Lycka var det ja

VI VANN!!!!!!! SMEK09B vann över alla treor. Vi slog dom i poängjakten. Det betyder att vi springer ut först imorgon. Så jävla värt. Vi vann. Fattar inte hur grymma vi är. Bästa smek! Tjohooooo!


MILDA MATILDA

Nu är det nära


Bra dag ja

Är påväg hem från skolan nu. Sent, ja vet. Dagen har bestått av skåprensning, bokinlämning och lakansmålning. Bra dag. Jag kan inte avslöja ännu hur lakanet blev, men jag kan lova att det blev grymt!!!!!


3 favorites


1 - Lipgloss Victorias Secret / 2 - Body Mist Strawberry and Champagne Victorias Secret /
3 - Batiste Torrshampo

Det här är mina favoritskönhetsprodukter just nu. Läppglanset och Bodymisten köpte jag på VS i New York. Läppglanset är en fin och naturlig färg och sitter som en smäck. Bodymisten luktar gudomligt, jag är helt beroende. Kommer användas flitigt i sommar.
Torrshampot är det bästa jag haft. Det är grymt för det fettiga håret, och det luktar gott också, typ cocos. Hittade det på kicks för ca 69:- om jag minns rätt.


Flower power

Idag har jag varit i stan med Micke för att söka jobb och leta studentskor. Hittade tillslut ett par helt okej rosa skor. Der jag visste var att jag ville ha rosa. Och ett par som inte satt runt ankeln. Jag har ju redan så korta ben och vill inte att dom ska se ännu kortare ut. Så jag blev rätt nöjd med mina. Hoppas bara klänningen hinner komma nu.

Vi käkade även lunch i stan, och köpte glass, trots det lite tråkiga vädret. Så himla kallt idag.
Nu ska jag ta en powernap. Är trött och irriterad.


4 fucking dagar

Sitter och taggar inför studenten nu, det är bara 4 dagar kvar. Helt jävla ofattbart. De här 3 åren har gått förjävla fort. Speciellt det sista.

Jag har fortfarande inte köpt skor, vilket gör mig lite stressad, haha. Har beställt en klänning också som jag verkligen hoppas hinner komma innan fredag. Annars dör jag. Nej, det gör jag inte, jag har ju en annan fin, men helst av allt vill jag ha den andra. Jag vet att typ halva svergies studenter också kommer ha en sån klänning, men jag bryr mig faktiskt inte. Ingen av mina närmsta vänner har iaf en sån, och det viktigaste är att jag känner mig fin, vilket jag antagligen kommer göra i den klänningen om den hinner komma och passar och så. Jag håller tummarna!

Åh kan inte fatta attt det är fyra dagar kvar. Har gått 12 år i skolan för att få uppleva den dagen. Den kommer bli bäst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bästa SMEK


Måndag

Jag är ju ledig idag, så sitter hemma och söker lite jobb. Finns ju bara tråkiga jobb att söka..... Men allt är bättre än inget. Tycker min mamma iaf, haha.
Kom precis på att jag har en halv B&J i frysen, TJOHOOO!!!!!!
Seeeyaaaa

Dagens outfit


Nerbäddad

Har bäddat ner mig i sängen nu och ska försöka hitta nåt bra att titta på. Någon film kanske. Saknar min man. Jag vill ha sovsällis.

Imorn är jag ledig, så jäkla skönt. Har dock rätt mycket att stå i. Måste söka jobb, städa lite i rummet, gå till körskolan och lite sånt. Sååå, ska försöka uppdatera er imorn ändå!


Trött man blir!

Skrev värsta inlägget och sen bara försvann allt. Dååååligt!
Men skrev iaf att jag har solat idag, jag och min syster har gett presenter och en liten egen fotvård här hemma till mamma. Hon gjorde fotbad, vi filade och masserade och smörjde fötterna och målade hennes naglar. Hon älskade det. Mormor kom hit och vi åt en god middag ute på altanen. Himla bra söndag.


Eurovision

Sitter och kollar på Eurovision nu. Både Dennis och mamma har somnat, haha. Kuwl!
HEJA HEJA HEJA LOREEN. Fatta coolt om hon skulle vinna!


2 år

Idag har jag och min man varit tillsammans i 2 år. Helt sjukt vad tiden går fort. Jag är så lycklig med honom!

