g-natt

fan va jobbigt det är att börjat ett inlägg. tycker det känns helskumt att bah hoppa rakt in utan nåt hej, men man vet aldrig hur man ska börja. hej, tjena, hola, halloj?! ah ni fattar

har legat och slappat i sängen och läst min nya bok elsas värld. så grym, helt fast. fast har hunnit läsa lite bloggar imellan också, hehe. och skrivit en lista på allt som ska göras imorn. börjar få lite nackspärr nu. funtar på att borsta gaddarna och bädda ner mig. kanske läsa lite till. men har ju ingen sänglampa för tillfället, och lite omys att ligga med taklampan tänd, hehe.
tänkte bädda rent med mitt nya påslakan också men orkar inte. har ju bara sovit med de jag har nu i 2 nätter så kanske lite onödigt att lägga dom i tvätten redan......... kanske blir på lördag eller nåt när man har festat hela natten. då blire skönt att lägga sig i en nybäddad fin mysig säng.
ähfan godnatt med er, orkar inte sitta upp längre. måste fan upp tidigt imorn och fixa. raka benen, noppa ögonbrynen, fixa naglarna, fixa klänningen, allt! HEIDO


himla snygg bild alltså

end of the year



snart är 2010 över. slutt, bara sådär. det har gått så sjukt fort. känns som att det nyss va nyårsafton 2009. jag och johanna satt och fixa håret, lyssnade på musik och taggade. åkte till nattis, kollade fyverkerier och hade jättekul. det slutade inte riktigt som vi ville, men det va mys.
det har gått ett helt år sen dess. jag känner att jag har förändrats så mycket sen dess. jag känner mig mognare (även om jag kan vara världens barnsligaste mongobrud ibland som är värsta muppen) och jag har blivit mycket starkare och säkrare i mig själv. även om jag fortfarande inte har så bra självförtroende när det gäller mitt utseende och så, men jag vet vem jag är bättre nu än förr. jag trivs i mig själv, jag står för vad jag tycker och jag kan vara mig själv. behöver inte spela nånting. leka nån jag inte är. jag har nog mycket att tacka både min pojkvän och alla mina vänner. jag vet vart jag har dom och dom är underbara. jag ser upp oerhört mycket till min fina vän ellinor, faktiskt. hon är så himla bra. hon är alltid sig själv, gör vad hon vill, är alltid jätteglad och positiv och sprider glädje omkring sig och är alltid jättecool. jag älskar henne, och självklart alla andra vänner lika mycket!

när jag va liten klädde jag mig alltid som jag ville. det jag tyckte va snyggt tog jag på mig. och de va coolt. jag hade en egen stil. fick ofta komplimanger för mina kläder, även om dom inte direkt va fashion eller så, men de va väl ingen som liten. men jag va cool. sen slutade det. högstadiet och skit, man måste anpassa sig. man vill inte bli utanför eller retad. alla är äldre och man måste va cool. man klädde sig som de andra.
jag är fortfarande lite så, tänker att 'men åh tänk om alla andra bah; vad har hon på sig? hur ser hon ut?' men absolut inte lika mycket. jag tar oftast på mig det jag vill och folk får väl tänka saker då, och? jorden går inte under för det. och jag har ju vänner, kommer ju knappast bli mobbad (förhoppningsvis, hehe)

näe vet inte vad jag ska skriva mer. mitt liv är på topp, jag är så himla lycklig och enligt alla horoskop och endel planer så ser 2011 jävligt lovande ut de också. fan va fett allt kommer bli! jag är bäst! jag älskar mig själv (heheheheh leker lite sådär ego som endel andra som egentligen inte är de men bara låtsas i sina bloggar för att leka coola och typ få läsare fast dom har typ noll)






fan mina förebilder. dom har sin egen stil, kör sitt eget race och rockar fett! så grymma.

trettionde december

tjenixen allihopa. käkade god middag för ett tag sen och har nu suttit bänkad framför victoria secret's fashionshow. man blir ju inte lite avis på deras dödssnygga kroppar. skulle gärna vara med där. de är grymt, höjdpunkten på året typ.

idag åkte jag hem tidigt från dennis och softade. började pilla med mina smycken och la ner dom i de nya smyckeskrinet, men jag är långt ifrån klar. jag har för mycket. får lägga resten nånannanstans.
sen kom mamma hem, vi käkade lunch, jag gick ut med milton och sen åkte vi till skärholmen. köpte en freebra att ha under klänningen imorn, lite reatrosor och en kalender för 2011. gillar inte min förra.
åkte till mormor efter det, hälsade på och hämtade lite tvätt som vi tvättade där, eftersom vår tvättmaskin strular/är trasig.

nu ska jag softa resten av kvällen, käka godis och pilla med min outfit för imorn. taggad! kommer bli så jäkla fett med mina underbara bästa vänner. love! älskar nyår. stämningen, alla fyverkerier. så mysi!
hörs kanske latero fellas! antagligen gör vi det.


mamma ♥

sitter här halvnaken och nyduschad. skönt. har gjort ingenting alls idag, också skönt. mamma kom hem med 2 presenter till mig, ett jättefint smyckeskrin och ett himla sött påslakan + örngott såklart, och lite nya ansiktskrämer och så. jag är ju så himla torr och ingen av alla krämer jag testat verkar hjälpa......... sen kom hon upp med 2 presenter till, en kofta jag velat ha och boken elsas värld. så himla glad, har suktat efter den sen jag såg att den skulle komma ut. elsas mode va ju så himla bra så är tvungen att läsa denna också. jag har världens bästa mamma, så himla snäll!
ska fixa mig nu och dra till dempa. venne vad jag ska ha på mig. alla mina favorittoppar ligger i tvätten, och vår tvättmaskin har tydligen gått sönder. toppen! men rotar nog fram nåt.
hörs ikväll maybe!


You appear just like a dream to me



härliga tider! har skirivit dehär vid olika tillfällen här i bloggen. tror jag va lite smått förälskad här, hehe! dock är det understa lite oseriöst ni vet, på skämt, bara för att. det skrev jag typ innan vi hade träffats ens. men han va som en bästa vän redan då. när man hade tråkigt, va ledsen, ville prata, bli glad, vad som helst, då smsade man honom. trodde aldrig från början att vi skulle bli tillsammans. de kändes som vi hade känt varann hela livet och va bästa vänner. man kunde berätta allt för han. men sen blev det som det blev, och det är jag glad för! ♥

älskling

min pojkvän tvingar mig att skriva nåt om honom här, annars gör han slut. or not, men asså han sa att han skulle läsa då om ja skrev nåt om honom....... vet inte vad. tycker ni har hört tillräckligt om honom här, hehheehhe. skrev ju värsta inlägget förut nångång när vi nyss blivit tillsammans, tror det blir typ samma nu.
han heter dennis håkan jansson och fyller år den 13 september. han är urgullig och jättesnäll, alltid. och himla positiv, till skillnad från mig. han ser det bra i saker och inte de dåliga. han ger mig ofta gulliga komplimanger och får mig att må bra när jag är på dåligt humör. han är rikigt snygg och har bra klädstil. viktigt! han älskar fortfarande hannah montana och dricker gärna monster. och han bor fortfarande på landet........... men det är rätt mysigt där. han gillar inte chips, lite konstig, men äter gärna godis.
han är väldigt knäpp, faktiskt. säger konstiga saker, men ja gillar honom för de. han är kul. han delar mitt intresse att äta, fast kanske inte lika mycket som jag. han blir aldrig arg, de är bra.
vad mer kan man säga? han har världens bästa flickvän såklart!


gullllllllll

14, den här månaden

tur att månaden snart är slut då. men ja alltså ja vet inte vad jag ska skriva om denna månad, kommer inte ihåg så mycket. december, började med att min pappa fyllde år den andra, jag den tredje. underbar födelsedag med fina människor och bra presenter. glad! månade fortsatte, gick i skolan, träffade mina älskade vänner varje dag, världens bästa ellinor fyllde år, ja va inte med och firade :( sjuk chey. duuuuuuuum! ville va med. menmen, sen mer skola som vanligt, ja vad hände? det blev lov, julafton, bästa på länge typ. fick iofs min underbara rosa minidator förra året men grymma presenter detta år. jag och dennis hade 7 månader. har gjort om lite i rummet som ni vet. fick ny garderob i början och ny säng i slutet. shoppade massa nya smycken denna månad.
ja de va väl en väldigt kort sammanfattning, men har inte vart så himla mycket särskilt. bra månad i övrigt. hela året har vart toppen. jag är så lycklig! men längtar till 2011 iallfall!





Happy new year



om jag va rik hade jag direkt klickat hem denna snygga outfit till nyår. denna extrema klänning för 10 000 kronor med enkla accessoarer och röda läppar till. snyggt! tyvärr får det bli lite enklare en så för mig som är en fattig sparande (för tillfället) student!


FFF

blir så himla sugen på att shoppa när jag sitter och läser i folks bloggar att dom har shoppat. men måste spara. kommer aldrig klara 2 månader, ååååh dör. har abstinens.
skulle inte tacka nej till detta just nu. nån som vill betala?


stackars flicka




ja det är ju kissie för er som inte ser det! tuttarna ser lite ojämna ut, kanske därför hon ska göra om dom..............

måndag tisdag

hejåhå! här vare tomt. nej men hann inte blogga igår, fullt upp hela dagen. mamma ringde när jag låg i sängen och sa att min säng va påväg, så fick bråttom upp och klä på mig. fick börja plocka i rummet och rensa, hittade massa roliga saker under sängen, som jättegamla brev, gamla skolarbeten (måste bara påpeka att shiiiiiiit va duktig jag va i skolan förr, typ mvg på allt) och annat sött. men det blev massa slängt, lite jobbigt, men duktigt och välbehövligt. sparade rätt mycket iofs, de som betyder. det har hamnat i påsar kartonger och säckar på vinden (Y)
dennis kom och hjälpte mig. tur att man har en så händig pojkvän, och bror iofs. han fick skruva isär min gamla säng, flytta hyllor och koppla in teven och allt medans jag stod och tittade. dennis fick montera benen på sängen, haha. jag försökte men det gick lite långsamt tydligen. ja sängen kom upp och jag städade lite i rummet. nu är det finfint! dock inte klar. ska ut med en hylla och en liten.....vad säger man byrå, på hjul?! ja typ. och köpa nytt sängbord eller en byrå tror jag det blir, och nya hyllor. men det är mys nu me.
på kvällen softade jag och dennis med popcorn alladin och godis framför film. hade saknat honom så!

idag drog vi upp vid halv elva och fixa oss och drog till micke. där va daniel jimmy ellen jenny terése viktor och emma, och så micke såklart. vi planerade vår resa inför sommaren. vi har hittat en bra(?) till ayia napa men har inte bokat än, ska nog titta runt lite mer. men längtar redan ändå, kommer bli så jekla naize. sen pratade vi om nyår också. ska tydligen hem till daniel. kände att, gå på fet fest med random människor kan man göra när som helst. på nyår vill jag vara med dom jag tycker om, så de blir perfekt. har typ bestämt outfit också, hihi. killarna ska ha kostym tydligen, rätt gulligt! jag har fan världens finaste vänner.
hann springa in på GAME i huddinge c och köpa en kontroll till mitt play station. fick en helt ny för ynka 200 kronor, gladis jag blev!

har nyss duschat och tänt massa ljus i mitt rum, och sitter och läser hur man för över bilder från kameran till datorn, hehe. inte för att jag har fotat så mycket intressant än men iaf. KYSS




romantic

har suttit och spanat in h&m home ett tag nu på internet och dom har ju så fina saker alltså. vill hemskt gärna ha sidensängkläder, men dom kostar 1500 spänn, rätt dyrt för påslakan och örngott enligt mig.
men har hittat massa underbara kuddar som skulle passa perfekt på mig säng. kan visa dom för mamma imorn och hoppas att hon tycker dom är lika fina som jag gör och vill beställa dom åt mig. man får väl alltid önska.
my love kommer hit imorn på dan nångång och då får han hjälpa mig med mitt rum, vare sig han vill eller inte, haha.
ska nog bädda ner mig snart och titta på nån film eller så. nattinatti





nr 13, detta ångrar jag

ja alltså, finns säkert småsaker här i livet som jag kanske inte borde ha gjort, men gjort är gjort och man ska inte gå och slösa tid på saker som redan hänt. alla gör misstag, alla gör dumma saker, men det hör till livet. ingen är perfekt. jag är nöjd med mitt liv som det är och ja, man ångrar bara det man inte gjorde.


