förbreder mig för långhelg

var nyss världens lyckligaste tjej, men nu är jag på dåligt humör. han är sur, bubble trouble laggade, jag har inget somrigt att ha på mig imorn när det ska bli 26 grader, min lärare har inte mailat kompleteringsuppgiften, jag vill ha en iphone 4 vit och min dator håller på att rasa sönder. ska gå och lägga mig. hejdå bloggen!

[bilden har inget med texten att göra]


2223

heyyyyyyyy friendos! vilken dag, fett jobbig. så va den inte de :PpppPppPpPpPppp. gick till skolan som började elva, fick veta att jag fick vg i samhälle b (weiieiieieieieie), tog en korv på baksidan och åkte till stan med cåmpizarna. kollade lite i affärer, drack en slush och drog hem. åkte på studentmottagning hos filip. trevligt trevligt. oskar och andra filip var där också så det var kul att träffa dom. alldeles för länge sen! käkade lite mat, tårta och snackade. drog hem, duscha och nu äre bb. men kom precis på att jag vill spela bubble trouble. har blivit mitt nya favoritspel igen. awesome. PUSSS & KRAMMMMMMMMMMM

för kul

oj, har fastnat framför alla fula bilder och plötsligt är klockan jättemycket och jag kom precis på att jag missade bb. fan då. aja, nu blir det att hoppa i säng för att orka ha en lektion imorn, hehe! heidoo

fina tider

har hittat hur många gamla bilder som helst. dom är från mellan typ 2006 till 2010. har gråtit av garv här hemma. det finns både megafula och några liiiiite finare. man verkade ju iaf ha bra självförtroende på den tiden, så mycket egobilder som jag tog, hahahah!
snygg man har varit alltså...............










roligare i verkligheten

hittade en gammal text här på datorn som ja skrivit nånstans förut, antagligen på bdb eller nåt, hahahahah. men ja de va förjävla kul, jag kommer aldrig glömma dedär. hahahahha, saknar våra underbara dagar i skolan!!!!!!!!!! fan va man garvade!

haha, tänk vad mkt en skrattattck kan orsaka.
iaf, idag, så skulle vi ha me oss t-shirtar till bilden, och innan bilden började jag och sara dra i min, för att töja ut den och så, och sen drog vi tills den gick i två delar. haha.
sen så typ drog vi ännu mer, och ja bah: denhär kan ja ju inte ta me mig till bilden. hon bah: men du hinner ju inte lämna den nu. jag bah: haha men ja ska ju slänga den, ja ska ju inte ta hem den. haha och då typ började vi asgarva, och jag böjde mig ner, och hon me, över mig. och de visste såklart inte jag, så jag smällde upp mitt huvud, i hennes mun typ, och de gjorde sjukt ont, för båda. men mest för sara tror jag, för de va ju hennes tänder. men jag kände bah värsta smärtan i huvudet, och hörde typ världens smäll :O så ja bah höll på mitt huvud och bah: aaj, och gick de bra sara och lalala. sen ja bah: ja tror jag fick en bula, så bah kolla ja på mina fingrar, så blödde jag :O och liksom hallå, de känns som att de borde va tvärtom. jag trodde typ jag hade slagit ut saras framtänder, och att de skulle forsta blod. men vi fortsatte typ asgarva, och gick till skolsyster. som tur va va de för litet för att kunna sy, och hon typ sa först att hon skulle raka mitt hår där vid såret och ja bah: då dödar jag dig sara. haha, fast jag drev ju. men, iaf hon plåstrade om mitt huvud, och jag hade typ blod i håret. men, tur att de gick bra med saras tänder iaf :O.
men, de gick bra för mig me, men jag gick hem på so:n sen, för ja mådde illa och så, men jag har INTE fått hjärnskakning, hoppas jag. men näe, då skulle de vart värre nu tror jag. för nu mår jag typ bra. men ja, tur att inte våra skrattattacker orsakar sånthär varje dag :D haha. herremingud, och vi bah asgarva fast båda hade fett ont, liksom inne hos skolsyster också. tihi, puss på dig sara, hoppas dina tänder är bättre!

jag vet hur du ser ut i inga kläder

är så glad just nu. det ska bli fint väder hela veckan, och jag ska på två studentmottagningar!
har en lektion imorn som börjar elva, 2 på onsdag 8-10.30, ledig torsdag fredag måndag tisdag och onsdag då min bror tar studenten. på torsdag vet jag inte vad som händer och fredag äre avslutning.
och på denna långhelg ska jag göra massa kul med mina kompisar. fan va livet leker. kan inte bli bättre nu. åh så lycklig jag är. wihuueuueueueueue

grekland 07

tfyugiohjpköl

tjatja, kollar bb reprisen från igår, men insåg precis att total blackout börjat så bytte precis kanal, haha. dåligt att peter kom till final. hatar honom!
helgen har varit awesome, även fast jag egentligen hade velat gått på bio och partat och skit. men jag hade jättekul. genrep i fredags, drog hem och sov efter det. lördagen drog jag till stan tidigt, letade efter en beige t-shirt till showen. hittade  ingen, så drog till teatern klockan 3. staging och genrep, gick toppen. dock massa dötid. käkade middag i en park med min fina grupp. mysi. alla hade med sig pastasallad, haha!
när klockan blev halvtio drog jag därifrån och mot alby för att kolla burnt out punks. en eldshowsgrupp eller vad man ska kalla det som mamma känner. så jäkla coola, seriöst. så grymma. kom hem sent och hoppade i säng.
söndagen blev en till shoppingtur eftersom jag inte hittat en beige tröja, men gjorde de då. awesome. drog till maxim, hade möte i salongen och sen började showen. det gick förjävla bra och vi va så sjukt snygga i våra glitterkläder och stora affroperuker, haha. jag hade askul!

idag vare fett ovärd skoldag. en kort feklektion där vi ställde frågor till dom i trean, sen fick jag reda på betyget på kursprovet i spanska och jag blev supernöjd. glad chey!
en lektion imorn också, assoft. heidoooooooooo


natti

äh fan finns inget att göra uppe nu. så jäkla ruttet. alla är tråkiga också. min syrra har bäddat ner sig i min säng för hon sover hemma ikväll och i hennes rum finns det ingen tv. trångt de kommer bli, orkar inte. hon har typ somnat också. kul tjej. får väl sätta på nån tråkig film att somna till jag me.
imorn ska jag vara på teatern klockan tre, men måste handla lite saker innan så får bli att gå upp tidigt. POK


2334

dansen gick brabrabra. tjillade mest i stolarna och kollade på de andra. vi dansade ju inte så mycket. duktiga dansskola. alla är så fina :) tillochmed småbarnen. urgulliga. jag och lollo haffade värsta lillkillen. eller inte, fast vi va lite sugna. dock var han ju typ 12 år så eh ah, vi försökte inte ens. tur de!
aja, hela kvällen är ju förstörd iaf, haha. men får kolla film själv och softa lite.

