DennisMicke!!!!

Chacha vi är fett snygga!!!


Kärlek

Är kär i mina nya skor. Heeeelt perfekta. Ska visa er lite annan shopping senare!


TGIF

Är påväg hem efter en väldigt trevlig kväll med Johanna. Efter min egna lilla sushimiddag så drog jag och hon till stan. Vi drack cider, pratade och snackade. Så himla mys. Har verkligen saknat henne! Pratade gamla minnen och skrattade åt allt knäppt vi gjort!

Är stört trött så kommer typ däcka direkt när ja kommer hem. Skööööönt!
Hörs


Fin dag!

Har spenderat dagen med mina väldigt saknade favorittjejer. Vi åkte till stan för att gå i lite affärer och titta. Vi tog en god lunch på John chris bestående av kräftsallad. Mumma! Tog oss bort till kungsan för att fota dom fina träden, sen satte vi oss i solen och tog en cider. Så himla mysigt. Har verkligen saknat dessa tjejer. Vi bodde ju alla på samma gata förut, nästan på rad. Vi har kännt varann sen vi var små. Bästa! Och Johanna min fina bästis. Sen sexårs. Förstår inte varför vi slutade umgås. Är glad att vi börjat nu igen. Vi skulle ju alltid vara bästisar, haha!
Urbra dag iallafall. Ska käka lite sushi nu och sen drar jag kanske till stan igen.


Mösspåtagning

Åh vilken underbar dag. Och jag tackar Gud att det var så fint väder! Världens bästa dag.

Började med lite sång och rektorstal i skolan. Vi satte på oss mössorna och alla var lyckliga. Sen drog ALLA, i princip hela Stockholms mösspåtagare till medis, haha. Det var proppat med människor och vita mössor överallt. Så himla mysigt! Vi satt hela klassen + typ resten av sjödal och drack och sjöng och hade trevligt. Och så fina vädret.

Eftermiddagen har jag bara spenderat hemma. Ätit tacos och kollat lets dance. Ville egentligen gå ut som alla andra, men är så himla förkyld och känner att jag inte orkar. Skulle inte ha så kul ute, skulle bara vara trött och hängig. Får vila upp mig till valborg haha.

Nu har min man kommit så vi ska mysa .


Vad är det för fel på mig?

Borde plugga, men jag kommer inte igång. Vet att jag aldrig är ensam iallafall!

Ps. Arbetet vi snackar om ska vara inne imorn.....ds.


Myser

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv, haha. Har precis duschat och dragit på mig myskläderna. Borde verkligen plugga, men istället ligger jag är och dör över att jag inte har något att ha på mig imorgon, och över att jag är så sjukt. Är helt rivig i halsen så det gör jätteont, och inget hjälper. Har ätit glass OCH druckit te. VAD SKA JAG GÖRA?!?!!??!!

Nu ska jag tydligen äta. Jobbigt att resa sig från sängen......


Sjukis

Hade en väldigt kort skoldag idag. Började med Krim där jag och Sarah jobbade lite på vårt arbete. Efter det hade vi org & ledarskap i typ 20 min, sen slutade vi. Bäst. Eftersom vi är klara med allt på multimedian så har vi inga lektioner längre, så har bara 2 lek på torsdagsar nu!!!!!!

Jag har typ blivit fett sjuk. Har ont i halsen och snorar. Mår inte alls bra. Och jag som säger att jag ALDRIG blir sjuk, hehe. Men imorgon är det mösspåtagning och då skiter jag i hur jag mår!!!!! Tjoho!

Såhär fin var jag idag!


Bootcamp

Hej på er. Onsdag idag och dagen har varit rätt soft. Hade religionsprov och hoppas på att det gick bra, haha. På idrotten körde vi bootcamp. Stört jobbigt men kul. Vi hängde i skogen och körde värsta banan. Vi fick bära bildäck och åla på marken och massa sånt. Askul!

