RÖSTA LIKSOM!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


CAROLINE FUNDERAR PÅ NATTEN;

hon dendär tjejen, automatiska rösten på pendeltåg och tunnelbana (vette fan om det är samma?!?!?!?) undra hur hon ser ut? och om jag va hon, då skulle jag typ ställa mig bakom nån på tunnelbanan, och säga ut fel station, bara för att få skratta lite när folk blir jätteförvirrade och inte fattar nånting. hihi fett kul det skulle vara att lura folk. undra om hon göre?

vi människor har ju hår på kroppen för att 'hålla värme' och 'skydda mot infektioner och lalalal' (på lite mer intima områden). så då undrar jag, skulle jag frysa mindre på vintern om jag slutade raka benen? eller vadå? vad menarom liksom. borde man testa?

varför blir det inte vår?

vem fan kom på att man ska ställa om klockan inatt så man får sova en timme mindre imorn? jag tycker iaf att det va jävligt onödigt, även om det blir sommartid nu. men man vill ju sova mer. åååh, det finns ju mycket
knäppa människor asså.

varför bajsar man? jätteonödigt och bara superäckligt. allt med bajs är äckligt. jag bajsar aldrig, för det är äckligt.
varför tror man på gud för? bara slöseri med tid att sitta och be till han och tänka på honom och allt vad man nu gör när man tror på honom. jag göre iaf inte.

varför kallar man gud för honom för? hur kan man veta att det var en kille. dålig jämnställdhet där vah?!?!? jag tror gud är en tjej :))) om hon skulle finnas alltså, för hon finns ju inte.

nu ska ja hoppa i säng och försöka komma på några listiga svar. sleep tight!

heeeelglglgl

tjaAaaAaaAAaaaaaaaa! igår bloggade jag inte. det va iaf fredag. jag va i skolan i fyrtiofem minuter, sen drog jag till tandis och drog ut framtanden. nej okej, de va inte framtanden. men en tand iaf. usch, det va jätteläskigt och jag va jätterädd och det blödde massor och allt va superäckligt. sen dog jag lite av hunger eftersom jag inte hade ätit frukost, och fick inte äta föräns två timmar senare. så ah, runt halv två tryckte jag i mig en lilla menyn från donken. asyummie. sen åkte jag till centrum med syster, sen till ica maxi och shoppade, mat. hem, duscha, äta, och sen kom johanna. vi hade megamys hela kvällen och natten och vi skrattade galet mycket. speciellt åt 'du behöver en olle' det va kul.
aja, imorse degade vi i sängen, sen drog hon hem och jag fixade mig för att åka till ishuset. där vare show, så jag tittade, ehehe. träffade lite gamla vänner där också, trevligt. hjälpte till att städa efteråt eftersom mamma jobbade där och syyyyster är tränare, så va typ tvungen. sen åkte vi hem, jag duschade, åt middag och sen drog jag till henkis och kollade film, käka popcorn och bah hade myyyys. det va nice.
drog hem vid halv ett och nu kollar jag final destination. den är typ läskig. men ah har inte mycket mer att berätta. imorn ska jag väl plugga matte och sen dansa. det är kul :))))) sov sött!


happy birthday

hejsan! idag slutade jag typ tio, asnice. hade tal i skolan på engelska, gick väl bra, haha. aja, drog till stan efter skolan och handlade present till min bror, och så blev det lite impulsköp för mig. massa armband och ett par svarta solbrillor. kände att jag var i behov av det. så det va nice. sen drog jag hem, tjillade i soffan och snart kommer grannarna hit och käkar våfflor och firar sibbe. kuuuuulis. nja, inte direkt. menmen. så ska typ gå ner nuuu och keka. herråååå!

GRATTIS BÄSTA STOREBROR PÅ ARTONÅRSDAGEN! LOVE U!
(även om det inte alltid märks, hehe)


onsdag

hej. va ju ledig idag. asskönt. gick upp typ nio, käkade frulle, duschade och fixade mig. skulle dra till kunskapsgymnasiet och hälsa på och lämna en tröja till fia, men det passade inte idag tydligen så blev inte så. så jag satt hemma och väntade på att z skulle komma. han kom, och vi typ gjorde ingenting. bah tjillerillade och mös i soffan framför oc. det va nice! han drog hem runt middagstid och nu såhär på kvällskvisten har jag bara suttit vid datorn, surat, druckit te och ätit banan.
imorn äre torsdag. jag gillart. jag ska ha tal på engelskan. onice. men det blir nog bra. herrååå sov gott!

