Hey bloggi. Längesen jag skrev, ja vet. Då...

retrocamera_shot (MMS)

Hey bloggi. Längesen jag skrev, ja vet. Dåligt av mig. Eller var det de? Minns inte när jag senast blogga, haha. Men ja, de har varit skola och dans och Dennis och ja, så har jag helt enkelt varit för trött. Är iallafall påväg hem från dansen nu. Dötrött. Första gången på house of shapes. Det var nice. Jobbigt. De gick helt ok. Det var ju liksom folk som dansade i kühlers bästa team när dom och jag var små/liten. Dom var bakgrundsdansare på småstjärnorna och sånt. Jag var så avis, haha. Så dom lär ju vara fett med bättre en mig nu. Menmen, jag klarade mig rätt bra. Kul vare iallafall. Ska hem och duscha nu och sen däcka direkt. Fett skönt. Juste, har fått min vita iPhone idag. Wehå, så nice. Dock har jag varken......"fixat den" med datorn och så eller aktiverat simkortet. Hann inte idag så de får bli imorn. Längtar, haha. Puss på er.


hey robinson.

men kul att det tydligen var robinson nu och inte alls fångarna på fortet. heido

ååååh.

orkade inte med att rensa mer. så tråkigt!!!!!!!!

fick precis reda på att min friendo emma inte kan se min header. kulkulkul! när man slitit så hårt. haha ne de har jag inte, men ändå. någon annan som inte heller kan se den??????
så typiskt. när alla andra kan se att designen ändrats så kan inte jag göra det. och när jag äntligen ser, då ser ingen annan. jävla blogg.

aja, över till min dag. väldigt trevligt. eller? va dötrött. kunde inte sova inatt. kom i säng runt 2 eftersom det var värsta polispådraget här hemma, haha. en polishelikopter som åkte runt precis över vårt hus, stog stilla i luften och var fett nära husen. läskigt. det lät som faaaaaaan asså. fast de va spännande,  haha. sen kom polisbilen och pratade med pappa och frågade massa saker. dom letade efter 4 män som begått något grovt brott här i närheten. wehå, spännande, men läskigt. det händer saker här i tumba alltså, haha. helikopter stannade kvar halva natten och jag sov fett dåligt.
men tog mig igenom skoldagen ändå, bestående av svenska b, multimedia och kriminologi. helt okej faktiskt. slutade vid 5 idag och drog hem direkt.

ska strax ta en dusch, sen kommer dennis hit och myser. trevligt! borde sätta fart nu eftersom jag vill se fångarna på fortet, haha. POK

en bild på min superfina avancerade header, hehe!

borde rensa lite......

åh kul liv. bestämde mig i förrgår för att rensa mina mail, hade så många. över 2000. så började rensa och rensa och rensa. satt och tänkte, åh, bara 1000 kvar, åh bara 500 kvar. så fortsatte jag nu och bah; bara 300 kvar, bara 100 kvar, bara 23 kvar, bara 10 kvar. wehå, slut. fast så vare ju inte. de fetstilta beloppet som stog där uppe var ju bara alla olästa. kul liksom. så nu har jag 4179 mail kvar att slänga = 120 sidor. fuck life!!!!!!!!!!!!! ja som tänkte; ÄNTLIGEN. ska bli skönt med en tom inkorg liksom. ah fast nä. kommer ju ta år och dar dehär. bäst att fortsätta lite nu. hörsssssssssss kanske sen

jag är sämst på paint och bilden blev liten, haha. men ni ser ju själva. STACKARS MIGGGGGGGGG!

dansssssssss

hejåhå. söndag idag. fett tråkigt. fast min dans börjar, och det är asakul. fast fasar lite för den ändå. jag är den stelaste människan i världen just nu, och jag överdriver inte. det är sant. helt sjukt. kan ju knappt nudda händerna i golvet med raka ben, haha. förhoppningsvis blir det lite bättre när jag är uppvärmd, men ändå. kommer få skämmas där borta.

har bara softat idag, varit ute med milton, packat danskläderna och så. ska väl fixa till mig lite snart, typ äta middag (ja redan, dansen börjar ju sex - nio) och sen äre dags att dra typ.
det kommer bli asakul. hoppas ja iallfall. hoppas det är en snäll grupp, och att inte alla känner varann, haha. jag vet ju iallafall vem emelie är, och det är ju skönt. nej nu ska jag sätta lite fart här. hörssssssssssss


roligt liv.

fan vilken tråkig kväll asså. skrattar år mig själv. HA HA HA. typ hej världens tråkigaste människa som bara ligger hemma och gör ingenting en lördagkväll. döda mig. kan ju lika gärna gå och lägga mig nu, haha. näefan.

wehå, imorn börjar dansen igen. taggmode. kommer bli fett nice. nu jävlar ska det tränas också. ska bli hurtig och nyttig. nyttigare iallafall. lite. ja. grymt.

