take me to paris

varför går klockan så fort när den inte borde? snart elva. borde hoppa i säng. är alltid så trött på morgonen. planerade att hinna käka mannagrynsgröt imorn också. vet inte ens vad jag ska ha på mig.
sugen på att åka till paris. väldigt mycket faktiskt. synd bara att man inte har pengar till de. önskar jag hade.
ska väl borsta gaddarna nu, spana in min snygga garderob och sen krypa ner under täcket. mysi.
hörs imorn mina små gullefjun

motto

lev livet fullt ut

vafan är hon så äckligt snygg för?


20, min önskelista.

ja alltså nu har jag ju inte direkt någon. jag har det mesta som behövs men om man får vara lite orealistisk så skulle det aldrig sitta fel med några miljoner på kontot, en rosa ferrari, ett hus i malibu, en lägenhet i NY och en fet hylla med typ 500 par dödssnygga skor. eller vad säger ni? lite större tuttar, smalare ben och långt tjockt hår skulle man inte heller tacka nej till. kan ju väl önska mig en resa till bora bora också, bara för att :)

monday

här sitter jag med mensvärk och förbaskat ont i tänderna. har pluggat ganska så länge också. tycker synd om mig själv? japp. har nyss duschat och dricker lite te nu, gotti.

skoldagen idag gick fort. började med samhälle, därefter matte. sen vare lunch, hann trycka i mig lite skruvmakaroner med sås innan jag skyndade mig till tandis. dom fixade lite och pillade lite och sen fick jag dra. kom till huddinge lagom till håltimmen så kilade upp till mormor och softade där tills spanska började. den gick rätt fort, även om det är dödstråkigt. efter skolan va planerna att plugga med johanna. men så blev det ej. vi hamnade istället på castello med varsin latte och bara pratade och pratade, glömde helt bort plugget. men det behövdes. man missar mycket när man inte träffas så ofta. det va mys. åkte hem, käkade skruvmakaroner med sås (igeeeeeeen) i massor. va hungrig. började plugga, och nu har jag hamnat här. hungrig igen, trots min middag. och har inget jag kan äta heller pga mina tänder :( kuwl.
aja, börjar elva imorn, det gjorde min dag. slipper ffs-kursen eftersom vi ska göra ett collage hemma och skit. men de e naizzzz. har dans imorn också, soft. ska plugga psykologi då också, provi på onsdag. HEirÅ


SOMMAREN ÄR PÅVÄG

har suttit och skrivit in alla viktiga datum i min kalender. duktigt duktigt. och ahmajgaaaaaaad det är bara nitton veckor kvar till sommarlovet. NITTON VECKOOOOR! tagga förfan, nedräkningen har börjat. fan 2 veckor är det ju lov, sen äre lite lediga dagar och sånt, halv dagar och skit, och massa helger, fyfannnnnnnnnn va jag längtar. wiiiihuhuhuhuhuuhuhuhuhhuh. aja, ska snart hoppa i säng, ville bara berätta de, ihiihihiihih.

d.ö.d

sitter fortfarande och pluggar. gör en jävla budget. så ruttet. har dock käkat lite middag imellan. gotti.
men fan asså, vill bah slänga mig i soffan, käka chips och kolla solsidan. dock ska jag inte käka chips, söndag juh. får leta fram något nyttigare alternativ i skafferiet. ska duscha innan också, helst. annars blire efter. men då äre time-out och sen wallander. och hinner inte imornbitti. ska till tandis imorn också, fan. vill inte. hatar det. längtar tills rälsen försvinner. fan asså har snart gått 3 fucking år. stackars mig.
aja måste keep working med detta, snart klar. snart klar.
latero

biffen! ellerrrrrrrrrr?



trots att man inte tränat på över en månad så har man ju lite muskler kvar iaf, hehe!



slut på helg

sorri för dålig update i helgen, men har haft annat för mig :) eller ja egentligen inte, men aja. drog ju till dempa i fredags, käkade middag med han och hans lillesyster. sen kollade vi kenny starfighter och både jag och dennis somnade i soffan. hans mamma väckte oss och vi borstade tänderna och kröp ner i sängen.
i lördags degade vi bara tills jag drog hem. träffade släkten och pluggade psykologi och fek. duktigt. sen kom dennis hit på kvällen, vi käkade non stop och kollade the hills have eyes. så himla äcklig film.
idag har vi tjillat och jag sitter och pluggar med anders över facebook. vårt fek-arbete ska va klart idag.
men har inte mycket kvar nu. ska strax hjälpa mamma att bada vooven, sen får hon hjälpa mig med vår budget till arbetet. ikväll blire mys framför solsidan och wallander. KYSS



såhär gick jag klädd hela lördagen hemma. och håret är blondare än sådär kan jag lova.
vitt i hårbotten och ja, ungefär som de ser ut på bilden i längderna, haha.

mot landet a.k.a mölnbo

Hej bloggi. Hann inte blogga igår. Va i skolan, kom hem och bytte om, drog på dans, kom hem, käka duscha och sov. Skönt. Idag äre fredag och skoldagen va från 8-halv fyra. Tuff dag. Efter skolan åkte jag till stan, toppade håret och färgade utväxten. De är vitt......menmen, glad ändå för sitter på tåget till dempa nu. Ska käka middag och ha fredagsmys. Avlider snart av hunger, och min kissblåsa kommer sprängas. Aja nu kommer sl-kontrollanterna så måste leta fram busskortet. LOVE

tröttis

tog en powernap på 20 min så känner mig lite piggare, men skulle gärna lägga mig och somna om igen, hehe. men icke sa nicke det har jag ej tid med. drar till dansen om en timme och tjugo minutos. dock är jag inte lika taggad längre, men det kommer väl. får ju träffa världens bästa efteråt iaf, himla mys. dock inte hans huvud. fortfarande lite sur för att hans hår är borta :(
ska börja byta om nu och stoppa i mig en banan eller något innan jag drar. latero.


vårigt värre, 2010

kom ihåg

påminnelse till mig själv; införskaffa en dagbok

19, detta saknar jag

- jag saknar att vara liten. gå på dagis, leka varje dag. ha kul. slippa massa problem. slippa skolan. slippa tänka själv. få allt serverat. slippa alla bråk med mamma & pappa. ni vet, slippa alla tonårsproblem.
- jag saknar högstadiet. speciellt nian. även om jag ibland hatade min klass så va den ändå bäst, vid vissa tillfällen. eller ja vissa i klassen va bäst. alla skoldagar med johanna sara mickis och becka. alla asgarv 24/7. alla enkla lektioner. mina bra betyg. alla mysiga lektioner. alla tjaffs med killarna. brobel, balen. fan va bra det va!
- jag saknar min morfar. världens bästa morfar. så gullig, så snäll. man fick alltid en slant, som han kallade de, när man va och hälsa på. alla roliga saker han sa. fina morfar.
- jag saknar sommaren, men den kommer ju tillbaka iallafall.