Vi har strosat runt i stan idag, promenerat på Djurgården och ätit lunch. Vi skulle haft picknick i en park, men det var knappt någon sol så då sket vi i det.

Ikväll ska vi ligga hemma i soffan och kolla eurovision och pussas. Mys!

Dagens somriga outfit

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1597801/images/2012/pic_204130034.jpg" class="image">


VS

Går och lägger mig nu. Har satt på mig min nya vs-pyjamas, så himla mysig.
Ska upp relativt tidigt imorgon för att åka till stan med min man. Mysi!
Natti


One week

Hej på er. Ligger ute i hammocken och softar lite. Fett skönt. Hela dagen har varit skön. Har bara lämnat tillbaka lite böcker och de i skolan. Efter det drog vi och solade lite i parken. Skönt!

Ikväll ska jag stanna hemma och städa min garderob, haha. Jag måste verkligen. Vill inte hänga in all min nya shopping i en stökig garderob. Och på tal om shopping, ska visa er lite bilder från New York sen. Det var bäst. Så jävla fett. Shoppingen kommer jag visa lite då och då, typ när jag använder det, för annars blir det så mycket på samma gång. LOVE


nu är det nära!

Den här onsdagen har varit bra. Riktigt bra. Lite jobbig också, men mest bra.
Jag har fått reda på glädjande besked angående mina betyg, jag har haft min sista redovisning (examination också för den delen) någonsin. Vi har också haft studentfotografering. Alla var så fina. Jag ville nästan fälla en tår eller två. Det är så nära nu. Det är 9 dagar kvar. 9 dagar kvar av gymnasiet. Av 12 års skolgång. Om 9 dagar behöver jag inte gå tillbaka till skolan på hur länge jag vill. Om 9 dagar kommer mina underbara klasskamrater helt plötsligt vara mina ex-classmates. Det är sån lycka att ta studenten, men också massa sorg. Jag kommer sakna mina vänner. Min klass. Tryggheten att veta vad man ska göra varje dag, vare sig man vill eller inte. Alla lärare, som lärt mig så mycket och hjälpt mig att utvecklas under dessa 3 år. 9 dagar kvar. Jag dör. Det känns så overkligt. Det har gått så fort. Speciellt det sista året. Nästan lite för fort. Jag borde satsat mer på plugget under dessa tre år. Jag vet att jag skulle kunnat om jag bara velat. Om jag bara kämpat lite till. Men jag kan inte säga att jag ångrar mig, för jag har haft så förbannat kul på alla dessa lektioner då vi suttit och viskat och skrattat och facebookat.
Jag är inte redo att sluta skolan. Jag vet inte vad jag ska göra efter. Vad jag vill göra. Men jag kommer ändå vara så jävla lycklig. Den dagen. 1 juni. När vi springer ut. Hela klassen. Alla treor. Så lyckliga. Så jävla bra! Big love!


vo-la-la-lang


poängjakten

I tisdags hade vi poängjakt i skolan. Alla treor gör olika uppdrag för att samla poäng, och det var uppdrag som att någon skulle dricka 6 st ägg, man skulle vaxa bröstet på någon, dricka 3 dl ketchup, pussa någon som går med sin partner och lite sånt. Den klass som vinner får springa ut först på studenten. Vi Smekare var bäst, såklart, och vi hoppas att vi vinner. Vi måste vinna. Det var grymt roligt!

Här kommer lite bilder, och alla bilder är tagna av Emma Rasmussen.


SMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK ♥


Nu åker vi

Nu flyr vi landet. New York baby. Vi ses om en vecka!


make it work


Kihh

Tjoho det är just ute och jag är påväg hem. Världens bästa skiva!!'mm


10/5

Morning folks. Idag är det den 10/5 vilket betyder SMEK09B's SKIVAAAAAAA! så jävla nice.

Jag sitter och äter frukost nu, Dennis har precis åkt hem. Hela denna dag kommer gå åt till att fixa mig, haha. Tur att vi är lediga idag. Jag ska även in till stan och bli sminkad. Sooooft!

Håller er uppdaterade. POK


Långa dag

Hej på er! Denna tisdag har varit väldigt lång, och längre blir den.

