MÅNDAG

tjaaaaaa! livet är toppen. tack gud! imorn blire sol också, och jag ska ha shorts. wwwwwweeeeeiiiiiiiii. jag hatar ordet men jag är så glad. även fast jag sitter och pluggar.....
aja, dagen har bestått av skola doktor = jätteond spruta och promenad med mamma typ. och plugg. tråkigt, fast ändå typ tjill. jag är så glad så inget känns typ jobbigt just nu. förutom mitt muntliga historiaprov nu kanske imorn lite. uuuuppps. men har pluggat fett mycket så fuck off om hon ger mig ig nu. då kan hon kväva sig själv i sin feta rumpa!
har inte mycket mer att säga förutom att jag ska plugga mer historia och sen kolla film och sova.
HEJDÅ!


vi är sveriges, coolaste brudar, kolla killar, är vad vi gillar.

jag och johanna har ju varsin otroligt cool blogg. men vi har tänkt och kommit på att om vi slår våra otroligt smarta hjärnor och coola bloggar ihop så kommer det bli hur bra som helst. alltså, johanna och caroline har en blogg, tillsammans! helt sjukt bra idé. bara att vi pallar inte göra en blogg nu eftersom ingen av oss kan fixa en tuff design..... eh väldigt tråkigt. ingen frivillg som har lust?!??!?! neh, tänkte väl det. därför ska vi vänta tills vi har gått typ halva tvåan och jag har haft ämnet multimedia, där jag får lära mig göra bloggdesign. (ah vi tror de iaf, men vi vet ej) så tyvärr får ni vänta ett tag med att få läsa världens bästa blogg! TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ!


bedårande

BESLUTSÅNGEST!

blondin vs. brunett
klippa mycket vs. klippa lite
rosa naglar vs. blåa naglar
shorts imorn vs. leggings imorn
missa matte vs. ej gå till doktorn

kärleksfulla helg

tjaAAaaaAaaAaaAaAaaaa alla 636888430939 läsare!
länge sen jag skrev. felåt!
i fredags vare skola, inte så jobbigt. fick min nya tele, asnice!!!!!!! äntligen, typ fyra veckor försenad liksom...
aja den är coooool! drog hem till min pojkvän och slagga där. vi kollade teve och sov och kollade teve och gick på promenad och såntdär u know. det va hur mys som helst iaf! drog hem på eftermiddagen, åt middag och åkte till stan och fikade på café60 med min bästavän johanna. jättekul och mysigt hade vi det. sen drog vi hem till mig och tjockade chips med dip och sov.
idag har vi shoppat morsdag-presenter och nu har jag pluggat massor. ska dra och handla mat alldeles strax med mamma. grattis på morsdag förresten, eller vad man nu säger! du är bästa mamman på jorden! <3
HERRRRRRRRRRRÅ!


min pojkvän är bäst! ♥


helt tokig

dagens roliga; att vår naturkunskapslärare sa att vi skulle vara i skolan dagen innan skolavslutninge, klockan åtta, och labba utomhus. haha jag dog. de måste vart på lur. seriöst. det va ett kul skämt :)))))

nu blire sova, är asssströttttis. sweeet dreams!

i used to rule the world

gud vilken torsdag!
började med naturprov, gick sisådär. sen vare engelska, bara film. asbra, fett sorglig. sen slutade jag. det blev pannkaka till lunch först innan jag drog hem. pluggade lite, sen åkte vi och hämtade min nya t-fon. eller ah såklart fick jag den inte igår heller, men imorn SKA den komma. i lastbil hem till min dörr, sådeså. om den inte gör det så ska jag fan ha en gratis teve och en till telefon och en cykel!!!!!!!!!!!!!
fick stressa till min dansauditon och där vare kul. men bra vet jag väll ej om det gick.... menmen. har ju kühlers iaf. drog hem och käka duscha och nu ska jag tjilla tills det blir läggdags tror jag. har fått läskiga prickar på benet som kliar :(((((

dold talang!

