14:de februari

Alla vet ju vad som händer detta datum. Det är alla hjärtans dag.
Vissa tar det fett seriöst och överraskar varandra och köper blommor och dyra presenter och går på restaurang och allt vad man nu kan göra. Och vissa väljer att bara mysa hemma och ha en helt vanlig dag. Man får göra precis som man vill. Det behöver inte vara en big deal.
Men alla ni singlar där ute, de är NI som gör det till en big deal. Sitter och klagar i veckor innan att ni kommer vara så ensamma och att alla tuttinuttiga par är så töntiga som firar, för man ska ju älska varandra och visa det lika mycket varje dag. Eller hur?
SLUTA KLAGA!
Gör något åt saken istället. Alla hjärtans dag betyder inte bara att man ska visa kärlek till sin partner. Det finns väl så många andra man älskar, eller hur?!
Fira med en vän, ha en kväll med godis, vin, varm choklad, te, pizza, laga en fin middag, kolla en kärleksfilm, skratta, prata massa tjejsnack. Det finns massor att göra. Fira med din familj, eller ta med din mamma på spa. Gör vafan som helst.
Och om ni nu vill sitta hemma och böla ensamma den där dagen, gör de då. Men sluta gnälla över hela internet 3 veckor i förväg. INGEN BRYR SIG! Eran drömprins kommer inte dyka upp för det! Inse fakta. Och sluta deppa.

Tack för mig!


ledig.

Har varit hemma hela dagen idag eftersom vi är lediga från skolan. Hur skönt?
Har fixat med lite viktiga saker, pillat lite i rummet och fått reda på världens roligaste grej. Jag är så lycklig. Världens lyckligaste. Helt sjukt. Ååååh vad jag är glad. 2012 kommer fan bli livets bästa år, haha.

Ska läsa igenom alla mina mail nu, rensa lite och sortera. Vi hörs!


SÖNDAG.

HEY!
Har precis bänkat mig i soffan och kollar lite konståkning. Så duktiga. Saknar verkligen att åka, det var så himla roligt.

Har haft en riktig myssöndag idag. Gick upp sent, satt och kollade resor med mamma och sen gick vi ut en riktig långprommis med milton. Vi tog med oss varm choklad och bullar ut och gick i skogen. Så himla mysigt. Det var ju så fint väder.
Har även käkat tacos till middag, så gott.

Skulle träffat mina kompisar för filmkväll ikväll eftersom vi är lediga imorn, men vi verkar inte ha någonstans att vara, så det får bli hemmamys med mamma framför wallander. Det duger det också, haha.

Plusjenko är fan världens bästa!

inspiration.


Hemma!

De tidigare inlägget skulle publicerats kl: 09:24!

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Det var inte överdrivet jobbigt. Vi chillade mest, spelade lite spel på datorn och käkade kladdkakekakor typ. Men vi fick några CupCovers sålda och fick berätta om skolan för lite folk. Trevligt trevligt. Vi fick tillochmed sluta tidigare. Soft!

Ska hoppa ner i min onepiece nu och kolla nån bra film. Kramas lite med min hund också. Hur gos?


Tidig morgon!

Hej!
Tjejmiddagen igår var toppen. Vi åt supergod mat, snackade massa tjejsnack och skrattade massor. Precis som jag trodde. Det var hur trevligt som helst och vi måste göra om det.

Är påväg till skolan nu. Ja ni läste rätt. Helt sjukt. Men vi ska tydligen ha öppet hus för 96:orna. Och vi ska stå och visa upp våra företag och hålla företagspresentationer. Kulkul. Näe, rätt ovärt. Känner att de inte kommer komma en jävel, haha.
Men uppdaterar er senare!

Snygga manuskort!


Fredag!

Äntligen helg, som jag längtat. Men veckan har faktiskt gått rätt fort, tur de.
Har för det mesta jobbat UF!

