Visning

Grannarna ska flytta och idag är det visning. Pappa är så nyfiken på vad det är för människor som kommer och tittar, så han har bett mig hålla lite koll eftersom han är på jobbet. Så har varit ute och lekt lite med Milton på tomten och nu chillar vi lite. Kanske drar till Viktor ikväll för myskväll med vänner, beroende på när föräldrarna kommer hem. Är ju ensam med hunden.


Arbetsintervju

Sitter på tåget påväg hem. Har varit i solna på informationsträff och intervju för ett deltidsjobb på nya friendsarenan. Det gick bra, det var bara en kort intervju. Dom hör av sig i slutet av juli, antagligen för en till Intervju. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag hämta Milton på vägen hem, sen typ hem och sova. Jag vill att det ska bli imorgon fort!!!!!!!


Söndagskväll

Har precis tagit en lång dusch, så nu känner jag mig fräsch igen. Nu ska jag ha lite myskväll med mig själv. Jag ska måla naglarna, läsa Sofis mode och sen kolla någon bra film. Värt! Imorgon ska jag på någon slags infoträff och intervju för att söka jobb på friendsarenan.

Har köpt världens gosigaste filt idag som jag ska mysa under!


Ren lycka

Alltså summerburst, i love you. Det var sååååå fucking bäst! Och vi hade sån himla tur med vädret. Hela fredagen var toppenväder. Igår på förmiddagen så regnade det ju en del, men innan vi kom fram till stadion så hade det ju slutat, och lite senare sprack det ju upp och blev sol. Vi stog längst fram hela dagen, bara för att stå där vid guetta. Och det var så värt varenda sekund av dom 7 timmarna. Guetta var grym. Det var kunligt. Så jävla fett. Ni som inte va där missade verkligen nåt. Åh jag är så lycklig. Och ingrosso ägde ju nästan lika mycket. Bästa helgen på året alltså.


Fina dag

Idag har varit en fin dag. Jag är så lycklig just nu. Av ingen anledning alls. Eller kanske av anledningen är att mitt liv är så bra. Livet är fint iallafall.

Började dagen med en tid hos frisören. Slingade utväxten och klippte av en decimeter. Och det behövdes. Det var så slitet. Nu är det sommarfräscht!
Hade bankmöte med företaget för att stänga ner cupcovers bankkonto. Nu är det över på riktigt.
Åkte hem och grillade korv på nya grillen innan jag begav mig till Ellen och hängde med fina vänner. Vi spelade spel, skrattade och pratade. Bra jag har det!

Nu ska jag hem och sova för imorgon vankas festligheter. SUMMERBURST!!!!!!!!


Nytt i garderoben

Fick med mig en snygg kjol hem idag. Blev kär direkt. Man kan klä upp den med klackar och en snygg topp, eller ner med converse och linne som på bilden. Den kommer användas flitigt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_206642194.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_206642199.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_206642202.jpg" class="image">


Helg

Längesen jag skrev, jag vet. Har inte gjort så mycket kul sen sist. Firade min mans student i fredags, så himla kul. Blir så lycklig nu när andra tar studenten eftersom jag vet hur lycklig jag var på min egen. Bäääääst!!!! Hängde på hans utspring och sen hemma hos honom. Treeeevligt!

Har även spenderat resten av helgen med han och hans kusiner. Mer än så har inte hänt. Nu är jag hemman och ska snart bege mig till mormor för att fira henne. POK


Det berömda lakanet

Har glömt att visa er vårt lakan som klassen målade och tävlade med inför studenten, och som vi även vann med. Är vi bäst eller är vi bäst?!????? Saknar redan skolan.......

Det stämde sååå jävla bra. Speciellt eftersom vi fakkade alla och vann hela skiten!!!!!!


Studentdag

Det är sååå många som tar studenten idag, och jag blir nästan lite tårögd av att se alla fina bilder på facebook. Sådan lycka. Jag saknar redan min student. Lyckligaste dagen i livet, helt klart. Det var så jävla sjukt!!!!!!! Så braaaaaa! Grattis till alla er som tar studenten idag. Ha så jäääävla kul!!!!!


Spelkväll

Hej på er. Fick med mig lite fina saker hem idag,men typ inget av det jag skrivit upp, hehe. Typiskt mig. Men ska dra iväg på spelkväll nu med vänner, så får visa min shopping imorn. PUSS

Min klocka jag fick i studentpresent. Jag är kär!


Shoppingmåndag

Har precis varit och växlat pengar hos min syster på banken och nu är jag påväg in till stan. Jag ska fixa min klocka och handla lite saker jag känner att jag behöver. Jag har skrivit en lista och jag hoppas jag hittar allt. Vi får se. Update you laterooooo

Dagens outfit består av sjal och väska från New York, skinnjacka från topshop och resten från hm!


Söndag

Hej på er. STUDENTEN VAR BÄÄÄÄÄST. Sån jävla ren lycka. Men jag ska berätta mer om det sen när jag fått bilder från min syster och så. Tråkigt att skriva ett inlägg utan bilder från studenten!!!!!!

Haft en riktig slapphelg. Bara legat hemma i mysdressen. Soft!!!!

Imorgon drar jag in till stan och handlar lite saker och fixar min klocka jag fick i studentpresent. Den var lite stor, men stööört snygg!!!!! Jag är in love.

Men nu ska jag kolla bb, vi hörsss!!!!


JAAAAAAAAAAAAAAAA

TJOHOOO. Jag är världens lyckligaste idag. Jag skiter i att det regnar och att alla kommer ha likadan klänning som mig, för min klänning hann iaf komma och vi springer ut först. Så jävla fett. WOHOOOOOO STUDENTENNNNNN NU KÖR VIIIIIIII! FKB


RSS 2.0