HAR INGET LIV..........

men jag har faktiskt;

[x] Pussat en hund
[x] Åkt skridskor i kungsträdgården
[x] Sovit med kläderna på
[x] Ljugit för mina föräldrar
[ ] Varit i Thailand
[x] Fångat en snöflinga på tungan
[x] Haft sex med fler än 3 personer
[ ] Haft sex med fler än 10 personer
[x] Gråtit till en barnfilm
[x] Försovit mig
[ ] Skrytit om din bil till polare
[ ] Klappat en giraff
[x] Gått i bikini på offentlig plats
[x] Tittat på soluppgången
[ ] Bråkat med en lärare
[x] Fler än 5 par jeans
[x] Sovit över hos någon den här månaden
[x] Varit svartsjuk
[ ] Hoppat fallskärm
[x] Ätit hummer
[x] Raggat på en okänd person
[x] Haft flera olika hårfärger
[x] Badat i månskenet
[x] Kysst någon av samma kön
[ ] Läst en bok den här månaden
[x] Svarta underkläder på mig just nu
[ ] Duschat idag
[x] Druckit coca cola
[ ] Varit i USA
[x] Sett en kändis
[ ] Drömt om kungen
[x] Tittat på stjärnorna med någon du brytt dig om
[ ] Varit otrogen
[x] Varit magsjuk
[ ] Garvat åt vissa punkter på den här listan

.......................

tja igen. drog till ikea idag iallafall. köpte en säng, fast den kommer imorn. längtar. skönt! blir lite ommöblering också, kommer nog bli finfint. sen när de är klart ska jag köpa lite annat nytt, ja såsom en ny fönsterlampa, nya hyllor och lite sånt, fina ljus att piffa upp med, men det får bli senare. älskar att göra om.
blir en hemmakväll ikväll. ska softa med mamma för pappa ligger sjuk, anne ska på bio och sibbe ska träffa kompisar, så vill inte lämna min mamma själv. kanske börjar flytta lite hyllor redan ikväll så det inte blir så mycket imorn när sängen kommer...........
funderar på att hinna åka och kolla vinterjacka imorn också, men vi får se hur fort klockan går. kommer väl bara vilja shoppa massa annat då, men det får jag inte. måste spara allt till london nu eftersom vi åker om typ 2 månader. shoppar ju hellre där än hemma. aja ska kolla madagaskar nu hörs sen guys!

annandag jul

goodmorning! sitter i köket och tittar när min mamma och syster försöker få in alla program på syrrans nya dator, verkar inte gå så bra. jag vill åka till ikea men dom ska fixa detdär först tydligen.....
min pappa är tydligen magsjuk eller något (stackarn) så jag vill ut från detta hus så fort som möjligt så jag inte blir smittad. man ska tydligen käka vitpepparkorn så blir man inte smittad, mene... vi hittar inte våra nu så jag har lite panik, haha. dör om jag får nå jävla magsjuka, de äckligaste som finns. men tycker synd om papi!
aja vi får se vad som blir av denna dag, men mamma behöver tydligen använda sin data nu så charå!

måste tydligen skriva nåt här så........ja

tevespel är fan dödskul. har suttit och spelat need for speed ett tag nu och jag är grym. har massa andra roliga spel också, hehe. ska äga sönder min pojkvän nån dag. fast tyvärr har jag bara en fungerande kontroll. blir lite ledsen i ögat när jag tänker på det :'( elakt av min bror att pajja den ena innan jag fått spelet. de är roligast att spela 2.
mene, får undersöka om det finns någon kille, eller tjej kanske, där ute med en kontroll till ps2 som inte används i dennes hus, och vill skänka bort den till en behövande tjej som mig..........
men ingen har väl de antar jag :((((
älsklingen har somnat så kanske ska fortsätta spela nu, eller sova. har huvudvärk. men det är så roligt! eller ska nog kolla film. HÖRSSSSSSSSSSSSSSSs


mr. bean

aloha igen bloggi! har  suttit nere och kollat mr. bean´s  semester med familjen. den är fan bra, han är så knäpp.
om en halvtimme börjar nån annan film mamma & syster sa va jättebra så ska nog kolla den också.
imorn kanske jag ska åka och kolla säng med mamma, vi får se. annars hittar jag nog på nåt annat kul. skulle behöva hitta en vinterjacka. har ju inte köpt nån detta år.
LATERo friendos

pink

har käkat julmat idag igen, hade massa över. enligt mig är julmat överskattat och jag vill inte ha en tugga till av nån på julbordet. usch! äggen är iofs väldigt goda, men allt annat klarar jag mig utan.
ska ta en dusch nu, sen blire filmtittande med familjen. och glögg ska drickas, fast inte av mig. det är så äckligt.
ska leka lite med min nya kamera också, i love it!
saknar min pojkvän nå så in i bomben mycket, han spenderar sin helg i norrland. varför vet jag inte. jo hans släkt bor där. men enligt mig är det himla ovärt.

snygg vah?!??!?!?!???!?!

give it to me baby


så fint, jag vill ha allt detta, tillsammans.

-

bara ett litet samtal från dig skulle uppskattas så, men det händer inte.

mina julklappar

någon frågade vad jag fick i julklapp så kan väl ta och berätta de :) orkar tyvärr inte fota allt så ni får nöja er med en lista, haha.

jag fick;
- kläder
- massa smycken
- pengar
- ett par boots
- 2 nallar från bukowski
- hudkrämer och sånt
- choklad
- ett nattlinne
- en tunn sidenmorgonrock
- en rosa kamera
- en säng (fast har inte fått den ännu eftersom jag måste välja)
- en weekend till london med familjen
- en handväska
- berlocker till mitt armband

de va väl allt tror jag, och jag är apnöjd :D

12, mitt favoritminne

jag har så himla mycket fina minnen från livet och kan typ inte välja ut nåt favorit, men ett av mina underbaraste bästa lyckligaste roligaste minnen, de är min och sofias resa till spanien sommaren 09.

vi åkte till spanien, torreveija och bodde i min mormors lägenhet. vi va där i 12 dagar utan föräldrar och vi hade så roligt. det är ju inget festställe där direkt så vi va knappast ute och festade varje kväll och skit, men det är nog det som gör det så himla underbart. vi söp oss inte fulla och dansade och skämde ut oss, vi bara va oss själva, barnsliga töntiga roliga lyckliga bästavänner. jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, och då överdriver jag inte. vi skrattade typ konstant, nonstop i tolv dagar. det va så härligt att vara utomlands med henne. vi kunde göra vad vi ville typ. det va verkligen perkfeeeeeeeeeekt!
vi solade varje dag, vi åkte sjuka karuseller och skrattade så vi tappa andan, vi blev uppraggade av fransmän och spanjorer och allt va de va, vi blev uppraggade av en kille som va gift och hade barn....................., vi shoppade slut på våra pengar så vi inte hade råd med mat och fick ringa våra föräldrar, vi käkade så jäkla mycket, vi flyttade upp madrasserna och sov på taket, vi tog ett nattdopp på stranden nakna, vi hittade danska vänner, vi åt ännu mer, vi spelade in en reklamfilm för ob, vi dansade runt nakna i lägenheten, vi åt världens största glass typ, vi åt feta köttallriken, ah de går inte att beskriva hur kul vi hade. de kommer fan aldrig gå att slå den resan, så kul va den.
jag älskar dig min bästavän, finns inget bättre än du! LOVE


ni har sett dessa bilder 100 gånger och ni får se dom igen


























tryck [här] och [här] och [här] för fula videos! (osynliga länkar)
ja det va ju självklart mycket roligare för oss! och ni behöver inte kolla helaaaa...........

BÄSTA JULEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNN!

hallåååååååå, god jul i efterskott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
har slappat hela dagen med familjen framför teven och lite julgodis på bordet. det gör man alltid på juldagen.
hade en grym julafton igår. vaknade tidigt as usual och känner mig som ett litet barn som bara längtar efter klapparna. käkade gröt, duschade och började fixa mig lite. öppnade några julklappar, fixade färdigt oss och åkte till kusinerna. där va mormor, deras farmor och farfar och deras faster. vi kollade kalle, käkade julmat och spelade massor med spel. jag och fia vann över eric och sibbe i alla spel! de va grymt kul. hade mys med fia och massa tjejsnack, öppnade fler julklappar och käkade godis. det va toppen.
åkte hem sent, och hemma öppnade vi ännu fler julklappar. de va bäst. jag fick så bra grejjer som jag inte trodde jag skulle få. inte allt de iaf. men jag är glad, riktigt glad. så himla nöjd. min mamma hade förvarnat mig om att inte bli besviken eftersom sibbe skulle få ett play-station 3 och anne en ny dator, men sen fick jag min kamera jag önskat mig och wihue, happy! trodde inte de eftersom hon sa så. fick också sibbes playstation 2 eftersom han fick nytt så ska pressa lite snart, hehe. om någon har en gammal kontroll till ps2 så hör av er för jag har bara en fungerande för tillfället. men ska spela ändå nu, HÖRS LATEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


söt bild från igår :))))))) eller?
nej faktiskt från skolavslutningen i somras, passar bra såhär mitt i vintern

hatar sl

aloha. vilken helggggg. drog ju till min bebo igår. helt galet. kom till tumba c, såg från bilvägen att tåget som skulle gå 18:37 skulle komma nu 19:26, så ja tänkte liksom kubba, för fatta att mitt också skulle vara försenat då. men då ville inte busskortet funka så missa tåget, kul. alla tåg va minst 50 minuter försenade, jag bah fuck. hoppade på ett tåg mot södertälje c som va typ en timme sent, kom till hamn där jag skulle byta till gnesta tåget, som hade gått för en minut sen. palla inte vänta? så alla lacka och jag typ skällde ut han i spärren så han blev arg på mig. man bah eh du borde fatta att vi är arga? så eh ah jag fick vänta typ länge, sen bah delade jag en taxi till mölnbo med 2 okända personer. hade inget annat val än att vänta på tåget hem som kom om typ 40 min. ovärt. ja va så jäkla arg men ena tjejen i bilen va fett trevlig så hon fick mig på bättre humör. kom till älsklingen och va på bättre humör. skrattade åt allt, helt galet. tvingade honom att titta på titanic och jag bölade massor, så sorgligt så sorgligt. sen fick ja ont i bröstkorgen och trodde på riktigt att jag skulle dö, typ att hjärtade hade stannat. sen somnade jag. vaknade 5 gånger under natten av att dempa hade tagit både täcke och filt så jag lackade och han höll typ i de så ja fick inget. så himla elak. frös ihjäl. vaknade sent imorse, käka frulle och åkte till gnesta. han handlade klappis till sin fader. sen åkte vi hem och mös. ja tagga hemåt, fick med mig en kavaj från h&m att ha imorn och en ansiktskräm och intimservetter från apoteket. nödvändiga grejer juh.
kom hem och slog in lite paket och lyssna på julmusik. men min julstämning är fortfarande noll, zero, nul, cero, nulis, ja ni fattar. men kanske kommer ikväll rå när man kollar bingolottos uppsittarkväll. ja alltså ja vet att ni kanske tänker att bingolotto är för gamlingar, men man kollar alltid dagen innan julafton. de är liksom stämning och tradition, typ. de är mys. ja, vi gör så här iaf. och käkar julgodis och dricker julmust/glögg och så.
gud vilket långt inlägg hejdå!