hajhaj! sitter här och mumsar äpple dricker cola och kollar sandhamn. plugget ligger vid mina fötter.... uuuups!
igår drog jag och johanna till stan efter skolan och mös. jag shoppade inget! fett duktig. eller ah hade ju inga pengar, men iaf (a) drog till mormors lägenhet efter det, och vi pluggade faktiskt. hehe sen åt vi godis kollade teve och killade på varann. hur mys som helst. runt tre gick vi och la oss, och blev fett pigga, så vi låg och snacka om vårt hår till typ fyra!?!?!? aja, gick upp tio imorse och duschade, käkade brunch och sen drog vi till orienteringen i haninge. kuuuuuuul. nej. men jag och johanna ääägde sönder. så jävla bäst! vi hittade alla utom en. alltså tretton kontroller, eller kontakter som johanna säger. bäst eller vadå.
när vi hade slutat träffade jag dennis hos mig och vi typ kolla teve och mös. jag skulle pluggat men näe. drog med han till tumba när han skulle hem. där träffade jag micke. saknar honom. feeeett länge sen. men han gjorde så jag missade min buss hem... så typ gick till en station så hann med bussen! ah careface typ.
nu ska jag plugga natur! hejdå!

 ♥

carro är tråkig

heyyyyy bloggisläsare! hur äre med er? med mig äre iaf fina fisken. jag är fett lycklig.
idag äre måndag. skolan flöt på och ingenting va speciellt jobbigt. johanna var med på hela min sista lektion så då blev jag gladis :))) efter skolan åkte vi hem till henne där mammisen hämtade upp mig så gick jag på nå sommarjobbsmöte lalal, och efter det åkte jag hem till bästisen igen och käkade pannkakor. med glass! hur gott som helst. sen tjillade vi bara i sängen med datorn och jag slumrade till lite, eheheh. så pigg var jag.
nu sitter jag här och imorn blire nice dag i skolan tror jag och sen typ hela veckan. på torsdag ska jag på audition på base23, en azyyyym dansskola, och jag är hur taggad som helst.
denhär veckan kommer bli coool, och sen äre bah en vecka kvar till sommmmmar. då blire typ hej livet, äntligen har jag tid för dig också! HEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅ!

DANSDANSDANSDANSDANSDANSDANSDANSDANS

tjeeena bloggisen! fan vilken nice helg.
igår hade jag genrep heeela dagen, och det gick asbra och var sjukt kul. slutade runt sju och då åkte jag dirr till landet. asså hem till dennis, i mölnbo. eheheh älskar att reta honom!! men de är ju landet ?!?!?!? (a)
vi hoppade studsmatta och typ kollade film bara, och möööös massa. hur nice som helst!
imorse vaknade vi fett tidigt.... konstigt nog. då typ låg vi i sängen tills jag va tvungen att dra hem.
fixade mig och käkade lurre och sen vare bara att åka direkt till göta lejon och showa galet.
första showen gick sisådär, gjorde ett fel mitt i ena dansen, men det löste sig såklart, och andra showen gick azyyyyym. fan va bra det blev. gud vad jag älskar att dansa. fick blommor av familjen och drog hem och käka middag. nu måste jag duscha i pausen av 'a cinderella story'
PUSSSSSSSSSSSS.

ps. bilder kommer typ kanske :)))) ds.

she´s back!

förlååååt för dålig update alla 458302847509322093838 läsare. ber om ursäkt! busy woman u know.
venne när jag skrev sist, säkert torsdags. igår vare fredag och jag hade skola. två timmars matteprov nationella på morgonen. gick väl bra, eller nåt. hoppas iaf. sen slutade jag typ. satt i parken och solade och kollade när johanna och hennes vänner spelade in film. haha de va askul! sen drog vi och badade. eller ah när vi kom fram va det fullt med folk och solen försvann så vi satt mest på gräset tills vi drog hem, haha.
jag och johanna drog till rix, träffade massa vänner där. askul. ola vår gamla barndomsvän, haha. han va precis sig lik, typ! drog hem efter det och packade tills idag för nu ska jag dra iväg till stan och ha genrep på göta lejon heeeela dagen. sen ikväll drar jag till dennis och sover. imorn äre shoooooow. då gäller det.
men skriver kanske ikvällis om dennis är snäll och lånar ut sin data (aa)
PUZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

beslutsångest.

