Earth hour

Gosigt med Earth hour idag. Hoppas ni inte missat det. Vi släckte självklart alla lampor i huset och tände massa ljus. Så himla mysigt!

Har hunnit övningsköra 2 gånger idag och har käkat sushi till middag. Bra lördag. Har softat i soffan hela kvällen och nu ligger jag och kollar american pie som går på trean!


Fläta fläta

Min syster har lärt sig att göra fiskbensfläta. Det heter väl så? Ah jag är glad iallafall, så himla fint!


Ishuset

Har hängt i ishuset halva dagen och kollat konståkningsshow. Fan vad jag saknar att åka. Men alla var jätteduktiga och det var jättekul att se. Showen var ju det roligaste på hela året typ.


Helg!

Hej på er!
Gårkvällen var så jävla bra. Så jäkla nice. Drog till nivå22 och förare med massa blå fisken-shottar, godaste jag nånsin druckit. Drog till donken för lite nattmat runt elva typ, haha. Vi var så jävla hungriga. Andra smek-klassen hade ju skiva så det var dit vi drog. Och det ägde. Typ hela klassen var där och det var så kul att se folk köra, haha. Jag och Micke stog och sprutade vatten på alla med våra vattenpistoler hela kvällen. Fan vad vi garvade. Åh jag hade så kul. Kom hem vid fyra inatt, tog taxi från centrum eftersom bussen gick en gång i timmen.....

Idag var vi lediga vilket var stört värt. Gick ut på promenad, städade mitt rum och pluggade. Har även varit och handlat med mamma.

Kvällen har bestått av middag i vardagsrummet eftersom pappa målar om i köket, lite övningskörning och gos i soffan. Snart ska jag upp och kolla film med min syster som övernattar här inatt. Gos!

Lite bilder


Söt

Söt jag är i en sånhär cool liten uppvikt snygg svart ribbad herrmössa. Jag passar i allt, höhö.


Skiva

Har precis varit på andra smek-klassen skiva. Så jäkla nice. Hade stört kul. Men våran kommer äga sönder alla. Heido

Vi var rånare/tjuvar om ni inte ser det. Stört snygga


Snart är veckan slut

Torsdag idag, fett skönt. Dagen var också rätt soft. Torsdagarna blir bara bättre och bättre.

Ska hoppa in i duschen nu och ikväll är det studentskiva. Kuuuwl! Jag är astaggad. Vi hörs senare!


Love

Har som vanligt gått och lagt mig nu, haha. Pappa ska måla om i köket så han har börjat fixa där nere nu, så de är en massa stök. Han är så duktig som fixar allt hela tiden. Så mysigt att göra om lite också.

Saknar min kärlek sååå himla mycket. Vill att han ska komma hem och pussa på mig NUNUNU! Så jobbigt när han är borta. Men på måndag får vi träffas igen! Åh vad länge det kändes nu. Får sova i hans t-shirt och krama nallis tills dess.


Onsdag

Har precis varit hos tandläkaren och gjort en undersökning. Känner mig duktig. Det gick fort och jag hade tydligen jättefina tänder. Tur! Jag som tycker jag är rätt slarvig med mina tänder. Men tydligen inte, vilket är fett bra! Snart får man ju börja betala för tandläkaren också. Dåligt! Kommer aldrig ha råd, haha.

Ska hem och fixa lite viktiga saker nu, såsom plugga, söka jobb och lite sånt. Hörs

Mina nymålade naglar i ett vårigt lack.


Skjorta


Tisdag

Heeeej, sitter i skolan och chillar lite. Har redan slutat, men sitter kvar och väntar på Micke bara för att jag är snäll, och för att jag och min syster ska träna på sats kl 16. Sooooft.

Fick precis en tid hos tandläkaren imorgon. Ångest. Jag hatar tandläkaren. Har alltid gjort, men det har blivit värre sen jag gått alla gånger hos tandställningsläkaren och dom gjort hemska saker med min mun. Vill gråta. Vill att mamma ska följa med, men det är kl 12 på dagen så det går ju inte..... Ber till Gud att jag inte har några hål. Kommer dö då.