tidsfördriv

JAG HAR:
ett förhållande: ja
en bästa vän: absolut
dejtat en av dina bästa kompisar: nej
blivit kär vid första ögonkastet: intresserad, men inte kär
fått ditt hjärta krossat: näe inte direkt
kysst någon och sedan ångrat dig: nja
rökt: inte en hel

HAR DU NÅGONSIN:
blivit kysst: såklart
ätit sushi: smakat
stått på scen: många gånger
blivit dumpad: nej
varit ihop med någon som varit otrogen: näe
har du hånglat med någon av samma kön: yesbox
varit med om en bilolycka: aldrig
klättrat på berg: hehe ja många gånger

MOTSATTA KÖNET:
gillar du någon just nu från det motsatta könet: självklart
vet den om det: jadå
gillar någon annan dig just nu: jag antar det.
vad tittar du på hos en kvinna/man: först kläderna, så typ röven och hela kroppen liksom, allt är typ viktigt.

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA:
har du haft ett seriöst samtal: mjaaaa
kramat någon: det har jag
bråkat med en kompis: neipa

SISTA:
personen som smsade dig: dempaaaa
personen som du kramade: johannis
personen som du kysste: dennis
du sa till din pappa: ''laxduo, va det de du inte kunde säga?''
person du sa 'jag älskar dig' till: världens bästa
alkoholdrycken: vin
bilfärd: igår från skärholmen
gången du grät: igår

SEX FRÅGOR:
är du oskuld? nej
när hade du sex senast? hemlis
vem hade du sex med senast? ööh, staffan. nej dennis såklart
hur många oskulder har du tagit? 1
haft sex när det är andra i rummet? jorå, hehe
varit med någon som är lika gammal? si
varit med någon som är äldre än dig själv? si
varit med någon som är yngre än dig själv? si, tyvärr
blivit påkommen under sex? alltså påkommen och påkommen....näe

GILLAR DU ATT:
ge kramar: älskar
ge massage: tråkigt
gå promenader i regnet: på sommaren kan de va mysi

ÖVRIGT:
svär du för mycket: ah för mycket
när duschade du senast: imorse
vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta
vilken låt lyssnar du på just nu: luminary ones
vad var det sista du sa: 'heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej milton, gullimoshi heeeeeeeeeeej'' (min hund asså)
vad är brevid dig just nu: öh, min handväska och luren, typ
vad var det sista du åt: makaroner
hur är vädret just nu: snö och mörkt och typ nordpoolen kallt
vem pratade du sist med på telefon: mamma
vad gör dig glad: det finns massor


,LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV

aloha! lov nu, äntligen. så jäkla glad. började elva, käkade lussebullar och lekte hänga gubben. slutade tjugo över elva. drog till stan med johannananannaaaaa, käkade kebabtallrik. shoppade julklappar och en klänning till mig själv. fick min lite sena födelsedagspresent av johanna också, en jättefin mörkblå mjukisdress som jag förövrigt sitter och myser i nu, asmysiga sockor och fina armband. megaglad blev jag, så fint :D kyss på henne!
har slagit in lite klappisar och ska snart fixa mig lite och dra till dempa. kanske skriver nåt där om ja pallar, annars imorn typpppp, heido!

skulle inte tacka nej till att sätta på mig denna snygga outfit jag satt ihop en vinterdag som denna!


SVAR PÅ KOMMENTAR;

svar till anonym; jag går i skolan på sjödalsgymnasiet i huddinge, klassen heter SMEK09B, och det är linjen samhälle ekonomi :)

tjugoförsta december tvåtusentio

hej bloggi! skoldagen idag va riktigt tjill. kom dit klockan elva för samhälle, jobbade på bra(?) med micke på vårt arbete och fick veta att svenskaläraren va sjuk så vi hade ingen svenska. soft, slutade tolv rå. men stannade kvar och pluggade med mina bästa killar, jimmy daniel & micke. vi käkade gott & blandat, drack julmust och svarade på frågor om en film. jag hade inte sett hela så dom fick göra uppgifterna och jag servade dom med julmust (Y) mysi. drog hem och hämtade milton. gick med honom hela vägen hem, förfrös! kom hem, drog till skärholmen med mami syster och min broe, hehe! skulle shoppa, hittade bara smycken till mig själv. fan! dålig chey..........
pyntade granen idag också, julstämningen börjar komma. imorn får jag lov, längtar. skulle haft lektioner fram till elva, alltså gympa och matte, men söt som jag är så fixar jag bort dom lektionerna så vi börjar elva istället för 8. tacka mig tacka mig. okejrå, kanske inte ska ta på mig all ära, de va ju inte bara jag. men mestadels. kanske. lite.
ska läsa vr nu och sen kolla film, hörs imorn fellas. MUSSSSS


tisdag

godmorgon, typ! ska dra till skolan om ett tag men tänkte mest säga hej, hehe. gick upp halv åtta imorse, så hann käka frukost och slapp stressa, skönt! de är sovmorgon för mig de. om man sover hela morgonen så kan man ju inte njuta av att man har sovmorgon. då får man stressa sen iaf.

har bara 2 lektioner idag och sen drar jag till skärholmen med familjen och julhandlar lite, mys.
imorn får man lov också, väldigt efterlängtat!
hörs ikväll eller så! PÖSS


lovestory

har suttit nere hela kvällen och tittat ung & bortskämd och sen morden i sandhamn, den nya serien som började idag. rätt bra faktiskt. pensionärsjävlar nu, så himla kul. haha sköna gamlingar, så ska jag va när jag blir tant!

ska borsta tänderna nu och sen kolla klart på the last song som jag började på igår, och sen om jag inte har somnat så blire charlie st. cloud. har hört att den ska vara jävligt bra och grymt sorglig. jag gillar faktiskt att gråta till filmer, haha. vi får se hur mycket jag hinner. börjar ju elva imorn så kan välja kläder och skit då. NATTI

tevekväll

tar en dusch nu i väntan på att mamma kommer hem och lagar middag till mig. håller på att hungra ihjäl.
massa bra program på teve ikväll, såsom ung & bortskämd, hollywoodfruar, pensionärsjävlar och raw! måndagar är bra tevekvällar. speciellt när ph gick också.

nr 10, i min handväska

bytte lite plats här nu eftersom det inte är så kul att se min outfit för dagen eftersom jag bara varit hemma........


använder min denhär väskan nu och i min väska har jag alltid med mig;


- nycklar
- plånbok
- tuggummin
- alvedon
- hörlurar
- p-pillar
- försvarsspray
- tamponger
- hårborste
- busskort
- smink
- läppglans
- kalender
- lipbalm
- läppsyl
- nagelfil
- min 'hur man får mvg i alla ämnen'-bok
- parfym (beronde på vilken jag har på mig på dagen)

och sen tillkommer det ju grejjer beroende på vad jag ska hitta på, men dedär är liksom en helt vanlig skoldag typ!

twotousendeleven

blev plötsligt väldigt sugen på kycklingspett konstigt nog. men det är ju så gott.

sitter och taggar lite inför 2011, haha. skönt med ett nytt år och ny start, även om detta år har varit underbart.
har lite nyårslöften för nästa år, även fast jag aldrig hållt dom andra jag satt upp för mig själv. men nu gällere!
ska bli riktigt duktig nästa år och ta tag i allt som har med sömn träning mat ekonomi och skola att göra. jag ska klarare. ska bli grym!

imorn blire skola för mig och efter det så måste jag åka till stan eller skäris eller nånting och julhandla lite. har inte köpt ett piss känns det som, jävligt illa. jag måste fortfarande köpa till pappa sofia syster och kanske nånting mer till min pojke om jag hittar nån fint. så himla svårt att köpa till killar. det finns inget roligt eller gulligt man kan köpa. till en tjej kan man köpa typ allt, helt seriöst. önskar jag va kille, hehe!

nu ska jag gulla med min hund som ligger och sover på mina ben! LATEROOOOO


min lilla bebi när han va liten plutt. ser ut som ett gosedjur

får inte nog





[inte mina händer. bilderna är lånade från någon hemsida jag inte minns]

sick

hallihallå! hemma idag pga sjukdom. typ!
kunde inte somna igår för jag mådde fett illa, trodde de va för att jag va hungrig. så när ja vakna imorse kände jag mig illamående och jättehungrig så gick ner och käka frukost. fick bara i mig knappt en halv macka. ni vet när man bara tuggar och tuggar och det går inte att svälja, typ?! ah jobbit iaf. så gick upp och sminka mig, klädde på mig och allt. mådde apilla så la mig och vila lite och tänkte att ja kunde hoppa första lektionen så kanske de gick över. men icke sa nicke, de satt kvar, jag somnade, vaknade och ah mådde fortfarande illa. känner mig lite bättre nu faktiskt, men har inte ätit något på hela dagen (har varken vågat eller vart sugen) så hungern börjar komma nu. men vill inte äta. orolig över att det är vinterkräksjukan, men får hoppas att det inte är så. det är ju jul och allt snart.
men har iallafall pluggat flitigt och letat nyårsklänning på internet. sugen på en långärmad tight klänning men hittar ingen riktigt snygg. har dock hittat en supersöt klänning med en ärm och puffkjol, typ. hur fin som helst, men vi får seeeeeee vare blir. vet inte ens vad jag ska hitt på på nyår. KÖSS


detta vill jag ha i min garderob



glad chey

allt är bara bezt! jag är så lycklig, även fast jag har värsta arbetet som ska va inne innan onsdag och jag är pank och måste handla julklappar och jag inte ska utomlands i vinter som alla andra så är allt bästbästbäst! livet typ leker, eller nåt. mene godnattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt :D

avundsjuka

förstår inte folk som inte bara kan vara glada för sina vänner skull. visst, förut va jag också sån som tyckte att man inte skulle dissa sina vänner för sin pojkvän. och de ska man inte. men när mina vänner skaffar pojkvän så blir jag bara så himla glad för deras skull, helt seriöst. jag mår bra när mina nära och kära mår bra. men de kanske är för att jag vet hur det är att vara kär själv? eller?
som när fia skaffade pojkvän. då blev det så att vi umgådes mycket mer sällan än vi redan gjorde, och klart de va trist, men jag älskade att se henne så kär och lycklig. och jag vet att även om vi aldrig ses så kommer vi vara bästisar, livet ut. jag skulle aldrig lämna henne för att hon hade skaffat pojkvän och inte träffade mig likamycket.
jag älskar henne lika mycket ändå.
ni som haft pojkvän själva borde ju fatta. är man så kär så vill man bara vara med honom helahela tiden.
och det är ju faktiskt bara på helger och lov som jag träffar min pojkvän. och om ni inte ens frågar om jag vill leka när ni vet att jag antagligen inte är med honom så kan ni ju inte klaga heller............. eller?
anklagar inte någon eller anser att nån måste ta åt sig, säger bara som det är :)
PUSSAR TILL ALLA

skitsnack.....

