The dress

Såhär ser den ut. Fick inte med hela, haha, men den är ju bara sådär + en bit till. Inget att se. Sen har den en rätt djup urringning i ryggen. Snyggt.
Jag hade ju egentligen velat ha paljettklänningen jag beställt, och jag är fortfarande arg för att den inte kommit. Menmen, fick lösa det på bästa sätt. Nu måste jag göra mig iordning!


Fixat!

Här i ligger nu min nyårsklänning. Inget speciellt. Helt ok. Rätt snygg men inte värsta party. Kan ha den på vanliga fester och utgångar också vilket är bra.
Visar er när jag kommer hem. Nu ska jag leta lite accessoarer.


Bedtime.

Dags att sova strax. Ska upp tidigt imorn och åka in till stan. Dör av stress. Ååååh!
Men innan jag somnar ska jag läsa lite! POK


Con Air

Började precis en bra film på femman, Con Air. Har bänkat mig i soffan med mamma och lite chokladmousse. Gos!


Face you're problems, don't facebook them.

Folk som sitter och deppar på Facebook och skriver saker om killar och kärlek och blablabla är så jävla tråkiga. Och attentionwhores. Ni framstår bara som bittra. Gör något åt saken. Gå ut och hitta en kille då, istället för att sitta hemma och klaga. Eller be om att få gå ut med den där speciella killen som egentligen "inte finns". Det märks tydligt när ni pratar om någon eller när ni vill att en viss person ska gilla. Väx upp och gör inte Facebook till en dagbok!


rtyuihokpålöäjhguyiop

men åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh. allt går åt helvete. nu är min header helt sär och jag orkar inte bry mig. hejdååååå

Hett i vår.


ARG

Jag var både i skärholmen och i stan idag och jag hittade inte ett skit jag kan ha på mig imorn. Det fanns bara fula saker, hittade inte en enda fin paljettklänning, eller jo en, men den kostade 2000 spänn såå..... Åh jag var så arg. Och det var så mycket människor. Fan alltså. Ska jag behöva gå naken imorgon? NEJ!
Varför kom inte min klänning bara i tid? VARFÖÖÖÖÖR? Funderar på att köpa en likadan klänning som jag hade förra nyår, fast med långa ärmar. Svar sammet med djup urringning i ryggen. Helt okej iallafall. Men så jävla tråkigt. Jag vill vara party. Med paljetter och glitter. Åh jag är så arg just nu. Jävla nyår. Jävla klänningar. Kanske ska stanna hemma imorn? Nej. Men ååååh!!!!!!


Ååååååh

Jag är såååå himla arg!!!!!!!!


Shopping

Anlände precis till Skärholmen. Dags att leta nyårsklänning i panik. Tar vad som helst. Typ.... Vi hörs senare!


Hejdå!

Slänger mig på sängen och läser denna i någon timme eller två. Underbart! Vi hörs.


klädpanik

Sitter här och har lite panik nu. Har beställt en fin paljettklänning från asos för att ha på mig på nyår, men känner nu att den inte kommer hinna komma i tid. Jag dör. Jag har ingenting att ha på mig på nyår. Hinner inte beställa från nelly eller nåt nu. Och antagligen kommer klänningen inte komma. Får dra in till stan imorgon och köpa nån klänning i panik. Det får bli vad som helst som är lite fint. Åh fan alltså. Jag kommer stressa sönder. Och bara för att jag måste köpa nåt imorn så kommer jag inte hitta en enda fin.

Nu ska jag åka och handla mat med mamsi, seeyyaaaa!


7 tips för huden.

1. För datornörden
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund!

2. Bastuskrubb
Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen och som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

3. Babylen hud
Babyoljan är inte bara till för bebisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du får en mjuk och superlen hud.

4. Brun utan sol-ränder?
Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

5. Bäst för känslig hy
Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

6. Avokado för torr hud
Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

7. Inga mer påsar under ögonen
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.


Spring season 2012

Underhåller mig med detta ett tag!


SNYGGA.


Biogos.

Sitter i biosalongen med min man och väntar på att filmen ska börja. Det är drive vi ska se, nån action. Dennis valde. Men den är nog bra. Det återstår att se. Hörs!


Back to black


.

Är påväg till min pojkvän nu för lite gos.
Idag har jag softat hemma hela dagen med min hund. Rätt skönt sådär. Började läsa på min nya bok också, helt fast. Så jävla bra. Har blivit en riktig läsnörd.