äh hejdå, skriver bara massa tråkigheter så bäst att sluta nu!!!!!!!!!!! LOVIE

så kan man också säga.


gladiator.

wehå, plexus är ju också med. min favoritgladiator, haha. kanske för att jag tyckte det var FÄÄÄTTT coolt att han var tillsammans med mina kusiners faster förut när jag var liten. lovar att jag skröt om det till alla, hehe. men det var ju tack vare honom vi fick gå på alla inspelningar, fick t-shirtar och allas autografer. coolt!

förresten, är det någon som vet när det börjar igen? gladiatorerna alltså.

dom förra gladiatorerna var ju bäst!!!!!!!!!!

tevekväll.

woho, har ändrat lite fort nu. hoppas texten är okej nu. jag tycker den funkar iallafall, även om den inte är den snyggaste.
gjorde till och med en ny header lite snabbt, haha. jag kan ju verkligen inte hantera koder mm, och jag har inget photoshop eller nåt, så gör liksom mina saker i paint, haha. därför allt är enkelt och amatörigt. men vad gör de? jag har ju en amatörblogg. passar perfekt!
hoppas alla kan se min design nu!

nu blire att bläddra mellan fångarna på fortet och SYTYCD. hahah anna anka är med i ff. fan va kul!


En söt bild på mig!

skrivmaskin.

kom precis på att mina vänner sa till mig att mitt typsnitt här på bloggen var superjobbigt, och jag fattade ingenting. det berodde på att dom tydligen kunde se min nya 'design' eller vad man ska kalla det. ändrade ju lite för ett tag sen, men jag kan inte se nån skillnad, men de kunde tydligen alla andra. så ska väl försöka fixa tillbaka det nu, hitta nån bättre typsnitt, haha.
HEIDO

the sky is blue today.

heje bloggi! hur mår alla idag? själv mår jag toppen! är lite trött bara. sitter och kollar epic movie och har nyss ätit tacos till middag (Y)

har gått på stan hela dagen. fick med mig lite saker hem. inte de jag hade tänkt från början, men ändå. det blev inte så mycket direkt, men välbehövligt vare! 3 par jeans, en svart t-shirt i snyggare modell och en beige mysig poncho. tog mig en smoothie nångång under shoppingturen också för att få lite energi. var så trött eftersom jag inte åt varken frukost eller lunch. fråga mig inte varför.

snart börjar fångarna på fortet och jag ska antagligen titta. har inget annat för mig och på teven gåre inget bättre heller. hörS



with love

godmorgon. ligger med magont i sängen och chillar. vaknade runt nio, och har legat här sen dess. ska väl pallra mig upp och ta en dusch snart, käka lite frukost, göra mig i ordning. tänkte faktiskt pallra mig till stan sen. själv? ja, jag tror det. för det första eftersom jag inte frågat någon om den vill hänga på, haha, och för det andra så är det fett skönt att gå runt själv, kolla på det man själv vill och stå i provrummet hur länge som helst.
men vi hörs senare när jag är klar och så. POK

kuuuuuuuuuuuuul

kul att jag precis skulle gå och lägga mig och kom på att jag hade glömt att skicka in en liten 'läxa' som ska vara inne idag, senast 23:59. så nu sitter jag här och ska skicka den och så laggar skolhemsidan så kan inte få fram hennes adress. haha får panik. 10 minuter kvar. sidan bara laddar och laddar men inget händer. så himla typiskt min otur.
när jag har skickat den ska jag iallafall krypa ner under täcket och kolla film. gosimys.
NATTTTTTTTTTTTI

fredaaaaaaaaaaaaag!

hey kompisar! har precis suttit och bjudit in lite vänner till vår student skiva - evenemang på fb. så jävla nice. tagga, haha. valde bara ut några få nu, kommer bjuda typ allt och alla sen, haha. även dom jag inte är jättebra kompis med. ALLA ska komma!!!!!!!!!!!!! woohohohoohohoo!

dagen i sig har varit soft. har haft 4 timmar med diana från 8-12. helt ok. snackade massa, gjorde nån övning mm. inte så jobbigt. gick till mormor när jag slutat, pratade lite, åt lite äppelkräm som lunch typ.........
hon skulle iväg sen, jag åkte hem. stekte lite champinjoner(?) och softade i sängen. läste bloggar, somnade, satt på fb. inget mer har hänt.

min telefon har pajjat totalt. typ. igår började den fucka och loggade ut sig själv, så jag fick skriva in pin - koden typ 135 gånger under.......4 timmar? asså helt sjukt. och idag har klockan typ stannat och jag har inte kunnat skriva nånting, inte sms, inte på facebook, ingen internetadress. bajs! känner mig helt handikappad.
och nu när jag skulle ladda över en bild till datorn så kan typ inte datorn hitta mobilen. asså man kan liksom inte trycka upp rutan så att man kan ladda över bilder och allt........ah ni fattar?!
får panik.

vi hööööööööööörs senare!!!!!!!!!!!!!!!!

Såg precis den här i tidningen. Kommer nog...