folk är bara avundsjuka :)

disssssssssssar


(kanske dags att fixa en ny sånhär bild, hehe)

- folk som 'skryter' på facebook att dom typ gymmar. varje gång dom ska gymma skriver dom 'gymmet nu', 'dags att dra till gymmet', 'har precis gymmat' och lalalalala. inte så coolt som ni tror!
- killar med för tajta byxor...........
- söndagsångest
- att få lov 2 dagar innan julafton
- att behöva gå ut i detta väder
- minusgrader


dagens önskeoutfit


nr 9, saker att göra innan jag dör

åh det finns så himla mycket jag ska göra innan jag dör. och då menar jag verkligen ska!
kommer dö olycklig om jag inte gjort allt jag vill. ne okej kanske överdrivet, men typ.
skrev en lista för några år sen allt jag skulle göra. har tappat bort den, men är nästan säker på att den har förändrats rätt mycket. man prioriterade inte samma saker då. menmen.....här kommer en liten del av allt jag vill göra innan jag dör!


- gifta mig & skaffa familj

- resa runt i USA


- ha smekmånad på bora bora

- åka i en rosa hummer (en limo går ju också bra)

- bada med delfiner

- åka på safari i afrika

- hoppa fallskärm

- bli mer eller mindre känd (hehehhe good luck)



- ha sex på en strand

- va med i en film/reklamfilm

- uppfinna något

- fylla 100 år

gull

dålig uppdatering i helgen, ja vet. men har haft fullt upp, typ.
i fredags vare kort skoldag som vanligt, sen handlade jag med syster så åkte vi hem och baka. pepparkakor lussebullar och nåt godis. asmumma. fast mina pepparkakor blev lite........brända! menmen, fina iaf, med tanke på att jag gjorde dom helt själv, asså utan formar eftersom vi inte hittade dom, hehe.
åkte till dennis på kvällen och kolla teve med hans familj och sen lite film och så sov vi.
drog till skärholmen med mamma syster och dennis igår, skulle julhandla, men det enda jag hitta va en present åt dempa, som han va med och valde, haha. men alltså, bättre att han får nåt han vill ha än att ja köper nåt fult och tråkigt (a) åkte hem och fixa oss lite, drog på bio med micke daniel ellen viktor mickis & johanna. såg the social network. bra varen, enligt mig. man blir liksom faschinerad(?) ah de va soft. kom hem fett sent pga dampsl, men de va ju........kul. ja och D börja kolla saw men ja somna tydligen direkt. idag käka vi frulle och skit sen åkte han till sin släkt och jag har kollat satc 2 och käkat godis (Y) adios för en stund amigos



nr 8, ett ögonblick

förstår inte riktigt denna punkt, himlans svår tycker jag. ett ögonblick liksom, ja det är väl de alla vuxna säger när dom vill att man ska vänta lite. men ett ögonblick, ja, de måste ju vara nåt som betyder nåt iaf.
jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva, kommer inte på något.

kanske första gången min pojkvän sa jag älskar dig! då va jag lycklig. de va ett fint ögonblick.


ph

jahapp, då va paradise hotel slut för i år då. fan, så jäkla bra program. fel par som vann också, menmen.
nu ska jag göra te eller nåt och så ska jag kolla sos nånting, vad de nu heter. bezt. älskar sådär spännande program. sitter och väntar på viktiga mail också som aldrig kommer. får damp juh. PK

2010, ett bra år!

Druckit alkohol? det har väl hänt, hehe
Rökt? kanske nångång på nån fest, inte med mening
Snusat? testade något nikotinfritt av en kille, trodde jag, men de va tydligen lur! så jäkla skabb
Varit full? ahrå
Rökt vattenpipa? aldrig
Däckat? neipa
Kysst en främling? tror fan inte de
Fått ett sugmärke? nej
Gjort ett sugmärke? ah
Haft oskyddat sex? yepp
Strulat med fler än en person under 24 timmar? möjligt att jag gjort de ja
Kysst en kille i klassen? jo jag har ju de
Gjort någonting dumt? har jag säkert
Gjort någonting som du ångrar? säger som min vän ellen; man ångrar bara de man inte gjorde!
Strulat med ditt ex? har inget
Sagt nej till sex? har väl hänt
Gråtit inför mer än 10 personer? neje
Smygit ut? jadå
Haft kvar känslor från ett tidgare förhållande? neipa
Sovit bredvid någon av samma kön? många gånger
Sovit bredvid någon av motsatt kön? ja självklart
Lekt med någons känslor? nej
Älskat någon så pass mycket så att du kunde göra allt för den? ja de har jag alltid gjort
Gråtit dig till sömns? japp
Gråtit framför någon du älskar? det har jag
Har haft sex ute i skogen? näe
Kysst en kille? absolut
Kysst en tjej? yesbox
Vaknat av att du gråtit? jorå
Mått bättre eller sämre av alkohol? både &
Slagit någon på skoj? haha. ja jävligt många gånger
Blivit slagen på skoj? ja klart
Lärt känna fler än 10 nya människor? ja det har jag nog gjort
Gått bakom ryggen på någon? nej inte vad jag kan komma på
Varit på sol semester? jadå
Badat i havet? självklart
Haft snöbollskrig? haha faktiskt inte. hatar snöbollskrig sååå
Sett en hel fotbollsmatch? ah har ju kollat på dennis
Inte sovit på en hel natt? ja det har hänt
Varit på sjukhuset? tror fan inte de
Sovit i över 12 timmar? har jag säkert gjort
Sett en film mer än 10 gånger? kan jag inte tro. kanske nåt OC eller satc avsnitt rå
Tagit någon på röven? varje dag
Lärt känna någon via internet? jo började väl på msn men sen sms dirr!
Velat dö? har ju sagt på skämt några gånger när man inte pallar skolan och så typ; döda mig! mene, velat och velat, neeee
Fått ett IG? asså eh i ämne eller prov? fast ah både & iofs
Åkt buss i över 10 timmar? ja alltså inte på samma gång men sammanlagt, helt klart!


torsdag

hallå i lådan! kom hem för en liten stund sen, rätt lång skoldag idag. började med spanska, skulle skriva en uppsats. jag blev klar först, alla såg helt chockade ut för att jag va så snabb. jag är bäst helt enkelt :) eller så glömde jag hälften och skrev fel på allting. man får ju tro vad man vill! hehe näe men glömde gjorde jag inte. jag hade allt i huvudet bara, tror jag (Y) lunch, sen 3 timmar ekonomi. rätt soft, de va faktiskt inte så jobbigt som det brukar och tiden gick fort. engelska sista, vi spelade spel och kollade på nån 'film' som jag halvsov till. va så himla trött.

förresten så spökade de hos mig inatt. ja alltså, jag vet att det spökar, för jag har märkt de 100 gånger. och min kusin sofia också. men alla andra tror inte på mig och säger att det finns en annan förklaring. men ofta till allt? nej, det spökar!!!!!!!!!!!! när jag låg och kolla film i min systers rum så hörde jag värsta dunsen från typ nedervåningen, som att nånting ramla. sen lät det som att det gick nån i trappan. jag höll på att skita på mig. min bror hörde tydligen också det för när jag frågade om han märkte att de spöka här inatt så sa han; nej, jag hörde bara att de lät som att nåt ramla och nån gick i trappan'
ah för de va nog inte ett spöke, nejnej!
ah folk tycker väl jag är värsta muppen nu som tror på spöken men ah, ja gör faktiskt de :)


fotade denhär inatt. läskigt vah?
eller så gjorde jag inte de........ men jag kunde ju, nästan!

är det ett skämt eller?

sitter och gör ingen nytta alls. skriver en status på facebook och folk typ skriver tillbaka mot mig på sina egna. vafan äre här asså? pallar inte bry mig alltså. mitt liv är perfekt som det är. har världens finaste vänner och en underbar pojkvän.
borde plugga in min spanskagrej som jag ska skriva imorn i huvudet så jag kan den utantill och bara kan skriva ner allt på pappret men nejnej, jag sitter istället och facebookar, smsar, bloggar, msnar och kollar teve. duktigt carro, verkligen. borde också leta fram kläder så jag slipper stressa imorn bitti men näe, orkar inte ens resa mig ur sängen. måste ta tag i mitt liv och ha lite planering. efter lovet blir det nya puckar. ska vara duktig och plugga och städa och träna och allt sånt som är viktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tummis på det!
ne nu måste jag prata med min boy.
LOVE!

take me back

sitter och tänker på sommaren, kollar på bilder och saknar. finns inget mer jag hellre skulle vilja ha än sommar just nu. ett fett sommarlov liksom. va ute hela nätterna, sola, äta glass, gå i shorts, slippa va mörkrädd och frysa, köpa godis, gunga, gå i flipflops och ballerina, ha söta klänningar, bli solbränd, bada.
på sommarn kan man fan göra vad man vill. blir deprimerad av detta pissväder alltså. äckligt med snö. hatar snö och kyla. man vill ju inte gå ut genom dörren alls. i mitt nästa liv ska jag bli en björn och gå i ide varje vinter.


en ful chey och två gullipojkar i somras!!!!!! demmmmmpa och nisse

Even more in love with me you'd fall



A thousand miles seems pretty far,
But they've got planes and trains and cars,
I'd walk to you if I had no other way


nr 7, min bästa vän

tänkte skriva nr 7 på listan nu mene, det va liksom min dag! hur kul är det att lyssna på. har redan skrivit vad jag gjort idag och jag gör samma sak varje dag i skolan såe, hoppar nog över den punken förrresten, hä hä!
blir numero ocho rååå, min bästa vän!

