Smoothie

Har gjort mig själv en supergod och enkel smoothie.
Jag blandar bara ca 2 dl fryst ananas och 3 dl apelsinjuice, sen är det klart. Och det blir så jävla gott. Har även gjort denna med fryst mango, men jag tycker ananas är godast!


Lady fucking Gaga

Hejhej! Igår drog jag med mig min man på middag och lady gagas konsert. Det var askul och hon var hur bra som helst. Asså de va kungligt. Vi hade bättre platser än vad jag trodde vi skulle ha. Asså vi såg jättebra, men det var sjukt svårt att fota för allt blev bara en ljus fläck på scenen av alla lampor. Men konserten var bäst!!!!! Asså helt sjukt. Det var galet. Och hon är så fin! Alltså inte utseendemässigt, utan hon som person. Jag grät tillochmed lite under konserten, haha. Åh vad bra det var. Hon är lätt min nya idol och förebild.

Här kommer lite dåliga bilder!


Jag är lyckligare nu

Hej alla!
Idag har varit en bra dag. Jag har läst massa körkortsteori, lekt med valpisen och kört halkbanan. Jiha! Grym jag är, hehe. Jag var otroligt nervös och rädd innan, men det var ju onödigt eftersom det inte alls var svårt eller läskigt. Det var riktigt kul faktiskt. Och jag fick åka med väldigt bra människor. Alla var så snälla och gulliga! Och läraren också. Så himla skönt. Så nu har man det avklarat vilket känns som en befrielse. Ett steg närmare körkortet. Dock är det rätt långt kvar till uppkörning och prov, men ändå. Det känns bra! Nu ska jag åka hem till syster min och planera lite inför vår resa och bara mysa. Så hörs imorgon tror jag!
LOVE


27

Idag har jag övningskört, övningskört och övningskört. Och sökt lite jobb. Och övningskört. Haha. Imorgon ska jag övningsköra lite mer. Den här veckan kommer bli bra. Har 3 roliga saker inplanerade. Och en lite tråkig sak. Fast enligt alla andra är det kul. Vi får se.
Men nu ska jag ut med hundarna innan jag hoppar i säng. Pok


Sunday

Hallåhallå!
Igårkväll var det första gången på jobbet som publikvärd. Det var en galamiddag på friends arena och jag fick för det mesta jobba i entrén och välkomna alla gäster som kom från hela världen, och sen fick jag även stå i vip-utgången. Det var faktiskt jättekul. Men efter att ha stått i 8,5 timme så var hela kroppen slut. M & P hämtade upp mig och Micke och påvägen hem köpte vi donken, eftersom vi inte fick någon middag där borta.
Strax innan 3 inatt kom jag i säng och somnade nästan direkt. Idag sov jag till halv 3, haha. Har aldrig sovit så länge i hela mitt liv typ.
Nu ska jag plugga lite körkortsteori.


Cool

Känner mig cool i min nya wannabe bombarjacka. Den är fett snygg iallafall. Och jag är faktiskt rätt cool.
Drar och jobbar nu till 01:30. Peace out!



Magic Mike

Igår kväll var jag och käkade och kollade på bio with my love. Vi hade så mys. Vi såg såklart magic mike, och fyfan vad bra den var. Bäst. Och så jävla sexig. Vi visste inte vad vi skulle ta oss till där inne, haha.
Men alla tjejer borde se den. Tror inte killar uppskattar den lika mycket. Det var typ två killar i biosalongen och jag tyckte nästan synd om dom när alla tjejer satt och fnissa och jublade när killarna dansade halvnakna.

Nu ska jag leka lite med min jobbiga (världens sötaste) hund!
Hörssss


Torsdag

Har varit nere på körskolan och kört lite, vilket gick jättebra!
Gick runt lite i centrum innan jag åkte hem. Köpte med mig en norsk smörbulle hem som jag ska avnjuta framför Huset fullt! Bästa bullen i hela världen.

Seeee yaaaa latero!


Ralph Lauren


Jag lever!

