hit music only



typ tja puckelpist!

hallå i stugan! sitter här och tjillar i fotöljen. killarna kollar hockey, mammorna bastar och jag bloggar. yeeaaah! smygtittar lite på hockeyn faktiskt. vill ju inte verka som en coool tjej som gillar hockey, hihi!
canada leder just nu med 1-0 för er som ville veta som inte har tid att titta typ.
imorse vakna vi astidigt och åt dunderfrulle med fruktsallad och allt, som alltid i fjällen. rååånice i know.
sen drog dom vuxna ut till skidbacken som vi typ bor i, asnice att det är så nära. iaf, vi ungdomar (haha) stannade i stugan och mös. sen kom färonen hem och vi käkade lurre, och sen drog alla utom mamma och angelique ut till backarn. men de va assstråkigt, verkligen. hur dåligt som helst. helt opistad pga snöing inatt juuuh, så ah det va fett med snö i backarna och typ puckelpist. riktigt onice. man flög ju as hell. iaf om man åker så fort som jag. lite läskigt juh :((( så vi åkte typ tre åk och sen vilade vi i toppstugan med varm choklad och snacks. vi gillart.
haha, när jag filip och sibbe skulle hem därifrån så visste jag typ vägen, och började åka den, men dom sa att de va fel och att vi skulle fortsätta på dendär transportstäckan, så jag fick börja gå upp, och fortsätta längre bort, och sen hamnade vi hur fel som helst, långt as hell från stugan. haha sen åkte vi en liten skogsväg och hamnade på en bilväg vid fel stugor, så vi fick bära skidorna och gå uppåt i fucking djupsnö. jag ramlade ett x antal gånger och lökade sönder. fyfan va jobbigt. aja, tillslut kom vi hem, gjorde ingenting. vad finns det att göra liksom?
sen blev det god middag och efter det hoppade jag och filip in i bastun, och nu har vi hamnat här som sagt.
men snart dör min dator och jag är för lat för att hämta sladden så jag önskar er en trevlig kväll, vad ni än gör.
puzzzar från skidåkarN
så vi åkte typ tre åk

i fjällen

tjafan godkväll!!!!!! sitter här i stugan i lindvallen. naize? jorå de äre väl.
när vi kom hit lagade vi korv, asgott. har vart fetttt sugen på det hur länge som helst. sen fick jag lite mer korv. hahahha nej, skämt och sido. tror bara johannis fattar dedär. men ah, alla färon drog ut, och vi barn (=tonåringar=jag sibbe och filip) tjillade i stugan. sen kom dom hem, vi lagade tacos och käkade, sen kollade vi på melodifestivalen. myyyyys. sen blev det en stund i bastun innan man doooog!
sen har vi bah kollat teve. blir väl sängen eller nåt snart, finns inte så mkt att göra lix!
filip och dom har en liten kissemissekattunge med sig. hur dööögullig som helst. jätteliten och jättesöt. det är min nya bästis. tyvärr johannis :(((((((
imorn ska vi åka skidor, såklart. det blir nog kuligt. har iofs ont i knät och får alltid ont i knäna av att åka, men vi får se hure går :))))) men skriver säkert imorn, sådeså! ha så kul vad ni alla nu gör detta trevliga sportlov! PUSSSSSSSSSSSS


bara för att

är du oskuld? nej 
har du hånglat med någon 2010? japp
har du kramat någon 2010? ja?
har du hatat någon 2010? yesbox
har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010?  jarå
har du haft sex 2010? yesss
är du kär nu? neipa
kan du vissla? lite
äger du en mascara? sju
är du emo? aldrig
är du brat?  neje
gillar du tjejer? som vänner ja
är du bisexuell? nej
har du nångång tyckt om någon i din ålder?  ja :))) 
är du brunett? näe, men vill testa
är du blond? om jag är
är du glad? alltid :D

HELT SERIÖST.
vad har du på dig för underkläder? rosa spetsstring och svart spetsbh
hur gammal har ditt äldsta hångel varit? 19


SENASTE.
vad var det senaste du åt?
en kanelbulle
vem fick du sms av senast? filip
vem skickade du sms till senast? filip
vem ringde dig senast? johannis
vem hånglade du med senast? christian
vem pussade du senast?  christian
vem kramade du senast ? johannis bästis
vad drack du senast? cola
vad gjorde du senast? svarade på frågan över


skog

tjenis benis alla snygga!

jag sitter i bilen påväg till sälen jus nu. vi åkte typ halv sju imorse så nu har vi cirkus tio mil kvar bara. låter nice :))) milton har spytt två gånger, asäckligt, menmen, what to do?
har käkat en kanelbulle, hihi va asgott. och sovit lite. mer har inte funnits att göra. sen slog det mig att jag kunde sätta på datorn. vi gillart! internet funkar fett bra här (peppar peppar ta i trä)
filip med familj är typ längre fram än oss. kul för dom.
har inte direkt mycket att skriva eftersom det inte händer så mycket i vår röda bil, hehe (Y)
har lyssnat på music heeeela resan typ.
jag har tappat två lösnaglar också. inte så värst kul. aja, nu ska jag hänga på facebook och leka cooool.
tjenarååå vi hörs LATERO!!!!!!!!!!!!















bra musik!

pommmmmes

hallååååå! har packat klart nu, badat skumbad med tända ljus och nu sitter jag och laddar ner massa låtar från youtube. asnice. måste ju ha lite ny musik tills bilresan imorn!!!!!!
ah har inte mkt att skriva. jag ska upp om typ fyra timmar. kuuuuul. men tar med data och internet så kommer blogga från bilen och sälen :))) i know u like it!
PUUUSSSSSSSS

everybody want it

tjafan! har precis dött av garv åt animissen.blogg.se´s videoinlägg. hahhaha, gal1. titta ni också!!!!!!
skolan va nice, faktiskt :))) vi dansade bugg och slowfox. askul! efter skolan köpte jag och johanna goooodis, åkte hem till mig och hade mys och packade. jag taggar ju till fjällen imorn bitti. skojskoj.
jag har packat klart nu tror jag, och ska bah tjilla hela kvällen tråkigt nog. alla är fetttt tråkiga, och min pappa är sur och vi ska upp tidigt imorn så, min kväll blir bajs. men det är väl kul för mig.
kanske ska hoppa ner i ett skumbad nu, med tända ljus och cola. och raka benen och allt sånt. hihi fan va mys det lät, det ska jag göra :)))))) me lajkie!
först ska jag kolla lite centralskola och björn gustavsson!! <333333333333333333
och langa råååååsnygga bilden på två riktigt fina guzzar. i know u want it! serri, snyggaste bilden evaaaaaaaah!


yummie på dessa snyggisar! grrrr. bah helt lungan att ragga.
speciellt på blondinen. hon är så singel som man kan vara, riktigt het (som ni ser här) och ascooooooool!
KÖR HÅRT! tyvärr är den ännu snyggare brunetten upptagen, såklart ;)))))))


låååååångis

hola amigos! har inte skrivit mycket alls idag vah? neeeej. men ah, nu är jag här. har haft fullt upp med plugg, hela dagen, serri asså. hann inte ens med dansen. BIG SADFACE!
men ah, har läst, skrivit, läst, skrivit skrivit skrivit och ja, typ de. men har hunnit träna lite här hemma iaf, och det va ju azyyyyym. jag ska ju blir fett duktigt på det nu. har skrivit värsta träningsschemat. fan vad jag är ambitiös.
nu ska jag packa lite till fjällen och sen blire sängen för mig faktiskt. vet redan what to wear tomorrow så allt är nästan packat och klart :)))) imorn måste jag typ hem direkt efter skolan och packa mer och träna. viktigt viktigt!
sen på kvällen hoppas jag och johannis big big på fekkeliiiiito. vi är rååååtaggade, och eftersom jag ska vara borta HELA lovet så känns det väldigt viktigt.
jag saknar att umgås med johannis heeeela tiden. förut träffades vi verkligen varje varje dag. i skolan och typ hela helgerna. och det va nice. och det va jobbigt när man inte träffades en dag. men nu, nu kan det gå kanske tre dagar innan vi hinnner ses. vi börjar eller slutar typ ALDRIG samtidigt, och vi ses inte alltid på rasterna. DÅLIG SKOLA SOM GÖR SÅ! men ah, det är asnice när vi väl är. jag ÄLSKAR att umgås med henne. verkligen. helt gal1 7kt mkt. love u bästis! så jag hoppashoppashoppas big big att vi hitt på nåt imorn. hör du det johannis? nej men ah nu dampar min syster och mamma lite på mig eftersom jag typ har packat en fleece, vantar, pannband, skidstrumpor och underställ. nej har lagt fram lite mer, men iaf :)))))) puss hej vi hörs nog imorn. kanske bitti, eftersom jag börjar halv tio (Y) men kommer nog inte hinna bloggis, för ska duscha och sånt skönt för ska ha medel i håret inatt. MEN HEJDÅ DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heheheheh