alltså, när man va liten, då kunde man bara ha en bästis. då fick man liksom välja typ. sen kom jag på att, varför bara ha en bästa vän när man kan ha flera? alla mina vänner är mina bästa vänner. eller ja de vänner som alltid ställer upp för mig och finns där och gör min vardag 100 gånger roligare än vad den annars skulle vara. alla ni, ni är dom bästa. men dom allra bästa, som känner mig mestmestmest i hela världen och som jag kommer va bästis med i hela mitt liv (det vet jag!) är faktiskt sofia och johanna.

sofia, de är min kusin de. och eftersom att vi är kusiner har vi kännt varann hela våra liv. vi är födda samma år, våra mammor är syskon och vi har gjort typ allt man kan göra tillsammans.
jag har så mycket minnen med henne som jag aldrig tänker glömma. det sjuka är att alla minnen är fina också. vi har aldrig bråkat, aldrig aldrig aldrig. och det är konstigt, för nångång bråkar man ju alltid med sina vänner.
när vi va små trodde folk att vi va syskon och ibland till och med tvillingar. vi va så himla lika tydligen, förutom att hon är brunett och jag blondin. vi älskade att ha likadana kläder på oss.
vi hade världens knäppaste fantasi och lekte knäppa lekar, men de va så roligt.
vi åkte ofta till centrum och fikade när vi va, och vi tyckte vi va jättecoola med likadana rosa små handväskor och jeansjackor som fick åka till farsta centrum helt själva. (ja när vi va hos henne dåra eftersom hon bor i haninge)
vi träffas ju inte så ofta tyvärr. båda har varsin pojkvän (som förövrigt heter dennis båda två, lite roligt sådär) och går i olika skolor och umgås med olika kompisar och sånt. men hur långt tid det än går mellan att vi träffas så har vi alltid lika roligt när vi ses. man kan inte ha tråkigt med henne, det går inte bara.
hon ställer alltid upp, sprider glädje omkring sig och kommer på knäppa saker att göra. med henne mår jag som bäst! om alla lämnar mig så vet jag att hon alltid kommer finnas kvar. jag bara vet det!

johanna rå, min andra toppenunderbara bästis. vi träffades ju på dagis, fast vi va inte vänner då eftersom vi gick på olika avdelningar. hon flyttade till min gata, men då va jag och mickis bästisar, och när man är liten kan man ju vara såndär som inte viill att andra ska vara med. mickis ville iallfall ha mig för sig själv så johanna fick inte vara med. men sen började jag och johanna umgås, vi började på samma 6-års och tillslut lekte vi varje dag. med henne har jag också miljontals minnen. vi har ju bråkat dåra, men de är ju bara sånadär småbråk man hade som liten om jättetöntiga saker. vi har aldrig bråkat på riktigt och ovänner nån längre tid. tur de!
jag litar på johanna till 100 procent och hon är världens finaste.
från att vi börja 6-års till att vi sluta 9:an träffades vi i princip varje dag, faktiskt. vi gick i samma klass hela tiden, vi va med varann på helger och lov, och det va alltid vi. när vi inte träffades så saknade man henne dirr.
när vi inte va med varann och träffade nån annan vi kände så frågade de alltid; vart är johanna? typ. haha alla va så vana att se oss tsm hela tiden. nu år vi i olika klasser och har olika scheman så det händer ofta att vi inte ses på flera dagar. det är tråkigt, tycker jag. johanna är bäst, men vi kommer hålla ihop iallfall, även om vi inte ses hela tiden. jag tänker inte släppa taget om en sån fin vän för det. för hon kommer ändå alltid vara min bästa vän.

jag är så lycklig att jag har 2 så fina vänner som dom. det finns ingen som dom två i hela världen. ingenting kan ersätta dom på något sätt. jag älskar er!

min pojkvän är såklart också min bästa vän, men det känns inte samma sak. även om jag kan prata med honom om allt, han får mig att må bra och vi kan hitta på helt knäppa grejjer tillsammans så är det inte som en tjejbästis. det är inte så att man sätter sig på ett fik med honom och snackar när man är ledsen. asså de gör man hellre med en tjejbästis. hähä ta inte illa upp nu bebi, älskar dig också!

mallorca 94

spanien 04

spanien 04

spanien 04

hos mig nångång, haha

gotland 05. tillåter er att skrata. ja, vi va faktiskt seriösa, tyvärr!

spanien 09



ni har ju typ sett alla bilder på mig och johanna, för tar dehär från fb eftersom alla mina andra bilder ligger på en hårddisk...........
typ våren 07 eller nåt

sommaren 08

brobel 08

december nångång, hähä

uppvisning i skolan typ i femman


pälssssssssssss

har suttit ett tag nu och klickat runt på massa trevliga hemsidor. letar efter en snygg pälsjacka eftersom jag aldrig köpte den svarta från new yorker. har hittat 2 snygga, en beige och en svart, och kan inte bestämma mig vilken jag vill ha, hehe. vilken färg borde man ha? båda är ju snyggt liksommmmmm. min bror tycker man ser ut som en hora i pälsjacka........ inte jag :) det är snygggggggggggt as hell. fast de beror ju vad man har på sig på resten av kroppen. inte så coolt med typ inga strumpbyxor och kort klänning och höga stövlar, då kanske man ser ut som en. eller om man är ful. nej skoja bara.

mina ögon rinner hela tiden, hur jobbigt som helst. ser ut som jag sitter och bölar typ.
ska skicka ett mail till min dans nu, sen kolla efter nån nyårsklänning och så. till jul måste jag också hitta nåt, men känns inte lika vitkigt hur man ser ut då för då är det ändå bara med släkten.
vi får se hur det blir. LATERO friendos!

hemma bäst

hej hallå! är sjuk idag :( eller ja asså va ju sjuk igår också, men imorse mådde jag apa. mitt huvud dunkade och jag blev yr varje gång jag ställde mig upp och jag hostade upp mina lungor (man kunde tro de iallafall) och ja, trodde jag skulle dö typ. så jag stannade hemma.
har kollat tjorven hela morgonen typ, och snart börjar fett bra filmen, kyrkogårsön. softi!
ska laga lunch också, och plugga. det behövs, tyvärr. imorn måste jag tyvärr pallra mig till skolan för ska skriva en sak på spanskan som jag inte får missa, och sen har vi 3 timmar fek. och man vill typ inte missa den lektionen, för då får man ju hur mycket som helst att ta igen sen. jobbigt jobbigt!
ska nog sitta och skratta lite åt folk som leker nåt dom inte är! de är askul :D
PÖSSSSSSSSSSSSSss

natti

åååh mår inge bra alls asså :( är typ apförkyld juh, pallante!
ska plocka bort lite grejjer i mitt rum, kolla om jag har nåt att ha på mig imorn och sen lägga mig och kolla på rosa eller satc 2, har inte riktigt bestämt mig ännu. skönt ska det bli iallafall. är jättetrött.
sweet dreams!

Her beauty in the moonlight overthrew you

har tryckt i mig falukorv och makaroner, gjort hjärtan vid alla parfymer jag önskar mig i kickskatalogen, gosat med min hund, kollat handboll och nysit 11 gånger. börjar bli himlans förkyld. snorar, hostar, ögonen rinner och jag har nästan ständig huvudvärk. okul ja vet. tänkte ta en apskön dusch nu och sen käka lussebullar med familjen. mysimys. vill ingenting hellre än att krama min pojke nu.
latero guys!


en fin bild på mig och två av mina riktigt snygga vänner! love

6. Vad är kärlek?

ja, de kan ju vara en fråga man ibland ställer sig själv. eller så gör man inte det.
men ja ingen kan väl ge ett direkt rakt svar om vad kärlek är, för det är ju olika för alla.
för mig är kärlek nånting som gör mig glad, som får mig att må bra.
jag är kär i massa saker, fast på olika sätt.
jag älskar min pojkvän, mer än allt annat, och jag är jättekär i honom och han får mig alltid på bra humör.
men jag älskar mina kompisar mest på jorden, fast på ett helt annat sätt för dom alltid är så fina och ställer upp genom allt.
jag älskar mina föräldrar, för alla gånger dom ställer upp för mig och gör mig lycklig.
jag älskar att dansa, för då mår jag bra.
jag älskar sommaren. då är man fan lycklig hela tiden, när det är varmt, sol och man kan göra vad man vill!
jag älskar min hund för han är så söt och han får mig också att må bra.
jag älskar mat. det är gott och det gör mig mätt, alltså får mig att må bra.
man kan egentligen ha kärlek till allting på jorden. allt som man tycker om och blir på bra humör av, det är väl ändå kärlek, på ett eller annat sätt?! jag tycker det :)










SVAR PÅ KOMMENTAR;

till frida;
fjäderörhängena har jag köpt på jc :) men det finns ju liknade på gina tricot, glitter m.m :)

fjortonde december

hej bloggi! tisdag idag, slappi som vanligt.
sitter och käkar mellis i sängen nu och kollar runway project...........
igår vare långskoldag. fast den va inte så jobbig för vår en och en halv timme företagsekonomi va inställd så vi hade världens längsta håltimme..........och sen spanska. efter skolan åkte jag hem och hämta lite grejjor och sen dirr till min bebi. vi käkade middag, duschade, kollade tv, fikade lussefika och somnade.
vaknade dödstidigt imorse eftersom han har praktik. jag drog hem, fixade mig och sen till skolan som började elva. vi hade samhälle och sen kollade vi film på svenskan.
hämtade nini på vägen hem och gick med honom så frös typ ihjäl. HEJS


självmordsbombare i stockholm (Y)

hej bloggi! trevlig helg, typ!
igår skulle jag firat min fina vän ellinor som fyllde år (grattis i efterskott) men jag hade typ migrän hela dagen och mådde jättedåligt, så min pojkvän fick ta hand om mig istället. orkade verkligen inte partaja eller nåt :((((
vi slappade hela kvällen och kollade filmer bara. skönt!
idag har vi bakat pepparkakshus typ hela dagen, käkat middag och lite sånt som man brukar på söndagar.

nu kollar jag nyheterna, allt dethär om självmordsbombaren i stockholm och wikileaks och grejjer. rätt spännande. men läskigt dedär med bomberna. vafan kommer dom hit och spränger för. förlåt att jag säger det men jag blir så trött på alla invandrare som bara förstör. vafan stanna i ert eget land om ni vill bomba, för där kan ni ju göra de för fullt. jag blir så arg, på riktigt! vi vill inte ha nå jävla krig och skit i vårat land. komma på drottninggatan och bomba. fatta galet de hade blivit om han stått mitt på drottninggatan, och om alla 6 bomber sprängts. sjuk människa säger jag bara! jag blir äcklad!!!!!!!!!!!!
inte konstigt att det finns rasism och sverigedemokrater och skit.

näe nu blire att kolla beck med mammmmmmma! seya


bra kväll

hajhaj! hade apkul igår, verkligen. jag och elin va så roliga hela kvällen och allt va toppen! fia fixar alltid grymma fester. min fina nathalie va där också, så himla kul. va så länge sen ja träffa henne så vi bah skrek och hoppa på varann när jag kom, hihi. sötunge hon är!
kom hem vid halv fem inatt/imorse(?) va så sjukt trött och frös som fan så hoppade ner under täcket dirr, sket i att ta bort sminket och allting. söt är man idag :)
har precis tryckt i mig en fet hamburgetallrik och ska ut med vovven nu. sen ska jag ta en dusch och så. har typ migrän :( HERRÅ

p to the arty

fixad och klar! har tryckt i mig massa mat från kolgrillen och ska strax dra iväg och möta elin. sen bär det av till sofisen på party! inte mycket mer att säga liksom, skriver väl imorn hur kul jag hade, hehe. ne men ah tjarååååååååååååååååååååååååååååååååååå puss på baken!

kvällens outfit!


