Cool!

Hallå. Här ligger jag och chillar i min onepiece. Dom är ju förjävla fula, men gudomligt sköna. Min är ju faktiskt rosa också (såklart) så det gör den ju 100 gånger snyggare än alla andra, hehe!

Hann inte till dansen idag, satt i skolan för länge och skulle äta innan och de. Men man dör inte av att missa nån gång. Måste dessutom plugga lite också! Hörssss


paljetter


Paljetter är en trend jag fastnat för. Det är snyggt och väldigt festligt. Du kan bära jeans och en paljett-t-shirt och du ser uppklädd ut. Måste helt klart uppgradera garderoben med paljettplagg!


BÄST FÖR BRYNEN



Brynen ger inte bara ditt ansikte en fin inramning, de är också en av höstens viktigaste beautydetaljer.
Jag själv kan ju i detta läge vara glad över att jag har naturligt grova bryn, trots att jag är naturligt blond (även om jag knappt är det längre, haha)
För de blondiner som knappt har några bryn, eller för er som noppat sönder era så har jag några tips.

Boosta med serum;
''
Natural eyebrow conditioner'' från Lashfood är en ögonbrynsnäring baserad på naturliga ingridienser med nätt penselapplikator. Efter fyra veckor har tunna, glesa bryn blivit betydligt tjockare och fylligare. Pris; 1195:-
För ett lite billigare alternativ kan du välja ''Brow Boost'' från Billion Dollar Browns. Den gör så att brynen får längre och grövre strån, och färgen blir mörkare. Pris; 295:-

Plocka med precision;
En riktigt bra pincett är ''Classic'' från Rubis.
Den är vass till tusen och får tag på alla strån, hur korta eller tunna de än är. Pris; 249:-
För ett billigare alternativ kan du välja ''Regnbågspincett'' från Depend. Den går på ynka 79:-
Dock är den kanske inget att plocka hela brynen med, men den är perfekt att ha liggandes i handväskan för att vid akuta fall plocka enskilda småstrån.

Fyll med färg;
För dig som som kanske inte har dessa grova och mörka bryn så funkar en brynfärg perfekt för att få de perfekta trendbrynen.
En väldigt bra brynfärg är ''Brow Tech'' i nyansen ''Taupe''.
Den hittar du hos Smashbox.
Det är en liten och praktisk dosa med ett löspressat puder i en naturlig färg som skapar ett fylligt intryck. Den innehåller även ett mjukt fixerande wax som håller dina bryn på plats hela dagen.
Pris; 249:-
Ett alternativ som är snällare mot plånboken hittar du på Make Up Store. Den heter ''Tri brow color'' och innehåller 3 väldigt olika nyanser. Lätt att fånga upp med penseln och applicera och det blir ett mycket hållbart resultat.
Den får du för; 130:-


HEYYYY

Längesen jag skrev. Eller? Minns inte när jag senast bloggade, haha. Har så mycket i skolan nu, tränar på SATS och dansar 3 dagar i veckan. Hinner inte med. Och jag gör ingenting kul så finns inget att skriva här. Jobbar UF hela tiden nu, vilket är väldigt roligt, men ni kanske inte är så intresserade, haha.
Har börjat övningsköra iallafall, jag är grym. En gudagåva. Körde 3 gånger på en parkering och nu är jag ute på vägarna. Cool. Det är askul!

Ska försöka börja skriva lite roligare saker här på bloggen, istället för bara mina dagar. Ni kommer ju tröttna!

Ska koka lite té nu och försöka bli av med min huvudvärk, sen ska jag försöka knåpa ihop något lite intressant inlägg till er. POK

min söta man i somras!


NP - svenska

Hallå där, sitter utanför klassrummet och väntar på Micke. Har precis skrivit nationellt prov i svenska. Hade fem timmar på oss, men behövde tydligen inte all tid. De är inte många kvar där inne nu. En kille i klassen blev klar på en halv timme, helt sjukt. Ja hade knappt valt vad jag skulle skriva om då.... Men hoppas min blev bra!

Nu ska vi väl sitta kvar och plugga lite UF! Nu är Micke klar så heiiiidååå!


Onsdag!


Tjohooo!

