odsjgåpasojfåa

tjoooooo! det är fredag,och valborg,så drar iväg nu med mina snygga vänner. nås kanske på t-fonen, annars hörs vi en annnan daaaaaaaag! tjaaaahrååååå!<3

stilla natt

tjena snebena! jag lackar satan på min mellanslagknapp. måste trycka typ hundra gånger för att den ska funka. eller ah, hårt iaf....
drog ju på dans förrris, och det gick azyyyyym! vi är förjävla bra. nu äre bah att inte glömma bort att sträcka på fötterna också, heeeeeela tiden, hehe. sen är allt perfecto. en danslektion kvar, en vecka ledigt och sen show. yyeeeaaah baby. längtar! det kommer bli grymt.
tänkte faktiskt hoppa i säng nu. imorn äre valborg så ring om ni har nåt kul på g! puzzzzzz

torsdagar är coola

heyyyyy fellas! min dag har varit tjillnation. vaknade sent, fixade mig och drog till skolan. va där vid elva, snackade helt ensam om boken jag läst på engelska i typ en kvart för min lärare, sen vare slut! hade resursdag idag så då får man göra såntdär man har missat. drog till h&m, handlade en bh och ett par trosor, och massa ringar. sen tog jag tåget till tumba där mammsen hämta upp mig. vi köpte donken till mig och drog till doktorn. fick en spruta i mitt ärr som gjorde asssssont,och hon typ stack tusen gånger i mig :(((( blev fett ledsen, drog hem. nu ska jag ner och käka en ´rejäl´ mellis, eftersom jag har dans ikväll. LATERO!

dennis <3 carolinenylen.blogg.se

tjeeenis! detta inlägg är till dennis, som bara äääälskar att läsa min blogg och allt jag gjort på dagarna D::d:D.D:
idaaaaag äre onsdag. gick upp fett tidigt för att skriva nationella halv nio. fick iofs en halvtimmes sovmorgon, men gick upp tidigt iaf, eheheh. jag rockade fett på provet och skrev exakt fyrahundra ord. grym eller vadå?!?!?!?!?
sen vare gympa, assssjobbigt. jag dog! verkligen! sen lurre, fast jag gick inte äta för hade särhjälp för historian typ, eheheh (Y) sen samhälle, sen svenska då vi skrev uppsats, asonice, sen musik, kuuuuul. slutade fem, fett dåligt. drog hem, åkte och kollade mobil, köpte en som kommer på typ måndag eller tisdag, drog hem, åt nu ska jag fortsätta prata med min coooola barndomsvän ola D::D.D::D. Dhan är assköööön! herrååååååå! pusssss på dennnis mest :D.d:D som är sjuk ocskååå :(((( KRYA PÅ DIG MIN VÄN! <3

(Y)

kanske du dennis :D.d:DD::D.D.d:D

sunny day

godkväll snyggisar! dagen har vart azyyyyym! tjill på förmiddagen, slutade efter lurren. satt på johannas lektion och lekte runt på facebook :D när hon slutat köpte vi glass och drog till stan :)))) där drog vi runt och va allmänt coola bara. jag köpte en assnygg väska, ett lip balm (hehehe) och ett diadem bah, men de va nice. vi käkade donken till middag. förvånade?!?!?!? näe, inte jag heller. de va asgott. käkade en hamburgare jag aldrig smakat förr, så de va nice. sen drog vi väl hemåt typ. nu ska jag tjura lite för alla killar är dumma, sen ska jag typ packa om till min nya väska och sen blire väl slagg!?!??!?! nationellt prov imornbitti. ahmajgad jag är köööörd! tack och hej, leverpastej!

ps. fina bilder från idag kommer nog imorn, pallar inte ladda över nu :)))) ds.

dehär är ett rån

juste, vi såg värzta väskryckningen idag i huddinge c. eller iaf när han sprang iväg med väskan och blev jagad av killen (som va fett sölig) och sen kom världens söligaste vakt, och tjockaste. smart att va tjock när man är vakt (Y) aja, det va spännande, hihihihi :D vi hjälpte till att leta och vi hitta han! LUUUUR, vi ville inte leta. vi skratta lite bara. herråååååå

ps. ´johanna är typ bääzzzzttt :D ds.

SKOOOOLA ÄR COOOLT!

tjaAAaaaAAaA! sitter på johannas lektion och tjillar. blev ingen historia idag, vi fick jobba hemma :D asnice! så när johanna slutar om cirkus en kvart ska vi åka till stan och schteeeeeeeka i solen. dennis dissar mig idag för en annan brud :(((( elakt eller hur?!??!?!? ah, ska slå han nästa gång vi ses :D
meeen ah, tur att jag har johanna, hihihiih <3333333
faceboook är cooolt och jag ska fortsätta leka cool där nu så vi hörs laterooooo!

ps. fuck pollen! ds.
ps2. grattis micke :D::D.D.D::D. på födelsedagen! wiiieeee, nu äru sjutton D:::d:D.D: <3 ds2.

alla vi som hatar skolan....

fan va dålig uppdatering det blir i denna blogg. men vafan, vem har nåt att blogga om såhär mitt i terminen? dagarna ser ju bah likadana ut hela tiden. usch och fy! ge mig sommarlov nuuuu!
idag äre måndag iaf och dagen va fan nice. typ tjill i skolan och slutade cirkus en timme tidigare pga hemarbete. det är nice. jag tagga till stan och schteeekte runt. hade utvecklingssamtal sen. det gick väl bra. ska få cepehjälp med historian eftersom jag har ig. kul att jag fick veta idag att omprovstillfället är om två veckor och det är bah då man kan görat. kul att jag inte kommer hinna plugga ordentligt. fuck skolan!
jag har smsat fööööööör mycket denna månad säger jag bara. herremingud. på cirkus två veckor och tre dagar hag jag smsat exakt just nu 3913 sms. uuuuppsiiiiiie. undra vem som har fått de flesta smsen?!??!?!??! (a)
ajaaaaaaaa, sånt är livet. bah att mamma kommer bli lite suris och hota med att jag får börja betala räkningen själv snart :oooo det vill man inte!!!!!! mehehe nu händer det viktiga saker på fejjan så vi höres imorn!!!!!!! pusssss

måndagsbarn

heeeeeeeej! idag äre söndag, usch och fyyyY! men dagen har vart nice hittillls! gick upp typ asssstidigt och duschade och fixade mig. sen kom dennis hit, och vi hade mys framför film och massa så, sen va jag tvungen att gå på dans. det va kul..... eller ah, baletten är ju rätt seg som vanligt men jazzen gick alldeles för fort. vi fick lära oss öppningsnumret, sen gick vi igenom dansen typ två gånger och sen va lektionen slut. helt gal1. men det va asnice. öppningsnumret är fettttt cooolt, precis som vi (Y) fick pizza till middag när jag kom hem, eheheh! tjåååckis!
nu ska jag kolla klart wallander och sen hoppa i säng. tjarååå! fan vilket tråkigt inlägggggggg!!!!!!!!!!! imorn äre måndag och man blir typ depp. sov gotttt!