anonyyyyyyyma

HAHAHAHAHAHAHAHAHA det va det roligaste jag nånsin hört.
typ buhu. ledsen jag blir.

till den anonyma tuffingen.....

du som har kommenterat kan ju börja med att skriva vem du är? du går antagligen i min klass, så du kan ju berätta vem du är? och tror du jag bryr mig om vad du tycker? och ah jag vill gärna veta vad alla i klassen kallar mig! :))))) kan du inte berätta? eftersom du vet det. SKRIV VEM DU ÄR DIN JÄVLA TÖNT! nåt som är pinsamt är att inte våga stå för vad man säger. du verkar ju inte vara så säker på dig själv. men ah tur att du är så coool och populär då :))))))

äckel

kan alla bara skita ner sig! jag orkar inte alla dryga, alla elaka, alla dissiga, alla rykten, alla cepebarn som ska hålla på att bry sig, allt skitsnack, alla killar, allt jobbigt! jag orkar inte blogga. jag vill inte blogga. jag hatar att blogga. töntigt. hejdå. jag skriver nångång!

historia är fett viktigt ämne. LUUUUUUUR, det är inte viktigt.

hej igen snyggon! jag har typ nyss duschat. och vettni, jag har ju blivit nyttig, så jag va feeettt duktig idag. vi gick till donken, jag och mina fina vänner, men jag köpte endast en äppeljuice. ÄPPELJUICE! på donken. helt gal1. men fett duktigt. men den kosta sexton spänn. fett dyrt. men aja, det va gott iaf, hehe. fast hade ju iofs hellre huggit in på en cheesburgare, men nu äre som det är.
jag ska plugga ännu lite mera nu. fett tråkigt, fett ovärt och fett jobbigt. nej, fett värt faktiskt, om jag får g. men vi får väl se. har ju fått ig på typ allt i historia. och om jag fåre nu får jag det i hela kursen. då äre kööööört.
men nu måste jag läsa första världskriget igen. puss hej vi hörs om några år! <3

ps. jag hatar dryga människor. speciellt killar. ds.

detta fält måste fyllas i

yeeehuuuue! här är jag! skolan idag va rätt cooool. eftersom jag va där. eheheheh. nej men ah, det va tjill. vi ska börja med matte b på matten. hjäääääääälp säger jag bara. usch, fett svååårt. menmen what to do? ska ju läsa c sen också sååååå..... aja, resten av dagen flöt på. jag va på LUUUUUUUR-humör idag, så jag lurades med alla, hihihih. speciellt med ellinor. haha fyfan vad vi garvade (Y) aja, åkte hem, pluggade historia, ända tills middagen, sen pluggade jag mer historia, sen gick jag ut med hunden, sen pluggade jag mer historia, och nu vilar jag. snart ska jag plugga mer historia. ahhaha, hej plugghäst! man får ju inget liv av allt detta plugg. måste hinna duscha och välja kläder och massa bajs också.
imorn äre tisdag, sen äre onsdag, och då är jag ledig. hur nice som helst. sen på torsdag äre fett kort dag, sen på fredag ska jag dra ut en tand, så jag hinner vara i skolan typ halva dagen. nice vecka för mig, ja vet, jag äger.
aja, här får ni en bild på mig och en låt jag älskar sen typ, idag. ok tack herrråååå!






ta er i rumpan

jag blir bah såhär astrött på alla! tack och hejdå


jag orkar inte hitta på en rubrik och inte lägga upp bilder heller tyvärrrr!

ahmen hej! igåååår, skrev jag lite vah? ah, i think so. aja, fixade mig och drog till stan med jooojojojohannis. vi käkade tacobar och hade fett myyyyyys. sen drog vi till micke på fekkkkeeeliiiiito rååå. typ nice? yes! det va kul, och jag ägde sönder golvet. med mina cooola moves asså, heheh (Y) alla gillart. aja, drog hem på natten, och sov. imorse drog jag upp, duschade, pluggade historia och sen drog till stan för att skaka rumpa på dansen. det va typ hur kul som helst. jag älskar att dansa. sen drog jag hem, käka pizza till middag, duschade igen och nu sitter jag och trycker i mig marabou. jag mår illa! men bäst att passa på att tjocka rejält eftersom imorn börjar mitt nyttiga liv på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag och johanna har skrivit upp regler som måste följas. annars blire straff. ett är att om vi äter nåt onyttigt på nån dag som inte heter fredag eller lördag så måste vi gå hem och borsta tänderna och dricka juice. det är riktigt äckligt. men ja, nu måste jag fortsätta med mina viktigheter. vi hörs en annan dag! PUZzZZ>ZZZzZIZaR :))))))))))