Helgen med företaget var toppen. Laserdomen var svinkul, och middagen supermysig och god. Vi åt kina/mongolisk buffé, bäst! Vi satt på restaurangen och pratade i flera timmar. Så himla mys. Bästa vännerna!

På söndagen blev det slappar & tvättdag med Mamsi. Vi hann även med en mysig lunch med fika efter. På kvällen hade jag 3 timmars dans efter 2 veckors lov. Underbart!

Både igår och idag har det varit hårt arbete med UF. Affärsplanen skulle in idag, så igår satt jag och Micke kvar till 7 i skolan och jobbade, och idag fick vi slita in i det sista. Var i skolan åtta idag trots att jag började halv 12. Men vi klarade det! Vi är färdig. Vi skrev ut våra elva ex av AP, laminerade dom och satte på en spiral. Den blev så fin. Jag är så lycklig. En sån lättnad nu när den är klar. Ni som inte vart med kan inte förstå, haha. Jag jublade och skrek i korridorerna och vi firade med en fika på castello. Så bra!

Ska kolla teve och slappa resten av kvällen. Imorn är en ny tuff skoldag!
LaterO

1. Våra CupCovers klara för leverans
2. AP färdig och klar!
3. Fina bilden på företaget.
4. Fika


Lördag

Hei bloggen. Har varit i barkaby idag på outleten med mamma och syster. Hittade inte ett skit. Käkade lunch på pizzahut, dögott!

Är påväg till stan nu, ska spela laserdome och käka middag med företaget. Bäst! Vi hörs.


Död

Hallå där! Har precis lagt mig i sängen efter flera timmars tal-skrivande. Jobbigt, men är äntligen klar nu. Tur de eftersom jag ska hålla det imornbitti, haha. Det är jättedåligt och de komme gå sämst, men vad ska man göra åt saken nu?
Ne nu måste jag försöka sova, kommer stå och gäspa under talet imorn. Godnatt


Sleeping beauty

Har precis bäddat ner mig i sängen och satt igång satc på teve. Bäst!

Måndag idag, första dagen efter lovet. På nåt konstigt sätt var jag ändå på väldig bra humör, hela dagen. Kanske för att alla fina vänner var samlade tillsammans efter en hel vecka från varann. Och kanske för att jag fick högsta betyg på kriminologianalysen. Bra måndag iallafall!

Vid fem idag hade CupCover ett inbokat möte med en viktig person, en av våra rådgivare. Annika Malmberg heter hon och är framgångsexpert. Hon gav oss massa bra tips och råd, svarade på våra frågor och ställde frågor till oss. Mötet var väldigt givande, vi lärde oss massor! Nu är vi igång. Nu kör vi! 

Godnatt!


23:48

Ligger i sängen och kollar satc samtidigt om jag hänger på instagram. Helt beroende av den appen, haha. Kär i min iphone 
Började följa elitemodeling där, men känner att jag bara kommer bli deprimerad varje gång de kommer upp en bild på en snygg modell, så slutade direkt, haha.

Klockan är 23:47 och jag borde sova nu. Kommer aldrig orka upp imorn. Önskar att det var höstlov varje vecka. Eller varför inte sommarlov?! PUSS

följ mig på instagram!


Önskelista

Halllå! Sitter i soffan och försöker skriva en önskelista, och konstig nog går det åt helvete, haha. Jag vet inte vad jag ska önska mig längre. Jag har redan allt. Jättejobbigt, haha. Men skönt för Mamsi, hehe. Nä men alltså, har sagt att ja inte behöver så mycket julklappar i år eftersom ja hellre vill att vi sparar pengar till nån kul resa eller så, men lite födelsedagspresenter vill man ju ha i varje fall. Men vet inte vad jag vill ha.

Ne nu börjar Filip & Fredrik, så hörs senare!!!!!


Skogskyrkogården!

Har varit på kyrkogården och tänt ljus på gravarna. Det är så himla fint där nu när alla har tänt så mycket ljus.

Tände på farfars grav, hos morfar på minneslunden och på gammelmormor & -morfars grav.


