Äntligen fredag.

Hej alla! Sitter hemma och skriver på min loggbok, men har en liten paus nu.

Dagen har vart soft! Klockan nio samlades vi i Älvsjö för UF:s kickoff. Det var roligt, inspirerande och man blev sjukt taggad! Jag vill bara komma igång ordentligt nununu!!!! Efter de åkte vi till skolan och jobbade en stund.

Jag har gjort lite kul saker som jag glömt att berätta om! Jag har varit på vip-kvällar, shoppat, fått goodiebags, hängt med Sofi Fahrman och dansat. Jag har även varit på bankmöte, rätt spännande. (de inglägget skulle förresten publicerats igår, haha!

Vi har spexfoto nästa vecka i skolan och de är så himla svårt att komma på tema. Vissa vill ha Harry Potter-tema, men jag och en del andra tycker de är skittråkigt. Dock sitter klassen bara och är skitbitchiga mot varann nu på fb, så orkar inte bry mig. Fattar inte folk som inte kan uppföra sig. En del är så sjukt otrevliga, herregud alltså! Bete er lite moget och var trevliga! Så jävla tråkig klass asså. Förutom mina underbara vänner dåra, haha.

Nu borde jag fortsätta med loggboken. Hörs senare!

Bild 1; är helt kär i min nya väska!
Bild 2; min största förebild! Finns ingen coolare människa! Typ.
Bild 3; wehå, jag och tg ska bli dj:s
Bild 4; Hade min nya tröja idag, röd och rosa. Sjukt cool!


Bankmöte!

Hej! Sitter på bankmöte med mitt företag nu, fast hon vi har mötet med är borta och skriver ut massa papper.
Skoldagen har vart helt okej. Inte jobbig alls faktiskt. Fast är fett trött nu och vill bara hem och sova nu. Måste dock hem och plugga och sen har jag dans också. Men det blir nog bra. Nu måste jag fortsätta med mötet, hejdå!


Mot Vero moda!

Hej! Sitter i bilen påväg mot stan nu. Ska på liten vip-kväll på Vero moda idag, haha. Mamma hade fått nåt sånt så jag hänger på. De är alltid trevligt! Sen drar jag direkt till dansen och kör lite. Nice.

Min pojke säger att min blogg typ har virus! Att den laggar och skit! Är det nån annan som märkt de eller äre hans data de är fel på, hehe. Hoppas de, inte kul om de är virus. Ni kan ju gärna säga till om ni också har problem så jag vet, för jag märker inget iaf!
Seeeeyyyaaah!

Kärlek till min lejontröja!


Mot skolan!

Heeej, sitter i skolan nu, har inte börjat än. Rätt soft. Rätt otagg på skola, så galet trött. Men jag klarar mig nog!

Dagens outfit består av svarta högmidjade jeans, min nya lejontröja (hehe), lång kofta, nya skor och min nya väska. Heeeeelt kär. Den är så snygg!!!!! Och så lite accessoarer på de.


Hemma igen!

Hej alla söta! Äntligen hemma efter denna galna kväll, haha. Har precis duschat och sitter nu vid datorn.

Var ju på topshops vip-kväll ikväll med tessi. Det var jättekul, men läskigt varmt och galet mycket folk. Ville köpa allt där inne, men fick bara med mig 2 saker hem. Känner mig rätt duktig faktiskt att jag behärskade mig, hehe. Kan visa er imorn, jag är helt kär!

Ska kolla lite saker på datorn nu och sen krypa ner i sängen och kolla .
Lovie


vip-kväll ikväll!

god eftermiddag allihopa! tisdag idag = UF hela dagen. vi gjorde inte direkt så mycket, tränade lite på redovisningen och sen hade vi redovisningen, haha. sen slutade vi typ. rätt soft.

har käkat mellis, klollat lite tv, börjat plugga lite, och ska strax fortsätta med det, haha.

ikväll ska jag på topshops vip-kväll. kul ska det bli. får ta med mig en vän, så det blir tg som henkar på. mysi!
ska väl fixa till mig lite till de också. ser ut som en lodis, haha. håret hänger platt och fult och jag är osminkad och ful. det kommer bli fett nice tror jag! kanske ska kolla när jag måste åka också!

kanske hörs senare!


natti

ähfan nu har jag suttit alldeles för länge framför datorn. ska fixa mig för sängen, krypa ner under täcket och kolla massa satc. har tagit hem boxen från syster så nu ska jag pressa, haha. men som sagt, först göra mig klar för sängen!
POK

planering.