hejhå! sitter och kollar sandhamn. ge mig sommarlov, semester och solbränna!
skoldagen flöt på fast den va lång. inte så jävla jobbig faktiskt. lite tråkigt med orientering på gympan bara. fast vi ägde ju. jag bah kommer där i mina ballerinaskor och hittar tre kontroller (Y) fast jag hade ju hjälp av dom bästa.... terése och ellinor också, hehe. mer hände väl inte. vädret var lovley och på håltimmen drog jag och mina snygga vänner till parken och solade och käkade glass och möööös. härligt vare!
nu ska jag lägga mig i systers säng och bara tänka tänka och tänka. eh ah, har fett viktiga beslut i mitt huvud nu, typ! nej men åh, ibland blir allt bara så jobbigt.... jag venne vad jag vill. så hejdå, hare bra inatt!


intresseklubben antecknar?!

jag hatar små äckliga barn som försöker sparka på min bebis!!!!!!!!!!!!
och killar är ju helt konstiga.....


miiiiini bebis! <3

psmryck!

eh kul att mitt ena inlägg om min dag typ inte hamnade här?!??!?! och mitt andra visas inte ens. fuck bloggisen. kan skriva kortis om mig dag råå för vet att ni hemskt gärna vill veta.
började ju elva med engelska nationella muntliga. gick nog bra förhoppningsvis. sen hade jag lååång rast/håltimme, och sist historia då jag bara kollade på två redovisningar. sen slutade jag, och då drog jag hem och schteeekte i solen såklart som äntligen dök upp på eftermiddagen. niiiiice. synd bara att man inte blir brun och måste gå runt som en blekfis imorn i shorts. menmen!
 åt korv och makaroner till middag, sen duschade jag och tjillade hela kvällen. nu ska jag strax sova faktiskt. skööönt. fast somnade på dan förut så vi får väl se. men sex & the city kan underhålla mig tills jag somnar, och kanske dennis om han inte ska sova snart :ooo han är fett gullllis (aa) men nu skulle han såklart sova....
så hejdå nu ska jag kolla satc för fulla muggar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥

såhär tycker jag!



- sommarvärmen som äntligen har kommit. man kan gå i shorts och sånt härligt. ååh vad jag älskar solen. erkänn att man blir så mycket gladare alla dagar när det är varmt ute. och man blir solbränd. och får använda snygga solbrillor. alla tummar upp för sommaren! (Y)

- dennis, bara för han är typ bäst på alla sätt! (asså misstolka inte...)

- solisar är så jävla nice näre är soligt ute. eller så kan man ju ha dom på sig näre är molningt också, eller inomhus, så jävla coolt. nej men solbrillor är fett snygga (om man har valt några snygga asså) och dom kan lyfta upp en hel outfit (typ iaf) och om man inte pallar sminka sig eller ser lite sliten ut kan man bah dra på sig dom och leka cool. hur bra som helst. och glöm inte, man kan aldrig ha för många!!!!!

- latshopping. att typ beställa hem kläderna från internet eller kataloger är bara hur smart som helst. du slipper kö, alla människor som ska trängas där i affären, kön till provhytten, att behöva löka när du shoppar, och märka hur pengarna försvinner, bära alla kassar, gå runt och få ont i fötterna, se när fula människor väljer samma plagg som dig så att du inte vill köpa det längre. sjukt smart uppfinning tycker jag.

- deoderant tycker jag är en smart uppfinning också. så bra att ha så man slipper gå runt och lukta svett. synd bara att vissa inte har upptäckt detta än.....