hejsan! sitter i skolan med micke. har slutat. tjill dag som vanligt.
hade naturkunskap, jobbade med wiktor, vi va bäst. sen hade vi engelska, gammalt nationellt prov, hörövning, gick väl sisådär. sen slutade vi. käkade lurre, sallad och couscous, för det va blodpudding och potatisbullar. äckligt typ! nu ska vi jobba med en engelskakompletering men hela min grupp typ drog hem så... ah rätt oschysst tycker jag. fuck heller att jag tänker göra hela skiten själv!!!!!!!! så ah vi får väl se hure blir med den då. jag kan ju skriva lite och skicka in och säga att dom andra bara drog och att jag har försökt iaf. ah, det tycker jag låter bra.
men aja, ska snart dra hem och ikväll äre dans!!!!!!! herrrå puss hej tack klart slut!

typ hej jag är coolaste i världen

fick hem lite snygga kläder från h&m, så de va nice. ska spara det mesta till våren och sommaren, men fick iaf hem ett par jeans, en cardigan, trosor, två bikinisar, två toppar/tunikor vad man nu vill kalla det, en kjol, två par skor, en kavaj, ett par jeansshorts, och ah, de va typ allt tror jag. men vi gillart iaf :))))
ska snart hoppa i säng tror jag. ska försöka iaf. har lite stuffs att pilla med innan.
langar en tuff bild på mig som är tagen för cirkus fem minutos sen. riktigt snygg, osminkad och allt (Y)


eeehehhee, det blev typ four, men aja! :)))))) bah nice för er!


effektivt

shit vad jag har hunnit med mycket idag. jag har städat hela mitt rum. dammat, städat garderoben, dammsugat, torkat golvet, och allt sånt viktigt. jag har börjat packa till fjällen, jag har vart ute med milton flera gånger, jag har tränat, jag har hunnit varit med johannis och pratat ut om viktiga saker, jag har hunnit läst både bok och elle i typ en timme, jag har hunnit hänga tvätt, hunnit laga mat, och plockat ur diskmaskinen. ah, jag har varit hur duktig som helst. man borde aldrig behöva gå i skolan, då skulle man ju vara asduktig hemma.
har kommit kläder från h&m hem hit så vi ska kolla sen vare är. asnaize!
duschade nyss, fett sköööönt. fick ett sms av dennis idag som man blev lite happy av, hihi! han är söt han!
meeeen, nu har jag inte tid att sitta här. hörs LATERO! ♥

home alone

hallå! jag stannade hemma idag från skolan, för redan igårkväll fick jag jätteont i hela magen och upp i bröstkorgen, och i typ hjärtat :|||||| och imorse kändes det likadant, plus att jag hostade halva natten och hade världens huvudvärk, så ah, orkade inte med skolan idag, tyvärr.
sitter i soffan nu, mår inte mycket bättre. kollar hannah montana. haha jag tänker på dennis när jag gör det, för han är stööööörtkär i miley cyrus, hihi ;))))))
ska snart ut med milton, och så måste jag städa idag och packa. orkar inte :(((( men åker på lördag och inte så kul att kanske stå och packa fredag kväll liksom. ska även läsa min dendär jäääävla boken. bläääää! eller asså den är rätt bra, men ändå seeegt att bah sitta och läsa eftersom den är så jävla tjock, så känns det som att man inte kommer nånvart. tjaråååå! / en trött och sjuk CARRRRRRRRRRRRRO


johanna franzén, i love u! ♥


ibland är man en riktig pudding






nu blir det dusch för fulla muggar! ♥

askul!

TJAAAAAAAAAAAAAAAA! sitter i bilen påväg hem. feeetttt gal1 dag alltsååååå. hehe!
började morgonen med försenad buss och tåg och proppade tåg och massa baiz, så aja, fuck sl är det enda jag säger. kom till skolan, astjillis där. slutade tidigare.
drog till mormors lägenhet, johannis kom, vi gick ner och köpte mellis, sen kom vi inte in, för låset va cepe, så vi satt i trapphuset och käkade. drog ner och gick i alla affärer och garvade och töntade oss och va allmänt coola. hur kul som helst. sen kom mamma och pappa vid typ fem, pappa kom in direkt såklart. vad gjorde vi för fel?
johannis och mamma drog hem, jag och pappa stannade och tvättade eftersom vi ska till fjällen på löradg, och det går tjockt mycket fortare att tvätta allt där än hemma. sen käkade vi middag, mamma kom och nu är vi påväg hem. har med mormors trådlösa internet, asnaize. ska ta med det till fjällen. ännu mer naize, hihi!
langar några snygga bilder från dagen när jag kommer hem. ni kommer gillart, som vanligt :))))) pusssssssss

sova

godkväll bloggen! jag har legat och läst nu jättelänge med en kopp te i handen. ganska mysigt faktiskt, men håller på att somna. så tänkte ta fram nåt att ha på mig imorn (orkar inte anstränga mig så det blir vad det blir) och sen hoppa i säng faktiskt. skönt. börjar åtta imorn, onice. men åker med johannis, asnice. har inte gjort det sen typ förra terminen eller nåt. dåligt dåligt.
dennis va inne på msn idag så vi snackade massor. råååånice. han hare asbra, om någon ville veta, hihi :)))))
men ah herrrååå innnan jag somnar liksom. ♥

!

what goes around comes around! det ska du veta.....

sunny day

shuuuuue bloggen! jag är redan hemma. fett nice. fett ovärd dag.
kom försent till skolan såklart eftersom sl har damp. hade ingen matte för läraren kom typ inte, hade historia, lunch, hade inte psykologi för läraren kom inte, och fick jobba hemma på samhälle. haha, sickt vad snön skapar problem. men nice äre ju iaf :)))))
nu sitter jag framför teven och busar med camen lite. ska snart läsa bok. livet leker ibland. på lördag åker jag till fjällen. typ nice eller whaaaaat?! tjaråååå / bääroooohw!

ps. jag hoppas verkligen att du skickar vykort till mig dennis därifrån thailand. annars blir jag asledsen :(((((( ds.

dagens outfit



barris ♥ russin


naglar är viktigt!

jag hittade verkligen inte mina lösnagalar, helt gal1. men ah, så nu har jag filat ner dom till typ vråååålkorta, och jag är asledsen :(((( men alla va typ ändå ojämna och skivade och fula så lika bra. ska typ måla med stärkande nu varje dag i typ en månad och spara ut så alla blir lika långa och snygga. asnice! inte hålla på med massa fult nagellack som skadar och så. ska försöka iaf. får se hure går. hur som haver, nu måste jag läsa lite psykologi och sen slaggaaaaaa! sov söttttt!

ehehhehe vadå rubrik?

