the sims-nörden

ligger och softar i sängen för tillfället. inte speciellt trött faktiskt. ska nog ta och spela lite the sims, hehe (a) hur länge sen som helst. installerade det idag. askul att bygga husen juh. typ hur lyxigt som helst gör man juh. sen dränker man dom i poolen eller bränner in dom eller nåt. neeeee, så elak är jag inte. ska va snäll mot dom.
jag är snäll!

den lilla shoppingen;

en svart poncho-liknande grej och en dösnygg transparent laxrosa skjorta. lovie!

helgen

tja! söndagkväll, helgen är slut men det gör inget för jag har ju lov. U N D E R B A R T!
helgen har spenderats med my love. han kom hit i fredags, vi kollade teve med mamma och käkade godis för att sen bege oss upp till min säng, kolla solsidan säsong 1 och sova. lördagen spenderades i sängen, typ hela dagen, med godis från gårdagen. mums. när vi väl pallrade upp våra feta arslen käkade vi lunch vid 4, haha. vi gjorde oss fräsha och snygga för att åka till mongoliska och käka middag. himla mys och riktigt gott. buffé vare ju också, käkade så mycket så jag dog. typ. fyfan! men de va värt de. åkte hem till honom och kollade film, gosade och sov. slagga rätt länge idag, käkade frulle och jag åkte hem. råkade köpa med mig två fina saker på vägen också, hehe. men de va jag värd, har inte shoppat på 2 månader typ. men london på torsdag, då jevlar.
kan visa er sen vad jag köpte, sitter just nu i vardagsrummet med mammas dator :)
har myst här hela kvällen med henne och käkade hämtmat. men det blev sallad från pizzerian faktiskt, nyttigt och förjävla gott faktiskt. hörs om ett tag igen


lite saker jag hatar

- att börja klockan åtta.
- att inte ha något att ha på sig.
- folk som glor på mig.
- folk som glor på mig på morgonen.
- folk som går sakta.
- folk som står still mitt i rulltrappan så man inte kommer förbi.
- försenade tåg och bussar.
- bussar som pyser när man går förbi så man blir jätterädd och hoppar till.
- matte c - prov som är jättesvårt.
- fiskpinnar.
- när dörren på bussen låter JÄTTEhögt när den öppnas så man blir döv.
- när bussen är full.
- folk som luktar rök.
- när man är dödskissnödig och inte kan springa till tåget för man har så ont i blåsan och man kissar på sig då.
- när man har en 3-timmarslek och huvudvärk och bara väntar på att få lov.
- när man inser att man inte kommer träffa sina vänner på tio dagar.
- när det blåser typ iskockor i ansiktet på en.
- när någon på bänken man sitter på skakar benen så hela bänken gungar.
- avstängda rulltrappor.
- gubbar som glor.
- när man inte kan stänga grinden och man är dödskissnödig.

ja alltså typ allt detta har min dag bestått av, så har typ hatat denna dag. fast en bra sak som hände var att vi fick tillbaka marknadsplanerna och jag fick mvg-. grymmmmmt! och nu är jag hemma och ska kolla nå bra program på teve eller så. och det är lov. så lycklig. så skönt. så efterlängtat.

bajsskitplugg

är på sjukt dåligt humör. har suttit och klippt ut massa bilder på olika färger nu, riktigt tråkigt och typ svårt. ja vettefan hur en färg ser ut när undertonen är både varm och kall. och så har vi inte ens ett vitt papper hemma, så rutttttttet. vad ska jag nu limma fast de på?!?!??!?! fan va allt går dåligt för mig. får ta me mig alla bilder till skolan och sno ett vitt papper där rå. och matten fattar jag ingenting av. fan asså. och de värsta är att alla andra verkar fatta allting :o ja vet inte ens när man ska använda alla olika formler. ååååååhåhåhåhå vad jag hatar skolan. men orkar inte bry mig nu. han i trean hade ju tydligen fått ig på alla prov och sen g på nationella och ändå klarat kursen. orkar inte stressa mer. de går som det går. och jag är 100% säker på att jag får ig, tyvärr. kan inte ha nån annan inställning just nu. hoppar in i duschen strax och sen bäddar ner mig. hejdå!