har kommit rätt långt på mitt tal, blir bättre än det andra iallafall. sitter och planerar massa roliga saker. imorn ska jag och TG på en kul grej och jag har redan spikat vad jag ska vara på halloween, haha. De där med att vara läskiga saker är ju bortglömt för länge sen. dehär kommer bli awesome, haha. jag och micke alltså! ♥

kollar hollywoodfruar nu också. så jäkla kul. gunilla är ju helt knäpp. sitter samtidigt och skriver på mitt tal och dricker lite te. mysig måndag. typ.

imorn ska jag gå till skolan såklart, och det ska bli superkul. faktiskt. låter helt knäpp, men jag älskar tisdagar och fredagar. då jobbar vi med UF hela dagen och det är så grymt kul. älskar min grupp och vår affärsidé. får snacka med dom imorn om vi har fått svar på nåt av de viktiga mailen vi skickat. spännande.



skriver ett nytt tal

jag är den där personen som inte gör mer än nödvändigt. speciellt när det kommer till plugg. jag är nog den lataste människan på jorden. men just nu sitter jag och skriver ett helt nytt tal. hade skrivit ett om barnmisshandel, men jag var inte alls nöjd, så skriver ett nytt nu om mobbning, haha. men känner ändå att de går åt helvete och kommer antagligen inte bli nöjd med detta heller. vet inte hur jag ska lägga upp det eller vad jag ska skriva. har skrivit en lång inledning iallafall om jamey rodemeyer som tog livet av sig förra veckan för att han var så mobbad. kanske fäller några tårar under talet. haha nerå, men det är faktiskt jättehemskt. men jag är verkligen sämst på att skriva tal, så alla kommer väl garva. menmen, det är ändå bara övningstal.
borde väl fortsätta nu!!!!!!!!!!!

bästa.


hairproblems

kan inte bestämma mig om jag ska färga håret brunt eller inte. riktigt sugen, men ändå lite osäker. hade brunt förut, men det var helt fel brun färg för mig. måste ha en kallare färg. åh det skulle vara så kul med lite förändring nu till hösten. men vågar jag? mitt hår är så tråkigt nu.
får fortsätta fundera ett tag till.

inget vet ifall det verkligen hänt.

åh va tråkigt det är att vara hemma. seriöst. ibland sitter man i skolan och tänker; 'åh, önskar jag också va sjuk så jag kan ligga hemma och kolla tv hela dagen'. men fuck det. man måste ju ändå plugga. man har ingen att prata med. man blir rastlös. åh blöööh!

känns som jag bara pluggar och pluggar och inget händer. fast har läst lite bloggar också. älskar att läsa vänners små bloggar. dom stora kända är bara tråkiga och ytliga. roligare att läsa om dom man känner!

ska gå och hämta milton sen. mamma ringde. hon kommer inte hem föräns ikväll. jag måste hämta. men blir nog rätt skönt att ta en promenad i friska luften. synd att jag inte har mina reetones hemma. fick ett par av mamma, men hittade ett par ännu snyggare, så hon skulle byta idag. bästa mamma. all kärlek till henne!


sjukling.....?

goddag! är hemma idag, svimmade imorse. superläskigt. har typ gjort den en gång förut. vet inte varför. mådde dåligt igår på kvällen med huvudvärk och magont. när jag vaknade imorse hade jag bara huvudvärk, men sen blev jag helt svettig och yr, och ramla ihop. så gick och la mig igen.
mår bättre nu iallafall. kallsvettas lite ibland, men tror inte jag har feber. hoppas inte.

har pluggat lite idag, kollat lite satc och skickat lite mail. lagar lunch till mig själv nu, sen ska jag plugga ännu lite mer. tråkigt, men sånt är livet. vi hörs senare idag!


min lilla älskling. hur söt är han inte? jag dör varje dag.

friends with benefits

tjenare! har egentligen inte alls tid att sitta här, men jag gör det ändå.
sitter och pluggar satan. har ett tal att skriva tills imorn. det är bara övning, men har ändå ångest. vet inte vad jag ska skriva om, och jag kan inte ens skriva ett argumenterande tal. har panik.