THE LAST BOUNCE ÄR KÄRLEK!

TJAaAAEEHRNEeeeenaaaAaAaMITtTebeeenaaaAaaaaAaa! jag är förjävla lycklig! va nyss och såg the last bounce! äckligt bra säger jag bara, fyfan. det va lycka i hela kroppen. dom va bäst. de rockade fett. har man inte sett dedär så dör man typ olycklig. nej, men nästan! ahmajgad jag hade gråtit sönder om jag visste vad jag missade (om jag hade missat det asså) aja, det va bästbästbäst så det går inte att beskriva. det är KÄÄÄRLEEEEEEEK på hög nivå. ren lycka. respekt till dessa dansare asså!
aja, dagen har vart sköööön as hell. fan vilken värd helg.
drog ju till jocke igår och mös framför teven om jag inte sa de?!???! de va nice. vi kolla bert och american pie och massa, haha. askul (Y)
sen idag drog jag till huddinge med mamma och träffa mormor. vi fikade i solen och hade mys. de va väl 3vligt.
sen drog jag ju på bounce som sagt. AHMAJGAAAAAAAD! finner inga ord. jag ville gråta. jag vill dansa!!!!! NUUUU! jag längtar tills imorn, hehehe. JAG SKA BLI PROOOOOFFFS!
imorn kommer dennis hit, asmys och asnice! sen drar jag på dans och sen på kvällen ska jag dö.
nu ska jag typ tvätta av sminket och fixa mig för mys i sängen till oc! me like fööööhfaaaN!
tjaaaaaråååååå, jag är så jävla lycklig!  

this is real this is me

kvällenz outfiiittttttt;
svarta leggings m. detaljer på knäna - gt
vitt linne - h&m
lång kavaj - hm
smycken - lindex, glitter, london, spanien, h&m
klocka - ur & penn

23:06

tjaAAAaaAaAaAaa! har sovmorgon imorn, fyfan va skönt! har börjat åtta varje dag, asjobbigt.
sov idag efter skolan så kommer inte kunna somna på ett tag (som vanligt) men får sysselsätta mig med oc :)))
dansen gick azyyyyym! fyfan va kul det är, helt sjukt. koreografin är svår men fin, och den börjar sätta sig nu och det blir skitsnyggt. inte långt kvar till showen heller... jag längtar.
ska gå och borsta gaddarna nu och sen krypa ner under täcket och gråta mig till sömns eftersom dennis inte vill spela tevespel med mig imorn :'(((( hur ledsen blir man inte då?!?!?!??!
LUUUUR, jag ska inte gråta mig till sömns :D:D:.dD men elakt iaf. jag ska hitta nånannan att spela tevespel med, hihiihih :D GODNATTTTT!

dansdandsandaksnpoasjf

DAAAAAAAAANSSSSSSSSS! herråååååå <3

bara för att det är kul att vara jobbig;

  • skriv med filtpenna på whiteboarden.
  • smygläs metro över någonannans axel. sucka irriterat när den vänder blad och säg; jag va faktiskt inte klar.
  • ta ut en hundralapp i taget när du ska ta ut pengar.
  • testa mobiltelefonens samtliga ringsignaler på bussen. sjung gärna med.
  • kör på folks hälsenor med kundvagnen när du går i affären.
  • agera expertkommentator när du och pojkvännen kollar på fotboll. gör det till en sport att överrösta de riktiga kommentatorerna. fokusera mycket på outfits och frisyrer.
  • upprepa allt folk säger till dig, med bebisröst!
  • svara med en sång. hela dagen.
  • sätt dig bredvid någon på bussen eller tåget, trots att det finns massor av lediga platser.
  • när någon slänger något på gatan plockar du upp det och säger med duktig käck stämma; du tappade visst något.
  • recitera högt när du skriver mejl eller sms.
  • häfta ihop papper mitt på sidan.
  • tagga dina kompisar på fula bilder på facebook. ännu bättre om du lägger ut och taggar dom på fyllebilder tidigt på morgonen, när dom fortfarande bakissover.
  • ta med dina soppåsar på bussen.
  • provsmaka frukterna i fruktdisken. va noga med att bara ta en tugga, och lägg tillbaka igen.
  • moonwalka så fort du ska någonstans.
  • säg; 'jag kan inte ta ditt samtal just nu men var god lämna ett meddelande efter pipet' när din mamma/kompis/pojkvän ringer och frågar dig om något.
  • bjud in alla vänner till piratspel, maffiaspel och bondespel på facebook. ge inte upp föräns alla tackat ja.
  • fila dina naglar, titta upp i taket och gäspa så fort någon börjar prata med dig.
  • lägg händerna över någons ögon och säg: din blick är sjuk och måste vila.
  • håll en tom plats bredvid dig på bussen/tåget/tuben i rusningstrafik. hävda att din hemliga kompis sitter där.
  • sjung och spela fredagsmyslåten hela fredagen.
  • börja din måltid med att slicka på allt du har på tallriken medan du tittar dig misstänksamt omkring.
  • klia dig ordentligen i hårbotten en stund, luta huvudet framåt, skaka håret och ropa; det snöar!
  • fråga folk vilket kön dom är. skratta hysteriskt åt svaret.