Facebook 

Hallå där. Läste att Facebook kommer hackas idag och hela skiten typ kommer stängas ner. Finns klipp på youtube då nån grupp kallad anonymous hotar alla om massa saker, dom är skitläskiga, haha. Dom har bestämt de här datumet jättelänge typ och dom skulle börja sin inhackning nu kl 14. Tror ni det kommer hända? Jag dör om Facebook stängs ner, haha. Hur ska man klara sig? Vad ska man göra om dagarna?


Alla helgons dag!

Godmorgon! Ligger i min systers lägenhet och softar. Hon har helt klart finaste lägenheten. Jag är avis! Åkte hit igår kväll och kollade film och sov här.

Igår på dagen så hade jag och mina bästa tjejer en tjejfika i Huddinge. Vi snackade riktigt tjejsnack och gosade. Länge sen bara vi tjejer hängde, så det var mys.

Ska ta en dusch snart, bädda sängen här och sen kanske vi drar till Skärholmen eller nåt när hon kommer hem från ishuset. PUSS


Hollister

Nya tröjan från hollister. Älskar den! Den är väldigt mörk rosa, ser nästan röd ut i dålig ljus. Men den är nice. Underbar!


Beslutsångest!

Skrev ju för ett tag sen att jag funderade på att klippa håret kort. Kan fortfarande inte bestämma mig. Ibland blir jag så sjukt irriterad på mitt hår när det bara är ivägen och hänger fult och tråkigt. Men ibland är det jättefint, och ingen jag frågat tycker att jag ska klippa av mig mitt fina hår (haha) och jag älskar ju långt hår. Varje gång jag ser nån med jättelångt hår blir jag avis. Jag vet att ja kommer ångra mig om ja klipper av det, men samtidigt skulle det vara fett skönt! Åh hjälp mig!!!


En månad kvar!

Hey, tredje november idag. En månad kvar tills jag är 18, wehå!!!!

Var ju på bio igår. Filmen var bra, sjukt läskig. Dock vet man ju typ när man kommer hoppa till, så man är ju lite beredd. Och jag höll för öronen varje gång de blev läskigt, haha, då blir man inte lika skrämd!
Det som irriterade mig var att alla sitter och snackar varje gång dom blivit rädda, och ska sitta och skrika när man tror att de ska bli läskigt och hålla på att larva sig hela tiden. Jättestörande! Menmen.
Precis när vi sett klart filmen så gick brandlarmet och nån röst ropade att alla måste ta sig ut. Så det var kaos, hur mycket folk som helst som skulle ut på samma ställe, och de luktade brandrök och det kom massa brandbilar, och poliser och ambulans. Men tror inget allvarligt hände, vi drog ju till tåget.

Idag sitter jag bara och slappar, ska skriva lite cv och hämta vovven! Kul torsdag 
Hörsssss


Aloha!

Igår drog jag till Huddinge och hängde med Ellen och Daniel. Vi kollade 'supersugen' och käka chips. Gosimys! Idag åkte jag till stan, ensam. Asskönt! Kolla på det man själv vill i lugn och ro. Hängde inne på hollister ett tag, fick med mig en snygg tröja hem. Kan visa er sen! Köpte även med mig en vanilla body mist från the body shop. UNDERBAR! Luktar helt gudomligt, haha! Så nu är jag pank igen. Nä inte riktigt, men typ. Köpte med mig en smoothie på vägen hem också!

Sitter och väntar på tåget nu, ska på bio med min pojkvän. Ska se paranormal activity (?) 3. Kommer skita på mig av rädsla, haha. Men har hört att den är den bästa av alla 3, så de blir nog nice!
LaterO guys!


LOOOOV!

Hey blogggg! Wazzup?
Äntligen lov, så jävla underbart! Åh så välbehövligt!
Har inte hunnit me att göra så mycket än. Firade lovet med halloweenfest i fredags. Blev lite för mycket kul för min del, haha. Slappade hela lördagen! I söndags hängde jag i Daniels soffa hela dan, med honom och Ellen. Rätt skönt sådär! Dempa kom och slagga hos mig och vi slappade igår också. Idag har han och jag varit i stan. Jag shoppade ingenting alls. Eller fick med mig en ansiktsskrubb, storpack med nagelfilar och ett lipbalm hem, helt ok. Ska dra mig mot Huddinge nu och ha filmgos med Daniel och Ellen! Vi hörssss laterO

Nya favvotröjan 


RSS 2.0