- ögondroppar är skönt att ha när det kliar i ögonen :)))))



- historia är ett väldigt tråkigt och ovärt ämne tycker jag. asså, om någon frågar mig vem som var sveriges kung på 1600-talet om trettio år, så äre väl den människan som är knäpp och inte jag som inte vet svaret. för vemfan bryr sig liksom? ska skriva till regeringen och be dom ta bort detta hemska ämne. fast då kanske dom kastar ut mig från sverige elller något....?

- pollen är tråkigt fult och ovärt. det gör oss söta människor sjuka. ger oss svullna ögon och snuviga näsor. usch och fy!

- latshopping. ja det blir ju väldigt jobbigt att man måste vänta på detta plagg så länge som man har kärat ner sig i, istället för att kunna använda det direkt. och så blir man ju ledsen när det kommer hem och inte passar. och så finns det inte alltid ens när man vill ha det. och så måste man betala extra för att få hem det. alltså billigare i affären. och jobbigt när man bara beställer massa saker och inte märker att pengarna försvinner.

- spetsiga skor. alltså, det är så himla fult med skor med spetsig tå. foten ser ju typ tretton gånger så stor ut och ja, jättefult äre iaf. ska aldrig köpa spetsiga skor. rund tå skare vara!

- grönt är skönt! LUUUUUR! grönt är en ovärd färg. passar till typ ingenting, och det är knappt fint. okej, kanske ibland, men väldigt inte ofta!!!!! (mörkgrönt är fint. asså typ militär...fett fashion nu också!)


love is a battlefield

ska berätta kortis om min ohändelserika dag. hade skola som vanligt. kom försent för bussarna kom inte och tåget var försenat, men hade iaf matte, läraren hade damp. historia, kollade bara redovisning, lurre = fisksoppa = carro äter bara bröd = carro är hungrig hela dagen. sen vare psykologi och sist samhälle. måndagar är alltid sega typ. jag drog hem och solade eftersom det var så fint väder, och så låg jag där ett litet tag och typ somnade. käkade middag, pluggade lite, kollade teve, duschade, nu sitter jag i sängen och kollar sex & the city. love it. imorn börjar jag elva så det är feeett skönis. men ska väl typ slagga snart för dennis har somnat så känns fett ovärt att bara sittar här vaken bara för att... och venne vad jag ska ha på mig imorn så måste upp i god tid. trore blir shorts iaf eftersom sommarvädret är här.
PUSSSSS


söt.tjej_93       09, slutet av nian!


the perfect man!

dansa är bäst! tillochmed baletten va kul idag. men det var väl för att vi typ bara körde styrka och stretch?!???!? fast kom fett försent, för min buss va sen så missade tåget, och tåget va tjugo minuter sen så missade början av baletten, men det va lungan! jazzen gick azyyyym. fyfan va vi tog i. om en vecka äre show juh, längtar. fast, har lite panik när det gäller kläderna, men ska skriva ett meddelande till mandisen på fejjan nu och fråga vafan hon menade med svart klänning!!!!!!!!!!
nu äter jag godis och kollar the perfect man. man vill ju han en sån man. eller ah, kille, hehe. fast han finns ju inte, inte ens i filmen, men iaf. killar är konstiga! så nu surar och deppar jag lite. tur att jag har godis iaf. och att jag är fett brun. ganska iaf... de blir man glad av.
nu fick jag huvudvärk så hejdå!

blä!

GODDAG! det är söndag och långhelgen är slut. fyfan. pallar inte skola igen... har nationella engelska muntligt på tisdag. eheh lycka till säger jag bara. jag suger på att snacka engelska. och matte på torsdag. fuck life, seriöst! ååh jag är fett nervös. förhoppningsvis går veckan fort. ahmajgad, det är tre veckor och tre dagar kvar till sommarloooov! wiihuhyhuhuhuue. nice gånger tretton! fick sommarjobb på kommunen också såhär i efterhand. eheheh markskötsel?!?!??!? vafan är det. vad ska man göra? blir feeeeetttt nervo, fattar ingenting. tänk om det är hur svårt som helst :S ahja, pengar (Y) men nu äre lunchdags för mig och sen ska jag dansa, för nästa söndag har jag shoooooow! P&K

myskväll

tja! kortis inlägg nu men ja, dennis kom hit, vi hade allmänt mys framför teve och film, han drog hem för ett tag sen, eftersom att han bor på landet och hans tåg går fett sällan och lalalal, så nu sitter jag i sängen under filten och ska kolla på scary movie och äta lite godis :)))) sov sött sen alla!