9C ♥

lill-lördag

hajhaj! är redan hemma från skolan. fan va skönt. slapp svenskan eftersom att vi hade värsta håltimmen.
hade iallafall matte & psykologi, de gick bra, va inte så jobbigt. det va trevligt att diskutera med 5 killar om psykologi när dom sitter och kallar varann fitthora och slåss, haha.
fick gröt till lurre också, mums.
kort och soft dag helt enkelt. ska strax plugga lite tror jag. har ju dans sen också, modernt ikväll. taggad! sen kommer min älskling hit och slaggar här. vi har åtta månader idag också, hihi. fett fort tiden går alltså.
aja, hörs senare eller ikväll kanske! ciao


SMEK09B

tråkigttttttttttt

har lackat ur på garderoben ett x antal gånger nu på mindre än en timme. kuwl. nej! hatar kläder. förutom att shoppa dom. vill ha vår, som jag har sagt en miljard gånger redan. men mycket roligare att klä på sig då.
men har lagt fram lite fula saker som kanske funkar imorn.
idrott imorn klockan åtta. fotboll. värt? nej inte det minsta. det är tråkigt och jag är dålig och killarna är fett seriösa. och vi är typ bara killar. pallar inte. håltimme imorn också efter lunch, seeeeeeeegt. fast hellre de än engelska. hatar engelska. vill ha sportlov nu. vill ha london. gud vad jag längtar. fast mest av allt vill jag ha värme!
och med detta signar jag ut, slut!


härliga tider

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sitter och kollar handbollen. blir ni chokade? jag me. men kollade i söndags och de va jättespännande så måste kolla nu också. dock är det bara pinsamt nu. det står 21-15 till sverige. skäms på er!
taggar till helgen lite. eller? nej, men jag längtar. inte för att jag har mycket speciellt planerat men ändå. ska till frissan på fredag och sen hoppas jag på en myskväll efter det. riktigt sugen på att bara softa, kolla film och kramas. låter som det va länge sen jag gjorde de och de va de ju inte, men jag är sugen ändå. inte ofta jag är taggad på fest längre. rätt skönt faktiskt. dock älskar jag att träffa nya människor (Y)
aja, ska rota i syrrans garderob nu. vad ska jag göra utan henne när hon flyttar?


18, min favoritplats.

varför finns det så många punkter där man har massa svar?
min favoritplats då, ja, jag kan inte välja en.
men några av mina favoritplatser är väl;
- i min säng. underbart att bara ligga där och softa eller sova.
- liggandes på min pojkväns bröst när han killar mig på ryggen, hihi. mysi!
- på en fin strand i ett jättevarmt land, med en glass i handen, solen steker och solbrillorna är på.
- på scenen. jag älskar dansuppvisningarna. det är bäst, grymt jävla kul. blir så lycklig av att stå där.


äntligen dans igen

heje bloggi. har ni saknat mig idag? ja veeeeeeeeeeeeeeet. tänkt blogga flera gånger idag men antingen har jag glömt eller så har internet dampat. på telen asså. så ja. en helt vanlig skoltisdag. började med ffs-lektionen, 3 timmar lång. lite smått segt sådär, menmen. hade samhälle sen, tråkigt. käkade nån lakto-vegetarisk lunch, helskumt. men den vanliga maten va kallops så................................................ efter skolan drog jag upp till mormors lägenhet en stund och käka lite mellis, sen dirr till stan. hade ju street idag, första lektionen efter lovet. inte så jobbigt som jag trodde. kul också. dock hade vi vikarie...........och vi körde ingen styrka.................. blev lite arg. styrka är nice. man blir så jäkla pepp när det är galet jobbigt. aja, hann lacka sönder (i smyg) på en tjej som satt och råsmaska på sitt tuggummi. höll på att avlida. de är så sjukt äckligt. hördes tillochmed igenom min musik. tugga med stängd mun gott folk! käkade god middag när jag kom hem och tog en skön dusch. ska koka lite te, plugga såndär hjärt & lugnräddning, till gympan imorn. men kan säkert redan allt :) HÖrs


söt man va i.......trean?
schysst outfit också. brallorna är ju fan moderna nu. NAIZE


good times

klockan är redaan 22:40 och jag sitter vaken och läser bloggar. borde hoppa i säng, börjar åtta imorn. usch!
men sitter och suktar på fina vår & sommarkläder. kanske ska slå en pling till gud och säga att vi alla väntar på våren. han borde väl kunna fixa nåt? beställde hem (eller mamma beställde hem) en jättefin klänning till mig idag, från h&m. kär! dock kanske den är skitful när den kommer hem, men på bilden va den underbar. ska självklart bara använda den när jag är solbränd, haha. finast då!
drar ju till london snart också, bara 5 och en halv vecka kvar, haha. hoppas det har blivit lite vårigt då så man kan gå i skinnjacka, iaf där borta. lääääääängtar!
ska rota igenom min grymt tråkiga och ouppdaterade garderob nu, och sen blir det bums i säng. läsa lite bok också kanske. LOVE


whip my hair

ge.tillbaka.mitt.långa.fina.hår.tack
åh jag saknar mitt jättelånga hår så mycket :(
ändå ska jag till frissan på fredag. men det är nice.
nu är håret bara tråkigt fult och mellanlångt. slitet.
fan.
aja ska ju slinga också. fräsha upp. blir toppen.
längtar.
arg på min pojkvän. han har rakat huvudet. så jäkla fult.
eller ja jag har inte sett, men fåååååå killar passar i det. fan.
jag gillade hans frisyr. jag är ledsen nu. besviken.
:(((((((((((
hur kunde han?
hejdå


17, mina rädslor.

ojojoj, som den lilla fegis jag är så är jag rädd för riktigt mycket! faktsitk. rätt jobbigt juh.
jag är rädd för mörkret. kan inte somna utan teve. när jag stänger av den börjar jag tänka läskiga saker, att nån är i mitt rum och så. och ute är det bara allmänt läskigt då man inte ser om nån gömmer sig nånstans eller så. huaaa.
jag är rädd för våldtäcksmän och mördare, såklart. jag är rädd för att vara ensam hemma, iaf när det är mörkt ute. då börjar jag också tänka läskiga grejjer, höra konstiga ljud och tro att det är spöken eller någon psykopat i mitt hus. hatar det, för jag hatar att vara så rädd som jag blir. jag är rädd för spindlar ormar getingar fjärilar trollsländor paddor/grodor och maskar och alla andra äckliga djur och kryp. jag gillar bara söta djur.
jag är rädd för snorkråkor. låter konstigt, men det är ju så äckligt. får panik om nån har en snorkråka i näsan, och om jag skulle få en på mig skulle jag allvarligt börja gråta.
jag är rädd för skräckfilmer, jag är rädd för spöken, jag är rädd för att bli lämnad ensam, jag är rädd för att dö, jag är rädd för höjder, jag är rädd för att flyga, jag är rädd för att gå över vägar, jag är rädd för vildsvin, alltså jätterädd. hatar dom djuren!!!!!!!!!!!!!
jag är rädd för hajar. har dock aldrig mött en, men om jag skulle göra så äre klart man skulle bli rädd, haha.
jag är rädd för sjögräs, det äckligaste jag vet och kan inte bada om det är massa gräs som slingrar sig runt benen.
åh ja det finns så mycket jag är rädd för, kan inte skriva ner allting, ingen kommer orka läsa. kan ju uppdatera om jag kommer på nåt mer.











ge mig värme

tjaaaa igen.
kom hem runt halv sex idag, seeeeeeeegt. men jag klarade av den jobbiga skoldagen och g i matte b. sköööönt. blev riktigt lättad, haha.
sen jag kom hem har jag pluggat lite, lagat mat och gått prommis med vovvisen. ska strax ta en dusch, välja kläder tills imorn och plugga lite mer. sånt som jag alltid gör känns de som.
imorn börjar dansen, äntligen. riktigt taggad. kommer vara street på tisdagar, modernt på onsdagar och jazz + balett på torsdagar. dock vare tydligen ingen balett denna torsdag, konstigt nog. men jag gråter inte för det. balett är ju knappast det roligaste, men välbehövligt!
funtar på att börja på zumba också på tisdagar, men vi får se om nån annan göre. isåfall blire klippkort så man kan gå lite när man vill. kommer antagligen va trött efter en skoldag + street, haha.
ska fan köra lite träning på söndagar också. har ju börjat bli nyttig, men har bestämt att jag får käka choklad och skit på lördagar. kommer ju aldrig klara mig utan nått onyttigt förallitid liksom, så på lördagar får man unna sig. sen tränar man bort allt dan efter. smart!
aja nu måste jag göra viktigare saker än att sitta här, så tjenis penis!


jatack till denna bränna och värme!

skola är ju kul.....