5. Min tro

när man hör; 'min tro' då tänker jag direkt religion. typ kristen, muslim, hindu och allt vad de nu finns för olika. ja religion va inte direkt mitt favoritämne.... men ja, tyvärr har ju inte jag någon tro. jag är ingenting såntdär. jag är bara jag. visst har jag bett till nånting några gånger när jag flygit flygplan och sånt. men jag vet ju inte till vad. jag tror inte att det finns någon gud iallfall. då skulle det väl inte finnas krig och svält och barnsexhandel och fattigdom heller om han kunde bestämma allt? isåfall är han ändå en dålig gud så då är det ingen mening att be till honom ändå.
jag tror på ödet. jag tror att det mesta som händer är bestämt i förväg. har ni sett filmerna final destination? om inte, göre. jag tror att det är som där. det är bestämt när man ska dö. såklart tror jag inte att minsta lilla detalj i livet är bestämt, typ att jag skulle sitta här nu och skriva just detta. men det mesta. det var bara meningen att johanna skulle flytta till min gata och börja på samma 6-års och att vi skulle bli bästisar. det var meningen att jag skulle kolla i jockes mobil, hitta joel & linus nummer, snacka med dom på facebook för att sen träffa dennis.
haha låter asmuppigt, men jag tror de är så, faktiskt.
sen tror jag på horoskopet också. läser det varje morgon i metro och varje gång i alla skvallertidningar, och det som står, de tror jag på. och rätt ofta kan det ju bli så också. lite coolt sådär!

mitt horoskop idag

Tur
Tävlingar och spel där turen har stor inverkan är inte att rekommendera idag. Du lyckas just nu bäst där du får utnyttja din skicklighet.
Hälsa
Det förefaller som om du just nu har kommit i bättre form. Litet extra motion skadar dock aldrig.
Ekonomi
Du kan känna likgiltighet inför din ekonomi. Du kan vara trött på att hela tiden behöva räkna kronor och ören och gör kanske något oväntat.
Arbete
Försök själv att aktivt leta upp saker som behöver göras. Det kan löna sig.
Kärlek
Misstro inte en viss person som faktiskt kan ha goda avsikter. Tecknen spår en spännande tid.
Relationer
Din rädsla att släppa någon för nära in på livet gör att du ibland reser en mur omkring dig.

HEJ!

fredag idag, äntligen. skönt med helg!
började dagen med multimedia. vi ska göra en hemsida. eller ja en design på en hemsida eller vad man ska säga, ingen riktig som funkar liksom. går inte så bra för mig. allt bah dampar och sånt. jag och datorer är inte bästa vänner direkt. hade matte sen. och gissa vad? idag va matte kul! typ för första gången i hela högstadiet. matte är kul när man fattar, och det gjorde jag idag. jag jobbade helt själv hela lektionen jätteduktigt. gjorde massa tal och hade rätt på allt. va så stolt över mig själv. har aldrig varit så duktig.
käka lunch med vännerna och sen åkte jag hem. har kollat film nyss och snart ska jag fixa lite grejjer. eller ja fixa och fixa jag ska träna lite, duscha, fixa mig för ikväll och så. är ju party hos bästakusin. taggad till tusen!
hörs säkert latero!

cool brud

tänke göra lite te nu, kolla paradise hotel, rebecca och fiona och sen rosa. MYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs
på hög nivå, hehehehehe.
vad ska ni själva göra? skoja jag bryr mig inte :))))))))))))))))
hörssssssssssss

4. Det här åt jag idag

glömde köra litsgrejjen igår så kör idag. visar lite bilder om jag kan hitta nåra på google, glömde ju fota ;)
dehär har jag alltså ätit och druckit idag!

lunchen;


behövde nåt att dricka på feken;


typ mellis i bilen påväg till doktorn;


middag;





DAGENS

hej alla mina bloggiläsare! kom hem för en stund sen. hade en rätt soft dag i skolan. den va typ chill för att vara en torsdag, så de va skönt :) har ju 3 timmar fek men idag vare typ kul, vi gjorde inget jobbigt (Y)
byggde med duplo och kolla gamla reklamfilmer liksom, hehe.
åkte till doktorn sen med mamma så missade engelskan. tog spruta i mitt ärr nu igen. gör så förbannat ont. vill bah börja storböla, men ligger och blundar och biter mig i läppen istället. åh stackars mig :(

såhär snygg va jag idag!

ni behöver ju inte titta på rummet eller hur jag står eller så......

OBS!

asssssssssså, du kanske borde chilla lite med detdär!

hehe långt inlägg.........

har suttit och pluggat ett tag nu, så tänkte träna lite fort, ta en dusch och sen kolla ph på internet. så måste jag läsa min veckorevyn också :) hörs om ett tag!

kära dagbok

hittade min jättegamla dagbok, så sitter och läser lite i den nu. haha gulli ja va asså. så fin va den också. ska köpa en ny dagbok och skriva i. fast lite mer seriöst då dock, och hemligt. i denhär gamla skrev jag typ; idag har jag varit på sibbes innebandymatch. det är lördag. jag gick upp halv sju. jamen jaha va intressant. or not. haha va lite mer som en blogg då kan man säga. näe men ja va söt :)

lite gullisaker (läs fula) jag skrivit;

- ''Igår fick jag en present jag önskat mig väldigt länge. Gissa! Oki, jag fick en dvärghamster''
- ''jag handlade ett par byxor :) nej två par byxor och två tröjor''
- ''Igår gjorde jag illa min tå. Min nagel kommer lossna. Det började blöda under min nagel. Jag kan inte använda den tån när jag går''
- ''Alltså de är onsdag. Jag brukar skriva vilken dag det är''
- ''Sen lekte jag med johanna. Sen frågade vi om jag fick sova hos johanna. Det fick jag''
- ''Sen blev jag sams med mikaela. iallfall lite''
- ''På rasten lekte vi herren på täppan. fast vi tjejer lekte damerna på täppan, för vi är inga herrar''
- ''Johanna och jag ska ut och åka i baken'' (hahahahhahah)
- ''Anne har fått en ny mobil idag. Sibbe blev jätteavendsjuk. Igentligen jag med men jag sa inte det''
- ''Han verkar vara kär i mig för han kommer till mig och tittar på mig och pratar med mig'

så fin!

första sidan! (Y)

LOOKBOOK

hallå bloggi :) fick igång min dator nu, softis.
fick sluta astidigt idag för vi får jobba hemma med engelskan, och så hade vi ju bara ingen svenska. skönt!
jag försov mig lite imorse, men va inte så sen till skolan från första början, men så va tåget försenat och allt så då när jag kom till huddinge vare typ 20 min tills gympan skulle sluta, så kändes lite onödigt att gå dit.
hade matte, gick väl bra, jag är ju bäst på matte :) or not! meneeee ah, skulle till matte-anna, asså särmatte, men hon vaktade nåt prov så jag fick inte de idag :(((((( behöver hjälp, eehhehe. någon duktig frivillig? näe tänkte väl de.
ska laga lunch nu, chickenbits och sen plugga lite. tog en titt i centrum efter skolan också och fick med mig ett par jeans hem. helt vanliga enkla blåa, men dom va billiga och stört sköna så dom fick följa med hem :)
kan ju visa er min 'shopping' från igår eftersom datan funkar, och även dagens outfit :)





dom ser lite bronsfärgade ut men dom är helt silvriga

dagens;

svarta jeans från acne
grå kofta från h&m
vitt linne från spanien
väskan fick jag i födelsedagspresent
och massa smycken från olika ställen


denhär fick jag när jag fyllde år :)

och där är döskalleringen jag köpte igår!

favoritväskan <33333333333333333333333333

klädproblem

börjar åtta imorn med gympa och har ingenting att ha på mig. asså inte på gympan då för där spelare ju ingen roll, utan på dan. får damp, hatar dehär.
ska bädda ner mig nu och gråta. eller? nej, men ska dampa lite sen sova, eller nåt. natti

red nails

hej igen bloggi! tränade lite här hemma på golvet och sen tog jag en riktigt skön dusch.
sitter och pratar lite med min pojkvän nu, han är nog lite sur på mig....... men han vet att jag älskar honom ändå! :)))))))))♥
ska kolla bartenderskolan nu, har inte sett ett enda avsnitt nånsin eftersom jag alltid har dans på tisdagar, men de verkar lite kul så tänkte att ja kunde kolla nu, typ final eller nåt, haha.
måste måla naglarna röda också med mitt nya nagellack :)

mina föräldrar

ska tydligen skriva om mina föräldrar idag så ja, här kommer det!

vad ska man säga?
mina föräldrar är gifta, bor fortfarande ihop. dom är världens bästa föräldrar såklart, även fast vi bråkar väldigt ofta och jag är ganska så otrevlig och sånt. men det är väl sånt som hör till tonåren antar jag?
jag vill säga tack till dom, för allt dom har gjort för mig. för hur dom har uppfostrat mig, alla traditioner dom har gett mig och all lycka dom spridit till mig, och inte minst mina fina syskon jag har.
jag är väl närmare min mamma än pappa, men så tror jag det är med de flesta tjejer?!
jag kan prata med min mamma om allt, verkligen allt. hon kan bli arg på mig, men då är det oftast om småsaker som att jag inte har städat mitt rum eller sånt. aldrig när det är nåt mer allvarligt. hon har alltid låtit mig göra saker, oftast tidigare än vad mina kompisar fått göra de. typ va ute sent och sånt ni vet. har fått höra ganska många gånger att min mamma är cool, haha. vet inte om jag skulle kalla henne cool direkt, men hon är riktigt snäll och gullig. men min pappa är också snäll. fast lite pedant. han vill att allt ska va städat och fint jämt och blir arg om de är stökigt och sånt, de är rätt jobbigt. men ibland äre soft att han städar mitt rum, hehe (Y)
nej men mina föräldrar är bäst, även fast jag ibland önskar att jag inte hade några färon. PUSS PÅ ER!

eftersom jag har mamis data nu så är detta enda bilden jag hitta på henne, söti mami. lite oförbredd sådär kanske!


bra data (Y)

kul att man satt och skulle blogga, gick ner och hämta dricka så när man kommer upp igen är datan död. eeeeeeeh, kolla om sladden hade åkt ut och skit men näe, den gick inte att starta igen. blir lite orolig, så sitter vid mammas nu. som tur är la jag över alla bilder och skit på min externa hårddisk(?) igår så om den är paj så förlorar jag ju inget. förutom bilderna jag precis la in på de jag köpt idag, menmen.
ja om min dag då; började elva, hade samhälle lunch och svenska, och sen ett kort klassråd.
gick till mormor efter skolan och softa lite, hämtade min nallebjörn. han med lite impulsshopping efteråt också. blev 3 par örhängen, en ring och ett nagellack - rött. hade fotat de och sånt men ja, datan dog ju som sagt.......
när man för en gångs skull hade bilder att lägga in, haha.