     





torsdagar är asnice!

tjaaaaaaaaah! kom typ nyss hem, nice. slutade tjugo i elva, nice. hade naturkunskapsprov, gick azyyyyyyyyym, nice! nej de va lur, venne hure gick faktiskt. skrev asssssmkt men hade fel på första frågan iaf fick jag höra sen av mina vänner :((((( då fick jag damp och slängde min bok i golvet, eheheheh (Y)
aja, sen vare engelska, astjill, vi gjorde ingenting för vi är så busiga. köttbullar och makaroner till lurre, asgott!
fick vänta typ länge på bussen i tumba så gick och shoppade lite. två snygga linnen som man kan ha till typ allt, verkligen. asnice, och sen en tunn kofta bara. allt va ju nödvändigt så det va duktigt av mig :)))))
nu sitter jag och kollar oc och dricker te. ovanligt vah? ska faktiskt läsa lite solo nu också som kom idag, några dagar försenad! puzzzzzzzzii

onsdag

hey på er! hade halvdag i skolan typ juh. simningen va okeeej, och jag åt donken till lurre (Y) sen drog jag till tandis, drog ut en tand och sen hem. usch de är så läskigt :(((( aja, jag mår bra iaf. låg hemma och kollade oc och blödde satan ur munnen, sen pluggade jag och åt jordgubbsremmar, hihi. ja tyckte ja va värd dedär (a) middagen va god och sen har jag pluggat och kollat teve bah :)))) nu ska jag plugga lite till eftersom vi har naturprov imorn, blääääää! vi hörs latero! asså imorn typ. tjarååååååå <333333

hurtbullarna

yyaaallooh! sitter i sängen och tjillar med en kopp te och christine på teve! nice eller vad?!
drog ut med johanna och sprang förut. jag sa ju att jag skulle träna. det va trevligt med sällskap :)))) vi va fett duktiga, haha. vi klarade dock inte vårt mål eftersom att vi va rädda, men vi sprang iaf, och det va huvudsaken!
jobbigt vare. kommer ha typ träningsverk imorn, hehe. är feeettt otränade när det gäller springning. men det ska det bli ändring på. funtade på att springa imorn också, men kom på att man måste vara stilla typ aslänge efter att man dragit ut en tand :(((( fan råååå! jaja, torsdag äre ju dans iaf, så kan jag ju springa på fredag, efter skolan. tror ni jag kommer palla? inte jag heller.
men nu tänkte jag plugga lite naturkunskap, dricka upp mitt te och somna till oc, såklart!
sov sött alla fina där ute! ♥


dresscode


u like it

shuuuuuueeee! hur äre med er? med mig äre fina fisken! livet leker och solen schteeeeeker. eh typ slängde in ett rim där lite spontant, ehheheh.
jag slutade asssstidigt idag, hur nice som helst. kom hem, tjilllade heeela ända tills nu. skum mening, men careface på det! jag är ashungrig! ska nog gå ner och hämta en mandarin. och så måste jag göra en hemlig sak också. ååååh, fett jobbigt! sen måste jag träna ikvällis också, ashårt! jag ska görat! asduktigt!
och ikväll äre fett med bra på teve, som jag alltid glömmer bort och missar allting typ, så ikväll ska jag bli klar innan klockan åtta med allt. ah lycka till haha. fyra timmar på mig att typ, träna duscha äta göra hemlig sak, plugga och ah, massor typ!!!!!!!!!! kanske bäst att börja med att hämta dendär mandarinen jag vill ha!


lucky im in....

fan va sugen jag blev på sockerdricka! tyvärr har jag ju ingen, tråkigt nog.
aja, måndagar suger och imorn äre tisdag, också tråk. typ massa naturkunskap. usch! men dagen är kort :))))
på onsdag ska jag dra ut en tand igen, gråta floder!!!!!!! och så ska vi simma. fy vilken hemsk dag. och det värsta är ju att jag inte missar simningen pga tandis. jag öööönskar mer än allt annat att jag hade gjort det!
men missar de sista lektionerna och får sluta typ ett istället för fem iaf, så det är ju positivt!
och imorn möter johanna upp mig i stan efter skolan så ska vi ha mys! me like!
fast nu äre dags för tandborstning och sen gosa under täcket med oc och dennis på sms. det kan inte bli bättre, nästan!!!!!!!!!! sleep tight!

okul

heyyyyy igen bloggisen. typ en minut senare?!?!?!? nej men ah, sitter och trycker i mig äpple och dricker apelsinte. ja vet, asskumt, men va tvungen att pröva :ooo och sa ju att jag inte skulle äta nåt tills på onsdag men ah, äpple är ju nyttigt :$ och dennis har faktiskt lärt mig att man måste äta efter att man tränat för att..... nånting :D glor på hollywoodfruar också. dom är ju förjävla sköna, haha! jag ska också bli hollywoodfru. asnice juuh :D men nu ropar mamma :||||||||| tjaråååååååå!


19:59

hejehejehejehejhej! sitter här och döööör av garv åt alla :PppPpPPP grupper på facebook :D haha så jävla roliga asså!
aja, har typ nyss tränat, massa styrka, asduktigt! känner mig fett snygg nu. LUUUUUUUUUUUUR! men iaf, det va duktigt iaf :)))) vi har ju simning på onsdag så måste typ träna imorn också, och inte äta nånting tills dess :oooo
kul att komma där som en flodhäst i bikini liksom :((((((
ska försöka hoppa i säng tidigt ikvällis och kolla oc. jag behöver min skönhetssömn, men det blir ju aldrig av.
imorn börjar jag åtta, då åker jag och johannis tsm till skolan :D wiiieee, äntligen. då blir hela dagen bra typ!
sen på eftermiddagen ska jag och några åka till museum (hurfan stavas det? :|||||) för vårt grupparbete på historian, så det blir ju tjill. sen ska jag nog hem och träna, hehe (Y)
nej nu ska jag fortsätta garva lite, sen ska jag koka te och mysa! simma lugnt!

men palla rubrik jao

godkvällllis! sitter i sängen och tjillar och gråter lite över min mensvärk! :'( mitt te har blivit kallt också bah för jag glömde dricka det, och jag börjar åtta imorn och jag har ingen pojkvän som kan sova bredvid mig och killa mig på ryggen inatt! allt suger!
LUUUUR, inte allt. men jag känner för att klaga och gnälla lite nu :))))
dagen har vart cooool. vaknade, gjorde typ ingenting, drog till skärholmen med syster typ assnabbt, köpte en glass, drog hem. sen åkte jag dirr till dansen. balett, astråk. hade massa mensvärk och värmen där inne dödar en. man typ lökar sönder fast man bah står till ungefär. sen vare jazzzzz, askul. dansen är typ klar och vi äger sönder så de va nice. drog hem, satt mittemot två fullisar på tåget som va asäckliga och läskiga. ville typ dö :o
kom hem, käkade kyckling till middag, duschade typ länge. snart ska jag leta efter nåt att ha på mig imorn i min fett stökiga garderob, och sen vill jag sova. fast kanske måste plugga, venne. ska iaf kolla oc smsa och seeen, sova! aja careface på det såhär cool va jag idag, heipa!