Hej bloggi. Vad händer? Själv sitter man och har håltimme med Micke och Ellen som är slut om typ tio min. Har spanska snart, så jävla trist. Ska inte välja steg 4, fyfan. Har haft samhälle, matte och fek idag. Hatar måndagar. Jag och Anders a.k.a Andrews jobbade tillochmed på håltimmen. Duktigt. Har suttit och sniffat nagellack också. Mums. Luktar så gott. Slutar halv fem, synd om mig. Hungrig törstig och huvudvärk. Måste plugga när jag kommer hem. Döda mig. Ska vara social nu. Nu kommer tessss och danne också, nice. Alla hälsar! Ellerrrrr? Jag bestämmer att dom göre. TJAAAAAA. Ps. Någon som vet hur man lägger in bild här eller från mobilen. Ds

mums


denna outfit  på ett party en härlig sommarkväll. jatack!

16, det här får mig att gråta

eh assssssssså ingenting?!?!?!? jag gråter inte. bara mesar som göre. ellerrrrrrrrrr?
haha gud det finns så himla mycket som jag gråter av.
jag är fett känslig, verkligen. men det är väl bra att ha känslor, hehe.
jag gråter av sorgliga filmer som titanic, the last song, OC, green street hooligans, ja jag grät tillochmed till bröllopsfotografen imorse, hahah. .när folk dör, eller typ sårade och skit. jag kan gråta när nån jag tycker om gråter. det smittar ju. jag kan gråta när jag är jätterädd. jag gråter när jag ser djurplågeri, eller bara djur som ser ut att må dåligt. jag kan gråta för allt när jag har psm, haha. typ om jag blir jättearg så börjar jag böla istället. jag gråter när jag kräks, för det är det värsta jag vet. jag kan gråta av panik när jag blir omringad av sjögräs när jag badar ute. jag gråter när jag saknar nån jättemycket. typ min pojkvän, haha. ja alltså när vi typ inte sågs på 2 veckor när jag va i spanien, då bölade jag när jag skulle sova ensam. eh ja de kanske inte va så mycket iaf (a) rätt vanliga grejjer sådär, som säkert dom flesta gråter av!!!!!!!!!!

pluggggg

Hejhej, sitter och pluggar psykologi, på en lördag. Duktig tjej. Gårkvällen va awesome. Vi hade så jäkla kul hos Erik alltså. Dansa hela kvällen typ, iaf Viktor, hahah. Jag kom hem vid 4 inatt och va dödskall, hela jag skakade och min säng blev aldrig varm. Men sen somna jag. Vaknade alldeles för sent idag, men har iaf hunnit duscha och plugga lite. Ska till Dennis ikväll och bara softa, skönt. Nu måste jag fortsätta med psykologin. Puss

taggar

tjäääänare readers. har nyss precis duschat, sköööönt. har egentligen inte tid att sitta här men tänkte säga hej iaf. skoldagen va lång och rätt seg, men det gick bra ändå. det är ju fredag, hehe. älskart.
har läst lite bloggar och tidningar för att leta inspiration, men hittar inget. jag har inget att ha på mig ikväll. dock ska jag bara vara med mina vänner typ så kan likagärna ha jeans, men jag gillar inte de. jag gillar att klä upp mig och göra mig fin. tror det blir lockarna som jag hade på nyår (som försvann innan jag kom fram...........) och en kavaj och smycken till nåt enkelt. ska iaf smörja ansiktet och föna håret mm nu, så seeeeeee yaaaaaaaaaa!

braaaaaaaaa

fan va bra jag är :) fin läxa jag gjorde. måste lätt på 20 p för denna alltså, annars blir jag ledseen.
fick en film med i elle, bröllopsfotografen. aldrig sett, men den kanske är bra. någon som vet?
aja, blir att hoppa i säng och somna till den iallafall då de antagligen inte går något bra på teve. och gud va klockan gick fort, ja som planerade att hoppa i säng tidigt ikväll, men så blev det ej.
hörs tomorrrowwwwwwwwwww.
NATTTTTTI

plugggi

gud blev så himla sugen på take away-latte nu. med vanilj smak. åh så himla gott. längtar till london där jag kan köpa starbucks varje dag, hehe. dock är latte det enda kaffet jag gillar, allt annat smakar bajs. och med vaniljsmak blir det genast lite sötare och socker är inte nödvändigt (Y)
ska nog koka mig en kopp te iallafall och sätta mig och läsa igenom mina modetidningar och skriva ner skiten. måste ju in imorn, annars får jag noll poäng, haha. ja vår lärare kör med poäng. lämnar man inte in läxan blir det inga poäng. lämnar man in den men den är dålig får man tio, och om den är bra så får man 20. sen i slutet av terminen kan dom påverka betyget, beroende på hur bra man har skött sig. jag satsar absolut på mvg i denna kurs. borde kunna fixa det, även fast läraren verkar lite sträng och bitchig. men en liten fågel viskade i mitt öra att hon faller för fjäsk.......kanske ska göra läxan skitgrym med collage och shit så kanske man får pluspoäng, hehehe. neee, vill inte klippa sönder mina tidningar.


update; jag just nu

kenya vs. hong kong

tjenare mannen! jag har käkat mati och pluggat klart. sköööönt. eller ja bara med engelskaarbetet dock, men de andra är lätt och går fort. ska skriva ner vårens trender, riktigt roligt. kommer bli mode & smink proffs efter denna kurs, hahahaha!
ska hoppa in i duschen strax när min bror är färdig där. sen blire att göra läxan och slagga. imorn väntar en rolig fredag..... eller????? jorå. dock lite jobbig skoldag. 8 - halv 4 med multimedia, matte, ekonomi och sen den 3 timmar långa sminkgrejskursen. vi får se om jag pallar, haha. jorå, på kvällen väntar party så jag ska nog orka.
UPDATE U LATER GUYS!


kul dag or not

åh är helt död. har pluggat jättelänge nu. skrev nästan klart mitt engelskaarbete, så laggade hela word och de kom upp massa pilar punkter och tecken mellan orden. hur skumt som helst. och de gick inte att få bord. blev jättearg. så sitter och skriver om allt nu. ledsen chey. trött chey. har massa kvar och sen måste jag göra ffs-läxan också (ffs=färg form & stil) men den är iofs kul, men ändå. vill bara slappna avvvvvvvv.
får iallfall god mati idag, hihi. fett hungrig.

skoldagen va trist idag. hade spanska, så himla segt. sen lurre, asgod mat för typ första gången. asså jättegod. och imorn blir pannkaki, wiihuuue. de är lycka det. jag älskar pannkisar. men ja, efter lurren hade jag 4 lektioner. fyra stycken. helt galet. fast idag vare bara 3, hehe. men kommer ha fyra varje torsdag, orkar inte. och svenskalektionerna är så jeeeeeefla ruttna nu alltså. hate it!
måste keep on writing nu aassssåååw, hörs latero fellas. KYSS

bad girl

hej igen bloggi. tror ni att jag har pluggat nåt sen jag sist skrev? nej, tyvärr har jag ju inte de. så himla dålig jag är. jag har läst bloggar, lagat middag och ätit middag. duktigt. även fast jag måste plugga. får börja nu och skriva klart den imorn efter skolan, haha. fast då måste jag tagga in till stan också, och göra min ffs-läxa. shitpommes.
fasteme jag ska duscha nu, sen får det bli plugg. dennis kan hjälpa.