hej igen

såri för lite dåligt update senaste dagarna, mene jag har ju faktiskt ett liv :)
denna vecka har det bestått av skola dans plugg, vänner och pojkvän.
har fortfarande inte berättat om lördagen. jag drog hem till fia där hon emma och nathalie va. sen kom elin också. vi fixade oss lite och drog till stan och bowla. blev upphämtade av en limousine. så jäkla nice. vit och stockholms längsta. satt och partade där i som fan, åkte runt i stockholm en timme typ. vi hade grymt kul. svägde förbi ett hemligt ställe för att softa i lite ferrarisar och lamborghinisar. coooooolt. helt nya och så jäääääääääääääkla snygga. och galet dyra......... vågade knappt röra dom, hehe. kanske går sönder. or not. men ja, limochaffisen varvade dom lite där i garaget också och de lät som fan. lätt att jag ska äga nån av dessa bilar när jag blir stor, hehe.
sen åkte vi hem till fisen, tryckte i oss mat, fixade oss och sen kom folket, så blev det lite festtttttt. hade riktigt kul dendär lördagen. bästa evaaaah typ.
ja, söndagen tjillade jag och pluggade heeeeela dagen. måndag tisdag onsdag, skola plugg dans, u name it.
inget kul har hänt, och nu ska jag typ plugga lite mera. har ffs-läxa tills imorn som jag inte är klar med, och matte c prov, fattar inte ett skit. döda mig. men imorn får man lov, så jag står ut en dag till, hehe. måste ta en dusch också, välja kläder och sånt. sen ska jag lägga mig och kolla 'tusen gånger starkare' naiz!
seeeeeee yaaaaaaaaaaaa!





awesome lördag

faaaaaaaan vilken underbar lördag jag hade. helt jävla galen. helt sjukt bra. lovley! går inte att beskriva med ord. kan berätta imorn vad vi gjorde och lägga upp lite bilder mm.
idag har jag pluggat och kollat prison break hela dagen. käkade sushi till middag, kollade solsidan och nu äre wallander. ville bara visa att jag lever. HEJRÅÅÅÅÅ HÖRS IMORN!

behöver inte läsas!

är på feting dåligt humör. lust att trycka i mig en chokladkaka och lägga mig och böla. men de har jag inte tid med. måste hitta nåt att ha på mig imorn. ingen aning. fan va allt suger för tillfället. känner bara för att klaga lite här, ni behöver inte läsa. SJPGIJFOik´w+oerqnfodwhget0weujrfnsodjåFSIJE !


fredag

hallå där. orkar inte skriva något långt här. dagen va lång och tråkigt. hade ffs-prov som jag inte har nån aning om hur det gick på. vill knappt veta.
hade fredasmys med syrran, alla andra är borta. min pojkvän har övergett mig för att dra till norrland. schysst?!
ska strax gå ut med vovven en sista sväng med syster. sen blire att kolla prison break halva natten.
ska till fia imorn och fira henne. maskerad. vill inte. hatar att klä ut mig. ska typ vara prinsessa. fett ful. fett töntig.. faaaaaaaaaaan. JAG VILL INTE KLÄ UT MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aja, har inte mycket mer att skriva. är typ på dåligt humör också. vafan! HERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRå

sanna ord!


grattis min fina bästa vän

Sitter i bilen påväg till min underbara kusin Sofia. Hon fyller ju 18 idag. GRATTIS GRATTIS GRATTIS ÄLSKLING! Va ju.ledig idag så vaknade upp hos älsklingen, käka frulle och drog hem. Halvsov en stund framför teven, pluggade och käkade lunch. Åkte till mammas jobb för att sen dra till.doktorn. fast de blev inget med de för ah, hon hade inte sprutmedlet där..... så vi åkte runt och fixade lite grejor, sen hem. Jag bytte om till dans men pappa tyckte jag skulle med till fia och de vill jag ju så fick byta om till lite snyggare kläder. Ah blir nog inge mer bloggning idag inte. Hörs imorn. Lovie