Låter er inspireras av detta;


Bed.

Ligger i sängen och läser. Helt fast. Snart börjar jag på den tredje.


Juldagen.

Hej alla fina!
Hoppas ni hade en bra julafton. Min var lika bra som varje år. De är alltid lika kul. Min släkt är bäst!

Idag har vi bara slappat hela morgonen och nu ska vi bege oss av för att kolla in mellandagsrean en snabbis.
Senare ska jag träffa min pojkvän och ikväll blir det utgång med mina bästa. LATERO


Julaftonsmorgon!

God jul alla läsare! Hoppas ni går en bra julafton.
Jag ligger i soffan och väntar på att mina syskon ska gå upp. Sömntutor. Jag gick upp tidigt och kollade julkalendern. Tradition på julafton.

Ska väcka mina syskon nu så jag får titta i min julstrumpa nångång. Sen blir det frukost. GOD JUL!


Julmys!

Sitter i soffan och kollar bingolotto uppesittarkväll. Så himla gos. Det är tradition med uppesittarkväll. Man sitter i soffan hela familjen. Bingolotter och tända ljus. Julgranen lyser och paketen ligger framme. Man dricker julmust och äter paradis. Åh underbart!
Syster sover över här ikväll. Hon ska sova i mitt rum. Gos. Imornbitti kollar man julkalender, öppnar julstrumpan och äter gröt. Mysi.

Ha en fin jul allihopa, kanske kikar in här imorn också. Vi går se.


Kvällsunderhållning.

Kan inte sova. Läser bok. Bästa!


Hett.


Spänning

Var och hämtade ut ett stort paket från Nelly idag på posten. Tror jag vet en del saker som ligger där i. Och om det är vad jag tror så blir jag glad. Åh är så förväntansfull, haha. Kommer nog bli en bra jul, trots att jag varit så otaggad. Imorn blir det uppsittarkväll, tradition. Typ mysigaste kvällen på året, hehe.


Så jäkla snyggt!


Hollister

Här i ligger mina julklappar till min pojkvän. Ska ta och slå in lite julklappar nu så har jag nästan allt klart. Ska fixa en sista klapp till mamma imorn, sen så!


Ska ta en dusch nu, slå in julklapparna och sen soffa lite i soffan! Seeeyyaaa


Mot stan!

Är påväg in till stan nu för att handla klart julklapparna. Skönt! Hoppas jag hittar det jag tänkt mig. Hörs laterO

fur - denim - black


passion for fashion.


gold - shirts - denim - sequins - leather


Soft!

Såhär har jag spenderat en del av min kväll!


Jullov!

Åh äntligen har jag gått på jullov. Så himla skönt!
Var en kortis i skolan idag. Hade en liten redovisning på morgonen, sen var det julefika och sagoläsning innan vi fick gå på lov.
Jag hann bara hem och vända innan jag mötte upp min man och drog till stan. Skulle shoppa lite klappisar, jag fick med mig en hem, haha. Men jag ska in imorgon också och handla lite. Vet typ vad jag ska köpa, så det är soft!

Har suttit och slagit in lite julklappar nu med mamma. Så himla gos. Själva förberedelserna inför julen är ju typ mysigare än julafton.
Är jättetrött, så ska nog ta en dusch nu, gosa ner mig i min onepiece och sätta på någon film. Tänkte dra in till stan rätt tidigt imorn. Skönt att gå själv, jag brukar få mer gjort då!

LaterO


snygga människa.




lånade av; nyheter24.se/modette/angelicablick/


så sant!



åh denhär bilden är så klockren. Kanske ska säga att de gäller såklart inte alla, jag skulle verkligen inte vilja ha honom före min pojkvän, men lite sant är det ju. Alla killar kallar honom gay. Det måste ju bero på avundsjuka.
Som sagt, när folk som du inte ens känner hatar dig, så vet du att du är bäst. Det är bara så!


fixat klänningen. typ.

Hallå där!
Imorgon får jag jullov, så himla lycklig. Har typ aldrig längtat så mycket efter ett lov som nu. Jag är helt slut!