helgen har annars varit bra. i fredags drog jag och några kompisar till stan på eftermiddagen. vi käkade middag på kungshallen och sen drog vi till grönan för maggio. det var riktigt nice. hann med en sväng i spökhuset också. höll på att skita på mig. det var förjävla läskigt alltså.
mötte upp dennis efter det och han sov hos mig.

igår, lördag så drog jag till skärholmen med syster en stund. jag köpte nya skor, två snygga toppar och två par örhängen. rätt nice sådär. på kvällen drog jag med min älskade på bio. vi såg friends with benefits. fan vilken bra film. mila kunis är ju förjävla cool. och snygg dessutom. och nu vill jag ännu mer till NY!

eftersom vi var på en rätt tidig bio så hann vi dra en sväng till min fina vän mikaela efteråt, som hade lite party. träffar henne alldeles för sällan så det var riktigt kul där. skrattade mer igår på de...........2 timmarna(?) jag va där än vad jag gjort dom två senaste veckorna, haha. alltid lika underbart att träffa mina fina tjejer. vi har så himla galna minnen ihop.

nu måste jag ta tag i mig själv och fortsätta plugga. kommer aldrig bli klar!


nemen hej!

Länge sen jag skrev, jag vet. Dåligt av mig, men har inte riktigt haft tid, ork eller lust. Har gjort en massa annat kul, och tråkigt istället.
min bebi har fyllt 18 år, kul för han, hehe. Jag har pluggat, dansat, varit ute och ätit med vänner, sovit mellan daniel & micke i en 1,20 säng, bakat 140 bullar, pluggat lite mer, slappat och lite annat. Kanske. Minns inte allt.
Det har varit rätt nice iallafall. Skolan flyter på, med massa plugg just nu. Det är vad jag sysselsatt mig med idag.
Imorn går jag 8 - 15 och på kvällen har jag dans. Helt ok onsdag.
Borde kanske sova nu eftersom jag ska upp 6 imorn...... Men lovar att bli bättre med bloggen. Puss på er!

wehå, pluggi!


inte långt kvar

tjenixen kompisar! hur är läget? jag är trött som satan, men annars är det bra. hade svenska b idag, satt mest och spela spel på datorn med waldis och daniel. rätt nice. åt lite lunch, va på multi tio minuter och sen drog jag till tandis. tråkigttråkigttråkigt. kommer aldrig få ta ut min tandställning. döda mig någon. blir så ledsen. tycker fett synd om mig själv nu. gick runt lite i södertälje, åkte till tumba. hämtade milton, gick hem. D Ö D ! 
köpte present till dennis idag också, han fyller ju 18 imorn. wehå, kul för han!
blev inte riktigt som jag tänkt mig från början, menmen. hoppas han blir glad ändå!
nu ska jag kolla lite videosar och sen är det väl dags att laga mat. POK


godmorgon! Vilket väder.... Gummistövlarna...

img_7162 (MMS)

godmorgon! Vilket väder.... Gummistövlarna är på och jag är påväg till skolan. Har en lektion och sen ska jag till tandis. Rätt soft! Vi hörs senare. Pok


Hej bloggen! Länge sen. Har gjort massa ku...

img_2834 (MMS)

Hej bloggen! Länge sen. Har gjort massa kul sen jag skrev sist. Tror jag iallafall, haha. Har gått i skolan, dansat, tränat min första gång på sats, fått min iphone, ja, typ de, hehe. Iförrgår åkte mina föräldrar utomlands, så då kom Micke Daniel Dennis och jenny hit. Vi kollade film, käka chips och snacka. Jenny åkte hem och dom andra sov kvar. Vi hade fett kul. Igår softa jag hemma, städade hela huset och gjorde fint. Vi åt tacos och sen hade jag och syster filmkväll i soffan. Idag har jag degat hemma och ikväll har jag dans. Hörssss Såhär cool var Daniel i fredags i min rosa onepiece!


plugggggilugg

hallådär! sitter och pluggar. kul liv. jävla internationell ekonomi. ska svara på frågor om EMU. jättesvårt och jättetråkigt. men vad ska man göra?
har äntligen fått igång min iphoneiiii nu. wehå. så jävla nice asså.

ikväll ska jag på bio med min kärlek. om jag vore lebb iallafall. aja, världens bästa tjej är hon iallafall. wehå, ska bli supermys. vi träffas alldeles för sällan nu för tiden.

ska väl fortsätta med pluggandet nu, ville bara säga hej. hej!
hejdå!

RSS 2.0