Ska hoppa i säng nu och kolla nåt bra tvprogram. Min hund ligger här och sover så ska kramas med honom, gosi!


Älskade ballerina

Är påväg till skolan nu. Ja, ni läste rätt. Jag börjar kvart över tolv idag. Skönt! Dock är det prov vilket inte alls är lika kul. Har pluggat alldeles för lite som vanligt. Men får hålla tummarna för att det går bra.

Har på mig mina gamla ljusrosa ballerina idag. Efter vinterns tjocka skor känns det som att gå barfota. Jag är lycklig. Ballerina är mina absoluta favoritskor i hela världen, haha!


Pluggar

Ligger i sängen och pluggar religion. Har prov på islam imorgon, så hela min eftermiddag/kväll har gått åt till detta. Tycker det är väldigt tråkigt och ointressant. Eftersom jag inte alls tror på Gud så blir det bara lite töntigt att läsa om att Gud har skrivit en bok och sånt. Vill bara skratta. Nej taskigt, nu låter det som att jag hånar islam vilket jag inte alls gör, men har väldigt svårt att förstå hur dom kan tro på något sånt. Menmen, får fortsätta plugga för att klara provet imorgon. Heja mig!


Fullt upp

Hej där. Har inte bloggat på 100 år, förlåt. Har inte haft tid, lust eller något att skriva.

Senaste veckan har jag hängt i skolan, pluggat, tränat och träffat min man. Igår var jag hemma hos honom och åt 3-rätters med hans familj. Dennis och hans syster hade lagat. Så duktiga, det var supergott. Vi degade i soffan och kollade 3 filmer!
Har även varit på cirkusföreställning med lite vipmingel innan. Soft!

Sitter och väntar på tåget nu, har precis varit på balett. Jobbigt, men kul. Håller på att hungra ihjäl nu, tur jag har en banan i väskan, hehe. Ska hem och duscha nu och sen däcka i sängen. SKÖÖÖÖNT!

Här kommer lite random bilder från veckan.....


OBS. bilden med mat är inte 3-rättersmiddagen hos Dennis. För er som trodde det alltså. Hahaha!


Party på lobby


Gosefredag

Hej på er! Har haft en liten gosefredag idag! På dagen gjorde jag i princip ingenting förutom att typ fixa mig. Drog in till stan och mötte min man. Vi käkade sen lunch/tidig middag på tacobar. Sen bjöd han mig på bio, gulle. Vi såg på hunger games, den var stört bra. Asnice. Är hemma hos Dennis nu och har nyss gosat lite i jacuzzin. Nu ska vi sätta på en bra film och kramas lite i soffan. Hörsss


Torsdag

Världens bästa vän Sofia var här idag. Så himla gos. Vi bakade negerbollar och kollade Eva och Adam. Så himla mysigt! Vi ses väldigt sällan med vi har alltid lika roligt när vi väl ses. Hon är bäst!

Har även pluggat en del idag, kollat lite utbildningar och softat. Nu ska jag kolla BB. Vi hörs imorgon!


Morgongymnastik

Har precis varit på gymmet och tränat i 1,5 timme. Så duktig!
Jag och syster var och tränade igår eftermiddags, så sov jag hos henne efter det. Så imorse när hon skulle till jobbet åkte jag med till huddinge och gick till gymmet. Kl. 8 på morgonen var jag där. Stolt över mig själv, haha!

Ska hem och käka något nu, vila lite och sen ska jag träffa mina vänner hos Ellen. Trevligt!


Loka - ny spännande smak!

Hittade denna i mataffären idag. Och eftersom jag är ett stort fan av både lakrits och Loka så var jag självklart tvungen att testa. Den var rätt god faktiskt. Smakade inte så mycket jordgubb dock, mest lakrits!


Släkten är bäst!

