hejåhå

har lagt fram kläder till imorn nu, bäddat upp sängen och borstat gaddarna. dags att bädda ner mig till en film. ska åka hemifrån 09:21 imorn. holy schmoly banana! kommer döööö. varför så tidigt. börjar bli nervo nu, ahmajgad tänk om det går sämst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dör. tror inte jag platsar i kühlers nästbästa grupp.....  joooo de kommer gå awesome.
imorn kväll äre party också för fulla muggar. bra lördag. tack & hej godnatt


snygga människa



iphone

ååååhå, iphone 4 har kommit i vitt nu, så fiiiiiiiiiiiiiiiin. vill haaaaaaaa! hehe hörde att de typ va lur med att iphone 5 skulle komma, så kanske ska sluta drömma om den.
får byta telefon redan i juni/juli, har ju inte ens haft min i ett år en. men har tröttnat lite på min htc, hehe, och vill ju ha en iphone, men känns fett sent med 4;an nu eftersom alla haft den fett länge. och skulle inte förvåna mig om de typ kom en 5:a typ ett halvår senare bara för att jag köpt fyran. menemeee, vi får se. men vill ha en viiiiiiiit!


helg

hejdär! har precis duschat och tvättat bort allt smink från dagens make up-lektion. vi sminkade 50-talsmakeup idag, de va kul. passar dock inte i röda läppar..........men de va kul ändå.
resten av dagen va seg och tråkig, som vanligt typ. har ätit tacos 2 gånger idag, sovit efter skolan, hunnit plugga lite och chillat. kvällen blir hemma med chips och cola. eller nåt annat gott kanske, vi får väl se.
imorn har jag audition så ska sova i god tid ikväll. hörzzzzzzzzzz, pok

ifjpjojfpjipjiijewij0weaåpddf

gör allt för att slippa plugga. läser bloggar, söker namn på fb mm. vad är det för fel på mig? vill börja gråta. orkar inte. egentligen behöver jag inte ens göra denhär, men om ja bah fick g på provet känns de fett dåligt om ja inte har gjort den. kommer väl säkert ändå få ig på den, så dåligt som dehär går. åååh vad jag hatar mig själv och skolan. alltså fattar inte ens orden som står i uppgiften.
HEJJJJJJJJJJDÅ

torsdag

hejsan! sitter i sängen och har precis käkat en macka. kom hem från dansen för ett tag sen, de va askul! va fett otaggad idag på dan, ville bah hem och sova, men väl där så va jag fett glad och positiv och allt va skitkul, haha.
fick lapp om showen idag också, längtar. haha de är typ de man ser fram emot hela året. har massa genrep och skit nu varje helg typ.............men de e naiz.
ska plugga lite nu, eller mycket kanske. hela natten? nej vi får se. de är fortfarande denhär jävla psykologin. vet att jag inte kommer få mvg ändå så kan nästan nöja mig snart, bah flumma lite. men borde börja nu.
imorn är det fredag, underbart! PUSS

make up institute stockholm

gud va det går dåligt att plugga. fan asså. aja, får flumma på lite.
har kommit på vad jag ska göra efter gymnasiet. ja alltså då direkt efter, på hösten. ska gå en make up-artist kurs, 9-13 i tio veckor, 3 dagar i veckan. fan va awesome. så kan man ju jobba också, de dagar man inte har kursen och på kvällar och helger. naiz. fatta roligt. dock kostar den 42 000 så eh ah, bara att börja spara då, haha!
men blev fan astaggad på de nu, hur kul som helst.
NU SKA JA PLUGGGGGGGGGGGGA

hej

borde börja plugga nu. ville bara säga de. och grattis på 18-årsdagen bästa micke. nu kan du dra ut och röja, utan mig......................................... slut!