imorgon är det redan onsdag och jag slutare tidigare också för vi har ingen svenska. hur skönt?
sen äre torsdag och sen helggggggg. längtar. på fredag blire partey och lördag fyller ellen år så då får vi se vad som hittas på! ska titta simpsons nu, seya

rosa

har precis bäddat rent sängen nu, så skönt. de är typ de skönaste som finns att lägga sig i en renbäddad säng. mysi!
börjar elva imorn så jag har lång sovmorgon, sofits. har typ valt kläder och allt också, så grym. det är ju en kort dag ändå så de gör inge om man ser lite sär ut, hehe.
men tänkte bädda ner mig och kolla på livet enligt rosa nu. älskar den serien, så bra!
hörs imorn fellas! love

ååååååååh vill inte skriva nåt häääääääääär, måste tydligen..........

sitter och pratar med min pojkvän nu och blev så himla sötsugen! hähäähähäh, nån som fatta eller? jag tycker jag va kuli iaf :) näe men har varit sötsugen hela kvällen. drack te, hjälpte inte. tog en avokado men den va tydligen inte mogen nog att bli uppkäkad av mig så den va typ stenhård........... = gick inte att äta. rotade i godisskålen och hittade bara äckliga godisar. hur gick de till? åh vad ska jag ta mig till.

skönt att börja elva imorn. kan sitta uppe och softa lite till :) efter skolan ska jag hem till min gullimormor som har sytt min nalle. ja den va halvt huvudlös och största hålet mellan benen (de va inte meningen att de skulle vara där)
så nu kan jag sova med den igen hiihiihh. sen tänkte jag hinna ta en tripp förbi skärholmen också, om jag pallar. vi får se. har ju ingen dans eftersom de är jullov på den nu, så tid har jag ju iaf! (Y)

måste leta kläder i min nya fina garderob nu, KYSS

min första kärlek

ja alltså, definera kärlek!
de kommer ju senare när man ska beskriva vad kärlek är och jag har ju inget rakt svar på det, men om jag ska berätta om min såkallade första kärlek så måste det väl vara joel, på dagis. ja va ju jätteliten, men minns att jag tyckte han va jättesöt och gillade att pussas med honom, och när vi lekte mamma pappa barn bestämde jag alltid att han skulle vara pappa och jag mamma, och resten som ville vara med fick vara barn eller hund och sånt, ni vet.
ja, de va väl de, minns ju inte så himla mycket direkt.

men om man tar min första riktiga kärlek så måste det vara dennis! har aldrig varit kär på riktigt förut. jag har lätt för att bli intresserad och sådär smått förälskad, men de har nog varit mest i själva kärleken, ni vet när man nästan desperat letar efter en pojkvän och när nån är jättegullig mot en och kallar en söt och man pratar mycket med honom, ja då känner man sig lite smått kär sådär. men dethär med dennis är annorlunda, allting.
de är verkligen på riktigt. när det pirrar i kroppen, när man tänker på honom hela tiden, vill spendera varje minut med honom och man saknar honom så fort man sagt hejdå! han gör mig lycklig, och jag kan verkligen lita på honom. han är så fin. jag har verkligen hittat världens bästa kille ♥


världens finaste!

LISTAN

har faktiskt ändrat min lista lite nu så som jag ville ha den, hehe, så tänkte lägga upp den nya nu och fortsätta med nummer 2 i ett annat inlägg :)

  1. Presentera mig själv
  2. Min första kärlek
  3. Mina föräldrar
  4. Detta åt jag idag
  5. Min tro
  6. Vad är kärlek?
  7. Min bästa vän
  8. Ett ögonblick
  9. Saker att göra innan jag dör
  10. Detta hade jag på mig idag
  11. I min handväska
  12. Mitt favoritminne
  13. Detta ångrar jag
  14. Den här månaden
  15. Det här får mig att må bra
  16. Det här får mig att gråta
  17. Mina rädslor
  18. Min favoritplats
  19. Detta saknar jag
  20. Min önskelista
  21. Vad är vänskap?
  22. 10 saker du inte visste om mig
  23. Mina framtidsdrömmar
  24. Jag som liten
  25. Det här vill jag bli i framtiden
  26. Saker jag gillar att göra
  27. Detta skulle jag göra om jag vann en miljon


svenska b

har precis kokat  cocoste som ska avnjutas i min nya jättefina stora kopp till lite plugg nu.
typ frågor om renässansen och sånt, så jäkla trist. tycker de bara tillhör historia och fan inte svenska. förut gillade jag svenska, i typ högstadiet, för jag va bra på de och de va lätt, men nu, det suger. det är så sjuuuukt tråkigt allting. men jag har ju inget val....... hörs!


19:38

jag har inte pluggat ett piss idag, som jag skulle gjort. fan då!
ska nog ta en dusch nu och sen göra lite plugg. de är inte ens mycket, fattar inte varför jag inte bara kunde göra det på dan. är typ efterbliven :) ska nog dricka lite te sen också. mysi.
seya

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

åååååååååååååååh börjar snart gråta. såg att min underbara snygga dödscoola klänning jag ville ha till nyår va slut. den är SLUT! fan va arg jag blir. va ska jag nu ha på mig? vahvahvah! åh, fuck.
werdtgyhuijokploihguytrdyugihiji09f8d75i7f879g08h9+j0+ju9h8gyfty

there´s been a long time since I had some fun

min garderob är typ färdig nu, grym jag är. ja har massa kläder i tvättstugan som ska upp sen också när de är tvättat men eh, de är en annan gång! det blev soft. inte så jäkla packat med kläder. kommer inte se så rörigt ut nu när de inte är så proppat. har ju rensat väldigt noggrant denna gång och rensat ut de jag använder för sällan.
ska få in lite klackar från gaderoben nere också men de mesta är klart. ja de saknas ju fortfarande en dörr, eftersom att den va trasig, och sen har jag inte fått på handtagen än, men jag klarar mig.
nu skulle jag behöva plugga lite, tråkigt, men ett måste. skjuter alltid upp allt till sista dagen också.





december 6

trodde jag hade bloggat idag men tydligen inte. har egentligen inte tid men kan skriva lite kort att jag vaknade tidigt imorse, käkade frulle och började med garderoben. har inte kommit så långt tyvärr eftersom att jag har skottat tomten, gått ut med milton, käkat lunch och läst tidning. men ska fortsätta nu så de blir klart.
skriver senare igen, pussi!

the social network

är galet trött just nu, men sitter och väntar på att min film ska va färdignerladdad. the social network blev de. verkar asbra enligt mig :) måste upp i skaplig tid imorn eftersom att min vovve ska vara hemma, och han kommer ju vakna när mammsen och dom ska gå till jobbet. måste plugga lite imorn också, och fixa gaderoben. mer än hälfen av kläderna ligger ju fortfarande i säckar. vill hinna ta mig till skäris också men venne om jag hinner eller pallar, vi får se. tänkte träna lite också.
SOV GOTT

laddar inför 2011

sitter och kollar efter klänningar till jul och nyår. det finns ju så sjukt många snygga så man dör ju. speciellt till nyår. många är jävligt coola och ja vet inte om jag skulle våga gå runt i dom, men de skulle va så fett om jag gjorde, till svarta tunna strumpbyxor och high heels. dör seriöst för en dödssnygg knallrosa klänning. grym. mene vi får se. har inte så många tillfällen att använda den igen sen. jag menar, man är ju gärna lite extra snyggt klädd på nyår, och då kanske man inte använder klänningen på en vanlig fest sen. men tror jag har hittat en som jag ska ha på nyår. den är lagom awesome. måste bara hitta nått att göra också. jag vill fira med alla. mina klasskompisar, sofia, dennis, och alla vill ju fira med sina andra vänner. önskar jag bah kunde hyra feeeeeta lokalen och bjuda dit alla jag vill ha på samma fest. det skulle va så jäkla fett! taggad inför det nya året (Y) de roligaste är ju faktiskt att få klä upp sig, haha. jag älskar att sminka mig lite extra, klä på mig snygga kläder och känna mig grymt snygg! så kul.

fuck mig själv

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! är fett arg på mig själv. hittade snyggaste jackan idag i skärholmen som jag velat ha aslänge, så när jag hitta den i rätt storlek och allt kände jag bah: näe så snygg va den inte. men nu ångrar jag mig som fan. vill ha den. åååååh attans asså. den fanns liksom en kvar. en jäkla jacka kvar! min storlek, nedsatt pris, allt va perfekt. men jag va sär i huvudet och bah: näe onödigt. MÅSTE TILL SKÄRHOLMEN IMORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 störande moment

1. hatar folk som sitter och klagar över sina dåliga deppiga liv och hur olyckligt kär man är och lalala i sina bloggar. okej att man har en dålig dag då och då, de har ju alla. men varje jävla inlägg, dag ut och dag in. vafan skaffa en dagbok vettja. om man nu har ett så dåligt liv, varför vill man då att halva sverie ska få veta om de då?! vahvahvah?

2. de va tydligen nån aids-dag här i veckan. hade ingen aning om de men har läst på typ allas bloggar att dom snackade om aids i skolan och alla satt i aulan halva dagen och lyssnade och fick kondomer och lalala! amen bra skola jag går i då som inte ens bryr sig om aids. vafan ja visste ingenting. blir faktiskt ledsen. vi kanske också måste lära oss om aids.