Idag har varit en slapp dag. Jag åkte till skolan rätt tidigt imorse för att maila lite saker till mig själv innan jag drog till tandläkaren. Fick inte det besked jag hade hoppats på. Det var tydligen lite 'luft' mellan mina tänder, så fick ännu lite fler gummisnoddar att trycka in i käften. Åh hade lust att skrika åt henne, men de gjorde jag inte.
Åkte hem, hämtade upp milton på vägen och gick hem. Fick sällskap av mickis, fett trevligt. Vi ses alldeles för sällan fastän vi bor grannar, så det var härligt att prata lite.
Har pluggat lite här hemma och ska fortsätta snart. Säger som anders, det är jullov runt hörnet. Bara att kämpa på in i det sista.

Tror jag hittat min nyårsklänning nu också. Rätt soft. Har hittat hundra snygga, men ingen finns i min storlek. Varför är jag alltid ute för sent? Lär mig aldrig av mina misstag, haha. Men har hittat en helt okej snygg nu som jag tror det blir. Den är långärmad. Känns rätt soft. Nu på vintern är man ju blek och fet, då visar jag gärna så lite hud som möjligt, haha! Orkar inte hålla på med brun utan sol och sånt skit. Det blir nog asbra!

Hörs kanske senare! 


Snart lov!

Hei bloggi!
Idag är det måndag och skoldagen var slapp. Hade bokdiskussion på morgonen, lite multimedia och sen drog jag Micke och Viktor på rättegång. Åkte till Stockholms tingsrätt och hamnade på en rättegång som var om misshandel. 3 timmar lång. Höll på att avlida, haha. Fick ont i röven, var hungrig, trött och kissnödig. Men lite intressant vare!

Har pluggat lite här hemma, slappat i soffan och snart är det väl läggdags!


nageltips

1. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

2. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

3. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

4. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis har lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

5. Inga mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.


Gosi

Blir en myskväll ikväll igen. Är påväg hem till min pojkvän nu. Vi ska bada jacuzzi och gosa i soffan framför någon bra film. Bra kväll!

Har chillat hemma hela dagen idag, pluggat lite. Vi satte upp julgranen idag. Ovanligt tidigt, men hellre julmys innan jul än efter. Den blev så fin. Vi har bara silver i granen i år!
Mormor kom över och käkade middag och jag fick tusen spänn. Försenad födelsedagspresent. Så bra. Nu är jag så rik efter pengarna från släkten förra helgen också. Glad tjej!

Gullevovvi


Storbölar

Sitter hemma och storbölar till svenska hjältar-galan. Så fint. Så fina människor. Åh vill också vara en hjälte!

Ville gå ut ikväll, men ingen av mina vänner ville, haha, så ah, blev en hemmakväll. Fett skönt egentligen. Men ah, tråkigt att ingen ville gå ut nu när man äntligen fyllt år. Besviken på er..... Nä skoja bara, de kommer ju fler helger. Om jag inte dör imorn, men de lär ju inte hända!

Nu börjar det igen, vi hörs!


Nerbäddad!

Har precis bäddat ner mig i sängen och satt igång en film. Är så himla trött, sov 3 timmar inatt. Kunde verkligen inte somna. Skolan var rätt chill, fick dock reda på att första delen av företagsrapporten ska vara inne om en vecka. Nu blir det stress igen. Kan inte beskriva hur mycket jag behöver lov just nu. Ska bli så skönt. Slappa hela lovet. Och äntligen ha tid att umgås med min pojkvän. Var alldeles för länge sen vi sågs.
Nä bäst att försöka sova, ny dag imorn!

Min fina 


Trött

Jag är för trött för att sova typ. Har legat med datorn på magen i flera timmar nu, bara kollat runt på massa skit. Huvudvärk har jag också. Känns som jag börjar bli sjuk. Hoppas inte. Jag som aldrig är sjuk! De kanske bara är stress, för dålig kost och för lite sömn. Känner att det har varit mycket sånt den senaste tiden. Skönt att det snart är lov!
När nu ska jag bädda ner mig i sängen. Heidå


Hjärtegull


7 bra hårtips.

1. Torka håret på rätt sätt
Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet
Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix
Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. Hållbar partyfrisyr
Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället
för samma dag.

5. Maximera inpackningen
Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår
Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår
Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.


Söndag!

Hey! Åh vilken lördag jag hade. Den var förjävla bra. Började dagen med att titta på luciauppvisning i ishuset och insåg då att jag saknade konståkningen rejält. Det var så roligt!
Efter det shoppade jag lite välbehövliga saker till kvällen, bland annat en paljettopp, en eyeliner och en ny foundation. Rätt nice.

