf. vi hade kul iaf. efter middagen så åkte vi till johannas kompis william en snabbis innan jag åkte vidare till min boyfriend. vi somna typ dirr till filmen grown ups.
åkte hem nångång på dagen på lördagen för att duscha och fixa mig. åkte till stan och käka tacobar med micke daniel och ellen. sen kom johanna in och vi strosa runt lite.
åkte hem och åt middag. fortsatte vidare till dennis, lite myskväll innan båda somna till grown ups igen, haha, eftersom vi inte såg klart den i fredags.
vaknade tidigt idag, fixade oss och åkte till kyrkan som vi gör varje söndag. skooooojjjja! hans lillesyster konfirmerade sig så vi va där och kolla. tråkigaste jag nånsin vart med om typ. ehhehehhee (a) fattar ingenting av kyrkan. sen åkte vi hem till dom med hela deras släkt och käkade hur mycket gott som helst. blev alldeles illamående. lekte lite med alla hans småkusiner till vi tröttna och låste in oss. tog en powernap eller nåt, haha. vet ej om jag somnade eller inte.
fick korv till middag (asså korv med bröd för er som misstolkar....) och sen kollade vi klart på grown ups. sen vare dags att åka hem.
imorn fyller min babyboy 17 år. wiiuhuuuue, kul för han. vi kanske drar på bio då, får se.
men nu ska jag sova snart. PUUUUUUSSSSSSSSSSSSSs



snart är de fredagsmys

hallå i stugan. sitter hos min pojkvän just nu, och passar på att blogga lite medans han står i duschen (Y)

börjar med att säga att dansen gick fett bra igår på base23 och de va kult! sooooooooooft.
kom hem seeeent och käka köttbullemacka och dog.

imorse blev jag fett försenad till skolan. uuuups, hade inget att ha på mig och bussen åkte alldeles för tidigt. jävla sl. skoldagen gick bra, men va förjävla trött och höll på att somna på företagsekonomin.
efter skolan åkte jag hem till dennis, tog en liten powernap i hans säng och sen drog vi upp till ip som han alltid säger, alltså fotbollsplanen, för han hade träning. jag kolllade på och blev myggbiten på hela kroppen. inte mysigt. har nog inte mycket blod kvar nu.
fick spagetti & köttfärssås till middag. gott vare. och nu bloggar ju jag och han duschar.
tyvärr ska jag hem om typ 40 minuter eftersom de är skola imorn. baaaaaaaajs på det. men sånt är livet.
imorn äre fredag iaf. hur soft som helst. och jag slutar tjugo i tolv. och har dans på kvällen. och sen ska vi ut och käka, några tjejer, för att fira johanna. myyyyyyyyyys. livet leker ju nästan.
PUSSSSSSSSSSSSSSSS


stiligt vah?!

DAAAAAAAAAAAAAAANS

tjaaaa! ska dra till dansen alldeles strax, första gången på base23. soft. hoppas de är bra där nu, hehe :o
men ja, måste typ dra nu så hinner inte skriva mycket mer. wish me luck! puss

ps. svar till jessica; den gråa väskan kommer från spanien och kostade ungefär 500 kronor. ds.

ÄR SÅ JÄVLA SUR!!!!!!!!!!!!!!!!

bajs på allt. eller ja, skoldagen va tjill och dansen va typ bäst, men min mobil dog tydligen under danslektionen och nu går den inte att sätta på. inte att ladda heller. jag är så jävla arg. varför händer det alltid mig. fast jag inte ens har tappat den så pajjar den. jag och teknik hör ej ihop. ALLA mina telefoner pajjar, mina datorer också helt utan anledning, och tillochmed min teve dampade förut och tog 40 minuter att sätta igång. helt sjukt. jag hatar teknik. ska fan skaffa mig en nokia3310. bästa juh. ååååååååååååååååh vad jag är arg. och min jävla tå blir aldrig frisk heller. får paniiiiiiiiiiiiik. kul inlägg att läsa vah. nej jag vet just därför ska jag lägga mig i sängen och böla hela natten.
har inte ens en fungerande telefon hemma man kan använda sålänge. sibbes är paj så han har en gammal, mamma har en min gamla (nyare än hennes förra) för hennes är trasig och gammal, och mormor har typ en, och sen har vi massa som är låsta med 3 så man inte kan ha comviq i dom.
ååååååååååh palla livet. nej skoja så hemska ska vi inte vara nu men jag är sur arg ledsen, allt dåligt man kan vara.

