mina tre favvokillar kommer på besök

har precis duschat och filat fötterna för dennis skull, haha. han tjatar varje gång att mina hälar är så hårda, så nu vare dags att fila.
va nere på filmkedjan och hyrde nån tonårsfilm till oss och köpte bj, så vi ska megamysa när han kommer. lite godis kanske man kan fiska fram här hemma också, hoppas :$
sitter och lyssnar på killen som sjunger paparazzi som lady gaga, så himla bäst. älskar hans röst.
tänkte att ni ville veta de, hähähähä.


myskväll igen

har precis tryckt i mig en låda thaimat, så himla gott. proppmätt nu, ska gå och bajsa lite. eller? näeee, ska nog ta en dusch, eller ett skumbad kanske, gud så skönt. fast orkar nog inte ligga i badet så ska duscha istället (Y) dennis kommer hit sen igen juh, typ klockan tio, seeeeeego!
ehm, kanske åker och hyr film med syrran nu istället och duschar sen. HERRRRRRRRRRRå

lite shopping


dödssköna jeans

sött jeanslinne som kostade 75:- va ju tvungen att köpa då

skön enkel tröja när man inte orkar anstränga sig

lite mineralsmink

och sen en concealer också som jag inte vet vart den har hamnat just nu.

mys

hade fått sju kommentarer utan att det stått något på översikt, så förlåt för sega svar allihopa!
min helg har varit toppen iallafall! va ju och shoppa igår, kan visa er sen vad. dennis kom hit och åt middag och sen åkte vi till johanna. där väntade daniella terése emelie johanna & viktor, och sen kom även ellen och jenny dit. vi hade riktigt mysigt med skräckfilm godis och chips. filmen va helskum, shuttle hette den. det va typ mörkt i hela filmen så man såg inte ett skit. asdåligt. men lite läskig varen iaf.
sen kollade vi någon komedi men jag hängde inte alls med.
dennis åkte med till mig och sov här. vi kollade beck - levande begravd tills vi somna.
idag har vi slappat exakt hela dagen, och kollade klart på beck och myste i sängen. han åkte på barnkalas för nån timme sen men kommer tillbaks ikväll.
jag har bäddat rent sängen och plockat lite i rummet, och nu sitter jag och kollar scooby doo, haha så himla kul film!


tyubiojkpål

nu drar jag och dennis till johanna för en filmkväll med lite vänner. herrrrrrrrrrrrrrrrrrrå

ibland får man bjuda på sig själv

hejhejhejhejehej.
gårkvällen va kul. började ju hos johanna med pizza fixning och förfestspel. det va awesome. sen drog vi till anders. lite segt i början men sen kom alla igång och det va skitkul.
jag och johanna drog hem vid halv ett till henne och somna direkt. vi va så jävla trötta, och jag dansade runt i mina klackar hela kvällen så hur mina fötter kändes ska vi inte tala om.
imorse vaknade vi vid tio, käkade frulle och jag åkte hem. bytte och och sminkade om mig lite, sen åkte jag till stan. mötte mamma och syster där och vi käkade lunch och shoppade lite. kan visa sen vad, för nu kommer lite halloweenbilder upp.

varning för drägg och oseriösa bilder!





















night lights

drar strax till johanna och taggar till ikväll med brudar och pizza. bra start på lovet eller vad säger ni?
kommer bli grymt kul, hoppas jag, haha! sen slaggar jag hos henne inatt, myyyyyys! hon är bäzzzzt!
men cya tomorrow eller nååååt! PK

glaad


kolla vad jag hittade idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! blev fett happy, ett skal till min telefon.
gick precis för en vecka sen ungefär och va aslack att det bara fanns skal till iphone och att jag minsann skulle ringa till htc och klaga, och säga att dom skulle göra skal, så kom det helt plötsigt. eller kanske funnits länge, heheh? men har iaf letat i teknikmagasinets katalog förut och inte hittat nåt så de borde va rätt nytt. ska be mamma köpa ett till mig (a) har ju redan tappat min i marken så den fått märken på hörnen...

halloween

hallå i stugan! har varit i skolan idag, kort dag. hade matteprov, har aldrig gått så dåligt som de gjorde idag på ett prov i hela mitt liv. va först ut ur klassrummet, och det va inte för att jag va snabb, utan för att jag inte kunde ett skit. illa alltså! men ska inte tänka på det nu för nu äre LOOOOOOOOOOOV! så jäkla skönt. ska slappa och ha kul hela veckan. börjar ikväll med halloweenparty hos A i klassen. riktigt soft asså. ska vara hos johanna klockan fem med lite brudar så måste duscha nu. hörs imorn eller så, om jag inte hinner uppdatera snabbt innan jag drar. pussss

!