SOMMMMMAR!


halllå! jag älskar att vakna klockan fem på morgonen på en lördag med vääärldens mensvärk och illamående så att man typ ligger vaken i en timme tills man äntligen somnar om. så jävla bra start på dagen alltså!
nej, men fyfvan vilket underbart väder det är idag. jag har inte mycket att säga förutom att jag har solat heeela dagen. seriöst. gick upp nio, gick ut och la mig i solen och låg där till klockan fem. eller ja, jag har ju varit inne på toaletten, hämtat cola och så har jag gått långpromenad med milton och mamma (i solen förståss). men lite färg har man ju fått, ehehhe. fyfan vad jag älskar sommaren. så underbart. fett varmt fortfarande. har shorts på mig, ska gå ut i det sen när jag möter dennis, som jag ska göra tror jag?!?!??!? vi får se :D men ååhååh jag är lycklig. och ja, dennis kommer hit om ett tag så det blir nice. fettt bra lördag. puzzzzzzzz!


.

hej jag hatar pollen!

glad.tjej_93

tjaaAaAAaaAAAa! fett längesen jag bloggade....
i onsdags hade jag lång dag. matteprov (nationellla) gick typ dåligt.... sen musikprov, gick också dåligt, eheheh. fett sämst, men det blir bra hoppas jag :))) efter skolan drog jag till bästa kusinen sofia, och vi tjillade framför teven hela kvällen. jag somnade typ tidigt, och ja, vi gjorde ingenting typ, haha. i torsdags gick vi upp och käkade frulle i soffan, sen åt vi lunch, kollade teve, sen bakade vi paj, och åt den och kolla teve, och runt sex åkte jag hem. johanna kom hem till mig och vi mös hela kvällen bara. kollade massa filmer och killade på varandra. 
idag drog vi till skärholmen och kollade runt, och jag köpte lite saker till min dansuppvisning bara. vi båda är ju panka så, det va ju kul (Y) nu på kvällskvisten har jag inte gjort nånting alls tyvärr. assegt, men jag är sjukt trött och hostar och pallar inte göra mycket. så tänkte tvätta bort mitt smink nu och sen kolla på en film som man tydligen gråter fett mycket av. mysig kväll!!!!!!!!!!! eller kanske ska kolla på släkten är värst? eeh vi får se hure blir.
tjarå!  


ge mig lite mer

jag vill bara resa bort nu! bort från allt. all skola, allt skitsnack, alla dumma patetiska människor, allt tjaffs, allt pissväder, allt! typ ta med johanna till en paradisö, stänga av telefon och allting, och bara chilla! fyfan va underbart. orkar inte sverige. blääää på allt! ge mig ett kort till ett fett konto bara!

all this crazy shit I did tonight

hallå. fett galen dag alltså! trodde jag skulle gå från åtta till två, men nejnej, jag slutade halv elva. weiii! asskönt. fast fett ovärt med två naturlektioner, men iaf. drog hem, kom på mig själv med att inte ha några nycklar med mig. så har man ett fett snäll familj som svarar när man ringer också. nejnej, ingen svarar, så får sitta ute fett länge tills mamma ringer upp och säger att hon är i stan och inte kan komma hem. sitter kvar där ute. fast jag solar, så blir fett brun, men typ lökar sönder, asonice med jeans. ville ju inte klä av mig heller eftersom grannens morfar va ute på tomten.... men tillslut låg jag där i bh och jeans, asskönt. blev fett brunis på magen. jag hann tillochmed tappa ner en värdecheck jag precis fick på posten under altanen, då blir man fett ledsen. efter låååång väntan kom min bror hem, så jag gick in och kissade, drack vatten och bytte om till shorts, och solade ännu mer. fyfan vilket härligt väder! <33333333 sen fick jag traska iväg och hämta min hund. dock inte i shorts och bh dåra, eftersom sååå varmt vare inte. men ja, mamma kom hem, vi käkade middag och sen drog jag med henne på hundkurs med milton. han va feeeettt duktig. bäst. jag också. sen åkte vi hem och åt negerbollar, yummie. jag vill döda min pollenallergi alltså, så sjukt jobbigt! aja, ska väl läsa igenom typ hela matteboken nu då så jag iaf får ett rätt på nationella imorn, sen måste jag läsa noveller också, och plugga musik, ehehhe. hur ska denna kväll sluta. eller när kanske är bättre? jag måste sova så jag pallar prov imorn.
bäst att sätta igång. tjadÅ!