'jesus' står och funderar lite på scenen

lojjjis är glad.......!

dansdansdansdansdansdans

taggar iväg till maximteatern för lite staging som dom så fint kallar det. hörs ikväll eller så, pussssssssss

tråååååååååkigt

idag var en ok dag. blev dock fett besviken på mitt betyg på ffs-kursen. bitchlärare. men aja, livet går vidare...........
resten av dagen var softis.
sitter och kollar top model nu och söker på eniro hur jag tar mig till maximteatern, haha. låg tydligen på karlaplan, så det ska väl gå bra att ta sig dit. dock fett otaggad på staging ikväll, vill gå på bio med mina vänner.
har dock inget val ikväll. men det blir nog kul ändå att träna lite på teatern inför söndag.
ha en bra kväll! :)


sleep tight

tänkte bara uppdatera er om att jag går och lägger mig nu, och jag är fortfarande lika lycklig. och imorn är det helg. skönt gånger tusen. dock kan jag ej hitta på nåt kul eftersom jag har dans till halv tio varje kväll. men sova ut lite får jag iaf. lovar att uppdatera er imorn. sov gott!


L Y C K L I G !

klar med plugget. klar med allt för denna termin. nu är jag fri som en fågel fram till 22 augusti. ingen förstår hur lycklig jag känner mig. och som grädden på moset firar jag och min älskling 1 år idag. helt galet vad tiden går fort. de första månaderna vi snackade trodde jag aldrig i hela mitt liv att vi skulle bli tillsammans. du var bara som en bästavän jag känt i hela mitt liv, fast vi aldrig hade träffats då. men så kan det gå, haha. nej gullimoshi, big love till dig!!!!!!!!!!!!!!!!
ska väl ta en dusch nu, eller kanske efter bb. fast iofs så duschade jag imorse, så kan bara ta en kroppsdusch och ta lite torrschampoo imorn om det behövs. fan vad jag är lycklig nu. inget kan göra mig på dåligt humör. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs

plugggggplugggplugggggg

hei, tar en lite paus här för att blogga. skoldagen va soft men sög ändå. hade svenskaredovisning, gick åt helvete. har jobbat massa samhälle men fortfarande inte klar. hej jag är körd. så eh ja alltså, ska fortsätta plugga nu, skriva fucking analys. så vi hörs om ett år. not! kommer va fett snabbb, bara jag kör igång. tjaaaaaaaaaaaaaa

fri som en fågel. imorn


sitter fortfarande och pluggar. har faktiskt inte alls kommit så långt som jag borde, haha. men ska skriva i skolan imorn också eftersom vi har en fet håltimme, och så kan jag ju sitta kvar efter skolan också. asbra.
imorn när jag har gjort min redovisning på svenskan och skrivit klart och lämnat in den här rapporten, då är det nästan sommarlov. inga uppgifter kvar, 2 och en halv dag i skolan nästa vecka, som man knappt gör nånting på.
veckan efter det är vi lediga måndag & tisdag, och jag är ledig onsdag också eftersom min bror tar studenten då. sen på torsdagen så ska jag till tandis, så då lär jag ju knappt hinna komma till skolan, och sen på fredagen slutar vi. åh vad lycklig jag är när jag tänker på det. fan vad underbart. dock tycker jag vädret visar lite dåliga tecken på att sommaren är här. vill ha mera sol och värme. men förhoppningsvis kommer väl det.
nu ska jag kötta lite till, sen blir det att sova. börjar dock 20 i 12 imorn, hehehehehe. awesome!


dödtjej.se

-

fml

hej bloggi! han ju inte direkt uppdatera här igår. hade en fett jobbig skoldag med massa svenskakött och damp på multimedian. kom hem, tryckte i mig 2 mackor och åkte till handledarkursen. va inte sååååå seg som jag förväntat mig, rätt intressant faktiskt. är sjukt taggad på att börja köra, haha. klarade också syntestet galant. hon sa att jag hade superbrasyn. precis som jag trodde, haha.
kom hem sent, pluggade lite, kolla bb och somnade bredvid min syster.
idag har varit fett köttigt i skolan. gympa på morgonen, boxer-nånting, (vet ej hur det stavas. FETT JOBBIGT! men jag och emma var awesome. hade en kort mattelektion med lite nya formler och sånt, haha. min lärare är galen. ingen lyssnade. köttade svenska med tessi, blev typ klara. synd bara att redovisningen bara blir 11 min lång fast den ska vara 20. men sånt är livet, hehe. ska ju visa ett klipp av oliver & gänget också. fast ne. men skulle va coolt.
efter det drog jag och käka med mina vänner, sen dirr till stan för audition på base23. fett nervöst. gick bara sådär, tyvärr. man kan ju inte vara bäst varje gång. aja, nu ska jag skriva min konfliktrapport hela natten. får skylla mig själv att jag aldrig börjar i tid. heiiiiiii

ge mig en utlandsresa


skulle inte banga på dehär nu asså, mitt i allt pluggande..........
men funderar faktiskt på att krypa ner under täcket och läsa några kapitel i svenskaboken, av dickens. så sjukt tråkigt, men måste, tills imorn. konfliktrapporten får jag fortsätta med imorn, och hela onsdagsnatt. mys!
fast ne..............
men nu ska jag banne mig sluta klaga och göra klart denhär skiten, för på torsdag är det slut på äckligt plugg och bara 4 och en halv skoldagar kvar till sommarlov. bezt. älskar att man är ledig massa innan lovet ♥
aja, massa kärlek till alla.

ps. är på fettttt bra humör! ds.