100media_imag112 (MMS)

Såg precis den här i tidningen. Kommer nog sakna mitt gamla kühlers rätt rejält :')


Heeeej. Dagen i skolan vår inte alltför jo...

retrocamera_shot (MMS)

Heeeej. Dagen i skolan vår inte alltför jobbig. Helt ok faktiskt. Softade lite hemma, tryckte i mig lite mat och nu är jag påväg till grönan för att titta på Eric Saade med tjejerna, haha. Micke Emma och Daniel ska också med, men dom ska nog bara åka lite saker, haha. Det blir nog kul. Dock ser det ut som att de ska bli regn. Med vad gör de? Inte så mycket. Min mamma överraskade mig rejält idag. Så glad. Hon är verkligen världens bästa. Men berättar inte vad det är förns jag fått det, om typ en vecka, haha ;) Wehå! Hörs sen kanske. Puss


nytt i rummet.

tjeni! första 'riktiga' skoldagen idag kan man väl säga. gick bra. började halv tolv och hade 2 lektioner, men satte ihop den till en typ, eftersom det var med samma lärare och vi bara pratade lite inför UF mm. helt ok soft.
när vi slutat så åkte jag till stan. skulle köpa en skinnjacka, men den hade inte kommit. buhu. blev ledsen. träffade dennis och hans kompis jonte. gick runt och kollade lite. drog hem. fick med mig en jeansskjorta hem. velat ha en länge. hade en.....vad ska man kalla det? värdekupong? ah iaf, sån man får när man samlat bonus med club-kortet. så jag handlade upp den. great!

väl hemma har jag käkat middag, varit ute med milton, duschat, softat och nyss skruvat ihop mitt nya sminkbord. åh så fint de är. helt amazing!
nu ska jag packa idrottskläder och sånt tills imorn, sen blir det läggdags. POK


Lägger mig och bläddrar lite i denhär nu. ...

retrocamera_shot (MMS)

Lägger mig och bläddrar lite i denhär nu. Gosi. Sen får vi se om det är nåt bra på tv ja kan se tills jag somnar. Är fett ledsen för min Jimmy choo-väska har gått sönder :( märket har lossnat. Måste dragit den mot nåt så att de slitits av, för lädret på väskan är lite upprivet. Jävla skitväska. Nu är den ju ful. Ne okej inte så, men ändå. Bajs asså. Hatar när favoritsaker pajjar, även om den fortfarande går att använda liksom. Aja, natti på er.


sista året har börjat.



wehå, mitt schema är awesome. ni behöver inte bry er om de stora blocken 'temadag', de är inget vi har hela tiden. så woouuhoouuuhohih. det är fan soft. imorse när vi fick schemat för hela klassen dog jag lite. såg ut att ha blivit sämre än vad det var innan, eftersom de hade flyttat på lite lektioner, men icke sa nicke, det blev naiz! visst har jag lite stora håltimmar, men vad gör det? imorn börjar jag 11:35 och på fredagar slutar jag 12:05. jag är lycklig! hoppas det inte blir några mer ändringar nu, inte några som gör det sämre iaf, haha. det är bra såhär.

skoldagen idag var ovärd, haha. vi började 08:30, pratade lite, fick en ny tjej i klassen, fikade, gjorde lite 'kluringar' och sen var det rast. väntade tills lunchen öppnade, åt en korv med bröd, slapp ha multimedia eftersom vi ändå bara skulle hinna ha 45 minuter. 3 och en halv timme tills nästa lektion börja. kul!!!!!!!!!!!! åkte hem till daniel. kollade film. tillbaka till skolan. kriminologi i en timme. bara snack. skönt. hejdÅ! så såg min dag ut, hehe.
men det var väl bra. dock var den fett jobbig ändå. man var helt slut när man kom hem. råkade såklart somna. inte bra inte bra.

nu ska jag lägga fram kläder tills imorn, sen koka te och kolla svenska hollywoodfruar. WEEEHÅÅÅÅÅ, som vi har längtat! LOVE


shorts eller inte?

har läst alla 52 blogginlägg på bloglovin nu. börjar bli lite trött. hoppas jag kan somna sen när jag väl bäddar ner mig.
funderar lite på om man kan ha shorts imorn. det står på smhi att det ska bli 17 respektive 20 grader och mulet. och jag säger ju alltid att över 15 grader är shorts-väder. och det tycker jag. det känns ju så jävla ruttet att börja använda jeans igen. redan. jag menar, de är ju fortfarande augusti! men om det börjar regna är det rätt oskönt med shorts. men äh fan, jag tror det blir shorts. så kallt kan det ju knappast bli. men folk kommer väl tycka jag är knäpp om jag är den enda med shorts. fast det lär jag inte vara vah!?!!?!!!!!!!!! det är ju sommar fan! heheheehe.
nej nu blir det läggdags. sweet dreams kompisar!

sista dagen på sista sommarlovet.

ja, rubriken är sorglig men sann. vill nästan gråta. men nu är det trean som gäller, nu kör vi. taggar till studenten och allt, haha. det kommer bli ett bra år. och jag ska ha mvg i allt. ha ha ha! vi får väl se hur Det går.

sitter här i sängen, nyduschad med idomin på läpparna. awesome. dom är så torra, så tvingade mamma att köpa idag. sista dagen på sommarlovet har spenderats i stan med min baby. han kom hit igår kväll så mös vi tills vi somna. imorse tog jag en dusch och fixade mig innan vi drog till stan. han shoppade massor, jag köpte en ny kalender och ett pennfodral, haha. kul shopping. men hittade massa fint som jag ville ha.
har käkat mat från kolgrillen, gosat i soffan och fått massage nu på kvällen. rätt soft sådär. har kollat min mail för första gången på några veckor. behövdes. har också lärt mig att jag måste kolla den oftare, eftersom det fanns en del viktiga saker där. men jag hade ju faktiskt semester *låter lite vuxen sådär*
ska fixa över lite nya låtar till min mobil nu som ja kan lyssna på i mina nya rosa snygga lurar imorn, wehåååå!
sen måste jag kolla kläder och så tills imorn. sen sova. försöka iallafall. kommer väl somna runt 4 inatt, som vanligt innan skolstart. PUSS

söta killen!