sitter i mitt rum och gråter till rosa bandet-galan med mamma och syster. så himla hemskt när dom berättar om folk som dött. asså jag kan inte se sånt, börjar störtböla. hennes man satt och berättade och man fick höra saker hon skrivit ur sin blogg, se henne när hon va sjuk och hennes dotter. guuuud va hemskt. usch och fy, jag ska skänka lite pengar nu. PUSSSS

torsdag

heeeeeeejsan. har inte mycket att skriva. igår pluggade jag och dansade efter skolan. mycket mer hände inte. eller vi va två pers på dansen, så jäkla soft, haha. typ privatlektion. men jobbigt blev det.
idag vare skola, tråååkigt, men rätt tjill. åkte till stan efter och shoppade lite till halloween, så de va nice. bah att de va typ 100 års kö till butterix, haha. helt galet. men fick med mig lite hem, så de blir bra. fett taggad för imorn liksom. men nu ska jag plugga och kolla rosa bandet-galan. tjapppp!

fuldans

HAHAHAHHAHAHA klicka på denhär länken [typ osynlig länk] asså dör, så jäkla kul!

this is my life

tjenis! dedär tidsinställda inlägget kom ju faktiskt upp rätt tid (Y) grymt.
dagen har flytit på. va ju hos tandläkarn tio, dom spände så har dödsont nu :((( tycker så synd om mig själv. sen åkte jag till skolan, vi kollade dålig film, jag typ sov halva. lurre, fiskpinnar som vanligt, sen svenska bara, där diskuterade vi i grupper, hur tjill som helst. efter skolan åkte jag till stan med mina vänner, men fick inte med mig ett piss hem. ingenting! ganska duktigt egentligen, men trist. eller jo toffsar förresten, för hade ingen till dansen så va tvungen att köpa, hähä.
dansen gick grymt, faktiskt, både baletten och streeten. jag va glad då!

sitter just nu och kekar macka, men tar ju år och dar eftersom mina tänder gör så ont. åååh så jobbigt. paradise hotel är på teve så måste koncentrera mig.
förresten så har jag och min pojkvän 5 månader idag. grattis till oss, typ?! :) tiden går så hiiiimla fort. kommer fortfarande ihåg typ allt från första gången vi träffades, hihi! HEJDÅ!

bus

hallå i nattmössan. jag är fortfarande vaken, kan inte somna. så himla jobbigt, kommer va döööööd i skolan asså :(
ehehehhe LUUUUUUUUUUUUUR, skulle bah testa nya funktionen med tidsinställt inlägg, hähähäh. så cool, den gick ni allt på vah? har förhoppningsvis somnat för länge sen, men man vet ju aldrig. dehär kanske inte ens funkar, jag kanske tog fel datum eller nåt knäppt, ja venne. men hoppas de funkar, coooolt isåfall.
hoppas ingen sitter och läser detta just NU! alla borde liksom sova vid denna tid. förutom några lyllosar som kanske är lediga eller nåt? ni kan ju isf langa en kommentaris såhär på morgon....vad man nu säger :)
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

kvällens fundering!


varför finns det inte sådär snygga skal till htc mobilerna som till iphone. alltså, bara för man inte vill ha en iphone kanske man vill skydda sin fån på ett snyggt sätt. blir faktiskt lite ledsen :(
ska ringa till htc och skälla lite så kanske dom fixar! smart carro (Y)

?!!!?!??!?!??!?!?!?

TILL DENNIS; men vadå menaru att jag ska klä mig slampigt eller inte?!

nobody´s perfect


halloweenångest

alltså jag har fortfarande lite panic at the disco över vad jag ska vara på halloween. jag menar, jag har en tanke, kommer vara rätt söt då liksom. men man vill ju inte vara gullig när alla andra klär sig typ porrigt....?! jag menar, jag vill ju se snygg ut, men vill ju inte se slampig ut med typ megakort tight klänning och stay-ups när man ska på lokalfestis med folk från skolan. åååh fett jobbigt. men alltså, behöver ju inte direkt försöka impa på snygga killar som förr i tiden, för har ju min fina pojkvän nu, så kan ju lika gärna komma ful vetja! (Y) näe, men ska nog vara lite fin söt sådär. palla porr. eller? assså de är ju lite kul med stay-ups, för man har de ju aldrig annars, och på halloween funkar de ju faktiskt eftersom att man klär ut sig. meeeeen, de ser ändå lite slampigt ut, faktiskt. åh panik!!!!!!!!!!!
näe men vi får seeeeeeeeeeeeeeeeee!