HEEEEEEELGLLGLGLLG

tjaaaAAaaaAAaaaaaAaAA! gårkvällen va nice. skoldagen också, vad jag minns iaf. förutom min groteska mensvärk och mina pms-utbrott. mest på micke, ehehe förlåt!  
efter skolan handlade jag och johanna godis, åkte hem till mig och mös. sen åt hon hos mig, och efter maten drog jag och elin till sofiiisiisisien. asnice där. vi bara åt åt åt åt åt åt åt och åt. typ. och kollade the ring. asläskigt. och sen åt vi lite till. och sen pratade vi. sen sov vi. imorse åt vi lite till, sen åkte jag och elin hem. jag duschade, och nu ska jag strax dra till stan och käka tacobar med bäääästis johannis. myyyyys juh! efter det har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. vi får väl seeeee de latero. men nu har jag varken tid eller idéer nog att skriva mer. så pyzzzzzzz på alla  sweeeeeties. kärlek tille rrrrrrrrrrrr <33333333333333

ps. RING GÄRNA OM NI VILL MEETA OSSS COOOOOOLA BRUDZ ds.

Du vet att du kommer från Stockholm när...

... du kallar Humlegården och Rålambshovsparken för natur.

...du betalar mer i transportavgifter än de flesta i landet betalar i hyra.

...du betalar 5500 för en lägenhet på storlek av en garderob och anser det för att vara ett fynd.

...du tar mode allvarligt.

...du tycker att Sverige norr om Gävle är Norrland.

...du har aldrig besökt Vasamuseet, Liljevalchs konsthall eller Moderna Museet.

...du kan hamna i en 4 timmar lång diskussion om hur man lättast tar sig från Fridhemsplan till Djurgården - utan att veta var Falun ligger.

...det finns inte norr eller söder - men norrmalm och södermalm.

...du vet hur man viker Metro och Sthlm City så du kan läsa den i bussen utan att störa mannen bredvid.

...du får stress när du måste vänta hela TVÅ minuter på tunnelbanan.

...du vet att det är vänstertrafik på centralen, men högertrafik i rulltrappor.

...du blir vansinnig på folk som inte vet att det är vänstertrafik på centralen och högertrafik i rulltrappor.

...du kan inte åka hemifrån utan att kolla sl.se först.

...du kan snooza så länge du vill, och skylla på växelfel när du kommer för sent till jobbet.

...du inte har körkort. Trots att du är 25.

...du för allt i världen inte kan associera "plattan" med en skiva, utan tänker direkt på ett torg med en svart och vit stenläggning.

...du blir förvånad över att andra städer inte har 6 stycken H&M och McDonalds på bara en gata.

...du blir irriterad på alla som inte fattat att man ska släppa av passagerarna på tåget innan man tränger sig på

haha allt är så jättemycketmegagaletsjukt sant alltså. kloooockreeeeeeent!

astrist att veta

hej igen! i'm back (Y)
nej men ah, skrev inte igår pågrund av tidsbrist. jag gick i skolan åtta till fem. nånstans där emellan hade jag och micke vår coooola redovsining vi jobbad satan på, och vi kickade ass! haha kanske inte, men vi kan ju låtsas.
när jag kom hem runt typ, halv sex/sex så käkade jag middag, och sen satte mig direkt för att plugga. jättelänge, jättemkt, jättejobbigt. men ah, sen satt jag en kortis vid datan för att sen fortsätta plugga. somnade med plugget på mig och vaknade runt tre, och fortsatte läsa lite, haha. men inte mycket, för jag insåg snabbt att jag ändå inte kommer lära mig nåt då, och att jag skulle somna inom fem sek igen. så ah, imorse skrev jag detta fucking naturkunskapsprov och ja, jag trore gick bra :)))) svarade på allt utom en, så hoppas det va rätt bah!
aja, sen vare engelska, gjorde ingenting. satt och lyssna på musik och kladda på ett papper. sen drog jag hem.
HAN hörde inte av sig, så han kan ta sig och jag satt hemma och kolla teve tills det var dags att dra på dans.
vi gjorde koreografi hela lektionen, så de va asnice. fast svååårt. den är så krånglig. men det är kul!
aja, drog hem, käka middag, duscha, och nu sitter jag här och trycker i mig popcorn och kollar troja. inte min stil, men det är ju snyggingar med. har världens mensvärk så ska snart bädda ner mig och dö. HEJDÅ!