Kom hem runt ett idag, slängde mig på sängen med två tidningar. Bästa! Fira helgen lite.
Ikväll blir det tjejmiddag med mina favoriter. Hur gos? Vi är ju ett stort gäng både tjejer och killar, så det ska bli underbart att hänga med bara tjejerna ikväll med tjejsnack, vin och förhoppningsvis en jävla massa skratt. Men jag gillar er killar minst lika mycket :*

Hörs senare!


YES PLEASE


BASE23

Åh, sitter och tittar på Adam Live och såg precis att daniel är och tränar balett på Base23, där jag dansar. Haha fett coolt. Han fick ju tillochmed dansa för anneli. Hur coolt? Han var ju rätt duktig......!

NEW

Slängde ihop en ny header ny eftersom min andra var helt mongo. Fråga mig inte varför den sitter så långt åt vänster, för jag har ingen aning, haha. Hur gör man detta? Kan ingenting om bloggdesign. Men den här får funka ett tag. Mycket bättre än den andra!

SMINKTIPS

1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

2. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

3. ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

5. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

7. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

8. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

9. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

10. Värm ögonfransböjaren
Hardu svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.


Back on track

Hej!
Har inte skrivit här på ett tag, men har inte så mycket att säga. Var i skolan hela förra veckan, tränade tisdag onsdag torsdag.
I fredags vare filmmys hos TG med fina vänner. Vi såg human centipede(?) 2. Så sjukt jäkla störd och äcklig. Slår alla filmer jag sätt i äcklighetsgraden, haha. Fyfan alltså. Men vi hade kul ändå.
Min man följde med mig hem och sov, gos!
På lördagen var jag tvungen att plugga halva dagen eftersom jag inte gjort de tidigare. Resten av dagen slappade jag bara, så skönt. Drog till dennis senare på dagen, käkade middag och slappade i soffan hela kvällen. Söndagen bestod också av slappande, och på kvällen hade jag balett. Så roligt, men så jobbigt. Tvingade hit dennis på kvällen, så sov han här.
Ja de är väl typ de som hänt, så ointressant. Därför ska jag försöka ge er nåt lite roligare snart. Och ska bli bättre på att uppdatera. PUSS

min lilla bebi, 9 veckor gammal!

Köttar!

Har precis tryckt i mig en fett god middag. Vet inte riktigt vad det var, men gott smakade det!

Skolan var slapp idag, älskar mitt nya schema. Vi hade lite svenska, lite religion och lite idrott. Körde cirkelträning där, rätt kul faktiskt. Efter det så drog jag och TG till gymmet och brände massa fett och byggde lite muskler. Känner mig så duktig!

Ska plugga nu, har massor att göra, sorgligt nog. Men vi hörs!

Saknar sommaren. Bästa!


Tjoho!

Filmen var grym. Så bra. Så spännande. Och att Taylor lautner var med var ju bara ett plus!

Dags att sova nu, fett trött!


Bra kväll!

Hey. Skolan var rätt soft idag. Jobbade UF och hade ett prov som förhoppningsvis gick bra.

Har nyss varit en snabbis på gymmet med syster, köttade lite i ca 45 minuter bara. Nu är vi påväg till heron för lite bio med familjen. Gos! Vi gör aldrig nåt tillsammans så det ska bli trevligt. Vi ska se abduction, hoppas den är bra! Det återstår att se. Later guys!


Black and gold


Bedtime!

Har precis gosat ner mig i sängen, dags att somna till nån film! Saknar min man.

Baletten idag gick fett bra och det var så roligt. Dock hade jag nästan glömt bort hur jobbigt det faktiskt är, haha.
Kom hem och fick avokadosallad till middag. Från pizzerian. Helt klart bästa!