1. presentera mig själv

kanske dags att börja med denna lista nångång som jag sagt att jag ska, så ja, här kommer min lite kortfattade presentation av mig själv :)

jag heter Caroline Maria Louise Nylén som de flesta som läser min blogg säkert redan vet. Är 17 år och 2 dagar gammal, föddes på södertälje bb en kall vinterdag (antar jag) tredje december 1993, men är uppvuxen i en av stockholms förorter Tumba. inget ställe att skryta om, men jag trivs ändå här ibland. här finns alla mina vänner, alla minnen, allt. jag bor här i ett rosa radhus med min mamma pappa storesyster storebror och hund.
har haft massa djur innan jag fick min efterlängtade hund. min pappa är pälsallergiker, så innan vi hitta vår allergivänliga hund så har jag bara fått nöja mig med små djur, såsom en utekanin, 4 fåglar, 10 hamstrar (dock inte alla på samma gång) en sköldpadda.

när jag va liten älskade jag sport. jag började på dans vid 3 års ålder och fastnade direkt, och sen dess har jag dansat på samma dansskola hela livet, lasse kühlers. gick även på konståkning. började när jag va 6 för att jag ville bli lika duktig som min storesyster. det gick inte så fort fram för mig och jag tyckte dansen va roligare, så jag slutade. jag gick även på gympa som liten där min mamma va tränare. det va skojsigt, men tröttnade väl på de också. började på fotboll, va rätt duktig faktiskt, men ja, tröttnade på de också. nu hatar jag alla sporter som har med bollar att jgöra och dansar bara, men de räcker gott och väl. har även gått på konståkning igen, men när världens bästa grupp splittrade så blev det trist. arobics har jag också testat på, och drill. och självförsvar, fast de är inte riktigt en sport. men ja, har testat på ganska mycket (Y)

jag gick på dagis här i närheten, hade många kompisar men dom bästa va twinsen joel och linus, som idag är min pojkväns 'bästisar' om man kan säga så om killar. enligt mig va jag och joel ihop, jag va dödskär i honom, men jag va även deras mamma. jag sa åt dom vad dom inte fick göra, jag torkade deras näsor när dom va snoriga och sånt. men vi kunde även hitta på massa bus.

började 6års, hittade då min då och nuvarande bästavän johanna. vi klickade direkt, om man kan säga så om småbarn, men ja så vare. vi blev verkligen tighta, och gjorde allt tillsammans. de va vi, och en tjej tilll dock.
vi började skolan, gick hela lågstadiet och mellanstadiet med varann. fortfarande bästisar. ingen eller inget kunde komma emellan oss. vi va precis likadana. och de blev ju inte sämre av att vi bodde grannar heller. ja i samma radhus iaf. vi lekte varje dag och sov över hos varann och allt va toppen.
började högstadiet tillsammans. blev även bästisar med sara och mikaela, och rebecka, men inte lika tight.
de va vi fyra liksom. vi va som vi va och brydde oss inte va andra tyckte. vi skrattade åt allt, så högt vi ville. vi grät tillochmed av skratt, varje dag, hela tiden. högstadiet va fan en av dom roligaste tiderna i mitt liv. allt va så slappt och galet. njöt av livet.

balen i nian va underbar. visste att det roliga snart skulle ta slut. min klass va underbar, även fast jag ibland hatade killarna som älskade att reta mig, men ibland va dom fan underbara.
alla va så finklädda på balen, vi hade trevligt, alla lärare gjorde uppträdande och allt va så fint.
sen kom skolavslutningen. kan inte beskriva hur sorligt det va. stog utomhus, finklädda och solen sken. folk fick priser och sjöng. sen kom det, när nån höll talet om att vi skulle splittras, gå skilda vägar. jag brast ut i storböl och mina kompisar också. och vi bara grät och grät. kan erkänna att jag nästan gråter nu, haha. de va så hemskt, jag ville inte bli äldre, mogen, börja gymnasiet, ta eget ansvar. men vi hade inget val.

minns första dagen i gymnasiet. va så nervös. kände ingen i min klass. va rädd att jag skulle bli mobbad, haha.
men började snabbt snacka med ellinor och sen terése, som idag är grymma vänner, plus alla andra i gänget.
alla mina vänner har gjort gymnasiet så mycket lättare. dom är så fina, allihopa.

lite allmänt om mig är att jag kan nog vara ganska svår att älska.
jag är rätt krävande. jag blir lätt sur och irriterad. får jag inte som jag vill, då blir jag arg.
folk ser mig som bortskämd, men de gör inte jag. faktiskt inte.
vi är inte direkt rika, vi är nog rätt vanliga.
okej att jag får saker ibland, men bortskämd vet jag väl inte.
jag kan nog vara en riktig bitch, iaf hemma.
när jag va liten sa alla att jag va den som domderade i familjen och bestämde allt.
jag va och är väldigt envis, och jag har alltid rätt enligt mig själv.
men jag kan också vara jäkligt snäll, faktiskt.
får ofta höra att jag alltid är så glad och trevlig och sprider glädje omkring mig.
förut att jag alltid va så positiv också,
men nu är jag nog lite mer negativ.
det är nog mest hemma jag är sur och otrevlig.
jag älskar att ge folk komplimanger. säga att dom är fina i håret,
har en snygg tröja eller bara är så snälla och söta.
jag är väldigt utåtriktad. har inte problem med att prata med främmande människor eller så.
gillar uppmärksamhet, har gjort alltid.

vad mer ska jag säga?
jag bor i ett yttepytteminilitet rum. fyra väggar, 3 vita och en beigeblommig.
har en säng, vita hyllor, en stor garderob och en platteve. massa saker. för mycket.
jag älskar att dansa, och shoppa. har aldrig pengar över och får tigga av mina föräldrar.
jag tycker om att äta också. älskar mat. när jag är hungrig är jag sur.
min pojkvän säger att jag alltid tänker på mat, kan nog ligga en sanning i det.
rosa är min favoritfärg och det syns nog rätt tydligt i både mitt rum och min garderob.
jag är 166 lång (tror jag) och hatar min kropp. har tandställning. hatar!
är allergiskt mot pollen nötter äpplen morot avokado päron körsbär nickel och lite annat konstigt.
har världens finaste vänner och pojkvän.
jag suger på att rita och sjunga.

ah de va väl lite om mig. eller mycket kanske jag ska säga.
om de är nåt ni undrar äre bara att fråga, men skrev ju det mesta, haha.






kul tjej

hallå där! sitter och kollar parlamentet och gillar alla grattis-inlägg på facebook (Y) lite jobbigt. mene, man måste ju tacka liksom.
idag äre söndag, men som lördag för mig kan man säga, eftersom jag är ledig imorn :) skönt eller vadå?
helgen har varit toppen, firade mig i fredags med familj släkt och pojkvän. fick massa fina presenter, käkade gott och spelade spel. trevligt vare! i lördags degade jag och dennis i sängen hela dagen och kolla film, och på kvällen likaså typ. vi orkade inte göra nånting alls. idag drog jag till skärholmen med syster när dennis hade åkt hem. jag hittade noll att shoppa. blev på sämst humör och va arg resten av dagen. men sen fick ja pizza till middag, då blev jag gladis :) måste hämta min rena tvätt där nere nu så kyss

grattis till mig själv heheheh

heje, min dag idag! yes, fyller ju år, hehehhe. har vart bäst, hittills typ. började morgonen med frukost på sängen och presenter. gick till skolan, fick massa grattis och spelade nåt spel eller vad man ska kalla de. slutade halv tolv, åkte till kungens kurva med mamma och lämna tillbaka lite grejjer. dock inte presenter. sen vidare till ikea, köpte hyllor till min garderob och sen lite annat kraffs, typ ljus och blommor och sånt (Y) nu sitter jag här och bloggar och fixar lite i mitt rum. ska duscha sen och skit för får ju gäster ikväll. mysimys.
har varit fett snäll idag asså, bah för jag är så glad kanske. flyttade mig från bänken på busshållsplatsen när det kom en gammal tant med kryckor. hon blev jätteglad och sa att vi ungdomar va så snälla (enda tanten som typ sagt de ever?) men hon ville inte sitta för de va för kallt för henne. sen på bussen så vare en tjej som satt och tryckte frenetiskt(?) på stoppknappen som inte funkade, så då tryckte jag åt henne :) så himla snäll. alla borde vara som jag. nu måste jag fortsätta fixa här, tjarååååååååå


födelsedagar

vill börja med att säga grattis till min underbara pappa och min snygga vän nathalie som fyller år idag!♥
eh heje jag typ fyller år om 31 minuter (Y) eller ja asså jag föddes egentligen typ 06:56 eller nåting sånt, men fortfarande min födelsedag efter tolv, hhiihihihiih. längtar som ett litet barn. näe faktiskt inte riktigt, även om man kan tro de så som jag håller på och snackar om att ja fyller år. felåt alla som fått stå ut med mig, hähä! men asså, vill inte ha för höga förväntningar för tänk om jag inte får några presenter (ja de är ju faktiskt dom man längtar efter, inte att bli äldre, bara lite) eller bara fula grejjer, eller tråkiga, typ inget jag önskat mig. men näe nu ska jag inte va sån, jag blir glad vad jag än får (Y)
min garderob är nästan klar nu. ja alltså ena spegeldörren va trasig (såklaaaaaaaaaart) så nu har jag bara en dörr, snyggt (Y) och sen har ja ju inga hyllor än hehe men de ska fixas imorn om vi hinner. vi får se. men de ser bra ut än så länge iaf.
skoldagen va soft för er som undra. hade bara redovisningar. våran tvål vi gjorde i tisdags vann pris, så vi fick en varsin liten stickad tomte man kan hänga upp, gulligt :) sen käka jag subway med mina underbara vänner. kärlek till er alla! meneeeeeee, ska nog försöka sova nu. kommer säkert inte kunna, hehe alltid så spänd inför födelsedagen :$
natti

NYFIKEN

ligger i sängen nu, astrött och nyduschad. fan va jobbigt de är att bygga garderob, även fast jag mest tittade på (a) inte helt klart än, dörrarna ska upp och så hade vi glömt att beställa hem hyllor, haha. så vi får åka och köpa de i helgen. men det blir awesome. ska gå och smörja fejjan nu och sen hoppa ner under täcket och mysa.
imorn börjar jag nio och då ska vi bara redovisa lite grejjer och sen slutar vi. skönt. pappas födelsedag också. har fortfarande inte köpt nåt, men han säger att han inte vill ha nåt, de enda han önskar sig va nåt till huset som mamma skulle köpa, haha. kul kille (Y) eller ska man säga gubbe? näe min pappa är inte så gammal! men vi får se om jag hittar nåt att köpa, annars får jag rita en teckning och ge lite godis, haha!
såg massa påsar i tvättstugan idag och 2 rosa fyrkantiga paket. ja dom lär ju inte vara till pappsen iaf eftersom dom är rosa så nu är jag jättenyfiken, haha. åh kan inte vänta!!!!!!!!!!!!
TJARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SOV SÖTTTTTTTTTT

det går bra nu

har nyss käkat middag. har byggt ihop ena garderoben nu så de flyter på, hehe. ska bara vänta på att mami kommer tillbaka från prommisen med milton så ska vi fortsätta. sjukt sugen på att göra om allting nu, med ny säng och korgar och fönsterlampa och hyllor och sånt. mysi. men sånt får vänta. heido


KLÄDER ÖVERALLLLLLLLLT

mitt rum är lite kaos just nu. ska ta ut garderoben snart, så har tömt hela. på mitt golv står det 3 säckar fulla med kläder, en kartong med kläder, en överfull tvättkorg och lite kläder på hela golvet, haha. och min garderob är tom!
har masssssssa gamla torkade rosor ovanpå min garderob också som jag har samlat på mig under alla mina dansuppvisningar under livet. måste typ slänga dom nu. lite sorgligt, faktiskt........... :(
aja måste bära ner tvättkorgen en andra gång nu och bära ut allt annat i hallen. seya!


KAOSSSSSSSS

jag slänger gärna mer ner än nödvändigt i tvätten så jag slipper
ta hand om de just nu. 2 såna här har tömts i tvättstugan...........


tomt vare här

första december

fan va jag gillar den här veckan! så jäkla chill i skolan. idag jobbade vi bara med intervjun vi gjorde i måndags, alltså skrev en rapport, och gjorde en affish typ. de va kul, faktiskt, och vi jobbade på jätteduktigt (Y)
nu sitter jag i sängen och kollar top model. vi har inget gott hemma att äta så de fick bli en kopp varm oboy till mellis.
borde kanske börja slänga ner mina kläder i säckar så de är färdigt när nya garderoben kommer. då blir nog mamma och pappa glada. sen har jag ju dans ikväll också. hörrrrrrrrrs

RSS 2.0