HEJHEJHEJHEJHEJHEJHEJ

ahmentjenafan! ska försöka sammanfatta mig kortis!
igår efter skolan som va trååååk drog jag hem till johannnnnna. vi åt mellis och bakade bullar. dom blev huuuur goda som helst. sen åt vi pizza med hennes familj, det va gott och trevligt. sen kollade vi filmer och åt bullar :))) sen åkte jag hem.
idaaaag vaknade jag rätt tidigt. knas, men iaf. fixade mig, och drog till stan med dennis. wiiihuuue, det va nice. ni vet, han som är så cool, som jag har snackat om?!??!?! :D han va sweeeeet! ehhee iaf, han hade röda byxor, typ = me like, som alla veeeet. aja, vi gick runt och bah va allmänt coola som vanligt. sen åt vi på johannas donken, hihi. åååh hon är så duktig min lilla flicka :))))) aja, sen va vi mer coola och drog hemmmmåt! jag drog till kusinsofia och vi snackade om aaaallt viktigt som vi inte hunnit berätta för de va såååå länge sen vi träffades :((( de va skönt iaf. sen gick vi prommis med hundarna och mös lite.
runt halv nio åkte jag till stan och mötte johanna, så drog vi till café 60 och fikade ute inlindade i filtar och vi pratade också om massa hemlisar, hihi. i love it! sen drog vi hem, nu myser jag i sängen och missar typ aaaaallt av oc eftersom jag sitter och bloggar. baaaaajs. får spola tillbaka (Y) så herrrå, imorn blire kanske ont om update eftersom jag har daaaaaaaaaaaans! pussssssshejs på alla. (inte ni som är fula)

natititit

ööhh heeeeej, jag pallar verkligen inte blogga nu. skriver imornbitti! pusssssshejs!

22:21

hej tjena hallå tja hola heyyyy! vad händer?!??!?! är läget nice elleeeh?
här äre typ toppen. jag va på dansen, ägde sönder, sen drog jag. typ! nej men det gick bra. va typ heeelt förvirrad i början och glömde bort koreografin och allt men sen gick det azyyyym. det är så jävla kul att dansa!! åkte hem, åt en pizzaslice till middag, duschade och nu sitter jag och kollar nån film på sexan och msn:ar och sms:ar och facebook:ar och bloggar! everybode likes it! och dricker cola. viktigt!
ska väl kolla om det finns nåt att ha på sig imorn och sen kanske det blir sängdags?!??!?! känns som att jag behöver lite sömn.... börjar iaf halv tio imorn, så det gillas :))) och slutar samtidigt som johannis, gillas ännu mer. hoppas hon vill leka med mig imorn!
nu ska jag göra viktigare saker än att blogga! LUUUUUUUUR, de finns inge viktigare. men jag ska göra lite annat. heeeeejdå råååå.

ps. DENNIS ÄR EN COOOOOL GRABB! ds. (hoppas du blev jag nu dennis! :)))))))

hey soul sister

ska ut med vovvisen nu, sen typ tagga till dansen :)))) jag langar minst ett inlägg i kväll, de lovar jag! pusssss hej!


fina tjejer


såhär såg vi ut när vi åt glass i solen :)))) schteeeeek!

såhär såg jag ut idag!



jeans - USA
jacka - h&m
blus - h&m
skor - din sko
halsduk - vettefaaaaaaaaN!

happy birthday

heeeeej! jag åkte till skolan, hade en lektion, sen drog jag :PPppPPPp ehehe! ah, började åtta, slutade nio. asskönt. drog till stan med mickeliiiito och shoppade. luuur, vi shoppade inte :(((( han lämnade tillbaka ett par byxor och jag bytte ett par skor till ett par rosa converse, hihih hur fina som helst!!!!!!! love it!
sen åkte vi hem, var och en till sig asså. snart kommer mi madre hem med lurreburre till mig, och ikvällis blire dans. yeeeaaaah! ska säga grattisgrattisgrattis till sötis terése som fyller år idag :D:D:d.:D.d.D puss pårej! <3
ja, mer har inte hänt så heeejdååååååååå :D


SWEEEEEEEEEEEEEEEET

GAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEETTTTTTT

heeeeeeeej! förlåt så hemskt mycket att jag inte berättade för er vad jag gjorde igår. jag skääääms. men jag hade helt enkelt inte tid. ni vet, min bästis går före er, höhööhö! (Y)
jag hade skola, rätt kort. eller ah, en lektion, för sen vare tandistid. det va tråkigt där, så jag åkte hem. eller näe, jag åkte och mötte johanna i huddinge och sen åkte vi till stan. vi köpte med oss latte och en varsin negerboll och satte oss i solen och schteeeekte. det va asmys. tills alla äckliga duvor kom och attackera oss och vi skrek och alla kollade. pinsamt! men det va läskigt. dom va hur många som helst....
sen köpte vi piggelin, hihihi. vårat nyttighetslöfte funkar bra tycker jag :))))) men de va asgott och jättesomrigt.
sen drog vi typ hem till johanna, lagade världens godaste pannkakor (hon gjorde, jag tittade på) och sen åt vi dom såklart. sen kollade vi solsidan hela kvällen och dog lite. sen va jag tvungen att åka hemis!

idaaaaaaaag gick jag nio timmar i skolan. min dag va not so toppen. men det va kul ändå.
började helt normalt, psykologi, matte. hahah jag fick 12 poäng på matteprovet och g, fast gränsen till g va 14. höhö, bara för jag är så söt och snäll (a) eller nåt?!??!?!?! sen hade vi gympa. jag och bollsporter = skador! jag är inte smidig. jag och micke krockade, min kind i hans panna typ, så hela mitt kindben svullna upp, blev asssssömt och blått :| så jag kan inte skratta, för de gör ont! sen krockade jag med robin och fick jätteont i knät och värsta blåmärket :(((( aja, cool som jag är så ska jag inte gnälla.
sen åt vi äcklig mat och hade mera lektioner. på musiken ägde jag sönder och spelade titanic på gitarr. fyfan va bra jag va :)))) fast när jag spelade för micke så sa han; men kan du inte spela nån låt då?
då blir man ju lite ledsen. hörde han inte att det va titanic eller? jag och läraren tyckte iaf att jag va bra, och då äre så! sen åkte jag heeeeeeem, och jag har pluggat lite bara typ. herrrråååå nu ska jag ha tjillnation för dehär inlägget blev fett långt så jag nästan fick kramp i fingrarna. pusssss

ps. jag längtar tills imorn, bara för att. ds.