GODMORGON

ååååh, satt och skrev ett inlägg så bah försvann allt.
men ja jag sitter och dricker oboy och käkar macka. och kollar arthur. så jävla bra!
börjar ju elva idag så hann med allt jag måste göra på morgonen. alltså tillochmed käka frukost som jag aldrig hinner. idag har jag bara samhälle lunch svenska och mentorstid. fett skön dag. och har tre timmars dans ikväll också. längtar. och idag fyller världens bästa johannis bästis år. sjutton hela år. yeeeaaaaaaah, GRATTIS BÄSTIS!
men nej nu måste jag borsta tänderna. svejs!

trött flicka

håller på att dö av trötthet. helt galet va trött man kan vara. ändå sitter jag här och klickar runt på facebook och olika bloggar. så jävla onödigt. kanske för att jag sa att jag skulle vara inne på datan en viss tid ikväll till en person, men tror fan inte jag orkar asså, haha. felåt. fast nej vadå behöver ju min skönhetssömn (a) iofs börjar jag elva imorn, men ändå!
så ska nog bädda ner mig igen och fortsätta kolla mysteriet på greveholm. eller någon annan film. kan inte bestämma mig. nås på t-fonen iaf tills jag somnar. SWEEEEEEEET DREAMS

måndag

hejsan!
måndag idag och va i skolan som vanligt. höll på att missa bussen imorse för jag hade INGENTING att ha på mig, men jag hann iaf, bra som jag är. skoldagen va rätt nice. fick tillbaka min samhällsbok av min lärare som jag trodde jag hade slarvat bort och skulle bli tvungen att betala hur mycket som helst för (den är astjock) men jag hade tydligen glömt den i klassrummet nångång innan sommaren. haha, skönt!
slutade halv fem, åkte hem och tränade typ dirr. asduktig. körde en halvtimme på crosstrainern och en halvtimme styrka, sen gick jag ut med hunden också, hehe. hur duktig som helst om jag frågar mig själv!
käkade spagetti & köttfärssås till middag. fick hem en del av allt jag beställt från h&m också idag. det var en assnygg kofta, en blus, leggings, trosor & bh, ett par assnygga klackar, och sen ett halsband och en tröja jag ska skicka tillbaka. kanske visar bild imorn men pallar inte fota och de nu.
ja självklart har jag ju duschat också. blev ju lökig av träningen!
nu ska jag dricka te, käka nån frukt och kolla mysteriet på greveholm, hihi. hann bara se fyra avsnitt igår/natt.
puss till mig själv bara!

dagens snabbt ihopslängda outfit blev dehär. en söt topp, jeans, skinnjackan
och en halsduk eftersom att det va så kallt.
gladiatorsandaler på de (haha kaaalllt) eftersom att min tå är öm :(
men kan nog börja med vanliga skor nu, hoppashoppas!



vi pluggade flitigt på håltimmen (Y)

bääääääääääst

faaaaaaaaaaan va glad jag blev när jag hittade att man kunde ladda ner mysteriet på greveholm. wiiihuuuue, ska lätt vänta tills den är klar och kolla hela natten, typ :DD.D:D.D::d.:D HERRRRRRRRRÅ

nacka forum

drog ju till nacka idag med min syster. hon skulle handla bokstäver att sätta upp på väggen i sitt rum. sen gick vi runt i lite andra affärer också och jag fick med mig bh & trosor hem, och en parfym. hade den för länge sen och blev asledsen när den tog slut, haha. den luktar så jävla gott, så va tvungen att köpa en liten flaska idag.
men ja, blev ju inte så mycket som ni ser men ska ju spara mina pengar nu. jag måste. kaaaaaaanske får åka till new york i vår då om jag är duktig! ehehhe nu jävlar ska det sparas!!!!!!!!!!!!!!!!! wish me luck.

dennis kom hit när jag kom hem från nacka, så då kollade vi filmen salt som jag laddade ner, och sen kick-ass. supermys. jättejobbigt nu när vi inte kan ses i veckorna längre eftersom skolan har börjat. på sommarlovet sov jag antingen med honom eller johanna hela tiden, och nu får man sova helt ensam.
men ska snart bädda ner mig och titta på nån bra film på datorn. sleep tight!