på centralen

Sitter och fryser uppe på perrongen på centralen nu och väntar på tåget mot Gnesta. Vågar inte sitta där nere & inne för de va en äcklig vuxen blatte som ragga på mig. Langa mördarblicken och typ sprang där ifrån. Ja, som en del säkert förstod så ska jag hem till Dennis. Är ju ledig imorn, hehe. Soft! Har nyss varit på en underbart svettig danslektion. Riktigt kul. Hade ju Street idag på gympa också. Riktigt svårt och väldigt jobbigt. Man blev assvettig. Eller, hehe? Fett fula steg vi gjorde. Utom när vi gjorde egen dans. Våran va cool! Resten av skoldagen va bara riktigt tråkig med massa huvudvärk. Fast fick pannkaka till lunch, typ därför jag gick till skolan imorse. Aja nu kom tåget så ska spela mitt nya spel drop nu, fett roligt. Beroende. Heeeeeejdå

good girl

nu har jag lagt fram kläder och idrottskläder tills imorn, packat 'skolväskan' och borstat håret. bara tänderna kvar sen kryper jag ner och kollar prison break. beroende nu igen. så himla bäst. och duktigt att ja lägger mig så tidigt :) (Y) natti, hörs imorn!

hejsan hallå

duktig chey! så effektiv. har hunnit kolla teve, pluggat, tränat, ätit och suttit nån sek vid datort, hehe. awesome. ska strax duscha såklart. lite äckligt att jag inte gjort de än. men har inte pallat.
kom precis på att de typ va fett onödigt att skriva nåt för har inget mer trevligt att berätta. men orkar inte sudda, fett ovärt. funderar på att måla målarbok, fan va kul. dock vet jag ej om jag äger någon längre :( vill ha en med prinsessor. kan ju inte vara så dyrt att köpa?!??!?!?! får väl titta nåndag!


mamma fotade mig nyss när jag stog och stretcha lite. inget speciellt sådär, men hade ingen annan bild.........

tuesday

tjenipeni! har nyss kommit hem från skolan. sitter och myser i min pojkväns munkis och leggings. ja alltså, mina leggings äre juh! ska kolla OC nu, plugga och kolla stylisterna. naiz. eller not so naiz att plugga, menmen.
ska trycka i mig en skål yoghurt och flingor nu, PUSS

14/2

Hejhej! Fett bra alla hjärtans dag asså. Fina vänner i skolan, vaniljhjärta och spanskaprov. Hehe provet kunde jag klara.mig utan, gick sämst. Åkte hem till min älskling och kramades massor, åt god mat och efterrätt. Han är världens finaste. Fick världens finaste armband av han också. Moshi på honom. Nu står jag och väntar på ett 20 min sent tåg i hamn. Himla mys. Or not. Ska hem och duscha, plugga och somna till pb. Nice. Börjar åtta imorn, döda mig :( Hejdå

avundsjukan som spökar?

om det inte vore för facebook hade jag glömt att det va alla hjärtans dag imorn. nej okej inte riktigt, men vafan, dom ända som skriver om alla hjärtans dag är alla singlar som bara klagar över att det finns. de är ju ni själva som gör en big deal av det. sluta gnäll förfan. ni låtsas va fett nöjda med att vara singlar men tydligen är ni inte de eftersom ni sitter och bölar om de på fb! man kan väl vara lika kärleksfull och romantisk vilken dag som helst på året. även om man ger nåt litet gull just denna dag. jag och dempa ska inte direkt ut och äta på restaurang och skit, de är bah muppigt. gör hellre det en vanlig dag!

men över till något annat. min syster fyller 21 idag. grattisgrattisgrattis. gud så stor hon är. vi firade henne imorse, sen åkte vi till skärholmen, ja köpte lite hemlisar, mötte dennis, så drog vi hem. bakade tårta, ja plugga lite och sen kom släkten. mysi. vi käkade god mat, jag skrattade med fia och vi kollade tjejer på facebook som vi hatar (bara för att dom är så snygga, heheheh). fast några fula också.
sen åt vi tårta och mös till solsidan. så roligt! släkten drog hem, dempa också, jag har duschat och nu ska sis öppna lite mer paket. trevligt! sen ska jag hälla i mig några liter cola och plugga spanska hela natten. roligt! wish me luck.
PUSSSSSSSSSSSss


nattblogggggg typppppppppp eller?

blev inge OC för mig. kollade coyote ugly istället som ja laddade ner igår. älskar den filmen. bölade lite också, hehe. ska kolla lite saker på internet nu och sen blir det att bädda ner sig och kolla prison break. så äckligt bra serie. dööööööör. de är så spännande. börjar om från avsnitt ett inatt, wei.
hörs imorn/idag (?)

