Friday

Först och främst vill jag säga att blogg-appen laggade igår och sa att jag inte kunde publicera mitt inlägg. Tydligen kunde jag det, 4 gånger hehe. Det var inte meningen! Idag har jag solat på altanen. När molnen kom gick jag in och sökte lite jobb. Ikväll blir det nog hemmamys för mig, jag tror jag blivit lite sjuk. Hostar jättemycket och är rivig i halsen. Pannkisar till lunch idag igen!


Virkat

Såhär såg jag ut idag.


Virkat

Såhär såg jag ut idag.


Virkat

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_5011597addf2b3790f000020.jpg" class="image">


Virkat


Loppis & sushi

Efter att Sofia åkt hem idag så åkte jag, mamma och syster på loppis. Det fanns inte så mycket roligt men vi fyndade lite bra saker iallafall. Kul! På vägen hem köpte vid med oss sushi till middag. Ska strax sätta på någon bra film och mysa under täcket. Jag har huvudvärk och halsont. Hoppas inte att ja håller på att bli sjuk. Imorgon tar jag nog en sväng till stan och tittar lite ensam. Det är alltid lättast så. Vi hörs!


LOVIE

Igårkväll kom ju kusinen hit och sov här. Vi satt och pratade om allt och inget hela kvällen, tills vi blev sugna på macka och oboy. Vi åkte ner till statoil för att köpa mjölk, så fick vi med oss lite godis hem också, hehe. Så vi hade värsta myset.
 
Idag har vi bara gosat hela dagen. Vi käkade godis till frukost, sen la vi oss och sola på atanen. Så himla fint väder idag. Va ute en sväng med milton och sen stekte vi lite pannkakor till lunch. Så gott. Sen kom molnen och då satt vi bara här ute och pratade i timmar. Åh vad jag tycker om henne!
 
 

Tisdag

Idag har jag och elliot varit hos mormor och ätit lunch. Vi gick även till guldsmeden och lämnade min ring som ska fixas och så hjälpte jag henne lite med datorn. Nu har jag precis käkat middag och strax kommer bästi kusin hit. Vi ska mysa och lite sånt. Woho! Söt bild på oss från NYC


Torsdag, Fredag

Åh vilka bra dagar jag har haft. Har hängt med min gamla bästis johanna, så himla mys.
I torsdags drog jag hem till henne, så lagade vi lite mat och chillade innan mickis och sara kom. Då hängde vi i soffan och kollad baksmällan 1 & 2 och tryckte i oss negerbollar. Har saknat alla tjejer!
Jag sov över hos johanna sen och vi satt uppe till typ tre och målade naglar och pratade skit, bäst!

I går så drog jag hem någon gång på dagen, och sen bestämde vi oss för att ses på kvällen också. Drog till woken och tänkte ta en drink och snacka lite bara, men det blev mer än så. Vi träffade lite trevligt folk och drack lite och sen drog vi vidare till amba. Spontanutgångar är ju fan dom bästa. Fyfasen vad kul vi hade. Åh vad jag har saknat att hänga med henne!
 
Vi hade planerat från början att ta sista tåget hem, men runt halv fem klev vi av bussen vid henne och vandrade hem i strumplästen, haha. Så jävla bra kväll!
Det här är tyvärr enda bilden från igår!

19 juli

Hejhej! Sitter på mölnbo station och väntar på tåget hem. Sov hos min man inatt och nu är han påväg till Skavsta för att ta flyget till magaluf med 13 killkompisar, haha. Borde jag oroa mig? Nej då, jag är lugn. Men ja kommer sakna honom. Han blir borta i 10 dagar. Ska hem och duscha nu och sen ska jag träffa bästijohannis. Det var allt för länge sen!!!!! Det ska bli himla kul! Hörs en annna gång


Just nu;


små ändringar.

Har ändrat lite småsaker på bloggen nu, såsom typsnitt, rubrik, centrering mm. Jag blev nöjd, trots att det inte syns på mycket skillnad. Känner mig som värsta proffset nu när jag ändrat så mycket. Jag suger ju på sånthär, haha. Men mitt enda problem nu är att headern sitter helt snett, som ni kanske ser.......Och jag har ingen aning om hur man ändrar det. Vill själklart ha den i mitten. Om det är någon som vet hur man gör, säg gärna till!!!!!!
 
Nu ska jag bädda ner mig framför någon bra film. Godnatt på er!
 
New york, i miss you!

inspiration.


Sitter i soffan och kollar film med mamma. Lite söndagsmys sådär. Igårkväll var det tacokväll hos Viktor med alla vänner. Himla trevligt. Vi käkade, spelade kort och spel och hade lite heta diskusioner, haha. Det var en bra kväll! Idag har jag degat hemma, övningskört och planerat lite saker. Imorgon ska jag till körskolan och sen ska jag söka lite jobb. Hörs


Helg

OBS; Det tidigare inlägget skulle publicerats i onsdags, haha! Gårdagskvällen bestod av tjejmiddag hemma hos Ellen. Det var riktigt trevligt med god mat, skratt och en massa tjejsnack. Har saknat mina tjejer! Idag har jag bara legat hemma och softat. Ikväll blir det tacokväll hos Viktor med alla vänner! Bra lördag.