tjugonde augusti

sitter i vardagsrummet och softar med familjen. har nyss käkat äppelpaj som vår granne har bakat, och innan det en fet middag med kött, kyckling, ris och grillade grönsaker. riktigt gott.

idag har jag åkt runt med mamma och kollat lite saker. vi var i södertälje och kollade en möbel till mig. ett superfint sminkbord som vi antagligen ska köpa imorn. förhoppningsvis blir det inte så trångt som jag tänker. det blir nog skitbra!
köpte även 2 jackor till hösten. en pälsjacka och en lite tunnare svar, såndär ridjacka-modell. förut tyckte jag dom var grymt fula, men denhär var riktigt snygg, med bruna mockalappar på armbågarna. nice!
tog en fika gjorde vi också. fick med mig lite pennor och sudd hem också, bra att ha tills skolan börjar.
köpte en mysig filt till mitt rum också, haha.

väl hemma har jag gjort massa i mitt rum. eller mamma gjorde mest, haha. städade bort massa plock som stog framme, satte upp lite saker på väggarna och så. gosimys.

dempa kommer hit om ett tag, förhoppningsvis, så ska vi gosa lite. imorn ska vi nog dra till stan och inhandla lite viktiga saker. eller jag iaf. hörs då! POK

godnatt.

näe nu har jag fan tröttnat på datorn. har läst alla bloggar jag kan komma på, har kollat alla bilder på fb, alla statusar, allt på twitter, allting. har tillochmed läst min egna blogg. så nu ska jag lägga mig och kolla film eller nåt. vet bara inte vilken. men det löser sig. kommer nog somna rätt fort ändå så.
imorn ska jag förhopningsvis bege mig av till stan med mamma. kolla på nån cirkusgrej på sergel (hennes jobbarkompisar) och så ska jag köpa lite saker till skolan. om det inte ösregnar vill säga, då pallar vi inte åka.
vi hörs!

lev livet fullt ut

woohooo, nu har typ alla bilder från zakke kommit upp på facebook. säger bara: HA HA! så jävla sexiga. eller??????? näe, dom flesta är fan jäkligt fula, iaf på mig. men vad gör det? orka vara snygg hela tiden. dessa bilder kommer ju vara roliga att titta på om 20 år, dom kommer glädja andra och folk ser att vi har haft kul på resan iaf. woohohohoho, så jävla awesome, haha. sitter vid mammas dator så orkar inte spara ner alla bilder och lägga upp dom, så antingen gör jag det när jag sitter vid min, eller när jag har pallrat mig hem till människorna med bilderna och snott över dom på ett usb-minne. men ni som känner mig kan ju kolla fb bara. haha så jäkla nice. kommer skratta åt dessa bilder livet ut! så jävla bra resa!

ett exempel på vad det finns för bilder på mig, haha! vafan man måste ju bjuda på sig själv också. som jag sagt förut, live like there´s no tomorrow! då får man vara lite osnygg ibland.



live like there's no tomorrow


bloglovin'

jag är ju medlem på bloglovin', som typ alla andra hundratals (underdrivet) bloggare. men jag typ liksom glömmer bort det, så ja loggade in idag och hade över 200 olästa inlägg. pallade inte läsa alla så tryckte på markera som lästa, haha. började istället följa massa nya bloggar, så nu öser det in nya inlägg som jag måste läsa. hinner ju inte med. men det är ju bra ändå, för då slipper jag glömma bort hälften av alla bloggar jag gillar att läsa, och så har man ju alltid nåt att göra. rätt asabra sådär. har tillochmed laddat ner appen till telefonen, haha. kommer bli besatt av bloggar. inte hinna med något annat.
näe nu är det mat som gäller! LOVEEEEEEEE


rastlös.

har legat med datorn på magen hela dagen idag. börjar bli tråkigt nu när det inte finns nåt mer att göra......
borde städa lite i mitt rum, men har verkligen ingen lust. det är så tråkigt när det bara är massa småplock som man ska lägga undan, men man vet inte vart allt ska vara, haha. kanske ska ut och springa. fast näe, insåg precis att det ösregnar ute. bajs!!!!!!!!!!! är sjukt rastlös. kan leka lite med vovvisen eller nåt. dock ser han jävligt trött ut. dempa har åkt på kryssning så kan inte direkt ringa hit honom för att kramas. men hittar nog på nåt.


who says


haha hittade denhär videon på min gamla blogg. lilla nordh och hans kusin. fett cool! dock ser det fett äckligt ut när dom äter, haha.

plane



vet att jag lagt in denna förut, men måste göra det igen. den är för bra. så grymma. det var min danslärare thomas som visade den för oss, och när jag såg den typ smälte mitt hjärta, haha. näe men fuck va bra dom är. så jäkla synkade. och deras rörelser. döööööööööööööööööör!

hett.