tjenis alla coola korvar! jag är hur sugen som helst på dennis-korv. fett gott med en sån såhär på kvällskvisten!
aja, dansen gick väl bra. va tröttis bara. och kom försent till baletten eftersom buss tåg och tunnelbana va försenad! dåligt! menmen, what to do? bara att vänta liksom!
sl typ såhär tipsar? eller vad man nu säger, att folk ska jobba hemifrån imorn, hahhahaha! bra! iaf inte åka i rusningstrafik. hahahha, ännu bättre att jag börjar åtta och liksom åker i rusningstrafik. vore asnice om jag inte kommer till skolan imorn, hihiihi! pga all snö! fuck u dennis som bah sitter och schteeeeeker i thailand i värmen och säkert käkar glass nu samtidigt som du läser min råååååtufffffis bloggis och bah typ garvar åt mig nu och är fett glad att du hare fett nice och ja typ asdåligt :(((((((((
snart ska jag tagga upp till mitt rum, när wallander är slut, och typ läsa psykologi eftersom vi har förhör imorn, sen ska jag läsa i en bok som ska va klar på fredag, och sen ska jag sättta på mina lösnaglar. asnice. sen ska jag typ ligga lite på spikmattan eftersom det är typ asbra, för nånting, venne vad. och sen ska jag sova. eller först titta på satc, tills jag somnar.
tänkte att ni kanske ville anteckna dethär, så ni inte glömmer hur resten av min kväll ser ut :)))))
men ah, herrråååå !

söndag

goddag! har inte hunnit göra nånting idag utom att käka frulle och kolla på teve. nu håller jag på och byter om till dansen. min lilla bebis är typ sjuk, han hostar och harklar sig och typ kräks och så, stackars liten :((((( men ah, får hoppsa att han blir frisk snart.
hörs latero / C

nuttisss

jag ska snart gå upp till mitt rum (när jag orkar resa mig från soffan) och sätta på mina lösnaglar jag hittade idag när jag städade. asfina. köpte dom för feeett länge sen, typ till nyår, men så fick jag andra i julklapp och syster och bror, så jag hade dom istället, så ah, då kan jag sätta på domhär nu eftersom mina är så jävla ojämna och fula. sen blire typ sovdags. är typ astrött! ska bara ligga här lite till (a) skööönt juh.
men sov sött sen alla läsare, and cya don´t wanna be yaaa!

filmtajm

fett dåliga program det går på teve på kvällen. antingen får man titta på porr, finns massa olika, eller så får man kolla på typ finsk eller amerikans-brittisk-frans thriller. åååh, låter väldigt kul. ah, jag vill inte se nåt av det iaf så nu ska jag kolla på nån komedi som ska börja, och hoppas på att den är bra. annars blir jag ledsen.
alla är typ osociala på msn också sååå... jag saknar dennis :(((( han kunde man alltid smsa. kan ju iofs det nu också, men kommer ju inte få nåt svar eftersom han är i thai, så då känns det ju ovärt, ehehhe.
men ah, kanske skriver latero, annars nånannangång :)))))

askul att veta!



jag suger på att laga mat
jag är mörkrädd
jag är beroende av cola
min favoritfärg är rosa
jag tror på horoskop
jag älskar tivoli
jag får ångest inför julafton
jag hatar grodor/paddor och maskar
jag är typ sällskapssjuk
jag älskar att äta
killparfym är världens bästa lukt
jag blir sur om jag inte har fått sms på morgonen
jag kan vara värsta bitchen ibland fast jag inte menar det
jag älskar barnprogram
jag har världens bästa humor
ibland kan jag tycka att jag är snygg
jag älskar smink
jag plattar mitt hår varje dag
jag tror på spöken & varulvar
jag tror på ödet
min högsta önskan är fortfarande att kunna trolla
jag älskar uppmärksamhet
jag somnar (nästan) alltid när jag kollar på film med kompisar
jag har dansat sen jag va fyra år
jag har sett en äkta havssköldpadda i havet
jag har sett delfiner i havet
jag skrattar åt typ allt
jag ser jättearg ut när jag inte skrattar
jag blir ledsen när jag ser att typ alla har ett förhållande på facebook
jag har inga pengar kvar
jag är ännu coolare på rikigt än vad jag verkar i min blogg

hahahah

haha melodifestivalen måste vara årets skämt!

Utkast: Feb. 20, 2010

tjaaaaaaa! min fredag var totalknasbraknäppgalen! började med att jag vaknade fem på morgonen för att se konståkningen i os, eftersom plunshenko åkte. han är bäst!
sen gick jag upp halv sju, fixade mig och så. ah juste, bloggade ju på morgonen. men hade matte, men typ mer än halva lektionen satt jag ute och snackade med fredrik, hehe. sen hade vi simning, askul faktiskt. simmade tjugo längder och sen spelade jag och killarna vattenbasket. rätt kul, men asläskigt, eftersom att man fick trycka ner den som hade bollen under vattnet, haha :oooo aja, efter det drog jag och sofia till donken och käkade lurre, och sen på svenskan kollade jag micke valter och hugo på en film till vårt arbete. tjill. drog hem, sminkade om mig, åkte till skärholmen med mamma för att köpa en klänning till kvällen som inte fanns, så då blev jag ledsen och åkte till stan. tågen va miljoner år försenade, jag typ satt fast i stuvsta, på södra, gick av där och typ kubba runt och leta efter tunnelbanan, skällde lite på killen i spärren, lökade, köpte klänningen, väntade på tåget och sen äntligen hamnade hos sofia. där va massa asnice brudar, vi dansade snackade käkade och hade grymt kul. drog hem runt halv ett, somnade direkt. helt gaaaaaaaalen dag och kväll, men nice ändå.

idag har jag bara städat städat städat och städat. fett onice, men what to do? det behövs ju.
dennis som är i thai hade skickat ett meddelande till mig på facebook idag och skrivit att han åt en glass åt mig idag, hihihihi (aa) så sööööööt han ärrr! hoppas han hare azyyyyym där nere/uppe, vart det nu ligger.

ikväll venne what to do. johannis och jag skulle ses men hon pallar typpp inte och då langar man sadface på det och sen funderar man ut nåt annat att hitt på. tyvärr har jag inte kommit på någe så kanske blir myskväll med mamma, vi får se. ingen bryr sig. hejdå!



när jag rensade mitt smink insåg jag att jag nångång i tiden älskat ögonskugga. speciellt rosa!

matmatmatmatmatmatmat

godmorgon! helskumt att jag skriver på morgonen, men jag är redan klar. helt gal1. min buss går liksom om femtio minuter. så nu sitter jag och käkar frulle och kollar totally spies, såklart! vi ska ju simma idag igen. fett otaggad. man blir ju astjock när man precis har käkat. på morgonen är man typ fett smal annars. jaja, jag är cool ändå. det är inget fel på tjocka människor. bara för att vi har råd att äta mkt!??!?!??! nej men serri, mat är det bästa som finns. erkänn, de tycker typ alla. ni bara låtsas för ni vill vara smala. jag älskar iaf mat och palla typ lida sig igenom livet och vara sugen på massa saker och inte få äta det, bara för att man vill vara pinnsmal. det är finare att vara lite såhär kurvig, typpppp. ah, det va allt för mig nu. ät mer tjejer!!!!!!!!!! det ska iaf jag :)))))
ssup

00:04

nu blire typ att krypa ner under täcket i syster säng och få kill på ryggen (hoppas jag). orkar inte försöka välja kläder nu eftersom klockan blev så himla mycket helt plötsligt :oooo så får gå upp tidigt imorn istället fastän jag har sovmorgon till halv tio. vi får se hur det går. jag brukar bli försenad denna dag, konstigt nog. men har planerat fett goda frullen tills imorn så ska fan komma upp i tid nu assååååå! jag ska gå upp direkt imorn, inte ligga och snooza. så, nu äre bestämt. därmed basta!
det kliar as hell på mina ben hela tiden nu, helt galet. så fuuuula dom är nu :((((( asså fuck att jag tänker simma imorn om jag ser ut såhär, hahahaha. hur pinsamt som helst. så vi får se hur det blir med det. men tänk om jag får ig i gympa på om jag inte är med. det vill jag inte! äsch, tar med badkläder och pratar med daniel, och om han säger att jag får ig får jag väl bada iaf. eller så hittar jag på att det är pesten eller nåt. då vill han nog inte att jag badar. aja imorn kommer iaf bli tjill. nu ska jag borsta håret.
LATERO (imorn asssssså) / CCCCCCCCCCCCCCAROLINE!