pringles

godkväll!

igårkväll kom dennis hit. vi hyrde film som vi dock inte tittade på. vi laddade ner due date som dennis inte hade sett och kollade på den med en fet godispåse jag köpt. så ska det vara! vi somnade fett tidigt, båda två. utan att ha bäddat upp sängen, haha. runt 2/halv 3 vaknade jag och vi bäddade upp sängen och somnade om dirr.
vi vaknade tidigt imorse, ja runt tio faktiskt. degade kvar framför teven tills vi pallrade oss upp för frulle. gick ut på LÅNG prommis med vovven i det fina vädret. va faktiskt riktigt skönt och mysigt. kändes som fjällen (Y)
softade hemma, fick massage (förlåt att du inte fick nån tillbaka) och käkade lurre. han drog hem och jag tog en sväng på crosstrainern med lite styrka efter. så himla duktig tjej! vi fixade grönsaksdipp och bänkade oss i soffan. gott och nyttigt. och himla mys. länge sen hela familjen hade mys tillsammans.
just nu sitter jag dock i mitt rum och kollar nån film. ska nog sätta på OC, börja från box ett igen. har sett alla typ 16493855552350873 gånger, men det kan aldrig bli för många. har tappat bort box 3, när hon dör och allt :((((((( måste köpa ny. har inte råd. just nu. hehehehehe. eller ska jag läsa min asbra bok?! nej, blir nog OC, och lite chips kanske (a) är jag inte värd de?
HÖRS


likeit

köttigt

ahmajgad har inte bloggat på flera dagar. ni måste avlidit av längtan. ellerrrrrrrr?
har faktiskt inte haft tid. senast jag skrev va väl i.......tisdags? i onsdags va jag i skolan, sen hem en snabbis, pluggade svenska och spanska, drog till dansen, hem, käka, dennis kom och vi mös hela kvällen. eller ja, sov, eftersom ja kom hem vid nio.
torsdags, hade 3 prov i skolan. höll på att avlida. slutade halv 5. drog till stan efter, mötte syster och käka middag. åkte till dansen och körde stenhårt.
idag äre fredag och snökaos (Y) fick skjuts till skolan eftersom alla bussar va inställda som säkert alla vet. kom dit, hade ingen lek, drog till donken med daniel och ellen, softa där i en timme. ingen matte för de va typ inga elever där. softa i matsalen i nån timme. hade fek, snacka bara betyg och tjilla eftersom vi va 10 pers där. drog till ffs-lektionen som ja väntat på hela dagen. va inte så många där så hon sa att vi fick gå hem. fett ovärt att ens kötta till skolan. fick vänta på tåget i typ 40 min eftersom de va 1 timme och 20 min sent. naiz! kötta hem i snöhögarna från centrum. bussarna gick ju inte då heller. fan va jobbigt de va. värsta träningspasset. har varit ute med milton och slappat i sängen nu, sköööööööönt.
ikväll blir det förhoppningsvis att träffa pojkvännen om sl tillåter oss, och om dom är ännu snällare så pallrar vi oss till daniel också för mys med film vänner och chips, eller nåt. LOVE



valentine

sitter och funderar lite här. vad ska man ge till sin pojkvän i alla hjärtans dag - present? vad vill killar ha?
man vill ju ge något gulligt, men det ska ju inte bli töntigt. man kan ju inte ge typ en nalle. eller? det vill väl inte en kille ha. ahmajgad va jobbigt. inte för att det behöver vara något jättestort och jättedyrt och grejjer, men finns ju inget litet och billigt och fult och tråkigt heller. ne skoja, klart de inte ska va fult och tråkigt, men ändå. behöver hjälp.

 

världens sötaste nallar! dock vill väl inte killar ha sånt.............