Väl hemma hjälpte jag mamma med maten och fixade mig för kvällen. Släkten kom och vi hade trevligt. Blev en massa lek med kusinens barn, så söta och helt galna, haha.
Fick massa pengar vilket var väldigt bra!

Drog hem till Ellen, drack lite drinkar och sen drog vi ut. Hon fyller ju faktiskt år idag (GRATTTTTIIIIS ELLLEEEEEN) så vi var i stan vid 12. Drog till lobby vilket var fett nice. Jag hade så jävla kul. Vi dansade hela natten, bortsett från att vi köpte lite shottar och drinkar, gick på toaletten ett flertal gånger och tog lite luft då och då. Men det var bäst. Jag hade så roligt! Fötterna blev rätt trötta där mot morgonkvisten så då bytte jag skor. Tackar mig själv att jag tog med mig platta skor, haha!

Gud vad mycket desperata människor det finns på krogen. Det är som fjortisfester typ! Visst att man haffar, men när man ser samma tjej med typ 15 olika killar så börjar man ju undra liksom. Eller när samma kille försöker dansa med en trots att han blir bortputtad ett antal gånger. Eller när en kille går fram och ber mig dansa med hans kompisar för att "dom är fett taggade" haha. Herregud alltså!

Vi drog därifrån strax innan stället stängde och kom på att tågen strax började gå igen. Så vi köpte lite mat på donken och tog första tåget hem. Så värt. Nattbussen är fan de värsta som finns!

Idag har jag endast degat hela dagen. Snart kommer mamma hem med hämtmat och jag är glad! Avokadosallad för min del. Bästa!


vardagligt snyggt.


bra eller anus?

hey, sitter hemma hos min syster och myser lite nu. Vi har precis färgat håret båda två. Har fortfarande blött hår och handduk på huvudet så kan inte avgöra om det blev bra eller inte. hoppashoppashoppas det blev bra. Helt ok iallafall. Orkar inte att de blir fult. Men den som lever får se.

Har inte gjort något kul alls denna kväll. Åt god middag med hela familjen, hjälpte mamma med att förbereda lite inför imorn när stora släkten kommer och sen drog jag hit. Vi ska väl mysa framför någon film nu, toppen! POK

2 snygga människor!

Storhandlar

Hänger på Icamaxi med Mamsi. Storhandlar inför helgen, släktfest hos oss imorn! Behöver typ ingen middag ikväll, har provsmakat så mycket saker här, haha. Gud så goda saker det finns! Ostar, röror, korv, skinka, köttbullar och choklad. Yummie!

Har köpt en hårfärg också, ska testa att blondera håret lite. Hoppas det blir bra, de kanske blir kaos. Men man måste ju våga testa lite nya saker, höhö. Vi får se sen!

Ska visa er min nystädade garderob sen! Så fint! Rensade ut typ två stora kassar med kläder. Skönt. Slängde massor i tvätten också, så nu är det fräscht och fint i garderoben  laterO!


Städar & rensar garderoben!


Duktigt!

Sitter i bilen påväg hem nu. Fick inte med mig nånting alls hem, förutom en tidning och en vitaminwater, haha. Men hittade inget. Eller klart jag hittade massa fint jag ville ha, men mycket är så dyrt och jag var för snål för att shoppa idag. Känner mig nästan lite stolt, att jag inte bara köpte nåt bara för köpandets skull. Ska ju faktiskt ha råd med utgång i helgen och julklappar.

Nu ska jag hem och kasta mig i sängen och kolla nån bra film. Gos!


Vip-kväll typ

Hann inte sova nånting hemma. Satte mig vid datorn, läste massa spännande mail och sen hjälpte jag till med maten. Nu är jag påväg mot Huddinge för att möta upp syster. Vi ska ta en sväng förbi skärholmen innan vi beger oss till topshops vip-kväll i stan. Åh älskar såna kvällar. Har egentligen inte råd att shoppa, men nånting kan man väl få med sig hem. Annars är det bara härligt att gå runt och titta, träffa trevliga människor och lyssna på bra musik. Uppdaterar er senare. POK


behöver hjääääälp!

Varför kan inte jag lägga upp länkar här i min blogg? Jag skulle länka till angelicas blogg eftersom jag lånade bilderna därifrån, men dom blir ju osynliga. VAAAAAAARFÖR? Fattar inte hur man gör..... Det finns iallafall 2 länkar där under bilderna nu till hennes blogg, bara att dom inte syns. Hur får man dom att synas? Snälla hjälp mig någon!!!!!!!!

inspiration. angelica blick




bilderna lånade av; www.angelicablick.se  http://angelicablick.se

Torsdag!