DENNIS ÄR MIN POJKVÄN!

dennis jansson är bäst i heeeeeeeela världen! :)))))))))))))))))))))) <333333333333333333333

måndag hela veckan

tjaaaA! jag sitter här och pluggelipluggar. trååååk. har gjort det sen jag kom hem typ. eller ah, sov nyss i två timmar. faaaaaaaaaaan va illa. hur ska jag nu kunna somna? jag ställde klockan så att jag bah skulle sova i en halvtimme, men näe, vettefan vad som hände. jaja, ska göra klart dehär nu, sen ska jag duscha och sen soooova typpp :)))) imorn ska jag till tandläkaren. hata! men missar lite skola :)))) de är niiiiiiice. fast iofs så ska min grupp på historian åka till ett museum, och de missar jag. då blir man ledsen. fick iaf g på historiaprovet, yeeeeaaaaaaah, jag är bäst!!!!!!!!!!!!!! har ju failat på allt annat inom historia så blev fett glad när hon sa det :D
men har inte tid att sitta här. lovar kanske minst en till update innan jag sover. pussssi

2303

tjeeeeniS! kom precis ut ur en lång skön dusch, höhö! de va nice. innan de va jag ute med johanna. vi gjorde ingenting, schteeeekte runt på olika ställen bah, coola som vi är. och drack redbull.
ah, de va trevligt iaf :)))) nu ska jag läsa lite och sen blire sova för fulla muggar. pallar inte skola imorn!
sweeeet dreams!


bara för att

Dagens frisyr: slarvig knut på huvudet
Dagens smink: noll
Dagens klädsel: t-shirt och trosor. just nu, morgonrock
Dagens måste göras: plugga dammsuga plugga välja kläder tills imorn
Dagens vill ha: pengar och mera värme
Dagens köp: nada
Dagens mat: en macka med oboypulver på
Dagens saknad: johannnnis, as usual
Dagens planer: plugga, träffa jocke eller johanna
Dagens fundering: eh, haha nu börja jag fundera på vad jag har funderat på...
Dagens tråkigaste: hela dagen
Dagens händelse: ingenting har hänt fan  
Dagens personer: ingen
Dagens låt: im yours - jason mraz

haha fyfan vilken ovärd dag, och ovärd lista! aja, de är söndag fan! tack och hej för mej!

elfte april

heyyyyy bloggisen! idag äre söndag = slut på lov = skola imorn. sjut mig någon! jag har inte pluggat ett piss detta lov typ, och egentligen borde jag verkligen ha gjort det så, får typ vrålplugga allt idag.
har iaf hunnit städa min garderob och pluggat liiiite idag, och duschat! ville spendera denna dag med någon söt människa i typ stan i solskenet, men nej, det hade jag inte tid till. fuck life. näe, men typ.
ska KAAAAAANSKE träffa jocke ikväll iaf. asså vi har typ bestämt, men det blir ju aldrig så som vi har bestämt så, vi får väl se. annars träffar jag min favorittjej johanna som kommer hem från småland & skåne idag! :D
jag är huuur sugen på pizza som helst så ska nog ringa mamma och fråga om vi kan käääka det idag! det skulle va nice eftersom imorn blir jag nyttig igen! och jag ska hålla det. det är fan sommar snart asså!
nu ska jag smörja mitt ansikte, så herrrrrrrååå!

gsdgcvbxfsz

jävla horfittskit! satt och skrev feeeeta långa listan här till er, så bah när jag skulle publicera den... 'sidan kan inte visas' fuck off! nu försvann ju hela. datan suger, nu ska jag kolla film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sov inte gotttt!!!!!!!!!

R.I.P MALIN ♥


det har gått ett år & en vecka! vila i frid! ♥

nattttt

klockan är halv tolv, jag sitter i min brors rum och hans internet suuuuuger!!!!!!!! blir fett irriterad eftersom att det typ står 'sidan kan inte visas' varje gång man trycker nånstans. jocke kommer hem från nånstans om typ en timme och vill att jag ska träffa han då (asså vi bor asssnära varann) men halv ett känns lite sent att dra ut?!?!?! ah vi får se! käkade typ två tuggor av bj innan jag blev proppmätt så, funtar på att gå ner och hämta den ur frysen nu igen efter att jag vilat magen ett tag. låter som en bra idé enligt mig. ska nog tvätta av mig sminket snart också. har sovit med det på lite för många nätter detta lov så min hy är inte den finaste just nu, men det löser sig nog. ska leta upp en snygg bild som jag kan langa upp här till er, och sen ska jag göra allt jag skrev att jag skulle göra :) simma lugnt!


ni får en bild på min pojkvän rååå, bah för de va länge sen.
dehär va i somras när vi va i kalifornien och lärde oss surfa :))))) <3

ben & jerry is here

va precis nere med mamma och köpte glass på statoil, så nu ska jag spendera kvällen framför data/teve med min pojkvän ben och hans vän jerry! dom rockar så jävla hårt. love it! så ja, hörs latero kanske! puss på er <3


weekend

tjatjatja! igår vare freeeehdag! det va nice. jag städade typ heeela dagen lång, och på kvällen drog jag med jessica elin och stella till trångsund på fezzzt. det va nice. trevligt folk (dom flesta iaf) och mycket dans, haha (Y) elin är sköööönast! ah, vi rockade på dansgolvet och när vi drog hem 'drog hela festen' hehe, tyckte alla iaf.
jag och elin stack till tullinge och slaggade hos tintin, där även hennes boyfriend micke va. det va mys. jag sov inte ett piss på hela natten, för vi låg och snacka i de tre timmar vi va där, eftersom elin va tvungen att dra hem halvåtta. så jag drog också då, och somnade dirr när jag kom hem. de va nice :))) sov i cirkus tre timmar och nu är jag pigg som en lärka och sitter här och laddar upp bilder på facebook. det är nice. bjuder på lite snygga partybilder här också. tyvärr är dom tagna med t-fonen sååå, kvaliten är ju inte suuuper direkt!!!!!!








alla mina små söta partypinglor!

sweet dream are made of cheese

tja igen alla sweeties därute! sitter här i min ensamhet och käkar frysta hallon. det är hur gott som helst. kollade nyss supersugen, tror jag det va. ah, nån film på teve iaf, och nu ska jag nog sätta på nån annan film. haha fan vilken tönt-mening dedär blev?!?? imorn äre fredag och då äre parteeeyyy som gäller. jag är taggad till tusen. har blivit ont om sånt detta lov. men kommer nog inte skriva mer ikväll så, ni får ha en fin natt, vare sig ni sover själva eller med nånannan! :))))) sussa sött