00:04

nu blire typ att krypa ner under täcket i syster säng och få kill på ryggen (hoppas jag). orkar inte försöka välja kläder nu eftersom klockan blev så himla mycket helt plötsligt :oooo så får gå upp tidigt imorn istället fastän jag har sovmorgon till halv tio. vi får se hur det går. jag brukar bli försenad denna dag, konstigt nog. men har planerat fett goda frullen tills imorn så ska fan komma upp i tid nu assååååå! jag ska gå upp direkt imorn, inte ligga och snooza. så, nu äre bestämt. därmed basta!
det kliar as hell på mina ben hela tiden nu, helt galet. så fuuuula dom är nu :((((( asså fuck att jag tänker simma imorn om jag ser ut såhär, hahahaha. hur pinsamt som helst. så vi får se hur det blir med det. men tänk om jag får ig i gympa på om jag inte är med. det vill jag inte! äsch, tar med badkläder och pratar med daniel, och om han säger att jag får ig får jag väl bada iaf. eller så hittar jag på att det är pesten eller nåt. då vill han nog inte att jag badar. aja imorn kommer iaf bli tjill. nu ska jag borsta håret.
LATERO (imorn asssssså) / CCCCCCCCCCCCCCAROLINE!

hit me baby one more time

aloha! fan vad det va kul på dansen, förutom att jag bröt ryggen och nacken några gånger. men annars vare så jävla azyyyyyyym! vi körde akrobatik, och gjorde kullebyttor, både bakåt och framåt, därav trasig rygg och nacke, och sen typ hjulade, stog på händer och sånt. hihi jag va fett grym, förutom på bakåtkullerbyttorna, ehehhe. men inte mitt fel att ryggen bah går av sådär :((((( det va kul iaf!
sen har jag käkat jordisnötter idag så jag har utslag på hela min kropp nu som kliar satan, riktigt jävla onaize. mest på benen. helt rödprickiga. haha fett äckligt det låter, men det är sant.
imorn åker dennis min coolaste kompis till thailand. utan mig. elakt, jag vet, men jag tycker om han iaf. men ändå, bah lämnar mig här i kylan, själv, i tre veckor. ska nog gråta mig till sömns inatt för jag kommer sakna han så mkt :(((((( LUUUUUUUR! det ska jag inte göra. men jag kommer sakna han iaf, hihi (aaaaaaa)
jag och syster har bestämt nu att vi ska börja simma i huddingehallen varje tisdag, för att sen sova i mormors lägenhet. fett myyyyyyyys. och bra träning. fan va azyyyym, seriöst. jag är astaggad. alla som vill joina får joina. nej, detdär va också lite lur, för det får ni inte. pinsamt!
men nu har jag gaggat för mycket skit typ. nu ska jag gnälla lite hos dennis för att han lämnar mig. pussssssss


bara för att dethär var den enda låten som kom upp i mitt huvud (Y)

bläääääääää

bajs på individuella val! hatart. det suger. allt jag kan tänka mig att ha typ krockar. så de finns inge jag vill ha. dethär suger. mamma får hjälpa mig när jag kommer hem från dansen!!!!!! typ hej då äre nästan försent. men och. fuck dehär. skolan suger. åååååh, sämsta alternativen juh.
tack och hej snart drar jag på dans!

bloggelisar

tja tja! slutade lite tidigare idag, för vi gjorde ett gammalt engelskt nationellt prov, så då fick man gå när man va klar. maten i skolan verkade fett äcklig så drog hem och åt nudlar. nu äre totally spies på teve och jag kollar såklart, hihi (a) vet att ni är avis.
har dans sen, så ska typ börja fixa mig snart. hare bra!


sjukt bra låt, ehehhe eller ah, man blir typ beroende iaf. råååågarvar åt videon. helt galen, hihihi!

jag är efterbliven på riktigt

tjenis guapos! blir typ läggisdags för mig nu. har lagt fram lite förslag på kläder åt mig själv tills imorn, bara sådär enkelt och lite smått tråkigt, kanske, vi får se. har inte valt väska än, typ assvårt, men får packa den imorn bitti och stressa sönder elle någe. assmart! aaaahmajgad jag har inte läst nåt idag heller! FY PÅ MIG! får göra det imorn, slutar ju tjugo i elva. har även inte valt mina individuella val heller, shit pommes. men ah, sista dagen imorn. vet inte ens vad jag vill ha. sämst. får panik juh. menmen, det löser sig, hehe. typiskt mig att alltid vara ute med allt i sista sekund! men nu ska jag gå in till bigsis och sova inatt. asmys. sov rååååsött inatt!

lill-lördag vafan

nu sitter jag här på bloggen igen, fyra timmar och sju minuter senare. astufft.
gjorde massa situps, armhävningar, bengrejsimojs, rumpträning och rygglyft, så kände mig hur duktig som helst. sen tog jag fett sköna duschen, andra gången för idag, och gjorde mig asfresh och nu sitter jag som sagt här igen, och smaskar på en banan och häller i mig cocoste. gotti och nyttigt. gud jag är så duktigt ibland när jag ska vara såhär nyttig. det finns så mycket här hemma och i skolans cafeteria som frestar mig as hell, men jag håller mig. fan vad jag är stolt. ge mig beröm, mera beröm tack!
imorn äre askort dag så då ska jag nog vara ful :)))) pusssss

sjuttonde februari tvåtusentio

tjenis! onsdag. världens bästa vän sofisis lindroth älsklingskusin fyller sjutton år idag, så nu får ni fan ta och gratta henne för fullt!!!!!!!!!!!!! glöm inte det!!!!!!!!!! hihi, puss pårej bästis.
längsta dagen, men idag varen typ tjill. hade två lektioner, sen simning som inte va så farligt som jag trodde, sen lurre och sen två lektioner till, fast då jobbade vi bah med samma sak för vi gör ett arbete, dom ämnena tsm, så jag och micke läste bah lite texter :)))) sen skulle vi ha två timmar musik men läraren va sjuk, så vi fick sluta. fett skööööönt. då blev vi fett glada. så vi hängde lite i centrum innan vi drog hem. nu kollar jag på high school musical 3. fast den är typ slut nu, så då tänkte jag faktiskt äta nånting och sen typ läsa min bok, som jag inte gjorde igår. fett illa! hörs LATERO <3

bara tisdag :(((((((

heyyyyyyyyy! planerna ändrades. ehehhe (Y) jag åt mellis, satt vid datorn, kollade teve, åt middag, åkte och köpte overall till milton, åkte hem, åt semla, tränade, duschade och hamnade här. blev alltså ingen läsning alls. illa!!!!!!!!!!!!!!! men vi får se hur det blir med det. senare kanske? nääee, skulle inte tro det.
imorn ska vi simma. bajsa på det. min kropp är inte redo för bikinin. hallå, blek och fet och tjock och ful och, ah alla fel man kan hitta finns på min kropp. typpppp. menmen, ska inte bli tsm med nån i klassen iaf för jag är kär i andreas <33333333333333 nu så alla får väl tycka att jag är ful råååå. careface på det säger jag bah!
jag ska vara vaken hela natten. asså jag vill inte, men jag måste. för jag måste sitta här lite till, sen måste jag dricka té, sen.... appropå (venne hur man stavar eller så, bah skriver som det låter) té, så skulle jag dricka det idag, så bah när jag hällde i mjölken så va den två dagar gammal och tydligen klumpig och uuäääääk jag spydde nästan. hur äckligt som helst. blev helt vitfläckigt i glaset. uscha! fattar inte hur den kan bli så på två dagar, när vi öppnade den igår också. helskumt. men ah iaf, efter att jag har druckit te måste jag välja bikini och kläder tills imorn. jaaaaa, körigt är mitt liv. sen måste jag skriva autografer så jag har redo imorn, så jag slipper stå där och stressa när alla kommmer fram och vill ha. asssssjobbigt juh! visst dennis?!!?!?!? schysst att du hörde av dig förresten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
näe men alltså nu måste jag börja pula med allt shit jag ska hinna med. vill se sex and the city, ehehe fett taggad, så sjukt bra. pusshej fett galet inlägg och långt, men jag är så roligt på kvällen :)))))))
 


tuff brud i lyxfodral

goddag! har inte mycket att skriva idag heller tyvärr! hade tre lektioner denna underbara tisdag, hehe. fick fisk till lunch som vanligt. slutade klockan två, åkte då hem. hämtade milton på vägen.
ska träna snart, sen läsa en bok som ska vara klar nästan vecka, som jag läst cirkus 30 sidor i. faaan va bra. sen blire att belöna mig själv med en semla tror jag (a) det är ju faktiskt fettisdagen idag, då måååååste man ju typ keka semla. men nu börjar totally spies, hihi. pussssi


fett segt

hej bloggen!