Har softat i soffan och kollat film med mamma, gos!
Imorn börjar jag halv elva, mitt nya schema är grymt. heido


Söndag

Hallå!
Drog på bio igår med fina vänner. Vi kollade In time, asbra film, faktiskt. Den var riktigt spännande och bra skådisar.
Efter bion hängde vi på bk tills tåget gick. Jag och min man drog hem till honom. La oss i soffan och kollade gladiatorerna, han somnade.

Idag vaknade vi alldeles för sent och nu är jag påväg hem. Ska plugga massor och ikväll har jag min första balettlektion för detta år. Taggad? Som fan, kommer dock dö eftersom jag har sån djävulsk träningsvärk i insidalår. Men jag ska köra ändå!
Hörs.

Sociala vid frukosten imorse!


Lördag!

Svansjön igår var underbar. Det var bäst. Jag fick rysningar. Åh det var så bra. Jag vill se igen. Och min danslärare var med vilket var fett kul!

Utgång efter det, var väl sådär. Vi fick gå in vip på Entourage, men det var lite muppigt folk där och knappast den bästa musiken. Så vi drog hem rätt tidigt. Skönt!

Nu har jag nyss varit på teater med några från klassen och svenskaläraren. Det var så segt. Höll på att somna, haha. Men lite intressant vare eftersom vi läst boken.

Ska hem och käka något nu, plugga lite och ikväll blir det bio. LATEROOO


Svansjön!

Har precis bänkat mig i min stol på rad fyra på dansen hus. Det är dags för svansjön. Som jag längtat. Efter det blir det utgång för att fira Daniel som fyller 19 idag. GRATTTTTIS!!!!


UPDATE: inlägget skulle publicerats kl 19:00 typ


Mix and match

Något jag fastnat för är att matcha silver och guld. Förut tyckte jag att det var så grymt fult, det funkade liksom inte. Men jag börjar gilla det mer och mer. Kanske ska testa ikväll....


Snöstorm!

Är påväg in till stan nu, blev ingen träning idag. Måste vara hemma rätt tidigt och måste köpa en topp i stan tills ikväll, så träningen fick vänta, haha.
Tappar helt suget på att gå i stan när det är snöstorm ute, men vad ska man göra? Kan det inte bli sommar nu?

Nu har tåget fastnat i älvsjö också, perfekt..... Vi hörs!

Tänk att kunna gå klädd såhär!


Denim and denim

jeans - denimshirt - faux fur - necklace


Köttigt

Är påväg hem från gymmet nu, helt slut. Jag och syrran körde som fan, tränade typ varenda muskel på kroppen, brände massa kalorier och tränade kondisen. Okej jag kanske inte ska överdriva, men duktiga var vi. Och jag är helt slut. Och jag känner att jag kommer ja en satans träningsvärk imorn, men de är så det ska vara. Kör imorn igen!
Nu ska jag hem och duscha och sen bums i säng. Börjar åtta imorn.
BIG LOVE

Jag är och har alltid varit ett stort fan av rosa!


TORSDAG


Godmorgon på er! Torsdag idag och jag skulle mer än gärna gå klädd såhär dagen till ära.
Strax dags att bege mig av till skolan för lite roliga lektioner. Får förhoppningsvis reda på mitt krim-prov idag som jag skrev i måndags. Det var förjävla svårt och egentligen vill jag inte ens veta resultatet, men jag måste väl.
Funderar på att ta en sväng förbi stan efter skolan, men vi får se hur det blir med det. Har egentligen inte alls råd att shoppa nu.
Ska iallafall träna med syster ikväll, vilket ska bli skönt. Måste verkligen komma igång med träningen nu.
Vi hörs senare idag!

Kvällsgos!