3 dagar kvar.




hey läsare! wazuuupp today? jag har planerat att softa hela dan, så har myskläderna på! eller ja, jag skulle åka till stan egentligen, hade klätt på mig och allting, men sen kände jag att jag inte orkade, haha. skulle ändå bara köpa tråkiga saker till skolan. kan göra det en annan dag istället!

var ju på bio igår och såg bridesmaids, asbra film. skrattade jättemycket. fett värd att se säger jag bara!
den var ju rätt tjejig av sig, och dennis undrade många gånger och vi tjejer är sådär töntiga och så, haha. men han gillade den ändå. drog hem till mig och kollade bad teacher och slagga. soft!
hörs laterO buddies!


Hej bloggi! Gårkvällen hos Dennis var supe...

retrocamera_shot (MMS)

Hej bloggi! Gårkvällen hos Dennis var supermys. Kom dit runt nio, då hoppade vi ner i jacuzzin och gosade ett tag. Sen drog vi på oss myskläderna och låg i soffan resten av kvällen med en godisskål och bra film. Idag låg vi och dega i soffan och kolla instängd 2 och Jönssonligan på styva lina, haha. Bäst! Jag drog hem, duscha käka och nu väntar jag på tåget. Ska nämligen på bio med Dennis, ska se bridemaids. Hoppas den är bra. Kanske hörs senare. Pok


I've never been afraid of the heighest heights

sitter och läser massa bloggar och kollar tv. slapp dag liksom. så jäkla välbehövligt, haha. gick ut för att sola förut, men då kom det bara massa gråa moln och skit så pallade inte. brännan håller ändå på att försvinna redan, och kommer inte bli så mycket bättre av sverige-solen direkt.
min mobil har dött och jag orkar inte leta fram laddaren i min stökiga resväska, haha. det är kaos i den eftersom jag var tvungen att packa upp den igår på arlanda. när jag kom till zakynthos hade min resväska gått sönder. den hade spruckit i ett av dom nedersta hörnen, så jag klagade igår på arlanda. tänkte att man kunde få lite ersättning liksom, det var ju bara en liten skada. men hon i disken tyckte att det var en STOOOR skada, för väskan var ju förstörd, så jag fick en ny, direkt på plats, haha. hur enkelt som helst. den var mycket snyggare och tillochmed lite större. hur bra?!?!?!? så fick kasta över alla saker i den nya väskan och lämna den trasiga där. men det var nice!
ska ta en dusch snart och smörja in mig riktigt jävla ordentligt. direkt när man sätter sig på flyget hem så blir man ju dödstorr av den konstiga luften, så ja, det är riktigt illa nu på en del ställen. färgen lossnar ju!
SEEEEEEEEYAAAAAAAAAAAA


ZAKYNTHOS I MITT HJÄRTA!

heeeeeeeeeeeeeeej alla läsare. sorri för dålig uppdatering, men har ju varit på zakynthos en vecka nu. försökte skicka iväg ett mms till er, men det gick ej. tyvärr. men nu är jag hemma. fyfan säger jag bara. vilken galen vecka! jag vill bara tillbaka dit, nununu. kommer aldrig kunna förklara hur jävla bra det var. jag vill lägga mig och gråta av saknad, haha. det var typ 40 grader varje dag. vattnet var så sjukt fint, vi bodde jättenära stranden och partygatan. åh partygatan. all bra musik, alla människor, allt liv. allt var så taggmode. så jäkla bra! hotellet var fint (på utsidan iaf, haha) och poolen var stor. partykvällarna var awesome och drickan fett billig. allt var perfekt. eftermiddagarna på balkongen, med cider och lite chips. bara satt och snacka. bara var. bra musik ur högtalarna. ingen tid att passa. middagarna nere på stranden. så mysiga. så god mat. kvällarna ute. alla sköna människor. alla jägerbombs. after8-shottarna. strawberry daiquiri. underbart. det går inte att säga vad exakt som gjorde allt så bra, det bara var så. antar att det var mina tio underbara vänner. och värmen. och allt party! jag njöt som satan denhär veckan iallafall. en av dom bästa i mitt liv, helt klart. lovar att bjuda på massa fula bilder när jag fått dom av mina vänner, haha. enda gången jag använde min kamera var när jag skulle fota en bajshandduk i vårt rum, hahaha. säger ju att veckan varit galen. sålänge bjuder jag på lite låtar som från och med nu kommer ligga mig varmt om hjärtat livet ut. det var dom som spelades mest på zakkkke! POK

Glad you came
Where them girls at
Give me everything
Tonight (I'm fucking you)
Hello
Change the way you kissed me
On the floor
 Sweat  
One

Bredvid varje hjärta finns det en låtlänk, haha. fattar inte varför mina länkar blir osynliga :(((( menmen, dom går till spotify alltså, så tryck och lyssna! bezta låtarna.


Wehå, är påväg mot Arlanda nu med dessa gr...

100media_imag110 (MMS)

Wehå, är påväg mot Arlanda nu med dessa grabbar. Har nojjat hela kvällen natten och nu att ja glömt nåt, menmen. Pass pengar och biljett är viktigast. De kommer bli så jävla fett. Så sjukt taggad. Fast lite nervös också, hehe. Wihhhueee nu är vi äntligen påväg efter 200 dagars väntan. Så jävla awesome. Lär ju uppdatera lite mer. Så vi hörs!


(rätt gammal bild) Hallådär, höll nästan p...