hejhej!

sitter och kollar på simpsons, ska strax plugga. ska skriva en sammanfattning på engelska om en samhällsrapport vi gjorde förut. fyfan. ovärt!
skolan va trevlig idag........... började med gympa, släpade på tunga påsen till skolan, så behövde man inte ombyte. ovärt. vi hade hjärt & lungräddning. de är ju iofs värt, bra om man kan rädda någon, men iallfall. har haft det förut, kan redan allt, hehe.
matteprov sen, usch. ingen aning om hur det gick, och vill inte tänka på det heller.
psykologi, lurre, engelska och svenska. gjorde inte direkt jobbiga saker. förutom på svenskan, så himla ruttet.
men imorn blir ännu värre. om inte engelskaläraren är sjuk då också. hoppas hoppas hoppas.
ikväll kommer min boy hit och slaggar, mysssssssi. dock måste han åka härifrån sju imorn, men jag börjar ju halvtio så de blir softis för mig ändå.
måste.plugga.dör.hejdå

oiuhdsgj glaaaaaaaaaaaaaad

jag drack cola. fan! men jag förtjänade de, för jag va arg och pluggade matte. de gick dåligt. sen gick de jättebra, fan va grym jag är ibland asså. wiiihuuuue. hoppas det går lika bra på provet imorn. lovar att alla tal jag inte kan kommer komma.................. ska duscha nu, sen välja kläder och sånt, packa gympakläder, och sen blire lägga mig i sängen och läsa i matteboken, höhö. flitig jag är. fast måste sova också. men provet är viktigare.
hejdå

rdtfuygihiopjoåk¨låö

kan folk skaffa sig ett eget liv eller och inte typ försöka leva mitt?!?!?!??!?!?!?!? trött på härmapor

hej

om någon undrar så HATAR JAG JÄVLA SKITHORBAJSFITT MATTE DET SUGER OCH INGETING FUNKAR OCH MIN LÄRARE ÄR DÅLIG OCH JAG KOMMER FÅ IG IGEEEEEEEEEEEEN OCH ALLT BLIR FEL OCH JAG HATAR X OCH Y OCH B OCH A OCH GRAFER OCH ÄCKLIGA ANDRA GREJJER. VAFAN SKA MAN KUNNA DETTA FÖRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG!

äkta kärlek


har gått och kärat ner mig i dessa skor. jag får dom för 1900 från net-a-porter.com. och jag som sparar till london. kommer aldrig få råd med dessa snyggingar :'((((((((

FFS

morsning allihopa! tisdag idag om ni hade glömt de. började ju åtta med den 3 timmar långa smink och stil kursen. fast idag hade vi bara genomgång så vi va klara vid nio och nästa lektion började elva sååååå, blev en lång håltimme där rå. jag och emma satte oss i cafeterian och drack te och snacka. mysi.
samhälle lurre och psykologi sen, och även lite mentorstid hann vi med. sen va dagen slut. köpte med mig ELLE och chic hem. fick i läxa att skriva ner vårens trender som kommer nu. lätt för en modemedveten tjej som mig. nej ja skoja bara. men vet ju redan det mesta, men alltid kul att kolla mer. har ju redan solo och vr hemma meneee, elle känns liiiiiite bättre på mode än typ solo. kul läxa vah? stötte även på fina sofia där nere i centrum som skulle hem till sin boy. blev en kort pratstund och en rush till bussarna, men lika trevligt ändå. dock missade jag min buss ändå, haha.
gjorde macka och smoothie när jag väl va hemma, riktigt nyttigt! pluggade massa matte också, men tog en paus nu. ska fortsättttttttta alldeles strax. prov imorn vettni, vi får se hur det går. NERVOOOOOOOOOOO!


jatackgärna

bajs hejhejhejhejhejhjehjeh kul chey här

asså blööööööööööööööh. ingenting att ha på mig och börjar åtta imorn. dock med en 3 timmars lång sminkkurs som förhoppningsvis är svinkul, men man vet ju aldrig. brukade börja elva på tisdagar, men inte nu längre. thank´s a lot, not. typ. känner för att strutta runt i värsta pojkvänsmunkisen imorn (men har ingen häääääääär) plus att jag gillar att vara lite fin sådär med söta blusar och så. men alla är fula just nu. känner mig fett pms-ig fast jag inte ens har pms.
vill också påpeka att jag tryckte i mig en hel apelsin när jag plugga. fett nyttig tjej. fatta mycket c-vitaminer jag fick i mig nu. wiihuuuue. nej asså fan tjarååååååå bloggen pallar inte sitta här längre, vi hörs aldrig mer. elllerrrrrrrrrr?

fortsättning följer................

asåååååååååååå

hejhej fina läsare :) not.
jag har lagat mat, ätit maten, skrivit mail till dansen (vuxenpoäng till mig, ja tack!) och surfat runt på interneeeeet. cool chey jotack ja vet. tänkte ta en dusch nu även fast jag duschade imorse (hej duschnarkoman) och sen sätta mig och plugga massa matte. shiiiiiiit. hatar matte. prov på onsdag. kill me! ska iallfall plugga och dricka te eller nåt, de är himla gott, faktiskt så tycker jag de asså................................... undra vad man ska ha på sig imor......? vem bryr sig ska va fett ful. or not, får leta fram nåt sen.


snygg!
rätt lik mig!
jaha men ja tackar ja, nu när du säger det så jaaa jag håller med.
OR NOOOOOOOOOT. men skulle gärna ha hennes ben, och kläder och längden på håret
hejjjjjjjjjjjjjjjssålängeeeeeeeeeeeeee

måndag

heyyyyy där! wazzzup? skoja, som om ja bryr mig...........:D
hade kort dag idag, jobbade på duktigt med ekonomiarbetet. kom hem för ett tag sen, har pluggat lite matte. duktigt flicka. ska snart åka till södertälje och möta min älskling. måste ge honom viktiga papper som jag har glömt i två dagar nu.........men de är alltid trevligt att träffa honom. ska försöka hinna träna ikväll också, men plugg går först just nu. hörssssssssssssssss

give it to me baby



underbar outfit som passar en lite kylig men solig dag. JAG VILL HA AAAAAAALLT!

söndag

tjeniiiiii! drog till tumba c med mamma & syster. syrran skulle fixa sina naglar så jag och mamma passade på att fika och köpte två nya tröjor till mig att dansa i. jag köpte även en sista present till mamsen. fick en ny tandborste också, hehe (Y) dennis kom hit medans jag satt och pyssla ihop ett kort till mamma. när jag va färdig mös vi och gick ut en kortis med milton. han vägrade gå i detta äckliga väder. (fast ja gillar att de smälter)
käkade sushi till middag och kollade solsidan. fan va jag gillare. bäst. nu har dempa lämnat mig själv och jag sitter och kollar en prinsessas dagbok. lite kul eftersom jag va skittaggad på att se den i fredags, men dennis ville inte. plus att jag bara har den på vhs.
ska strax borsta gaddarna och så och hoppa i säng. börjar tio imorn och slutar tolv för vi har resursdag. så känner inte att ja behöver välja kläder idag eller så, bara att dra på sig nån munkis eller så, vi får se.
måste säga grattis till min mami här också; GRATTTTTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA, LOVE U!
hörs imorn fellas.