död chey

hejhejhejhej. kom nyss hem från dansen, ska börja plugga lite. sämst.
börjar tolv imorn men ska vara i skolan tio och plugga. tänkte egentligen gå ut och springa på morgonen, men blev ändrade planer nu. är fett trött men måste verkligen plugga, typ halva natten. ska på handledarkursen på körskolan imorn också, halv sex, så skulle egentligen behöva massa sömn inatt för att inte somna där borta mene, de får vi lösa då, haha. nu ska jag sätta fart, hejs

konflikter i afghanistan

jag är typ efterbliven. har suttit i köket i minst 2 timmar och försökt plugga. har endast hunnit med att äta macka, stryka över lite i papprerna och somnat på bordet. inte skrivit ett skit i word-dokumentet. kommer aldrig hinna klart med detta, måste plugga svenska också. jag och tessi ska prata om dickens i 20 minuter på torsdag, hahahaha. ska dra till dansen om en timme också, måste hinna käka och byta om innan. hejdå bloggen


1536

sitter i köket och försöker plugga lite. går så in i helvetes dåligt. fan vad jag hatar dehär.
skoldagen va rätt ok ändå, hade ju ingen spanska så slutade tidigt. ska kötta plugg nu och sen har jag genrep 19 - 21 ikväll. rätt naiz.
är sjukt jäkla avis på en viss person nu, men tänker ej berätta varför eftersom det är en hemlis tills vidare, haha. men fml asså. aja, hörs nångång, pok

hey you

kommer aldrig bli klar med dedär jävla horarbetet..............
har iaf käkat sushi till middag, duschat, kollat bb och ätit vindruvor. lite för många. fick ont i magen. inte bra att äta för mycket vindruvor. ska kolla om jag har nåt att sätta på mig imorn och sen sova lite.
kanske shorts? ska ju bli runt tjugo grader så......... men vi får se. nattI

ville bara säga hej

blir så ledsen när jag ser bilder på fb att folk spelar kubb och äter glass. och här sitter jag, inne i mitt rum och pluggar. fan va ovärt.
men blir glad av att titta på planeringen på sjödalsgymnasiets hemsida. kommer bli så naiz nästa veckan (förutom att jag ska plugga ihjäl mig) och efter det så äre typ en halv vecka kvar i skolan. kan knappt fatta det. bara att kötta de sista nu, så heiiiii sålänge

söndag

hei. sitter och pluggar lite, kollar fb och sånt viktigt. haha.
gårkvällen va toppen. när jag kom dit satt åtta killar och drack öl och spela tv-spel typ..........kul, hehe. försökte ringa dit lite tjejer men nejnej, ingen ville komma, haha. men sen kom det 2 brudar, lite fler killar och 3 tjejer till. sanna och hennes två kompisar. underbart att ha några man känner. sen kom det massa fler tjejer, några från min skola, och lite fler killar. känns som att typ alla kände alla på nåt sätt. jag och dennis landade i sängen nångång mellan halv 3/3 inatt. skönt.
idag har vi bara käkat frukost, legat en kvart i solen och sen drog han hem.
jag ska fortsätta plugga, heeeeeela dagen. sämst, speciellt när det är så underbart väder ute. latero

lördag

hallå. kvällen igår va mysi. vi kollade bb och scary movie, haha. drog hem vid ett, somnade direkt när jag kom hem.
idag har jag kollat på kossor (haha) varit på hågelby och kollat när min syster tog emot pris och varit en snabbis i skärholmen. rätt soft. skulle köpa nya svarta jeans men hittade inga bra. mina acne sitter inge fint längre, och får så ful rumpa i dom. menmen, bara dennis som behöver gilla den så, haha.
har fixat mig och käkat nyss, ska snart gå ut med milton antar jag och sen drar jag till rönninge/salem på fest. blir nog trevligt. dock känner jag typ bara dennis där så, de blir spännande, hehe.
hörssssssssssssss PUSS

heidooooo

har käkat god middag och borstat håret, så nu beger jag mig av hem till min bästavän micke med mina andra bästa vänner, daniel & jimmy, så kommer nog tessi och emsi också, vad jag hörde iaf. vi går väl se, men jag vet att det kommer bli apmys iallafall. big love till er mina kära! (vänner alltså)


gladddddddddddddd

vet ni vad jag kom på? jag behöver aldrig mer läsa matte nu i hela mitt liv. fan vad underbart. efter matte a b och c är jag så jäkla trött på skiten. och ska jag plugga vidare sen ska jag våga vägra matte. fan va lycklig jag är. livet är underbart och ikväll ska jag mysa med chips och film med mina kåmpizar. apmys. HÖRS ALLA FINA

heyyyyyy

tjentjenatjenatjena! sitter och softar i sängen, har precis varit ute och städat lite på altanen, haha. så äckligt mycket pollen så man dör ju. ska ju äta ute idag så lite äckligt med massa gult pollen överallt.
skoldagen var..........soft? jobbig? ah, lite både och. va liksom endast 2 'lektioner' men prov på båda.
mattenationella gick inte så braaaaaaa allt. helvete. men om sohajl rättar så kanske man får g ändå, han är ju en mes som helst inte sätter ig för då framstår han som dålig lärare (som han är)
stylistprovet gick bra de me. borde ju tagit kort på fina johanna mene, glömde helt bort de. vet dock inte än vad jag får för betyg där. hoppas på mvg av hela mitt hjärta, haha.
nu ska jag tävla om en resa till chicago och läsa lite mail, haha. PUSS

hej jag hatar matte

hahaha, kollade på en mattefilm på youtube, fattade noll och somnade. kanske bäst att gå och lägga sig istället. kommer typ behöva powerking eller cola eller nåt imornbitti, haha. fan vad dehär kommer gå dåligt. fuck matte och godnatt!

fml

hejdär. sitter och gråter lite över matteboken. nej, men nästan. fuck matte c. hatar mitt liv för tillfället. går åt helvete allting. fick tillbaka matteprovet idag, ig såklart. nationella imorn, vet att jag kommer få ig. förstår inte ett skit när jag tittar i matteboken. åh vad ledsen jag blir.