Har kokat mig en kopp te och gosar i min morgonrock med både data och tv igång. Mitt hjärtegulle ligger och myser här bredvid mig, så söt. Ska läsa lite bloggar, dricka upp mitt te och sen hoppa i säng. POK


Skönhetstips - med smarta hemmafynd

TANDBORSTEN - självklart inte den du borstar tänderna med, och kanske inte samma till ALLA dessa tips.
Använd för att....
- slippa flygigt hår. Doppa tandborsten i lite hårgel och dra över de flygiga stråna.
- exfoilera läppar. Fukta borsten och massera läpparna försiktigt.
- borsta till fransarna med tandborsten efter att du applicerat mascara.
- fixera brynen, genom att spraya hårspray på tandborsten och borsta brynen.
- när du färgar brynen. Doppa borsten i brynfärg och dra över brynen. Ta bort överflöd som hamnar utanför med en tops.

VASELIN
Använd som.....
- skrubb genom att blanda med råsocker, så har du en utmärkt läppskrubb.
- highlighter. Ger superglow till kindben och på ögonlock.
- rengöring, när du inte har något annat att tillgå. Vaselin är en utmärkt remover. Doppa en tops i vaselin och ta bort mascara och kajal som hamnat under ögonen. Fettet löser enkelt bort sminket.
- skydd vid hårfärgning. Applicera runt hårfästet när du färgar håret för att undvika missfärgning.

TANDPETARE
Använd för att....
- fixa manikyren. Doppa i lack och skapa prickar eller mönster på naglarna. En höjdare i manikyrlådan.
- peta på plats lösögonfransar som lossnat, eller om de saknar lite lim i kanten; doppa tandpetaren i lim och applicera lite extra där de fattas.

BOMULL
Använd som....
- en svalkande ögonmask. Doppa bomullspads i kallt vatten, och kyl dom gärna lite extra på ett fat i kylen innan du använder de som ögonmask.

TOMATJUICE
Använd som....
- porförminskare. Doppa bomull i tomatjuice utan tillsatser och dutta på huden som ett ansiktsvatten. Det har en sammandragande effekt på porer.


17:52

Åh herregud, har sovit alldeles för länge, inte bra, haha. Satte mig i sängen när jag kom hem och kollade fullt hus, så slumra jag till. Har sovit i typ över en timme. Aja, får se när jag somnar ikväll då.
Ska käka middag nu, sen ta en dusch och så ska jag slappa framför tv:n hela kvällen!


Fresh

Har precis tagit en lång och skön dusch, och efteråt smörjer jag in mig med min nya favorit bodylotion. Luktar helt underbart.

Ska fortsätta plugga nu!


Pluggar till prov

Har sån djävulsk huvudvärk så jag bara vill lägga mig i sängen och dö! Men det går tyvärr inte, jag måste verkligen plugga! Har ett restprov imornbitti och det är så himla mycket att läsa. Sitter och skriver ner det viktiga jag läser nu, får in det i hjärnan bättre då. Vi hörs senare!


Trött!

Godmorgon!
Sitter på sängen och kollar tv, ska snart dra till skolan. Jag är så sjukt jävla trött alltså. Vill ha lov igen, hehe!

Har inte så lång dag idag vilket är skönt, men måste hem och plugga direkt efter skolan. Har ett jävla restprov imorn. Dör! Men vad ska man göra? Bara en termin kvar nu!


Time for bed!

Dags att hoppa i säng nu, skolan börjar ju imorgon....
Vet att jag ändå inte kommer kunna somna förns typ 3 inatt, så är det alltid efter lov. Men lika bra att bädda ner sig och kolla nån bra film. Natti folks!

Min bebi sussar redan så sött


Slut på lov

åh jag har sån ångest över att skolan börjar imorgon. Har försökt tänka positivt hela dagen, att det kommer bli en rolig och bra termin. Det kommer det säkert bli också, men jag dör ändå. Det är så jäkla underbart med lov. Jag kommer aldrig orka gå upp imorgonbitti.

Har pluggat lite idag. Sista dagen som vanligt. Typiskt mig. Men har skrivit lite nyårslöften nu, bland annat att jag ska plugga ordentligt nu sista terminen. Undra hur många gånger jag sagt de?!??!?! Men nu jävlar. Det är inte långt kvar av skolan nu. EN TERMIN! Helt galet.