BUIOINPJMKÅLŨPOBI

borde kanske lägga fram kläder tills imorn......gympakläder också. vi ska vara ute i skogen tydligen så måste ha tåliga kläder. kul för oss pollenallergiker. kommer dö när jag ska umgås med alla björkar. mys.
kul att mina statusar jag skriver på fb bah försvinner. kul om dom kommer upp sen när de är typ 100 likadana. okej 2, och en undrande. men ändå.............. bajs facebook.
borde börja göra nåt viktigt nu, HEJDÅ FÖR IKVÄLL

boooooooring

gud så tråkigt det är att plugga. har inte kommit så långt heller, hehe. så jobbigt och svårt och ja är så dålig.
och imorn & torsdag har jag dans. hur ska detta gå?!??!?!??!
och nästa vecka är det massa prov. ogilla! skulle inte sitta fel med några veckors tidigare sommarlov, hehe. fast får ju i princip en vecka tidigare eftersom vi är ledig en vecka innan skolavslutningen typ. assoft. och har ingen mer riktigt engelskalektion nu. har nationella muntliga om 2 veckor i en halvtimme, resten av lektionerna är ja ledig eftersom andra i klassen har då. L Y C K A !  gud va tråkiga saker jag skriver, nu signar jag ut. PK

första dagen efter lovet

heyyyyyyyy. fan vilken kul dag. älskar skolan. sminkade på sminkkursen, duktig jag är. hahahah. jo men blev rätt nöjd faktiskt!!!!!!!! sen vare samhälle, lysnnade på nån kille som snacka i en timme, en halvtimmes lunch bara för en timmes till lyssnande och sen slutade vi tidigare. skönt de iallafall. drog hem, käka mellis, kolla oc och började plugga. en psykologimvg-uppgift som ska in på fredag. vet att jag inte kommer få mvg på den men kan ju göra ett försökt och visa att jag vill få bra betyg, haha. hoppas jag fick vg på provet. men de vet man ju aldrig.
jaja, måste fortsätta göra denna roliga uppgift nu, wiihieuueueue. får iallafall korv m. bröd till middag. som jag längtat. typ godaste, även om det är lite mer lunch, men sak samma.




mamma mia

satte mig precis i sängen och börja kolla på mamma mia. den går ju på kanal3 nu. den är fett bra. älska abba!!!!!!!!!!!! bästa. så mysifilm. borde hoppa i säng, somna lite tidigt, men kommer väl inte gå.
ska ta fram kläder, borsta tänderna, packa väskan och sen sova.
spyr av tanken att gå upp 0630 imorn. fuckfuckfuck. men snart är sommarlovet här, bara att kämpa på tills dess. synd bara att allt de jobbiga kommer nu. alla nationella, alla sista stora uppgifter m.m. orka!
godnatt


hejåhå

är på fett dåligt humör. beror väl på att de är skola imorn. har ingen lust alls. är inte ens taggad på valborg längre. men det kommer väl..........
fick iallfall min sushi. så gotti. ska ta en dusch nu och sen kolla tv. total blackout idag juh, så kul. ska kolla med mamma, hon kommer garva ihjäl sig. hon älskar sånadär program.
hörs nångång, kommer ha rätt fullt upp denhär veckan............

in the car

Hallå bloggläsare. Sitter i bilen påväg hem. Har hängt på Ikea heeeela dagen typ. Skulle åkt och badat och dedär, men försov mig lite. Fan. Låg och kolla film för länge igår..... Min syster har handlat grejer till sig och jag och mamma va smakråd. Lite kul vare väl, men rätt segt. Speciellt efter cirkus en timme i kön till hemleverans. Bra om man lär sig svenska innan man drar dit och handlar..... bara säger de. Köpte en mjukglass också, fyfan va yummie. Ikväll blir det hämtmat hos familjen Nylén. Tror jag ska ta sushi. Nu ska vi panta flaskor, hehe. Höres

kan någon ge mig hennes jacka?! snälla


god kväll

hej igen! har suttit och kollat bb och käkat räkor med mamma och syster. asamys. dock är det fett äckligt att skala dom, liksom huvud och allt. men jag klarade det fett bra :)
läste nyss på fb att min pojkvän bangar på valborgsfest för att träffa sina kusiner......... kul kille :(

ska välja nån film nu, ta lite cola och mysa med min syster. imorn blir det upp i god tid. sista dagen på lovet. hemskt. men ska iväg och 'bada' med mina vänner iallafall. lovley. jag ska dock inte bada. antar att det är dödskallt och vill inte bli sjukis. så jag håller mig till solning, haha. men det blir nog asanaiz.
vi höres! TOODELS

går gärna klädd såhär i sommar


solsken

sitter ute på altanen på baksidan med datorn och kollar runt lite. solen va halvt försvunnen på framsidan så tänkte att jag kunde förflytta mig hit efter en stunds solning där fram. snart blir det ju sol här med.