dagen var ok i sig, nationella muntliga spanska imorse gick väl helt okej, tror jag, haha. lät som det på läraren iaf.
resten av dagen var rätt tjill, och mitt utvecklingssamtal gick bra.
har käkat middag, duschat och pluggat både ffs och matte.
klart slut!

i skolan

Godmorgon! Sitter i skolan helt ensam och förbereder mig för muntliga np i spanska. Nu kom alla kompisar. Ja kommer få ig. Fuck. Va så snabb imorse att ja åkte hit en halvtimme tidigare. Så duktig :) men nu börjar jag snart, hei

new on twitter

fattar inte varför jag är så jäkla efterbliven och inte gör saker i tid! fan va ig jag kommer få på muntliga spanska imorn, fuckfuckfuck.
aja, pluggar lite ffs nu och väntar på att min älskade ska komma hit. måste dock fortsätta plugga lite när han kommer, tråkigt nog. ska välja kläder tills imorn också, och plugga lite mer spanska...................
har iaf skaffat twitter nu, haha. dock inte twittrat än, har inget att skriva. fattar inte så mycket än mene, vi hörs :)
HEIDOOOOO

ahmajgad

åh herre vad jag längtar till sommaren nu. helt galet. har några stora arbeten kvar, lite np och sen äre fan lov. och gud vad jag ska ha kul. inte sitta hemma en enda jävla dag. det är mitt sista sommarlov, och de ska fan bli bezt. dock måste jag ju jobba ett tag, menmen...........resten av lovet kommer bli awesome. längtar varje dag.
det är elva skoldagar kvar för mig nu. elva stycken. jag dör.  U N D E R B A R T!
åh jag är så lycklig!

hey you

typ jag idag!
som tur var sprang jag ju med ellen och tessi, och ellen har stenkoll på detdär. hon har det i generna, eller nåt!
det var en mysig tur i skogen sådär på morgonen, hehe. död efteråt. apvarmt vare också.
fick iaf pannkakor till lunch, åh herregud va gott det var.
drog hem efter lunchen, la mig i solen och pluggade lite spanska och åt ananas. awesome.
dock kommer det inte gå så awesome på spanska np muntliga imorn, hahahaha. fuck.
måste plugga matte också, np i det också på fredag.
så eh, bäst att tacka för mig nu! POK


tfyghuijok

bäddar ner mig i sängen med min syster nu och kollar bb och film, awesome!
vi hörssssss imorn efter orienteringen och pannkakstävligen, hehehehhehehheheheh

åska

ångrar att jag hoppades på åska, det är faktiskt lite småläskigt. bara de inte börjar blixtra så man inte får kolla teve eller nåt, då dör jag.
var nyss ute med milton i regnet, not so naiz.
ska lägga fram orienteringskläder tills imorn och döda lite tid framför teven innan bb börjar.
jag sitter fortfarande och tänker på pannkaksbuffén imorn, haha. kommer drömma om den inatt. LOVE

update; haha fuck, de blixtrar. och den är typ apnära också. dör. varför är inte dennis här och håller om mig.
är faktiskt rädd på riktigt. enda mysiga är regnet.
om det är sånthär väder imorn kan man ju likagärna skolka. fast ne, vill inte missa pannkakorna.

egoboost

jag måste bara säga att jag är så jäkla lycklig. man läser lite statusar på fb, några inlägg i bloggar om att man vill vara som den, ha det, göra så och se ut sådär. och jag förstår, för jag kan också vara sån ibland. bli jätteavundsjuk på andra, som har mycket pengar, massa kläder, åker till miami, har en snygg bil, stort hus, perfekt kropp, jättefin hy och tjockt hår. men som om inte dom som har det är missnöjda över något? jag tror knappast att dom går runt och är lyckliga hela fucking tiden, och aldrig har en dålig hårdag, en finne eller är ledsen över något.
jag har börjat acceptera mig själv så jäkla mycket mer på sistonde, och det är jag så glad över. det mesta är nog tack vare min fina pojkvän som säger till mig hur fin jag är och älskar mig för den jag är. och alla mina underbara vänner som är med mig varje dag, får mig att skratta och le. mitt liv är fan perfekt.
jag kommer aldrig se ut som victoria secret - modellerna eller leva som carrie bradshaw. men jag kan väl vara lycklig för det. när man bara ser upp till alla andra hela tiden och tänker på hur man vill ha det, och inte hur man faktiskt har det nu så blir man aldrig lycklig. man vill bara ha mer och mer och bättre och bättre, och får man inte det, ja då är man olycklig. hur kul är det att sitta och avundas t.ex kenza varje dag, köpa likadana kläder som henne, försöka leva hennes liv. blir man lyckligare då? blir man mer omtyckt? blir man roligare som person? nej, det tycker jag faktiskt inte. ska lyssna på min mamma och sluta läsa bloggar. man blir ju bara avundsjuk när man gör det, så det är väl bättre att sköta sig själv, ta hand om sig själv och umgås med de man älskar.
va dig själv förfan, och om nån inte gillar det så är det dens problem.
fan vad jag älskar mitt liv, och mig själv, haha! jag är så jävla snygg!!!!!!!!!!!!!!
heido

bezta ♥

hatar gnällspikar

sov alldeles för lite inatt (som vanligt), har somnat typ 15 gånger i sängen, sovit korta stunder, vaknat och somnat om. inte bra inte bra. men gör inget om jag är lite trött imorn eftersom jag har orientering klockan nio, sen slutar jag. fan va awesome. serveras pannkaksbuffé (vad nu det betyder?) i skolan imorn, så jag kommer springa fort som fan och hitta alla kontroller, sen äta hur många pannkakor som helst. längtar!

sitter med fönstret öppet och lyssnar på regnet. älskar när det smattrar mot plasttaket utanför. hoppas det börjar åska lite också, hehe.
nu ska jag fördriva tiden med spel på internet tills det blir middag. är hungriiiiiiiiig.

ps. hatar alla som klagar över np matte b. håll käften och tänk på oss som ska skriva matte c på fredag. ds.



fina tisdag

daniel testar stormköket inför gotland (Y)

tältet måste också testas.......