hihihii

neeee nu måste jag plugga massor och sen blire typ sova. vafan ska jag ha på mig imorn råååå? fuck livet! herrrrrrrå sov gottt :)))))))

ahmajgad

hejhallå bloggen! min dag har vart kul tråkigt bajsig lång och nice, eller nåt.
började skolan åtta, med labb. vi va typ fem pers där, asskönt och labben va fett lätt. sen fick vi skriva labbrapport, och det gick väl bra :))) sen hade vi naturkunskap igen, och då gick hon bara igenom sidorna till provet och sen fick vi gå. de va tjillen. vi hade lååång rast så jag och micke satte oss i cafeterian och jobbade på vår redovisning tills imorn, och daniel viktor och ninisen joinade oss. sen käkade vi lurre, som egentligen itne va meninge, men vi hade tid. det va pyttipanna. engelska nästa, typ tjill. fick tillbaka gammal uppsats, och skrev ett litet tal vi läste för en vän. det va lätt :)))) lurre igen, haha (a) käkade fil denna gång, bara lite. och ingen socker på, för det va slut, haha. sist hade vi historia, kortislektion och den gick snabbt och va fett tjill. så ja, dagen va nice. men nu börjar det jobbiga. jag och micke tänkte stanna kvar en stund och jobba med vår redovisning, men det blev fyra timmar vi satt där och jobba. fyfan säger jag bara. okej, vi va fett duktiga, men det va huuuuur jobbigt som helst. och det blev strömavbrott två gånger i typ hela huddinge :oooo haha och ah vi tjillade på donken en stund också, men de va bah kort, medans vi tryckte i oss varsin meny, eheheh (a) träffade lojjis där också, sötisen. aja, vi satt i skolan till tjugo i sex, då skulle dom stänga och vi drom hemåt. jag åt en miniminipizza till middag (tuuuuur att den va liten säger jag bara!!!!!!!) och sen har jag pluggat, duschat, och nu sitter jag och trycker i mig äpple och banan. faaaaaaan vad jag äter. fucking elefant eller nåt. aja, nu börjar mitt nya liv, eller nåt (Y) nu måste jag plugga lite mer.! heeeeeejråååååååååå <3

KLÄDER!!!!!!!!!!!!!

jaha, vad ska man ha på sig imorn då? :)))))

lediga måndag

jag har precis städat lite i mitt rum :))))
imorse när jag vaknade, typ vid elva rååå, ehehe asnice, iaf, då bytte jag påslakan och sånt i min säng, och fixade lite i rummet. sen la jag mig i soffan och käka frulle och kolla på massa bra teveprogram. sen käkade jag lunch, och sen runt halv fyra åkte jag och hämtade milton hos hans 'dagmatte' tyyyyyp. gick långprommis med han, kom hem, duschade. sen fick jag lite nya kläder som kom hem från hm. asnice. två jackor, underkläder, en klänning och ett par solbrillisar. jag gillart. sen hjälpte jag mamma med maten och sånt, nu har jag nyss städat ännu mer och nu ska jag kolla hemmafruar. det är kul fan, haha. har pluggat lite idag också förresten, duktig som jag är :))))) men nu har jag inge mer intressant att berätta så hejdå! jo, jag hatar att blogga! hejdå!

blondin så fin

jag ångrar lite att jag färgade mitt hår :|||||||| jag saknar min vanliga hårfärg! inte bra.... menmen, sånt är livet :))))))) hejdå typ, nu ska jag kolla satc ordentligt. får ju spola tillbaka hela tiden för jag typ fastnar på datan!!!!!!!!!!!!!!!

usch!

typ hej! är fett trött, lite ganska så mycket sur och har veeerkligen inte blogglust, så skriver bara kort.
igår stannad jag bara hemmmma och kolla melodifestivalen. tråååååk, menmen. sen typ sov jag.
idag har jag vart på dans och efter det drog jag till pizza hut och mötte upp alla bruuudar. vi skrattade käkade pratade käkade skrattade pratade skrattade käkade pratade skrattade osv, ehehhe. men de va asssssstrevligt och jäättemysss. drog hem runt tio och nu liggger jag i sängen och bloggar, kollar satc och garvar åt min syrra. jag är leeeedig imorn, asnice (Y) jag är fett glad för de :))))))))) men som sagt, pallar inte blogga. tack och hej!