Nu ska jag sluta klaga och köpa nåt att äta istället. Heido

Dagens;


Över 23

Har krupit ner under täcket nu med nallis. Måste ha nån att krama när min kärlek är borta, hehe.
Måndagen har varit hård, trots ynka 2 lektioner. Hade ett svårt religionsprov, 3 timmars håltimme och en rätt tråkig krimlektion. Drog hem och övningskörde lite, åt kyckling och stekta morötter till middag och sen låg jag och degade framför teven hela kvällen. Skönt!

Uppdaterar mer imorgon. LOVE


Avis

Fick dehär messat av min pojkvän igår som är på tenneriffa med klassen. Blir man avis eller?


Helg

Ska sammanfatta mig helg kort. Fredag = middag hos Dennis med tvillingarna mild + familj. Efter det Nisses studentskiva. Riktigt trevligt. Dennis har så snälla vänner. Lördag, Ikea, skärholmen och kungens kurva med mamma, hela dagen. Myskväll hemma i soffan på kvällen. Söndag, bror fyller år, våffellunch, eftermiddagssömn, övningskörning, god middag och en jävla massa plugg.
Har precis pluggar klart och ska försöka sova nu. Provet får gå som det går imorn, jag behöver min sömn nu.

Juste, glömde de allra viktigaste, min man har dragit till tenneriffa idag, så jag är avis och ensam. GODNATT

Lite bilder från helgen;


Black and white

Såhär snygg var jag idag. Med en prickig topp, bara svart och vitt och lite silvriga smycken. Älskar. Kär i min "nya" väska. Köpte den i vintras men ville spara den till våren, och äntligen är det vår!


Fredag

Sitter på bussen påväg hem från skärholmen. Har varit där och handlat ett par nya byxor. Fick även med mig en topp hem. Tror jag ska ha den ikväll då min beställning från Nelly inte hinner komma och jag inte har nåt fint att ha på mig.....egentligen är det väl ingen parytopp, men den funkar. Ska på studentskiva i södertälje, så behöver ju inte vara supersnygg, hehe.

Ska hem och fixa mig nu, ska vara hos Dennis vid sex så de är lite stressigt, haha. Hörs


Underbara byxor!

Jag har hittar världens snyggaste byxor som jag vill ha. Vet dock inte om dom sitter snyggt, haha, men dom är fina på bild. Tyvärr har jag INGAAAA pengar alls. Så mamma sa att jag ska tänka ut nåt sätt att tjäna ihop lite pengar = köpa byxorna. Så har skrivit en lång lista nu, som bland annat innehåller matlagning varje onsdag, gå ut med hunden mer och ge mamma lite massage, hehe. Så hoppas hon blir glad nu. Jag vill ha dessa byxor!!!!!!

Nu måste jag sova. GODNATT


Dagens

Drog på mig svarta jeans, converse, jeansskjorta och skinnjacka idag. Enkelt och snyggt. Och jag svettades nästan. Så himla bra väder idag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_194915013.jpg" class="image">


Lycka, det är vår!


Godnatt

Hejhej! Har precis bäddat ner mig i sängen, jätteskönt! Dock kommer jag nog inte somna på ett tag, sov efter skolan och efter middagen, haha. Så jävla sliten efter ca 7 timmars sömn på 2 dygn.
Som tur var gick skoldagen fort, och jag hade rätt kul också, skönt. Fick även reda på att vi har sovmorgon till kvart över tolv imoron. Det är för att vi har säljtal på svenskan och jag hade mitt förra veckan, så då har jag ingen lektion imorgon. SKÖÖÖÖNT!

Ska försöka sova nu, behöver några timmar ordentlig sömn.


Sliten

Hallå. Är påväg hem från Sofias skiva nu. Den var så jävla nice. Hade så kul.
Är stört trött nu, sov 3 timmar inatt, eller ska man säga förra natten? Så eh ja, kommer däcka fort som fan när jag kommer hem. Tur iallafall att jag börjar halv tolv imorn. Dock ställer jag ju ändå klockan innan åtta, haha. Men aja, höra. Ska hem och sätta på teven och hitta nåt att somna till. Gos!