Jag och min man

New!

Igår efter Disney on ice tog vi en sväng förbi skärholmen för att lämna tillbaka lite skit, och jag råkade få med mig en ny väska hem. Men man kan aldrig ha för många, och den är så.jävla.snygg!!!!!! Kommer använda den till helsvarta/svartvita outfits!!


Saturdaynight!

Har bänkat mig i soffan efter en stor middag bestående av hemmagjord pizza. Underbart.
Nu börjar gladiatorerna och jag sitter redo. Har väntat sen i somras, så taggad. Hoppas det äger!


Sneakpeek

Faux fur, crochet, green


Disney On Ice

Har precis varit i Globen och kollat Disney on ice, haha. AAAAASBRA vare. Eller inte, rätt segt faktiskt. Men mamma får gratis biljetter och jag och syster gillar konståkning, så då går vi. När man va liten var det ju bästa. Jag älskade Disney on ice, vi gick varje år och köpte massa fina leksaker och blinkande lampor och skit. Nu kollar vi ju bara på själva åkningen, hoppen, piruetterna och stegen. Dom är grymma. Men det var helt okej. Nu ska jag hem och slappa!


I'm bulletproof, nothing to loose

Drog hem till min man igår efter middagen. Vi kollade rolig film i soffan och han killade på mig hela kvällen. Bästa.
Drog upp fett tidigt imorse och nu är jag påväg hem, vilket var fett synd, ville bara ligga kvar och krama på honom. Men ska till Globen nu, vi hörs laterO!

Pressar den här låten. Bäst. Allt är bäst!


Icecold

Är påväg hem från östermalm nu. Har varit och kollat konståkning där. Gud vad jag saknar att åka. Det var så roligt. Men kul att titta också. Rätt kallt dock, trots att jag hade pälsjacka och sockor. Men det var god. Duktiga åkare, söta barn som åkte skridskor och lite fyverkerier.
Nu ska jag hem och äta god middag, sen drar jag antagligen till min pojke.


Gosekväll.

Hallå där.
En torsdag som denna har jag spenderat med min kusin, bästavän och soulmate. Några timmar iallafall. Så bra. Vi snackade om allt. Alltför länge sen. Måste börja ses oftare!

Skulle ha filmgos med mina kompisar, men det blev inte så. Så denna kväll har jag hängt i soffan med familjen, en skål chips och en bra film på teve. Rätt skönt sådär. Vi umgås typ aldrig hela familjen så det är mys!

Imorgon är det fredag vilket innebär 3 dagar kvar tills skolan börjar. Bäst att plugga då. Hörs!


Måndag!

Hej!
Drog hem till min syster igår efter middagen som bestod av sushi för min del. Bäst.
Hos henne gosade vi i soffan med chips och svensson Svensson. Bästa!!!
Vaknade rätt sent imorse, och nu slappar jag bara i soffan.
Ska försöka få lite viktiga saker gjorda idag, och sen träffa min man ikväll. Gose. Bara en vecka kvar av lovet nu, får passa på att göra massa kul!


Glitter and Green


Mina favoritlack just nu.
Det glittriga hittade jag på Ica maxi för ynka 20 kr. Det är jättefint att måla på bara som det är, eller ha ett lack under, tex svart, och måla ett tunt lager glitter över. Dock får man måla några gånger om man vill ha bara glitter, så att det blir riktigt mycket, men när det väl är på sitter det som en smäck.

Det gröna hittade jag på hm för 40 kr. Så snygg grön färg. Helt perfekt. Har fått en liten thing för grönt på sistonde. Dock äger jag knappt nåt i denna underbara färg, därför passade ett nagellack perfekt!


NEW YEAR'S EVE

Så himla lyckat!


RSS 2.0