 


äppelbitar

käkade middag, pluggade lite mer och tog en tur på crosstrainern. en halvtimme idag igen. känner mig så duktig. körde självklart massa situps och skit efter. jobbigt, men det behövs.
duschade såklart efteråt, haha. gissa vad jag ska göra nu?!??!?!?!? ja plugga såklart. de är så ruttet och de går så långsamt. men har skärt upp äpple i småbitar och kokat te, så de ska nog gå bra :)
TJARÅ

bilden stämmer bra in på mig för tillfället. eller ja ganska ofta faktiskt,  haha!


tisdag

kul att sitta och plugga!
tisdag idag. trött som fan. men rätt tjill ändåååå. samhällslektionen va bara halv eftersom vi skulle göra nå jävla utvärdering på internet. alla tvåor skulle tydligen de. fett önödigt. svarade typ dåligt på allt, haha. nej men asså typ frågan; 'lär du dig om bra mat i skolan?' typ. asså eh not. vi får fett dålig och onyttig och äcklig mat. vafan skulle vi lära oss. skrattade lite åt den frågan.
sitter och pluggar svenska nu iaf. tog en powernap för en stund sen, fett skönt. välbehövligt. kan inte vara nära min säng utan att somna. typ.
skulle ju boka zumba idag. ringde 20 över 7 imorse. han som svarade skrattade åt mig och sa att bokningen öppnade halv sju och att de va fullt redan. som om jag skulle veta de? vafan 50 minuter senare. blev fett arg. ska fan ringa prick halv sju nästa tisdag. men då kommer de väl va upptaget och typ telefonkö tills de är fullt igen.
bajs.
måste fortsätta läsa svenskan nu, håller er uppdaterade. kanske.


snygga tjejer!

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅRKLÄDER

fick hem en liten del av beställningen från h&m här förra veckan, så tittade på det nu. det va 3 skor, 2 klackar och ett par sandaler. sandalerna va dock fett fula på så dom får åka tillbaka, men dom andra 2 va dösnygga och jag längtar tills jag kan använda dom. sen vare en kavaj och en blus också, jättesnygga båda två. fan va jag vill ha vår nu.

fb

faaaan va tråkigt de är att läsa om gullivers resor, jonathan swift och nån jäkla bajsdikt. fattar ingenting. gamla svenska och konstiga ord. ingen bryr sig om satir och vad daniel defoe skrev på 1600-talet. ellerrrrrrrr?
har kollat top model också. alla är typ asfula, förutom på bilderna. och tyra är ju såklart dösnygg!
men de verkar ju grymt kul att jobba som modell.
har suttit och kollat igenom lite bilder jag är taggad på på fb. hahahah fan va jag garva. en del är ju så jäkla fula så man dör ju. gamla, fotade på den tiden då man inte kunde klä sig, inte hade smink och hade världens fulaste frisyr. hahahaha. och massa sjuka kommentarer från bland annat enzo från min förra klass. saknar fan broängen.
men fan va kul jag haft en stund nu, hehe. ska borsta gaddarna, kika i garderoben och hoppa i säng. börjar åtta imorn med en tre timmar lång lek. jobbigt.
CIAO

pluggggggkväll

körde en halvtimme på crosstrainern och sen massa styrka. duktig chey. käkade mat, och tog en dusch.
tänkte koka lite te, tända ljus och plugga mera. riktigt tråkigt.
imorn kanske det blir lite zumba på kvällen, vi får se. funderar på att sluta på streeten så då får det bli zumba istället. då kan man ju välja också vilka tisdagar man vill träna, ifall man har mycket plugg eller så. det är nice!
aja ska prata med mamma när hon kommer hem. hon är på massage. lyllo henne.
PK

lite fina ord till mig själv


bra jobbat

har pluggat rätt duktigt nu. svensk litteraturhistoria. tråkigaste som finns, ever! så jäkla ruttet. läser ju inte ens om svenska människor så fattar inte vad det har med svenska att göra?
aja, ska byta om nu och ta minst en halvtimme på crosstrainern. det behövs. sen blire dusch, middag och mera plugg. roliga måndag :)
hörs sen då!


sweeeeeet

en solig vårdag

blus från net-a-porter.com - jeans från farfetch.com - väska från maxwellscottbags.com -
skor från net-a-porter.com - solisar från hm.com


jobb sökes

tror ni jag har börjat plugga än? hehe nej, de har jag inte. dålig. men har inte sidorna man ska läsa till svenskan, så lite svårt. daniel svarar inte på sms, tror han tränar. så chillar lite, letar lite jobb på internet och så. jag måste ha ett jobb. vill typ helst jobba på café, typ varannan helg bara. men ja, alla jobb jag hitta va typ heltid, man bah eeeeeeh okej har jag ej tid med. fan asså varför ska de vara så jäkla svårt att hitta jobb för. vill verkligen inte jobba på donken, men kommer väl va tvungen att söka där tillslut..............
men ska nog gå runt i lite affärer och sånt. men alla vill typ att man redan kan kassa och skit, och de kan inte jag så eh ah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aja, ska väl börja med lite spanska nu iallafall. seeeyaaaaa