Skooooola

Jag är såååå jävla trött. Sitter i skolan och dör. Var ju på studentskiva igår, så jävla nice. Träffade massa gamla vänner vilket var roligt! Kom hem fyra imorse, gick upp sju. Har varit som en zombie hela dagen. Helt sjukt.
Har håltimme just nu, har varit i stan och handlat en sak till studentskivan ikväll. Har äntligen kommit på vad jag ska vara. Dock kommer jag vara så jävla ful, HA HA! Men det blir nog kul iallafall. Det är ju bästis studentskiva såååå.

Sitter och taggar för kriminologi nu med en cola. Behöver piggna till lite. Ska typ sova en stund efter skolan, om jag hinner. HÖÖÖÖRSSSSS


Taggar

Hallå på er. Sitter på tåget påväg hem. Har precis haft en svettig balettlektion. Det var roligt och jobbigt.
Ska hem och fixa mig lite fräsch nu för att sen gå på min fina gamla vän mickes studentskiva. Ska bli riktigt trevligt. Tar med mig mina favoritkillar Dennis och min andra Micke, haha. Det kommer bli toppen. Jag är taggad till tusen. Alldeles för längesen jag gick ut. Hörs!


Taggar

Hallå på er. Sitter på tåget påväg hem. Har precis haft en svettig balettlektion. Det var roligt och jobbigt.
Ska hem och fixa mig lite fräsch nu för att sen gå på min fina gamla vän mickes studentskiva. Ska bli riktigt trevligt. Tar med mig mina favoritkillar Dennis och min andra Micke, haha. Det kommer bli toppen. Jag är taggad till tusen. Alldeles för längesen jag gick ut. Hörs!


Godmorgon

Vaknade av mig själv för ett tag sen och ligger fortfarande i sängen. Ligger och kollar på Disney channel, haha. Har massor att fixa idag, känner mig rätt stressad. Vet fortfarande inte vad jag ska vara på skivan imorn, så har lite halvt panik. Menmen, de löser sig nog, haha. Ska väl upp och äta nån brakfrukost snart. Hörs!


Panik

Hej på er. Jag sitter här och har PANIIIIIK. Jag ska på studentskiva på måndag och temat är typ; om jag fick drömma vore jag....... Och jag har ingen aning om vad jag vill eller ska vara, haha. Har funderat på Karl Lagerfeld, men känns ändå lite halvtrist. Men de är rätt lätt, en kostym, solbrillor, handskar och vitt hår typ, haha. Men jag har sån himla panik. Om ni har några tips så hojjta till bara. I need help!


Personlighetstest

Stämmer det? Jag vet inte, lite kanske. Rätt kul att se iallafall. Och alla jobb kanske inte riktigt är något för mig, typ präst, haha. Inget jag vill bli. Men en del saker har jag faktiskt funderat på!


Partynaglar

Målade mina naglar i detta partylack igår. Älskar det! Passar fint när man har långa naglar som jag. Typ svart nagellack är snyggast på korta naglar.
Har dock köpt ett nytt lack idag som jag ska pryda naglarna med. Visar senare!


Party

Bra fredag igår. Det hände bra saker och timmarna i skolan flöt på helt okej. Pluggade duktigt när jag kom hem innan jag tog en liten liten powernap. Duschade, åt en god middag med familjen och drog sen till min man. Fixade mig lite för att sen dra på fest hos hans kompis Timmy. Väldigt trevligt. Eller trevligt kanske inte är rätt ord, det var fett kul och party! Alla var så jävla sköna! Jag och Dennis drog hem inte allt för sent och gosade lite innan vi somnade.

Nu är jag påväg hem. Ska övningsköra och lite sånt idag. Hörs!

Mina snygga killar Nisse och Dennis. För sköna!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_194272772.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_194272772.jpg" class="image">


Ööööhhh

Frukostinlägget skulle kommit imorse, som ni kanske förstår.....


Bra frukost


Biljetter

Har fått mina biljetter nu, kom och köp!


