Sjuk tjej.

Hei! Ligger i sängen och är fett sjuk :( stackars mig. Mitt huvud typ sprängs och jag snorar och hostar. De började typ i förrgår, igår mådde jag piss i skolan och imorse va det ännu värre. Egentligen gillar jag inte att va hemma från skolan. Visst, de är fett skönt ibland, men jag känner mig som en mes, får dåligt samvete och blir jätterastlös. Har iallafall pluggat lite duktigt idag.

Har egentligen inget mer att säga, så, hörs senare!

1. Såhär snygg var jag igår!
2. Wehå, mamma fixa gratis väska till mig från sats! Kostar egentligen 400 spänn. Fett värt med gratis!


lite nytt

sitter och kollar topmodel och har precis gjort en ny, helt spontan header till min blogg, haha. jag kände att jag behövde ändra lite och det fick bli sådär. får nöja mig med de sålänge. jag är ju inget proffs så min design är alltid fett tråkig. men vad gör de? jag har ju ändå ingen stor känd blogg så! (Y)

OBS

Att inspireras av någon är inte samma sak som att härma. Att försöka kopiera rakt av är bara pinsamt. Vissa borde kanske upplysas om det! Snäll jag är som berättar de för vissa som inte verkar veta det!

high on life

HEYYYY! Allt bra eller? Hos mig äre nice! Lyckligaste dagen. Wehååååå! Fick pankisar i skolan och ett gaaaaaaaaanska så bra besked hos tandläkarn. Kunde vart bättre men också sämre.

Ja, tisdag idag och jag har blivit sjukt trött. Jag är såndär som kommer upp rätt lätt på morgonen, för jag vet att jag måste liksom, annars hinner jag inte. Men igår och idag var jag så trött så jag kunde knappt gå upp. Jag snooozade i typ en timme och somnade om direkt när jag stängt av alarmet. SJUUUUKT. Aja, kom i tid, viktigaste!

Börjar egentligen halv tolv på tisdagar, men idag hade vi resursdag, typ = ledig, men inte när man har UF-år inte. Då måste man till skolan och jobba. Woohooo, CupCover är bääääst! Var i skolan vid nio och pluggade. Drog till tandläkarn, gick på typ fem minutos, strosade runt lite i S-tälje C och hittade en möjlig kjol till min outfit på fredag. NIIIIIIICE! Så jävla taggad på livet just nu! WEHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNART ARTON OCKSÅ!!!!!!!!!!!!
Ähmenfan, borde fortsätta med plugget nu, men ville bara säga att allt är awesome just nu! Förutom att min bästavän och CC's ekonomichef är magsjuk :'( KRYA PÅ DIGGGGGGGGG! Haha börjar likna mina inlägg i min gamla blogg för typ 2 år sen. Fjooooortizzzzzzzzzzz-skrivningar! Men vem bryr sig??????? POK

mami kom hem med världens finaste pippi-inspirerade tröja till mig från götet!!!!!!!! LOVE!

Bowling!

Hallådär! Min underbara vän Jimmy fyllde 18 igår, så de firar vi med lite bowling ikväll. Och imorn ska de självklart firas på krogen för alla som är 18. Ja är ju då inte inräknad..... Kul!

Denna fredag har vart skön och jag har fått en del arbete gjort. Men mer plugg blir det i helgen! Men nu sitter jag på tåget och snart kliver mina vänner på, så heidooo :)


Trötttttt

Godkväll! Sitter på tåget påväg hem. Fett trött. Dansen va nice, jag och Josefin skrattade åt allt, haha. Kul hade vi. Hon är så söt hon!
Ska sova hos syster inatt så hon håller på att packa åt mig nu, hoppas hon inte glömmer nåt viktigt! Kommer bli fett mysi. Kanske uppdaterar senare eller så blir det imorn :) lovie!


Danssss

Heyyyy! Sitter på tåget påväg till dansen nu. Softis.
Skolan var rätt chill idag med eget arbete på krimen, lite genomgång på organisation & ledarskapslektionen och knappt nån multimedia, eftersom alla datorer i skolan laggade.

Vi fick en bild skickad idag på vår produkt, så himla kul. Det blev fett snyggt. Inte riktigt som jag tänkt mig, men vafan, de är nice ändå!!!! Jag har fortfarande inte fattat att vi, jag och mina fem vänner ska driva ett företag, ett helt år. Helt själva. Sköta allt. Åh herregud, haha. De är nu man börjar fatta när vi får se produkten och allt. Jag kommer dö när vi har dom i handen. Då är det bara att börja sälja som fan, och de är jag som är försäljningschef! Wehå! De här året kommer bli helt fucking underbart!
Nu kör vi CupCover, haha!

Hörssss senare!


Läggdags!

Hey! Ligger i sängen och kollar satc, gos! Plugget gick åt helvete, om nån undra liksom. Har istället suttit och funderat på om jag ska klippa håret kort. Riktigt sugen. Fräscha upp de, färga utväxten. Tror det blir så. Vi får se.

Imorn är det torsdag, torsdagar är helt okej sköna. Kommer bli en fin dag. Har ju mina underbara vänner. Dom är fan bäst. Börjar halv tio imorn med Krim, så bäst att försöka sova. Natti

Fett söt jag är när jag äter päron :)


Fuck!

Godkväll på er! Sitter i sängen och pluggar lite flitigt. Tråkigt, men ett måste.
Onsdag idag, tråkigaste dagen på veckan. Dock rullade den på rätt bra. Lite dåligt humör imorse men de gick över fort. Hade prov och sen en demonstration, båda gick helt ok. Hoppas på lite bra betyg.