Föööör länge sen jag bloggade! Har hänt en del sen sist men orkar inte berätta allt i detalj.
Har iaf varit i Göteborg med familjen. Njöt av staden, besökte Ullared och shoppade lite.
Samma dag som jag kom hem åkte jag till Gotland med 8 fina vänner. Och åh vad mysigt vi hade. Hängde i visby, tog nattdopp, spelade en jävla massa spel, hade kul på kneippbyn och bara mös. Bästa veckan! Jag hade så kul.
Har hunnit träffa min man också, sökt lite jobb, varit på jobbutbildning, övningskört och förälskat mig i grönsaksbuljong. Godaste som finns!
Ja det är väl ungefär det jag har hunnit med under dessa 2 veckor eller vad det nu är.
Hoppas ni haft det fint medans jag varit borta!

Här kommer lite blandade bilder!


Planering

Har införskaffat mig en ny kalender idag. Jag glömmer lätt bort saker så nu blir det lättare att komma ihåg alla viktiga saker.


Sunny sunday

Den här dagen har bestått av lite övningskörning, lite bad av hundar, lite solning och lite träning. Som en söndag ska vara! Imorgon blir det övningskörning, Skärholmen, mormor och jobbintervju. Nervöst. Nu lägger jag mig och kollar på filmen Beastly som jag somnade till igår. Godnatt på er!


perfect.


Boyfriend

Alltså hur snygg är inte min pojkvän?!


Lördag!

Har avnjutit en god middag och suttit lite vid datorn. Nu blir det en myskväll med hundarna i soffan framför Panic Room. Bra lördag!


gör ditt eget nagellack!

 

Såhär kan du enkelt göra ditt eget nagellack i vilken färg du vill. Hur lätt som helst!

 

 1. Använd en kniv eller något och skrapa ögonskugga från behållaren (det går bra att använda billig/gammal ögonskugga) och lägg det på ett papper så ögonskuggan har en pudrig konsistens.

 

2. Använd en flaska genomskinligt nagellack och rulla pappret till en tratt och häll i ögonskuggan i nagellacket.

 

3.Använd en nål, tandpetare eller liknande och rör om tills ögonskuggan har intagit flytande form. Du kan nog också behöva skaka flaskan lite.

4. Måla naglarna!

Jag blev typ chockad över hur bra det blev. Dock tog jag nog lite för mycket skugga, för mitt blev lite tjockt och segt. Men man får pröva sig fram lite. Och som sagt, man kan ju typ göra vilken färg man vill. Hur bra?
Och tips; använd inte en flaska som är helt full. Min var inte helt full men det höll nästan på att svämma över, haha.

 
 

01:59

Ligger i sängen och kan inte sova. Har legat och bölat till dear John, haha. Så jädrans sorglig. Nu ligger jag och tänker på min man istället. Saknar honom. Som alltid när vi inte är tillsammans. Förresten gick uppdateringen av telefonen asbra. Så jävla grym jag är. Teknikproffs, hejhej! Imorgon ska jag tydligen övningsköra till stan. Hej jag kommer dööööö! Håller tummarna för att jag, mamma och bilen kommer hem oskadda. Lycka till säger jag bara!!!! Godnatt


ingen tekniknörd direkt

Hejhej!
Sitter och för över bilder iphone till dator till hårddisk. Jag ska nämligen uppdatera min telefon (783 år senare) till IOS 5, och har hört att det varit mycket problem för många, så tänkte spara ner alla bilder först. Men det tar sån jävla tid eftersom jag har 2000 bilder på mobilen, jag överdriver inte. Eller jo okej, 1 913 bilder helt exakt. KAOOOOSSSS. Men ska radera lite nu också, haha. Uppdaterar er senare om hur det gick. Hoppas inte allt på telefonen försvinner bara...........

Sequins

Skulle mer än gärna gå klädd såhär en utekväll. Jag vill haaaaa!!!!! Speciellt kjolen!
 

lördag söndag måndag tisdag

Längesen jag uppdaterade er. Sorry för det.

Helgen bestod av lite gäster på middag, lite chillkrök och massa övninngskörning. Hämtade brorsan på arlanda efter 2 veckor i grekland. Han va så brun och fin.

I måndags åkte jag, M&P plus vovvisarna till en herrgård några mil bort för lite avkoppling bara. Det var så himla mysigt. Låg precis vid mälaren och det var tyst och lungt och vackert. Så himla skönt att komma bort lite ibland, även fast det bara är över en natt.

Nu ska jag krypa i säng och sova lite. Imorgon blir det en massa övningskörning! (Y)
 
Lite bilder från måndag/tisdag
 

RSS 2.0