jag kommer bli nya carrola (Y)

just nu äre carola som skrålar ur högtalarna. stog och sjöng tommy tycker om mig i duschen nyss, så va tvungen att sätta igång lite på spotify. hennes gamla låtar är ju faktiskt riktigt bra. hade carola-medley på dansen när jag va liten, tyckte de va skittufft att dansa till tommy tycker om mig, fångad av en stormvind, främling & mickey :)
ullared är på teven också och snart ska jag göra lite vanilj rabarber - té och kolla hollywoodfruar som har premiär idag. haha dom är så roliga.
har ju lång sovmorgon imorn men ska vara hos tandis klockan tio, så tänkte försöka komma i säng i lagom tid ikväll ändå.
juste köpte en jacka idag på h&m, en lite sådär mellantjock som passar nu när skinnjackan egentligen är för tunn men tjocka dunjackan för varm (enligt mig) tänk liksom när det blir 25 minus, då kommer alla ha vant sig med vinterjacka och frysa ihjäl, och de är inte skönt. men kanske visar den imorn om jag pallar.
nu ska jag signa ut, har egentligen ingen speciell anledning, jag bara ska de. hejdå!



så himla snygga kläder. eller?

en vecka kvar

har myst i soffan med mamma och syster med lite söndagsgodis, té, kill på ryggen och beck på teve, men nu äre paus. tänkte leta kläder tills imorn men fastnade här.
jag som skulle plugga idag, har inte gjort ett skit. så himla dålig. har en svenskagrej tills på tisdag, engelskaskräcknovell till torsdag och matteprov på fredag. jag typ dör, jag kommer behöva plugga varje dag! men sen äre höstlov. gissa om jag har längtat eller? gud så skönt de ska bli. ska typ sova varje dag. och plugga spanska eller? har tydligen prov veckan efter lovet. paniiiiiiiik!
men nu ska jag titta igenom min garderob så herrrrrrrrå!

dagens outfit


ehehehehe, fett fin assssååååååå! :)

trevlig helg

tjena tjaba hej! trevlig helg hare vart, därför jag inte bloggat nåt.
började i fredags då, efter skolan åkte jag till stan med johannis en stund, köpte en ring till mig själv och en present till elin. sen åkte jag hem och duschade och åkte till min pojkvän. va ju så himla förkyld så fick inte dansa. farligt att träna med halsont tydligen.... så vi lagade tacos, mös i soffan, käkade bj och kollade idol och filmer. himlans mys vare.

vaknade lagom sent på lördagen och gick upp och käka frulle. sen satt vi i soffan och käkade lite av godiset vi egentligen skulle käka på fredagen tills jag skulle hem.
kom hem, åkte till centrum med mamma och köpte kläder till kvällen. sen fixade jag mig resten av eftermiddagen, och runt halv sju kom johanna och hämtade mig, så tog vi oss till stuvsta. mötte filippa där och gick hem till elin. vi kom nästan först, och sen kom resten av alla brudar. blev en god och trevlig middag, och efterrätt på det. inte långt efter började partyfolket komma = killar typ. det blev massa dans prat och armbrytning, haha. jag är ju biff, så körde mot massa killar. fast idag har jag träningsvärk i armen, så kanske inte är så biff iaf..... eller? men det va en riktigt kul kväll, sen kom min dennis dit och vi tog sista tåget hem, med johannis. somnade rätt fort när vi kom hem, va riktigt trött.

idag har vi bara slappat heeela dagen, duschat och druckit coca cola.
nu ska jag koka lite té och kolla teve med mamma.
hörsssssss

(alla bilder är snodda från facebook!)


armbrytning pågår

skaka rumpa

snygggga cheyer

ehm jag typ vann där faktiskt....

världens sötaste jessica

bästa

sitter och funderar på om jag ska duscha & tvätta håret nu också, fastän jag gjorde det när jag vakna imorse, eller om jag skiter i det och duschar hos dennis imorn. lovade ju frisören att inte duscha varje dag, så två gånger på en dag kanske inte är så smart.

har iaf bestämt mig vad jag ska vara på halloween nu. ska vara nudist :) då slipper man ju slösa pengar på massa kläder och grejjer. så himla smart (Y) hoppas verkligen att ingen härmar mig nu.....

men tar nog en snabbdusch nu och sen kokar lite té.
cyaaaaaaaaa

panik

vafan ska man klä ut sig till på halloween?

död

alltså min mage dör, jag har käkat tre alvedon och hittar ingen värmedyna :(
ska strax steka hamburgare med min bror eftersom att vi är själva hemma. gillar inte att laga mat...

imorn blire skola för min del, för jag  måste gå på mattelektionen eftersom att vi har prov nästa vecka och jag fattar noll! men har ju kort dag så de går nog bra. på kvällen ska jag hem till min pojkvän för han är ensam hemma, så ska vi laga mat och bah softa hela kvällen. han har köpt chips och godis och jag ska frossa i mig alltihopa helt själv, har jag bestämt. man får faktiskt de när man har mens tycker jag, och säkert alla andra tjejer också!
men nu ropar bror så måste springa ner, puss