Subway till lunch gjorde min dag då de serverades konstig fisk i matsalen. Dock sjönk mitt humör till botten väldigt fort sen.
Idrotten var döjobbig och jag åkte hem och vilade lite. Skööönt!

Har dans ikväll så kanske borde sätta fart med plugget. Seeeyyya

Ps. Denna text skulle hänga ihop med förra inlägget, haha.


Lill-lördag!


Frukostmöte!

Godmorgon!
Sitter redan på tåget påväg till Huddinge. Ska på frukostmöte med företaget.

Vaknade på helt fel sida idag, eller bara alldeles för tidigt. Har lust att lägga mig ner och gråta. Jag blir fett irriterad på alla människor, haha, och aaaah, de blir ju inte bättre av att jag är feeeeett ful idag heller. Hade inget att ha på mig och håret är kaos och allt gick bara åt helvete imorse. Hoppas jag blir på bättre humör under dagen.
HÖRS!


Multiiiii

Heiiiii, sitter i datasalen och har multimedia. Har illustrerat ett äpple. De blev så fint :') de här är fett chill! Sen ska vi köpa godis och plugga UF. Mysi!!!!!! Heido


Godmorgon!

Sitter på bussen påväg till skolan nu. Skulle egentligen tagit en tidigare buss, men den kom inte så ja..... Har haft en fett skön morgon. Blev klar jättetidigt, så hann sitta och kolla tv en stund.

Har 2 lektioner idag och värsta håltimmen, så slutar runt halv fem. Segt!
Vi hörs senare.


Godnatt!

Ska vara i skolan tidigt imorn fastän jag börjar tolv. Så har gjort mig i ordning för sängen, smetat idomin på läpparna och satt igång SATC. Redo för att slagga helt enkelt! Hörs imorn


Wehå!

Glömde berätta att ja faktiskt övningskörde för första gången igår, wehå! Jag var grym! Ett riktigt underbarn! Körde ju såklart bara på en superstor parkering, men ändå. De va fett kul! Kommer ta körkort direkt när jag blir arton, höhö!
Seeeeyyyaaa


Köttar AP!

Hallå där! Min helg har vart supermys. Har haft lite strul med blogg-appen, men nu funkar de.
Bion i fredags var bra, vi kollade nya Svensson Svensson.
Igår hängde jag hemma och pluggade en stund, sen åkte jag med mamma till centrum och handlade lite och tog en fika. Mysi! Var även ute på en långprommis med henne och Mille i skogen! Dennis kom på kvällen och vi gosade i soffan hela kvällen. Sitter och pluggar som fan nu och ska väl fortsätta med det hela dagen, så vi hörs nog inte så mycket mer idag. Hejdå


OBS!

Inlägget skulle publicerats igårkväll!


Helg!

Sitter i köket och tittar på när mamma lagar mat. Luktar gott! Har varit ute på långpromenad med Milton, pluggat lite och surfat runt på internet. Rätt soft! Fick precis ett sms av min fina vän TG som undrade om vi skulle mysa ikväll, men jag har faktiskt planerat in en myskväll med mamma och syster ikväll. Vi ska gå på bio, supergos! De gör vi alldeles för sällan.
Snart är maten klar och sen måste jag fixa till mig lite! HÖÖÖRSSSS


Veckorevyn!

När jag tömde brevlådan på vägen in så hittade jag en efterlängtad Veckorevyn. Alltid lika kul att läsa. Men idag var det extra.......kul?! Hittade nämligen mig själv där i, haha. Jag och tg blev ju utfrågade av en tjej när vi var i stan för några veckor sen, vad vi gillade bäst i förra numret. Hon tog namn, ålder och foto och vi båda snackade och moderepotaget och sa att man blev så inspirerad, och man såh vad som var trendigt nu och det fanns båda budget och lite dyrare, så det passar för alla. Antligen så måste hon som frågade oss missuppfattat mig helt, eller så vill dom att tidningen ska vara intressant och drar en fet lögn.... Jag tror på det sista, för såhär stog det att jag hade sagt;


Torsdag

Heeeej bloggen! Länge sen jag uppdaterade här. Hänger bara på instagram nu för tiden, haha.

Idag har jag varit på polismuseet med kriminologi-klassen. Rätt intressant faktiskt. Vi fick försöka lösa ett brott och leka lite vittnen, hehe.
Efter de käkade jag på donken med Viktor och Hugo, fett gott. Åkte tillbaka till skolan för lite multimedia. Jag och tg lekte lite med loggan och försökte fixa lite. Det blev rätt bra faktiskt.

Är påväg hem nu, har gått i centrum lite och köpte en svart enkel kofta. Alltid behövligt! Ska hem och käka mellis, plugga lite och sen har jag dans. LaterO


Godmorgon folks!

Är påväg till skolan nu för att ha lite kriminologi. Rätt kul faktiskt! Resten sv dagen blir nog nice, tror vi jobbar med UF en stund och sen äre spex-foto, wehå! Vi ska ha Harry Potter-tema. Blir nog jättebra! Vi hörs senare idag!


Heje!

Hade en jättekul kväll igår!
På dagen så var ju jag och några från mitt företag i stan och gjorde lite marknadsundersökning. Vi hade även ett lunchmöte och hann gå lite i affärer. Trevligt trevligt! Åkte hem och fixade mig till kvällen. Drog till Alex och hängde med mina fina vänner.
Blev hämtad av ellens pappa nån gång vid 2, och runt tre däckade jag hemma hos Daniel. Skönt!
Vaknade i lagom tid imorse, och på vägen hem hann jag med lite shopping, hehe. Rätt nice!

Har chillat och pluggat lite idag, och nu är jag påväg till dansen. Kommer hem rätt sent, så vi hörs nog imorn. Puss


RSS 2.0