ps. tänkte ladda upp en bild på min kvällens outfit men pallar verkligen inte så ni får inte veta! ds.

nya havre fras (Y)



jag fick värsta snilleblixten igår när min favoritreklam kom på teve, alltså havre fras reklamen :)))))
då sa jag till min bästavän johanna att vi skulle lära oss låten, så vi började öva från youtube, och sen spelade vi in, och såhär blev det ;)))))))) asså vi är fööööör bra, helt seriöst. så jävla fint. hiihihih! (Y)

f1 klockren

hahahahahahah bästa sidan evaaaaaaah! asså helt jävla klockren. kolla här!

brunetttttttt

hejhallå jag är brunett!
igår skrev jag inge, dåligt, i know. skolan va nice, inge mer än så. efter skolan åkte jag hem, så kom johanna sen, jag packade lite och sen drog vi till mormors lägenhet i huddinge och käkade middag och sånt. sen färgade vi mitt hår brunt, helt såhär impuls spontan sak, eftersom jag aldrig varit brunettt förut. lite läskigt vare, men de blev.... asnice, haha. det blev fint, lite fläckigt bah, haha men jag har en till färg hemma :)))) sen satt vi och letade fest, mööös med godis och sen drog vi hem till oskar i huddinge där. de va askul, faktiskt. så länge de varade rååå. kom ju nåra färon dit och sa att festen va slut, haha. sjukt, för de va inte ens hans färon, menmen. det blev gal1 men jag och johanna va fett coooola så vi kom hem i tid :))))
då mööös vi ännu mer och sen sov vi.
idag åt vi, kolla teve och drog hem. nu kollar jag på sunes sommar. har inte mer att berätta för tillfället, men här får ni en bild på min hårfärg, hehe (Y) puussssss



-

fett tråkigt att blogga juh! jag hatar att blogga. godnatt

min kära lilla ponny

hej hallå hola tjena tja heyyyyyy! idag äre torsdag, hade kort dag i skolan, inget viktigt att berätta. efter skolan stannad jag och micke kvar och arbetade med vårt arbete, jätteduktiga (Y) och jag åt godis! :((((( fett illa.
iaf, efter skolan gjorde jag nada, och sen hade jag dans. det va naize. askul, men ahmajgad vad mycket dans jag skulle trycka in i mitt huvud. tillslut fick det inte plats mer och allt krånglade runt och jag va hur förvirrad som helst eftersom vi vände på dansen och gjorde vänster och höger och massa nytt och allt möjligt. men det va kul.
kul att min bror och skolan tänker likadant, med tanke på att jag fick köttfärssås och spagetti till middag idag och ska få det till lurre imorn. illa. varför kan ingen i detta hus kolla på matlistan?!??!?! vahvahvah?!??!?!?!?!
nu ska jag snart sova, efter att jag gjort allt jag måste göra på kvällen. imorn börjar jag halv tio, det gillas :)))
herrråå


dddddd-agens outfitis



här är min nya absoluta favoritlåt. den är bästbästbäst and i love it. <3

sleep tight

natti natti, nu ska jag lägga mig och kolla SATC, as usual. bästa serien evaaah efter OC. love it! ah sov gott iaf och ha en trevlig torsdag :))))) pusshej

havre fras gör mig glad


bästa reklamen och låten som nånsin har gjorts!!!!!!! man blir jätteglad när den kommer :)))))))) <33333333333

JOHANNA KAN RIIIIITA

hahahahha nej, det om johanna va bara på lur såklart :)))))) det som va så kul va att hon hade skrivit hahahahhaha i hennes blogg och att vi fick skratta och att hon inte kunde rita och lalalal, men det är så fel. såååå feeeeeeeeel. hon ritar superduperfint och alltid när hon ville rita när vi va små tyckte jag de va astråkigt för jag rita så fult och hon jättefint och då blir man ju sur. johanna är duktig på att rita, sådeså. alla borde veta de tycker jag :)))))))

johanna hjärta bild

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA johanna valde bild som individuellt val, HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! ROLIGASTE FÖRALLTID, HAHAHAHAHAHHAHA! JOHANNA..... BILD. HAHAHAHHAHAHAHAHAHHA DE GÅR INTE, HAHAHAHHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!! ni skulle också garva om ni hade sett henne rita, HAHHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHA. nu måste jag skratta och dö lite mer. hejdå!


ps. HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ds.

tandlösa flicka

DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, TYYYP. VÄRSTA VÅRVÄDER IAF :D:D:D:D:D:D:D:D:D:
ville bara säga det, hejdå!