21 oktober

hejeeee! jag är hemma idag, eftersom att jag vaknade med noll röst och hosta så jag höll på att kräkas. riktigt omysigt. men rösten är typ här nu, och hostar gör jag fortfarande. och sen fick jag mensvärk på köpet också. tack så hemskt mycket, precis vad jag ville ha! eller?

mamma mia igår va grymt, men det bästa va nog trots allt att få träffa min fina bästavän sofia! vi ses alldeles för sällan, men man blir alltid lika glad av att se henne, och vi är alltid lika knäppa tsm.
precis när det hade börjat igår och vi satt där i globen så fick båda värsta skrattattacken, och det va helt tyst. så vi va tvugna att hålla det inne, så båda börja typ böla av garv, de va så galet kul. typiskt oss att skratta när man inte får. vi hann iaf prata ut om det mesta vi missat och det va trevligt.

har nyss badat skumbad i badkaret och ska snart ta nån lunch och kolla OC! heido

tyuvibopm,å


siiiiiiiiiiiiiiiiiiiickt när han sjunger som en tjej asså, hahahah fan va tufffffff!

lady gaga?


eh typ hej dödsgrym kille. man får ju typ rysningar, så himla duktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
låter han inte lite som lady gaga på rösten också? så jävla braaaaaaaaaaaaa
haha kolla tjejerna i bakgrunden, typ chockade och lite, in love elleh?!

my horse is amazing

onsdag redan, typ snart helg, sooooooooft! har haft typ en lektion idag, matte. hade idrott första men satt bara och titta på eftersom att jag har blivit fett sjuk :(((( efter matten vare lunch, sen feeeeeeeeeta håltimmen eftersom vi har filmdiskussion i smågrupper på engelskan denhär veckan, och jag hade inte idag sååå jag och micke pluggade, sen gjorde jag ett gammalt engelskt nationellt prov som jag missade när jag va hos doktorn. slutade egentligen tolv sen (eller ah egentligen typ innan lunchen rå men fick reda på de klockan tolv) eftersom vi hade längsta håltimmen så va svenskaläraren snäll och gav oss en uppgift så vi slapp gå på den lektionen. meee lajki! men ja jag och micke skrev ju på vår samhällsinlämning rätt länge så drog hem vid typ två, halv tre.
ikväll blire ingen dans för mig eftersom att jag ska på mamma mia i globen. har sett den svenska redan men antar att den är bättre på engelska då man får höra låtarna orginal liksom! (Y)
latero rå!


kolla på denhär läskiga kvinnan/mannen/hästen?! riktigt äckligt.
asså känns som en skräckfilm eller nåt, haha. hurfan kan man låta sådär?!
människan ser ju galen ut!

sjuk chey

har blivit dödsförkyld alltså, så har käkat pannkakor till lunch och nyss hällt i mig en varma koppen - kyckling. mummma! fick hämta milton också, och gå hem i regnet. jävla pissväder. varför bor jag inte i ett varmt land för? vhvahvah?
ska strax åka på dans iaf, skojjjs. fast äckligt otaggad på balett just nu. ska stå i en varm sal, böja på benen, sträcka på fötterna, spänna rumpan, hålla in magen, och samtidigt snora och hosta. myyyyyys! eller?
nej, bäst jag gör mig klar! LATero

matvraket är i farten

sitter och tuggar hubba bubba, myser i min pojkväns tröja, langar fetdiss till en kille på facebook och väntar på att two and a half men ska börja. har ont i halsen och näsan. stört jobbigt liksom.
ska sova länge imorn och bara softa all day long. eller nåt.
har läst lite tråkiga bloggar också, men börjar tröttna.
sitter och är himla sugen på skagenröra. någon söt (eller ful) person som är sugen på att komma med en burk skagenröra till mig. bara att skicka in genom fönstret vetja (Y) ännu bättre om den redan ligger på en fet baguette. shit alltså jag börjar undra om inte min pojkvän har rätt när han säger att jag tänker på mat hela tiden?! hähähä, måste sluta upp med det. men jag är ett riktigt matvrak jag.
men nej nu börjar faktiskt mitt typ nästan favvoprogram så tjappppilapppi!


mumma på den liksom!