gårkvällen va rätt kul. träffade lite gammalt folk. hon som hade festen gick ju i min klass på högstadiet såå.....
men ja, jag hängde ju mest med mina vänner, daniel micke emma jenny och såklart dennis.
vi spelade lite ölspel, bytte låt hela tiden, försökte få 2 killar att strula och skrattade åt dom dåliga högtalarna och paret som nästan hade sex i soffan. så kan det gå. men det va naiz. drog hem vid halv 3, däcka i sängen dirr. va så sjuuuukt trött.

idag har jag och dennis legat ute på altanen, löst lite korsord, stekt hamburgare och klurat på suduko(?) trevligttrevligt.

min snygga pojke


min bebis ligger och halvsover i hammocken


HEJHEJ





såhär fina är vi nu. taggar till fiesta och väntar på att våra friendos ska komma till tumba c. fett seeeeeeega........... men det gör inget, vi kan stanna länge eftersom festen är en busstation ifrån mig. skööööööööönt.
först hade vi planer på att spela kubb och sen softa hemma hos emma, men planerna ändrades. så ja, vi hörs imorn antar jag. massa pussar från mig och dennis

påskafton

glad påsk!
vaknade upp hemma hos dennis. såklart, eftersom jag gick och la mig där igår. hade vart konstigt om jag vaknat nånannanstans.............. vi käkade frukost och öppnade påskägg. trevligttrevligt. målade faktiskt ägg också, mysi!
sen drog vi ut på altanen och solade ett tag, tog en glass och sola lite till. så sjukt varmt, helt underbart.
drog hem vid 3, hjälpte mamma att plantera blommor, nu har jag surfat runt på internet. ska väl ta en dusch snart, käka middag och träffa mina vänner, förhoppningsvis. sugen på att hitta på något riktigt roligt, vet bara inte vad.
men vi hörs sen, måste svara på alla sms, hehe.



taggad chey

Sitter ute på altanen på baksidan och softar i vår mysiga.....gunga?! Vettefan vad man ska kalla de, men sak samma. Har badat och borstat och klippt vovven idag, så fin han blev. Ska gilla idag och sitta ute för första gången iår. Asså sitta ute, gillat har vi ju gjort. Borde ta en dusch snart, ska till min boyyyyfriend latero. Vet ej what we gonna do, vi får se..... Är assugen på att dra till stan imorn, slå mig ner i en park med någon/några fina människor och typ en fet asgod sallad och bah sola lite. Fatta mys. Om någon känner sig taggad så hör av er! Big love

långfredag

Hej alla 184930772927402018274 läsare. Wazzzzup? Själv sitter man på altanen och solar lite, såklart. Är typ kär o detta väder. Fikan igår va supermys. Vi satte oss på café 60 med en varsin varm choklad m. vispgrädde och snackade massa skit, skvaller och killar. Riktigt mys, de va länge sen. Vi köpte en cheeseburgare på vägen och tog tåget som gick 23:42 hem. Jag la mig och kolla Disney chanel och somnade typ dirr. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, får hitt på nåt kul. Nu ska jag tydligen plocka fram påskäggen........ ja som trodde de va påskharens jobb. Hörssssss

skärtorsdagen

hey there! ni såg väl dempas fina inlägg här innan. så duktig bloggare han är................!
igår hade jag en trevlig dag i stan med kusin sofia. ballerinaskorna var på och kontokortet låg hemma. men som tur var så hade jag några tjugolappar och tior i plånboken.
vi fikade negerboll och läsk på john chris och fick sällis av kissie. ja jo alltså, hon va där.
efter vår långa fikastund hookade jag upp med några av mina friendos som köpte glass i kungsan. själv va jag proppmätt. hängde där en stund, sen tog vi tåget hemåt.
jag åt köttfärsbiffar till middag, gick långprommis med mamma och hunden och köpte godis med dennis för vår filmkväll. det blev prom night och road trip; beer fest. båda va helt ok.
idag har vi stekt i solen hela dagen, delat på en pizza och löst korsord. han har åkt på barnkalas och jag har kollat stylisterna. börjar undra vart min familj har tagit vägen....?!
heyyyyyyyyyyyy



steker

Detta är carros extremt biffiga pojkvän som drar en liten gästblogg här, första gången yeah. Vi ligger iaf på hennes framsida och solar och äter godis (jävligt tjocka) och löser korsord (vuxenpoäng DING DING DING). För er som undrar så ska jag snart på barnkalas, längtar såklart något enormt HEHE. Stora kramar och massa pussar från Dennis, typ <3