asasöta ♥


tjataj! soft dag idag. hade ju matte halv nio imorse, trodde hela klassen skulle kötta dit, men vi var tio pers där. typ dom smartaste i klassen som kan allt, och så jag och micke, haha. usch vad jag är otagg på matte np........
matten råkade sluta en timme och en kvart för tidigt så jag daniel och micke strosade runt i centrum tills samhällen började. jag hade kunnat sluta klockan tio idag, men var ambitiös och stannade och jobbade, hehe. serverades hot wok (korvrätt) i skolan idag så det blev att luncha i cenrum med daniel och micke.
drog upp till mormor och dammsög, sen åkte jag hem. drog ut och sprang, helt amazing. chockade? ja me. men det behövdes, och det va riktigt skönt. körde även lite styrka här hemma, tog en snabbdusch och käkade youghurt och flingor. sitter i sängen och kollar oc nu, apnaiz. hörsssssssssss

domedagen är här. eller?


blir ju lite orolig, men när han sen börjar prata om att det står i bibeln mm så tror man ju inte på det. alltså, det är ju en människa som har skrivit bibeln, vet han inte det? hahah, och han är fett säker på sin sak också. fett ägd han kommer bli när vi lever på söndag. som jag hoppas att vi gör, hehe.............

total blackout


hey! ligger i sängen, nyduschad och kollar total blackout. haha fan va roligt det är.
måndagar är alltid tråkiga och jobbiga. hade spanska kursprov uppsats. gick sådär, hoppas på g, haha.
resten av dagen var väl helt jävla vanlig. fiskpinnar till lunch, som vanligt..........
åkte till stan efter skolan, lämnade cv, gick runt med micke och mös. älskar gamla stan, så himla fint och mysi.
drog hem, käka middag, kolla teve, duscha.
klockan nio börjar pirates of the caribbean, awesome. älskar dom filmerna.
imorn börjar jag egentligen elva, men ska vara i skolan halv nio för att ha matte i två och en halv timme. hej ambitiös chey!
latero fellas

ps. i love you

men ååååååh, de är ju ps. i love you på teve. hur fan kunde jag missa de? fanfanfan, nu vill jag ju inte duscha. åh den är så fin. PUSS

pinsamt

pinsamt sverige, riktigt jävla pinsamt. hur kunde de gå så sjukt dåligt? kämpa lite mer nästa gång kanske? jag skulle spela bättre än dom. åh va ledsen jag blir. fast antagligen inte lika ledsen som dempa, som säger att man likagärna kan dö........................... aja, tar en dusch nu, letar kläder och sover. heido

spänning

äntligen klar med spanskan. herregud vilken tid de tagit. ok, ja har ju faktiskt kollat fb, bloggat, hämtat lite cola, kollat teve, lyssnat på musik och sms:at lite emellan, men ändå, har fan pluggat hela dagen. skönt att ja är färdig. måste bara träna in båda texterna i huvudet nu så jag kommer ihåg de på provet imorn, haha. ja de är kursprov.............. inte taggad. sista lektionen också, då är man trött och död och minns ingenting. fuck.
sitter och bläddrar mellan bb och hockeyn nu. sverige måste ju vinna.
måste duscha egentligen men vill inte missa vem som åker ut från bb, de är ju snart och jag duschar rätt långsamt. måste välja kläder tills imorn också och läsa igenom spanskabreven 530583725 gånger också. kommer komma i säng sent ikväll. heido


bästa på länge

haha jag seriöst dör åt dessa videos. så sjukt bra, hahahahaha. garvade på mig när dempa visade dom i fredags!



hollywood hills


sitter och pressar denna låt medans jag pluggar spanska. den är bäst. min nya favorit.

vi skulle tydligen köpa mat idag igen, och eftersom jag åt sushi i fredags så kunde jag inte köpa de idag med, och alla ville ha från pizzerian så de fick bli en kebab för mig. är väl gott, aplänge sen jag åt det. men så onyttigt, men va verkligen inte sugen på sallad idag, konstigt nog. men aja nu kom maten hem så, hörssssssssssss

the last song

sitter och skriver ett 'mail' på spanska. så tråkigt. det går så segt. apsvårt att all gramatik och skit ska bli rätt. hatar spanska. men förhoppnignsvis är dehär typ sista skiten nu, skönt. måste få g på den, annars får jag väl ig i spanska...........

satte precis på tv1000 och det är the last song. får så mysiga minnen av en, hihi. eh ville bara säga de, borde fortsätta plugga nu, adios

söndaaaaaaaag

hey! gud vilken natt, haha. har drömt hundra sjuka drömmar. typ att jag och mina vänner blev jagade av justin bieber och hans tvilling och vi gömde oss i skogen, och han började ringa till våra mobiler så alla fick stänga av ljudet för att han inte skulle hitta oss. och att jag åkte på en madrass hem till daniel som fungerade som en segway, och att jag inte hade 'övat' till spanskauppsattsen imorn så jag gick in  och grät hos läraren och bönade och bad om att vi skulle få skriva den på torsdag, men de fick vi inte, haha. usch, de va hemskt. så därför ska jag sätta mig och plugga spanska nu heeeeeela dagen, så att min mardröm inte går i uppfyllelse imorn.
annars då.....softade hemma igårkväll. på morgonen va jag och dansa, de gick bra, de va kul. jag köpte en ny klänning, sen åkte jag till skärholmen med mamma syster och bror. min bror skulle köpa kostym till studenten och min syster shoppade lite. åkte hem, åt god middag, kollade eurovision med familj och sov. kul att erik kom trea iaf. fast han borde vunnit. han skulle säkert gjort de om inte sverige skrivit azerbadjajfjzdvzzzsjda (?) låt. ofta de landet ens ligger i europa? aja, MÅSTE plugga nununununununu, ska skriva två 'uppsattser' imorn. POK

nya klänningen <3<<3<3<3<333<3<3<3

heeeelglglgllglglgl

tjatja bloggi! sitter i morgonrocken och ska snart ta en dusch. har gjort massa styrkeövningar här på mitt golv. så duktig. ska ha magrutor till grekland vettni, heheh. good luck säger jag bara............... men man måste ju ha lite mål här i livet.
skoldagen va typ soft idag, inte så jobbig och tråkig faktiskt. lyssnade på lite korta redovisningar, pratade lite, lyssnade lite på matteläraren, jobbade lite i flash, satt lite på fb, analyserade johanna lite, sen va dagen slut. asnaiz. och nu är det helg. skulle typ gått på bio med mina vänner mene, dom valde att se i am number four, och jag ville verkligen verkligen inte se den. inte min typ av film, och pallade inte slösa hundra spänn på det, så jag chillar hemma med min pojke som kommer snart. ja ska ju va i stan nio imornbitti och dansa så, lika bra att va hemma. det blir bara tidigare och tidigare för varje helg, orkar inte!!!!!!!!!!
aja, måste duscha nu, om min pappa kan komma hem nångång. duschar inte när jag är ensam hemma...........
HEJDÅ