gratismakeup

heyyyy readers! vill börja med att säga att ni borde bli medlemmar på gratismakeup.se
man samlar poäng och när man har massa så får man klicka hem presentkort. nice tycker jag, även om de tar ett tag att få ihop alla poäng. men de är helt gratis och ni får 5000 poäng redan när ni blir medlemmar, och jag får ju också poäng då, hihi. så ja klicka på bilden för att komma till hemsidan, så äre bara att registrera er!
SKYNDASKYNDASKYNDA


sitter och kollar fångarna på fortet, har nyss ätit frukost. ska fira mamma idag och softa. dennis kommer nog hit också. ska försöka plugga matte också.
glad att snön smälter nu, hihihihi. det bara droppar från taket utanför fönstet! naize! men kommer säkert bli kallt imorn och så fryser allt på igen. okuuuuuul! håller er uppdaterade under dagen. LOVE

rolig rubrik

hallå där! kom precis hem från en myskväll hos johanna. vi satt och snacka, garva och kolla supersugen. länge sen vi umgicks sådär. de va mysipys!
innan de så har jag idag softat med dennis. vi åkte till centrum och köpte frukt, lagade fruktsallad, åt fruktsallad och läste skvallertidning. min släkt kom hit och vi åt middag, mamma fyller ju år imorn. sen drog jag till johannisen.

igår drog jag på bio med ja, massa människor. vi va elva pers och hade ju nästan en hel rad för oss själva, haha. såg iaf the tourist, grym film faktiskt. man fattade allt i slutet, haha. men den gillas starkt! innan de käkade vi middag också.
efter bion drog jag och dennis hem till mig, softa med min famil framför teven för att sen krypa ner i sängen och kolla rat race. galen film alltså, haha.
men nu ska jag tvätta bort sminket, dricka lite ramlösa och hoppa i säng eller nåt, vi får se. sugen på att se en skräckfilm men vågar aldrig själv. varför är inte dennis här?
HEEEEEEEEEEEEEEJS


cool kille lagar fruktsallad.........

hejdå

har duschat och fixat mig och snart ska jag bege mig till stan för att käka middag och kolla bio med mina vänner + pojkvän. mysi! det blir att se the tourist, hoppas den är bra. men det borde kan, kan inte bli dåligt med johnny depp, hehe. inte angelina jolie heller för den delen.
måste skynda, PUSS

skagen

tjena! såg ni mina vänners fina gästblogginlägg, hehe. riktigt snygg bild också. som dom skrev, me like!
vi hade ju multimedia, gjorde klart våra hemsidor. gick sådär, blev sådär nöjd. kommer nog bara få g. men vi får se. hade matte sen, va inte där hela lektionen. va typ bara 10 pers där. man behövde inte gå om man inte ville. jag ville. hämtade milton på vägen hem. gick hela vägen. hem. sjukt jobbigt, kallt. hade inga vantar. händerna. frös. ihjäl. men kom hem tillslut, ska plugga matte nu.

ps. rostmacka med skagenröra på. MUMMA!!!!!!!! ds.

Gästbloggareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Tjaaaaaaaaa bloggen!

Dagen börjar bra, fast bussen var försenad. Jag halkade nästan på väg till skolan och det var najs. Vi chillar på multimedian och är snart klarar med hemsida. Carro gör något helt annat. 






Förresten det är Daniel och Viktor som skriver, Tjaaaaa! vill ni se dagens outfit? Det det får ni inte :D ellerrrrrrrrrr?   



Våran matchande outfit typ :))))) Carro gillare har jag hört...

bad mood

har helt seriöst ingenting att ha på mig. så jäkla depp. och förlåt alla mina vänner som utsätts för mitt dåliga humör, men tror det är denna sockerbrist som påverkar mig hårt, hehehe. hela familjen satt och drack cola idag, och jag höll på att avlida. jag är såndär sucker för cola, beroende. men har inte druckit på hela veckan, och ska inte bryta det heller. men jobbigt äre. dock 'bryts' nog mitt löfte lite på söndag då mamma fyller år. men då mååååste man ju äta nånting lite gottigott, så är det bara.
nej nu ska jag gråta lite framför garderoben och sen hoppa i säng. börjar åtta imorn. död.
nattti

danieeeeeeeeel fyller 18

halihalå i stugan! sitter och kollar igenom massa gamla bilder som jag har på hårddisken och massa usb-minnen. fyfan va mycket minnen. vill skratta och gråta på samma gång. saknar det så mycket. härliga tider.
ska framkalla bilder så sitter och väljer ut lite.
skoldagen va lång och tråkigt. jag va på dåligt humör och sugen på gottisaker, men jag klarade att inte köpa något. så himla duktig. det blir nog lättare snart :) har inte käkat nåt onyttigt alls sen i måndags. inge godis, inga chips, ingen choklad, ingen bakelse, ingen läsk, NADA. stolt? ja de kan man säga!
måste fortsätta med bilderna nu, sen ska jag plugga lite om ja orkar, hehe. CHAO!

ps. grattis till min underbara jättefina vän daniel som fyller hela 18 år idag. helt galet. såklart hade han en underbar dag eftersom han umgicks med mig och alla andra fina, hehehehehhe (a) men önskar honom en fortsatt trevlig kväll och massa tårta förhoppningsvis! GRAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTIIIIIIIISSSSSSSSS DANIELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL! ds.


cool tjej

kom precis på att jag kanske borde forstätta med listan, haha. har helt glömt bort den ett tag. men det får bli en annan dag, ska hoppa i säng nu och mysa, wiihuuuee. seeeeeeeeeeyaaaaa don´t wanna be yaayayayyaya

city chic

har pluggat fett länge nu, typ. ska välja kläder tills imorn och sen blire fan sängen som gäller. är trött. förvånar mig inte om jag ändå inte kommer kunna somna. men det återstår att se. hör av mig imorgon antar jag :)
tjeeeeeena


ja tack!

onsdaaaaaaaag

tjenixen. lillördag idag, sköööööönt, inte länge kvar till helg, hehe. så himla trött. galet. kunde inte somna igår heller. låg och tänkte på vår resa i sommar, haha. så galet de kommer bli!
började åtta idag med idrott, kul! gymmade, duktigt av mig. körde hårt, typ. cyklade aslångt. körde stryka. stretchade. dagen flöt på mene, de va inte så kul förde. gick runt i centrum med jimmy och micke efter skolan. drog hem, lagade pannkakor med mamma. mumma! länge sen man käka de. sen tog jag ett långt och skönt bad, jättevarmt och mysi. nu måste jag ner och plugga matte och dricka te eller nåt. heido alla läsare!


söt pojke

trött

har tuggat i mig massa is nu, hehe. kan aldrig bli för mycket! mitt beroende av is kom nog ordentligt när jag va i göteborg, sommaren 09. det fanns en ismaskin i korridoren(?) på hotellet, så jag gick och hämtade is heeeela tiden.
mene nu ska jag nog dampa lite på min sega dennis, sen ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng. ska försöka stänga av teven också. jag somnade utan teven på igår, creed till mig. ja för er som inte vet så somnar jag alltid med teven på, men de ska bli slut på de nu.
GODNATT GUAPOS

XCFSADFASFDADGDSF

tänkte ta en dusch nu, sen göra en kopp te, efter de tugga lite is och sen sova. börjar åtta imorn, faaaan. kommer aldrig orka asså. åhåhåhå döda mig någon!!!!!!!!!!!
ne men så fåre bli, HEJ SÅLÄNGE

new year


såhär fina va mina lockar innan jag kom ut i snöstormen.
ville bara att alla skulle få veta de


give me summer



längtar tills jag kan gå runt i en sånhär underbar och enkel outfit. jag älskar jeansshorts!

DANIELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

fick veta idag att vår idrottslärare daniel ska plugga denna termin. blev så ledsen. han är fan bästa läraren ever. verkligen. han är så jäkla bra bara, och så himla snäll. han peppar alltid alla, även oss (mig) dåliga (bara ibland är jag dålig, när det är typ fotboll och sånt) han får en att känna sig bra. åh han är så snäll. nu ska vi få nån tjej/tant. har hört att hon är värsta haggan. typ skitsträng och så. kommer bli rädd. fan alltså. daniel va alltid förstående. hon kommer bah: SPRIIIIIIIIIING FOOORTAAAAREEEEEEEEEEEEEEEE CAAAAAAAARRRROOOOOOO! ja kommer dö.
fan asså, daniel er bäst. ska nog tvinga fram lite tårar imorn när han berättar de (ja svenskaläraren avslöjade) så kanske han vill stanna, hihi!

black

hej igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen! wazzzuup guys?!??!?!?!
själv sitter jag här och softar. ska ladda upp alla nyårsbilder på fb, hehehe bättre sent än aldrig som man brukar säga. har nyss käkat middag också, mums.
drog till stan efter skolan idag och bokade resan. tyvärr blev det ett annat hotell eftersom att de inte fanns plats för alla på de andra, haha. men det blir nog grymt iaf! taggad som faaaaaaaaan.
ska fortsätta med bilderna nu, ni kanske får se några sen, men först dagens outfit.




körde enkelt idag.
svarta jeans från acne, ett tunt svart linne från hm instoppat i jeansen och en tunn svart kofta från mq.
silvriga smycken till det från lite överallt gjorde outfiten lite finare.
ute i kalla vädret hade jag pälsjackan på!

SVAR PÅ KOMMENTAR;

ÅSA; väskan kommer från lagarconne.com
älskar den också men tyvärr har jag aldrig råd. den kostan nästan 8000, hehe.
men man får ju alltid drömma lite (a)
KRAM

otrött

hehe skulle inte blogga mer, bara blev så. har egentligen inget att säga..............
VAFANNNNNNNNNN SKA JA HA PÅ MIG IMORN!?!?!?!??!?! har bara fula kläder, ååååh.
ska borsta tänderna nu, sen hämta is att tugga på. kommer aldrig komma i säng.
längtar till frukost imorn, hehehe, ska äta mera skagenröra. eller äre typ jätteonyttigt?

otrött

hehe skulle inte blogga mer, bara blev så. har egentligen inget att säga..............
VAFANNNNNNNNNN SKA JA HA PÅ MIG IMORN!?!?!?!??!?! har bara fula kläder, ååååh.
ska borsta tänderna nu, sen hämta is att tugga på. kommer aldrig komma i säng.
längtar till frukost imorn, hehehe, ska äta mera skagenröra. eller äre typ jätteonyttigt?

If perfect's what you're searching for then just stay the same.


21:32

skönt att man börjar elva imorn, behöver inte stressa in säng, även fast jag borde lägga mig strax. är sugen på te men orkar inte koka.
måste ta fram kläder också, och skit. åååh. imorn efter skolan drar vi och bokar vår resa, wiihuuuueueueueueu. taggad till tusen. efter de ska jag fan hem och plugga stenhårt, och träna lite också!
goooodie. skriver inge mer ikväll så good night.


.

man kan ju verkligen säga att du behöver mig

let´s go

gud va jag har varit duktig nu, verkligen. nu ska allt fett brännas bort och musklerna fram (Y)
ska bänka mig framför top model 15 nu med min efterlängtade macka, haha. men den är mörk (eller grov, som vuxna brukar säga) så de är ju rätt nyttigt iaf. och har lärt mig att man måste äta efter träning, sådeså.
aja det börjar typ nu mene, håller er uppdaterade under kvällen, hehe


beach 11 rååå brudar! nu kör vi

mobilblogg

Hallå bloggi. Står och steker köttbullar och kokar makaroner, duktig flicka. Hade bara 2 lektioner idag men dagen kändes ändå lång, slutade ju halv fem. Va så sugen på skagenröra idag så mamma va snäll och köpte de, hihi. Så nångång efter maten ska träna, och sen blir de kvällsbaguette med skagenröra. MUMMA, typ längtar. Hörs sen för snart blir köttbullarna brända.

natti

har suttit och tuggat is så det nästan börja ila i tänderna. men de är ju förhimla gott.
ska borsta tänderna nu, snacka lite med min älskling och sen hoppa i säng. har så gott som pysslat ihop en outfit nu, ni kan få se bild imorn. hinner säkert uppdatera er imornbitti.
efter skolan (som slutar halv fem, fyyyyyyyyfan) så ska jag hem och plugga och träna. viktigt viktigt. ingen data fan, föräns jag har gjort både och. det är allvar nu.
Sov sött alllllla

otagg

sitter och försöker tagga till skolan imorn med musik. dock går det inte så bra. vill inteeeeeeeee! orkar inte. har ångest. som tur är börjar jag iallafall tjugo i tolv, hehe. riktigt bra start, men ändå. men ska vara duktig denna termin. ska snart rota fram nån outift ur min garderob. ska hinna duscha och äta brunch imorn innan skolan så bäst att ta fram dan innan. faste, de ska jag ju göra alltid har jag bestämt. ska nog träna imorn också, duktigt!
ska nog ner och koka en kopp te nu och äta frukt. seeeyaaaaaaaaaa


gammmmmmmal bild

springtime


heufroEHWFSFPOJF

varför har min headerbild försvunnit?!?!??!?! :||||||||||||||||||||||||||||<<<

dancingqueen

tjäääänare alla! sitter och försöker välja danslektioner till terminen, men lite svårt. vill dansa ragga, men den är samtidigt som baletten så de gick inte. streeten är jättesen och allt blev kaos. men tror jag har kommit fram till lite iaf. måste maila och fråga lite saker först.

drog ju till dempa igår, hans föräldrar va borta så de va lite myskväll, vi och hans lillesyster. käkade god mat framför teven, käkade glass till fångarna på fortet och godis till john tucker must die. de va riktigt skönt.
gick upp och la oss och kolla hannah montana tills vi somna.
jag hade bestämt att vi skulle gå upp nio idag, men så blev det ej. ingen orkade när klockan ringde så vi vaknade vid elva istället, haha. dåliga! men de va skönt att sova ut.
softade i sängen hela dagen tills jag drog hem vid 3. har suttit och kollat på lägenheter till min syster och facebookat lite. ska snart keka, pizzasallad. mums! ja alltså sån man köper från pizzerian, inte vanlig pizzasallad.
I LOVE! börjar mitt nya liv imorn, kan likagärna tjuvstarta lite, hihi.
HÖRSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

fin tjej, hehehheheh

pocket full of sunshine

nu är jag här igen. har klätt på mig, fönat håret, packat lite och sånt viktigt. ska strax dra, typ. om mammsen kommer hem snart.