2336

fett trött tjej. tänkte att ja skulle laddat ner en film men, kom inte på någon bra och sen glömde jag bort att fundera på nån. får väl bädda ner mig och kolla 2 and a halv men som börjar om en halvtimme. de är bezt. kommer somna på dirren, nästan.
imorn drar jag till stan och träffar bästa kusin över en glass eller något i solen. urmys. på kvällen kommer dempis hit och sover. kanske käkar godis eller nåt........... fan va man blir onyttig på loven. känns som lördag hela veckan.
läste i tidningen att det skulle bli kallare i mitten av veckan, men imorn ska det vara 16 grader på eftermiddagen, så en dag i stan ser lovande ut enligt mig. ska kolla efter nåt att ta på mig och sen lägga mig.
så himla svårt att klä sig i detta väder. ena stunden svettas man men sen börjar det blåsa och då blir det lite kyligt. men man vill ju gärna ta på sig så vårigt som möjligt när man kan.
ne nu babblar jag för mycket, hejdååååååå sov sött

pollenpollenpollen

http://www.aftonbladet.se/halsa/allergi/article12903392.ab
läste precis på aftonbladet.se att vi pollenallergiker får det svårare i skolan när vi är allergiska, typ att koncentrera oss, är trötta mm. de är fan sant. så jävla rätt. dom skriver att lärarna ska ta hänsyn till det, speciellt vid bedömning efter nationella prov och de eftersom dom är precis vid hela jävla pollensäsongen. hoppas alla lärare läser detta. ska nog maila den till alla, haha.

hallå där kött & blåbär

hei fellas. dagen har varit tjillirill. softat på dennis altan hela dagen. hann med lite brandy & herr morris också, de va naiz. vi åt lunch och fikade lite också. kom hem för en liten stund sen bara. väntar på att mami och syster ska komma hem så vi kan bestämma mat. typ hungrig tjej här. tjeni

såhär såg jag ut idag (Y) älskar min nya kavaj <333333333333333

ung & bortskämd

haha asså jag dör. finns inget roligare. speciellt när han spelar daniel. bara kul om man sett ung & bortskämd såklart.

booooooring

dör av uttråkan. dör. finns inget kul att göra. fett törstig. måste. dricka. något. nu!
min bebi är sjukis så förhoppningsvis är han hemma imorn (ja han har lov nästa vecka av nån konstig anledning) så då ska jag åka till honom och gosa och sola. hoppashoppashoppas han är hemma.
på onsdag ska jag träffa älsklingsofisen också över en glass i staden eller något. underbart. alldeles för länge sen vi hängde. ska dricka 100 liter vatten nu och sen joina syster framför teven. bb börjar ju om cirkus en halvtimme. har blivit som en.........tradition(?) att titta tillsammans. hehe ångrar att jag sa att det ska bli skönt när du flyttar. felåt!  LOVIE

jag & mina snygga syskon 06. älskar min frisyr efter en tur i värsta vattenkarusellen. enligt mina vänner har jag förändrats minst sen dess. kul!!!!!!!!!!!!


20:25

sitter här iklädd endast trosor och min mysiga stickade tröja och läser lite bloggar. tråååååkigt. hatar bloggar. ska sluta läsa!
funderar på att hämta nåt gott att äta och kolla klart stylisterna. såg idag att vi hade jordgubbar i kylen, men vågade inte käka dom då, haha. kanske ska koka lite té också.
har tänkt på att gå upp runt åtta imorn och ut och springa. skulle vara så jäkla duktigt av mig, men vi får se om jag orkar, haha. annars får det bli senare på dagen. jag måste ta tag i detta nu! sommarn är ju fan här nu.


gulliviktor bjöd alla på påskägg förra veckan. fast nä, han köpte alla åt sig själv, typ..........