kvällsbloggi

Hejhej, vill bara säga att jag lever. Sitter i sängen nu och bloggar från telen, har nyss duschat och kollat slutet av BB. Rätt naiz sådär. Har haft skola och dans både igår och idag, som vanligt, så har ej haft tid för bloggisen. Men imorn är det fredag, ÄNTLIGEN. Gud så skönt det ska bli. Ska väl krypa ner under täcket nu. Saknar min älskling :( somnar mycket bättre när han sover med mig. Heidoooo

ååååååååh

sitter med huvudvärk och gråter lite. eller så gråter jag inte. men jag vill typ. är så sjukt otaggad på skola imorn, med orientering och engelska np muntligt. jag suger balle på att prata engelska. fan alltså. och man ska typ snacka om svåra personer. uscha! vill bara ligga hemma och sova fram till skolavslutningen. fatta skönt. men det funkar ju inte riktigt. så får pallra mig upp halv 7 imorn för att orientera. fyfan!
min fb-chatt laggar också, okul. och jag är skittörstig, måste dricka nåt.
vill åka till stan på lördag och shoppa och luncha, men har ju knappt några pengar. kul liv.
borde göra mig klar för sängen snart. hejdå


1946

ligger med datan på magen och solen rakt i ögonen och funderar på att ta en dusch. problemet är bara att ingen annan än jag är hemma, och töntig som jag är vågar jag inte duscha när jag är ensam.........hur ska jag nånsin kunna flytta hemifrån?
kan ju börja ta fram kläder tills imorn. och orienteringskläder. har orientering på idrotten. tråkigaste som finns och av nån konstig anledning kommer jag alltid vilse.
nu ska jag göra nåt vettigt, så tjarå

älskling!

BIG LOVE....?

halllåååååååååå.
de har typ kommit loka cocosnöt. dör.
fucking cocosnöt. godaste som finns.
måste.smaka.nu


fashionpash


snygga väskor från fashionpash. dör! bara 198 kr också, typ de jag har kvar av studiebidraget nu, haha.
inte bra inte bra. hur ska jag klara mig? får inte köpa nåt mer nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
måste ha ett jobb fortfarande, men får ju inget :( om nån vet nåt så hojjta till.
snart blir det utgång med milton, hehe. familjen ska åka till systers lägenhet så jag får stanna hemma med han. vill inte ens följa med!

underbara dag

äntligen fungerar bloggen som den ska. fan vilken naiz dag säger jag bara. tog bussen fem över nio imorse, va i älvsjö runt 20 i tio. gick runt där med micke tessi och anders, såg massa finurliga saker och snygga montrar. när vi va klara där drog vi till skolan för att ha samhälle. satt på fb i en halvtimme, sen drog jag och micke och köpte sushi och satte oss i sjödalsparken. tessi kom, sen anders också. apmysi. fan vilket underbart väder. satt där till ett, jag drog hem och hämtade mille, gick hem med honom och så har jag solat lite på tomten. fått lite färg på baksidan idag, välbehövligt. va jätteblek där innan.



snygg brud

får damp på att bloggen inte funkar. det står vad man ska göra om man har problemet som jag har, att inlägget inte publiceras, men det går ändå inte :((((
sitter och skrattar lite och skäms när jag kollar en del profilbilder på fb. mina gamla alltså, hahahaha. fett assöta. not. såg ju nästan ut som en liten fjorrrrtis ibland. pinigt värre. man tyckte man va fett snygg då liksom, haha. och de va typ två år sen liksom, hehe.
ne nu ska jag stänga av här och försöka sova. hörssssssssssss

i want a perfect moment

Hallå där! verkar fortfarande vara strul här på bloggen, mina inlägg från igår har fortfarande inte kommit upp, men skriver ändå ifall de löser sig snart. har iallafall mailat blogg.se.
idag är det måndag, hade ingen första lektion, matten va sjukt tråkig, lunchen var god och feken var ok. håltimmen spenderades i solen med en glass i handen och min fina vän micke som sällskap. sen kom även martina och joinade.
spanska = kursprov. gick sådär, chansade på mycket. vi får se vad som händer.
råkade köpa ännu en bikini idag efter skolan, haha. en gul blev det, sjukt snygg. har haft svårt för gult länge, men det är rätt ok-snyggt nu, och fatta naiz när man är brun! köpte även en svart långkjol. jag blir chockad själv när jag tänker på det. för nån månad sen sa jag att det va de fulaste plagget som nånsin funnits och att folk va knäppa som hade de på sig, haha. men nu har jag fastnat för det. kan bli snyggt till ett enkelt linne och lite accesoarer bara. glad chey. får dock ångest när jag shoppar, men jag gör det ändå. fan! kan visa bilder imorn, pallar inte fota nu eftersom min taklampa har pajjat, haha.
ska fortsätta kolla bb nu, imorn är det en toppen dag med en timme på UF-mässan och en timme i skolan, sen hem och sola. POK

dagens;


2253

kom precis på att jag har sovmorgon imorn. U N D E R B A R T ! börjar halv tio, skönt. men slutar dock halv 5, inte lika naiz. ska försöka träna imorn också, trots min hemska hosta som inte vill försvinna. har dock blivit mycket bättre nu,  är värst på morgonen och när jag anstränger mig för mycket.
jaja, ska väl krypa ner under täcket nu, helt ensam. love