måndag

tjenatjenatjena! sitter och kollar teve, chattar på facebook och snorar. har blivit lite förkyld :(
skönt att man är ledig imorn rå, hähähähäh!
hade skola idag, nio till halv fem. segt as hell. men va duktig och jobbade på hela dagen. eller?
fick träffa min älskling efter skolan så åkte vi hem och gjorde pannkakor till middag och kollade teve. han åkte hem för en stund sen, så nu är jag ensaaaaam! ska nog ta en varm dusch snart, göra lite té och sätta mig och kolla på OC. love it. världens bästa serie! myigt juh.
skriver nog imorn eftersom jag ska vara hemma typ hela dagen, hiihihih. avundsjuka? :) tänkte väl de!
PK


helg

¨hejhejhej, sitter hemma hos min pojkvän nu. han är ute och hjälper sin pappa med nåt...
vi åt havregrynsgröt till frukost, haha :) rätt gott faktiskt. såg ju ut som typ spya, men smaka inte så äckligt som jag trodde. nyttigt också juh, så ska börja käka de (Y) kanske.

i fredags efter skolan åkte jag till skäris med johanna och viktor, så klippte jag mig. kort. ja, de blev fan kort. men va tvungen, för de va så jävla slitet. så nu äre fett skönt!
shoppade lite, en skjorta och en stickad kofta, fast de egentligen inte va meningen. jag bara råkade.
åkte på dans, fick massage, gjorde dödsont. sen åkte jag till huddinge, mötte dennis så drog vi hem till micke där alla mina fina vänner va, så kollade vi film, spelade buzz och mös.
sen tagga jag och dennis hem till mig och sov.
i lördags sov vi alldeles för länge, och gjorde ingenting på hela dagen. efter middagen åkte vi hem till han och kollade film, duschade och hoppade i säng.

när han kommer in nu ska vi typ kolla film. PUSSSS

bloggg-saraaaaaaa!

hallllllllå, min snygga vän sara har gjort en blogg! tryck här för att komma dit! [osynlig länk]


.

waaaaowaaaooowwaaowaaowaowaaoo, klockan är 23:20 redan... fastnade här, satt och läste massa bloggar. borde nog borsta tänderna nu. vet inte ens vad jag ska ha på mig imorn. faaaan dåååå!

arg brud

hur jävla lång tid kan det ta att skicka hem lite grejjer från h&m till mig? seriöst, har väntat i år och dar känns det som. typ fem grejjer som ska hem. öka takten tack!
allt från mig just nu

[email protected]

snart helg. fan va skönt. veckorna går så grymt fort.
idag hade jag sovmorgon, prov och filmtittning. provet gick... bra? hoppas det iaf. filmen va väl bra, rätt skum bara. åkte hem med johanna, käka middag, kolla teve och baka kladdkaka. grymt god blev den. vi är ganska så bäst! har duschat nyss och kollar simpsonfilmen på 6an.
ska strax hoppa i säng tror jag. börjar åtta imorn, så ovärt. får iaf träffa min pojkvän imorn kväll. längtar galet mycket!
hörs imorn kanske! puzzzzzzzzzz

just nu;

sitter och bölar till den här videon (Y)



hahahahha alltså micke!



tummen ner för detta!


(moget att man ens ser nåt)
kul att detta är några av alla jävla stundentskivor man blir bjuden på, och så
kommer man inte ens kunna gå för man fyller år i fucking december. då
blir man ju jävligt glad. OR NOT!

bra start på dagen

idag började jag dagen med lite body pump. eller ganska mycket body pump. hade ju idrott första lektionen, åtta på morgonen liksom.... men det är ju alltid skönt :) eller? så jäkla jobbigt vare. men kände mig duktig efteråt.
resten av dagen flöt på rätt bra. film på engelskan och sådär, soft!
slutade en halvtimme tidigare, så åkte hem och pluggade och åt mellis. har ju fekprov imorn, och är ganska så säker på att de inte kommer gå så himla bra. får plugga lite mer snart, sen har jag ju dans ikväll :)
lovley! hörs efter de rå, eller nåt. xoxo


ball brud för länge sen!

FILOSIFERAR!

alltså, jag har aldrig fattat grejjen med att vara rökare
och gå ut utan tändare eller cigg. jag menar, är man beroende
så köper man väl nya cigg när dom börjar ta slut, inte när dom varit slut i en vecka liksom.
komma och tigga från andra. (asså inte mig för jag röker ju inte)
och tändare, hallåååååå? röker man så har man väl alltid med sig en, vart man än går,
eftersom att man alltid måste röka överallt hela tiden tydligen.
ungdomar är experter på sånt där.