mysi

hej folks! har lagat makaroner & köttbullar och käkat dom också, gottgott. tänkte faktiskt ta ett mysigt skumbad nu, raka benen och lite sånt där softi. sen ska jag bänka mig framför stylisterna och softa hela kvällen. orkar inget annat nu faktiskt. latero

typ hej sommar

hejdär. vilket underbart väder det är ute. vill inte vara inne en sekund.
gick upp och ut i solen vid nio imorse och har legat där ute hela dagen,  vilket har inkluderat i lite färg på kroppen. ja, iallafall framsidan, haha. baksidan är fortfarande kritvit, men får väl sola den en annan dag. har ju hela veckan på mig.
har även lagat smaskiga minipannkakor till mig själv och läst tidningar och böcker. soft dag (Y)

bion igår va bra, scream 4. läskig som fan. fast lite kul ibland också, haha. va ju i värsta major biosalongen också. vi hade tydligen bokat plusstolar så det va extra benutrymme + att man kunde fälla bak ryggstödet. hur lyx? hehe, aldrig varit i en sån gigantisk salong förr. de va naiz.
kom hem runt halv ett och då blev det bums i sängen. skönt.
snart kommer vovven hem och då ska jag ut på tomten och leka med honom. PK

NAIZ!

nytt i garderoben! allt från hm. klänning och shorts från conscious collection. kärlek!

goda panniksar (ignorera min kladdiga tumme, jag käkade med händerna, hehe)


brittaaaaaaaan

sitter och pressar brittans 'nya' skiva på spotify. förjävla bra alltså. hon har alltid varit grym, även om hennes stil har ändrats lite genom tiderna, haha. men älskade henne som liten och gör det fortfarande. har varit på alla hennes konserter här i stockholm, har alla hennes skivor (dock inte de nya eftersom man aldrig lyssnar på skiva längre) har hundra affischer med henne på, typ 3 t-shirts och tillochmed ett armband, haha. dock ligger det i min minneslåda nu, men ändå. bezt. ville bara hälsa de. go brittan!

gammal favorit!

grymgrymgrym

hon är ju sjukt snygg också, både då och nu!

scream

tjeni! sitter här nyduschad och lyssnar på musik. ska dra på bio med mina friendos ikväll och se scream 4. naiz. kommer dö lite grann. igår åkte jag och dennis till c och lämnade tillbaka min bikini, han tog tåget hem och jag gick hem från centrum i det underbara vädret. fan va soft de va. lite lökigt bara, haha. men körde på ballerina, äntligen!
på eftermiddagen efter att jag solat och fixat mig så åkte vi till emma i segeltorp. vi käkade pizza och sen kollade vi scream-filmerna. efter andra filmen drog jag dempa och viktor hem, trötta som as. men de va riktigt mysi.
idag har jag och dennis solat halva dagen, gått en långprommis med mille och fikat lite. underbara väder. lycka. passande nu när det är lov också. kan ej bli bättre. har faktiskt fått lite färg, wiiii.
ville bara säga att jag lever, och har egentligen bilder jag vill lägga upp men orkar ej ladda över från telen nu. borde lyfta på röven och göra mig lite fin. vet ej vart jag ska börja bara. föna håret, sminka mig eller klä på mig, haha.
TJAAAAAAAAAAAAAAAAAa

haha så dålig så att den blir kul.

back on track, typ

heiiiii! har inte bloggat på några dagar. har haft noll tid över. pluggpluggplugg och dansdansdans. men det har gått bra och vart kul. alltså dansen då, inte proven. not so kul. har även varit en sväng hos tandis, haft en dödsjobbig gympalektion och träningsvärk i 2 dagar. skrattat mycket har jag också gjort.
hann ta en sväng förbi hm igår innan dansen och köpa en underbar bikini jag suktat efter sen länge tillbaka. supersnygg. dock ska jag lämna tillbaka den eftersom jag redan har 19 stycken, varav 2 är nya för i år. men man kan aldrig ha för många bikinisar. dock hinner man ju inte använda alla, haha. har säkert nån som är för liten eller nåt. man kan ju nästan hoppas.
jag köpte iaf en klänning idag, också därför jag ska lämna tillbaka bikinin. kändes lite onödigt. klänningen är underbar. har redan planerat skolavslutningsoutfiten. wihuuueeee. längtar. den till brunbrända ben. UNDERBART! vill använda den nu. men nej, det får vänta. kan visa bild imorn för nu är dennis påväg hit så vi ska mysa när han kommer. big love


ahahahahha, underbara minnen ♥

heeejjjjjjj

eh oj, skulle ju langa bilder och sånt idag, meneeeeeee, nu är klockan mycket och jag orkar ej.
har käkat middag, kollat lite teve med syster, pluggat fek, käkat annanas och duschat sen jag skrev sist. rätt softi sådär. vet ej vad jag ska ha på mig imorn, men det löser sig nog snart. ja, ska hitta nåt, packa det (har gympa imornbitti så åker i gympakläder) och sen kolla bb med syster och sova där inne. mysi. kommer sakna henne när hon flyttar :'(
borde kanske lyfta på röven nu och göra lite vettiga saker. klockan är ju strax 10. lovie


världens bästa stad fan!!!!!!!!!!!!!