Skeppsholmen

Hej på er. Har precis varit ute på Skeppsholmen med m & p plus vovvisarna. Vi köpte med oss lite sallad och satte oss på ett berg i solen och åt. Så himla mys. Sen gick vi runt hela ön och tittade på båtar och så. Nu är vi påväg hem och jag ska nog hoppa i säng typ direkt, ska med mamma till jobbet imorgon. POK


NEW


Körkort

Luras inte av rubriken nu. Jag har inte tagit körkort. Det är långt kvar, haha. Däremot har jag varit nere och haft min första körlektion på körskolan. Det gick bra och var roligt. Läraren sa att jag var duktig, men jag fick lite saker jag ska öva på. Har hunnit handla lite också, hade tillgodokort på hm så fick med mig 2 saker hem. Kan visa er när jag är hemma. LOVE


Chillin'


Sommar

Äntligen är det riktigt sommarväder här hemma. Jag ligger ute på tomten och pressar. Gick ut tidigt imorse och la mig på altanen, dock fick jag ta en liten paus när jag såg en äcklig jävla orm komma slingrandes. Trodde jag skulle dö. Ryckte åt mig lilla elliot och sprang in och grät typ. Haha jag blev så rädd. Hatar ormar. Grannen fick plocka bort ormen och jag kunde gå ut igen. Men jag är fortfarande på min vakt. Ska ligga här ett tag till innan jag ska göra lite viktiga saker. Hörs! Viktigt att skydda håret mot solen. Hahaha


Egoboost

Har äntligen tagit tummen ur röven och läst boken som legat i min låda i över ett halvår. Och fan vad bra den var. Riktigt grym. En riktig egoboost helt enkelt. Nu jävlar är jag en superwoman!!!!!!


Miu Miu

 
Skulle mer än gärna gå runt i denna underbara skapelse från Miu Miu på stranden i sommar. Skulle väl matcha den något såhär!
 

Roses

Min nya tapet. Jag är kär. Så himla fint. Har självklart bara tapetserat en fondvägg. Man skulle ju bli galen om man hade denna tapet i hela rummet. Men jag älskar den.

Helg

Hej på er! Hur är läget?
I torsdags var jag på arbetsintervju hos g4s. Har aldrig varit på en riktigt intervju förut så jag var stört nervös och satt och förberedde svar på olika frågor som kanske skulle komma hela kvällen innan. Men intervjun gick bra, hoppas jag. Det kändes bra iallafall, så nu kan jag bara hålla tummarna.
 
Igår drog jag och min man på bio, vi såg Chernobyl diaries. Den var läskig, vilket var tur eftersom det var en skräckfilm, haha. Men den var rätt bra faktiskt. Jag höll ju på att skita på mig sååå...
Idag har vi bara chillat hemma hos honom. Hans farmor och farfar kom på fika, jag och dennis spelade lite fotboll och pussades lite innan jag åkte hem.
 
Ikväll blir det antagligen en myskväll med min syster och hundarna, men vi får se. PUSS
 

Tisdag

Gud vad fint väder det varit idag! Jag har suttit ute hela dagen, dock rätt mycket i skuggan. Men jag har solat lite också. Har även lekt en del med Elliot och fixat med lite viktiga saker, såsom sökt jobb, bokat körlektioner och skickat iväg lite mail. Har även städat och plockat bort lite saker i rummet. Jag ska tapetsera en fondvägg i mitt rum, så pappa bad mig städa lite innan han ska fixa det. Så nu är det fint här inne.  
Nu måste jag ut med Elliot så han får kissa lite, han vaknade precis efter sin lilla tupplur!
 

I love you

Igår kom Dennis hit och sov här, och han hade med sig en present till mig. Världens finaste armband. Hur söt? Han är världens bästa pojkvän.
 

Senaste outfits

Här kommer några av mina senast oufits

Valpisen!

Jag har ju inte ens berättat för er att vi har köpt en ny hund. Världens sötaste lilla valp. Elliot heter han. Han är urgullig, och jag kan knappt sluta titta på honom. Han är så busig och sprallig och han älskar vår andra hund milton. Milton är inte riktigt lika förtjust i honom, men det blir nog bättre sen.
 

Längesen

Hej på er! Vet att det var länge sen jag bloggade. Det beror på att blogg.se-appen inte fungerar och jag sitter knappt vid datorn längre. Men ja, nu kanske jag slänger upp lite småinlägg bara så ni får lite att läsa. PUSS

RSS 2.0