100media_imag098 (MMS)

(rätt gammal bild) Hallådär, höll nästan på att glöma bort att jag åker till zakynthos imornbitti, wihue. Har varit hos frissan idag, klippt av en bit och håret och fixat utväxten. Blev inte helt jämt, men lite silvershampoo och solen fixar de, haha. Är påväg till stan nu, ska som sagt på dendär undersökningen, eller vad man ska kalla de. Blir nog asbra. Eller nåt. Sen är det NÄSTAN dags att dra mot Arlanda. Men bara nästan, hihi. HEYYYYYDÅ


onööööödigigitiitg

woohohoho, sitter här och chillar bara, haha. orkar inte göra nåt. har nästan packat klart. awesome. eller hoppas de iallafall. kommer packa upp väskan ikväll och kolla igenom allt. majgad jag dör. så sjukt taggad. fattar fortfarande inte att vi åker imornbitti.
borde väl ta en dusch och sätta på mig nåt som inte är en pyjamas, haha. ska åka till stan sen med mamsen och gå på dendär undersökningen. typ disskutera lite, venne vad vi ska göra. hoppas de är nå trevliga människor, inga mongosar, höhö. bara fettson typ, eftersom de handlar om donken, hahaha!
ähfan måste göra nån nytta nu. laterO

Där är min shopping från igår. De är en vä...

retrocamera_shot (MMS)

Där är min shopping från igår. De är en väska, ett brunt skärp, ett brunt 'mobilfodral' man har runt halsen (som mitt gula), ett halsband som jag ska pimpa till fodralet med, ett par svarta shots och en vit tröja :) har kommit en bit på packningen faktiskt :) typ neccesär och de kvar, men allt som ska vara där i ska jag använda ikväll. Venne om det blir nån frisör för mig, tar så lång tid och kostar så mycket pengar. Håret kommer ändå slitas där borta, bättre att göra de snyggt när man kommer hem igen ;) hörs senare!


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

asså gosh! kan inte fatta att jag åker snart. inatt, typ halv 3 drar vi mot arlanda. woohohohho. jag micke och dempa i samma bil. ja kommer vara så jäkla taggad. jag och mina tio kompisar kommer äga hela flygplanet och hela ön, haha. dör. jag längtar så förjävligt. men samtidigt är jag fett nervös. jag har inte packat. jag ska åka utam min mamma, som alltid har koll på allt. nu måste jag sköta alla pengar, pass, biljett, allt. åh usch. men det kommer gå bra. emma är ju lite av ett kontrollfreak så hon kan vara min mamma och sköta allt viktigt, haha.
nej ska gå upp nu och ta mig till stan. kanske ska till frissan, vi får se vad dom säger. sen måste jag hem och packa för att åka in igen på dendär jäkla undersökningen, haha. varför tackade jag ja? fast får iofs 400 spänn för att snacka lite, så kanske är värt de ;) SE YAAAA

Hejhopp. Fick precis lite panikångest när ...

Hejhopp. Fick precis lite panikångest när jag kom på att jag inte packar. Fuck. Helt seriöst, ja kommer inte hinna. Har inget att ha med mig. Shit! Kommer inte hinna. Ligger iaf i sängen och kollar jakten på lyckan. Asbra. Så sorglig :'( så söt pojke. Älskar negerbarn. Finns typ inget sötare, haha. Usch nej nu fick jag resfeber. De senaste åren har jag blivit riktigt flygrädd, fast jag vart utomlands hundra gånger. Åh va jobbigt allt blev, haha. Heido


Wehå, dom delade ut mini-Cola i stan. Behö...

retrocamera_shot (MMS)

Wehå, dom delade ut mini-Cola i stan. Behövdes under min långa shoppingrunda, haha. Fick med mig lite saker hem, inte så mycket, speciellt inte till resan, haha, menmen. Visar er när jag kommer hem. Ska in imorn igen och köpa en bok och lite tidningar och så. Bra att ha på planet liksom (Y) Det var fett skönt i stan, typ helt tomt i affärerna. Är påväg hem nu, ska käka nåt, dör av hunger. Hörs sen!


Är påväg till stan ju för lite inhandling ...

retrocamera_shot (MMS)

Är påväg till stan ju för lite inhandling av saker till resan. Har gummistövlarna på mig, de ösregnar ju ute. Och det skyddar ju mina nakna ben lite, haha. Skulle ju fika med tjejerna men Jenny är sjuk och kunde inte och typ ingen kunde åka till henne och lalala, så de blev inget med de, haha. Lika krångligt som alltid när vi ska göra nåt. Men de gör inget. Skulle ju egentligen jobbat idag, men bytte ju med en annan tjej, rätt skönt. Men lovar att de skulle vart sol om ja hade jobbat, haha. Och när jag va i centrum ringde chefen och fråga om ja redan hade åkt, hon tänkte säga att ja inte behövde komma, men nu får hon ringa Emelie istället. Har aldrig hänt förut när jag jobbat, haha. Just idag ringde hon, bara för att ja hade bytt bort just den tiden. Aja, hörs senare idag, har damp på min telefon just nu. Puss


natti

kryper ner i sängen och kollar due date nu. så grym film, haha. vi hörs imorn, antagligen innan jag drar eller nåt. POK


beiber-feber

heyyyyyyyyyy! sitter här och dör av längtar till tisdag. då drar jag och mina tio FETT underbara vänner till zakynthos. vi har taggat i typ 200 dagar, och nu äre 2 kvar, haha. kan inte fatta!!!!!!!!!!!