19:54

sitter här i myskläderna och dricker en kopp blåbärste. finns inte mycket annat att hitta på verkar det som.... mamma kommer snart hem med en påse chips till mig, då skare tjockas. fy, slut med allt sånt efter lovet igen. men lov brukar bli att man äter rätt mycket. gör inte ni också det?
jag tror faktiskt inte att jag är den enda (a) hoppas iaf!
jag är hur myssugen som helst. typ bah ligga och kramas med nån person man tycker om :))) det gillar vi.
JOHANNAAAAAAA KOM HEEEEEEEEEM :'(((((((


life goes on

schysst att jag inte fick följa med till jockes vän david nu. då blir man ju lite ledsen :(((( men dom skulle ändå kolla hockey. usch! aja, får väl hitt på nåt annat spännande att göra denna fina kväll rååå!
så jävla sämst att alla mina fina vänner inte bor kvar på gatan längre!!!! så jävla nice när man bah kunde träffas på en sekund. plus att varken johannis eller mickis är i stockholm :((((( aja, kanske ska städa eller nåt.... LUUUUUUR, verkligen inte! men vi får se vad jag gör, hejdååååå


utgång

drar iväg till tullinge nu med jocke och schteeeeker hos david, höhö! hörs latero ikväll. pussss

knock you down

har suttit typ hur länge som helst och försökt fixa en helt ny assnygg design, men det gick inge vidare, höhö. jag suger fan på såntdär. så ja satte in första bästa random bild jag hittade i mitt album (typ iaf) och det blev såhär. cooooolt. nja, men whatevah. ska fixa en annan dag, men pallar fan inte nu, helt seriöst, det är fett jobbigt. speciellt om man inte har nåt tålamod....!
tänkte iaf ta en dusch nu och göra mig till människa igen, och sen får vi se vad som händer senare. kanske ska träffa jocke sen men, vi vet ju hur det brukar bli när vi bestämmer nåt, hehe. aja, börjar med att fixa till mig!!!!!!!


26 orsaker till varför du ska dejta en dansare....

1. Vi är viga!
2. Vi är vana att visa upp oss!
3. Vi har bra uthållighet och kan hålla på länge!
4. Vi är väldigt bra i grupp!
5. Vi har bra taktkänsla!
6. Vi gör som vi blir tillsagda!
7. Vi testar gärna nya stilar!
8. Vi har muskler!
9. Vi har mycket energi!
10. Vi tål väldigt mycket!
11. vi är vältränade!
12. vi tar initiativ!
13. vi tar oss an utmaningar!
14. vi kan göra lyft!
15. vi är flörtiga!
16. Vi är lyhörda!
17. Vi gör det snabbt!
18. Vi gör det långsamt!
19. Vi kommer alltid med nya moves!
20. Vi får våra partner att göra saker de inte trodde var möjligt!
21. Vi går emot gravitationen!
22. vi rör oss utomordentligt bra!
23. vi anpassar oss bra!
24. koreografi eller freestyle, vi gör det!
25. vi är alltid redo!
26. vi gör det med passion för vi älskar det vi gör

haha jag bara älskar facebooks assköna grupper (Y)

07:57

godmorgon! klockan är strax åtta och jag är redan vaken. galet. men min hund kom in för cirkus en halvtimme sen och gnällde skällde slickade mig i ansiktet och hoppade runt i min säng sååå.... då vare bah att stiga upp och gå ut med han och busa lite. nu har han gömt sitt ben nånstans, och varken jag eller han vet var, och han verkar vilja ha det. ååh, jättejobbigt. sitter där nedanför min säng med värsta puppyeyes och gnäller lite. min bebis!
men nu ska jag typ gå ner och käka frulle och titta lite barnprogram, hihi! LATERO FELLAS

sweet dream are made of me

härmed säger jag natti natti, för nu tänkte jag hoppa i säng (vafan säger jag alltid hoppa för? hoppar ju aldrig. måste börja säga nåt annat) eftersom det är en ny dag imorn, hehe (Y) ska sätta på nån bra film att somna till, det är nice. ja, what more to say? skriver nog imornbitti, rätt tidigt skulle jag gissa :))) ni klarar er tills dess!!!!! sleep tight!

BLOGGTIPS; http://stilrobin.blogg.se/

läs DENHÄR BLOGGEN! han är snygg, han är rik, han har stil! perfekt kille för mig, höhö. nej så kul ska vi inte ha det! han är alldeles för snygg för mig, och lite för gammal kanske. asså ah, egentligen inte men, whatevaaaah. han skriver om allt möjligt i sin blogg och har fett mycket bilder på sig själv = man vill verkligen läsa hans blogg!!!!!!! serri, den är nice fan! pussssss


min bästavän

hallihallå! drog ut med johanna på kvällen och pratade hemlisar och käka godis. det va asmys. fick sommarkänslor as hell, eftersom vi satt där vi brukar på somrarna. myyyyyys! mer hände inte, vi bah prata och  prata och prata, hihi :)))) nu kollar jag teve och msn:ar lite coolt sådär.
ha en trevlig kväll :)))))

design med knasen

såg för typ tre sek sen attjag hade ändrat min design på bloggen. det va ju inte ritkigt meningen, haha. trodde jag bara testade. men ah har ingen ork till att försöka ändra nu eller hitta en ny bild som passar (som verkar helt jävla omöjligt) och sånt så det får vara såhär för tillfället :))))) hoppas ni inte dööööör!

be mine


detta är typ världens finaste låt! iaf när dom två sjunger den!!!!!!!!!!!! ♥

idag är det onsdag!

howdy! drog till sötcallmar idag och tjillade galet. han bor ju på landet(?!??!?!) så jag fick gå i typ ett år, helt ensam. började typ löka satan för det va fett varmt och jobbigt, och fick gå bland massa hästbajs och skit :(((( men aja, kom fram iaf och vi kollade film, garvade åt fula människor i skolkatalogen och jag ägde sönder på cs. jag va asgrym. sen åkte jag hem :))) så ja, kom hem för typ en stund sen och nu sitter jag och geekar framför totally spies. pussssssss


leggings, svart fodralklänning, beige kofta, kort skinnjacka, raybans, fransväska


night

tja! johanna åkte nyss hem. runt halv nio gick jag till filmkedjan med milton och mötte johanna och lämnade tillbaka den försenade filmen. sen drog vi hem till mig och bah mös. typ killade varann på ryggen och kollade teve. det gillar vi. hon åker till skåne på torsdag, och då blir man ledsen :(((( hur ska jag klara mig utan henne i fyra dagar? FYRA DAGAR?!?!?!?!? helt galet. kommer dööööö. ni fattar inte hur jobbigt det är!
snart ska jag hoppa i säng för imorn ska jag till callmis ut på landet (Y) typ tidigt. näe okej kanske inte riktigt, men iaf. sov sött allihopa!!!!!!!!!