Hallå, vilken torsdag. Jag har varit så jävla trött hela dagen! Helt sjukt! Vår 12 timmars långa skoldag igår tog alla mina krafter. Ja håller på att somna när jag blinkar. Typ. Är påväg hem nu iallafall, så skönt. Ska däcka i sängen direkt, haha. Äta nåt först. Helt slut är jag. Skönt att jag är ledig imorn. Lycka!


Äntligen hemma!

Åh vilken lång dag. Var i skolan nio imorse, hemma för cirkus en halvtimme sedan. Men gud va kul vi har haft. Och vad vi har sålt. Så himla duktiga. Är helt död nu, bara att hoppa i säng och tagga för en ny skoldag imorn. Segt! Men sånt är livet. Är ledig på fredag vilket ska bli hur skönt som helst. Lycka!
Vi hörs!


D.Ö.D

Ligger i sägen nu, äntligen. Har varit en lång dag med monterbygge, fixande med broschyrer, snabbmat och bakning i flera timmar. Det är mässa imorn och vi är förberedda. Kom förbi Huddinge-gymnasiet och checka in vår monter och lyssna på företagspresentationen.
Kommer bli en lång dag. Ska vara i skolan 9 och kommer lämna mässan tidigast 9, alltså 12 timmar senare. Åh vad trött jag kommer vara. Bäst att sova nu kanske. Men först lite SATC. LaterO



Favorite

Nya favoritnagellacket. Så snyggt! Från Max Factor. Fick det för 40 spänn. Så jävla värt!


animal


Dagens outfit!

Päls, denim & svart!


hett.


Söndag

Åh, jag är 18 år! Så skönt, haha. Jag hade så jävla kul igår alltså, tack ni fina vänner som gjorde det så bra allting!

Hade en liten middag här först, supertrevligt. Hann med att trycka i oss lite tårta också. Drog till daam, mötte upp lite fler vänner. Lite senare drog vi alla till amnesia. Vi drack goda drinkar och dansade som galningar. Mina fötter dog i mina nya 13 cm- klackar, men jag hade kul ändå.
Vi stannade inte alltför länge och hann med lite nattmat innan vi drog hem!

Idag har jag och dennis bara slappat i sängen hela dagen. När han drog hem så gick jag ut på en promenad med hunden, tog en dusch, bäddade rent sängen och fixade lite i rummet. Nu har jag tänt massa ljus och sitter och kollar program på tv3play! LOVE

Enda bilderna jag har från igår, haha!


Tjohooooo!

Åh, äntligen är jag 18 år. Helt galet! Blev väckt tidigt imorse och fick frukost på sängen och har öppnat lite paket. Så mys! Sitter och kollar på julkalendern nu, haha. Den är helt ok faktiskt.
Ska gå upp och fixa mig lite snart, ska ta en sväng till stan med mamma och shoppa lite. Nice! Sen ikväll ska mina vänner komma hit och äta middag och sen ska vi ut, såklart! TAGGGGA! Hörs laterO


Snart är det min tur!

Hey cåmpizar! Hänger med släkten just nu, pappsen fyller år och imorn är det min tur. Är så sjukt taggad! Dör typ, hehe. Blir en chill kväll här hemma ikväll, är helt slut efter dagen. Gick några timmar på SACO-mässan och letade lite inspiration till högskola. Svårt alltså. Efter det strosade jag runt i lite butiker i några timmar, ensam. Eller ja, det var en miljard människor där, men ingen jag kände liksom. Skulle se om jag hittade nån snygg klänning jag kan ha på mig imorn på min första utgång, men icke sa nicke. Jag fastnade inte för nåt, så köpte med mig en helt vanlig enkel tight svart tråkig klänning. Dock ska jag liva upp den med fina smycken och förhoppningsvis några snygga skor. Letade lite idag och fastnade inte för så många där heller. Tror det blir ett par rätt enkla svarta kilklackar, det passar mig bäst. Lätta att gå i, sköna, snygga och känns inte så tantiga. Många stövletter med smal klack tycker jag kan se lite tantiga ut. Kilklack är mer min stil. Funkar även till vardags  äh nu har jag inte tid att sitta här. Nästa gång vi hörs är jag 18. ARTON FUCKING ÅR! Helt sjukt! Love


RSS 2.0