över till nåt annat. sista dagen på jobbet idag. va fett stressigt. så galet mycket folk. seriöst alltså. kö ut på gatan och kaoz där inne. crazy shit! men jag klarade mig.
kom hem och åt grillade hamburgare, gotti.
har nyss kollat justin biebers film. vet inte ens hur han stavas, haha. men what ever, den va fan rätt nice. asså de är ju ingen film man kollar på flera gånger, men man måste se den en gång. de är så jäkla fett! asså hur många som älskar honom. helt galet. fällde tillochmed några glädjetårar, haha. alla var ju så lyckliga :')
ska strax gå ut sista rundan med mille och sen kolla nån mer film,
imorn blire fika med mina tjejer, planera lite för zakke och så. mysi. sen ska jag till stan och inhandla lite saker för resan. måste packa också, haha.
vi hörs. massa kärlek!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tjeni, sitter på tåget påväg till jobbet. ...

retrocamera_shot (MMS)

Tjeni, sitter på tåget påväg till jobbet. Sista jobbdagen idag, wihue. Fett skönt, haha. Fast de har fan vart värt de, för pengarna ja får. Har ju bara skopat glass, våfflat lite och gjort några mjukglassar. Så jobbigt äre inte. Och turisterna är ju rätt söta, haha. Och alla tröga människor. Och bättre att de har vartit varmt än kallt. Och alla tjejer där. Och seif såklart. Så snälla. Så roliga. Alla gånger vi skrattat åt dom konstiga turisterna, haha. Kommer nog fälla en tår när jag går därifrån. Ne nu ska ja inte överdriva. Men de har vart kul. Och jag kommer sakna dom. Vissa mer än andra. Bara att börja söka nya jobb då (Y) men vi hörs ikväll! LOVE


Godkväll folket. Har precis lagt mig i sän...

Godkväll folket. Har precis lagt mig i sängen efter att ha tagit en svalkande dusch. Asskönt. Jobbet tog död på mig, haha. Hade mördarhuvudvärk hela dan. Trodde ja skulle dö. På riktigt. Och inte nog med de, dom bad mig jobba till stängning istället för till nio, så jag fick ansvara och allting. Sköta kassan, stänga av alla maskiner, låsa och sånt. Har aldrig gjort de förut, så va fett nervös, haha. Hoppas ja gjorde allt rätt. De gick rätt bra iaf. Mamma hämtade mig på jobbet. Hur skönt?! Blev överlycklig, haha. Ska kolla teve nu tills jag somnar, som alltid. Puss&kram


Hallå där. Börjar jobba snart, om 10 minut...

retrocamera_shot (MMS)

Hallå där. Börjar jobba snart, om 10 minuter faktiskt. Här varit i stan idag med mamma och syster. Vi handlade lite och åt lunch på fåfängan, med denhär utsikten. Hur mysigt som helst. Hörs när jag slutat ikväll.


Godmorgon. Är redan uppe, Wehå. Går ut och...

retrocamera_shot (MMS)

Godmorgon. Är redan uppe, Wehå. Går ut och springer nu, haha. Ja är helt galen! Puss


Har gosat ner mig i min fett sköna säng i ...

retrocamera_shot (MMS)

Har gosat ner mig i min fett sköna säng i mitt asamysiga rum. Ska upp tidigt imorn bitti och springa med mamma, haha. Hon är ute och går och springer jätteofta så ja kommer ju dö. Men ja måste! Lite sent att börja med Beach 11 ni, hehe, mene, bättre sent än aldrig! Ska även jobba imorn 15-21. Bytte med en tjej som verkligen ville, så ja är ledig på söndag istället :) dum som jag är glömde jag heeeeelt bort att daniela ska ha lite partyparty imorn, men får väl skynda mig dit efter eller nåt. Fan va dålig jag är, haha. Aja, det blir nog bra. Kommer tjäna 400 spänn för att delta i nån undersökning på måndag. Inte dåligt! Men berättar mer om de då :) NATTI


project runway

hej kompisar! sitter och laddar upp lite inför jobbet. har duschat och fixat mig lite. ska väl ta nån snabbislunch snart och chilla lite tills det är dags att åka. har ingen lust att jobba idag, men när har man de egentligen? haha. men de är fyra jobbdagar kvar nu, sen chilla lite och sen äre grekland som gäller. wehåååååå!
har inga bilder att visa för sitter vid mammas dator, så ja, haha. men ni klarar er nog :)
hörs kanske när jag slutat jobba. eller innan. vem vet?!?!??!?!?!? LOVE

Godmorgon. Gårkvällen var supermys. Vi åt ...

retrocamera_shot (MMS)

Godmorgon. Gårkvällen var supermys. Vi åt god mat, satt ute och snackade jättelänge, kollade lite film och åt marängswiss till efterrätt. Åkte hem nångång efter tolv och syster hämtade upp mig i Huddinge, så åkte hem hit och sov. Vi ska hem nu och passa mille, sen ska jag jobba 15-21. Pok


Sitter i bilen påväg till Emma nu, vi är n...

retrocamera_shot (MMS)

Sitter i bilen påväg till Emma nu, vi är några som ska grilla och mysa där, planera lite inför resan och så kanske. Eller de lär ju bli så, haha. Kommer nog bli supermys. Vi hörs ikväll kanske.