köpte med mig världens godaste smoothie från naked juice bar
påvägen hem också!

söndag

godmorgon! sitter här och borstar tänderna faktiskt, haha. har redan klätt på mig, ätit frukost och sminkat mig. ska strax dra iväg till nacka forum med min storesyster. får se om jag köper nåt, men tror inte de. måste spara mina pengar jag har kvar typ. men har inte fått studiebidraget än så....
jaaa, jag kanske ska träffa dennis sen, och mer har jag inte planerat. imorn är det skola och jag har ångest.
vi hörs senare idag. klart slut!


hur söt är jag inte liksom

tröttis

heeeeeeeeeeeeej. va ju ensam hemma nästan hela kvällen. lite rädd va jag, de måste jag erkänna, men satt och kollade på hipp hipp hora och käkade godis så tänkte inte så mycket på allt läskigt som kunde hända.
har ju laddat ner lite filmer så ska strax bädda ner mig och kolla på nån. mys tycker jag.
sitter på msn nu och pratar skit med mina vänner. saknar min vän micke från högstadiet väldigt mycket. vi ses aldrig längre men han är fan en riktigt grym vän! (även om han retades rätt mycket i nian)
måste bara säga; FAAAAAAAN va kallt de är överallt. både ute och inne och uppe och nere och bak och fram och ja, överallt! blir arg. jag vill ha sommaren tillbaka. någon som känner likadant kanske?
imorn äre söndag och på måndag skola. ja om nån hade glömt de alltså. fyfan vad jag är otaggad!
måste nog shoppa lite så jag blir glad. nej juste, jag har ju typ shoppat upp alla mina pengar snart.
BRA JOBBAT CARRO, BRA! ååååååh, tpl. hela livet handlar om tid och pengar. antingen har man inte tid, eller så har man inte pengar. jag ska faaaaaaan ta och skaffa mig ett jobb. det behövs. men undrar bara lite hur jag ska ha tid.... palla jobba på helger liksom. de är då man har tid att leka med vännerna och supa sig full. nej skoja, sånt håller jag inte på med :) men alla dedär saftkalasen jag går på vill man ju inte missa för ett jobb. kanske får lära mig att shoppa mindre, och definitivt äta mindre. men har ju bestämt mig för att bli smal nu så, ingen mat ute längre. toppen. ska nog ta och träna lite imorn faktiskt :) längtar till dansen på tisdag. ska ta bort mina stygn på tån då också. fifan, längtar inte. micke sa att de gjorde asont. blir jättenervös.
fy vilket långt och ovärt inlägg. hörs imorn. P&K


usihfoapj

åh, ingen aning om vad jag ska ladda ner. någon som har nån bra film i tankarna så får ni hemskt gärna tipsa mig! kommer inte på nåt alls :(

UPDATE; tänk på att jag ska vara ensam hemma så inga skräckfilmer helst (a)

tankafett

ikväll blire ingen utgång för mig inte. ska vara helt ensam hemma (eh hjälp) med min lilla hund och bara käka godis och titta på film. ganska så mys tycker jag. fast läskigt också. det spökar ju hemma hos mig så ja, vi får se om jag lever när kvällen är slut. äsch, de går nog bra! jag är ju en cool chey!
nu ska jag strax äta en god middag med min familj och sen ta en lååång varm dusch och fixa mig lite fresh inför min ensamma myskväll! kanske ska ladda ner nåra filmer först. seee yaaaa latero 


sweeeeeeeeet

lite somriga & ganska så väldigt söta bilder på mig som johanna hade lagt upp på fejjan. ja vet att ni vill se!






asså för er som inte ser så håller jag i en lökbit, för de va fett lökigt, hehe!