LUUUUUUUUUR, nu kommer feta inlägget, eller nåt :))))))
Hej!
idag vare en långisdag, men blev lite kortare för mig. började med psykologi, askul typ, sen matte, astråkigt, sen gympa, mest läskigt eftersom det va fotboll. seeeen drog jag till tandisläkaren och fick veta att jag ska dra ut två tänder. då blir man riktigt ledsen! :(((((( kommer inte ha några kvar snart. har redan dragit ut två. aja, drog back to schoooool och hade musik, det va fett kul för jag äger på att spela titanic-låten på piano/synt eller vafan de nu heter. asnice. då blir man glad att man kan spela en sån fin låt :)))))
sen drog jag hem när klockan va fem. köpte ett par nya vita tygskor också on my way home, för kände att jag ville ha det. har tröttnat på mina!!!!!!!!!!!!! sen åt jag donken till middag, tyvärr ://////////////
sen har jag duuuuschat och myssssssst i min säng. ska försöka sova tidigt idag, eller nåt. venne, vi får se hure blir med det. HEJDÅ typ.


min lilla söta miltonini <3333333333

buy it use it make it fix it

typ hur taggad som helst asså. hihih, gal1. det kommer bli nice, hoppas vi!!!!!!!!!!!! men ändå knazzzzzzzzzzz. längtar, eller nåt.... ehehhehehe :D ni får inte veta ni får inte veta, bara jag och johannnnnis! :))))))))))))
& härmed säger jag godnatt!

want to make your pussy wet



honk if you are horny - dj bomba

fulfinfulfinfulfinfulfinfulfinfulfinfulfinful




bara för att jag va ful cool söt ofixad fett fixad snygg schteek och allt på samma gång idag, på lur också!

en galen dag i stockholm!

aloha bloggizzzzen! typ rånice dag, som jag sa imorse!
började med naturkunskap, och de va iofs tråkigt, men iaf. jag va duktig (Y) sen hade vi engelska, som vi inte trodde först, för läraren kom inte, men de va kul, faktiskt. och typ hälften hade ju dragit innan hon faktiskt kom så vi va inte många där. sen hade vi ställt in historian eftersom vi inte trodde att vi hade nån engelska, haha, så slutade typ tolv :))))) drog hem, gjorde ingenting i typ en kvart, sen drog jag till tåget och åkte till staden med johannis. schteeeekte runt med solisar och allt. fett med sol och plusgrader. we like it!
ah, vi tog t-banan till rådmansgatan, köpte varsin stor take-away latte på espresso house, och tog oss till fridhemsplan. trodde vi iaf, men vi hamnade i enskede gård..... hhhm, tog t-banan tillbaka till fridhemsplan, satt bredvid värsta marijuanarökarN på tuben, hamnade på fridhemsplan, köpte choklad som vi absolut inte fick.... drog till hötorget, kollade hårfärg åt mig (gissa vad jag ska göra?!?!?!??!?!?!?!??!?!) köpte nagellack (typ senare/tidigare??!?!?!?!?) och tjillade runt i alla affärer. va assssssshoppingsugen, men hittade ingenting jag ville spendera pengarna på. galet asssåååå! aja, drog hem till mig, käkade middag, så läste vi tidningar och möööös. sen drog hannisen hem vid tio, jag duschade, fixade naglarna lite och nu ska jag snart måla dom med mitt nya fiiiinfina nagellack. typ babyrosa. rååågilla! ♥ har valt individuella valet nu eftersom jag inte fick ena kursen jag ville ha. fanns typ bah bajskurser kvar, men sen hittade jag nån som jag tror va typ makeup och shit, så det lät askul och fick bli den. hoppas det blir nice nu också!
meeeeeeen, nu blev dehär typ alldeles för mycket att läsa, och inga bilder langar jag heller. fett elakt, menmen, tjaaaahrååååååååååå.

ps. skolmaten luktade seriöst spya idag, och fisken va typ dränkt i diskmedel eller någe (luktade så iaf) ds.
ps2. NEJ DENNIS DU ÄR VERKLIGEN INTE DUM!!!!!!! <333333333333333333333333 ds2.

hello sunshine!