Rejält mellanmål

Har gjort mig ett rejält mellanmål nu, behöver massa energi. Är stört trött och ska träna sen såå...
Käkar youghurt med banan, vindruvor och müsli, och knäckemackor med keso. Nyttigt och stört gott.


Multimedia

Sitter och jobbar med min broschyr till arbetet the court. Börjar bli lite roligt nu när jag äntligen vet hur jag typ ska göra iallafall.


Mysekväll

Onsdag idag. Hade ett litet säljprov imorse, gick rätt bra. Drog hem och softade, gosade med min hund och gick på promenad i solen. Lite kallt idag dock.
Har haft en gosekväll här hemma med tevetittande med mamma, tedrickande och äppelätande. Har också tagit en lång skön dusch. Som varje kväll iofs, haha. Har tagit på mig pojkvännens tröja och gosat ner mig i sängen. Ny dag imorgon, dags att sova!
Natti


Glömt att visa er

Min mössa har kommit!!!!! Så jävla snygg. Jag dör! Beställde självklart den allra snyggaste mössan med skinnskärm (plastskärmen såg så billig ut) och guldtrådar och allt. Åh så fin den är. Det kunde inte bli bättre. Visst, kunde tagit den med kashmir (ha ha) men det kändes ju onödigt när den var dyrare men såg likadan ut. Så det fick bli den här. Så jävla bäst. Egentligen är ju studentmössorna rätt fula, haha, men min är så snygg som den kan bli. Jag är så stört taggad nu.


Min lilla bebi


Tisdag

Skoldagen idag var rätt skön. Vi hann inte jobba så mycket innan en kille från skatteverket kom och snacka i nån timme. Vi fick sluta lite tidigare så jag och Micke satt kvar och snackade ett tag.

Har precis varit och simmat med syster, rätt skönt! Det är ju lite kul att bada/simma, haha. Hon skulle simma upp för att söka till polishögskolan, så duktig. Nu ska jag hem och plugga, kuuuuul liv. Är så sjukt trött på skolan just nu! Vi hörs


Lediga måndag

Är ledig idag, så har fixat med lite halvviktiga saker hela dagen.
Har tagit på mig mina easytone-skor och solbrillor och går ut på en promenad i detta underbara väder. Så himla skönt. Ska hämta min vovve hos din dagmatte och och promenera hela vägen hem. Så skönt!


Hemmamys är bra!

Har slappat i soffan med mamma hela kvällen och ska fortsätta med det ett tag till. Hemmamys är ju för soft alltså.
Kollade självklart melodifestivalen också, trots att jag bara sett ett tidigare avsnitt. Tycker inte att de är så bra egentligen, bara dåliga som är med, men man måste ju se finalen. Och det var ju helt rätt som vann. Loreen var ju faktiskt den enda som var bra. Grymt bra. Och min föredetta danslärare Ambra hade koreograferat hennes nummer, lite ballt sådär, hehe. Men det var bra att Loreen vann iallfall, alla andra sög typ!

Sitter och kollar extra extra nu, måste vara vaken till 00:40 för då börjar Hannibal. Nice.


Är det myskväll så är det!

Har pluggat duktigt idag, varit på en långprommis med hunden och slappat framför teven.

Åt tacos med pappa och tog sen en lång skön dusch och gjorde mig lite fräsch. Har satt på mig pyjamasen och nu kollar jag melodifestivalen. Är det myskväll så är det!


Världens godaste juice!


Engelen

Drog iväg till restaurang Engelen med min man och avnjöt en helt underbar middag. Skagen och toast till förrätt, oxfilé med champinjoner och potatis och en varm chokladkaka med hallonmilkshake till efterrätt. Åh så gott. Varmrätten var nog det godaste, haha, köttet var helt perfekt!
Nu ska vi hem och ha lite myskväll!


Mode i pappersform

Har ju tvingat mig själv till shoppingförbud nu, måste verkligen spara lite pengar nu. Men kan inte låta bli att köpa lite modemagasin och drömma mig bort bland alla underbara vårkläder. Så försvinner bort i några timmar nu. Heido


Haha!


Godnatt vänner!


