BÄST FÖR BRYNEN



Brynen ger inte bara ditt ansikte en fin inramning, de är också en av höstens viktigaste beautydetaljer.
Jag själv kan ju i detta läge vara glad över att jag har naturligt grova bryn, trots att jag är naturligt blond (även om jag knappt är det längre, haha)
För de blondiner som knappt har några bryn, eller för er som noppat sönder era så har jag några tips.

Boosta med serum;
''
Natural eyebrow conditioner'' från Lashfood är en ögonbrynsnäring baserad på naturliga ingridienser med nätt penselapplikator. Efter fyra veckor har tunna, glesa bryn blivit betydligt tjockare och fylligare. Pris; 1195:-
För ett lite billigare alternativ kan du välja ''Brow Boost'' från Billion Dollar Browns. Den gör så att brynen får längre och grövre strån, och färgen blir mörkare. Pris; 295:-

Plocka med precision;
En riktigt bra pincett är ''Classic'' från Rubis.
Den är vass till tusen och får tag på alla strån, hur korta eller tunna de än är. Pris; 249:-
För ett billigare alternativ kan du välja ''Regnbågspincett'' från Depend. Den går på ynka 79:-
Dock är den kanske inget att plocka hela brynen med, men den är perfekt att ha liggandes i handväskan för att vid akuta fall plocka enskilda småstrån.

Fyll med färg;
För dig som som kanske inte har dessa grova och mörka bryn så funkar en brynfärg perfekt för att få de perfekta trendbrynen.
En väldigt bra brynfärg är ''Brow Tech'' i nyansen ''Taupe''.
Den hittar du hos Smashbox.
Det är en liten och praktisk dosa med ett löspressat puder i en naturlig färg som skapar ett fylligt intryck. Den innehåller även ett mjukt fixerande wax som håller dina bryn på plats hela dagen.
Pris; 249:-
Ett alternativ som är snällare mot plånboken hittar du på Make Up Store. Den heter ''Tri brow color'' och innehåller 3 väldigt olika nyanser. Lätt att fånga upp med penseln och applicera och det blir ett mycket hållbart resultat.
Den får du för; 130:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0