glad chey.........................

ingen kan förstå hur arg och sur jag är nu. jävla fitthortandställning. kommer aldrig få ta ut den. det går så segt. bajständer. och dom är fett sega. sätt in fetaste bågen bara så allt flyttar på sig. 'neeee de går inte' fuck!!!!!!! kommer få ha den i grekland. fuckfuckfuck. horskit. hatar den. ååååååååh va sur jag är. dör. ska fan använda domhär fula äckliga gummisnoddarna nu som jag egentligen måste så att det händer nåt i munjäveln nu.

aja, annars har dagen varit ok. sminkade på ffs-lektionen. nice. de är kul. det blev rätt fint faktiskt, hehe. duktig jag är. eller? nej men ah de blev ok. anna verkade nöjd iaf och de är det viktigaste! eller ja läraren kanske är viktigare, men hon tyckte de va bra. de va ju bara en g-uppgift ändå så.
samhällen va tråkigt, men de funkade. hade psykologiprov. vet ej hur det gick. jag bara babblade på och skrev massa skit. stressade för att hinna till tandis. det gjorde jag. bajstandläkare.
kan visa lite outfits och skit sen. är sur nu. ska skriva in viktiga datum i min kalender. måste lära mig att använda den. måste bli organiserad. är så dålig på det. hejdå

FIN HELG

Hei! Länge sen jag bloggade. Internet har vart lagg hela helgen så därför bloggar jag från t-fonen nu, tråkigt nog. Men har haft kul på andra sätt. I fredags kom dempa hit och vi hade mysipys framför teven. Käkade godis och kollade hem till midgård. På lördagen åkte han hem för att spela match och jag slappade och pluggade lite. Vi möttes i tumba vid halv åtta för att dra på bio med mina fina killar daniel viktor och micke. Vi såg Ritualen efter många om och men på sms. Den va helskum men hade supermys ändå. Fick dock sitta längst ut, fast jag va med 4 killar. Vilka mesar. Och jag va faktiskt rädd.
Jag och dempa skulle kolla en skräckis som började på teve när vi kom hem, men jag somnade som vanligt, och sen han också, så det blev inte mycket med det. Idag har vi slappat och vart på promenad i solen, underbart!
Jag fick tacos till middag och har pluggat lite nu också. Ska strax hoppa i säng. PUSS

tröttttt

aloha. har pluggat duktigt och kollat teve med mamma och syster.
har precis borstat tänderna, lite halvt valt kläder tills imorn och ska snart bädda ner mig i systers säng för att kolla bb och sen beck. mysi.
imorn äre en lång dag i skolan och dans efter det. men sen äre fredag och helg igen. u n d e r b a r t !
längtar. bara softa, bio (förhoppningsvis) och käka gott.
kanske langar nåt inlägg från mobilen imorn, annars blire update på fredag. P U S S

PAAAAAAAAAAAJ

men ge mig!!!!!!!!!!! fast typ hallon då, om det finns. så suuuuugen

spanska

satte mig vid datorn för att plugga, men än har jag inte kommit igång. fastnade såklart vid facebook.........
blev ingen dans för mig idag, hade ont i huvud och hals och när jag kom hem fick jag sådär dödsont i magen som jag får jätteofta nu för tiden. inte bra inte bra. så låg och dog lite i sängen hela eftermiddagen. har hunnit duscha redan också.
i övrigt var dagen bra. faktiskt inte ett dugg jobbig och inte så tråkig heller.
ska plugga spanska nu iallfall. tydligen återberätta en spansk text, på spanska. hahah, kan inte! orkar inte! fan va spanska är tråkigt. men kanske ska plugga lite på glosorna iallafall.
LOVE


sångfågel

tjenixen. jag sitter och sjunger born this way med i kör med ulrik munther och pluggar engelska. fick en låt i min inbox på spotify av jimmy, så bah vare den från stylisterna. wiihiyeeyyeye. konstigt nog så kan han min musiksmak, hahah. awesome!
idag va jag i skolan i tre timmar, sminkade lite skuggor mm, sen drog vi till armémuseet. naiz. spelade nåt spel. kul fan. iaf ok. vi skulle bomba alla länder. mitt land asså. hehe, de va nice. kom hem vid 5, käka macka och sen middag. ska strax fortsätta med plugget. ska duscha snart också. dricka té kanske. trevligt. trevlig kväll.
längtar till helgen. ska nog på bio då med mina amigos. längtar. älskar bio.
hejssssssss

ps. fan va fint jag sjunger. ska nog söka till idol iallfalll! ds.