idag äre måndag. tråkigt som fan. skolan va vanligt, inget kul hände. jag och micke kunde inte jobba på samhällen för våra länkar funkade inte eller nånting så allt va skit. menmen....
har tjillat efter skolan, vart ute med hunden och lite sånt. ska göra lite situps nu, ta en dusch och sen dricka te och mysa lite.
jag uppdaterar fett sämst här nu för tiden, men det har typ blivit tråkigt att blogga. har aldrig nåt att skriva om, pallar inte ta massa foton och lägga upp och videoblogga känns ju hur töntigt som helst. så ah, jag bloggar när jag har lust (Y) jag vet att ni gillart ändå :)))))
tjenaråååååååå <3

00:24

nu har jag typ hittat vad jag ska ha på mig imorn, så nu blire sängdags för mig, eftersom klockan plötsligt blev jävligt mycket. kommer va död imorn. kul att man börjar åtta! illa illa.
godernatten till er alla!

knasigt

haha jag garvar åt mina humörsvängningar just nu (Y)

!

bajs på allt! allt suger juuuh! nu ska jag fan skolka tills det blir vår, så man kan ha på sig nånting. vädret gör ju så att man inte kan ha på sig det man vill. fuck off säger jag bara, fuck off!ååååh, jag är fett lack just nu alltsåååååååååååååå!

asmys

schysst att hela min familj lämna mig själv här nere i vardagsrummet. fett läskigt, ehheeh.
näe nu kom storasyster ner. yeeeaaah, vi ska ha lite mys. vi gillart. jag älskar min storesyster. hon är fan bäst. jag har alltid sett upp till henne, kunnat snacka med henne om allt och vi har alltid kul när vi väl gör nåt tsm.
men ah, sen ska jag upp och rota satan i hennes och min garderob efter nåt att ha på mig imorn. lycka till. jag hatar att välja kläder. så svårt.
nej nu ska jag skicka massa kärlek till mina superfina vänner. ♥

puss på alla

schysst att någon frågade mig om jag ville vara med på nåt i helgen :)))))(Y)

happy valentine birthday day!

tjaaaaa! har inte bloggat idag vah? näeee, synd. har dansat idag, typ endast. vad mer hinner man med på en söndag? typ inget nej. palla fira alla hjärtans dag. fett överskattat. asså, killarna köper ju bara blommor och presenter för att dom måste, typ liksom. jag iaf skulle bli fett mycket gladare om min pojkvän gav mig rosor, blommor, en nallebjörn, choklad eller vad som helst en helt vanlig dag, bara för att han älskar mig så mycket, än på alla hjärtans dag. erkänn att det är såååååå mycket gulligare. idag köper alla bara för att, sådeså.
fick iaf en present av mamma, hihi. mascara och underkläder (Y)
käkade sallad till middag från pizzerian och kollade dirty dancing när jag kom hem från dansen. sen hoppade jag snabbt in i duschen och nu sitter jag och degar framför wallander.
grattis till alla mina vänner som fyller år idag också :)))))
allt för mig för tillfället. måste bah påpeka att jag har väääärsta växtvärk i benet :((((((
herrråååå!

hej jag är social

haha eh jag är tydligen för social av mig, så ah, jag kommer sluta höra av mig nu (tydligen bättre så enligt en viss person) och så kan ju ni höra av er till mig när ni vill nåt. för jag kommer fortsätta vara social, men inte höra av mig bara, typ, eller nåt :)))))))))))) pusssssssss


tufffffing

typ såhär tjaaaa assåååå. min vän linus ville så sjukt jävla gärna vara med i min blogg. asså han har typ tjatat i måååånader, så nu äntligen ställer jag uppp....
nej, riktigt så äre juh inte. han skrev de typ precis just nyss och ja bah: shit jag är typ assnäll idag så jag bah göre :D så detta blir typ ett inlägg om honom eftersom jag inte tänker på så mkt annat nu, eheheheh :$
ja, jag och linus råååå va typ... bästisar på dagis. asnice, jag vet. och jag va typ dööökär i hans tvillingbror joel.
ah, jag typ torkade snor på dom två, ehhehe va typ deras mamma (Y) haha minns du det linus ;)))))
vi lekte, aaaaaalllll the time. sen bah slutade vi på dagis, och dom vet jag inte vad dom gjorde då, men vi träffades iaf typ.. aldrig mer igen :(((( sorgligt huh?
sen bah i somras så bah låg jag och kollade lite i joakims mobil, så bah stog det *efternamn* joel och *efternamn* linus, och jag bah, aha, jag tänker på joel och linus. och han bah: ah det är dom från ditt dagis. jag bah: shit pommes :| så jag bah typ smsa linus från hans tele men han svarade inte :(((( diss, i know. elakt, yes!
sen bah lite senare så hitta jag dom på fejjan, blev vän med dom och nu bah snackar jag och linus satan, eller nååååge. han är råååååcooool, snäll, rolig, fetttt töntig och snyggg som faaaaaaan, och har assssfina läppar! vi gillart, right! ;)))))))
nej men seriöst så är linus största tönten och han skäms hur mkt som helst över att vara med här i min feeeeeeeeta bloggggggg :D:D:D:D:D fan vad jag är snäll och kul! pussss pårej! <3333333333

lapdance

haha nu ska jag lära mig en lapdance fia visade mig på youtube. fatta porrigt! skriver när jag är klar :)))))) ♥

saturday night

hej hej hemskt mycket hej denna otroligt tråkiga kväll. släkten är här, men bästevän har dragit iväg och dissat mig totalt, såååå, what to do? sitta hemma och döööö elleeeeh? nej, men nästan.
vill typ bajsa på denna sjukt ovärda helg. typ hej vad har du gjort i helgen?
fredag; hemma med djävulens mensvärk
lördag; släktkalas utan bästis
söndag; dansa och höra om allas otroligt fina alla hjärtans dag med pojkvännerna/flickvännerna
fan vilken kul helg (Y) aja ska sluta klaga och trycka i mig mer tårta eller nåt, för att sen göra 326974 situps. yesbox. joakim tycker jag är äckligt kaxig på min blogg.... varför vette fan?!?!??!?!? ehehehe, jag tror jag alltid kan vara ganska kaxig, men nääääe, jag leker ju snäll här juh. ahaajaa, vem bryr sig. min blogg är cooool, jag är cooool och vad mer kan man göra? hejdå ha ett fortsatt bra liv :)))) ring och ni vill hitt på nåt och bor nära! <33333333333

happy birthday

hallå hallå! gick upp råååtidigt imorse, sjöng för storesyster som fyller 20 idag. GRATTIIIIIIIISSSSSSS :))))) ♥ sen duschade och fixade jag mig och så drog jag och mami och handlade lite. fick med mig lite snygga armband, en berlock till ett armband och en snygg väska hem. det gillar vi.
sen hämtade vi tårtorna och köpte present till kusin sofia och så.
ska snart åka till sta med syster, för hon ska på sminkkurs och jag ska kolla runt i lite affärer medans.
ikväll kommer släkten hit, så det blir nice, eftersom bästevän sofis är med, hihi!
men nu måste jag typ tagga, så tjaaarååååå pusshej <333333