jag saknar osss!!!!!!!!

23:49

natti! ♥

fuck yeah!

okej, hej! bara för att dennis och johanna ska klaga så skriver jag väl här rååååå. men blir ju fett ledsen, men aja. bara för jag är så snäll. men jag tänker inte bry mig om designen för tillfället, för den är förjävlig och jag PALLAR INTE!!!!!!!!! åh, nu blev jag på dåligt humör, så ska lägga mig och läsa fett tråkiga novellen. imorn ska jag och johannis iaf baka negerbollar, eftersom att det är negerbollens dag. asnice juuuh. kärlek till det. ♥
ska plugga ocksåååå. fett duktiga, ehehhe. vi får väl se hur det går med det. och på onsdag ska världensbästakusinbästissoulmate sova här (förhoppnignsvis) och vi har inte setts på år och dar. gud så mysigt det ska bli! längtar. sen äre ju långhelg och det är asnice. nu äre bara sol sommar och värme som saknas, sen är livet perfa, typ! dendär pojkvännen saknas ju också, och en feeeeeet plånbok. men jag är på god väg, ehehhe. till ett perfa liv alltså, inte en fet plånbok.... men nu blire bara massa blajsnack så bäst att jag fixar mig för natten.
simma lugnt inatt!


min man! <3


sdhgoishfjas

hejhejhejhejhej! jag måste skriva här nu för alla klagar på att jag har bytt :(((( blir ju fett ledsen, fett elaka vänner man har :((((( speciellt dennis & johanna! denhär bloggen är ju fett ful, den andra är iaf lite fin. men näe, det passar inte!!!!!!!!!!!!!! nu ska jag vara sur på dom fett länge, sådesåååå! rätt åt dom! mohahahha!
jag är sjuk idag. eller ja, jag hade ont i magen. nu är jag typ frisk. ska dansa ikväll också, jag måste! sista träningen innan showen typ?!?!?!??! niiiiice! what to say? har inte mkt att berätta eftersom jag knappt gjort nåt idag, asseg dag. bais! heeeeeejdåååååå igen, skriver laterooooo.



bara för jag är fett sweeeeet!

herrrrråååå

en fett cool tjej som bloggar i en fett cool blogg! läs här!


bloggisar

tjenis igen. sitter här och trycker i mig en hawaiisallad från pizzerian. fett gott, och fett nyttigt (a)
försöker göra en ny blogg också, men som jag sagt tidigare så suuuuger jag på design med mera så ja, det går ju inte azyyyyyym direkt. men vi får se hur det blir :D
jag och dennnnis ska ju på bio, asnice. mer har jag inte att säga, herrååååå! <3

lördag

hallllå! fint väder ute idag :))) eller inte. sitter fortfarande i pyjamas och har inte gjort nåt vettigt alls idag. eller jo, gått ut med vovven i regnet....
tänkte typ sola idag, och dra till sergel och kolla när mina vänner köar till idol(?!?!??!) hoppas dom göre, annars blir jag besviken. men ja, det pallade man ju inte när det regnar liksom.