godmorgon! ska till skolan snart, onice. eller min buss går om fyrtio minuter, och det är nice. jag blev klar asfort så nu käkar jag frulle och bloggar. det är coooolt. i love pärondryck ♥
dagen idag är kort, endast tre lektioner varav en vi ser på film på. det gillas.
har inte orkat anstränga mig för att vara fin, så mitt hår är fult, jag har ingen mascara på mig och dagens outfit blev trasiga jeans och en tjocktröja. ibland får man faktiskt vara ful tycker jag! blir då ingen bild heller, inte nu iaf :))))) men ha en trevlig skoldag eller vafan ni nu gör. det är sooool ute!!!!!!!!!!!!!! <33333333333
hörs LATEROOOOOO!

natttttti

ahmajgad har suttit och laddat ner låtar från youtube i typ timmar... eller nåt, haha. min datorn dör snart, så ska bah lägga över dom på t-fonen och sen somna till SATC. myyyyyys. har lite sovmorgon imorn, skönt :)))))
pusshej sov med mig

10 skäl att dejta en konståkningstjej;

- Vi har otroligt snygga kroppar .
- Vi är starka och uthålliga, och klarar lätt av en lång natt.
- Vi är viga, och klarar av många olika positioner.
- Vi har en stark vilja, och siktar in oss på dit vi vill.
- Vi har stort kontaktnät, om din kompis är kåt.
- Om vi är lite nere är det bara att köra oss till ishallen, så mår vi genast bra igen.
- Du får många tillfällen att träffa massa snygga tjejer.
- Vi kräver inte mycket tid av dig, eftersom vi själva är ganska upptagna.
- Gillar du mycket smink och snygga klänningar? Vår vardag.
- Och till sist, vi har alltid ett stort leénde på läpparna :)

gnällspik



- svenska hollywoodfruar
- att vi hade cocacola hemma
- att det bara är fyra veckor kvar till påsklov
- schampoo som luktar gudomligt
- vårvädret som kom idag
- korv



- att det är snö fortfarande
- killar
- att banta
- egoister
- härmapor
- skolan
- att sakna någon
- killar igen
- folk som är dumma i huvudet
- dumma killar
- att vara tjock
- att tågen fortfarande är försenade

coke

sitter i köket och lagar systers makaroner, försöker plugga samhälle och lyssnar på musik. jag är så sjukt okoncentrerad så det finns inte. ont i magen fick jag nu också. jag ska nog göra mig en kopp vaniljte, försöka läsa lite till och sen ta en dusch. ikväll börjar ju svenska hollywoodfruar igen. asnice om man frågar mig. jag tycker det är förjävla roligt alltså.
är riktigt sugen på cocacola, så den som känner för att vara lite snäll kan gärna få skutta hit med lite (läs mkt)
allt för mig för stunden! <3


tuff brud i lyxförpackning!


rubrik

kul att mi madre och skolan tänker samma sak och bjuder på exakt samma mat (Y) aja, det är gott iaf, och tur för mamma att det är vanliga makaroner, annars hade jag vägrat äta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thai-dennis är inne på msn så man äntligen kan snacka med han :)))) vi gillart. han har varit borta för länge!!!!!!!
imorn ska jag och johanna leka efter skolan, om någon ville veta de :))))
ikvällis blire lite hiss och diss tror jag. iaf diss! nu ska jag eeeeeeta! <3

tillbaka till verkligheten

hejhå! sitter i soffan och trycker i mig rostad fullkornsmacka med jordgubbssylt på och kollar hannah montana.
dagen va bajs bajs bajs bajs och ännu mer bajs. jag va sur, ledsen, osocial trött och tråkig!
började med matte och jag jobbade så jävla bra. pratade typ ingenting och bah jobbade på. vi började på ett nytt kapitel och det va jättelätt och jag va jätteduktig :)))) fett glad jag blev när jag kunde typ allt.
sen hade vi historia, och då kollade vi film, typ hur skönt som helst. lurren va jättegod, makaroner och köttbullar <333333 psykologi sen och det är ett fett kul ämne, och sist samhälle, och det gick rätt bra idag. låter som en asbra dag, inte sant? den hade nog varit det om jag inte hade vart på så dåligt humör!!!!!!!! är sur på typ alla.

igår dampade mitt internet sönder på kvällen så hann inte berätta om min söndag, så skriver lite kortis nu.
jag och johanna åkte till stan, kollade runt, fikade (två gånger) och åkte runt till globen, fridhemsplan, gallerian och massa sånt. det va askul. hur skönt som helst att få träffa henne. sen åkte vi hem till henne och käkade middag och sen glass, höhö. åkte hem, duschade och kollade film med mamma.
mer hände inte.
HEYYYYYRÅÅÅÅÅH!