storbloggarN

blir lite familjemys för mig ikväll rååå, för jag har sån fucking mensvärk så jag vill typ gråta, och så va alla fester fettttt långt bort typpp, så ah, pallar inte helt enkelt.
ska snart ner till thaien med mamma och köpa hem lite mat och sen mysa framför teven. vi gillart!
så, hejdå! ♥

bb


moshimo

haha fan va kul att man kunde läsa alla sina statusar man har skrivit sen man skaffade facebooook (Y)
jag skaffade fejjan typ 31/8 - 08. niiiiiice (Y) min första status var; chillar. haha kuuuuul att veta :))))
men weeei vad mkt galna tokiga cooola grejjer jag hade skrivit. typ fjärde april 09 ;sitter ute och solar. man bah: whaaaaaaaat. nice eller vadå?!?!??!?!?! och sen blir man ju lite depp när man läser allt fint man skrev i somras :(((((( typ såhär; grekland inatt. arlanda med mickis nu. jag och mickis har precis solat här i grekland. eller; drar till spanien med bästis imorn. puss på alla vi ses om tolv dagar. eller typ; min pojkvän är bäst. eller typ; britney va bäst. eller; jag har fått en bebis (milton). då vill man ju ha sommar ännu meeeeeegamera. sommar 09 va typ helt jävla bäst.
men aja, careface på allt detta. värsta facebook/depp/sommarinlägg. ovärt.
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

vilken fashonista är du? :)))))

tjaaaabah! hade två lektioner idag, matte och idrott. det va nice. men hade sån jävla mensvärk och mådde sjukt illa, trodde seriöst att jag skulle kräkas, så dog lite också, men annars var dagen bra :))))
vi hade ingen svenska idag, så vi fick jobba själva när vi ville, och vi pallade inte idag så jag drog hem efter gympan. har precis ätit nudlar och kollar totally spies. yes, mitt favvoprogram. det är hur bra som helst. alltid snygga kläder, råååcool utrustning och deras dräkter ska vi inte ens tala om. yes, i love it. skulle inte banga på deras tuffa liv.
ett tips till alla törstiga töntar där ute. soda stream:a eran lättdryck/saft. hur gotti som helst asssssså. mycket roligare med bubbor i juuuh. och drick med sugrör i stort glas. riktigt viktigt.
/////////// carrrruuuuwz

jag är ju här och väntar på....

bajsdag typ hej fett sämst jag orkar inte blöööööh!
dansen va fett kul. vi gjorde koreografi hela lektionen, rååånice :)))) dansade galet.
ah, sen har jag bah duschat smsat och suttit vid datorn. nu ska jag dricka te och kolla satc. ganska ovanligt för att vara mig juuuh, så det blir nice. ska läsa tre bloggar först också som jag måste läsa, eheheh.
cya don't wanna be yaaa!


11 februari

hej åhå! ligger i soffan som värsta soffpotatisten, eller någe! kollade precis på råååsorgliga filmen. min hund skip hette den. shit vad jag böla. inget att rekomendera om ni inte gillar att böla. men den va fin också :))))
nu kollar jag extream home makeover och ska väl böla lite mer snart (Y) det är alltid assorgligt.
ikväll blire dans, och det är alltid kul.
skolan idag va tjill som alla torsdagar. vad mer ska jag säga? inget hände typppp.
men nu ska jag koka lite nudlar som mellis innan dansen. nudlar är typ hur gott som helst.
hare!

godnatt

nu går jag och sover för jag är fett sur och besviken på folk. eller någe, ja vettefan assssså! sov dåligt alla!

råååcoooolt!

förjävla ball hemsida alltså! tryck här för att komma dit nu! lovar att ni kommer gillart :)))))

erkänn att allt är azyyyyyym!



-ordet pung; det måste vara världens fulaste ord. jag hatar't. låter så äckligt. fult och ovärt ord.

-alla ♥♥'s dag; ovärd dag. bara för att göra oss singlar deprimerade eller vadå? man kan älska varje dag.
vi vill inte höra dagen efter hur gulliga era pojkvänner va, vad ni gjorde och hur fina presenter ni fick. klart man blir depp att man inte själv har nån snygging som uppvaktar en extra mycket denna dag. nej, ta bort fjortonde februari!

- snö; jag vet att jag inte behöver säga nånting mer förutom att den suger är kall äcklig ivägen och kan dö! och den dödar ju nästan folk där den ligger på taken så tung så att dom rasar in. usch och fy!

- härmapor; har sagt det förr och säger det igen? ni som härmas, whazzzup with that? är ni efterblivna? orkar ni inte tänka? eller har ni bah ett förjävla tråkigt liv så ni inte kommer på någe kul själv nånsin? sluta sno balla egen-påhittade-ord, outfits, favoritlåtar och smarta idéer från oss coola. inte mitt fel att jag är cool har stil och är allmänt smart. elleeeeh? nee, så sluta upp med att vara wb mig. ni kommer ändå aldrig bli lika bra!!!!!!

-falska rykten; jag bajsar på folk som sprider falska rykten om allting överallt. typ snälla väx upp och sköt ert eget liv. hitta inte på massa osanna things om mig. inte kul. fattar ni inte det? ni är råååpatetiska och äckliga!

-tjuvar; fattiglappar som måste dra till privata fester och sno jackor busskort mm. inte vårt fel att era färon inte har jobb eller vafan nu problemet är. men skaffa egna grejjer! blir ju lack!



-russin; det är asgott litet mellanmål och man tror att det är nyttigt. mer russin åt folket!

-efterlyst; ett bra program som hjälper att hitta tjuvar mördare och borttappade flickor, typ. fint när folk ringer in och tipsar :))))

-dennis; bara för att han är en så cool och fin vän och alltid fett snäll och aldrig dryg som vissa andra!

-3-reklamen; -'hej jag heter carina och jag har jack' -'hej carina!' hahahahah så kul!

-hitta.se-reklamen; haha lie-mannen hämtar tele-katalogen, med typ finsk brytning. hahaha också råååkul (Y)

-keshas låtaR; hur bra som helst. hon är grym! love it

-nallebjörnar; mjuka och hur söta som helst. inget dåligt med dom.

-underkläder; det behövs alltid, man kan köpa fett snygga matchande, eller bah supersöta trosor för sig. alltid lika kul att shoppa, och sätta på sig.

-facebook-grupper; hur sköna som helsssssst!

-hubba bubba; världens godaste tuggummi, och bäst att blåsa bubblor med (Y)

-

fresh like me

shit vad jag tränade galet! gud så duktig jag är :)))) tog en lång råååskön dusch och rakade mig, tvättade bort allt smink, peelade och skrubbade hela kroppen, filade fötterna och nu är jag fett fresch! har smörjt in mig också med min ralph lauren - body lotion som tydligen va glittrig, haha, så nu är hela jag asssssglittrig. hoppas det inte sitter kvar imorn :| ehhhehe. men aja, luktar gudomligt iaf, eller nåt. haha råååfult ord.
nu ska jag äta nånting, för det är då musklerna växer efter träninge. sa iaf dennis, hihi, sådeså. han ska bli min personliga tränare (Y) azyyyyyym alltså. fett sexy mama jag kommer bli. typ hej body builder. neeee inte så, men typ hej jessica alba iaf. we wish. aja, struntprat alltihop nu, avslutar med att dennis är cooolast (efter mig) och bäst! :))))) pusssss ♥

bäst

hundra situps på cirkus två minuter. fyfan va jag är bra. bara tvåhundra kvar rååååå!

you are beautiful

nu vet jag exakt hur min bröllopsklänning ska se ut. och den är fucking rååååfin!


ahmajgad

eeeyyyy bloggen! mooaaaaah, megastor text. haha vafan hände?!?!??!?! :| shit pommes.
jaja, idag så vare skola, i två timmar. astjill. typ diskuterade mest, eller nåt. sen drog jag och träffade en tufffis i mormors lägenhet och mös lite. det va nice. drog hem, käkade lax till middag och nu sitter jag och msn:ar och kollar teve. alla är tyvärr tråkiga. ska snart duscha och sen dricka te. haha careface. men ville bah säga det, att jag är supersugen :))))
men fett jobbigt med asstor text. hoppas det inte blir så i inlägget. hoppas det försvinner. hur tar man bort de? vart tryckte jag?
herrrrååååååååååå /hon med ful text i bloggen!