Torsdag kväll

Har ätit en riktigt god kycklingrätt till middag, gått en lång promenad med hunden och tagit en varm skön dusch.
Sitter nu i min morgonrock och kollar tv, och har precis kokat mig en stor kopp te. Supergos. Ska försöka hitta nåt bra att kolla på på teven också. Torsdagar är en ganska tråkig tv-dag. Tur att jag har min box då, hehe. Heido


Snart helg!

Köttig dag idag. Torsdagar är verkligen tråkigaste och jobbigaste skoldagen. Lektionerna är egentligen inte sååå hemska, men dagen är bara sämst!

Började med kriminologi där vi pratade om psykopati. Riktigt intressant faktiskt. Kommer nog bli kul att jobba med det. Fick göra ett test om vi var psykopater, haha. Jag är inte det, som tur är.
Hade lite org & ledarskap, satt mest och lyssnade, rätt slappt sådär. Multimedia på eftermiddagen, så himla tråkigt. Jag får inget gjort och jag är så sjukt okreativ så det blir så tråkigt. Men det är bara att kämpa på!

Körde ett svettigt träningspass efter skolan, väldigt välbehövligt. Är påväg hem nu och har riktigt magont. Ska hem och vila lite och äta nåt. Höööörs!


Onsdag

Stört trött tjej! Dagen har varit rätt chill, hade en rätt kort svenskalektion, superlång håltimme som bestod av fönstershopping och en mysfika med bästa micke. Efter det stod idrott på schemat, där vi fick göra lite kullerbyttor, handstående, hjulningar och lite annat kul. Helt okej faktiskt. Tänkte träna efter skolan, men var så himla trött så jag gick hem och sov istället, haha. Har slappat lite, pluggat och kollar lite teve. Nu är jag så himla trött så bäddar ner mig och somnar nog direkt. Godnatt!


underbart.


Tv-beroende

Hei. Skolan har börjat igen, tråkigt tråkigt. Hade ett litet prov idag på kriminologin, busenkelt vare. Skönt!
Asskönt måndag.

Har fått en On demand(?)-box i mitt rum, så kan kolla på massa program när som helst, asnice. Så nu ska jag ta igen lite bigbrother- avsnitt jag missat.
Hörs imorgon


Söndag

Så jävla trött idag. Somnade runt fem imorse. Men det var så jävla värt de. Avicii var bäst. Helt stört. Det var så bra. Och sånt drag. Hela publiken sjöng och skrek och hoppade. Underbart. Och vi stog längst fram flera gånger. Stört varmt, men grymt. Åh vad bäst det var. Fortfarande fett lycklig! Alla som inte var där missade verkligen något!

Idag har jag och dempa bara slappat innan han åkte hem, och nu ligger jag och chillar. Kanske ska ut och övningsköra lite sen. Senast jag körde var typ i höstas, haha.
LaterO

Sliten tjej idag....


Stört fucking jävla bäst!


Nu fucking kör vi!

Taggar inför Avicii, så jävla fett!


Fredag

Drog på mig min pojkväns skjorta, min skinnjacka och ett par solbrillor och drog till stan i detta underbara vårväder. Fixade lite saker och köpte med mig en tröja hem. Litelitelite ångest. Jag borde inte, jag sparar ju till NY. Men kunde inte låta bli. Fick en bild i huvudet av hur jävla snygg den skulle vara att ha imorgon på Avicii, så jag var tvungen. Vill ju inte ha klackar när jag ska stå och dansa i Globen i 7 timmar, så då har jag en stört snygg tröja istället. Men nu jävlar ska jag hålla hårt i pengarna.

Ikväll blir det lite myskväll hos min syster med henne, mamma, moster och Sofia. Bra kväll. Höörsssss



vissa är ju för roliga

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


i love


we♥it


våga vara egen 2012

VVE Sthlm 2012 from En liten byrå on Vimeo.

Här är videon från VVE 2012. Åh jag får rysningar. Så himla underbara dagar. Och att min favoritlåt är med gör det ju bara ännu bättre, haha. Så jävla bra!


Mysi

Myser med min tröttisvovve. Världens sötaste


RSS 2.0