DAGENS FETA DISS


- alla tummar ner för folk som smaskar!
så himla äckligt. jag blir så irriterad, och langar feta mördarblickarna.
speciellt om det är på morgonen (har världens sämsta morgonhumör)
eller på eftermiddagen när man sitter på bussen.
som en jävla 40-åring idag som står bredvid mig och smaskar på sitt
jävla tuggummi. hade lust att smälla till henne. de är så äckligt!
åh, stäng munnen folket!


hej å hopp, jag gillar snopp

sitter och tittar på naked mile på 6an. väntar egentligen bara på att reprisen av ph ska börja, höhö.
borde egentligen plugga, men tycker nog att klockan visar lite för mycket för det nu, eller?
har nyss tagit en skön dusch efter dansen som förövrigt gick grymt bra. det är så sjukt kul.
är dödshungrig också fast jag åt mat innan jag åkte. men jag kan äta typ hur mycket som helst, så ska nog göra en macka att käka till ph, sen borsta tänderna och hoppa i säng. ny dag imorn liksom!
redan onsdag. gal1 vad veckorna går fort. bara jag som typ dör av längtan till höstlovet? näe tror inte de vah.... eller?
vad ska man ha på sig imorn dåå? ångest av att kolla i garderoben typ. ibland hatar jag kläder. konstigt vah?



söta tjejer vah? jo tack vi vet :)

tolfte oktober

hejjjjjjjjjjj!
satt inte vid datan ett skit igår, pallade inte. knappt kul längre juh....
paradise hotel började, så jäkla bra. har längtat i typ ett år, haha!
men fula människor. besviken alltså. förra årets deltagare va ju hottiesar nästan hela bunten!
somnade vid tio, sjukt tidigt, riktigt skönt! vaknade halv sju imorse fast jag började elva, och kunde inte somna om. surt! men kollade teve och käkade frukost och sånt, så de va rätt soft iaf.
idag hade jag en lektion, samhälle. sen käkade jag rågod lunch i skolan (fett ovanligt) och sen drog jag hem. har pluggat fek och bytt om till dansen nu. ska bara få i mig lite 'middag' innan jag drar.
HEJDÅ




kärlek!

hahahaha, så himla sött!



TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT

så himla osugen på att blogga. det är så tråkigt, har inget att skriva om förutom vad jag gör och det känns så muppigt. funderar på att sluta blogga, men kan inte bestämma mig. vi får se.
tänker iaf inte känna att jag måste skriva nåt hela tiden. så kanske blir lite tomt här i framtiden. vem bryr sig! hejdå! :)

LYCKLIG CHEY

nyss skuttade jag runt här i huset och pratade med mig själv, sköng och skrek lite, för är på fett bra humör! nu sitter här och bölar.... dock till extreame home makeover, men iaf. så himla fint, gulligt och lyckligt. dom är så sööööta allihopa (stavas det så? ser helt mongo ut)
har precis målat naglarna, blåa, för ovanlighetens skull. men de är finfint! lite tråkigt att alltid ha rosa kanske, hehe.
ska strax packa lite eftersom jag ska slagga hos johanna ikväll. behöver ju typ bara trosor sovtröja och tandborste, men ändå. drar dit direkt efter dansen, så käkar jag där så ska vi ha värsta mysmegamongotjejkväll. längtar!
hörs kaaaaaaaaanske ikväll, vi får seeee! love





världens bästa vän, genom allt!

fredag ♥

godmorgon! eller? dålig morgon kanske....

igår hade jag skola, va hos doktorn, åkte till dennis. rätt soft dag liksom. orkade inte blogga då.
idag gick jag upp tidigt, åkte till skolan för att ha multimedia klockan åtta, men nejnej, vår lärare va sjuk. men ah schysst att vi ska pallra oss upp tidigt och åka dit när hon ligger hemma och slappar. trött man blir!
så jag drog hem, för vi har bara matte sen och pallade inte vänta i över två timmar på en mattelektion, när jag likagärna kan jobba det hemma. rätt skönt faktiskt att sitta här i mjukiskläder nu, hihi!
ska strax käka frukost och softa i sängen. härliga fredag!
seeeeeeeeee u latero!


ja gillar mina snobbentofflor :)♥

gal1

wahoahawahowahwaoowoooo, hela min blogg laggade :| vad händer? nån annan som har problemas?
hopaps det löser sig. allt typ försvann :o
nej nu säger jag GODNATTTTTTTTTTTTTT

trevlig kväll :)

Godkväll! (lika seriös som på nyheterna)
dansen gick grymt, men lite för lång uppvärmning enligt mig. hinner ju knappt dansa!
men kul vare, som vanligt.
nu sitter jag här i morgonrocken och dricker min drickyoughurt. när den är slut ska jag borsta gaddarna och hoppa i säng. klockan är ju snart halvtolv redan.
imorn äre skola till tre för mig, för sen ska jag bege mig till doktorn på ekerö och ta lite sprutor i mitt ärr. längtar! eller? neeeeeeeeej, gör jag inte. gör så äckligt jävla ont så de inte är sant. och hon trycker in den typ fem gånger. fem fucking gånger i mitt jävla lilla ärr! tycker fett synd om mig själv om nån ville anteckna det :) men efteråt får jag förhoppningsvis träffa min bästa pojkvän, annars dör jag.
tjarå

dansssssssssssss

sitter och taggar inför dansen med bra musik och lite stretching på golvet. dock känns det som att lårmuskeln ska släppa igen, men vi får hålla tummarna att den inte göre, right? ;) för de blir inte kul.
ska strax käka middag, sen ska jag dra om cirkus en timme. hörs nog ikväll!

carro signar ut!

såhär snygg va jag idag;



svarta jeans, puderrosa blus, svarta kilklackar och silvriga smycken körde jag på idag!