partyprissarna

hallå! fredagen blev fan bättre än jag väntat mig. skolan va astjill och efter det drog jag till rosaholmen med mina vänner en liten stund. hem, duscha, packa och hoppa i danskläderna. va såååå otaggad men det ändrades fort när jag kom dit. vi va tre pers där, tills my kom en halvtimme sent, haha. men fyfan vilken kul lektion. jag va rädd för läraren först (hehe) eftersom dom andra sa att han va sträng, och så snackar han bara engelska, men han va ju förjävla skön, haha. och riktigt grym också! känns som vi kommer utvecklas as hell denhär terminen med tre toppenlärare. fick träningsvärk från igår och då visar det ju allafall att träningen gav nånting (Y)
efter dansen fick jag turkduscha lite och byta om. fick käka en cheese i alla hast på donken och sminka mig i en provhytt på åhléns. då hade dennis och johanna kommit in och mött mig också. jag blev snygg som megan fox (äääh man får väl drömma) och vi taggade till haninge. party vare där och träffade alla söta tjejer jag inte träffat på jättelänge. alla va glada och alla mina tre bästa va där! riktigt lyckad kväll enligt mig.
jag johanna och dennis åkte hem nångång mitt i natten och dennis slaggade här.
han åkte hem rätt tidigt imorse eftersom han har fotbollsmatch och jag har suttit och läst veckorevyn typ hela dagen. orkar inte hitta på nåt annat just nu. är skitsugen på bio ikväll. någon som är på?
PUSSS




tre fina bilder fotade av johanna från igår, haha! (Y)

innan jag somnar......


haha fan vilken skön grabb. låter asvuxen när han snackar och ser ut som typ...hitler?! hahaha hur kul som helst!


sleep tight

ska nog stänga av datorn nu och lägga mig och läsa min elle-tidning jag köpte i tisdags men inte hunnit läsa än, haha. och när filmen är slut börjar väl typ 2 and a half men och det är riktigt nice, så ska kolla på det också om jag inte hunnit somna. måste bara borsta tänderna först. PUSS

 
världens finaste tjej och min lilla bebis sommaren 09 ♥

SD



ja alla får ju tycka som dom vill men jag tycker iaf att den är dödskön och helt rätt. haha fyfan va kul!

ph

hola! hade spanska första lektionen idag om nån undra. jag är grym på spanska. ehehe eh ah eller kanske inte.
hade tre timmar företagsekonomi också. så segt. fast idag vare rätt kul. älskar att göra uppgifterna, speciellt när de går bra. men efter en timme är man död och orkar inte tänka längre, haha.
sista lektionen va engelska och vi fick sluta 45 minuter tidigare. skönt.
åkte till stan med johanna. vi gick runt och kollade, käkade focaccia till middag. jag köpte bara en stickad (eller virkad kanske, jag venne) och en halsduk. sen gick vi in på gate one för jag ville se om paradise hotel-stefan va där, men de enda jag skymtade av honom va en stor modellbild på honom, så jag pekade som ett litet barn och sa högt och tydligt till johanna: åååh, där är han juh (låter jättelycklig) sen vänder jag mig om och han står där precis bakom och tittar. eheh liiite pinsamt blev det. men gud så snygg han är! men han hade skaffat skägg och hår så kände ju inte igen han när jag kom in först.

nu sitter jag här och tittar på supersugen samtidigt som jag käkar vindruvor och dricker cocoste. riktigt gott (Y)

imorn börjar jag halv tio istället för åtta för vi ska titta på nån föreläsning i skolan, och sen har jag bara matte och sen slutar jag. sånna dagar gillar man. har dans på kvällen också så ska försöka vara med trots att min tå inte verkar vilja bli helt bra än. sen efter dansen blire nog partey! låter som en bra fredag enligt mig.
peace out


fet

godkväll! (lika seriöst som på nyheterna)
idag äre onsdag och jag hade en rätt tråkig dag i skolan. håltimme och massa lektioner. äcklig mat också.
men ja de gick rätt fort iaf. imorn blir däremot värre. fasar för torsdagar.
men fick träffa min pojkvän efter skolan eftersom min bästis dissade. schysst vän? dissar alla inlägg på facebook också. blir asledsen.
aja, jag och dennis kollade bara teve, åt pizza och kollade teve. och så sov jag lite också. haha soooooft. varför ska man vara smal när man kan va tjock? och äta massa gott :D yeeeeah!
ska ta en dusch nu och sen försöka sova. somnar alldeles för sent varje kväll.
men börjar halv tio imorn iaf och de är ju skönt!
men nu kallar duschen så måste rusa. laterO


dansar till denhär på streeten. astuff dans. fast än har vi (dom) bara gjort koreografi från 2:54 i låten. bäst iaf.

RSS 2.0