kan berätta lite snabbt om igår. jag vakna upp med dennis bredvid mig, vi gick upp, käka frulle, ja duscha, han drog hem. ja fixade mig, drog till huddinge och mötte upp daniel micke ellen terése och erik. handlade mat, drog hem till daniel och lagade lasange. vi hällde i tacokrydda också, blev mycket godare än vanlig lasange. jimmy kom. sen daniela, och sen anders också och tillsist viktor och efter de kom jenny också. vi började kolla massa filmer, nån som hette 127 timmar. väldigt seg, faktiskt. sen blev det easy A, trodde den skulle va bättre, men den va bra :) kul iaf. sen kollade vi piraja, eller pirahna/pirhana eller hur de nu stavas, asäcklig. men vi hade mys. jimmy jenny och viktor drog innan pirajafilmen.
efter filmerna hade vi fest. näe men vi satte på musik, ellen dansa lite och alla va knäppa, typ. terése anders och daniela drog hem och vi restrerande drog till ok. alltså bensinmacken. då va klockan typ 3 och alla va hungriga. vi köpte korv och cola och drog hem igen. teven funka inte så vi snackade tills alla somnade.
vaknade imorse runt elva nångång och drog hem nästan direkt. vi hadere asnice iaf!
CIAO


dehär va roligaste scenen i hela easy A! iaf enligt mig och ellen. fan va vi garva.

mobilblogg i köket

Chacha bloggen! Sitter och mobilbloggar nu, i köket, haha. Orkar inte hämta datorn. Pluggar matte och lagar makaroner med ost, mumma! Så jäkla gott, och lätt, hehe. Berättar om gårdagen senare, orkar inte skriva allt nu här. Ska antagligen till Dennis sen ikväll, tjilla sådär sista kvällen innan skolan. Längtar inte säger jag bara. Till skolan alltså Pusss

my milkshake!



eftersom att ida undrade så kan jag berätta att jag tog fram min mixer, hällde i vaniljglass på måfå, alltså jag bara hällde i lite som kändes bra. sen tog jag 2 deciliter mjölk, 2 matskedar oboypulver och nästan en hel banan. om man vill att de ska smaka lite mindre banan så tar man lite mindre, eller helt utan går också bra. ja sen mixtrade jag ihop allt till en....dryck?! hällde upp i ett stort glas, satte i ett sugrör och serverade mig själv. blev riktigt mumma säger jag bara!

mums fillibabba!

har suttit nere och kollat klipp och skit på teve från fotbollsvm i somras på teve med mamma och pappa. tycker inte att fotboll är speciellt kul egentligen, men när det är feta matcher med värsta stämningen.......asså jag får typ rysningar. stämningen och all lycka, så jävla ballt. skulle vilja vara där.
har satt mig i mitt rum nu med en asgod chokladmilshake made by myself (duktig flicka)(den såg inte så god ut när man fotade så jag sket i de, men den smakade lovley) och lite nyttigt(?) snacks som mormor gjort. eller ja alltså det är liksom tunnbröd med kryddor på i ugn. riktigt gott faktiskt.
väntar på att dennis ska komma hit och mysa. ska nog ladda ner nån film. (ja jag är gangster! hehe skoja)
några bra tips? tack och hej, leverpastej!

vs angels



skulle inte tacka nej till dessa tjejers kroppar. inte deras plats på catwalken heller, men det kommer aldrig inträffa. inte kroppen heller, men man får ju drömma. typ beach 11 liksom. eller. kanske. lite. nästan. inte.
men kan ju komma en liten bit på vägen iallfall. börjar efter lovet. för ikväll ska jag äta choklad, hehe.
snygga tjejer iallfall, helt sjukt faktiskt! man blir ju lite depp. får lite ångest. ska trycka i mig en chokladkaka. menmen, whatever. jag skulle ju bli mer nöjd med mig själv detta år. jag är nöjd, fett snygg!
ska strax käka mat också, så heipa sålänge

hahahah jag dör! så skön! så cool!


snigel

nu är jag hemma igen från mormor. ja för ett tag sen iofs. har faktiskt hunnit duscha och allt.
vi käkade lurre där och jag mös mest med vovven. sen hjälpte jag henne att skaffa facebook (heheheh cool mormor) och så tittade vi lite foton och pratade lite släktforskning, typ. jag har ascoola släkten, faktiskt. mene, orkar inte skriva om den här. lägger ut en kul video istället, hehe!


in huddinge

Hallå bloggi. Sitter hos min mormor i Huddinge och softar. Min hund är också här. Mamma och mormor är nere i tvättstugan. Vi ska typ käka lunch här sen. Längtar. Fett hungrig. Inget bra på teve, onice. Aja måste mysa med min vovvi. Puss

hejhejhjehejjehejee

borde sova, men vill inte. sitter och nördar mig på emesen istället. nice. är aldrig inne där, så tråkigt. men ibland kan man prata kul med typ.........linus. enda liiiiiiite roliga inne, alla andra är muppar. tvingar in min pojke nu också, ännu roligare. hihihihhihihihihi! ska nörda halva natten. eller inte. ska upp rätt tidigt imorn. ska åka till mormor. vi ska tvätta lite. eh ja vi har jävligt mycket tvätt här hemma sen tvättmaskinen pajja. så måste jag hämta mina jeans också som hon förhoppningsvis har sytt upp. dom va way to långa. ska köpa en grej på kicks också, så passar perfa att dra dit med mamma och syster imorn.
eme, måste byta dator nu så jag kan cama med bebi tydligen. tjappppp

!

tycker inte att de är jag som ska höra av mig.
jag har egentligen inte gjort något större fel.
jag har inget att be om ursäkt för.

I'd jump in front of a train for ya



kreativ?

jag känner mig fett rastlös. vill göra något kreativt, som att sy, göra om i rummet eller göra en snygg framsida till min nya kalender. men tyvärr är jag inte kreativ. kan verkligen inte sy. och göra om i mitt rum, ja de är lite svårt just nu att börja hålla på med, och har nyss möblerat om och skit. och till min kalender ska jag ha foton, men skrivaren är inte inkopplad så kan inte skriva ut några fina bilder. åh vet inte vad jag ska hitta på. inga bra program på teve, har ingen bra film jag vill se. feeeeeeet jobbigt.


vill ha tillbaka mitt långa fina hår!

rosa

har blivit kär på nytt, helt seriöst alltså. måste ha denna underbara när jag flyttar hemifrån. för 15.000 är den min, visst, inga problem. DENNNIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS (a)
nej men helt seröst, snyggaste 'vit(?)varan' jag nånsin sett. ja alltså, kylskåp och tvättmaskiner och sånt kallas väl vitvaror, typ?
tyvärr ville inte min fader ha denna underbara när vi skulle köpa ny tvättmaskin, så ja, jag får helt enkelt vänta tills jag skaffar egen lya. meneeee, då har man antagligen inte råd med en tvättmaskin för 15 lax. fan!
det här är kärlek iallfall!




jag är så duktig!

hjälpte till lite med middagen, blev kött och potatisklyftor med god sås och varma grönsaker. familjen satt och mös och så åt vi varm frukt med vit choklad på till efterrätt. så himla gott.
när vi va färdiga hjälpte jag till att duka bort och sen diskade jag alla formar och plåtar och stekpannan, sånt som inte ska diskas i diskmaskinen. känner att jag redan börjat med mitt nyårslöfte. så himla duktig chey!
ska väl ta en dusch nu eller nåt, känner mig inte så himla fräsch. eller kanske ta ett bad. gud så mysi.
äh vi får se, laterO fellas

välkommen 2011

Bli mer positiv!
tänka positivt
inte bli irriterad över småsaker
bli snällare mot pojkvännen & familjen
ge mer komplimanger till folk

Hjälpa till hemma!