romme alpin!

hej alla! dagen va azyyyyyyyym. massa skidåkning, kalla fötter och frusna kinder och några vurpor (inte av mig dock!) ja, det va asmys att åka skidor med mina cooola vänner. bussresan va skoj och ja, hela dagen va toppen. pallar inte berätta allt sådär in i detalj, ni borde ju fatta vad vi gjorde. ja, åkte skidor!
dagens 'snyggaste' vurpa va iaf av micke. hahahah, klockren. gud vad det va kul :)))))

imorn har jag två timmars skola, sen ska jag träffa en sötis som förhoppningsvis får mig på bra humör. är så trött på allt och alla nu. bajs!
men ska typ dricka te och sånt nu och sen sova. puss på alla och bilder kommer. lovar det denna gång!

jag ogillarT

vill bara säga att jag hatar folk (typ gamla gubbar/män) som tränger sig före i kön när man ska på bussen, och sen typ leker snäll och låter massa tjejer och damer och tanter gå före dom och bah är typ asglada. man bah men shiiiitapommes varför då ha så jävla bråttom fram fööör? vahvahvah? nej sluta upp med det genast. jag blir bara irriterad, och då äre inte kul, heheheheh!
och jag hatar att blogg.se har feta rååådampen just nu typ all the time och allt bah fuckar, och att facebook har gjort en coool men konstig ny design. hejspuss nu stänger jag av!


skiiiiiiiidor är cooooolish!

haj haj alla råååcoola bloggläsare :)))) jag är på toppenhumör. klockan är inte mkt, jag sitter och dricker cocosté, pratar med fina människor och har packat allt inför imorn (Y) (tror jag) så jaaa, vad mer ska jag säga? drar ju till romme imorn med skolan. rååånice eller vadå. hihi ska bli så skoj. är fett taggad. ska visa alla mina skillz i backen. lärde mig ju att hoppa 360 förra året så hoppas det går lika bra i år, hehe.
men ah, hoppas någon tar med sig kamera eller fotar med sin asbra tele, för det pallar inte jag alltsååååå.
men yeeaaaah, min dag va nice om ni ville veta. hämtade milton hos sin dagmamma eller va man nu ska kalla de, efter skolan och gick hela vägen hem från storvreten. fett långt, fett kallt, fett hurtigt. jag är bra, eller vad säger ni??!???!?! bäst jo ja vet :)))))
men what to say babes? ska läsa lite superviktiga bloggar nu, och sen måste jag försöka sova eller någe. ska upp senast fem imorn. heheheh, wish me luck. venne knappt what to wear :oooo har lagt fram två olika mjukisar att välja mellan, och sen två t-shirtar eller en långärmad, och sen har jag bah bestämt munkis (Y) azyyyyyym. aja careface på det, skriver imorn när jag är hemma.
smsa om ni också ska till rommis imåååååååårn! puss hej leverpastej!

ps. se upp i backen 147 hål i nacken (Y) ds.


jag är en liten pussgurka

carro hoppar i säng nu! yes, jag har redan krupit ner under täcket, valt kläder tills imorn, packat 'skolväskan', stängt av teven och ja, borstat tänderna och allt såntdär :))) hur duktigt som helst. liksom komma i säng innan halv elva är ingen lätt match för mig inte. jag har alltid så mkt att pyssla med på kvällen. men ibland är man mer än bäst! så nu ska jag läsa en sida eller två i min bok som ska va klarläst om typ cirkus two weeks, och den är fyrahundra sidor lång, ehehhehe, good luck barris! ja, sen sätter jag på teven, (såklart) och kollar lite satc medans jag slumrar in i min skönhetssömn, eller någe sånt.
denna vecka kommer bli hur tjilllllis som helst. imorn äre vanlig dag, sen tisdag drar vi till romme, onsdag är vi typ lediga, torsdag hur kort dag som helst och fredag, ja då äre bah fredag igen, och då äre bah två veckor kvar till sportlov. livet leker ibland. yeeeaaaah, jag blir asglad.
men snart blir klockan mycket iaf så nu stänger jag av här och gör det jag sa att jag skulle göra. pusshej sov råååågott inatt. kärlek till allllla mina fans!

tröttttttttis

tja! drog till dansen, dansade, drog hem, äter middag och kollar teve nu, ska duscha snart. inget mer har hänt. kommer somna tidigt ikväll eftersom jag somnade halv sju imorse och vaknade runt åtta-halv nio (Y) somnade nästan på dansen :| pusshejis!

klackarna i taket

tjaba tjena hallå blogggen! kom typ nyss hem. galen kväll igår. men det va råååskoj.
jag drog till johannis med mickis och så fixade vi oss där, och käkade middag. sen åkte vi till barkaby. lite segt i början men sen kom det mer folk och det blev drag. vi dansade galet och snackade och massa sånt som man brukar. alla va trevliga typppp. sov två timmar imorse, är rååååtrött nu alltså. men de äre värt, hihi!
tråkigt bara att det va folk där som snodde jackor busskort skor och sånt piss. så jävla störda människor det finns. nu får jag åka på remsa tills jag får ett nytt kort. onice. sur man blir.
men ah, de va skitkul. ska snart försöka få i mig lite lurre, och sen tagga till dansen.
har inte mer att säga, så hoppas ni också hade en bra lördagskväll :)))) pusssihej!

ps. tog såklart tyvärr inga bilder men det kommer nog på fejjan från nånannans kamera så langar här då! ds

min bästis är bäst

hola guapos! skrev inge igår, sårrrry, men hann inte. drog till skolan, som vanligt :S dagen va nice, fetaste jobbigaste gympalektionen. jag och ellinor ägde satan alltså, sjukt grymma (Y) brände hur mycket fett som helst (hoppas jag). efter skolan drog jag till staden med ellinor emma nina och micke och där kom mickis och knackade mig på ryggen, så jag dissade mina fina vänner och drog runt med mickis istället. länge sen vi umgådes så det va astrevligt :))) jag köpte ett par leggings endast, och hon också. sen drog vi typp hem. käkade middag, drog till huddinge med johanna och hade asmys i mormors lägenhet.
handlade godis, träffade några omogna fjortisar i 12årsålder (?) som kallade oss äckliga horor och att dom skulle döda oss utanför. hahahahaha, cooooola va dom. vi pissade på oss. usch!
aja vi mös hela kvällen, galet. somnade mitt i natten, vaknade runt elva imorse. gick ner och handlade frulle. behöver väl inte ens säga vad för frukost?!?!?!? sen städade vi och drog hem. har precis duschat, ska dra till johannis om ett tag med mickis och fixa oss för kvällen. fekkkkkeeliiiiiito jao! tagga!
så pysssssss, hinner inte sitta här ♥

sune är bäst

shuuuue bloggizen! ligger i systers säng nu och kollar sunes jul. mys.
drog till dansen förut, fick fett stressy, så hann inte skriva någe. menmen, det va askul där. lärde oss en del av dansen vi ska ha till showen och den va cooool. riktigt nice.
drog hem, fick vänta på bussen i en timme i tumba eftersom det inte kom någon busschafför. centrum va stängt så jag frös satan alltså. usch. käkade när jag kom hem, duschade och nu ligger jag här, somsagt. sov sötttt alla söta läsare. puzzzzzzzzzzennnn

100214

heyyyyy bloggen!
väntade på bussen i tre år imorse, eller någe sånt, men den kom aldrig, så fick skjuts :)))) men kom lite försent till skolan, fast vi hade ändå inte lektion första timmen för läraren va sjuk. fyfan va ovärt att då ens komma. men aja, vi jobbade med lite uppgifter, och sen vare engelska. rååånice, vi skrev bah någe brev. hehe, coolt. sen slutade vi. ännu cooolare. subway till lurreburre, sen dra hemmis. har kollat teve, och nu håller jag på att byta om. har ju dans senare. men tyvärr inge att ha på mig. ogilla!
ska fortsätta leta igenom alla garderober efter nånting nice att dansa i (Y) imorn äre fredag.
simma lugnt!