gårdagens fika på john chris - latte och hallonpaj


gårdagens outfit


dagens outfit


inte här

tjafan! jag kollar mastermind, fast det är paus nu. nu ska jag tydligen ut med min hund. men shit jag skriver sen tare lungt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soliga söndag

hallåååååÅÅÅÅååÅÅ!
hinner inte skriva så mucho för ska snart springa till bussen och åka till stan med JOHANNISISSISSSSSSS! weeeiii. har saknat henne meeegamycket, så blir skönt att träffa henne. har ju massa smaskens att berätta (aa) hehehehe! nej men ah, igår så käkade vi thaimat till middag, asgott (Y) sen gick jag typ över två övergångsställen och hamnade hos jocke, där han satt och tjillade med david och kollade fotboll. eheheh, fy! assegt. men jag babblade på och kommenterade allt så, det blev kul i varje fall :)))))) sen bläddrade vi mellan typ fyra olika kanaler ett tag och sen stannade vi på beck! den va braaaaaa. jag drog hem typ.. ett kanske, och somnade nästan på en gång. konstigt?!?!??! neppi, hade ju vart vaken sen typ klockan sex.
men nu har jag inte tid att sitta här längre. hörs latero antagligen, om jag inte dör eller råkar ut för nåt annat hemskt :)))))) // EN ASSSSSSGLAD CARRO!

keep it togheter they try to keep this thing alive

heyyyyyy bloggisen! fyra dagar sen jag skrev här. shit pommes, typ rekord!?!?!?!?!? aja, tänkte mest säga att jag lever, så ni inte blir oroliga och tror att jag ramlade och slog ihjäl mig i skidbacken :)))) nene, om man är asbra som jag på skidor så händer inte sånt (Y) aja, veckan har vart azyyyyym, verkligen. pallar inte skriva om den nu, men ni har ju märkt att jag inte haft mycket tid för datan.... men nu ska jag faktiskt kolla film, så hörs vi laterOOOOO! musssissar på er <3

LUUUUUUUUUUR

TJAAaaaaAAAAAAaaa! sitter i soffan och tjillerillar, as usual. sibbe sover bredvid, och filip spelar spel bredvid, ehehhe. astråkiga grabbar! vi har åkt skidor. det va storm på toppen. när jag stog still i motvind åkte jag seriöst bakåt av mig själv, haha. gal1. det va askallt för ansiktet, och snön typ piskade en när man åkte, men de va asnice i backarna iaf. lite mkt folk på en del ställen, ni vet ungar som åker över hela backen och är ivägen.
drog hemåt och käka korv till lurre, som alla andra dagar. vi kanske drar ut till backen snart igen, vi får se :))))
händer ju inte så mkt här. syster och jim kommer ikväll. det blir väl trevligt. nu ska jag tjata på fillepille att få spela snake på hans tele. han är rätt elak! herrrååååååååå

säääääälen

hej igen! gissa vad jag gör!!!!!!!! yes, jag sitter i stugan och tjillar. hahahha. nej, det va inte kul.
vi drog upp typ fett tidigt imorse och gjorde dedär man brukar göra på morgonen, käka frulle och så.
sen drog vi ut i backen vid halv tio och schteeekte, eftersom vi är ascoola. det gick fett bra, backarna va assköna, men efter ett tag när det har blivit fett uppkört äre tråkigt, så då drog vi hem. käkade korv till lunch, och sen när mammorna kom hem så åt vi lunch igen, ehehe (a) man äter så mkt här. illa! och inte nog med det så sitter jag och mumsar på ett päron nu. men sak samma, efter lurren drog alla iväg utom jag och filip som inte pallade. så vi hade tjillis här och gjorde allt och inget. sen kom dom hem, och nu sitter typ alla bänkade framför os-avslutningen eller vad man nu kallare. trååååk och ovärt enligt mig. skönt att det är slut. alla blir så konstiga under os.
nu sitter jag och snackar viktiga saker på msn med johannis bästis. jag saknar henne jättemkt :(((((
en hel vecka utan henne. ska nog träffa henne på söndag om hon vill de, tihi :D
nu har min fot somnat :||| fett oskönt. jag måste väcka den nu. hare azyyyyyym! ♥


vet att ni har sett bilden förut men jag äääääälskar den! (Y)

RSS 2.0