2305

tjenare fellas! min pojkvän bad mig blogga för några timmar sen, men va lite upptagen då så, blir nu istället.
igår åkte jag ju till honom, bara han och hans lillasyster hemma. vi käkade god mat, kollade shutter island och käkade chokladmousse. godaste jag nånsin ätit. filmen va rätt bra, men fett konstig. vi hann med några avsnitt av mitt nya favoritprogram också, brandy och herr morris. bezt!
kom i säng vid halv elva eller nåt.
började kvart över åtta imorse, tittade bara på redovisningar. soft. matte, tråkigt. fek, sen slutade vi efter de. typ halv 2. fannnnnnnnn va skönt de va. slapp spanskan, hon va sjuk. fast fick en hemuppgift såklart. menmen.
efter skolan pluggade jag lite, lagade mat och gick på hundkurs med milton och mamma.
har pluggat i nån timme nu också, så himla duktig!

imorn äre färg form & stil på morgonen, sen vid tolv drar vi till armémuseet med klassen. naiz! ska spela nåt spel eller nåt. statsminister för en dag. låter ok. bättre en samhällslektion och psykologi. fast slutar dock 4 istället för 14:20. men jag klarar mig.
ska borsta gaddarna och hoppa i säng nu. skönt att jag valt kläder tills imorn redan igår.
GODNATTTTTTTTT


god kväll

ojdå, klockan är redan strax över halv 2. tiden går fort när man har kul. sitter och kollar kläder på internet, läser bloggar och skriver lista på mina måsten till vår & sommar. blir glad av sånt. måste ha ett jobb nu. kommer dö annars. någon som vet nåt? säg till!
borde väl hoppa i säng nu. vill inte gå upp allt för sent imornbitti. måste ta vara på söndagen, haha.
trött chey nu, godnatt


lördag kväll

har valt ind.val nu. har feta ångesten. känns onödigt med kriminologi, men kommer antagligen tycka de är kul att läsa. engelska kommer bli pest och pina, men det är så jäkla bra att ha! fan asså. aja, får fundera på saken. men man får ju inte byta heller, om man inte har särskilda skäl. får väl hitt på nåt isf. men ååååh panik.

har degat i soffan hela kvällen framför teven. sköntskönt.
ska strax hoppa i säng, läsa lite bloggar först kanske.
imorn ska jag nog åka iväg en sväng och köpa lite nytt smink. tråkigt, men välbehövligt. ska försöka hinna få lite plugg gjort också, och sen drar jag iväg till min fina och sover där. han är ensam hemma. mysi! kommer dock bli jobbigt att gå upp på måndag morgon............. men de är värt de.
håller er uppdaterade imorn också antagligen. PK

shululululu

hallå! har inte bloggat på flera dagar. skönt!
har gått i skolan, dansat och varit med dennis. som vanligt helt enkelt. inte mycket speciellt har hänt faktiskt, därför har jag inte mycket att berätta.
ikväll blir det en soft kväll hemma själv. ska kolla mitt favoritprogram på internet och käka gott. det blir nice.
trodde det skulle bli 15 grader idag, men det blev det ju ej. tråkigt.
har massa nya vårkläder jag vill använda, men vill ändå vänta tills det blir riktigt vår, roligare då!
har sökt lite jobb, och ska välja individuellt val nu till trean. sjukt svårt. finns inget kul, så funderar på kriminologi, men kommer antagligen inte ha nån användning alls av det sen. borde läsa engelska c, men vill inte. kommer lida när jag ska ha dom lektionerna då, och alla kommer va fett bra på engelska och man ska typ snacka hela tiden. inte kul inte kul. blir nog krim iaf. ångest.
Hejddddååå


ge mig!

RSS 2.0