SPARA SPARA SPARA SPARA
inte köpa massa onödigt
inte lägga massa pengar på mat och snask

TRÄNA TRÄNA TRÄNA TRÄNA
dansa minst 3 ggr i veckan + crosstrainern minst 1 gång i veckan
styrka hemma och stretcha varje dag

Äta frukt & grönt som mellanmål
minska rejält på onyttigheterna/nästan sluta helt

Satsa på skolan
Plugga i tid!!!!
var aktiv och lyssna på lektionerna

Bli snäll mot mig själv
Ta hand om hud hår och naglar
Äta hälsosamt
träna regelbundet
sova 8h/natt
somna utan tv minst 2 kvällar i veckan
uppskatta mig själv
respektera hur jag ser ut
klä mig som jag vill

Planera
lägga fram outifts dagen innan
plugga i god tid
hålla ordning i rummet inkl. garderoben


hehe, tummen upp

15, det här får mig att må bra

gud, det finns massvis med saker som får mig att må bra.
när jag umgås med mina vänner mår jag bra.
min pojkvän får mig alltid lycklig och på bra humör.
när jag shoppar mår jag toppen.
när jag känner mig snygg så blir jag glad och mår bra.
när jag dansar mår jag bra.
när jag har tränat känner jag mig duktig och då mår bra.
när någon ger mig en komplimang mår jag bra.
när jag får presenter blir jag glad.
när mina nära och kära är lyckliga och mår bra, då mår jag också bra.
när jag äter mår jag bra.
när jag får bra betyg på nåt prov blir jag på bra humör.
när jag skrattar, då är jag riktigt lycklig!

det finns så himla mycket som får mig på bra humör, gör mig glad och lycklig och som jag mår bra av.
finns många mer saker, men inte så nödvändiga att skriva upp.
jag tror nog att jag mår bäst när mina nära och kära mår bra, och när jag får vara med alla dom jag tycker om, och när jag känner mig snygg, och varje gång jag är med sofia är jag så lycklig! man skrattar så mycket då.


http://www.jfr.se/



nu är jag med och tävlar om ett presentkort på 500 kronor hos jfr.se
dom har jättefina smycken och en ny tävling varje månad. hur fett? jävligt fett säger jag bara.
så om du har en blogg och vill vinna ett presentkort (vem vill inte?!?!??!?!?) så klicka på någon av bilderna och gör som jag, skriv ett inlägg om jfr så är du all in i tävlingen liksom. jäkligt soft, hur enkelt som helst.
lycka till hehe jag hoppas ju på att jag vinner såklart!



underbara tjej

tjeeeeeeeeeena! onsdag idag, inte långt kvar till skolan börjar. men vill inte tänka på skolan nu.
igår så drog jag med dennis ellen daniel och micke till stan, frågade runt på lite resebyråer vart vi borde åka. vi käkade lunch i kungshallen och sen drog till micke. dit kom resten av folket och vi planerade resan, ännu en gång. ändrade allt helt och tror vi har bestämt oss nu. längtar! skittaggad.
drog hem, fixade mig lite fort och åkte till stan med världens bästa. sofia alltså. vi käkade middag och gick på bio. såg due date, skitrolig! sen åkte vi hem till henne, käkade chips och bj, kollade the ugly truth och hade massa tjejmys. hon är fan världens bästa.
imorse degade (sov) vi till klockan halv ett typ, tryckte i oss frukost så åkte jag hem.
pluggade (cred till mig) och busa med vovven. fett jobbigt att plugga, så tog en paus och satte mig här. har läst lite vr också. nu ska jag skriva min lista för 2011. ja alltså inte här, på word menar jag då. kanske visar den för er sen, vi får se. vill ju inte att folk ska härmas för den är så bra så vissa personer kommer bah ''åh hon är så grym sånt löfte måste jag också ha!'' typ. mene bryr mig inte, för jag är ju cool :)
seeeeeeeeya don't wanna be yaaaaaaa


min riktigt heta kusin och hennes boy!

amigos

har precis proppat i mig god mat och strax innan de gick vännerna precis hem.
ja, sov ju hos daniel igår med micke också. vi käkade chips i sängen och kollade 102 dalmatinerna. grym film. sen låg vi vakna jättelänge och snacka, kollade lite porr (haha micke som tjatade) och killade på varann! vaknade upp där, vi låg och drog oss i sängen rätt länge tills micke drog hem och duscha, jag satte mig vid datorn och daniel duscha. sen tryckte vi i oss lite frukost och drog hem till mig. fast vi missade tåget först. eller ja, jag och daniel iallafall, inte micke, han hann på. hahahha så kul!
aja, efter missat tåg och en missad buss och lite shopping(?) i centrum så kom vi äntligen hem till mig. vi bakade en grym kladdkaka som vi tryckte i oss framför spy kids. så jäkla bra. sen snackade vi om vår semester, planerade morgondagen och pratade om vad som hände på nyår egentligen, haha!

ska strax gå ut med  vovven, sen blire en dusch och så kommer förhoppningsvis dennis hit sen. HÖRS!



godmorgon

sitter vid daniels dator och chillar lite. jag och micke slagga här inatt efter gårkvällens bowling (som jag förlora på) och en spelkväll hos jimmy. vi hade riktigt skoj. micke åkte hem och duscha nyss, daniel står i duschen och snart beger vi oss av till mig för att kolla film eller nåt. trevligt trevligt! men måste upp och klä på mig snart, så tjarååååååå

söndag

har suttit och sorterat ensamma strumpor, pluggat lite och vart i globen idag. trevlig söndag. bättre blir det. ska bowla med vännerna ikväll, mysi! så ska väl duscha om ett tag och fixa mig lite.
vet egentligen inte ens varför jag gör ett inlägg, har ingenting att berätta. kan lägga in lite fina bilder istället.










iohasfpjsåaod

vill göra nåt kul med mitt hår. vill göra nån förändring, men vet inte vad.................

klad

första januari. nytt år nu. undrar hur det kommer bli, faktiskt. men man får väl se med tiden. det kommer nog bli grymt. längtar så galet till sommaren.
har ju lite nyårslöften jag, men de börjar efter lovet, hehe.
ska sluta käka så mycket onyttigt, träna mer, plugga ordentligt, sova ordentligt, bli duktig på att spara pengar, skaffa jobb (om jag hittar nåt bra och har tid) och sluta bry mig om folk som härmar mig ((ja man märker när någon gört) för de är väl roligt om nån vill vara som mig, det innebär att jag typ är cool och snygg och rolig och smart och allting positivt, ehhehehe, tycker antagligen den personen iallafall) och lite mer såntdär viktigt och nödvändigt!
åt ju pizza idag och nu kekar jag chips. rätt mycket onyttigt. smakade massa sushi av min syster också, de va ju riktigt gott. iallfall ris med lax och avokado och räkor på. mumsfillibabba! ska börja äta de, nyttigt juh. hon lurade i mig nån wasabi(?)geggimoj också, hur starkt som helst. trodde jag skulle dö. hon och mamma skrattade så dom låg ner på golvet, nästan. icke kul. aja hejsvejs


mina stiliga pojkar ♥

hej 2011

kul att ja skrev värsta inlägget som försvann.......aja, skrev iaf att nyår igår va bäst och jag va så jäkla lyclig och jag älskar mina vänner så oerhört mycket! allt va toppen! så mysi!
käkade middag hos dennis innan också, jättegott vare, alltihopa. de enda negativa var att jag hade köpt en ny locktång, lockade håret jättefint, och sen när vi gick till daniel vare snöstorm och alla lockar försvann. blev jättearg och på dåligt humör, men det försvann dirr när vi kom fram och träffa alla fina.
trött idag, men de äre värt.
har nyss duschat och nu känner jag mig fräsch igen. ska strax käka mat, thai eller pizza, har inte bestämt mig!
bjuder på bilder sen, kanske. har inte kollat igenom kameran än, vet inte om det finns något man kan visa, haha!
TJARRÅÅÅÅÅÅ

RSS 2.0