SVAR PÅ KOMMENTAR;

hej du lilla anonyma person :) cool som kommenterar elaka saker anonymt, verkligen (Y)
du skrev att min pojkvän va ful, men alltså, ser du inte att bilden är sjukt oseriös, haha? man måste ju våga bjuda på sig själv ibland också :) och han är iaf snäll, till skillnad från dig!
men tur att du är så snygg då, som du verkar tycka eftersom du skriver sådär!
PUSS

HALLÅ!

sitter här och trycker i mig värsta bamsemellisen. youghurt med müsli, macka och oboy.
riktigt gott.
va ju i skolan idag, hade värsta friluftsgrej på gympan. fick klättra i berg och bygga vindskydd och så. rätt skoj faktiskt :) sen flöt dagen på som vanligt och slutade med skolfoto. kul! or not. blev säkert asful. blir alltid de på skolfoton.
ska läsa min bok när jag har käkat upp mellisen och så har jag dans ikväll. fan va soft! hörs!

ihidpifasojf

gud vad jag har pluggat flitigt nu! duschat har jag också hunnit med.
ska strax tända lite ljus i mitt rum (grymt kallt här) och lägga mig och läsa boken som ska va klar nästa vecka. sen sätter jag nog på filmen jag inte hann se klart igår.
men först tänke jag visa lite snygga bilder från sommaren. mina absoluta favoriter. eller? (alla är från mobilen nu, därför dom är random)


min absoluta dödssnygga favoritklänning! ♥

söt nyduschad chey (Y)

min snygga pojkvän

mitt sommarragg!

jag blev pannkaksstekare!

schteeeeekte i spain!

hahahah alltså, de är tillåtet att skratta nu, för jag kan inte sluta när jag ser denhär bilden. grejjen är att jag brände sönder hela fucking ansiktet, rejält asså, fick sårskorpor och det vätskade sig och allt (äckligt vah?) men det syns knappt på bilden liksom, faaail. men man ser kankse att min ansikte är helt svullet, hahahah. stackars mig!

sen va all färg i fejjset borta....lite fläckar här&där

brun brud!

min grymt tuffa kusin!

han gillar sitt lejon gaaaanska mycket!



hjälppppppppppp

vafan ska man ha på sig på skolfotot imorn?

SKOLAAAAAAAN SUUUUUUUUUUUGERRRRRRRRR

mitt huvud kommer sprängas snart, så ont göre. kom nyss hem, ska sätta mig och plugga nu, så hoppar nog dansen idag. kommer inte hinna eftersom jag isf måste jag åka om en halvtimme. tråkigt, men sant. plugg går tyvärr före dansen. ibland...typ aldrig. men har en grej jag inte gjort som va tills idag och så har jag en bok som ska va klar nästa vecka. bara 300 sidor kvar rå, typ :) KUUUUUUUUUUUUUL! så blir råplugg ikväll, och kanske lite situps, eheheh. faaaaaaan jag vill dansa!
heidooooo

gubben i lådan


skön låt juh!

g-natt

nu är jag färdig för sängen så bäddar ner mig och kollar en film och hoppas på att jag somnar snabbt! klockan är bara tio, skulle va grymt skönt att få sova ut ordentligt.
sov sött!

when i look at you


lovley

alltså sitter och läser gamla inlägg i min förra blogg, typcarros.blogg.se, ehehhe. så jävla kul. saknar sommaren09 sååå hårt, den va bästbästbäst! hittade ett inlägg där nu där jag skrivit att en brud hittade min och sofias flaskpost vi skickade när vi var i spanien. hur coolt är inte det? seriöst alltså.
vi skrev ett brev där vi skriver vår facebook & mejl och lägger det plus ett foto på oss i en plastflaska, går längst ut på piren och kastar ut de i vattnet, och en månad senare skriver en engelsk brutta att hon hittat de, på typ andra sidan landet. gryyyyyymt! vi blev helt galna, haha, hur lyckliga som helst.
jag tycker de är råååcoolt iaf.
nu MÅSTE jag duscha!

langar lite massa bilder från världens bästa resa!!!!!!!!!!!!!!