igår vare fredag härliga fredag. hade två lektioner i skolan, matte och gympa. inge jobbigt alls. det va skönt.
drog hem efter skolan och städade lite, och framåt kvällskvisten så kom dennis hit. vi typ kollade teve/film och mös hela kvällen. ikväll blire bio med han, förhoppningsvis. vi får väl se vad han vill.
funderar på att fixa mina naglar lite nu. dom är hemska. korta, ojämna och avskaft nagellack, så får bli lite fila på dom och måla nytt. sen borde jag väl duscha. hörs latero!


min man! <3


myyyyys

nu ska jag lägga mig och kolla på ensam hemma! godnatt♥

f1 katt

hejhejhejhejhej det är onsdag och klockan är 21:58.
jag hade assslång skoldag idag, inget speciellt hände förutom att jag var hos tandläkaren och missade lunchen så dooog resten av dagen. men jag ägde på musiken och lärde mig titaniclåten på synt. ja vet jag är coooool. den är assvår. eller inte! (Y) efter skolan åkte jag hem och åt äcklig middag.... sen har jag typ kollat teve och vart ute med vovven och massa sånt, as usual. försökte söka lite sommarjobb också eftersom botkyrka kommun inte håller vad dom lovar. (ja jag bor i botkyrka D::D.D:DD:,d..d.d:D) men hittade inget som verkade nice sååå, det får bli en annan dag?!?!??!
imorn har jag FEEETTTTT ovärd dag. börjar typ åtta, har naturkunskap (betygsnack typ?) och sen slutar jag. borde typ stanna hemma? ah, fast näe. jag har faktiskt funderat och tänkt på att jag vill ha en fin jacka på mig imorn och då måste jag ju gå till skolan så.... det blir nog inte så jobbigt.
nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig asfresh, sen blire hopp i säng och smsa med en sweeetie! :$ om han inte ska sova tidigt... som vanligt! nej men herrrååååå, måste kolla sandhamn också, haha nån liten pluttkille som ska ragga på en huuuur mycket äldre tjej som helst, hahaha! verkar askul, så nu äre brådis!
TJAAAAAADÅÅÅÅÅÅÅ!


assssöta jag!

sugsnopppalltingidag!

halloj! idag var en dååååålig dag, sämst typ. eller njaaa, det kunde vart sämre.
började halv nio med engelska nationella, gick väl hyffsat förhoppningsvis. sen drog jag till stan med johannis bästis, dennis skulle komma, men tydligen brann ett tåg i älvsjö så det kunde han inte, då blev jag asssssledsen. jag som hade längtat.... jag och johanna surade för hon fick ingen väska och jag ingen pojke. men vi gjorde det kul och köpte kinamat på låda som vi käkade i solen, vid vattnet. hur mys som helst! sen åkte vi färja till djurgården, gick i solen, låg på en bänk och bah hade tjillnation. asnice. sen åkte vi och kollade ett solarie, och sen runt i hela stan efter en maraboupolka, typ. vi hitta den i en automat på perrongen på centralen, så jag liksom langa sms till selecta, betalade typ fett med mycket, men fick ingen choklad. ringde selecta, klagade och nu ska dom skicka hem ersättning, eheheh (Y)
aja, vi satte oss på ett café och dog, surade och gnällde lite. fick ragg. ehehehe två vuxna blattar började ragga och ville sitta med oss och shit, fett skabb så vi drog. köpte ett block för tio spänn, satte oss på donken och käkade minimorötter och skrev en lista inför sommaren. satt där i typ timmar, tills klockan blev åtta och vi drog hem. sååååååklart fick jag inte min nya telefon som är beställd idag heller. blir fett sne på det alltsåååå!
aja, nu smsar jag med en gullis så nu är jag glad iaf (a) och johanna gjorde ju faktiskt min dag bra idag iaf, trots alla dåliga stunder, som vanligt råååå :D hon är min solstråååle! ♥
puussss på alla!


feeett söta brudar!