7 grader

hej hej hej hej hej hemskt mycket hej! sa jag hej? HEEEEEEEEEEEEJ!
the king är hemma från en fin dag på stan! det va mysigt med sol värme och en bästavän <3
vi gick runt och schteeeekte som riktiga schteeekare på stureplan. så coola är vi.
sen skulle hon på nån intrudulalalal sak på donken så då fick jag gå runt lite själv. men det gjorde inget. jag har så kul med mig själv så.... shoppade inget. som tur är. men tråkigt är. men galet är. duktigt av mig!
sen åkte jag som sagt hem. såg en galen man på centralen. gick runt med nån robotdräkt eller nåt, hehe. han va cooool. eller jag antar att det var en han. det kan lika gärna vara en hon. men killar är oftast galnare.
nu sitter jag och trycker i mig lite naturgodis och kollar tecknade mrbean, fast vi snart ska äta. men jag är sugen.
ikväll ska jag leka med johanna, så ska vi lämna tillbaka en film vi hyrde för läääänge sen, som skulle vara tillbaka för lääänge sen. uupppsi. nu måste jag betala böter :((((
här får ni se hur jag gick klädd idag och sen får ni ha en fortsatt trevlig eftermiddag och fortsätta läsa min blogg. och simma lugnt!


beiga 'leggings' gt
blommig blus - h&m garden collection
kort skinnjacka - h&m
väska - vet ej
solisar - gt

tussi tussi tussi tussi tussilago

idag äre soligt ute och jag ska bege mig till stan och cirkus en kvart. åker med johannis, men strosar runt där själv, tror jag det blir. har inget annat för mig eftersom att daniel inte kunde ses idag trots allt,  och jag vill inte slösa hela lovet på att sitta hemma och hecka.
men ja, hinner egentligen inte skriva, tänkte bah att ni ville veta vad jag skulle göra ;))))
nås på t-fonen såklart! puzzzzz


fuckface vare här! men såhär ser jag ut idag, typ, ehehe :)))))

00:44

tjenis igen! nu äre tisdag! haha jag trodde faktiskt att det va det 'igår'
ja jag skrev ju tisdagskväll och allt i mitt senaste inlägg, men de va ju måndag. jaja saksamma, det är lov och man glömmer bort dagarna (Y)
bion va braaaa, det va mys och vi hade en dampig kille framför oss. onice att han bad mig ta bort fötterna innan han bröt av dom på riktigt :((((( blir ju fett rädd! vågade knappt röra på mig där bakom efter det.
jag kom precis hem typ, och nu la jag märke till att mitt internet har typ ingen täckning. men det funkar iaf, det är det viktigaste. jag ligger under täcket och myser. det kliar på min rumpa. nice information!
imorn ska jag ha kul hos en vän på landet. jag tycker det är landet. hahah. vi ska mjölka kossor och städa hos grisarna, och värpa ägg med tupparna (Y)
näe nu orkar jag inte sitta vid datorn längre. SIMMA LUGNT!

ps. jag är bäst på att gissa! ds.

tisdagsmys på bion

allå allå! va och köpte pizza när ellen smsa och fråga om jag skulle henka med på bio ikväll, och det ville jag självklart. så nu sitter jag här och har precis fixat mig för lite mys i biomörkret med mina kära vänner, och ska snart dra iväg. hann inte duscha eller så, men gjorde ju det två gånger igår så det får vara okej, hehe!
har inte klätt upp mig speciellt heller, men vem pallar det när man bara ska på bio??!?!?! inte jag iaf!
ska väl bara ta en sväng med tandborsten så är jag helt klar sen. låter som om det blir en bra kväll iaf, som jag inte hade trott först. skriver sen när jag kommer hem. jag vet inte ens vad vi ska se, haha.
ha en trevlig tisdagskväll! :))))) <3


min cam är sååååå bra (Y)

gamla filmer är kul!

blev ingen städning för mig inte. än iaf. fastnade framför teven. dom visar lillebror på tjuvjakt, haha. älskade den filmen när jag va liten. eller ah, för länge sen iaf. känner mig lite tvungen att titta. den är typ bra :))))
hahah LUUUUUR, den är askul. haha dör, fan va kul den är! :D sitter och skrattar här för mig själv (Y)



påsklilja

God Morgon! jag gick upp för typ en halvtimme sen, assent. men drömde en jättenice dröm inatt (imorse?) och så hade jag sjukt ont i magen när jag vaknade så jag fortsatte sova hela tiden.
runt åtta kom mamma in med milton och sa att det va snö ute, men jag trodde att jag drömde det, men såklart inte. så jävla sämst! kan det inte bli vår på riktigt nu bara! äckelsnö! har ännu mer ont i halsen nu också. fan va ovärt allt är! aja, idag ska jag nog rensa mitt rum, fixa lite fint och såntdär. vi får se hur mycket jag orkar, haha.
jag vill hinna hitta på nåt roligt också. åtminstonde ikväll.
men vi hörs senare. herrråå!


bild från typ december. får väl börja gå klädd sådär igen :(((((

märsta är nice ?

hittade en pojke (läs kille) som gör supersnygga enkla asnice t-shirtar. känner att jag bara är tvungen att beställa hem en sådan!!!!!! måste bara tjata lite på mamma först. men ska snart ta mig en tur till märsta och tillbaka. fråga mig inte varför, jag är coooool. men messsa gärna, för det är långt att åka. pusshej ses om massa timmar(?!?!?!?!?!)


beeeeebiz


ge oss musiken



så jävla sämst att man inte kan 'ta' låtar från youtube längre. tänkte ju langa värsta bästa låten här till er nu när jag har 'börjat' blogga igen, men så bah gåre inte. då blir man rätt suris. snåla dom är asså!

segpropp

trevligt att statistiken steg direkt när man börja blogga igen, hihi :))))
blev ingen utgång för mig ikväll. känner mig fett hängig, men man kunde tydligen bli det av dessa tabletter jag äter :|||| usch och fy. varför måste det hända just på lovet :oooo aja, sitter i min ensamhet och käkar chips nu, hehe. snackar med krullis på msn också, han är cooool (Y)
nu tänkte jag läsa lite roliga bloggar och göra ingenting viktigt alls. skööönt!
hoppas ni har en asnice kväll, vad ni än gör!