21, vad är vänskap?

jag gör om denna punkt till dethär. mer ska man inte behöva säga


wehearti

12:13

tjenixen! sitter och chillar i min rosa mjukisdress här i köket.
hade ju kort skoldag idag, samhälle och matte. tråkiga ämnen men tiden gick fort ändå. käkade fiskpinnar (ja vi får det typ varje dag) i skolan och sen drog jag till tåget. hämtade hunden påvägen hem så gick hem från centrum. duktigt och hurtigt och lite skönt faktiskt. lite kallt om öronen endast!
lilla nini a.k.a milton har lagt sig för att softa nu. skönt, orkar inte busa.
jag ska göra lite oboy eller hitta nåt annat gott i kylen/skafferiet och sen sätta igång och plugga. tråkigt, men jag måste. HEIDOOOO


natti

blev väldigt sugen på att skriva en 'att shoppa i london-lista' men borde ju hoppa i säng faktiskt. börjar kvart över åtta imorn. dock slutar jag halv elva så de är riktigt skönt. har halv studiedag. skulle slutat halv fem.........
ska i alla fall borsta tänderna nu och sen får vi se vad jag gör. antagligen blir det sängen. PÖ


weheartit

look at the stars with you


6 februari

hallå! har nyss käkat middag, varma mackor, mumma! kollade lilla jönssonligan också, riktigt trevligt.
har inte hunnit berätta om min helg än. drog ju till rasmus i fredags med johanna, lite party sådär. inget speciellt, men det va trevligt att träffa gamla vänner som va där. speciellt min bästis micke. hade saknat honom! vi hade ju massor att prata om! sen vare lite andra från gamla skolan och klassen och så.
vi drog hem rätt tidigt. skönt. la mig i sängen och kolla film. eller ja somnade efter en minut typ.
drog upp lördag morgon. skulle till mormor, men så blev det ej. åkte till ikea med mamma och syster. kollade massor, syster köpte lite saker tills hon ska flytta. såååft. käkade lunch och åkte hem. dennis kom, vi lekte lite och käkade middag och fixade oss. åkte till erik. lite party där med alla fina vänner. riktigt kul. vi spelade beerpong, massa kortspel och dansade hela kvällen. riktigt lökigt! va så lycklig när jag hoppade runt där på dansgolvet ensam med jenny till låten 'karatefylla' som gav massa minnen och skrek ut texten, och sen kom ellen in och hoppade runt med oss. fan vilket lyckligt tillfälle, haha! kom hem halv fyra med dennis, hoppade i säng och kolla film och mös lite tills vi somna. idag sov vi till halv ett, käkade frukost och kollade klart filmen vi somnade till igår. den va naiz!
han åkte hem, jag tog en dusch och käka och allt.
snart börjar solsidan så lägger upp lite bilder och sen drar jag. PUSSSS

fredagens outfit bestod av svarta jeans från acne, vitt spetslinne från h&m och röd kavaj från h&m, och lite smycken till det









kärlek till er alla!

HEEEEEELLLLGGGGGG

tjena mittbena friendos. är på bra humör, till skillnad från imorse. hade inget att ha på mig så satt nästan och böla i sängen (pms:en som talade). drog på mig en stickad tröja, svarta jeans, boot och en halsduk och gick osminkad med håret i en fläta till skolan. rätt soft sådär. hade lite smycken så det blev lite roligare, men orkade inte anstränga mig. men nu äre helg och jag är glad, trots att jag är dödstrött och slutade halv fyra idag. redan mörkt ute och de va inte länge sen jag kom hem. har hunnit sätta på mig mjuksar och gosat lite med vovvisen. nu ligger han och sover PÅ soffkudden med sitt lejon. gullivovvi.
ikväll blire lite party tydligen med my friend johanna-banana. naizzzzz? jorå, ja antar det. länge sen jag partajjade, iaf med henne!
aja, ska väl ta en dusch strax eftersom klockan redan är fem. måste ju hinna fixa mig och käka och sånt också.
uppdaterar säkert senare! MUSS