Har suttit ute hela dan, blev fett rastlös...

retrocamera_shot (MMS)

Har suttit ute hela dan, blev fett rastlös, så jag letade fram hopprepet ja hade när jag åkte konståkning, drog på mig löparskorna och hoppade lite. Eller rätt mycket faktiskt, hehe. Fett bra träning. Körde lite styrka också. Har nyss tagit en välbehövlig dusch också. Skönt. Ska gosa med mille nu, seeeee yaaaaa


taggmode

heyboy! sitter och taggar till zakynthos. kan inte fatta att vi ligger på stranden om en vecka. så jäkla galet.
har solat lite nu på förmiddagen, softis. egentligen vill jag ju sola så lite som möjligt nu innan. man vill ju vara blek när man kommer dit, så man får massa färg där, haha.
venne riktigt vad jag engeltigen tänkte skriva här förutom att jag är fett taggggad. ska nog dricka lite cola nu. dör av törst! POK


tjeniz!

funkade inte att titta på filmen på datorn :( ledsen jag blir. så har läst lite bloggar och så. ska väl sova snart. för taggad på livet, haha. tycker synd om dom som bara sitter och skriver statusar och twittrar om hur dom önskar det var och hur besvikna dom är på nån och blablabla. för jag är så jäkla lycklig just nu, haha!
wehåååå. blir dock lite irriterad på folk som måste klaga på personer genom fb mm istället för face to face. herregud väx upp. och man ska inte klaga om man inte vill göra något åt de sen. juste! så käften alla gnällspikar.
ne nu ska jag kolla lite teve tills jag somnar. HEIDOOOOO, LOVE MY LIFE!

TAGGAD SOM FASEN

tjeni! vill börja med att säga SORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRI till alla gulliga som langat kommentarer som jag inte svarat på. har inte varit inloggad på bloggen på jättelänge. förlåtförlåtförlåt. ska svara nu!

har skrivit lite packlista och börjat packa lite till zante idag. asnice. taggar som in i helvete. vi har redan planerat massa roliga saker vi ska göra där borta. det kommer bli grymt. så jäkla kul att vi är så många som drar också. tror de är mycket roligare än att dra typ 2-3 stycken. och så skönt att vi bor mitt i stan. man har hört många som varit utomlands som har blivit 'bortrövade' i taxin nu denhär sommaren. att taxichaffisarna har åkt nånannanstan, att dom rånat personerna, misshandlat mm. inte kul inte kul. så det är skönt att vi inte behöver åka taxi, speciellt på kvällarna/nätterna. åh det kommer bli så jäkla bra. gud vad jag längtar. kan inte fatta att de är en vecka kvar nu. om en vecka och några timmar sitter vi på arlanda och taggar, wiiihuhueuueueue. haha, jag är så glad.
men nu ska jag lägga mig och kolla justin beiber(?)filmen, haha. PUSS&KRAM


Sitter ute på altanen och myser med familj...

retrocamera_shot (MMS)

Sitter ute på altanen och myser med familjen med massa tända ljus. Vi har ätit god middag och kladdkaka till efterrätt. Supergos! Ska mysa lite mer nu, pok


Dehär va det enda jag köpte när vi var i S...

retrocamera_shot (MMS)

Dehär va det enda jag köpte när vi var i Södertälje. Gör mig beredd inför skolstart, haha. En rosa söt miniräknare tyckte jag va rätt bra, så slipper jag använda min feta blåa på feken. Vi läser ju ingen mer matte nu (Wehå) och ja lär ju knappast behöva rita grafer på ekonomi-lektionerna, hehe. Köpte en pärm så jag kan ha alla mina lösa papper nånstans. Ni skulle sett mitt skåp innan avslutningen, kaos! Så det blir toppen. Måste dock köpa lite mer block sen. Ligger och kollar PR nu. Ska snart skriva packlista till Grekland. Kan inte fatta att de bara är en vecka kvar.


Hallå fellas! Såhär söt och rosa är jag id...

retrocamera_shot (MMS)

Hallå fellas! Såhär söt och rosa är jag idag. Tänkte nästan ta mina gummistövlar också eftersom de börjar mulna på men tänkte att då kommer jag se ut som ett rosa-freak, haha, så de fick bli conversen. Är påväg mot Södertälje. Bror ska övningsköra lite så jag och syster ska gå lite i centrum. Inte för att dom har så mycket där, men bättre än att sitta hemma :) det förvånar mig inte om de börjar regna sen, bara för att jag är ledig idag. Men sånt är livet, haha. Vi hörs nog senare idag.


Hey, efter 7 timmar på jobbet är jag trött...

retrocamera_shot (MMS)

Hey, efter 7 timmar på jobbet är jag trött som fan. Fick vänta länge på tåget så jag underhöll mig med facebook-chatten, haha. Ja va fett rolig. Snackade med massa människor ja typ aldrig snackar med annars, de va naiz. Sen dog telefonen, haha. Nu ska jag somna till lite Simpsons. Jobbar inte imorn så ja är gladis, haha. Vi hörs


RSS 2.0