rosaholmen

när vi inte orkade städa mer drog vi till skäris, jag mamma och syster. kom hem för en stund sen, så vi va inte där sååå länge. köpte typ ingenting. känner att jag måste spara lite eftersom jag bah har halva studiebidraget kvar. men blev iaf ringar och rosa vattenflaska, som mamma betalade. tackar så mycket! fick även en sen påskpresent idag på dagen, en söt blus från h&m garden collection. så de va nice.
jag och jessi är taggade på fekkeliiiito ikväll så vi får se hur kvällen blir. ska iaf käka om ett tag och sen får vi se om det händer nånting. hoppas på det. vi är öppna för förslag, haha (Y)
puss på er


s-day morning

god morgon! först vill jag bara påpeka att du som kallar dig själv hulken (hahahahaha) verkar inte veta ett piss om mig eller min mamma eftersom du kallar henne alkismorsa som hon verkligen inte är, så yttra dig inte ens då när du inte vet nånting :))))))
sen vill jag säga att här hemma hos min familj är det storstädning på g. astråkigt. alla är bah sura för att jag inte hjälper till med nånting, men det är inte min idé att riva ut hela tvättstugan och rensa skafferiet samtidigt som vi fixar broes rum. då tycker jag dom får sköta det! :)))) och så måste jag fixa mitt rum också tycker dom, fast det är fett fint. ååh, jag som ville åka till stan.
mina utslag har blivt asmycket bättre, och det känns skönt (Y)
fast nu ska jag ner och göra lite hemlisar så får skriva latero.

sommartider, känner det är nånting på gång

jag har tänkt på en grej!
dehär med sommartid, det är ju bara ett fett jävla luuuuuur!
man ställer fram klockan en timme för det blir sommartid, och man blir jätteglad för det känns som sommar för det är fett ljust på kvällarna nu (iaf senare än vad det va innan) men vafan, de är väl inte så konstigt? ställer man fram klockan äre klart att det blir ljusare senare. om det blir mörkt klockan åtta nu och sju innan så äre ju samma, för egentligen är ju den riktiga tiden sju, bara våra klockor som står på åtta.
riktigt onödigt tycker jag att hitta på ett såntdär töntigt lur och lura folk att det snart är sommar. dåligt! jag ska aldrig mer ställa om min klocka :))))) nu äre läggdags!

bajsssss

att det ska vara såååå svårt att göra en header. ah, blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig, men som jag sa tidigare så har jag inte såå jävla mycket tålamod, så dedär får vara bra för tillfället så hoppar jag i säng nu eller nåt. skriver imorn! pussssi

heyyyyy, u looking kind of cute

öööh, blev inge kreativt gjort här inte. har bah suttit vid facebook och degat heeeela kvällen. inget kul har hänt där, så vette fan vad jag gjorde där egentligen. juste, försökte ge mig på att göra en liten ny header här till bloggisen också, men ja, ingen bild passade, jag hade inga fina ens och mitt tålamod är aldrig speciellt bra sååå, jag gav upp :)))) det har bara gått jättedåliga program på teve också så ja, kvällen har sugit hårt. men de gör inget :))) tänk om vi inte hade några kvällar alls, det hade ju varit tråkigt!
imorn ska jag nog försöka ta mig en tur till staden och bara tjilla runt, om det blir sol förståss. själv, eller med någon frivillig sötis. shoppa vet jag inte om jag borde göra, eftersom jag har cirkus halva månadspengen kvar efter två dagar :///// men ah, brukar inte gå så bra att komma hem tomhänt för mig, men vi får väl se hur det går. om stan ens har öppet imorn :||||| någon som vet???????
LATERO


såhär söt va jag en gång :)))))


såhär går jag runt

såhär såg jag ut idag;


solisar; gt
svart fodral; h&m
grå lång kofta; mq
leggings med 'skinndetaljer'; lindex
väska med nitar; gt
halsduk; vette fan, fett gammal

sega lördag

tjena tjena! fan villket nice väder det va idag asssså. helt gal1. jättemycket sol och typ tolv plus. härligt!
igår kväll åkte vi till doktorn, och mina utslag var nå allergichock sa doktorn som snacka tjockt dålig svenska, haha. fett irriterande. kan man inte få en doktor som man fattar vad han säger?!??!?! vi bor i sverige hallååååå. men aja, fick nå tabletter att käka så det har redan börjat bli bättre. asnice liksom :)))) men ah tjillade hela kvällen sen med pizza och godis och mys med mamma. sen imorse gick jag upp fett sent, drog till ikea med mamma och syster och sen hem. mormor kom och vi käka påskmat. äckligt!
verkar inte hända nåt ikväll eftersom att alla ska tjilla eller fira påsk. seeeegt juh. påsken är tråkig tycker jag.
funderar på att hämta upp massa godis och cola och sen typ pilla lite i mitt rum. rensa lite kanske, eller göra om nånting. jag känner för det just nu. eller göra armband, haha. typ verkligen inte jag, men iaf.
jag gillade tillochmed sill idag, och såhär råå lax. asrandom. aja, nu ska jag sluta snacka gojja och göra nå vettigt typ. tack och hej, hörs senare kanske! :)))))

mami

min mamma är söt som hade städat min garderob idag när jag kom hem :))))) (Y)

det är looooov

hallå där ute! har inte mycket att berätta, men tänkte skriva lite för er skull, eftersom det va tre dagar sen :)))
veckan gick tjockt fort, den va typ nice. fick utslag på fötterna i tisdags, och onsdags kväll började det komma på typp, heela kroppen nästan, och nu äre galet mycket. jävligt onice. kliar inte så mycket, bara ibland, men det är asmycket, jättefult, och irriterande. ska typ till doktorn ikväll eller imorn :ooooo
har superont i halsen också och kan knappt svälja, så har inte ätit mycket de senaste dagarna, men sånt är livet.
igår slutade jag astidigt, och lovet började. drog hem, packade lite och sånt, sen åkte jag till dansen och tittade bara, eftersom att jag är sjuk. efter det åkte jag till fia, lite fekkeliiiito där bah. det va tjill men assskul :))))
mer berättar jag inte, men allt slutade lyckligt, hehe.
kom hem för några timmar sen, och har i princip bah legat i soffan. ska snart ta en dusch eftersom jag känner mig rätt ofräsch, och sen får vi se vad som händer latero! hoppas ni haft en azyyyyym vecka. pusshej!

ps. det blev fett med LUUUUUUUR igår, hihiih :)))) ds.

RSS 2.0