'' I love him for making me realize that I am capable of feeling this way and this much for someone ''

hej igen! eller kanske inte kan skriva så än eftersom mitt tidigare inlägg inte har kommit upp än när jag skriver dehär. helskumt. mitt internet har flip. sjukt segt och en del sidor funkar inte alls.
jag sitter iallafall just nu och käkar is och kollar bb. fast nu är det reklam..........
ska väl välja kläder tills imorn snart, borsta gaddarna och hoppa i säng. men har sovit 2 gånger idag på dan så tror inte ja kommer kunna somna så fort. men det löser sig ändå. imorn har jag kursprov i spanska. inte bra inte bra.
men skriver mer imorgon, PUSS


söndageftermiddag

hallåhallå! helgen är snart slut och här sitter jag, nyduschad i sängen och väntar på en avokadosallad som är påväg hem från pizzerian. mumma!
helgen har vart nice, dans i lördagsmorgon, drog hem, åt lite lunch, solade, duscha, fixade mig, åt middag och drog till daniela. party där, hon har ju fyllt år i veckan. det va riktigt nice, sen blev vi dock lite otaggade. jag micke och martina chilla, ja och micke blev allergiska mot danielas katter och sen drog vi hem nångång runt halv 3.
ja och dempa däcka dirr och sov till elva eller nåt idag. har tjillat på altanen hela dan tills han drog hem.

dräggiga bilder




uppe med tuppen

Godmorgon sömntutor. Sitter i Tumba c och dricker cola och väntar på tåget. Fräsch chey, nyss borstat gaddarna liksom. Men vad ska man göra liksom när kan kommer en halvtimme för tidigt till centrum och dör av trötthet och inte alls är sugen på redbull eller nåt annat skit? Precis! Köpte 2 bananas också eftersom ja inte fick i mig nån frukost imorse. Mådde illa. Kommer lite sent till dansen nu men.....sånt händer. Åker med lojjis så kommer inte ensam iaf, haha (Y) hörs senare idag

natti

hej igen. har nyss tagit ett snabbdusch, tvättat bort sminket och smörjt in mig. har städat hela min garderob idag. så tråkigt, men välbehövligt och riktigt skönt efteråt. har rensat ut massa kläder, hängt/lagt in allt nytt och slängt massor i tvätten, haha. ska ta fram kläder till dansen imorn, packa en väska och sen bädda ner mig till en film. vill inte somna för att sen vakna och vara dödstrött och inse att jag måste gå upp. vill inte. men som sagt, har inget annat val, haha. så lika bra att sätta fart så man somnar nån gång. borde inte tagit dendär lilla tuppluren innan middagen. är inte alls trött nu. heiiiiiidå

awesome outfit


hej fredag

börjar detta inlägg med att säga; äntligen helg! som jag har längtat. skolveckan har varit påfrestande, och inte nog med det så har jag ju haft dödshosta också. inte kul inte kul. men nu kan man vila upp sig lite. eller? näe, ska åka hemifrån klockan åtta imorn, för att dansa på odenplan halv tio. kuwl. både och. kul att dansa. inte kul att gå upp så tidigt på en lördag.
hade np eng b idag. gick väl ok sådär, hoppas jag. försökte kväva min hosta för att inte störa de andra 60 där inne, typ. hehe, så pinsamt.
matte & fek flöt på. lyssnade inte så mycket. för trött. sminkprov sista, fick gå efter det. skönt. gick väl bra de me, hoppas jag. ikväll blir det antagligen hemmamys med mig själv och.........chipspåsen? vi får se. möjligtvis film med friendos. inget ansträngande, måste komma i säng tidigt! latero

gölli chey

even the best fall down sometimes

dansen gick inte så bra idag. satt mest och hostade. men va med på den nya delen iallafall. skippade baletten också, dåligt, men jag orkade verkligen inte. helt död. nu vill jag bara hoppa i säng, men måste tyvärr plugga till mitt sminkprov imorn. åh palla. varför ska man ha teoriprov på smink. borde bara vara praktiskt......... menmen. har ju nationella i engeska b imorn också, uscha. suger på att skriva uppsats. men nu ska jag sluta klaga och sätta fart med plugget istället så jag får komma i säng nångång. bb börjar nu också. POK

hey

har precis tryckt i mig en skål med vaniljyoughurt och jordgubbar. underbart.
skoldagen va tråkig, hostade massor och mådde inte alls bra. hade prov, de gick ok. men vi fick sluta 2 lek tidigare iaf, hehe, så kanske inte borde klaga. de va riktigt skönt. fast alltså, vi ska ju jobba hemma..........
medans jag väntade på bussen gick jag in en snabbis på h&m och rååååkade få med mig ett sött linne och en snygg bikinitopp hem. de va så billigt. vet inte hur jag ska hinna använda alla bikinisar i sommar eftersom jag bara ska utomlands en vecka...... och jag är inte sån som springer till stranden här i sverige. men sola gör man ju iofs också i bikini (Y)
fick även med mig ett litet hjärta hem med texten lycka på, jättesött. det hänger redan på väggen. kostade bara 15 kr på in och finn. kunde ju inte låta bli.



bra dag

goddag. är ju ledig idag, så har precis tryckt i mig en tallrik makaroner och strimlad skinka. rätt gott sådär. mickron pajja när jag värmde makaronerna. den stängdes inte av när tiden va slut liksom, så den bah stog på fett länge, ja fick panik och trodde den skulle börja brinna, så fick leta efter kontakten och dra ut den. kanske dags att köpa en ny........ trots att ja är ledig idag så gick jag upp i god tid. kollade klart på spy kids 3D som jag somnade till igår, haha. den va ju bättre förr, hehe. käkade frukost, plugga lite, städade rummet, tog en dusch och nu sitter jag här.
ska åka till stan om nån timme och söka lite jobb, sen blir det dans. vet dock ej hur det kommer gå med min hosta, men det visar sig. har typ träningsvärk i magen av all hosta. hejdå




stackars mig

Min syster hade rätt, hennes sovrum va verkligen sjukt fint. Jag vill också ha så, haha. Men vi har faktiskt likadant överkast, gardiner, fönsterlampa och smyckeskrin så, hehe ;) och ja köpte mitt först, typ. Va ju där och byggde garderob hela kvällen. Blev ej klara eftersom de va hur krångligt som helst. Och jag hostade ihjäl mig. Har ont i bröstkorgen, svårt att andas huvudvärk och skakar. Inte kul. Bb är precis slut så ska sätta på nån film att somna till. Jag är ledig imorn också. Lycka! Men hörs imorn då.

unicef

bästa reklamen. så hemsk, men så sann!