bedtime stories



nu blire läggdagsis för mig faktiskt. innan tolv, det är bra (Y)
ska kolla satc, as usual. men det äger. råååbästaste programmet typpp!
har inte mycket att säga faktiskt, tyvärr. blir mer update imorn.
sov sött ♥

den som ger sig in i leken får leken tåla

tja! snällt av mig att bara uppdatera sådär i skolan liksom.
ja, efter det så hade jag musik. det va typ faktiskt tjill. man sitter bara och spelar titanic-låten på synt om och om igen i två timmar. eller ah, man snackar ganska mycket också, och drar på lite för lång rast på donken (a) men annars så. drog hem, i tumba träffade jag min bror och vi fick veta att vår buss inte gick för den inte kommer upp för en backe. fuck off, vad tycker sl vi ska göra rååå? gå hem? ah, han sa det, men nejtack! så vi ringde pappa som fick hämta oss. kom hem, käka wok och mer har jag inte hunnit liksom. skönt med inga läxor nu och råååkort dag imorn. livet leker.
nu måste jag facebooka lite. det är nice! och sen ska jag duscha och dricka te. me like.

puss på dig! :$

vadå rubrik?

shit vad mina vänner langar fina kommentarer. eller ah typ, hihi. men ja, glad blir man ju :))))
sitter i skolan nu, slutar ju fem idag, men hade nyss prov, jag blev klar typ fort så nu äre fyrtiofem minuter tills musiken börjar. skönt. sitter och tjillar i bibblisen med ellen. de e niiiice!
venne riktigt vad jag ska skriva. vi hade brottning idag på gympa, hahah, galet. helt jävla galet. men de va kul!
sen hare inte vart så mkt mer cooolt, förutom en film vi såg. lilja 4-ever. fyfan vad bra den va!!!!!!!!!!! skooooja. fett seeeeg film, haha störde mig fett mkt på hennes kompis. uscha!
men herrrå har inte mycket mer att säga nuuuuuu, bussen har stannat. haha neeee, men ja, venne hur jag ska avsluta heller, blir alltid på samma gamla tråkiga sätt så nu äre slut!

ps. ellen är rååååcooooool! ds

aldrig nånsin tvingas hålla käften

tjatjatjatjatjatjatjatjatja men tjaaaaaaa bloggen! hej jag är lite happy faktiskt :))) har prov imorn. ska typ plugga hela natten nu. synd bara att man är tröttis. menmen, what to do. antiken och gudarna är ju tydligen så himla viktigt och vi kommer ha såå mycket användning för det i framtiden. haha jag garva när fröken sa det. så är det verkligen inte! men vissa är ju lite efterblivna.
ph va fett bra. fett nice. rätt som vann och allt.
micke gjorde mig till admin på hans råååcoola grupp på facebook 'alla vi som kommer sakna paradise hotel nu när det är slut' hihi det går azyyyyym. fett med medlemmar. men careface på det.
det luktar supergott i mitt rum nu, pga alla mina coola ljus. nice (Y)
aja ska försöka bestämma kläder tills imorn, smsa johan och sen krypa ner under täcket och plugga gal1.
onice nice onice. yes, så äre. har inget mer att säga.
imorn fyller världens sötaste louise år, yeeeaaah baby! och my också, hihiih. grattis till dom snart alltsåååå!
godernatten och pyyyyyyzzzzizen!

ps. haha kul att jackie inte får några pengar för hon tjallade om att hon vann (Y) ds.


ph

ahmajgad snart händer det!

nu tändas tusen rosa ljus

hallåhallå!
dagen va tjillpill. pallar inte berätta om skolan, inget speciellt hände. eller haha vi hade speed-dating på engelskan. fett kul det va, hihihi :)))) galet. sen va allt som vanligt.
efter skolan sällisade jag med johannis och robin hem. väl hemma så åt jag mellis och massa sånt som man brukar göra. dock satte jag inte vid datan, hehe. förresten åkte den i golvet imorse och jag dog för jag trodde den typ pajja eftersom den ramla från typ sju meters höjd så ah, det kändes kört. okej, typ en och en halv meter men iaf. men den vekar ju funka prima ballerina :))))
åt sallad till middag, yummie (Y) sen så drog jag mami och syster till kungens kurva och letade skidjackor. hittade ingen, så det slutade med att vi shoppade loss på ikea. nej okej, inte shoppade loss, men köpte massa nya glas, massa ljus och lite kuddar.
när vi kom hem duschade jag, och nu sitter jag här med tända ljus, dricker te och pluggar. eller ja, jag försöker. men fattar inget. och snart börjar paradise hotel. sista idag, final idag. ahmajgad jag dör. jag är nervös. orolig. allting. kul att man inte har något att längta till nurå :(((( men herrå nu måste jag koka mera te!

ps. linus min snyggaste vän langa snällaste kommentaren alltså, hihihi :$ han är sjukt cooool! ds.

milton bebis



hihi måste bah langa söta bilden på mamma och milton. haha eh ja
man kan ju säga att snön fastnar ganska lätt i hans päls. tur för oss att han har overall. haha kul om det skulle se ut sådär på heeeela honom typpp :ooooo
pusshejs sov sött

tråkigt värre

fan va paradise hotel är galet! imorn äre final. typ shit pommes....
aja, har en blåsa på tungan som gör ont :(((( imorn börjar jag tio över åtta med labb :(((( jag har inget att ha på mig imorn :(((( fett jobbiga ungen smsar mig :(((((
haha ne men alltså livet är toppen. ja, det har ju sina stunder iaf.
tyvärr kom jag inte tidigt i säng, som jag ville. faaaan på mina dåliga sömnvanor. måste bättra mig. det är för det mesta klädernas datorns och skolans fel. bläääää.
men nu ska jag krypa ner under täcket, smsa och kolla satc. vi gillart, right?!?!?!?! yeeeaaaah!
hörs imorrrronis! <333333333333

Carro hjärta ph

fan vad jag är bra! eller ah, ganska iaf. för att vara mig. enligt mig själv. hehe, migmigmig! nej men ah, jag har pluggat nu, rååålänge alltså. ovärt svenskaprov på onsdag, om antiken, gudarna och sånt bajs. helt onödigt, men vill ändå få bra betyg påre, så pluggade sjukt länge, läste fett mycket och ja. sen hängde jag upp tvätten och så åt mamma, bara för att jag är så himla snäll, hihi. och ja, eh nu sitter jag och kollar på bedtime stories innan paradise hotel börjar. är fett stolt över pluggiset iaf. så åt jag nyttiga saker också istället för massa onyttigt.
fast jag tycker jag är värd lite popcorn till paradise hotel sen faktsikts (a) det är inte så onyttigt, hehe (Y)

bowling är bäst

men shuuuue! asnice dag. jag är på toppenhumör och har varit det hela dagen! :)))) måste bara säga att min d-knapp är lite trög så dampa inte om det ska vara ett d nånstans där det inte har blivit ett.
aja, börjae skoldagen i huddingeymnasiets aula, och lyssnae på någon föreläsning. det va rätt intressant faktsikt. sen käkae vi lurre i skolan och sen hade vi typ lite såhär frågeställningar i klassrummet.
efter det drog vi och bowlade. alla va asotaggade, så vi snackade med fröknarna men dom sa att det var dåligt intryck om man inte drog dit och lalal så alla gjorde det sen.
jag spelade med ludde johan och viktor. det va kul, och tråkigt, för jag sööög. haha, iaf om man jämförde med om. elakt att vara så bra :(((( nej men ah efter det drog jag till centralen och bytte in mitt busskort. fick vänta i typ tusen år. sen åkte jag hem, käkade middag typ, duschae och nu sitter jag här, ful och fräsh vid datorn me en kopp te och massa plugg. okul, i know. ska nog göra lite knäckemacka att tugga på, hehehe (a)
jag är sjukt jävla trött så ska nog hoppa i säng och kolla paradise sen :)))) pussluss


RSS 2.0