Var i skolan vid nio imorse. Hängde på mickes spanska lite.
Vi hade bolagsstämma med företaget idag. Vi har nu stängt ner vårt företag cupcover. Lite sorgligt faktiskt. Det kommer kännas tomt, haha. Men det har varit ett jävligt kul och lärorikt år.

Efter skolan drog jag till stan med Micke. Vi gick runt i affärer på jakt efter en klänning till skivan. Bokade även sminkning på torsdag innan skivan. Toppennnnn!!!!!! Kommer bli så jävla bra. Hittade även en klänning som får funka till skivan nu. Svart, enkel & snygg. Det blir nog bra. Får piffa upp med accessoarer och smink. Har dock ingen aning om vad jag ska göra med håret......men det löser sig! Fan vad taggad jag är!

Nu ska jag på riskettan på körskolan. Döda mig någon!


Horoskop

Det här är så sant. Det här är en dag när jag bara kommer stressa runt och ska hinna med 100 saker. Jag säger ju att horoskop stämmer!


Tjoho

Börjar halv 12 på tisdagar, men ska vara i skolan vid 8 imorgon. Älskar mitt liv just nu!!!!!


Tidig kväll

Har redan bäddat ner mig i sängen. Dock har jag inte riktigt gått och lagt mig än. Sitter faktiskt och dricker en kopp te och pluggar lite. Gos. Ska försöka somna i lite skaplig tid ikväll. Känner att jag på sista tiden varken sovit eller ätit ordentligt. När det samtidigt är pollen och jag får astmaattacker ibland så tar det på mina krafter, haha. Får inte bli sjuk eller något jävligt nu.

Men ska plugga lite nu så jag kan sova sen. Heisvejs


Världens längsta dag!

Åh, är äntligen påväg från skolan. Världens längsta dag idag. Har varit i skolan i nästan 12 timmar. Fattar ni, TOLV TIMMAR. Det är ett halvt dygn. Helt sjukt. Hade prov imorse men det känns redan som att det var igår.

Satt kvar med micke efter skolan och jobbade på årsredovisningen. Imorgon stänger vi ner vårt företag. Sorgligt, men ändå fett skönt, haha.

Ska hem och käka nåt nu, sen blir det plugg hela kvällen. POK


Gårdagen

Skivan igår var väldigt rolig. Jag käkade god grekisk middag hemma hos Dennis innan vi drog oss till Nisse. Där var det jag och sju grabbar som förade lite, haha. Men alla var väldigt trevliga. Drog till skivan som var väldigt rolig. Det var stört mycket folk och vi dansade i princip hela kvällen. Riktigt roligt. Käkade lite kebab innan vi tog sista bussen hem till Dennis. Bra kväll!


Shake it up

Ligger i sängen, nyduschad och kollar tv. Borde börja fixa mig kanske, annars kommer det bli väldigt stressigt sen, som vanligt..... Men orkar inte, haha!

Ska hem till Dennis och käka, föra hos Nisse och sen drar vi på studentskiva. Hoppas det blir en bra kväll!!!!! Tjohejs

Phhääääätttt snygg, höhö


Kort dag

Är påväg hem nu, stört skönt. Var i skolan i 2 timmar och gjorde inte ett piss, haha. Planerade lite till alla studentevenemang och kollade bilder på datorn, hehe. Så jäkla soft! Nu ska jag hem och plugga satan och ikväll blir det studentskiva. FREDAAAAG!


Bra skit!

Det börjar närma sig nu. Allt. Jag dör. Så jävla taggad. Lycka!


Onsdag

Är påväg till skolan nu. Det är över en timme tills jag börjar, men har varit hos tandläkaren precis. Så himla ovärt. Åkte ända till södertälje, så tog det en minut liksom. Jaja, ska köpa lite frukost och softa innan jag börjar. Hörs!

Söt bild från igår, haha!


Valborg

Hade en väldigt fin Valborg. Hängde med mina närmsta vänner. Vi grillade, drack lite och lekte roliga lekar. Himla trevligt.

Idag har jag bara hängt med min man. Vi gick och köpte glass, solade på tomten och löste korsord, haha.
Jag har även bokfört lite saker åt min mamma. Duktig jag är!

Nu blir det glass och hallon, hörs!

Har tyvärr inga bilder från gårkvällen, men kan lägga upp några när jag har!


RSS 2.0