white

hejsan. sitter här och hostar sönder mina lungor. känns så iallafall. vet ej om det är astmahosta längre eller om ja faktiskt blivit sjuk. men svårt att andas har jag iallafall. stackars mig.
dagen va kort och rätt soft idag, även om ja inte va på toppenhumör. men jag klarade mig. detta väder gjorde ju knappast nånting bättre..........
ska plugga lite och sen kanske jag följer med till systers lägenhet och kollar. det är tydligen döfint där, fast de bara fått upp sängen och lite ljusstakar och sånt, haha. men jag tror henne. det är vitt. älskar vitt. jag ska ha helvitt i mitt rum sen. kanske, nästan iallafall. men slutpratat om det, vi hörs



weheartit

tisdag morgon


godmorgon! börjar skolan elva idag, så har haft en fett chill morgon. hunnit käka frukost framför teven och allt, naiz. ser ut som stryk idag, men det gör inget, orkar inte. svullna ögon, fult hår och munkis och jeans. men har bara 2 lek så de är skönt :)
ska dra till bussen om cirkus 20 minuter, men ah, ja ville bah säga hej! hörs efter skolan. tjaaaaa


happy moment

fan va jag hatar min data. sämsta i världen. behöver en ny...............
aja, blev ingen dusch för mig. kom på att ja börjar elva imorn, så antingen duschar jag då eller så kör jag bara i torrschampoo och drar upp håret i en toffs (Y)
mamma & syster kom hem med en ny jättefin fönsterlampa till mig från ikea som ja länge velat ha. underbart. min andra va så ful och larvig, haha. åh va snälla dom är!
blir hopp i sängen nu och bb, godnatt


hdsfohsdfos

har suttit och kollat runt på bloggar och kläder, soft. såg att den virkade västen jag är kär i är slutsåld på hemsidan. fuckfuckfuck. jag som hade längtat efter den.
har blivit kär 2 par shorts på modekungen. kostar 500 spänn styck, tror dock inte att mamma vill köpa båda till mig. men dom är sjukt snygga. måste verkligen ha ett jobb nu, haha.
ska ta en dusch nu och sen slappa framför teven, eller kanske sova, klockan är redan 21:08. pok

andra maj

heythere. vilken måndag. orkade inte skolan, men gick ändå. har astmahosta och träningsvärk i benen, inte naiz. gjorde matteprov, gick inte så bra, hahah. dagen rullade på, men sakta gick det. spanskan blev rätt kul trots allt, vi va så busiga, hehe. näe men de va rätt chill, spelade ett verbspel m.m. när vi slutat klockan halv fem (eller typ tjugo i eftersom vi ambitiösa elever satt över tiden) så drog vi till donken, alltså jag, micke, tessi och daniel. vi käkade middag och satt där hur länge som helst och mös, och pratade om allt. drog hem runt tjugo i sju.
när jag hem låg det massa nya kläder från h&m och väntade på mig, wiihuuuuee. dock var det massa som tydligen va slutsålt, bland annat mina svarta ballerina och min underbara virkade väst. gråter. det va den jag ville ha mest av allt. men fick annat fint som tur va :) glad chey. längtar till sommarn så ja kan använda allt.
mene, visar er bild istället och sen drar jag och duschar.


dagens outfit; kavaj - h&m, blus - lindex, jeans - nudie, väska - spanien


blåa ballerina - blommiga heels - spetsväst - vit blus - ljusbeigerosa linne - vit blus - vit blus
ljusrosa linnekavaj - svart jumpsuit - beigegrå bikinitopp (för liten, ska skickas tillbaka)
silvrigt halsband - rosa fjäderörhängen - bruna sandaler - svarta mockasandaler m. fransar


en bild säger mer än tusen ord

hittade inget godis hemma så de fick bli en avokado istället. och till middagen blev det mer av det eftersom jag beställde hem en 10-bitars sushi. så himla gott. njöt! kollar humorgalan och har magont. stackars mig.
behövde bara öppna garderoben för att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig imorn. har aldrig gått så fort, så nu är de avklarat. skönt! ska borsta gaddarna, packa handväskan och kolla igenom matteboken innan ja sover. egentligen behöver jag inte kolla igenom den för jag vet att ja kommer få ig imorn. kanske ska skippa provet helt. får bara panik av att sitta där och inte kunna nånting. men ah vi får se. fan. kommer börja böla på provet. orkar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ska lägga mig och böla i sängen. hejdå



söndagsångest

blir så sugen på en onepiece när man ligger i sängen med astmahosta, nackspärr (okej överdriv, men känns nästan så) och ett stort sug efter en fet godispåse. men en av alla mina 10 mjukisdressar funkar ju också bra. idag bär jag min ljusrosa från london.
ska gå ner och rota i skåpen efter godis och fundera på att fortsätta med matten. bara fundera.
mina fötter fryser så ska leta fram mina rosa duntofflor med snobben på. haft dom i flera år, de passar fortfarande och dom är ju urgulliga. tänker aldrig slänga dom.

valborg

hallå i stugan. hur mår ni såhär dagen efter valborg? själv mår jag toppen. eller har typ ont i hela kroppen, speciellt nacken, men tror det beror på dansen igår, inte alkoholen! min audition gick bra igår, eller ja, jag tror och hoppas de, haha. men man vet ju aldrig. det kändes ok iallafall. jobbigt som faaaaan. drog hem, duscha, fixa mig och drog till erik. vi grillade massa gott, käkade i ett av hans alla 7 hus eller hur många han nu har och mös. efter det drog vi upp till ett annat hus, de kom lite mer människor och vi partade. riktigt naiz. trevligt folk och massa kul och bus. kvällen slutade runt 2 nångång då alla behövde 'vila'. ja alltså alla typ somnade, så va väl lika bra att gå hem, haha. men jag hade ju en anledning att va trött, va ju upp klockan 7 igår morse.
mamma hämtade mig i huddinge och ja somna nästan dirr när ja kom hem.
idag har jag försökt mig på matte c, prov imorn, men det går inte så bra. fattar knappt nånting, och de lilla jag fattar har jag ingen aning om när man ska använda. bra där!
höreeees


jag och mina amigos vid grillningen (tessi sa inte till att hon fota så ja va lite oförbredd, hehehe)

RSS 2.0