världens bästa vovvi

dåligt humör vare här

tog nyss en skön dusch. välförtjänad. typ. gjorde smoothie och fortsatte plugga efter att ja skrev senast. fan va lång tid de tog. är inte alls nöjd men bryr mig inte. får bli som det blir. är så äckligt trött. orkar inte med skolan längre. tpl typ. ne nu ska vi inte va emo, men nästan asså. ska lägga mig och dö i sängen. har sån jävla huvudvärk. men först måste jag skriva lite text till collaget. hörs imorn!

jävla collageskit

har suttit hur länge som helst och kollat igenom miljarder gamla tidningar. hittar inget bra till collaget. antingen är det fel färg, fel modell eller fel mönster typ. inget passar till de olika stilarna. blir så trött. och läraren är typ noggrann och petig också. är så sjukt trött och vill bara sova. har jätteont i magen och det går aldrig över. kommer få huvudvärk snart också. orkar inte. vill ha lov. jag behöver lov.
måste fortsätta. ska göra lite te först. laterO människor

TORSDAAAAAAAG

hann inte blogga igår eftersom jag åkte till stan med johanna direkt efter provet. mötte upp nattis, gick runt lite, käkade sushi och snackade massor. himla mys. saknar de gamla tiderna med tjejerna. drog till dansen, rockade fett och drog hem. tryckte i mig massa pyttipanna, tog en dusch, kokade te och satte mig och läste min engelskabok som vi disskuterade idag. det gick förövrigt toppen. typ.
lång dag i skolan idag, tråkig också. men har ju så fina vänner så jag klarar mig. fick dödsont i magen på sista lektionen så ska lägga mig och dö lite nu. om jag ändå kunde det. ska sätta mig och göra ett jävla collage till ffs-kursen imorn. orkar inte. usch & fy. ska nog göra lite oboy, riktigt sugen på det hela dagen.
HÖRRRRRRRRRRRRS

21, vad är vänskap?

åh, sådär lika jobbig som vad är kärlek?-frågan.
alltså ja, för mig är vänskap när man har en vän. alltså, de finns ju sådär jättebra vänskap, då man berättar allt för varann, ställer upp i alla lägen, litar på varann till 100%, tänker likadant och kan tjaffsa om vad som helst, men det löser sig alltid, för man är ju trots allt bästa vänner.
sen finns det ju vanlig vänskap också, sådär jättefina vänner som man är med, berättar massa för men kanske inte allt, som man älskar att umgås med, som man litar på och ställer upp för, men som kanske inte är den första man ringer när man är ledsen, kanske inte den man vet att man kommer vara vän med hela livet osv. men det är ju fortfarande vänskap. en vän är någon som är snäll, som man kan prata med, som får en att skratta, som ställer upp och som är ärlig. vänskap är iallafall något fint. vänner är fina. mina vänner är dom finaste.


några underbara

första februari

idag har jag bara 2 lek´s i skolan, sköööööönt. samhälle och psykologi. och gissa vad det blev för lunch?! FISKPIIIINNNAR. som varje dag, typ. dööööör påre nu. kom på nåt nytt. kunde ändå knappt äta, har så ont i munnen. efter skolan så gick jag upp till mormor, käkade pannkakor och pluggade psyk. sen vare dags att åka till dansen. street vare idag och det va väl skoj. dock saknar jag styrkan. längtar till thomas (riktiga läraren) kommer tillbaka. han dödar oss med sin styrka (Y) han är best.
aja, drog hem, åt middag och semla till efterrätt. hihi. i min familj så låtsades vi faktiskt att de va semeldagen idag, så då fick vi äta. varför vet jag inte, men bryr mig inte heller. gott vare!
ska plugga mer psyk nu. prov imorn ju. nervo. tänkt om det är dödssvårt. börjar ett iaf så de är riktigt naiz. kan softa, duscha och fixa mig i lugn och ro. ska nog till stan efter det med johanna också. det är trevligt. så äre dans imorn igen, taggggg! men ska leta efter min sjal nu som är spårlöst försvunnen. heis!


daniel micke och tessi är coola. jag ligger och softar lite på sidan om

RSS 2.0