tjockisdagen

har suttit och läst elle, lagat korvstroganoff och gjort 150 situps, på raken! elle va kul, korvstroganoffen blev peeeeeerfekt och situpsen va lagom jobbiga. har ganska biffig mage vettni, typ åttapack liksom....!
ska nog ta en skön dusch nu och sen käka kanelbullar med familjen. alltsååå, de är man ju värd på kanelbulledagen!
ehm, skulle plugga svenska idag, som är tills imorn, men fattade inte ett jävla horpiss så antingen får jag erkänna för fröken att jag inte gjort den imorn för jag inte fattade så får hon skälla ut mig och sen förklara, eller så får jag fråga nån kompis i smyg hur den har gjort och skriva de imorn, fort som faaaaaaaaaan!
vi får se hur jag gör. love


bloggproffset

har fipplat lite på bloggen och det blev helt knas, men en tjej ska förhoppningsvis hjälpa mig, men de får vara såhär tills vidare. ska ändra texten och sånt lite i inläggen och de men får göra det senare för nu måste jag tydligen hämta min hund. åååååååååååh! HERRRRRRRRRRÅ

sjukling

tjappppi! stannade hemma idag då jag vaknade med världens magknip och illamående. not nice, så fick sjukanmäla mig och lägga mig i sängen igen. har fortfarande ont i magen men illamåendet har börjat släppa. håller på att baka en äppelpaj nu, mamma bad mig faktiskt, och så ska jag plugga snart. duktigt juh! men nu måste jag springa och kolla pajen så den inte blir bränd. seeeeyaaa!

bloggggggläsarN

gud va tiden går. har suttit och läst massa bloggar i snart en timme nu. ska borsta tänderna, klä av mig och bädda ner mig och läsa veckorevyn. börjar tio över nio imorn och ingen aning om vad jag ska ha på mig så måste kliva upp tidigt imornbitti. sleep tight

helgen är slut

dålig update i helgen eller? liiiiiiiiiite kanske :) men nu är jag här igen, bänkad framför datorn. nördigt de lät...
drog ju på dans i fredags, hade vikare, de va kul och gick bra. har ont i min lårmuskel som slets sönder förra året så är lite jobbigt ibland :( men jag fixart ändåååååå! man får stretcha försiktigt på vänsterbenet!
mötte upp dennis och hans vän sara efteråt, hjälpte henne att hitta till sin vän eftersom hon inte var från stockholm, och sen drog jag och dennis på bio på sergel. bion äääägde. så jävla rolig!
åkte hem till mig och hade vilt sex i flera timmer. näe skoja bah! eller?
på lördagskvällen träffade jag johanna, så åkte vi också på bio och såg tusen gånger starkare. lovley! den va också grym. de va riktigt mysigt och vi hade jättekul.
efter de åkte vi hem till henne och hade myspys i soffan och somnade tillslut. vaknade sent imorse, åkte hem, fixa mig och åkte till järna på cirkusföreställning. mammsen jobbar ju på cirkus cirkör så hon hade biljetter till dedär, så jag henka på. de va bra, riktigt bra. dom är grymma!
åkte hem, fick varma mackor till middag och hade mys. nu ska jag duscha. imorn äre måndag, gillart! or not!
TJADÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


mys i biomörkret

drar iväg på dans nu, sen möter min älskling mig i stan och så går vi på bio :) myskvälll!!!!!!!!
heido


första oktober

tjenis. idag äre höst på riktigt. oktober liksom. plus att det var minusgrader när jag åkte till skolan. sickt!
riktigt kallt.
började åtta med multimedia, som jag hatar. egentligen äre kul, men jag datorer och ritprogram går inte så himla bra ihop. blir nåt fel så blir jag jättearg och ger upp, typ. har noll tålamod. men det blev bra tillslut. gjorde en liten animerad fiskfilm. en rosa fisk som blev uppäten av en sjöstjärna som fövandlades till haj. riktigt läskigt vare. man trodde de skulle va en fin film men så bah blev den snälla lilla sjöstjärnan en haj. så kan det gå. sen kom det en dykare också, längre hann jag inte.
hade matte sen och jag och micke jobbade på riktigt bra. vi va så sjukt duktiga, fast allt blev fel första gången så vi fick räkna om varje tal, hahhaha!
gick till centrum efter skolan och hitta lite fint :) inte bra! har typ noll kronor kvar nu. jorå lite finns det, men inte mycket. på fem dagar caroline!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trött jag blir på mig själv.
men ska visa vad jag köpt, sen ska jag nog duscha :)



(såååårry johanna att jag härma dig med ringen, men den va
ju så hiiiimla döööödssnygg (a) love it!)
klackar & skinnjacka till dedär blir nog kvällens outfit. eller kanske
blåa jeans, har inte bestämt mig.

RSS 2.0