Har spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos fina familjen Lindroth. Alltid härligt att träffa dom, och speciellt kusinen och bästa vännen sofia. Vi ses alldeles för sällan!
Vi käkade middag där och pratade och hade trevligt!
Är påväg hem nu, har missat hela BB så ska hem och sätta om det på boxen. Nice!

Hade på mig min topp jag fick i påskpresent. Jag är kär!


Soldyrkare

Hej på er. Gud vilket fint väder det är idag. Jag har suttit ute i solen hur länge som helst. Jag är en riktig soldyrkare. Älskar att sola. Självklart har jag kläder på mig eftersom de fortfarande är rätt kallt i luften, men sitter man stilla i solen är det riktigt skönt. Vi har tagit fram hamocken nu så sitter och steker i den.
Ska strax gå in och duscha för ikväll ska vi iväg på middag. pok


Glad påsk!


01:13

Har bäddat ner mig i sängen med vovven bredvid. Gos!
Kollade nyss på pirates of the caribbean (hur fan stavas det?) men har istället satt igång de bigbrother-avsnitt jag missat. Soft att ha en box i rummet!

Imorgon ska jag och mamma kolla lite saker inför min student. Vi hörs mer då!


Släktkalas

Åkte hem till min man igår och degade i soffan hela kvällen framför James Bond. Helt ok sådär.

Idag är det släktkalas hos familjen Jansson. Massa små söta barn här som hoppar på Dennis hela tiden, haha. Just nu ligger vi döda i soffan och kollar Harry Potter. Jag ligger här pga matkoma. Har ätit så himla mycket gott idag. Vi hörs senare


Nu går jag på lov!

Bra torsdag idag. Började med prov som gick rätt åt helvete, haha. Det kändes dåligt men vi får se hur det gick. Sen hade Westfahl och Westin fixat lite påskmingel och frågesport. Riktigt trevligt. Det bjöds på godis och påskmust och lite roliga frågor. Fint dom hade fixat!

Gjorde klart min uppgift på multimedian idag och nu går jag på lov. Mitt sista lov. Lite sorgligt sådär. Men ska njuta riktigt ordentligt. Genom att sitta med huvudet i skolböckerna hela lovet. KUL!


Onsdag

Idag är det onsdag. Och jag var trött. Var på skiva igår. 2 stycken faktiskt. Men va bara på den första en liten kortis för att sen dra till min gamla vän mikaelas skiva. Det var grymt. Träffade en massa fina gamla vänner som jag inte sett på länge. Åh så kul jag hade. Och så mycket jag skrattade. Fina sara, man skrattar alltid med henne. Saknar oss, när vi alla hängde alltid, hela tiden.
Men jag hade grymt kul, men åkte hem i god tid.

Idag var jag lagom trött. Men skoldagen var ändå helt okej, förutom det stora idrottsprovet. Det var ett skämt. Det gick åt helvete. Men nu är det över och snart går jag på lov. Mitt sista lov någonsin......

Hade min nya topp, kär!
Förade med fina vänner innan!


Studentklänning

För ett tag sen hittade jag en klänning som skulle vara perfekt som studentklänning. Dock verkar den inte finnas någonstans just nu. Blir lite ledsen. Har dock hittade en liknande nu som är nästan lika fin. Hoppashoppashoppas att den finns kvar och går att beställa och är fin i verkligheten och allt dedär. Isåfall blir jag lycklig!


Tunnelbana hem

Fick kriga till mig en plats på tunnelbanan tack vare stopp i pendeltågtrafiken. Trött man blir. Så på något sett ska jag nu komma hem med tunnelbanan. Kommer en bit på vägen iallafall. Tur man har en snäll mamma som hämtar en.

Är trött efter balettlektionen och hungrig efter en dag utan middag. Ska hem och äta avokadosallad nu och titta big brother. Om jag hinner vill säga..... Jaja, hörs senare!

Miss my man


Dagens

Dagen hår är lika med stort! Snyggt!


RSS 2.0