save tonight

tänkte bara berätta för alllaaaa att jag ska hoppa i säng typ nu, redan! astidigt. eller ah ska fixa mig först, sen typ välja kläder, seeeen sova! asskönt juh. har ju nationella imorn, ska sitta och lyssna på ett engelskt jävla band typ fett länge. asså jag suuuuuger på att koncentrera mig under sånadär hörövningar. jag tänker alltid på massa annat. fett sämst, men vi får väl se hur det går. jag och johannis åker iaf samtidigt till skolan imorn, då blir man fett happy! :D.d.D.D:D.D: pussssssi


it feels so right to be here with you

tjaaa där ute! måndagar är alltid lite smått hatade, men idag va dagen rätt okej.
hade bara vanliga lektioner men allt flöt på och mina vänner gör dagen hundra gånger roligare! :))))
jag (+ de andra brudarna tror jag) ska springa ett lopp, ehehe, i stilettklackar. vinnare vinner typ shopping för tio lax. assssnice. jag ska lätt va med och kubba satan!
har iaf pluggat lite typ hela eftermiddagen och nu tjillar jag med en kopp te och en assötishund.
imorn blir en fettttt nice dag. har nationella på morgonen och sen ska jag typ dra till staden eller nåt med bästa dennis! myyyyyys.
slänger in en dagens outfit innan jag draaaar!


jeansjacka - h&m
vitt linne - vero moda
svarta jeans - gt
sjal - wedins
väska - belle
ballerina - h&m


fem veckor kvar!

jag bloggade igår vah?!?!?!?! ah tror det.... johannis kom ju hit, vi åt chips och godiset hon glömde hemma. hur gick de till? jo, vi lyfte på våra snygga fasta ass och gick och hämtade det. ja, hennes mamma mötte oss (a) sen möööös vi gal1 hela kvällen faktiskt. det va skönt de, för de va alldeles för länge sen vi gjorde de. hon slaggade över här i min säng och det va varmt trångt och mysigt, precis som det ska vara.
imorse vaknade vi och såg att det va sol, så då blev vi ashappy och drog på oss bikinin och drog och badade i sjön. okej, kanske inte riktigt. men ut i solen gick vi, i linne och mjukis. jag blev bruuuuun. eh ah, röd i facet, röd på bröstkorgen och brun på ben & armar. vi gillart (Y) vi bakade hallonpaj till frukost, och det va gott. ja, bakade kanske var att ta i, men vi värmde den frysta pajen från affären i ugnen. typ samma sak. sen soolade vi hela dagen tills klockan blev tre och jag skulle på dans.
den gick azyyyyyyym, verkligen. vi är så braaaa och coooola. cirkus tre veckor kvar till showen. jag läääängtar!
nu sitter jag nerbäddad i sängen med två täcken, nyduschad med fönat hår, som jag är kär i för tillfället. jaaaa, mitt hår är perfekt. helt lent, perfekt längd och perfekt färg. i love it. bara att det inte kommer vara lika fint imorn.... men funtar på att klippa av en bit och göra massa blonda slingor, men vi får se. vill inte bleka helt iaf.
jaaaa, nu har ni fått höra vad jag gjort i helgen och hoppas ni är nöjda och glada. jag ska iaf stänga av datorn och smsa med en huuuuuur söt person som helst (aa) SIMMA LUGNT!

hehllhllglglgllglglglg

ahmentjaaa! hann inte blogga igår. skoldagen va nice, gympalektionen dödade oss alla. nå jävla militärstyrkebana. usch!!!!!!!! sen va jag på svenskan i typ en sekund och sen slutade jag.
drog hem, tjillade och fixade mig för kvällen. åt asgod & mysig middag med familjen, och sen drog jag på fest med alla mina fina vännder. det va azyyyym! vad som hände där och efteråt är hemlis,ehehehe. men de va nice!
kan säga att jag inte sov en blund inatt eller idaaaag.kommer  somna i soffan snart :$
drog till skärholmen med syster en stund, sen låg jag bah och kolla sweet sixteen hela eftermiddagen. astjilll.
familjen är inte hemma och johanna är påväg hit, så ska vi mysa. pallar fan inte dra ut ikväll, är fett seeeeg!
vi hööööörs lateroooooo,pusshheeeej!

RSS 2.0